עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Kalim3ro,

שלום לכולם, אני מדפדף פה מדי פעם וחיפשתי משהו שיתאים לי ונעזרתי בחיפוש ולא מצאתי...אז אני שואל אתכם... אני צריך מפרטים, לא משנה אם זה AMD או אינטל הדרישות של הן: מפרט 1: עד 4000 ש"ח- כולל מסך לא דק,אבל שטוח,אין צורך בפלופי,רמקולים וצורב דיסק קשיח-120/150 ג'יגה, וזיכרון פנימי 512-1024 מגה... מפרט 2: עד 6000 ש"ח- כולל מסך לא דק,אבל שטוח,אין צורך בפלופי,רמקולים וצורב דיסק קשיח-120/150 ג'יגה, וזיכרון פנימי 512-1024 מגה... תודה לכולם!!! :yelclap:

• 4 תגובות
    • 683 צפיות
  2. הי אני רוצה לקנות לפטופ שישמש בעיקר לערכית וידאו (פרימייר/AVID) לפטופ עם מסך 15.6 עד 17.3 . מחיר סביב 5000-6000 אישית אני אוהב ASUS/DELL אבל כל המלצה תתקבל בברכה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  3. Started by מכבי חיפה,

שלום אני צריך מפרט ב5000 אני לא צריך ציוד היקפי ולא צריך כוננים.. מטרות המחשב אנטרנט MSN ICQ ופה ושם משחקים אם אתם יכולים להכניס למפרט כפול ליבה אז סבבה אין לי עדיפות לאף חברה..אבל רק עדיף שהכרטיס מסך יהיה NVIDIA.. תודה

4. הרכבתי את המפרט הבא לשם הנוחות באתר של ksp. לאור ניסיון העבר והביקורות האחרונות שאני קורא הנטייה שלי היא דווקא שלא להזמין מהם. הרציונל שהנחה אותי בבניית המפרט: שימושים: משחקים בקטנה ב-FHD, סרטים, עבודה משרדית. את המעבד ואת הלוח אני לא אשדרג בעתיד - מוכן להשקיע את המקסימום. המחשב צפוי לעבור OC אינטנסיבי בשלב מסויים. לכן נדרשים קירור וספק איכותיים. מארז - מאוד מוצא חן באופן ספציפי. מוכן לשלם על זה אלא אם יש למישהו הצעה במחיר קצת יותר סביר. כרטיס מסך נבחר בגלל שלפי מה שראיתי הוא הכי cost effective. צפוי להשתדרג במהלך החיים של המערכת (כל שנתיים שלוש). צפוי לקנות SSD crucial 128gb בחו"ל. מבקש המלצה על מסך 24 אינץ' ויותר. עדיפות למסך עם טיונר. חשבתי על samsung p2770hd. דעתכם? ד…

• 43 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by עידן10,

היי, קיבלתי דיל דרך BUY2 לגבי מחשב נייד E1-532P-4471 של ACER http://www.buy2.co.il/o/a35d6afe-3bc0-40d5-825d-b9595e19e3d4 המחיר נשמע דיי טוב, היות וברשת לא מצאתי אותו בפחות מ-2000 ש''ח. השאלה היא האם הוא יתאים לצרכים שלי: פוטושופ, אילוסטרייטור, inDesign ? נ.ב קראתי את השרשור של הגרפיקאים, הלכתי לאיבוד.....

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הבעייה שהמסך חשוך מאוד כלומר רואים תמונה אבל היא חלשה התקשרו אליי מהמעבדה ולטענתם מדובר בהחלפה של לוח אם, זה נראה לכם הגיוני?! הם רוצים על זה 2000 שקל יש לי לנובו SL400 מעבד P8400 עם אינטל 4500HD מה אתם אומרים איך אני יכול לדעת שלא עובדים עליי? זה לא נראה לי הגיוני שמדובר בתקלה של לוח אם. שאלה שנייה במידה וזה באמת הלוח אם האם כדאי לי להשקיע את הכסף? או לקנות אחד חדש? אין לי אחריות מן הסתם

