ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות מחשב בעיקר השימוש שלו יהיה בגלישה באינטרנט, סרטים, פה ושם משחקים(שאפשר יהיה לשחק ברזולוציה סבירה יותר מ 800 על 600) צריך שמחשב יהיה שקט... יחסית למה שיהיה אפשר לארגן במסגרת התקציב. צריך: מעבד+קירור לוח זיכרון כ.מסך הארדיסק צורב מארז+ספק+מאוורר1 בפנים. איך המפרט הנ"ל: [table][tr] [td]מעבד: [/td] [td]Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray כמות: 1 מחיר: ₪459 [/td][/tr] [tr] [td]קירור למעבד: [/td] [td]Evercool NI01-9525SA S1156 Cooler כמות: 1 מחיר: ₪29 [/td][/tr] [tr] [td]לוח אם: [/td] [td]Biostar H61MH H61 Chipset - B3 for 1155 כמות: 1 מחיר: ₪255 [/td][/tr] [tr] [td]מארז: [/td] [td]Mutsiff 6227-CA Black/RED PSU400W With 2 X SATA כמות: 1 מחי…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 5800 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים, עריכת סאונד ואינטרנט. א) תוכנות עיקריות ספציפיות: cubase sx תוכנת עריכת סאונד הדורשת מעבד חזק וזיכרון. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: crysis 2. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב : גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד) : מקלדת טובה, עכבר סטנדרטי. מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס : לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה …
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני נוסע עוד כמה שבועות לברצלונה והייתי מעוניין לקנות לאפטופ שם אני לא מבין גדול בחומרה ולכן אני צריך את עזרתכם, איזה לאפטופ עדיף ? 1. אני מעוניין ללאפטופ חזק לעבודה יום-יומית, זמן סוללה סביר 2. אני מעוניין בכ.מסך סביר, שיודע להריץ משחקים ברמה סבירה 3. דיסק קשיח לאו דווקא ענק (לא 2TB), אבל שיהיה 7200RPM (לא SSD, יקר מידי לדעתי) 4. חיבורי WIFI עדכניים 5. כונן דיסקים אפשר לוותר 6. מסך גדול 7. זיכרון - 4GB ואולי עדיף יותר ? מה אתם אומרים ? 8. תקציב, אני יכול להתגמש עד 4 ובמקרים דחופים 5 מה לגבי אחריות בינלאומית ? מה קורה אם הלאפטופ מתקלקל פתאום ? איך אני יודע שללאפטופ שקניתי יש אחריות בארץ ולא נדפקתי איתו ? אודה לכם על ההצעות והעזרה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למרות שקראתי מאדריך לקניית מחשב נייד, הופתעתי שלא היה כתוב על קניית מחשב נייד מתצוגה. האם כדי לקנות מתצוגה או לא אם מחשב ישומש לעבודה משרדית?
-
- 6 תגובות
- 5k צפיות
-
-
ראיתי שיש אפשרות לחבר כרטיס מסך חיצוני של מחשב נייח למחשב נייד כמו בתמונה למטה יש לי כרגע מחשב נייד של LENOVO ורציתי לדעת אם לכל מחשב נייד יש אפשרות לחבר כרטיס מסך ככה ואיזה חלקים צריך בשביל זה (כי אני רואה שיש שם עוד דברים חוץ מכרטיס מסך וספק) ואיפה אפשר להשיג אותם? ואיזה חיבור זה שמתחבר למחשב הנייד ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום לכולם ! לאחר שירות נאמן של כ-4 שנים אני מתכוון להחליף את המחשב שלי והמסך. אני מבקש עזרה מהאנשים פה מפני שראיתי לפי תגובות וממה שהספקתי לקרוא שהפורום הוא מאוד מקצועי ואמין. אני לא כל כך מבין/מעודכן במה שהולך עכשיו מבחינת חומרה ומחשבים ולכן אשמח לעזרתכם. מצורפות הדרישות עבור המחשב (לפי הפורמט בחוקי הפורום). תודה רבה מראש ! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודים (תכנות בעיקר), צפיה בסדרות/סרטים ב-HD דרך הטלוויזיה ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …
-
- 5 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה למחשב נייד חזק, בתקציב הנ"ל, כאשר הצרכים הוא מחשב חזק לפיתוח (תוכנה), שישמש גם לחיבר למסך הטלויזיה, צפייה בסרטי Full HD וכו'. חשבתי על Dell Latitude E6420 LT-RD33-5439 הוא מגיע עם מעבד I7 / ארבע ליבות, עם 8 ג'יגה זכרון, יציאת HDMI וסוללה חזקה (9 תאים). 1. מה דעתכם ? האם יש המלצות טובות יותר ? 2. באופן כללי, האם המחשב הנ"ל מגיע As Is, או שאפשר להגדיל לו את הדיסק הקשיח ו/או לבקש מסך גדול יותר ?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? ~4.5k. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע WOW. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 - Daewoo LM2230W 1680X1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? כמה שיותר, יותר טוב. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים …
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?2500. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?אינטרנט ותוכנות קלות. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?לא משנה. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?מערכת הפעלה והרכה בחנות. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ksp בנתניה. תודה מראש, דובי.
