עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי לכל המומחים, צריך את עזרתכם להחליט בין שתי מחשבים במחיר דומה: ראשון: http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18776 השני: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=14281 איזה מומלץ יותר למטרת גיימינג לא כבד, בחינת ביצועים וכ'ו? תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by דונלד שפר,

1. מה התקציב המירבי? 3000₪ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל) בעיקר עריכה גרפית ומשחקים כלליים יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה בפרמייר ופוטושופ בתדירות יומיומית, משחקים כמו lol או מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אוסיף לזה עכבר ואוזניות אבל לא קריטי לי הסוג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אני אוהב לעבוד בשקט ולא תמיד עובד עם אוזניות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…

3. היי אני רוצה לקנות מחשב להורים שהשימוש בו הוא סה"כ אינטרנט. צריך שיהיה מסך גדול ושירוץ מספיק מהר כדי שעדיין יהיה נוח להשתמש בו. חשבתי על המחשב הזה: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989979 שיש לו ביקורות בסדר באינטרט ונראה לי שבתמורה למחיר הוא סביר ובמקרה הכי גרוע להוסיף SSD כדי לשפר אותו קצת. האם לדעתכם הוא באמת שווה את המחיר או שכדאי לקחת אחד אחר? התקציב לא ממש מוגדר אבל אני לא חושב שצריך להוציא יותר מזה בשביל שימוש כזה בסיסי. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by IDan2013,

היי היי! אז לכבוד הבלאק פריידי, אשמח לרכוש לעצמי מחשב נייד חדש. תקציב: עד סביבות ה5K (מחיר אילת). ישמש בעיקר ללימודים (אינטרנט ואופיס), קצת תכני FHD וכנראה בעתיד גם קצת תכנות (בתור תחביב). איכות מסך טובה - חדות, צבעים ובהירות. גודל: 14-15.6 אינצ' עם עדיפות לגדול יותר אבל לא קטנוני על זה. *מסך מגע - נוטה לכיוון הזה או לחילופין אשמח לאופציות עם משטח שליטה מתקדם וברמה גבוהה. חיבורים: DP/HDMI, 3.5mm ו- USB..לא משהו מיוחד. מקלדת נוחה עם יתרון קל למוארת. *עדיפות שמערכת הפעלה תהיה כלולה במחיר אלא אם ההבדל יהיה מאוד משמעותי ונחוץ. כרגע חושב על Yoga C740/940. אשמח להמלצות שעונות על הצרכים בסה"כ בצורה הטובה ביותר…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בהמלצה ללוח מעבד וזכרונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SAINT ROW CODMW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.5760X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. 1. לוחות אם עם z97 מתחילים חהגיע עכשיו לארץ. יתרונות עיקריים שראיתי ברפרוף הינם תמיכה ב-SATA Express ותאימות ל-Broadwell. הא יש טעם ללכת על לוחות אלו, או ללכת על לוחות z87? 2. למשחקים ללא OC, האם יש משמעות למעבד? האינטואיציה שלי אומרת ללכת על i7-4770 אבל הבן שלי טוען ש-i5-4570 לא פחות טוב למשחקים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אהלן חברים וחברות, לאחרונה הגיעה העת לרענן את חדר העבודה בבית ולהפטר ממה שהיה פעם מחשב ביצועי ביותר, אך היום משמש בעיקר כקופסת פח דקורטיבית וסופחת אבק. מאחר ואינני בקיא בחידושים האחרונים בעולם החומרה, חשתי כי HWzone יחזיר אותי לעניינים חיש מהר, ועל כן אני פותח פוסט זה. לענייננו: 1. מחיר מקסימלי: כאמור, 2000 ש"ח (רצוי שלא לחרוג מתקציב זה, הכוונה הראשונית שלי הייתה מחשב ב1500 אך אני נוטה שלא להתפשר על איכות החלקים). 2. מה הן מטרות/שימושי המחשב? מעט עבודה משרדית, גלישה באינטרנט, שיתוף קבצים - עד כאן מחשב סטנדרנטי שאפשר לקנות גם ב1K ולסגור עניין, אבל פה זה הופך למעניין: אני מוזיקאי ויוצר ומתכנן אולפן ביתי - מחשב סביר לאולפן ביתי אמור לעלות בסביבות ה3-4K, …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, בידי הצעה למחשב נייד חדש.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1790 אני חיפשתי מחשב למטרות גלישה בעיקר, אך הוא צריך להתאים גם שאני אוכל לראות בו סרטים ולהפעיל בו משחקים ברמה סבירה(לא מהחזקים משחקים כמו פיפא,אנביאי, מנג'ר וכדומה) התקציב שלי הוא 6 אלף בערך.. אך אם יש הצעה טובה מאוד אוכל להעלות את התקציב.. מה אתם אומרים על ההצעה? המעבד טוב? המחשב עצמו טוב? תודה רבה מאוד לעוזרים..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Snir David,

שלום, אני בתהליכי רכישת עמדת מחשב לחדר , זה כולל שולחן כיסא מסך עכבר מקלדת וכו , ואני יודע שיש לי הוצאה מספיק גדולה להוציא על כל זה , ובכלל שאני חייל נטחן עם משכורת צבאית מינימאלית התיקצוב למחשב כזה נמוך והציפיות יחסית גבוהות 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח גג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא משחקים ספציפים , GTA CSGO LOL COD ועוד כל מיניי כאלה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא P4 @ 1.7 GHz Asus P4S333-M 256Mb 2100 Samsung Inno3D Geforce 2 MX400 Maxtor 20Gb 5400Rpm מה הייתם משפרים בתקציב של 2000 ש"ח ? .. תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by wcw,

מטרות המחשב?אינטרנט ואופיס (מחשב ללימודים לא צריך משהו למשחקים) * גודל המסך? 14-15 (עדיפות ל14 אלא אם כן יש ב15 עם משקל נמוך) עדיף שהיה מאט אבל לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? עדיפות לפחות מ2 ק"ג אך אפשר לחרוג קצת מעל ה2 ק"ג אם המחשב שווה את זה * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5-6 שעות בשימוש אינטרנט * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 גיגה אבל מתכוון להתקין עליו SSD ולהשתמש בכונן בתור כונן חיצוני * כונן אופטי? עדיף לא,סתם מעמיס משקל חשבתי לקנות את המחשב הזה http://ksp.co.il/?uin=23089 ולשים לו את הSSD הזה http://ksp.co.il/?uin=23931 כך שבסה"כ הכל יוצא הכל כמעט 4000 שקל חשוב שהמחשב יהיה אמין ויחזיק להרב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by RonCohen,

אני צריך מפרט למחשב סלוני למולטימדיה בלבד מה שהוא יעשה זה: לאחסן שירים ולהשמיעה לא צריך איכות גובהה לשירים הוא יציג תמונות גם לא צריך על זה דגש אני רק אומר את כל הצרכים אבל הכי חשבו זה סרטים בFHD 1080P ללא ציוד היקפי חוץ משלט שהוא מחוץ לתקציב יש לו תקציב של עד 300 שקלו לכל החומרה 2500 שקל זה לדודים אז הם ביקשו גם שהמארז יהיה יפה חח

