ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חדש פה, ונרשמתי כדי להתייעץ בנוגע למפרט שאני שוקל לרכוש. Intel Quad Core i7 2600K 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1399 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD4-B3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪916 מארז: Thermaltake V3 Black Edition 1x120mm כמות: 1 - מחיר: ₪212 קירור למארז: Cooler for Case 120 MM כמות: 1 - מחיר: ₪15 ספק כוח: Seasonic SS-850AT 850W Active PFC 4X PCI-E 70A/12V Single Rail כמות: 1 - מחיר: ₪643 זיכרון: Corsair 8Gb Kit (4G X2) CMX8GX3M2A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪443 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס…
-
- 25 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום למומחי הפורום. הגיע הזמן, וצריך לשדרג את המחשב. ככה: המחשב מיועד למשחקים, עבודה שוטפת (וורד, אינטרנט, פוטושופ לעיתים נדירות), ותכני HD. אני מחפש מעבד, זכרונות, לוח אם, כרטיס מסך, דיסק קשיח וספק כוח (או מתאמים לספק כח ישן, יש לי 500W). אין צורך במארז, וכונן DVD. לא מתוכנן אוברקלוק (בלא מתוכנן אני מתכוון אף פעם) אז קירור סטוק הוא יותר ממספיק. והמסך הוא 32" עם רזולוציה של 1920X1080. מגבלת התקציב שלי היא 3500 ש"ח, עם מקס' 100 ש"ח חריגה. אין בעיה של רעש, והמארז הקיים עושה עבודה טובה בסינונו. אין בעיה לקנות את הרכיבים ממספר חנויות, אני מתכנן להרכיב את המחשב לבד. מה שכן, ישנה העדפה לחנויות באזור רחובות, או מהיבואן "גראנד אדוונס". תודה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מיני לפטופ תוך כדי קריאת מאמרים שונים נתקלתי במספר פוסטים שטענו כי יש בעיה בצפייה בוידאו באינטרנט. כלומר המעבד הגרפי לא מתמודד טוב עם וידאו HD באתרים כמו youtube. פרט מטריד מאד מאחר וזה אחד השימושים העיקריים שלי במחשב. האם למישהו יש ניסיון עם וידאו באינטרנט על מיני לפטופ? האם מישהו יש בעיות בצפייה בHD במיני לפטופ? האם יש בעיה לחבר את המחשב למסך טלויזיה ולהקרין בHD? ** המחשב אותו אני חושב לקנות הוא[table][tr][td][table][tr][td]12.1 Asus Eee PC 1215P N5[/td][/tr][/table] *** לא מצאתי תשובות לשאלות האלה בפורום, מצטער אם פיספסתי.[/td][/tr][/table]
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה דעתכם? השיקולים בעד: מקום פיזי מצומצם מאד שימושי המחשב: ביתי פשוט(אופיס) +עריכת סרטים ותמונות+צפיה ישירה על מסך TV גדול http://www.cnet.com/2748-32333_1-1186.html?tag=nl.e794
-
- 2 תגובות
- 814 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מותרת עד 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis 2, BF3, Metro 2033 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1600x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כ…
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
זקוק לחוות דעת על המפרט הבא - למרות שאני די סגור עליו רעיונות לחלקים חלופיים זולים יותר יתקבלו בברכה מכיוון שזהו מחשב לצרכי פרנסה ואיני רוצה שיפתח כאן דיון נוסף על ג'יפורס נגד קוואדרו אז אגיד זאת מעכשיו- רק כרטיס ג'יפורס להציע.תודה לכל מי שיעזור באמת מעריך זאת. 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל כעקרון,אפשר לחסוך במידה וחומרה חלופית אינה מורידה מביצועי המחשב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו מקצועית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Avid media composer…
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מפרט בתקציב של 4.7K לבן דוד שלי, למחשב מתוכנן OC בינוני, גיימינג כמו METRO 2033 (למה כולם אוהבים את המשחק הזה?), BFBC2 על הגדרות הכי גבוהות, נא לא לחרוג יותר מ-100 שקל רזולוציית FHD (צריך לקנות גם מסך בתקציב) ,רמת שקט ~ 5 , עדיף לקנות מ-TMS מה אתם אומרים על המפרט הנ"ל: מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Box כמות: 1 - מחיר: ₪579 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GMA-USB3 AMD880G+SB850 כמות: 1 - מחיר: ₪469 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1…