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by philips456,

שלום, המחשב נועד לעבודה עם תוכנות כבדות (כמו Matlab, Visiol Studio, CST וכדומה) צפיה בסרטיםת, גלישה באינטרנט ואופיס. גודל מסך רצוי כמה שיותר גדול, אבל מתאים לי 15.6 אינץ. משקל המחשב רצוי בין 2 ל-3 ק"ג. זמן סוללה, עדיף כמה שיותר (מבחינת שעתיים וחצי מספק). יציאות מיוחדות, HDMI USB3 .בלוטות רצוי שיהיה. יש צורך בצורב DVD. מעדיף שהלפטופ יהיה אחד מן החברות הבאות: Toshiba,HP,Dell. לכן בחנתי כמה מהחברות: 1. Toshiba Satellite L655 1E8 http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori64&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he 2. HP Pavilion dv6 http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=7072 3. Dell Inspiron n5110 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=IN5110BKi241&…

8. ספציפית המחשב הזה לאמא של חבר, אבל נראה לי שאני אעזור פה להרבה כי ראיתי כמה שאלות דומות שלא קיבלו תשובה * מטרות המחשב? אופיס, גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים * גודל המסך? 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? * רזולוציית המסך? 1366x768 יספיק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא במיוחד אבל 6 שעות יהיה נחמד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות למחשב עם בלוטות' * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 ג'יגה, אם אין ברירה אפשר לרדת ל320 * כונן אופטי? רצוי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא אשמח לקבל 2 הצעות: אחת שתמצה א…

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. איך זה יכול להיות? אם אשים סטיק של 32 לא ייסחב? אפילו אם יש רק סלוט אחד....מה הבעיה? צ'יפסט?

10. שלום אני צריך מחשב למשחקים דיי כבדים ב 3000 שקל בלי מארז חשוב לי מאוד מעבד טוב וכרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. תודה

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  12. Started by idos100,

אוקיי אני צריך מחשב למשחקים כבדים אחושמוטה כן כבדים אל תשאלו אותי איזה אין צורך במקלדת עכבר וכו' מסך 22 אינץ. לא לעבור ת 3500. גר בחיפה אז תנו לי הצעות מההאזור אם יש.

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  13. שלום רב, אני מחפש מחשב לאינטרנט בלבד. המחשב יכול להיות ממש חלש (כל עוד הוא מריץ פיירפוקס בצורה טובה). הבעיה היא שכבר יש לי מחשב ישן (סלרון 2.4, 256 RAM, ג'יפורס 5200FX) הבעיה במחשב הזה שה- HD תקול. למה זה בעיה? כי אני בדילמה אם להחליף את ה- HD במחיר של כ- 200 ש"ח או לקנות מחשב חדש באזור ה- 1000 ש"ח (עדיף פחות) ולמכור את הישן. כמה שאלות: 1) בכמה לדעתכם אני יכול למכור את המחשב הישן? 2) האם אתם מכירים חנויות שעושות טרייד אין? 3) אשמח לקבל מפרט של מחשב כמה שיותר זול לצורכי אינטרנט בלבד (עד 1000 ש"ח). המחשב לא צריך לכלול ציוד היקפי כלל. תודה מראש, MODY

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  14. אני מבקש מכם תגובות על המחשב שבניתי לבד : איך הלוח אם ,המעבד ,הכרטיס מסך על הכל ויש לי תקציב של 5000 וקיימת אפשרות של סטייה קטנה מהתקציב אז תודה מראש חברים. מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon 64 3000+ (S-939) 1 960 960 לוחות אם למעבדי ?AMD? ABIT כמות מחיר סה"כ AV8 (s939) sata,GBL 1 590 590 זכרונות? DDR 400 כמות מחיר סה"כ 256MB A-DATA 2 230 460 כרטיסי מסך? ATI כמות מחיר סה"כ RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1 1480 1480 דיסקים קשיחים? Hitachi(IBM) כמות מחיר סה"כ 80GB SATA 1 380 380 כוננים- ??1.44, CD-ROM, DVD?? FLOPPY כמות מחיר סה"כ Teac/SONY 1.44 1 40 40 צורבים? CD Recorders כמות מחיר סה"כ Lite-on 52 x 32 x 52 (kit) 1 190 190 מארזים? כמו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Chikotai,

משתמש לעבודה על Office וVisual Studio 2008. או במילים אחרות. שום דבר שדורש מאיץ גרפי חזק. תודה! נ"ב, המחשב הקודם נהרס אתמול (תאונת זכרונות קשה), אז אני חייב לקנות עוד היום את המחשב החדש.

