ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,445 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים, אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב נייד. עד אתמול הייתי די סגור על הVostro 5470 אבל אז נתקלתי בפה בפירסומים לגבי בעיות בכרטיס הרשת האלחוטי שלו. זה די מבאס כי הוא עונה על מרבית הדרישות שלה וגם זול יחסית. האם באמת כדאי להתרחק מהמחשב הזה? או שאולי דרייברים יותר עדכניים או עדכון ביוס פתרו את הבעיה? במידה וכן כדאי לחפש משהו אחר, האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסיגנון דומה? ראיתי שהIdeapad של לנובו מתאים במסגרת של המחיר. האם הוא גם מומלץ? * מטרות המחשב- אינטרנט, אופיס וסרטים. * גודל מסך - 13.3 או 14. * מעבד - Core i3 ומעלה. * משקל רצוי - רצוי לא כבד. נראה לי שעדיף מתחת ל2 קילו. *רצוי לא עבה מדי. משהו שדי סביר להסתובב איתו ביום יום. * כמובן שרצוי לה כמה שיותר זמן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט כולל מארז, ספק כוח והמלצות למאווררים, לא כולל מסך ולא מתוכנן OC. אם אפשר הסבר קטן על כל אחד מהרכיבים, מה היתרונות שלו ולמה הוא כדאיי כי אני לא ממש מתמצא בתחם החומרה.. תודה לעוזרים! ד"א מה הנפח הכי גדול של הארדיסק ומה הזכרונות הכי גדולים שמוצעים למכירה היום?
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב שמעו חבר'ס לחבר שלי יש מחשב דיי מעפן והוא רוצה לקנות מחשב חדש,התקציב שלו זה 6,000 מותר לכם לחרוג ב100-200. הוא רוצה רק רק מחשב ללא עכבר ללא מקלדת ללא מסך ללא רמקולים ללא כלום רק מחשב עצמו. (ד.א יש לו עכבר G5 אחלה עכבר הוא רוצה שהמחשב יהיה ממש סוס ויחזיק לכמה שנים טובות למשחקים החדשים. אני מקווה שתוכלו להביא לי מפרט ומחשב טוב... הוא אמר לי שהוא צריך לפחות 1G זיכרון,הוא רוצה מעבד טוב וכרטיס מסך הוא אמר שאם תוכלו ויהיה מספיק אז שיהיה יותר טוב מ7800 GT תודה לכולם.
-
- 27 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, אתחיל בלהודות מראש על כל עזרה שתתקבל. אני מעוניין לקנות מחשב PC שישמשני למשחקים, עבודה על Photoshop cs4 ותוכנות עריכת וידאו (אני מניח שגג Premiere, אך אשמח אם המחשב יהיה מסוגל גם להריץ Avid). המפרט והצעת המחיר שקיבלתי הם כאלה: (המחירים הפרטניים אינם כוללים מע"מ) מארז (620 ש"ח): HEC 6A19 ATX plus PS=650 watt מעבד (1340 ש"ח): CPU Intel Core i7 920 2.66 8M 1333 לוח אם (983 ש"ח): Mother Board Inter Smackover ATX R + LAN Inter 1k NON PS/2 DX58SO: ATX, CPU i7 1366, 8xSATA3 raid, 1xPCI, Audio Intel, VGA 2xPCI express 16, LAN 10/100/1000, NON PS/2 4xDDR3 1600/1333/1066 triple זיכרון פנימי (381 ש"ח): Kingston DDR3 1333 CL9 1024MB x3 (total 3gb, in 3 slots/channe…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש עבורי מחשב לצרכים משרדיים בלבד לאהלן הפירוט : 1. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבשבת,ריווחית,תוכנות עבור שכר ודוחות. כמות השימוש בתוכנות הללו הוא כבד ועבור פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות. מציעים לי או לנובו חדש ב3200 ש"ח כולל מסך 24 אינטש. זה המפרט או מחשב מחודש RAM 8 ,I5 כולל מסך. מה אתם מציעים? האם נצרך לתוכנות גרפיות דוקא המחשב היותר חזק? האם המחשב החדש יחזיק לי כפליים בזמן מן המחודש? ואולי יש עוד פרמטרים?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, אני מחפש מפרט למדיה סנטר שישמש גם כמחשב ראשי ויריץ ויסטה . צריך לכלול לפחות 2GIGA RAM, כרטיס מסך טוב, מעבד core 2 duo, צריך HD רק למערכת ההפעלה (יש לי שניים 320 ג'יגה) יש צורך בכרטיס טלויזיה טוב עבור המדיה סנטר. חשוב שיהיה שקט מאוד, מארז נורמלי אולי אפילו מארז HTPC, אין צורך במסך אבל צריך ספק חזק. מחשב שאוכל לשדרג בקלות בהמשך. עדיף כמובן כמה שפחות הוצאה כמה שיותר תמורה. תודה. אה ומאוד מומלץ מחנות אחת בשביל לא להתרוצץ.
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה\ לא תלת מימד..) המסך צריך להיות 15.6", ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה (עדיף לא מבריק). דברים שהייתי שמחה שיהיו (אני לא מבינה בניידים ואין לי מושג אם זה ריאלי במסגרת המחיר): i7 SSD כרטיס של Nvidia 8 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) (אני מתכוונת לקנות אותו בארה"ב כמובן) תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי?: התקציב המקסימלי הוא 5500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?: לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?: ניתן לחרוג עד 6500 ש"ח מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?: שימוש: משחקים במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.: המשחקים שישוחקו יהיו בסביבות ה-borderlands החדש league of legends, guildwars2. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).: יש לי 2 מסכים, אחד 1440x900 השני: 1920x1080 (הראשי זה הגדול) לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?: המחשב מיועד להגדרות גבוהות האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מק…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000₪ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט, צפייה בתכנים 1080P. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים חדשים שאמורים לצאת כדוגמת GTA ו call of duty החדשים ומשחקי רשת כגון company of heroes 2 ודומים לו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). , 23 או 24" 1920X…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בניתי לחבר את המפרט הבא מזיגזג - מה אתם אומרים? Pentium 805 Gigabyte GA-8I945PL-G 2X512 Twinmoss DDR2 533 Leadtek PX 7600GT NEC DVD-+ צורב WD 80GB SATA2 Compucase LX6821 /w HEC 300ART יצא סה"כ 4038 שקל רציתי לדעת אם יש לכם הצעות לשיפור... מצטער על הבלאגן בהודעה , אני כותב ממק של חבר
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500, קצת. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? גיימינג - מתכנן לשחק starfield פיתוח תוכנה בקטנה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) GPU -אני מתכנן לקנות 3070\4070 בנוסף למפרט 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 3 מתוך 5 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מע…
-
- 3 תגובות
- 969 צפיות
- 1 follower
-
-
היי לכולם אשמח לעזרה קניתי מחשב נייד חדש של hp לפני כשלושה חודשים הכל טוב ויפה חוץ מהעניין של הסוללה שאני רואה שהיא נגמרת בצורה מהירה אני לא מרבה להשתמש במחשב כי אני עובד מהמשרד ורוב הפעמים אני משאיר אותה מחוברת למטען בבית. אני לא יודע מה לעשות אודה למישה שמבין שיעזור (תוך כדי שאני כותב ירד לי 5 אחוז ב3 דקות..)
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
- 2 followers
-
-
מיועד לילד בן 6.5 בעיקר למשחקיו וללימודים חשוב מסך 17" טוב! מה דעתכם על ההצעה של שמיר מחשבים ל amd ב 3590 ש"ח עם שדרוג ל: כרטיס מסך mx 440 עם 128 מגה בתוספת 250 ש"ח מסך lg 17 f700b
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, אחרי כמה התלבטויות ומחשבות הגעתי לאיזשהו מפרט שלדעתי אמור להיות מספק לצרכים שלי (מיני אולפן הקלטות), ורציתי לשאול מה דעתכם עליו. כביכול כל הרכיבים נתונים לוויכוח, אבל הבחירה בAMD נראית לי הכרחית, בגלל המגבלה התקציבית, והצורך להשקיע גם במארז\ספק\מאורר טוב יותר בשביל להבטיח אמינות ושקט של המחשב. אז הנה: מעבד (640 ש"ח): Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore לוח אם (740 ש"ח): Gigabyte GA-M57SLI-S4 זכרון (700 ש"ח): 512MB Kingston (DDR2 800) X2 דיסק קשיח (350 ש"ח): WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך (250 ש"ח): nVIDIA GeForce FX6200TC/TD 256MB ספק כח (250 ש"ח): Enermax EG365AX מארז (250 ש"ח): Compucase 6A19 --------------------…
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה ומוצלחת אני רוצה לקנות מחשב חדש. כאשר מבחינתי הדגש העיקרי הוא על שקט, לכן חשבתי על P180 או P150 של ANTEC בתור המארז. אשמח לקבל מפרטים כאשר רצוי ביותר ספקים שקטים. לדעתי אפשר בתקציב להכניס כפול ליבה וזיכרון של שני גיגה. אין צורך בצורב DVD ומסך. המחשב מיועד לשימוש כללי, אבל גם למשחקים. בתודה מראש לכולם, עמר
