עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני מחפש מחשב נייד שישמש בעיקר למשחקים וגם ללימדים בשנה הבאה. הכי חשוב שיהיו לו ביצועים טובים. זמן סוללה לא חשוב בכלל ומשקל גם לא לגמרי חשוב אבל ברור שעדיף פחות כבד. אני מחפש משהו בגודל 15" אבל לא מאלה שהם בעצם בגודל של 17" קיבלתי כמה הצעות, אחת מהן היא זו http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5039&CatCode=315 אבל אני לא יודע מה טיבה, אם מישהו יוכל לייעץ לי או לחוות את דעתו אני אשמח מאוד תודה רבה, מוטי

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אני רוצה לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 5000 ש"ח (כמובן שאם אפשר בפחות אז מה טוב כי הסכום הזה זה ממש קצה היכולת שלי) יש מספר דברים שחשובים לי במחשב 1) קצב עבודה - שיהיה מהיר וכמובן שלא יתקע 2) שיהיה יחסית שקט 3) התוכנות העיקריות שאני עובד איתן היום הן: אינטרנט, מוזיקה וסרטים, פוטושופ, teamviewr , emule וutorrent (ואני רוצה להשאיר לי אופציה גם במידה ובעתיר ארצה תוכנות קצת יותר כבדות כמו אוטוקאד וכאלה) בכל מקרה אין משחקים כבדים על המחשב. 4) לא יודע אם זה משפיע על הכרטיס רשת - יש לי 100 מגה של הוט המפרט ההתחלתי שאני ראיתי כאן באתר שנראה לי הוא http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=137632&section=293&target=רב-תכליתי רק שיש מספר נקודות לגביו: 1) יש להוסיף מ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, כמו שציינתי חובה שהמסך יהיה 13.3 מט (לא רוצה לראות השתקפות של עצמי ) עדיף שהמעבד יהיה מסדרת i3,i5 ושיהיה כונן אופטי, נחמד גם אם תהיה יציאת hdmi אך לא חובה. שימוש עקרי : אינטרנט ואולי קצת סרטים.. היחיד שראיתי שעונה על התנאים זה הvostro 3300 של dell אבל שמעתי שיש עליו הרבה מאוד תלונות. תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by amit_amit,

שלום לכם אנשים פעם ראשונה בפורום הזה אז ככה אני קונה מחשב חדש (יש!!!) ואני לא יודע איזה מפרט אז הדרישות הם מסך 17" עם זמן תגובה 8MS ומטה וזהו אין לי עוד דרישה אחרת וזה הולך להיות מחשב למשחקים (לא צריך תוספות כמו גויסטיקים וכו') תודה לכם על העזרה עמית

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, אני מחפש מפרט עבור מחשב שישמש לשימוש בסיסי (אינטרנט, סרטים, אופיס) ומדי פעם משחקים לא כבדים כמו Fifa ו-NBA. 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, סרטים, משרדית, משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA, NBA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא ידוע כרגע, אבל נגיד שמסך 2…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by fight club,

AMD Athlon MP 1900+ CPU w/Cooler(איך המעבד הזה ומה ההבדל בינו לבין ה-XP?) Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) Twinmos 256MB 3200 Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM LG x 52

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by joe0077,

שלום רב. בשעה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. המטרה בעיקר למשחקים שלאחרונה זנחתי את העניין בהם. מה שאני מבקש זה המלצות על זכרון (ג'יגה) ועל כרטיס מסך טוב (לא הכי טוב ולא סתם זבל) שיחד לא יעלה לי יותר מידי וייתן לי את היכולת להעלות משחקים חדשים. מעט מידע נחוץ על המחשב בהודעה הבאה. תודה רבה לעונים.

8. שלום לכולם, אני מחפש נייד קל וקטן (עד 14", אני מתנייד איתו על האופנוע וצריך משהו שיכנס לתיק מיכל...). הולך לעשות עליו פיתוח מערכות בקטנה, לא משהו רציני מדי, מצגות, אופיס, אינטרנט וכו'. בלי משחקים, בלי HD וכו', בשביל זה יש מחשבים נייחים. חשוב לפחות 1 ג'יגה זכרון, ואם אין במקלדת את הכפתור של windows אין בכלל מה לדבר (כמו למשל ב-IBM X40 ימח שמו). מה מומלץ? אני טובע בים של דגמים... חשוב לי גם מאוד מאוד אמינות ואחריות, הנייד שלי מהעבודה מתקלקל כל חודש וחצי, הולך הכונן קשיח... עריכה, לאור חוסר התגובות-: דגמים שנראים לי מתאימים: Lenovo 3000 V200 TF133IV Lenovo ThinkPad X61s UK43KIV 1.6 GHz Toshiba Satellite Pro U300-15B 2.0GHz 2GB (נראה לי להיט ה-tablet, השאלה אם זה באמת נוח/שי…

9. אני בעליו של Dell vostro 3550 עם כרטיס מסך ati 6630m מעבד I5 וסוללה של 9 תאים (בקיצור הגרסא הכבדה יותר של ווסטרו) כל הדרייברים שלי מעודכנים וכך גם התוכנות והביוס. כאשר הלפטופ מחובר לחשמל הוא עובד מעולה. כאשר הוא עובד על סוללה (גם אם היא מלאה) הוא פשוט מתקע, אני חווה לאגים הזויים של מספר שניות גם כאשר אף תוכנה אינה רצה ברקע, פיקים רנדומליים וקיצוניים במעבד. המחשב עבר דיפראג ובדיקת תקינות זיכרון ראם, וגם הטמפ' שלו סבירות לחלוטין. כמו כן בדקתי את הבעיה תחת כל תוכניות ניהול המשאבים (מצב חיסכון, מאוזן וביצועים גבוהים). בדקתי כאשר הוויפיי כבוי וגם הבלוטות ועדיין יש את הלאגים האלה (כמובן שהכל נבדק כאשר הכרטיס מסך החיצוני כבוי כי כאשר אני על סוללה אין לי צורך בו). האם מישהו נתקל …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by asaffklein,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד לעבודה אשמח אם תייעצו לי איזה מחשב לקנות כאמור התקציב הוא 4000₪ אבל יש מצב לגמישות קלה מטרות המחשב: עבודה כבדה. תוכנות אדובי למיניהן, אוטוקאד. * גודל המסך? עדיף מסך גדול יחסית )בין 15 ל 17( * רזולוציית המסך? רזולוצייה גבוהה המתאימה לשטח עבודה גדול בשביל העיצוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיף מקלדת מלאה אבל לא חייב. * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא נדרש זמן סוללה ארוך מכיוון שהמחשב מחובר בבית רוב הזמן * hdmi חובה * Bluetooth? יתרון * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? שילוב של ssd בשביל המערכת וhdd בשביל הקבצים. גודל מינימלי 500gb * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומי…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אורח skc
    Started by אורח skc,

שלום לכולם, אני צריך מחשב לשימוש ביתי ומשרדי, ישומי אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות, 2 מסכים שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים (KODI), חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ושתהיה אפשרות לשדרג בעתיד אם יהיה צורך. מה דעתכם על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - IR13 - ללא צורב מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI H270 PC Mate LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. היי, אני צריך מחשב חדש למשחקים עם אפשרות לעשות OC, אבל חשבו (הכי חשוב) שיהיה שקט. אני צריך שיכלול: לוח-אם, מעבד, זיכרון, מארז, ספק, כרטיס מסך וכמובן קירור טוב למעבד לכרטיס מסך ולמארז (שקטים כמובן). ההרכב שלי (ללא פיתרון קירור) מ-KSP: Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1870 D975XBX (Bad Axe) s775 Conroe, DDRII 667, 2xPCI-E 1 1230 1GB TwinMOS 2 1260 X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 1320 HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 Liberty ELT400AWT 400W 1 490 סה"כ 6410 אז ככה, אין פה קירור. ולזה נשאר עוד 600 ש"ח... (אפילו יותר אם צריך). עוד משהו בלי קשר לתקציב, אני צריך מקלדת+עכבר, חוטי, לא מתוחכם יותר מידי, לא צריך 1000 כפתורים נו…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zilor,

שלום אני צריך לוח אם מסוג z-370 למעבד I7 (דור 8 קופי לייק) הבעיה שללוח האם הזה צריך לחבר: כרטיס מסך - palit gtx 1050ti stormx כרטיס טלוויזיה - בחיבור של pcie 1x כרטיס רשת אלחוטי של tplink (גם הוא בחיבור pcie) ובנוסף - דיסק ssd m2 בממשק nvme (שגם הוא צריך חיבור pcie) אני לא מצליח להבין איזה לוח אם יוכל להכיל את כל החיבורים הללו

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by -R-E-L-,

לא כולל מסך, עם DVD COMBO.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מה להעדיף - 16GB RAM + כרטיס זכרון של 2GB או 8GB RAM + כרטיס זכרון של 4GB

16. רציתי לשאול האם המטען שכאן: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.3438?? או שזה: http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.5530?? יתאים למחשב נייד שלי מדגם MSI WIND U100?? ואם לא אפשר הצעה למטען אחר למחשב נייד שלי,צריך מהאתר deal extreme.

17. Started by NoonChaka,

רכשתי את המחשב הזה היום מבאג http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=25347 עוד פירוט לגביו פה: http://www8.hp.com/il/en/products/laptops/product-detail.html?oid=11926766#!tab=specs האם העסקה שווה? ניתן להביא יותר במחיר? ואיך המחשב בכללי?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. טוב אז קודם כל תודה לכל מי שיעזור לי. לפני כמה חודשים רציתי לקנות מחשב ועכשיו כבר כל המחירים השתנו והמצב לטובתי. התקציב כאמור עד 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת ועכבר כבר יש, ואני משאיר בסביבות 1500 ש"ח למסך ולרמקולים, ואולי אני אפילו לא יקנה רמקולים בשלב הזה כי אני לא יכול להוציא יותר מ7 על הכל). שימושים : אינטרנט...משחקים (לא גיימר ענקק אבל חובב משחקים)...תוכנות פשוטות ובינוניות(אייסי אופיס וכל אלה...) וזהו שימוש כללי. דרישות: אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שאני יקנה ב5 שנים הבאות אז חשוב שיהיה חזק...בינתיים לא מתוכנן OC אבל בטווח הרחוק כן כי המחשב יחלש כבר מעבד מרובע ליבות לוח אמ- אם יש דגם של 965 שתומך במרובע ליבות אז עדיף כי גם ככה אני לא צריך לשדרג בעתיד...אם לא …

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  19. אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה

20. Started by cucu12,

לנובו הוציאו את המחשב הזה לא מזמן.הוא עדיין לא הגיע לארץ בצורה מסודרת. http://www.cnet.com/laptops/lenovo-ideapad-yoga-13/4505-3121_7-35477652.html מישהוא מכיר? יש איזושהיא חוות דעת? כדאי לדעתכם להביאו לארץ ביבוא אישי? תודה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by the_saint,

אז ככה, אני רוצה לקנות מחשב SFF קטן וחמוד, עדיף שיהיה מבוסס על אתלון 64 לסוקט 939 הבעיה היא שאין כאלה בארץ אז אני שוקל לקנות אותו בחול השאלה אם יש מישהו שביצע הזמנה בכזה סדר גודל מחול ואם כן איזה חנות מוכנה לשלוח למדינה מוזרה כמו שלנו... חוץ מזה , מי שיש לו רעיון למפרט מוזמן לעזור. אני יודע מה אני צריך אבל לא מכיר את הדגמים הספציפים שמתאימים לי אז כמו שאמרתי, אתלון 64 סוקט 939, כרטיס מסך של נוידיה 6600 GT לפחות חצי גיגה זיכרון (אין לי מושג איזה מהירות או סוג צריך היום) וצריך מסך LCD 17, צורב די וי די וזהו בערך.. ברגע שאני אראה מה הכיון של המחירים אני אוכל להגיד מה התקציב שלי ואם בכלל שווה ללכת על SFF או מחשב רגיל גדול ומגושם תודה לכולם מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ehh,

* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) , משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13 inch * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? * משקל רצוי? 2 קילו או פחות. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (eSATA, HDMI , VGA, ExpressCard...) * Bluetooth? כן. …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מעוניין במחשב לצרכי צפייה בסרטי HD ,עיבוד תמונות בפוטושופ,ואינטרנט. חשוב שהמחשב יהיה חזק, שקט,עם קירור איכותי. מה דעתכם על המפרט הזה? Intel Core2 Duo 2.66GHz 4MB E6750 1333 MHz Box CPU 1100.00 ¤ 1 1100 ¤ Gigabyte GA-G31MX-S2 Intel G31 LGA775 Motherboard 472.00 ¤ 1 472 ¤ Seagate 500GB ST3500630AS 16MB S-ATA II HDD 762.00 ¤ 1 762 ¤ Corsair TWIN2X2048-6400 2048MB (2x1024) DDR II 800 Dual XMS Memory 562.00 ¤ 1 562 ¤ NEC/Sony 16/48 Bulk Black S-ATA DVD-ROM 100.00 ¤ 1 100 ¤ LiteON LH-20A1S White/Black/Silver x 20 Retail S-ATA DVD±R/RW 175.00 ¤ 1 175 ¤ Arctic-Cooling Highend Low Noise Freezer 7-Pro CPU Cooler for P4 Socket 775 143.00 ¤…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  24. הי, אני קצת אובדת עצות בנושא, לא יצא לי לרכוש מחשב לדרישות של רינדור מודלים עדיין, איך זה שונה ממחשב לגרפיקה ללא תלת, אז אני באמת לא יודעת מה מומלץ מבחינת כרטיס מסך, זיכרון, מעבד, האם כדאי או לא לעשות מערך Raid (אני שומעת דעות מנוגדות). באמת שאין לי מושג. אני אשמח לקבל המלצות עם קצת הסבר לגבי למה כדאי לקנות חלקים מסויימים. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by tnewgame,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל הסוגים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).לא יודע עדיין לא יותר מ20אינץ וFHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלד…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.