עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Or ei,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 616.86 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 514.11 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1046.71 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : JNC H7650-4JA Bond Silver Front USB 350W Case w/Window [ ¤ 193.14 ] 1 Power Supp…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - בלי לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים HD, אינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אני רוצה 22/23". אם פאנל TN אז רק 2ms ואם פאנל יותר טוב אז כמה שיותר מהיר שזה נראה לי 5ms. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פעולה, אסטרטגיה, RPG... * לאי…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אני היתי רוצה מחשב חזר למשחקים שישה בו אם אפשר readon 9800 pro ו-1024 זכרון פנימי האם אפשר כזה דבר בתקציב?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום לכולם, מחפש מחשב נייח לבית ללא ציוד היקפי, שיוכל להריץ starcraft 2 החדש כשיצא, ובכלל משחקים חדשים, ולכלל שימושים לבית. תודה על העזרה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by stas_k,

חברה אני משתגע.... כבר חודש אני מחפש מחשב טוב במחיר הזה ואיך שאני נסגר על מפרט אני מוצא דברים חדשים או דברים שאני לא סגור אליהם ולא בטוח כל כך. אני רוצה לסגור את זה היום וזהו. אני צריך מפרט מהאתר הספציפי הזה: http://www.optimasys.co.il אני רוצה מעבד amd אני חושב 2500 שיהיה טוב לאובר קלוק זיכרון טוב לאובר קלוק ושיתחבר עם לוחות של abit דיסק קשיח 80 ג'יגה 8מגה באפר. אני לא צריך sata מה אתם אומרים על wd? טובים? אני רוצה לוח אם של abit nf7. מארז אני רוצה Compucase 6CN1 מה אתם אומרים? שמעתי יש לו ספק טוב. האם זה מספיק לאובר קלוק בינוני? כרטיס מסך אני סגור על gigabyte radeon r9550 128 mb 128 bit רמקולים אני צריך של ג'יניוס 500 w יש שם ב176 ש"ח. ומאורר. מה אתם מציאים מהאתר הזה? א…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אין בעיה של תקציב! אבל בשביל הסדר, אם תוכלו לתת לי המלצה עד 10000 ופחות. למחשב טוב ואמין שיעשה את העבודה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Burkey,

שלום, הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד בתקציב של עד 4300 ש"ח. שימושי המחשב הם: תכנות ב - MATLAB ו - R, הרצת אלגוריתמים מתמטיים וסטטיסטיים, גלישה, שימוש משרדי, אולי צפייה בסרטים, ואלי אפילו קצת משחק (פרו אבולושיין, פיפא, משהו כזה....). בקשר לחברה אין לי מושג, קראתי פה בפורום שמחקר הראה שלאסוס וטושיבה יש הכי הרבה פחות תקלות, אז אולי משהו שלהן, אבל לא חובה.... יש מצב ל - Sandy Bridge בתקציב כזה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by lidorkalfa,

היי, אני כרגע מחזיק לפטופ של לנובו, ה-Y580. קניתי ביוני 2013, זה המפרט שלו: מסך 15.6" ברזולוצית 1360*768 8GB זיכרון RAM 1TB הארד דיסק 5400RPM 120GB SSD שהוספתי עצמאית מעבד Intel core I7 3630QM 2.40ghZ כ.מסך nVidia Geforce GTX660 2GB מקלדת מוארת וכו וכו וכו המחשב עלה לי 4300 בזמנו, מה השווי שלו כרגע במידה ואני מחליט למכור אותו?

9. Started by RonX,

לפי מחירים באילת- (NZXT S340 Elite=482(Ivory (Intel Core i7 8700K Tray=1,448(Ivory (Western Digital Caviar Black WD2003FZEX 2TB Sata III=482(Ivory (אייבורי)594=Corsair MP500 CSSD-F240GBMP500 240GB SSD M.2 2280 Retail (G.Skill Trident Z RGB 2x8GB DDR4 2400Mhz CL15 Kit=803(Ksp (Corsair 850W 80+ Gold TX850M=512(Ivory (Gigabyte Z370 AORUS Gaming 7=1,076(Ivory (Eaton 5E 850i USB + Program-272(Ksp קנייה מחו"ל מפני שאין בארץ(מעדיף לקנות את שאר החלקים בארץ)- Kraken X62=(RGB)(Newegg)+Aer RGB+Hue(Newegg)=1,170 סך הכול:6,839 יצא לי עם קניית כרטיס מסך בערך- מקסימום הוצאות עם כרטיס מסך GTX 1080 TI=11,100(לא סגור על איזו גרסא) מקסימום הוצאות עם …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hezi508,