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. <blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA NFS Battlefield Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, צורב. 4.…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Nvidia ion מתי יהיה זמין ומהי העלות המשוערת מחכה לקנות את זה בתור פיתרון לצפיה ב HD בסלון על ה LCD הגדול ראיתי שזמין לקניה כבר מערכת דומה עם המעבד אטום אבל עם כרטיס מסך מובנה וגרוע בגרסה של נוידיה זה מגיע עם כרטיס מסך שמקפיץ את כל המערכת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. סוף סוף, אחרי שעות של גלישה בפורום הנפלא הזה , הרכבתי את מערכת המחשב אותה אני מתכוון לרכוש. תעברו בבקשה על המפרט ותחוו את דעתכם. בסוף יש עוד מס' שאלות. אגב, השימושים: תוכנות אופיס, אנטרנט, שרטוט אוטוקאד, סרטים, משחקים ושימוש רגיל למשתמש הממוצע. ללא OC. חשוב שקט, חשוב קרור, לא חשוב עיצוב. שיהיה מתאים לכל המשחקים. (אולי חוץ מסופר מריו ) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation כמות: 1 - מחיר: ¤62 זי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם! אז התוכנות שיהיו בשימוש הם בעיקר תוכנות 3D למיניהן: 3D max Revit Sketch Up (כולל V-Ray כמנוע רינדור) Lumion Rhino אך גם תוכנות גרפיות או תוכנות שתפקידן שרטוט: Photoshop SC5 AutoCad ArtRage InDesign קראתי את הנושא שנעוץ בפורום: "מפרטים לגרפיקאים" ולמרות שהיה מעניין לא כל כך הצלחתי להבין יותר מידי, כנראה שהבנתי בתחום מוגבלת. אז כמו שכבר רשום בכותרת, התקציב שלי כרגע הוא 6,000 שקל והוא נטו למחשב ללא מסך או ציוד אחר. אם יש למישהו מפרט שפורץ את התקציב אך יש לכך סיבה טובה אהיה שמח לשמוע. כמה נקודות שצריך לשים עליהן את הלב: המחשב ישמש ליצירת רינדורים. הרבה פעמים אני מוצא את עצמי עובד על מספר תוכנות במקביל (3-4 תוכנות) תודה רבה לכל העוזרים!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם. לאחר המפרטים המצוינים שקיבלתי השבוע ממכם, אני צריך עזרה בנוגע לעוד מפרט, הפעם לידידה. המחשב יהיה לשימוש כללי (גלישה,OFFICE,שיתוף קבצים,סרטים,מוסיקה...), ובנוסף גם תכנות, VS בעיקר. אין צורך בציוד היקפי, ולא יתבצע OC. המעבד צריך להיות של אינטל, ואני כמובן מצפה ל4GB זיכרון. יהיה נחמד למארז אסטטי אבל גם איכותי. התקרה היא 2500 שקל, ואשמח למפרט מחנות טובה באזור המרכז (TMS/IQPC)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. מה התקציב המקסימאלי? = 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen זה יהיה הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים המרכזי 1900-1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. וגם על החנות למי שיש ניסיון. תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני צריך מפרט במחיר של 9000 ש"ח המפרט לא יכלול ציוד הקפי בכלל לא צריך מסך המחשב יהיה מיועד למשחקים רציתי לדעת אם שווה לי לחכות עוד כמה זמן שיהיה שיפורים בחלקים..?? לדוגמא: ה ג'יפורס 8800 וכו' תודה לכל העוזרים

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by lama husamo,

אני צריך המלצה איזה מחשב נייד מבין שני הדגמים לבחור hp ze2070 מעבד: Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M 735 Enhanced Intel SpeedStep technology 1.7GHz, 400MHz bus speed, Level 2 cache 1Mb מסך: 15" XGA דיסק: 80GB זכרון: 512MB ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: DVD-RW צורב DVD כרטיס גרפי: Intel Extreme Graphics 2 up to 64MB shared memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V. 92 Intel Pro/ Wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN יציאות: VGA, 2 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.9 ק"ג או HP zt3447ea מעבד Intel® Centrino Mobile Technology Mobile Intel® Pentium® M Processor 715, 1.6GHz …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by valorox,

צריך מפרט למחשב בשביל משחקים, עד 3500 ש"ח החלקים הכי טובים שאפשר להשיג בסכום הזה.. תודה רבה לעוזרים :] (לא משנה מאיזה חברה העיקר שהיא טובה..)

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. סייגים ,עצות ,ביקורות הכל שאני לא אוכל אותה אח"כ ;D שימוש מעל הממוצע vmware , תכנות, אבל מה לעשות זה התקציב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5807

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by omer1789,

חבר חזור מניו יורק עוד שבועיים והוא יכול להביא לי משם מחשב נייד. תקציב 1000$ +- בעיקר לאינטרנט . word , סרטים/סדרות/מוזיקה. * גודל המסך? 13-14 אינץ * משקל רצוי? 1-1.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מומלץ ארוך 6-7 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) USB 3 * בלוטות? מה זה? * גודל מינימלי של כונן קשיח ? לא משנה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן (עדיפות ל3 שנים) * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? מומלץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים