ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני חדשה בעסק של פורומים וגרפיקה.(אז סליחה אם אני טועה בפרטים הקטנים) השנה סיימתי מסלול לימודי גרפיקה וקיבלתי הצעת עבודה. אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה לעבודות גרפיקה, אבל כמובן, בעיית התקציב... אם יש פה מישהו שיכול לעזור לי, איזה מחשב אני צריכה, מה מקובל, וכמה צריכה לחסוך, זה יעזור לי מאוד! תודה מראש. * מטרות המחשב: לעבודות גרפיקה, פוטושופ, אין דיזיין ואילוסטרייטור * גודל המסך:15-17' * משקל רצוי: לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך: עד שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא * בלוטות? (מה זה??) * גודל מינימלי של כונן קשיח: אשמח אם תייעצו לי... * צורב DVD: אין צורך בכלל * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רק אם הוא נקנה בחול * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? המליצו לי…
-
- 13 תגובות
- 979 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CRYSIS,CALL OF DUTY וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).כרגע אני עם מסך 19 אינץ אבל בקרוב יוחלף ל23 אינץ' של DELL 2311 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות + אפשר להגיד שמומלץ לא לעבור את ה1000 ש"ח לכרטיס מסך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 7 תגובות
- 779 צפיות
-
-
הי, לאחרונה התחלתי להתעניין ב HTPC (כי זה נראה כמו הפתרון הטוב ביותר לניגון סרטים בטלוויזיה גם ברזולוציות גבוהות שמשלב רשת וכל העניין דיי גמיש). כעיקרון מושך אותי מאוד לבנות אחד כזה, ממש מאפס מארז, ספק כח, מאווררים, כפתורים, צג וכד'. זה נשמע הרבה יותר מעניין ומאתגר וגם יותר זול (אם מזניחים את שעות העבודה). מה אתם אומרים? כדאי? בסטיקי מצאתי מפרט מומלץ: מעבד AMD Athlon-II X2 250 3.0Ghz גרסת BOX לוח-אם Gigabyte GA-880GM-D2H זכרונות 1x2GB DDR3 1066Mhz/1333Mh כונן קשיח SAMSUNG F3 500GB 16MB SATA2 7200 RPM : HD502HJ מארז Enermax Laguna 300w האם המפרט הזה באמת נחוץ? לא מספיקה ליבה אחת ו 1GB RAM? ואולי לשים את אחת מגרסאות ה HOME של Win 7? ומה כ"כ מיוחד ב Windows Media Center הזה …
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, לפני כמה ימים ביקשתי פה מפרט לחבר וקיבלתי אחלה מפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray, יחידות 1 ₪888 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2354 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪99 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 MSI P67A-G45 B3 P67 Chipset במלאי!, יחידות 1 ₪672 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2891 Elixir 8GB Kit (4GBx2) DDR3 1333Mhz , יחידות 1 ₪300 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2898 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB SATA F3 HD103SJ , יחידות 1 ₪250 ht…
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי, אני צריך מחשב נייד עם ביצועים מקסימליים. יקנה בארה"ב. דגשים: כונן SSD טוב 16GB RAM מעבד 2920/2820 (או חזק יותר) התקציב לא מוגבל (גם 4000$ זה בסדר). השימוש הוא לתוכנות שחמט כבדות שיודעות לנצל את המשאבים הללו. מה דעתכם על המחשב הבא: http://www.xoticpc.com/sager-np7280-clevo-x7200-p-3115.html?wconfigure=yes עם שדרוג ל-990X, 12GB RAM, וכונן SSD (סה"כ כ-3000$) שימו לב שזה עם מעבד שולחני, אשמח לתגובות על זה. המחשב יוטס הרבה לחו"ל כך שמחשב נייח לא ממש מתאים. עוד מחשב (עם מעבד נייד): http://www.xoticpc.com/asus-k53sva1-p-3076.html?wconfigure=yes (עם אותם שדרוגים) מאוד אודה לכם על המלצות ועזרה ואשמח לתגובה מהירה תודה!!
-
- 5 תגובות
- 881 צפיות
-
-
מחשב משרדי לגלישה באנטרנט, כתיבת מסמכים וכו', בין 1,000 - 1,5000 ש"ח אני מעריך, אשמח לקבל מפרט ספציפי, ומכיוון שאלך עם המפרט הזה לחנות לרכוש, אשמח אם הוא יהיה מ SkyPC. (במידה ו SkyPC בקשיים (האם הם הסתדרו ?), אז מ KSP)
-
- 8 תגובות
- 665 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? רצוי לכוון לאיזור ה2500 ש"ח...אך בהחלט ניתן לנצל את מלוא הסכום. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גיימינג כבד. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.battlefield 3,bad company 2, crysis 2, gta iv, MW3 וכו'... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך בגודל 17 אינצ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? השאיפה לגבוהות כמובן 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?…
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
זה מפרט שהרכבתי הוא בעיקר למשחקים והוא יהיה מחובר ל LCD 42" קבוע מעבד Core i5 2300 2.8Ghz, s1155, 6MB לוח אם P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E זכרונות 2x4GB Kingston HyperX Dual Channel CL9-9-9-27 כרטיס מסך GTX460 SE 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E דיסק קשיח Caviar Black 500GB 7200RPM, 32MB, SATA III WD5002AALX צורב DRW-24B1ST DVD±RW x24 Black Sata קירור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מארז M9 Midi Tower Series Black Case (No PSU) ספק כוח CX 600W Active PFC 12cm Fan מה אתם אומרים על המפרט ואם יש משהו שכדאי לשנות על מנת לשפר ולהוריד את המחיר?
-
- 8 תגובות
- 881 צפיות
-
-
בוקר טוב ושבת שלום אנשים אני צריך מפרט עד 3000 שקלים אני רוצה לקנות מחשב נייח לאמא שלי כמתנה ליום הולדת .. המחשב בעיקרון מיועד לשימוש ביתי לאינטרנט אבל עדיין אני רוצה שיהיה מחשב נורמלי שהכל זורם ואפשר לעבוד איתו חופשי לגבי המסך אני רוצה לקנות לה מסך DELL 22-23 אינץ' יש להם מסכים מאוד איכותיים אם יש לכם המלצות אני מודה לכם מאוד . ולרי.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום. פעם הייתי מתעניין היום כבר הלכתי לאיבוד עם כל מה שקורה בשוק המעבדים ולוחות האם. בן דוד שלי צריך מחשב,התקציב הוא 1.5K,בסך הכל מחשב שלא יתקע לעבודה משרדית ושיוכל לסחוב כמה שנים בשקט. נכנסתי לאתר של אייבורי(אני יודע דרעק),אבל הופתעתי ממה שהם מציעים,המחשבים טובים בסך הכל לדוגמא המפרט הנ'ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6878&CatCode= שדרוג לספקHec Win+ 500W 80+i -ו95 ש"חשדרוג לדיסק Western Digital 1000GB SATA2\SATA3 7200RPM 32MB Buffer -ו130 ש"ח=1615 סכום כולל. איך המחשב בסך הכל? בעתיד כמובן אני יביא לו כבר איזה כרטיס מסך בינוני,משהו כמו 4850 שאני אקנה כיד שניה.
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? MAX 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? זה שדרוג מחשב, ללא מארז ספק והארד דיסק 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. הא…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עוד שבוע אני בארה"ב וחשבתי לקנות טאבלט. קראתי את הסטיקי ובמקום לעבור מודל מודל ולברר על האחריות חשבתי אולי מישהו כבר קנה טאבלט ויודע על אילו דגמים יש אחריות בארץ. השימוש העיקרי הוא לצרכי גרפיקה ואנימציה, דו ותלת. מערכת ההפעלה צריכה להיות ווינדווס וחייב לפעול עם הטכנולוגיה של וואקום (מספיק עט, לא חייב טאץ' מלא) לגבי תקציב ושאר הפרטים לא כל כך קריטי בשלב הזה, אני מניח שגם ככה אין הרבה אופציות לדרישות שלי ושתהיה אחריות בארץ... במידה ואין אחריות, בהכרח יהיה מי שיתקן בתשלום או שיש דגמים שפשוט לא ידעו מה לעשות איתם? איך העמידות של טאבלטים ביחס לנייד רגיל? שווה לשקול לקנות בלי אחריות בכלל? תודה =]
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים. שאלה קטנה. פעם ראשונה שאני קונה ב איביי, ורציתי לדעת משהו, האם המחשב הבא שאני מעוניין בו אמור להוות איזושהי בעייה בכניסה לארץ? כי אמרו לי משהו על משרד התקשורת, תדרים ועוד שטויות שאני לא כלכך מבין בזה. אז בקיצר, האם אני יכול לקנות את זה בלי בעיה? כמובן שיש מכס והכל. תודה רבה רבה http://cgi.ebay.com/10-2-Windows-7-Slate-Tablet-PC-2GB-320GB-INTEL-Wifi-/170659794424?pt=US_Tablets&hash=item27bc1dcdf8
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
ראיתי ניידים ללא מערכת הפעלה שעושה אותם יותר זולים, אבל שווה לקנות אותם? אני יודע שכל נייד אמור לבוא אם מערכת הפעלה OEM מיוחדת בשבילו עם דרייברים ותוכנות (ואולי למערכת הפעלה זאת אפילו עשו אופטימיזציה מותאמת למחשב נייד זה?). תודה.
-
- 6 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד של GIGABYTE W576V ואני מחפש להתקין לו זיכרונות של DDR2 בגודל של 4 ג'יגה בייט. מי יכול להגיד לי מאיפה אפשר להשיג כי אני לא מוצא. תודה
-
- 8 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מזה אומר: 3 שנים באתר הלקוח ע"י מעבדות DELL ישראל, זה אומר שבמקרה של תקלה צריך להגיע למעבדות שלהם? איפה יש רשימה של המעבדות שלהם או מישהו יודע היכן יש נכון לעכשיו?
-
- 17 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש מחשב שישמש אותי לבידור וכעזר לעבודה בתחום פיתוח תוכנה (לא כבדה מדי...), ניהול פרוייקטים, תכנות ורשת. משחקים - אולי בעתיד, לכן זה לא ממש רלוונטי כרגע. כרגע בבעלותי מסך 24, DVD Drive, כונן קשיח WD Black Series 1TB SATA והם יחוברו אל החדש. יש לי צורך במארז בגודל רגיל (בלי תאורה כחולה וכל העניין הזה...) + ספק כח (שקט), לוח אם, זכרונות, מעבד עם אמצעי קירור שקט (חשוב לי שהמחשב בכללותו יהיה שקט). אני לא בטוח שיש לי צורך בכרטיס מסך וכרטיס קול שאינם On Board. נתון לשיקולכם. כמו כן אני מקליט לפעמים קטעי גיטרה ובס על המחשב. אין לי מושג עד כמה כרטיס קול חיצוני/יקר יותר יעשה הבדל בתחום הזה. אפשר להשאיר את העניין הזה כתוספת אופציונלית ואשמח גם שם לעיצות. ה…
-
- 9 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בנייד נייד אבל מתלבט עוד. משווק זה אמין? שמעתי הוא עושה מיקור חוץ בנושא מכירות. מישהו קנה אצלהם? מה הייתה חוויה שלכם?
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ידידים טכנאים! יש דבר אחד שמדאיג אותי ביחס לאחריות של מחשבים ניידים מחברות "מובילות" כמו HP. אתם רואים, מעבדות "מוסמכות" של HP ואולי עוד מותגים מראות חוסר מקצועיות ואחריות כאשר אתם מוסרים רכוש שלכם להם. הרבה לקוחות מאוכזבים ממעבדה CPM כולל אותי. לכן על תסתכלו על אחריות ובמאוחד על תרכיבו עוד אם אתם לא בטוחים במעבדה איפה מטפלים במוצר שלכם. אני חייב מחשב נייד חדש ולא יודע איזה מותג לבחור כי לא יודע איזה מעבדות מורשות טובות ואמינות יש במדינה. חברה האם תמליצו לי מעבדה שאתם בטוחים וחוויתם בה?
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה מקסימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, וכל המשחקים החדשים שאמורים לצאת ב-3 שנים הקרובות - אני צריך להעלות אותם על הרמה המקסימלית האפשרית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, עריכת ווידאו HD חובבני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. וויצר 2 , קריסס 2, מטרו, דירט 3, אסטרטגיה 3D -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD 21.5 אינצ' 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהה-בינוני 3. האם יש…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם אומרים על המפרט שכתבתי אציין שהשימוש בו הוא פחות או יותר גישה לאינטרנט עריכת מוזיקה עם תוכנות כמו קיובייס צפיה בסרטים וקצת משחקים (לא רציניים, לא דורשים כרטיסי מסך וכו') המחיר הוא בערך עד 1500 שקל בררתי עם מעבדי core i3 אבל חשוב לי שהתדר בו יהיה מעל 3 ghz ולא ראיתי הרבה הבדל במחיר בינו לבין אחיו הגדול core i5 אז העדפתי ללכת על core i5 שזה 4 ליבות הנה המפרט: אבקש עזרה מה חוות דעתכם מה להוריד ומה להוסיף והאם המפרט מתאים לי מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, מאוורר: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוח אם: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, VGA, DVI, PCI-E זכרונות: 2GB Samsung 1333MHZ DDR3 דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blu…
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אפשר לחרוג מהתקציב במידת הצורך עד 500ש"ח אין צורך בציוד הקפי (מסך, מקלדת, עכבר) שימושים: AutoCAD (פרנסה) Photoshop כלליים (גלישה, סקייפ, אופיס...) שקט: 7 לא מתוכנן OC המחשב יושב מתחת לשולחן, צריך מארז עם כניסות USB וכפתורי הפעלה עליונים. צריך כרטיס מסך עם חיבור ל-2 מסכים
-
- 5 תגובות
- 652 צפיות
-