• 6 תגובות
    • 781 צפיות
  16. המחשב ישמש לשימושים ביתיים כלליים (יישומי אופיס, משחקים קלים, קצת עריכת וידאו ותמונות ביתי (photoshop, ulead), הורדות וצפייה בתכני HD). כרגע קיים מסך 19" שישודרג ל-22" או 24" בהמשך. לא צריך להיות חרישי, אבל גם עדיף שלא ירעיש כמו טרקטור. מה דעתכם על המפרט? Intel Core i3 530 Socket 1156 2.93Ghz 4MB BOX, יחידות 1 ₪618 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1470 Arctic Cooling Freezer 7 Pro CPU COOLER , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=103 Gigabyte GA-H57M-USB3 H57 CHIPSET, יחידות 1 ₪707 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1504 A-Data 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz CL9 Core I5 , יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1173…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. זה הודעה ה3 שלי פה לא יודע אם הייתי צריך לצרף את זה לקודם בכל מקרה הגיע התקציב סוף סוף תכננתי כבר לקנות את המחשב בלמיר אבל הייתיה להם עליית מחרים אז כך מצאתי את המחשב הזה בממורי מחשבים נראה במחיר 5248 מעבד:AMD Athlon Dual Core 3800+ 1024Kb Cache FSB2000MHZ לוח אם: Gigaybyte GA-K8N Pro-SLI nForce4 SLI DDR400 \ USB 2.0 \3xPci\ HyperTransport Technology \ AMD Atlon 64 \PCX x16 זיכרון: Kingston 512MB DDR 400MHz x 2 Total 1024MB דיסק קשיח: 250GB 7200 16MB Sata2 Westren Digital כונן: DVDRW LG 4167B The Best DVDRW! כרטיס מסך: GeForce 6800GS 256MB PCX + Tv Out + DVI SLI DDR3 8 ערוצים ALC 850 AC97 Audio 6-channelכרטיס קול: ( S\PDIF מאפשר חיבור דיגטלי למערכת קולנוע ביתי 7.1)…

• 4 תגובות
    • 615 צפיות
  18. שלום אנשים, אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב נייד. עד אתמול הייתי די סגור על הVostro 5470 אבל אז נתקלתי בפה בפירסומים לגבי בעיות בכרטיס הרשת האלחוטי שלו. זה די מבאס כי הוא עונה על מרבית הדרישות שלה וגם זול יחסית. האם באמת כדאי להתרחק מהמחשב הזה? או שאולי דרייברים יותר עדכניים או עדכון ביוס פתרו את הבעיה? במידה וכן כדאי לחפש משהו אחר, האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסיגנון דומה? ראיתי שהIdeapad של לנובו מתאים במסגרת של המחיר. האם הוא גם מומלץ? * מטרות המחשב- אינטרנט, אופיס וסרטים. * גודל מסך - 13.3 או 14. * מעבד - Core i3 ומעלה. * משקל רצוי - רצוי לא כבד. נראה לי שעדיף מתחת ל2 קילו. *רצוי לא עבה מדי. משהו שדי סביר להסתובב איתו ביום יום. * כמובן שרצוי לה כמה שיותר זמן…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מפרט כולל מארז, ספק כוח והמלצות למאווררים, לא כולל מסך ולא מתוכנן OC. אם אפשר הסבר קטן על כל אחד מהרכיבים, מה היתרונות שלו ולמה הוא כדאיי כי אני לא ממש מתמצא בתחם החומרה.. תודה לעוזרים! ד"א מה הנפח הכי גדול של הארדיסק ומה הזכרונות הכי גדולים שמוצעים למכירה היום?

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  20. טוב שמעו חבר'ס לחבר שלי יש מחשב דיי מעפן והוא רוצה לקנות מחשב חדש,התקציב שלו זה 6,000 מותר לכם לחרוג ב100-200. הוא רוצה רק רק מחשב ללא עכבר ללא מקלדת ללא מסך ללא רמקולים ללא כלום רק מחשב עצמו. (ד.א יש לו עכבר G5 אחלה עכבר הוא רוצה שהמחשב יהיה ממש סוס ויחזיק לכמה שנים טובות למשחקים החדשים. אני מקווה שתוכלו להביא לי מפרט ומחשב טוב... הוא אמר לי שהוא צריך לפחות 1G זיכרון,הוא רוצה מעבד טוב וכרטיס מסך הוא אמר שאם תוכלו ויהיה מספיק אז שיהיה יותר טוב מ7800 GT תודה לכולם.

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  21. שלום חבר'ה, אתחיל בלהודות מראש על כל עזרה שתתקבל. אני מעוניין לקנות מחשב PC שישמשני למשחקים, עבודה על Photoshop cs4 ותוכנות עריכת וידאו (אני מניח שגג Premiere, אך אשמח אם המחשב יהיה מסוגל גם להריץ Avid). המפרט והצעת המחיר שקיבלתי הם כאלה: (המחירים הפרטניים אינם כוללים מע"מ) מארז (620 ש"ח): HEC 6A19 ATX plus PS=650 watt מעבד (1340 ש"ח): CPU Intel Core i7 920 2.66 8M 1333 לוח אם (983 ש"ח): Mother Board Inter Smackover ATX R + LAN Inter 1k NON PS/2 DX58SO: ATX, CPU i7 1366, 8xSATA3 raid, 1xPCI, Audio Intel, VGA 2xPCI express 16, LAN 10/100/1000, NON PS/2 4xDDR3 1600/1333/1066 triple זיכרון פנימי (381 ש"ח): Kingston DDR3 1333 CL9 1024MB x3 (total 3gb, in 3 slots/channe…

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  22. שלום לכולם אני מחפש עבורי מחשב לצרכים משרדיים בלבד לאהלן הפירוט : 1. מה התקציב המקסימאלי?1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). חשבשבת,ריווחית,תוכנות עבור שכר ודוחות. כמות השימוש בתוכנות הללו הוא כבד ועבור פרנסה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by מנחם כהן,

אני צריך מחשב לתוכנות גרפיות. מציעים לי או לנובו חדש ב3200 ש"ח כולל מסך 24 אינטש. זה המפרט או מחשב מחודש RAM 8 ,I5 כולל מסך. מה אתם מציעים? האם נצרך לתוכנות גרפיות דוקא המחשב היותר חזק? האם המחשב החדש יחזיק לי כפליים בזמן מן המחודש? ואולי יש עוד פרמטרים?

24. הי, אני מחפש מפרט למדיה סנטר שישמש גם כמחשב ראשי ויריץ ויסטה . צריך לכלול לפחות 2GIGA RAM, כרטיס מסך טוב, מעבד core 2 duo, צריך HD רק למערכת ההפעלה (יש לי שניים 320 ג'יגה) יש צורך בכרטיס טלויזיה טוב עבור המדיה סנטר. חשוב שיהיה שקט מאוד, מארז נורמלי אולי אפילו מארז HTPC, אין צורך במסך אבל צריך ספק חזק. מחשב שאוכל לשדרג בקלות בהמשך. עדיף כמובן כמה שפחות הוצאה כמה שיותר תמורה. תודה. אה ומאוד מומלץ מחנות אחת בשביל לא להתרוצץ.

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by monkeyjuice,

שלום! אני נמצאת בארה"ב, אני עושה פה סמסטר ואני צריכה לפטופ ללימודים. אני לומדת איור ואנימציה אז המחשב צריך להיות לשימושים האלו. בגדול, הוא צריך להתמודד בכבוד עם תוכנות האדובי למינהן (פוטושופ, פרימייר, אפטר) בדגש על פוטושופ (אין לי כוונה לערוך איתו קבצי וידאו כבדים וכאלה\ לא תלת מימד..) המסך צריך להיות 15.6", ושיהיה לא מאוד גרוע או אפילו טוב, אם קיים דבר כזה (עדיף לא מבריק). דברים שהייתי שמחה שיהיו (אני לא מבינה בניידים ואין לי מושג אם זה ריאלי במסגרת המחיר): i7 SSD כרטיס של Nvidia 8 ג'יגה זיכרון התקציב שלי הוא עד 3500 ש"ח (~1000 $) (אני מתכוונת לקנות אותו בארה"ב כמובן) תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים