עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מצטער שלקחתי את הטופס מפורום אחר, זה היה יותר נוח יש לי כבר ATI HD 6850 toxic וראיתי שיצא ה- sandy bridge אז החלטתי שעדיף לקנות מחשב שמצויד בטכנולוגיה החדשה תקציב מקסימלי למחשב - 3100 שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום) משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/. - במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו - GTA4/cod6 and more - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - לפעמים c4d אבל אל תיקחו את זה בחשבון OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? כנראה שכן - במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק: מעבד+כרטיס מסך - הא…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by zniibidl,

השימוש הוא להכל. סרטים משחקים ועבודה שוטפת. התקציב יכול להגיע עד 5500 ולא יותר. תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MeitarF,

10-13 אינצ' תקציב עד 5 אלף תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שבוע טוב לכולם! בלי יותר מדי דיבורים (כי יהיו בהמשך עוד הרבה), בואו נתחיל. * ערכתי מעט את הפורמט הרגיל, בשביל שיהיה לכם יותר נוח לקרוא, מקווה שזה בסדר: 1. מה התקציב המקסימאלי? א. 3500 ש''ח ב. לנצל ביעילות בבקשה ג. ניתן לחרוג עד 200 ש''ח במידת הצורך. 2. מה שימושי המחשב? אוקיי, הנה זה בא: א. גיימינג כבד עד כמה שניתן במסגרת התקציב (פירוט בהמשך) ב. האזנה למוזיקה באיכות גבוהה ג. צפייה בסרטים באיכות גבוהה (FullHD, 1080p, Bluray עם קידוד DTS) ד. עבודה משרדית פשוטה יחסית (פירוט התדירות והתוכנות בסעיף הבא) ה. גלישה באינטרנט 3. במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש: א. Microsoft Office ו-Photoshop למטרות עבודה פשוטות בתדירות של מס…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by IDan2013,

היי היי! אז לכבוד הבלאק פריידי, אשמח לרכוש לעצמי מחשב נייד חדש. תקציב: עד סביבות ה5K (מחיר אילת). ישמש בעיקר ללימודים (אינטרנט ואופיס), קצת תכני FHD וכנראה בעתיד גם קצת תכנות (בתור תחביב). איכות מסך טובה - חדות, צבעים ובהירות. גודל: 14-15.6 אינצ' עם עדיפות לגדול יותר אבל לא קטנוני על זה. *מסך מגע - נוטה לכיוון הזה או לחילופין אשמח לאופציות עם משטח שליטה מתקדם וברמה גבוהה. חיבורים: DP/HDMI, 3.5mm ו- USB..לא משהו מיוחד. מקלדת נוחה עם יתרון קל למוארת. *עדיפות שמערכת הפעלה תהיה כלולה במחיר אלא אם ההבדל יהיה מאוד משמעותי ונחוץ. כרגע חושב על Yoga C740/940. אשמח להמלצות שעונות על הצרכים בסה"כ בצורה הטובה ביותר…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. היי , אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (אינטרנט,אופיס וכדומה). אודה להערות והארות ...תודה רבה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24׳׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …

8. Started by Mydew,

היי לכולם אני צריכה לקנות מחשב חדש. בהתחלה שקלתי ללכת על מחשב נייח, אבל עכשיו אני שוקלת גם את כיוון המחשב הנייד ככה שאני אוכל לקחת אותו גם לאוניברסיטה. המחשב נועד למשחקים כגון World of warcraft, sims 3, Heroes of newreth וכל מיני הרחבות שעלולות לצאת להם בעתיד. אני מחפשת מחשב שיוכל להריץ את המשחקים הללו בצורה חלקה בהגדרות הגבוהות. בנוסף לכך, הוא ישמש לגלישה באינטרנט, לתוכנות בסיסיות ללימודים כמו אופיס וכאלו ואולי קצת סרטים. שימו לב שברצוני להשתמש במחשב לפחות ל3-4 שנים הקרובות, ככה שחשוב לי שהוא יהיה חזק יחסית כדי להריץ משחקים שעתידים לצאת (רובם בסגנון המשחקים שכתבתי למעלה). בנוסף לכך, חשוב לי שתהיה מקלדת שקטה ורכה ומחשב שקט יחסית. העיצוב פחות חשוב כל עוד זה לא איזה משהו…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  9. בווינדוס 7. מישהו יודע?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה

11. Started by Inzagi,

האם המפרטים המומלצים באתר טובים ( http://hwzone.co.il/specslist/view/77/ ) אם יש הצעות טובות יותר אשמח לשמוע. מחשב למשחקים, בלי מסך וציוד היקפי.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אהלן אחים. נהרס לי המחשב [יש! 4 שנים אני סובל אותו כבר!!] והגיע הזמן להתחדש בחדש. אז ככה, ישלי מסך מחשב של PROVIEW שהוא 19 או 17 אינצ', ואין לי אפשרות להחליפו. אני כנראה אלך על מחשב ב4000, בתקווה שההורים יסכימו, אם לא, בסביבות ה3200. אלה המחשבים ששמתי עליהם עין, מה אתם אומרים? חשוב שמשחקים כמו GTA IV נגיד יעבדו חלק וטוב. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1600 ו http://www.skypc.co.il/pl_product~Sky522~88~0.htm תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Bone-Breaker,

אחרי 4 שנים עם הAMD2500 החלטתי לקנות מחשב חדש בתקציב של 5.5K, אך לפני כן רציתי לשאול אותכם כמה שאלות בנוגע למפרט. מעבד - לפי מה שקראתי פה בימים האחרונים הבנתי שהכי משתלם לקחת את ה- AMD ATHLON 64 4600+ X2 בגלל המחיר הנמוך, אבל יש הבדל של שקלים בודדים בין הגרסה הרגילה לגרסה של ה 65W ואין לי ממש מושג איזה מעבד עדיף מביניהם. זכרון - לא הכרתי עד עכשיו את G.SKILL אבל אני רואה שממליצים על ה- 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 F2-5400PHU2-2GBNT שלהם ואין לי בעיה לקחת אותו אבל ראיתי את דגם שלהם עם תזמונים נמוכים יותר של CL4-4-4-12 שעולה 200 שקל יותר. שווה את ההפרש? לוח אם - אני חושב ללכת על ה- ASUS M2N-E אבל שמעתי שיש לו כרטיס קול מובנה ממש גרוע לעומת הכרטיס קול שיש לי על הABIT…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Arctic Cooling Alpine 7 CPU COOLER , יחידות 1 ₪54 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=50 Gigabyte GA-EP43-S3L P43 CHIPSET, יחידות 1 ₪401 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=769 OCZ 2GB DDR2 800Mhz Gold Edition , יחידות 2 ₪268 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=754 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪295 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 Sapphire ATI Radeon 4850 512mb GDDR3 HDMI ATI Orginal Board, יחידות 1 ₪590 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=275 NZXT Apollo Black , יחידות 1 ₪273 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=914 SeaSonic SS-400ET 400Watt, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?prod…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. התקציב שלו הוא 10,000 שקל למרות שאני לא חושב שהוא ישתמש ב-4\3 מזה. עכשיו אני יודע שיצאו מעבדי 64 ביט של אינטל ואני חושב שדל מציעים אותם.(Pentium D840,המחשב הכי ימני בקישור שמתחת) אני רוצה שהמחשב שלו יהיה מתאים לשידרוגים בעתיד ובעיקר וגם שיתאים ל- Windows Longhorn. השימושים יהיו בעיקר לצפיה בסרטים ושמיעת מוזיקה, ואילו זכרונות DDR לקחת? DDR2? אם כן באיזו מהירות? אני יודע פחות או יותר איזה מחשב שלקחת רק שהבעיה שלי הפעם היא עם המעבד והזיכרון שאני לא מבין בהם מהצד של אינטל. הנה המחשבים שיש שם - http://www1.euro.dell.com/content/products/compare.aspx?c=il&id=dimen&l=he&s=bsd תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מחפש מחשב נייד לפיתוח עבור סטרטאפ בהקמה (שאין לי שום חלק בו). המחשב ישמש לפיתוח כמחשב, ויהיה מחשב הפיתוח היחידי. 1. קנייה בישראל. 2. גודל - נוח לעבודה אבל כן מתנייד, כך ש15.6". עדיפות למט' אבל לא חובה. רזולוציה לא קריטית. 3. זמן סוללה לא קריטי 4. דרושה יציאת HDMI. 5. חובה 8GB RAM לפחות 6. רצוי מחשב עם שילוב של HDD וSSD. לפי 500GB HDD ועוד 120GB SSD. - חשוב. 7. לא חובה כונן אופטי (יש אפשרות להשתמש בחיצוני). 8. דרוש שיגיע עם WINDOWS 7. 9. אחריות כמה שיותר ארוכה ומנותן אחריות שידוע בשירות טוב ומהיר - חשוב. 10. מעבד חזק ככל הניתן עדיפות לI7 נמרובע עדכני.

17. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - בלי לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים HD, אינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אני רוצה 22/23". אם פאנל TN אז רק 2ms ואם פאנל יותר טוב אז כמה שיותר מהיר שזה נראה לי 5ms. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פעולה, אסטרטגיה, RPG... * לאי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by mic3mic4,

שלום, אשמח לדעתכם בנוגע למפרט שקיבלתי. שימושיו העיקריים של המחשב הוא לתוכנות תלת מימד - 3ds max, solidworks ולתוכנות אדובי (פוטושופ, אילוסטרייטור בעיקר). dell optiplex 7010 mini tower form chasis chipset: intel Q77 express chipset intel core i7 3770 (או core i5 3570) 8GB 1600 MHז DDR3 Nםמ-ECC 500GB 3.5 inch serial ATA III Internal Dell Business audio speaker והכי חשוב: Pny quadro 2000 D 2GB DDR-5 תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by אוריפ,

אני צריך המלצה ללפטופ עם הדרישות הבאות: 128 עדיף 256 MB זיכרון. 20 או יותר GB זיכרון. מעבד: טוב אז ככה, כמובן שעדיף את הM או הסנטריו (או שזה אותו דבר ). אם לא עדיף סלרון, בגלל שזה יהיה לעבודה משרדית בלבד ולכן לא צריך מעבד פנטיום רגיל (אם יש לכם הצעה עם שילוב של מעבד AMD זה לא משנה...) כרטיס מסך/קול לא חשוב, בסך הכל עבודה משרדית... חיבור USB לא צריך חיבור IEEE 1394. אני יודע שאני מגזים בדרישות אבל אם יש הצעות הן יתקבלו בברכה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שבת שלום , ותודה שנכנסתם. אני מעוניין לבנות 2 מערכות : * משחקים * מוזיקה הסכום הניתן , הינו עד 4000 ש"ח התחלתי בבניה , להלן הפרטים: מערכת I: *מערכת למשחקים תקציב: 4000 ש"ח אין צורך במסך / ציוד נלווה. מעבד: Core 2 Quad Q9450 Box לוח: Intel DX38BT זכרון פנימי( כפול 2): DDR3 2048MB 1600MHz CL7 OCZ הארד דיסק: Seagate ST3500320AS 500GB 32MB הערות: * אני כמעט בטוח שהלוח איננו תומך ב CROSSFIRE , דבר שאני מעוניין בו , ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אחר. * אין לי עדיין דעה סגורה על מאיץ גרפי טוב. * ספק + מארז , חשוב שהמארז יהיה עם חזית שקופה , שנוכל לשים בו נורות + שהספק יהיה בהתאם לחלקים. * חשוב שהמערכת תהיה מקוררת היטב , ושקטה. הערות נוספות: עוד בעיה שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. ישמש לתוכנת עמוד ענן נטו מסך שיראו טוב בשמש בשימוש בגי'פ

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. בעת בדיקה בזאפ נתקלתי במפרטים מרשימים והצעות מחיר ממש משתלמות.. האם זה חתול בשק או עסקה משתלמת ? g0vner_x3

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום לכולם יש לי כיום את החלקים הבאים שאיתם אני נשאר SSD כרטיס מסך HD 6870 ספק טוב קירור נוקטה 15 חשוב לי לשמור על אפשרות ההמהרה ולכן אני בכיוון של 4690 k לגבי לוח רצוי מסדרת z97 והעדיפות היא לחברת גיגהבייט ולאחר מכן אסוס חשוב לי שיהיה בלוח את מירב הפיצרים האפשריים כמו m.2( לא שאני יודע למה זה טוב) וeSata וכמובן את הכפתורים בלוח עצמו ומסך שגיאות. לבי זכרונות 2*4 יהיו מספיקים לעת עתה לגבי מארז חשוב שיהיה שקט ברמה סבירה פלוס איך חשוב שיהיה מחברה טובה ואיכות חומרים מעולים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by שמנואל,

אהלן. ביקשתי את עצתכם למחשב של 3000 ש"ח וקיבלתי את 2 ההצעות שלהלן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91659.0#msg778038 שאין לי ספק שהן הטובות ביותר בתחום המחיר הזה. העניין הוא שראיתי את ההצעות של IVORY ורציתי לשאול האם אלו מפרטים טובים יותר ? בכל זאת פנטיום ולא סלרון... ואם לא, אז מה הCATCH פה ? אלו מפרטי אייבורי: http://www.computershop.co.il/index-down.asp תודה רבה.

25. Started by Tamirp96,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.