-
- 10 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אפשר חריגה קטנה כמובן,אני מודע לכך שAMD טובים או כל דבר אחר. אך אני מעוניין בכרטיס מסך של NVIDIA (אם אפשר עם חיבור HDMI) ודיסק קשיח של 1 טרה (יש לי כבר ממחשב ישן) ללא ציוד הקפי,ללא מסך. מעבד של INTEL I7 או I5 (הבנתי שI5 יכול לתת ביצועים של I7). איזור החנות -מרכז (רמת גן,תל אביב ומסביב) תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 867 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 אבל עדיף פחות אידיאלי 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג מ2000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט צפיה בתמונות סרטים google earth אופיס הכל בסיסי מאוד -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?מקלדת ועכבר 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10\1לא חשוב כלל אבל אם אפשר מבורך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס …
-
- 2 תגובות
- 786 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות מחשב נייד פשוט (לא INTEL ATOM) לגלישה באינטרנט בצורה חלקה. תקציב : עד 1200 שקל. תודה על העזרה חברים
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כרגע יש לי: e6750 2x1gb ddr2 667mhz hd4670 אני מעוניין לשדרג את הביצועים במשחקים , ולשם כך עומדות בפניי שני אפשרויות: 1. לקנות 6850 2. לקנות מחשב חדש לגמרי. מה אתם ממליצים? כמובן שהאופציה הראשונה היא העדיפה השאלה היא אם זה באמת יעזור או שזה טיפה בים ועדיף כבר לשדרג. בכל מקרה קנייה של מחשב חדש תהיה בעלות של 3K וכמובן שתהיה AMD בשל עלות-תועלת.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, שאלה קטנה בעקבות הודעות שקראתי כאן בפורום: האם גם בvostro 3550, כמו ב-3350, יש רק רמקול אחד? האם גם אצלו לדעתך (כמו רשמת להודעה של מישהו פה שחיפש לפטופ בגודל 13.3"), יש זמן סוללה בעייתי/מתחמם מהר? או שהביקורות האלו מופנות רק כלפי ה-13.3" ולא ה-15.6"? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם בגדול על המפרט? http://tms.co.il/preview/spec/qsw7jc5h/1 רק יש לי שאלה קטנה,כתוב שהמסך מגיע ללא כבל DVI... מהזה בדיוק הכבל הזה? עוד שאלה: במארז כתוב "NO PSU" שלדעתי זה אומר Power supply ספק כוח אבל מצד שני כתוב +FSP 600W SILVER מהזה בדיוק FSP? **אני לא סגור אם כלול במארז ספק כוח או לא. תודה ושבוע טוב!
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1323 קירור למעבד: Cooler For AMD Original כמות: 1 - מחיר: ₪14 לוח אם: Gigabyte GA-990FXA-UD3 AMD 990FX + SB950 Chipset כמות: 1 - מחיר: ₪759 מארז: GIGABYTE SUMO 4112 Tower Case Aluminium 3x 120mm BLUE LED FAN BLACK WINDOW 2.5 HDD ENCLOSURE - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪415 ספק כוח: Seasonic M12II-620 620W Active PFC Modular 80+ Bronze כמות: 1 - מחיר: ₪447 זיכרון: Kingston 4G DDR3-1333 NB/SODIMM כמות: 1 - מחיר: ₪211 קשיח למחשב שולחני: WD 1.0TB Sata 3 Black Caviar כמות: 1 - מחי…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אינטרנט מוזיקה סרטים * גודל המסך? 15 או 17 * משקל רצוי? לא משנה כל כך * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משנה כי המחשב יהיה מחובר לרוב לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו)לא משהו מיוחד * בלוטות?עדיף שכן * גודל מינימלי של כונן קשיח? אפילו 80 יספיק * צורב DVD?כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ?לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא וזה מחשב שהציעו לי בפורום אחר: HP G62-B50SJ בבקשה תגידו איך הוא אם הוא שווה קניה או לא?
