ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
https://www.tms.co.il/44931 אודה מאד להערות. משהו מיותר? משהו חסר? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל אם אין הבדל משמעותי לנסות לחסוך טיפה... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר, אולי 100 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 MW3 וכל החדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). אני רוצה 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות גבוהות, הכי טוב שאפשר בתקציב.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שבוע של חקירות, עריכות, ושינויי גודל התקציב הגעתי למפרט הבא: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H100i 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ares Quad Channel CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaS…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הצרכים הם לגלישה באינטרנט מולטי טסקינג, אופיס, מסנג'ר, סקייפ וכו.. , התקציב הוא עד3500 *לא למטרות משחק תודה רבה, ירון.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אשמח לקבל את עזרתכם בהרכבת המפרט למחשב החדש. לפני פרסום ההודעה דפדפתי מס' שעות בהודעות הפורום ודי הלכתי לאבוד (אולי בגלל שעברתי את גיל 17 ... ) הפעם האחרונה שרכשתי מחשב היתה לפני כ- 5 שנים (העגלה כבר לא סוחבת ) והגיע הזמן להתחדש. ולענינינו: 1. תקציב - חשבתי שסביבות ה- 7 אלש"ח יספיקו ואולי פחות. אבל חשוב לי יותר מע' שתענה על צרכי, ותשמש אותי נאמנה עוד 5 שנים, ופחות חשוב המחיר. 2. מטרות המחשב - בהתאם לסדר השימושים העיקרי : עבודה משרדית (אופיס, וורד) , שרטוט אוטוקאד , אינטרנט (סרטים, מוזיקה, גלישה) , משחקים כגון אמריקס ארמי ומשחקי פעולה שונים (גם כבדים ככרייסיס ושאר ירקות) , עריכת וידאו ביתית , מעט פוטושופ , וכו'. 3. ציוד הקפי - דרוש! מסך 19" ומעלה (רח…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת שימוש המחשב היא בעיקר תוכנות לעיצוב פנים אוטוקאד סקאצאפ ופוטושופ בנוסף גיימינג קליל חשוב לי מהירות המחשב שיוכל להריץ את התוכנות האלה יחד ללא בעיה ראיתי ביד שניה מחשב עם המפרט הנ"ל- במחיר של 2500 שקל מארז - Thermaltake V6 BlacX editionn מגיע עם 3 מאוררים קידמי ואחורי בגודל של 120מ"מ ועליון בגודל של 200מ"מ וצורב LG מעבד intel Core I7-2600K up to 3.80GHZ 4 ליבות עם 8 threads קירור למעבד Cooler master Hyper 103 לוח אם Gigabyte Z68AP-D3 Kingston KVR 4GBX4 סך הכול של 16GB של זיכרון Samsung 840 evo 250GB SSD בנוסף לדיסק SSD מותקן במחשב דיסק קשיח מכני רגיל של חברת WD בעל נפח של 1.5TBB ! כרטיס מסך …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך חדש ורציתי להתייעץ איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך במסגרת התקציב שלי. נתחיל מזה שהמחשב שלי מורכב מ2070 SUPER ו- 3600X. בנוסף אני רוצה להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח. אציין שהייעוד הוא לגיימינג. בעיקר משחקי רשת כגון COD, CSGO. PUBG, RDR2 ולכן חשוב לי מאוד שיהיה עם 144HZ. בנוסף אשמח גם לדעת האם כדאי ללכת על 1080P או 1440. הבנתי כבר שעם 1080 אני אקבל ביצועים טובים יותר אבל אם ב1440 אני עדיין אקבל ביצועים טובים אז אולי שווה לוותר על קצת FPS תמורת תמונה טובה יותר. אשמח לחוות דעת מאנשים בעלי ניסיון עם כרטיס דומה. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאור הפידבק הנהדר שקיבלתי לשאלה הראשונה שלי בפורום הזה, אני פונה שוב לצוות המומחים בפורום... אני מתכנן לקנות את החלקים הנ"ל: לוח אם ASUS? ?P5LD2 Deluxe, Dual Core, 945P, PCI-E http://www.ksp.co.il/hpart_uin.php?uin=2387 1060 ש"ח (KSP) מעבד ?INTEL Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 Bit http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=1933 1080 ש"ח (KSP) זיכרונות MUSHKIN DDR2 1GB EM2-5300 667Mhz **DUAL PACK 2x512MB** http://www.lamir.co.il/product.asp?product=7065 757 ש"ח (למיר) דיסק קשיח MAXTOR - ?160GB (8MB) SATA II http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2902 465 ש"ח (KSP) כרטיס מסך SAPPHIRE - ?X800GTO 256MB, DDRIII, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=2569 990 ש"ח (KSP) ספק כ…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, מחפש מקום שמוכר מקלדת ל dell inspiron 14z 5423 עם אותיות בעברית. מצאתי רק מקומות שמוכרים אנגלית בלבד + מדבקות ומקום אחד שמציע חריטה. אין אפשרות לקנות עברית + אנלית, כמו שהמחשב הגיע במקור? תודה, יוני.