עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by yam102,

מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. קיבלתי מפרט וגם התיעצתי עם עוד כמה אנשים החלטתי לקחת מעבד של אינטל.. במקום AMD שכתוב לי במפרט.. אף פעם לא עבדתי עם AMD ככה שאני לא ממש בטוח לגביהם וגם 3 אנשים שונים אמרו לי לא לקחת AMD ולקחת אינטל מסדרה i3 או i5 תלוי בתקציב.. עכשיו אני צריך עזרה בזה כי אני לא יודע איזה מעבד לקחת שיתאים זה המפרט : AMD Athlon 2 X4 630 2.8Ghz Quad Core AM3 Tray, יחידות 1 ₪512 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1333 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪341 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. דרישות: מתוצרת HP, לנובו, או LG בלבד (אני יודעת שDELL טובים אבל כרגע רק הנ"ל, בבקשה אל תתעקשו על אחרים כי רק מהם אני כרגע מסוכלת לקנות מסיבות השמורות עימי ) יהיה בשימוש בעיקר בבית ליישומי אופיס ואינטרנט, א-ב-ל לעיתים לא קרובות מדי אצטרך לקחת אותו איתי לאוניברסיטה בכדי לעבוד ממנו, ואז יצטרך לתמוך בהרצה של הרבה תוכנות כבדות - דרים וויבר, פלאש, מיקרוסופוט דוט נט וכל הFRAME WORK), בערך 5 חלונות דפדפנים פתוחים, מסנג'ר, סקייפ, בבילון, נגיד וורד, פוטושופ וכדומה. כל אלה במקרה הגרוע במקביל (אבל זה מקה גרוע). מאחר ולא אסחב אותו כל יום מוכנה להתפשר על משקל (עם סוללה 6 או 9 תאים) של 3.5 קילו, לא יותר מזה. אשמח להמלצות על דגמים ספציפיים או כללית איזה מהירות מעבד מינימלית מתאימה …

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Nahum2,

מעט ארוך אנא קיראו טוב אז ככה: יש לי 6800GS בתור כרטיס מסך ולכן אני צריך רק כרטיס מסך זול יחסית שיתן לאחי הקטן להנות מGTA:SA עד שיצא DX10 ואז אני אקנבה אותו ואביא את ה 6800 לאחי.(אני מאמין שצריך לקנות 7600GS?) זה משאיר אותי עם כ 4000 שח לשאר הרכיבים(אני לא מתכוון לעשות OC) התלבטות נוספת היא בין 1GB של זכרון מהיר(800) ל2 של יותר איטי(667) או אולי לקנות GB אחד של איטי בינתיים ולקנות GB נוסף אחר כך כשהמחיר ירד.. עזרו לי בבקשה.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by lidorkalfa,

היי, אני כרגע מחזיק לפטופ של לנובו, ה-Y580. קניתי ביוני 2013, זה המפרט שלו: מסך 15.6" ברזולוצית 1360*768 8GB זיכרון RAM 1TB הארד דיסק 5400RPM 120GB SSD שהוספתי עצמאית מעבד Intel core I7 3630QM 2.40ghZ כ.מסך nVidia Geforce GTX660 2GB מקלדת מוארת וכו וכו וכו המחשב עלה לי 4300 בזמנו, מה השווי שלו כרגע במידה ואני מחליט למכור אותו?

8. מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!

9. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם כבר הכנתם לי בעבר כמה מפרטים לחברים ואנשים קרובים ותמיד אמשיך לבוא לפה כי אתם תותחים הפעם אשמח לעזרתם בחיפוש אחר מחשב לגיימינג כללי 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ואופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כללי (cuphead gta csgo bf4) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by SyndromE,