שלום לכולם, קראתי באיזה אתר שקיים אולטראבוק עם מסך 15 אינטש אבל לא מצאתי באף חנות , אשמח לדעת אם קיים בכלל ואם כן איפה אפשר להשיג אותו. תודה חזי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. הי אני דיי חדש פה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים) הרצת תוכנות MULTI THREADED... (משמע שצריך מספר מעבדים מכובד) צפיה בסרטים הורדות עבודות משרדיות וכו'... ועריכת סרטונים בסיסית מאד... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by omriverson,

אהלן :] אני מחפש המלצות בבקשה לנייד טוב עד 4000 ש"ח.. הצרכים שלי בעיקר עבודה רגילה:מוזיקה אינטרנט סרטים לימודים. (לא מריץ תוכנות גרפיות כבדות) גודל מסך מבוקש 15.6 המשקל לא כ"כ חשוב.. וכמה קריטי ההבדל בין i5 ל-i7? בגדול אני חושב כבר ללכת על מחשב על i7 אם אני כבר משקיע בנייד.. תודה רבה ושבוע טוב

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי אני לא מכיר את עולם המושגים של החומרה במחשבים הניידים למשל כרטיס מסך Intel GMA 900 up to 128MB לא יודע למה להשוות אותו או ה950 ....כנ"ל ולעומתם יש את הרדיאונים = כרטיסים ניפרדים שאינם בילד אין בלוח האם = X300 או X600 מישהו ניתקל באיזו טבלה שעושה סדר מיבחינת רמות ביצוע והקבלה לכל השמות המוכרים בעולם הנייחים חושב שזה יכול לעזור ליקראת קנייה ובכלל תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים. אשמח לעזרה. קיבלתי מחשב נייד יד שניה מדגם LG fs express dual למחשב מעבד אינטל מסוג T2130 1.86 GHZ הערכים שאני מקבל מ-CPUZ הם: code name: yonah socket 479 Mpga core VID 1.213V האם שווה לשדרג את המעבד הזה ואיזה מעבד הכי מהיר אני יכול לשים על המחשב? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום איזור-חומרה, אני צריך עזרה בבנית מפרט לצורכי גיימינג. התקציב שלי הוא 2300 ש"ח בלבד, אבל אני מתכנן להעביר למחשב החדש את הדיסקים הקשיחים וכרטיס המסך מהמחשב הקודם משום שלפי דעתי הם מספיק טובים ואין צורך לקנות חדשים. tl;dr - לא צריך כרטיס מסך ודיסק קשיח. אז קודם כל המחשב החדש צריך לתמוך בדיסקים הקשיחים האלו: (אני מקווה שזה אומר לכם משהו) ובכרטיס המסך שלי nVidia 9600GT שאולי אני אשדרג בעתיד כשיהיה לי עוד כסף... -אני לא צריך ציוד היקפי -אני אשמח אם יהיה צורב. אם זה בא על חשבון משהו אחר אפשר לוותר. כמובן שיהיה כרטיס רשת וקול מובנים בלוח האם חשוב לי מארז שקט ו...זהו אני מקווה שהתקציב לא נמוך מידי לגיימינג, אפילו אחרי שהורדתי את הכ.מ והדיסקים הקשיחים ע: מותר לחר…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 1500 שח - כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? השמעת מוזיקה בחנות בעזרת youtube - צריך שadblock יעבוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן רצוי win10 כי מ…

17. תקציב: 7K מטרה: שמיעת מוזיקה,צפייה בסרטים,גיימינג, שימוש בFF ציוד הקפי: מסך 19' (לא רחב),מקלדת,עכבר,רמקולים, WIN7,כרטיס WIFI שקט: (7) רצוי שלא יהיה רועש...אם אפשר להכניס קירור מים אז מה יפה אוברקלוק: קל אם בכלל לא להיסחף עם המחיר של הרמקולים...אבל שיהיו פיצרים של BASS וTREABLE.. לא צריך פה 5.1... STEREO יהיה סבבה לגמרי תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by I T Z I King,