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אהלן, אני עומד לרכוש dell vostro 3450 לקראת תחילת לימודים אוניברסיטאים. המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, צפיה במעט סרטים ואופיס. הלבט היחיד שעומד מולי הוא בדבר המעבד. אני אשמח מאוד 'למשוך' עם המחשב תקופה של כארבע שנים. בהתחשב בצרכיי, האם יש צורך ברכישת מעבד i5 או שיספיק לי ה i3? תודה רבה, ערן.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני סטודנט לאנימציה, מעוניין להחליף רק את גוף המחשב ( אין צורך במסך, עכבר וכו') השימושים שלי במחשב הינם : שימוש שוטף ויומויומי על פוטושופ. עריכה על תוכנת אפטר אפקטס בתדירות נמוכה . תוכנת תלת מימד בתדירות גבוהה יותר אך עדיין פחותה. תוכנת אנימצייה קלאסית "( TVPAINT לאנימציה בקבצים שנסרקו ברזולוצייה גבוהה - נפח פרוייקטים גדול במיוחד. יכול להגיע לחצי ג'יגה לפרויקט בקובץ בודד. עבודה שוטפת ורינדור על הפרימייר לעריכות סופיות. אני שם דגש רב על מחשב שקט ( אני גם ישן לצידו..אז גם לבריאות חיבורים מתקדמים כמובן USB 3 וחבריו. חשוב לי שידרוג עתידי דרושה לי מערכת הפעלה, אופיס לא חובה. רזולוציית המסך שלי ( SAMSUNG הינה 1280X960 *במחשב לא יותקנו משחקי מחשב מכל סוג שהוא…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי זיכוי של כ1000 שקלים מדינמיקה ואני מעוניין לרכוש את אחד המחשבים הניידים שהם מציעים. יש לי 1,000 שקלים, ואני מעוניין להוסיף לא יותר מ800 שקלים. אלו המחשבים המוצעים בדינמיקה: http://www.dynamica.co.il/%D7%A7%D7%98%D7%92%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%95%D7%AA/63--.aspx אלו שעומדים בתקציב שלי הם: - ASUS eee R101 - ASUS 1001PXD - מחשב נייד ASUS 1015PEM - מחשב נייד ASUS 1005P לפי המחיר הASUS 1015PEM הוא הטוב מבינהם. אך לפעמים המחיר משקר. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 767 צפיות
-
-
מעבד: Core i5 2500 3.3Ghz. s1155, 6MB, GPU Core, Tray מחיר: 865 ש"ח לוח-אם: ASUS P8H67-M LE B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, DVI, HDMI מחיר: 530 ש"ח זכרון: 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 מחיר: 245 ש"ח כרטיס מסך: GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-E מחיר: 835 ש"ח דיסק קשיח: 2TB Spinpoint F4EG 32MB SATA II HD204UI מחיר: 415 ש"ח צורב די-וי-די: SH-S223B DVD±RW x22 Black SATA מחיר: 115 ש"ח ספק כח: 550W Active PFC, 80+, 14cm Fan (Retail) מחיר: 350 ש"ח מארז: Warrior-18 MIDI ATX Black With + 1x80MM FAN (Arctic Cooling) (No PSU) מחיר: 130 ש"ח מאוורר/גוף קירור למעבד: Zalman SZ CC92HS CPU Cooler מחיר: 55 ש"ח מה דעתכם?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אשמח לעזרה בבנית מפרט מחשב חדש, בעיקר לעבודה גרפית אבל גם למשחקים וסרטים. הסתכלתי כאן הרבה בפורום וקצת הלכתי לאיבוד עם כמויות המידע. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? גג עד 5500 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב: בעיקר עבודה גרפית web photoshop, flash, painter 2D ובתקווה שבעתיד גם תוכנות 3D אני רוצה גם שהמחשב יוכל להריץ משחקים חדשים (ועתידיים לצאת) בצורה טובה. (אין צורך בגיימינג כבד) וגם שיכול להריץ תכני HD 3. האם יש צורך בציוד הקפי : עכבר, מקלדת, מארז, ומסך 22" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? יש לי צורב 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-6 ל…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, המחשב שלי התחיל לקרטע ולהקפיץ את המסך, ולכן בשעה טובה אני מחליף מחשב. המחשב מיועד לסרטים וסדרות וכן למשחקים שמצוינים למטה. הצריכם שלי לא עומדים להשתנות בעתיד הקרוב, ולכן חשוב לי לקנות מחשב שיחזיק לאורך זמן (4-5 שנים ככה). מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטים, עבודה וקצת משחקי מחשב ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs,warcraft, HON, ו maplestory -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300, במידה ויש הצדקה אמיתית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע מחוברים 2 מסכים: 19 אינץ (1280*1024) ו-17 אינץ (1024*768) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צו…