יש לי אפשרות להביא חומרה בסביבות 300$, אולי תעזרו לי להחליט (בהתחשב במפרט הקיים שלי) ? בינתיים חשבתי על: 1. VelociRaptor (כנראה מוכר את ה-raptor 74gb) 2. Nvidia GTX260 (כאשר את ה-8800gt אני משאיר ככרטיס פיזיקה יעודי) 3. ?? לא יודע מה לבחור :-\ אשמח לעוד הצעות לשיפור המפרט (מלבד זיכרון)... אני צריך לתת החלטה עוד השבוע.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  12. היי מצד אחד חשוב לי שאני לא "אתבאס" מהמחשב ,כמו לדוגמא לשחק משחקים שהמחשב לא סוחב או לערוך סרט משפחתי, אולם מצד שני לקרוא לי גיימר או עורך סרטים זה יהיה עלבון.... אז ננסח את זה כמחשב שנועד בעיקר לעבודה הורדות ואינטרנט עם נגיעות של ערכת סראים ומשחקים. -חשוב לי שהמעבד יהיה "אינטל" -אם יש למישהו מסך 19" *לא* כחלק מהמחיר אשמח...מה דעתכם על Samsung SyncMaster 932B ... -המחיר אמור לכלול מקלדת עכבר ומערכת סאונד. המון המון תודה.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. היי מה המבצ אני כבר שבוע שלם שובר תראש בקנית מחשב עד שמישהו המליץ לי לבוא לכאן.... אז בבקשה אם תם יכולים למצא לי מפרט טוב למשחקים שירים ואנטרנט עם אופציה לשדרוג בעוד שנה או משהו כזה אתם יודעים מהירות..... שלא יהיה פנטיום!!!! כרטיס מסך טוב זיכרון 60 גיגה כרטיס קול טוב ולוח אמ שהיה טוב בקיצור מחשב סוס מהיר עם אופציה לשדרוג ל oc או איך שקוראים לזה תודה אחים שלי...... יאללה ביי[/move] ??? ??? :-\ :'( אה יש לי כבר מסך ואת כול הפריטים האלה אה ועוד משהו שיהיה בו מודם ודיוידי בלי צורב כי יש לי כבר..... תודה יאללה ביי :-\....

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברי הפורום היקרים! קראתי בפורום הזה עשרות עמודים על מנת להכנס קצת לנושא ולהתעדכן, שכן במקצועי הנני מתכנת במקצועי ולא מבין בחומרה הרבה. אני מעוניין בקניית מחשב חדש, אשר יהיה מיועד בעיקר לעבודה (Photoshop+Dreamweaver+Explorer+Apache רצים ביחד, לדוגמא) ולא למשחקי מחשב. התקציב הוא כמו שהתפריט הבא בסביבות 2500, והרכבתי את המפרט לפי עצות קודמות של חכמי הפורום. במידה ותוכלו לייעץ לי מה טוב או לא, להחליף, והאם המחשב הזה חזק ויספיק לעבודתי אני אשמח. יש לציין שאין צורך בצורבים\DVDים\מסך\רמקולים\מקלדת\עכבר וכל העניינים, אותם אני אעביר מהמחשב הקודם. להלן המפרט: מעבד: Intel Pentium 4 3.0 Ghz S-775 Prescott 1M Cache (מחיר: 980 ש"ח) לוח אם למעבדי אינטל מתוצרת ASUS שהוא: P5GD1-VM…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by idan188,

שלום. אני מבקש חוות דעת על המפרט הזה, בעיקרון המחשב הזה מיועד : רזולוציה של 1920*1080,משחקים כבדים באיכות הגבוה ביותר,VM של 4 מחשבים. [TABLE=width: 438, align: right] [TR] [TD=align: center]מעבד[/TD] [TD=align: center]Intel Core i7 4930K 3.4Ghz 12MB L3 Cache s2011 – Box[/TD] [TD=align: center]2483[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]קירור למעבד[/TD] [TD=align: center]Corsair Hydro H100i Extreme Performance CPU Cooler[/TD] [TD=align: center]500[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]לוח אם[/TD] [TD=align: center]Asus Sabertooth X79 s2011 Core i7, Intel X79, DDR3 1866Mhz, 3xPCI-E[/TD] [TD=align: center]1415[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center]כרטיס מסך[/TD] [TD=align: center]Asus G…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום לכולם. סוף סוף, אחרי שעות של גלישה בפורום הנפלא הזה , הרכבתי את מערכת המחשב אותה אני מתכוון לרכוש. תעברו בבקשה על המפרט ותחוו את דעתכם. בסוף יש עוד מס' שאלות. אגב, השימושים: תוכנות אופיס, אנטרנט, שרטוט אוטוקאד, סרטים, משחקים ושימוש רגיל למשתמש הממוצע. ללא OC. חשוב שקט, חשוב קרור, לא חשוב עיצוב. שיהיה מתאים לכל המשחקים. (אולי חוץ מסופר מריו ) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation כמות: 1 - מחיר: ¤62 זי…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

18. שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. הומלץ לי דגם ספציפי של חברת DELL שאמור לענות על צרכיי. אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר (היות ואינני נמנה עליהם בתחום זה) האם נתוני הדגם מתאימים לצרכיי ולכיסי. טווח מחירים מצופה: 3500- 5000 ש"ח. צרכים וציפיות: שימוש אוניברסיטאי נרחב (בעיקר office על מגוון שימושיו), גלישה מהירה ברשת, צפייה מהירה בסרטים וסרטונים אונליין ברשת, הורדת מוזיקה וסרטים (הרבה מקום אחסון לפחות 600 GB) ומשחקים (לא גיימר בנשמה אבל אם כבר רוכש מחשב אז שיהיה...) מצפה למחשב אמין ואיכותי שיוכל לתפקד אצלי לפחות 4 שנים (עם תחזוקה נכונה כמובן). חשוב לי האמינות של המוצר ונוחות השימוש. אין לי מושג בנושא ועל כן אינני יודע מה מומלץ בטווח המחירים שציינתי ועבור השימושים שאני …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by udist,

מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  20. מעבד Intel core i5 6500 Tray 1 ₪865 קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 ₪59 לוח אם Gigabyte GA-B150M-D3H LGA1151, Intel B150, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 ₪389 מארז Antec GX1200 Full Tower 1 ₪361 קירור למארז Antec F29 120mm Led Silent 4 ₪120 ספק כוח Seasonic S12II-620 1 …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. שלום, אני מנסה להרכיב מחשב שיתאים לשימוש משרדי+גלישה,אבל בעיקר עבור צפייה בקבצי HD למינהם(סרטים,סדרות וכדומה) המחשב יחובר למסך LCD 32,המשמש כמסך שני. אני כמעט ולא משחק,אבל לא שולל אפשרות. : הינה המפרט שהמליצו לי עליו: מעבד Core 2 Duo E6550, 1333Mhz, s775, 4MB, Life Time Warranty לוח אם GIGABYTE - 3 Years Warranty P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E זיכרון DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition וכנן קשיח Seagate - חמש שנות אחריות 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II כרטיס מסך GIGABYTE - 3 Years Warranty 8500GT 512MB GDDR2 DX10 HDTV DVI PCI-E מארז Raidmax SIRIUS ATX Mid Tower Black (No PSU) מקלדת+עכבר Logitech Cordless…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by שלמה הדג,

התייעצתי כאן ועם מספר חברים, גם כן עם הוריי. ובטווח המחיר זה נראה לי כאידאל. מחשב כמובן, למשחקים. - לא רציתי ציוד היקפי. - צורב רגיל מכיוון שאני לא מרבה לצרוב, תמונות בעיקר ואין טעם למחיר היקר. הספקות שלי הן בעיקר בנוגע לספק כוח ולכונן קשיח... איך?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by motiyair,

שלום לכולם, אני צלם ואני נחפש מחשב קל, שנראה טוב ויחסית חזק. המלצתם לי על הvd שבאמת מתאים לצרכים שלי ( כרטיס מסך, החלפת סטיק של זיכרון ולכן מעלה אותו ל 12, ומסך ips) אבל... אין אותו בארץ ואין צפי.. בדקתי בכל חור. יש תחליף ראוי לו לפי הצרכים שרשמתי למעלה ושיהיה לו מסך חד? וכמובן שיהיה בארץ, אני צריך אותו דיי מידי ואין לי אופציה להביא מחו״ל. תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. כך לפי המופיע באתר של Dell. צפוי כי גם סדרת XPS תוצע עם המסכים הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by David Mkrtchian,

. מה התקציב המקסימאלי? 5400 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לחסוך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, עריכה בקטנה(after effects, preimiere) עריכת סאונד(cubase). רצוי לתמוך בגרפיקה הכי כבדה Skyrim/ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Skyrim/Assassin Creed Black Flag . מחפש מחשב שיריץ את הגרפיקה הכי כבדה, ויהיה אפשר לא לידאוג לזה כמה שיותר זמן -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.