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רגעים לפני רכישת מחשב נייד חדש ונכון לעכשיו די ננעלתי על המחשב TOSHIBA L505-13Z מפרט). כפי שניתנן לראות החשיבות של כרטיס המסך די גבוהה, בין אם למשחקים להעביר את הזמן או לעיבוד גרפי. ישנם דברים שעדיין מרתיעים אותי: - המעבד החלש (?) - i3-330M. - יחס המעבד וכרטיס המסך, האם לא תהייה בעיית "צוואר בקבוק" HD 5165 - אני שואל שוב למרות שכבר נאמר לי בפורום זה כי זה לא המצב. - האם יש מחשב עד 5k שיותר משתלם (עם כ.מסך כזה ומעלה)? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם, שאלתי בעבר על הטמפרטורה החריגה של הלפטופ שלי, ואפשר לומר ששברתי שיא היום, אולי כי יחסית חם בחוץ המחשב לא עשה יותר מידי דברים חוץ מלפתוח קבצי RAR של 7 GIGA (שהבנתי שכנראה מאמץ את המעבד), ואז התחלתי לבצע התקנה במהלך ביצוע ההתקנה ראיתי את הטמפרטורה הנחמדה של 92 מעלות. הצלחתי לצלם על 91, אבל המחשב לא האט, ולא גרם לעצמו להתקע על מנת להתקרר... זה מצב נורמלי? המאורר של הנייד עובד, והוא מורם מעל השולחן, כלומר יש רווח קטן בינו לבין השולחן. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דרישות i3 8gb ram וכרטיס מסך טוב כמו gtx 750 ומעלה חובה מksp
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד לאבי, שיהיה ניייד(!) מסך בגודל "13-"14, עם touchpad ואסתטי. השימוש העיקרי הוא מצגות ועריכת טקסט. תודה נ.ב. לגבי מחיר, משהו בסביבות ה 1000-1200 יורו. המחשב יקנה באירופה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתעניין עכשיו בלקנות מחשב נייד שהמטרות שלו יהיו משחקים ועבודה משרדית בדקתי באינטרנט ומצאת יאת המחשב הזה במחיר של 750 דולר (אני קונה מאמריקה) רציתי לדעת עם המחיר שווה את הכסף ועם יש לכם הצעות יותר טובות למחשב אחר אולי? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16834115733 זה המפרט של המחשב Model Brand Acer Series Aspire Model AS5740G-6979 Part# LX.PMB02.070 General Operating System Windows 7 Home Premium 64-bit CPU Type Intel Core i5-430M(2.26GHz) Screen 15.6" Memory Size 4GB DDR3 Hard Disk 500GB Optical Drive DVD Super Multi Graphics Card ATI Mobility Radeon HD 5650 Video Memory 1GB DDR3 VRAM Communication Modem, Gigabit LAN …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ועריכה גרפית ( Photoshop ו- Illustrator ) * גודל המסך? 15 * רזולוציית המסך? * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שפחות... * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות?אין * Bluetooth? לא * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא מבין בזה * כונן אופטי? עדיף, לא לחוץ * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? עדיף * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא, אשמח לשמוע המלצות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם יש שני מחשבים שנראים לי מתאימים. אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי אם הם מתאימים, אם כן איזה מהם יותר מתאים ואם לא איזה מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב שיריץ את המשחקים של 2007-2010 לא אכפת לי באיזה רזולציה או משהו.. העיקר שירוץ חלק ללא תקיעות וכל מיני דברים נלווים בקיצור.. הנה מפרט שהציעו לי ואני רוצה חוות דעת.. אם יש לכם משהו יותר טוב להציע שמשתלם גם יותר אני ישמח לקבל מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤154 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2G…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוכן לגלוש במחיר ל4300 ולא יותר... אפשרות שידרוג בעתיד מעדיף לוח אם תומך PCI-E 2.0 למתרות עתידיות כרטיס רשת אלחוטי חובה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כולל מסך) בתקציב שלא עולה על 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי ויריץ משחקים בסיסיים (לילדים) כך שלא צריך כרטיס מסך טוב. רציתי לשאול כמה שאלות: 1)כמה באמת מהירות הזכרונות משנה ב DDR III? האם יש הבדלים משמעותיים בין DDR III 1333Mhz לבין DDR III 2000Mhz? 2)האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חיצוני או שעדיף להסתפק בכרטיס מסך מובנה? 