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קיבלתי מעבד I7 2600K ואני מעוניין לבנות מסביבו את המערכת הראשית שלי. צריך: מארז + ספק לפי התיאור הזה: בנוסף זקוק ללוח וזכרונות. (המעבד עצמו, כרטיס מסך, סטורג' וציוד היקפי כבר נמצאים אצלי \ ישלפו מהמחשב הנוכחי) או בקיצור, זקוק להצעות ל: מארז+ספק לוח+זכרונות (6 או 8 ג'יגה, מה שנכנס בתקציב מחברה איכותית\מוכרת) למערכת מבוססת 2600K בסה"כ עד 3500 ש"ח, ניתן לחרוג עד 4500 אם יש סיבה טובה. שקט חשוב מאד - 8-9 שימושים - power user כללי, כולל גיימינג המחשב משמש כמחשב מרכזי בדירה שלי הוא גם HTPC וגם מחשב רגיל לשימושים שוטפים. (מחובר לטלויזית LCD 32" ולמסך 20" רחב רגיל) אני לא נכנס לפרטים לגבי השימושים שוטפים ורזולוציות מהסיבה הפשוטה שכרטיס המסך כבר קיים והמעבד כבר קיים - אני ז…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
HELP!!!! חברה לומדת עיצוב גרפי וזקוקה למחשב עד עכשיו לא רכשה שום דבר כיוון שאינה מתמצאת והיא מסתבכת מה להחליט מכל מה שמציעים לה. מה המלצותיכם? היכן לקנות ומה המפרט המומלץ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרט ל-HTPC, לא חובה שיהיה אולטרה-שקט, מה שכן אני חייב זה יציאות אופטי SPDIF, VGA ו-HDMI. הייעוד שלו הוא כמובן צפייה בתכני HD, כולל תכני 1080p. כמובן שאשמח למארז כמה שיותר קומפקטי. התקציב הינו 1700 ש"ח. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
העדפת ל I7, מארז סגור, משחק בעיקר במשחקים כמו oblivion , גם The Elder Scrolls V: Skyrim, dragon age 2 ודומים. העדפה לקנייה באזור ר"ג ת"א. אשמח להצעות מפרטים תודה ושבוע טוב !
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב מזדקן שהתכולה הראשית שלו היא E6300 C2D, 4GB DDR2, Radeon 5770 וספק כוח 500W של אנרמקס. כאשר הרדאון וספק הכוח חדשים יחסית (בני שנה). בהתחשב בעובדה שמשחקים חדשים כמו Witcher וCrysis2 כבר מקרטעים לאללה אני מניח שהגיע הזמן לשילוש מעבד-לוח-אם-זכרון חדש. (הכרטיס מסך אמור להיות עוד סביר איכשהו אלא אם אני טועה) השידרוג הוא למטרות משחקים (למרות שהמחשב ישמש גם לעבודה, אינטרנט וסרטים). אין צורך בשום אביזר היקפי. רק בשדרוג שפוי אם זה אפשרי בטווח המחיר. אין מקום לחריגה מהתקציב.
-
- 5 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני ארכוש את המחשב בארץ. רצוי גם לפרט במידת האפשר את הפרטים הבאים בגוף ההודעה: * מטרות המחשב? בעיקר אינטרנט וסרטים, קצת משחקים קלים * גודל המסך? עדיף 15.6 אך אפשר 14 במידת הצורך * משקל רצוי? שיהיה סביר. לא צריך נוצה אבל גם לא פיל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3-4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? DELL \HP\ LENOVO תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
[table][tr][td]מארז ARMOR VA8000SWA THERMALTAKE כסוף + חלון [table][tr][td]ספק כח A.PFC NAXN 82+ 750W ENERMAX [table][tr][td]מעבד אינטל 3.4GHz 8MB CORE I7 1155 QUAD 2600K [table][tr][td]מאוורר למעבד KATANA 3 INTEL SCKTN3000I SCYTHE [table][tr][td]זכרון CL9 V CORSAIR 2X4GB (8GB) DDR3 1600MHZ [table][tr][td]כ.מסך Nvidia GeForce 580GTX SOC 1536MB-5 EVGA [table][tr][td]דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD [table][tr][td]לוח EXTREME 4 Z68 ASROCK [table][tr][td]כר.רשת 1G LAN מובנה בלוח האם [table][tr][td]כ.קול 7.1 מובנה בלוח האם סה"כ 7000 שקלים. מה אתם אומרים?[/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table][/t…
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן להזמין את המחשב הבא- Intel Quad Core I5 2300 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Trayכמות: 1מחיר: ₪749קירור למעבד:Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 onlyכמות: 1מחיר: ₪110לוח אם:Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155כמות: 1מחיר: ₪452מארז:SilverStone Precision Blackכמות: 1מחיר: ₪291קירור למארז:Scythe 120mm Slip Stream 800RPM 40.17CFM / 10.7dBAכמות: 1מחיר: ₪38ספק כוח:FSP 500W 60GHN 120mm Fan A.PFC Satax4 PCI-Ex2 (6+8), 80+ Bronze Retailכמות: 1מחיר: ₪291זיכרון:Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חםכמות: 1מחיר: ₪104קשיח למחשב שולחני:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3כמות: 1מחיר: ₪184כרטיס מסך:Sparkle GTX460 1024MB GDDR5 Dual DVI SE- בקניית מחשב חדש בלבדכמות: 1מחיר: ₪569כונן …
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-