-
- 38 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני צריך: מעבד לוח אם זיכרון מארז ספק כוח ב2400 צריך שיהיה crossfire בלוח אם כי יש לי כבר בבית HD3850 ובעתיד אני כנראה אקנה HD4870 ואני יעשה crossfire ובבקשה לא לחרוג מ2400 תודה ובבקשה 4GB ראם אין צורך בהארד דיסק כרטיס מסך וצורב DVD
-
- 11 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש לרכוש נייד שישמש למטרות רבות צפייה בסרטי 1080p,עריכת וידאו ,אז חשבתי ללכת על המעבדים החזקים של אינטל מסדרת core i5-core i7 שיהיו טובים לעתיד גם במחשבה על ריבוי משימות. דבר שהוא מעט חשוב לדידי הוא עניין הניידות :רוב הניידים בטווח האינצ'ים (15-16)שציינתי בכותרת נעים סביב 2.8 ק"ג האם יש נייד מדגם מסויים שהוא קל מהשאר ? כמו שהבנתי דגמי dell corei7 בעייתיים אז די ירדתי מהכיוון של dell . תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 980 צפיות
-
-
שלום לכולם, פירטתי את הדרישות שלי ממחשב. בנוסף יש לי אפשרות להביא עם חברים מחשב מארה"ב. מטרות המחשב? בעיקר לתכנות, בעיקר visual stduio, יתכן שבהמשך גם למטרת data mining בסיסית. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפחות 15.6'' עדיפות למט * רזולוציית המסך? לא מבין מספיק, מה שתמליצו * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? מקשי מקלדת "רגילים" ctrl בקצה השמאלי, touchpad מובנה לעכבר * משקל רצוי? לא קריטי, עדיף שיהיה נוח לקחת בתיק גב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? רוב הזמן אני נמצא במקום עם חשמל, יחד עם זאת אני כמובן מעדיף שיספיק לשלוש שעות ומעלה בסוללה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI, VGA, ExpressCard...) VGA או HDMI * Bluetooth? עדיף Bluetooth 3.0 * גודל מינימלי וסוג של…
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני די סגור על המפרט הבא: מעבד: INTEL 6300 1.86G CORE 2 DUO 1066MHZ 2MB BOX כרטיס מסך: GForce Nvidia 7300GT PCI-E 512MB DDR II מארז: ATX CASE 400W 20/24 pin לוח אם: INTEL ISELTON 946 JZIS VGA+LAN צורב: NEC 5170 DVRW X 18+/- BULK שחור זיכרון: DDR II 512MB 667MHZ CL5 TwinMOS x 2 מסך: SAMSUNG 19" 8ms + DVI מקלדת: Cordless Desktop EX 110 967561 כרטיס קול: 5.1 (6) ערוצים מחיר: 4275 ש"ח כולל מע"מ אך אמרו לי בפורום כרטיסי מסך שכדאי לי להחליף למעבד קצת פחות יקר ולשפר את הכרטיס מסך כי הוא לא רציני. זה המקסימום של התקציב שלי - זו הבעיה... :'( אני יכול אגב לקחת את הכרטיס ATI X550 PCI-E 512MB DDR II באותו מחיר. מה לעשות? האם כדאי? תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הדרישה העיקרית היא אמינות, מחשב שיש סיכוי גבוה שיתפקד טוב גם בעוד 5 שנים מהיום. מעבר לזה, המשקל הסטנדרטי (2.8?) יהיה בסדר. שיתמודד עם משחקים של 06-07' וסוללה שתסחוב משחק כזה לאורך שעתיים לפחות (נסיעות בינעירוניות זה מכה) וכמובן הדברים הרגילים, סרטים, עבודה עם תוכנות (כולל תיכנות, לא כולל גרפיקה). שמעתי הרבה אנשים מקללים את המסך המבריק, אז אני מניח שעדיף מסך מט בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
קיבלתי הצעת מחיר על הנייד הנ"ל, מה דעתכם: GIGABYTE W536M CPU: Core 2 Duo 2.0 GHZ T5800 800MHz FSB Chipset: Intel Crestline GM965+ICH8M Mem: 2GB DDR2 800MHz Up To 4GB GPU: Intel X3100 Monitor: 15.4" HDD: 250GB SATA DVD-RW Super Multi IEEE 1394, PCI Express Card Bus Type 2, Headphone output, Mic-in, Line-in, CRT, 4 USB2 Ports, S-Video out, RJ-11, RJ-45, Card Reader SD/MMC/MS/MS Pro Ethernet 10/100 Wireless 54Mbps HD Audio 6 Cell Lithium Battery מחיר 4K ש"ח עגול.
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם אני רוצה לקנות מחשב ב4000ש"ח לצורך גיימינג (בעיקר משחקי סימולטורים סטרטגיות) סרטים ואינטרנט. כולל ציוד הקיפי, מסך 19-21 אינץ'. המחשב יקנה ב IVORY אז מבקש להכין מפרט משם. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
הכל כלל הכל. ( אולי מלבד רמקולים)
-
- 8 תגובות
- 752 צפיות
-