אני מחפש לקנות נייד חדש והיות ושני הניידים הנ"ל תואמים בדיוק את צרכי אשמח לשמוע חוות דעת שלכם על איזה מהם תמליצו יותר. LG T1-DUKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2065_2297&products_id=13152 ASUS A8Jn http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2371&products_id=16023 במבט ראשון ה ASUS נראה מבטיח יותר (למרות מחירו הנמוך משמעותית), הוא מתבטא במעבד חזק יותר , כרטיס מסך חזק יותר, דיסק קשיח גדול יותר. אבל עדיין הוא לא LG...ומעוצב קצת פחות ממנו. קשה להתעלם מהדמיון במראה שלהם כאשר שניהם פתוחים. אשמח לשמוע חוות דעת על איזה מהם הייתם ממליצים יותר. תודה!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום, אני מתכנן לבנות מחשב חדש שיהיה בבית,כלומר מחשב פרטי. התקציב הוא עד 6K ש"ח,ללא מסך - והצרכים שלי הם תכנות,3DS MAX,PHOTOSHOP ומשחקים עם תלת מימד. אני לא רוצה מחשב מטורף כמו של גיימרים כבדים,אלא משהו קצת פחות מגיימר - שוב:למטרות של תכנות ומשחקים,ושימוש בתוכנות תלת-מימד כמו 3DS MAX וגרפיקה וכו'... אז החלקים שבחרתי כבר: בחרתי כבר מעבד - Intel Q9450,ובחרתי צ'יפסט מתאים ללוח האם שאני צריך. אז מישהו יכול להמליץ לי בבקשה על כמה לוחות אם עם צ'יפסט P35,עם 1333MHz FSB? שכמובן,מתאים למעבד. אני מעדיף לוחות אם של חברות מוכרות כמו Asus,Gigabyte וחברות כאלה שהן דיי גדולות ונחשבות לטובות. ושחכתי לציין: אני לא מתכנן OC. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  20. )זה המחשב שיש לי עכשיו. יותר משנתיים וחצי כבר. כסף למחשב חדש כרגע אין לי. אני משתחרר רק בעוד חודש וחצי ולא מתכוון לבזבז את המענק/משכורת ראשונה מעבודה חדשה שעדיין לא מצאתי על מחשב. אז אני רוצה לקנות מחשב רק בסביבות מרץ. השאלה אם יש לי אפשרות לשדרג את המחשב בזול (עד 200 שקל עכשיו או אפילו 1000 עם המענק ) כך שהוא יחזיק טוב ואני אוכל להנות ממנו? או ששידרוג לא יעזור הרבה ואני צריך להתמקד בקניית חדש? ממה שאני חושב שקצת יותר זיכרון יתנו לו הקפצה די רצינית בביצועים או שאני פשוט חי בסרט?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by Erez360,

שלום לכולם. חבר שלי מעוניין לרכוש מחשב נייד ורציתי להתייעץ איתכם לגבי חברה/דגם וכו'... הוא אומר שמטרות המחשב הן: *מאמרים-ז"א עבודה עם OFFICE ועוד תוכנות. *סרטים *מוזיקה *משחקים מה דעתכם? איזה דגם כדאי לקנות? יש כמה אופציות? אשמח לקבל את ההכי טובות עם דירוג. תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by XpdX,

אני מנסה לבנות מחשב שמיועד לעריכה גרפית: Photoshop,3dsMax,Premiere בתקציב מצומצם חשוב לי בעיקר יציבות ומהירות, המחשב לא מיועד למשחקים אלא לשימוש כללי-אינטרנט, קבצים בנפח גדול, ושיסחוב עבודה על תוכנות גרפיות (פחות חשוב זמן רינדור אבל שלא ייתקע) אני לא יודע ממה להתחיל-כרטיס מסך, מעבד יקר ולוח...מה מוביל למה בנוסף יש לי הארד דיסקים ישנים אחד SATA2 ואחד IDE - תהיה אפשרות לחבר אותם? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לבנות מפרט וגם להגיד מה דעתכם על הרכיבים האלה: Intel Core i7 2600 3.4Ghz 8MB L3 Cache s1155 - מעבד Scythe Katana 3 CPU Cooler SCKTN-3000i - תוספת מאוורר Asus P8H61-M LE B3 - לוח אם G. Skill Sniper 2X4GB DDR3 1333Mhz PC3-10666 Kit - זיכרון Western Digital Caviar Blue 500G…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by shahar0592,

* מטרות המחשב? גיימינג ויום יומי * גודל המסך? בין 13.3 ל15.6 * משקל רצוי? אין משקל מחייב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן אני מול חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מעל ל2 יציאות USB 3 * בלוטות? כן / אבל לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בארץ אז לא עם בחול אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? לא אבל dell Alienware ניראה לי טוב אני יכול להגיע עד 5K כולל משלוח ומע"מ מעדיף שפחות תודה והמשך יום טוב לכולם ^^

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by R3load,

שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב טוב שיחזיק מעמד ושאני יוכל להנות מימנו כמה שיותר!! רצוי מעבד אינטל ולא AMD.... תודה לכל העוזרים!

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני צלם ואני נחפש מחשב קל, שנראה טוב ויחסית חזק. המלצתם לי על הvd שבאמת מתאים לצרכים שלי ( כרטיס מסך, החלפת סטיק של זיכרון ולכן מעלה אותו ל 12, ומסך ips) אבל... אין אותו בארץ ואין צפי.. בדקתי בכל חור. יש תחליף ראוי לו לפי הצרכים שרשמתי למעלה ושיהיה לו מסך חד? וכמובן שיהיה בארץ, אני צריך אותו דיי מידי ואין לי אופציה להביא מחו״ל. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.