3) האם כדאי לשדרג ל i5 או i7? האם יש הבדלים משמעותיים? אני מצרף מפרט שהיה נראה לי סבבה. אם תוכלו להגיד לי מה אתם אומרים אני אשמח מאוד. התקציב הינו 3500 ש"ח. למיטב ידיעתי המחשב שאני צריך אמור לעלות פחות אך התקציב נועד לקנות חלקים איכותיים כדי שאוכל לפתוח דלת לשידרוגים עתידיים.המחשב לשימוש ביתי לילדים אין העדפות מיוחדות…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, GTAV ורוב המשחקים שיצאו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב הינו לשימוש ביתי רגיל - אינטרנט, סמכים....(לא משחקים). מערכת הפעלה ואופיס יש לי בנמצא (חוקיים למי שתהה) ולכן אוכל לחסוך בנקודה זו. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 כולל מסך של 21 אינצ' (אם יש הנחת מזומן מה טוב) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר כמובן לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר בכ- 200-100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית אבל ברצוני לקנות גם מסך HD 21 אינצ' 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת ועכבר עם עדיפות לאלחוטי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? לא קריטי 6. …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. בעקרון צריך אותו לשימושים רגילים - OFFICE אינטרנט סרטים וכו'.... וגם פיתוח(תכנות) עליו... חשוב לי שיהיה אמין ומהיר. ההתלבטות העיקרית שלי היא ללכת על SSD או SATA 7200. מבחינת שטח אחסון אין לי בעיה לעבוד עם כונן חיצוני אז אפשר מחשב עם כונן SSD ודיסק חיצוני - אם לדעתכם ההבדל משמעותי ומצדיק את המחיר. ומה אתם אומרים על המחשבים שיש להם כונן SATA משולב עם קצת SSD זה משפיע או סתם גימיק? חוץ מזה מבחינת ביצועים אני רוצה שיהיה למחשב כרטיס מסך חיצוני ולא המובנה של אינטל. מסך 14-15.6 פחות חשוב לי. i5\i7 וזהו בגדול... מבחינת תקציב הייתי רוצה להשאר באזור ה3000 אבל אני מבין שאולי זה יהיה יותר אז עד 4000 אם אפשר. דוגמה למחשב עם SSD: Lenovo IdeaPad …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקי אני צריך מפרט למחשב אבל טיפה שונה ממה שבדרך כלל מבקשים... המחשב יהיה לגיימינג ומשחקים כבדים ואני לא צריך שום דבר רק מחשב! עכשיו... אני צריך מפרט בלי כרטיס מסך ובלי HDD חובה שיהיה 2G זיכרון ומעבד INTEL למה אני מתכנן OC (אבל קודם צריך ללמוד איך ) אני חושב שאפשר להכניס את הE6600 צריך גם קירור למעבד ו2G זיכרון אבל אני גם צריך ספק חזק כי אני כנראה יקנה את הR650 או הסדרה החדשה של הNVIDIA ה8900 ניראה כבר בקשר לזה... אתם יכולים גם לומר לי מתי הם יוצאים? כמובן שצריך מארז טוב בישביל הכרטיסים FULL TOWER שמעתי שהAPOLLO מארז טוב... תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב. אז התחלתי לטייל באתרכם ובאתרים דומים כדי לקבל קצת רקע על חומרת מחשב, ומה אומר כאילו צנחתי מהירח. פשוט לא מבין כלום. אז אם מישהו מכיר איזה מדריך למתחילים (יותר נכון סדרת מדריכים) המסביר מה התפקיד של כל דבר, איזו אפשרויות יש, חברות, מחירים, הכל. אנא. או לפחות רעיונות איך ללמוד את זה במהירות. בכל אופן אני מקווה שאתם תעזרו לי. אני מעוניין במחשב לצורך תכנות וסרטים, המון שעות על המחשב, המון תוכנות כבדות, ומדי פעם סרט או אינטרנט. זה אומר מסך שלא עושה כאבי ראש, גדול. מחשב שלא "מתבלבל" ועובד מהר. כולל צורב ומדפסת הכי פשוט (שעובד), עכבר ומקלדת נוחים (אבל בלי קשקושים). והכי חשוב, המחיר עד 5000. תודה מראש somebody
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-