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הנייד עבר שדרוג זיכרון ל DDR2 800 ובדקתי שהמערכת-winXP SP3- מזהה אותו. הורדתי את רמת הגרפיקה בוינדווס למינימום - נראה כמו win 95 ביום טוב - בתקווה שזה ישפר משהו, לא עזר... האם הוא אמור לאפשר ניגון סרטים ב 720P במצב super performance ? יש נגן ממולץ שיאפשר את זה באופן הכי אופטימלי? האם OC למעבד יעזור?
-
- 6 תגובות
- 949 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב שישמש אותי לבידור וכעזר לעבודה בתחום פיתוח תוכנה (לא כבדה מדי...), ניהול פרוייקטים, תכנות ורשת. משחקים - אולי בעתיד, לכן זה לא ממש רלוונטי כרגע. כרגע בבעלותי מסך 24, DVD Drive, כונן קשיח WD Black Series 1TB SATA והם יחוברו אל החדש. יש לי צורך במארז בגודל רגיל (בלי תאורה כחולה וכל העניין הזה...) + ספק כח (שקט), לוח אם, זכרונות, מעבד עם אמצעי קירור שקט (חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט). אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיס מסך וכרטיס קול שאינם On Board. נתון לשיקולכם. כמו כן אני מקליט לפעמים קטעי גיטרה ובס על המחשב. אין לי מושג עד כמה כרטיס קול חיצוני/יקר יותר יעשה הבדל בתחום הזה. אפשר להשאיר את העניין הזה כתוספת אופציונלית ואשמח גם שם לעיצות. ה…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
שלום יש לי תקציב של 3.500 שקל המחשב צריך להפעיל משחקים אינטרנט שירים סרטים כמעט הכל המחשב צריך לבוא עם מקלדת מלאה עם המספרים בצד 108 מקשים המסך צריך להיות 15.6לפחות ואחריות בין 2-3 שנים רמקולים וכל היציאות שאפשר כמובן... עשיתי קצת בדיקות והיה דגם של MSI FX620 שעולה על כל הדרישות והמחיר שלו היה עד יום שישי 3680 שקל רק היום ראיתי שהמחיר שלו ירד באייבורי ל3290 שקל אני מאמין שאני אפילו יכול להוריד אותם ל3200 שקל למזומן רציתי לדעת מה דעתכם על הפירוט של המחשב בלינק הבא: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7227&CatCode=315 קניתי פעם שעברה מחשב MSI EX623 מאייבורי והאחריות והשירות שלהם היו טובים לא התאכזבתי אני חושב לקנות את הדגם הזה כי הוא בעיצוב יותר יפה מכל מחשב שר…
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ואם ישאר אז ישאר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. : BFBC2 Crysis 2 Medal of honor (ומתי שBF3 יצא ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)…
-
- 9 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אלהן חברים, לאחרונה חלה אצלי בעיה במחשב הנייד שלי.. הוא נורא מתחמם ומתכבה לי החום של המעבד גמגיעה ל 100 מעלות יש במחשב הזה מאוור מצד שמאל שאני מרגיש שיוצא מימנו אוויר אני לא יודע אם צריך להיות גם מצד ימין מאוור אבל זה ניראה כאילו שיש שם או שהוא נהרס או שאין שם כזה השאלה כמה חום צריךלהיות למעבד באופן תקין? ומה אפשר לעשות בסיטורציה אם זה לא המאוור? זה קרה בפיתאומיות!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב נייד לבנאדם מבוגר - נושק לגיל ה- 60. חשוב שיהיה לו מסך גדול ומשטח עבודה נוח. יש לו גם כפות ידיים גדולות ומשקפיים כך שחשוב שהמקלדת והסמך יהיו איכותיים להלן דרישות נוספות: מטרות המחשב:עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים גודל המסך? 15.4 אינץ משקל לא רלוונטי כי רוב הזמן המחשב יהיה בבית נדרש זמן סוללה ממוצע יציאות מיוחדות: HDMI יכול לעזור בלוטות: אפשרי גודל מינימלי של כונן קשיח: 160 ג'גה צורב DVD: כן חשוב מאוד שתהיה אחריות ולרכוש ממקור אמיוץ תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-