עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, המחשב לא נדלק, אני סבור שהבעיה היא בלוח האם הדי מיושן שלי (Gigabyte GA-P67A-UD3-B3), משום שהספק דווקא חדש יחסית ואיכותי. להבנתי, זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את המעבד והזכרונות. כרטיס המסך הנוכחי הוא G1 GTX970. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000, אבל קונים באילת 2. מה שימושי המחשב? אקסל, word, אינטרנט, מדי פעם פוטושופ לעריכת תמונות בסיסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב? עכבר 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? 15 זה הגודל המקסימלי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רוצים מערכת הפעלה ורוצים office. את הפוטושופ אין צורך לכלול במחיר 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא אך יש אפשרות לקנות אותו באילת (פבר…

3. Started by נגרי,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד זול, שישמש בעיקר לאופיס ואינטרנט. אהבתי את העיצוב של LG. מבקש לשמוע דעתכם על דגם LE50 532E. כמו כן מה דעתכם על המחיר (4564) והאם מכירים מקום יותר זול. מצורף קישור: http://www.electroshop.co.il/product.asp?productid=1885&CatCode=325 . הרבה תודה על עזרתכם, אסף

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום חברים קניתי את HP OMEN באילת ואני עדיין יכול לבטל עסקה ביומיים הקרובים ראיתי שבפורום אתם ממליצים על Y540 וכמעט לא ראיתי המלצות על ה OMEN איזה מהם עדיף עם אותו מפרט ?.. HP Omen 15-DC1003NJ / 6WD86EA Lenovo Legion Y540-15IRH 81SY006JIV ההפרש במחיר ב KSP בסביבות 400 שקלים איזה מהם עדיף? תודה מראש לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי חבר'ה אני עובד בימים אלה המפרט החדש שלי. כרגע אלה הרכיבים שהחלטתי עליהם. אני מעוניין במארז Antec SLK1650 שבא עם ספק 350W. אני מעוניין לדעת אם יש צורך בספק חזק יותר או שמה שאני מקבל מספיק: Intel Core2 E6400, 2.13 GHz 26400 Intel Boxed Processor Gigabyte GA-945PL-S3 Motherboard / MSI P965 Neo-F Motherboard / Asus P5 Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 * 2 Seagate Barracuda ST3320620AS Antec SLK1650

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום לכולם! אני רוצה לקנות מסך חדש ורציתי להתייעץ איזה מסך הכי יתאים לכרטיס מסך במסגרת התקציב שלי. נתחיל מזה שהמחשב שלי מורכב מ2070 SUPER ו- 3600X. בנוסף אני רוצה להשקיע בסביבות ה1000-1500 ש"ח. אציין שהייעוד הוא לגיימינג. בעיקר משחקי רשת כגון COD, CSGO. PUBG, RDR2 ולכן חשוב לי מאוד שיהיה עם 144HZ. בנוסף אשמח גם לדעת האם כדאי ללכת על 1080P או 1440. הבנתי כבר שעם 1080 אני אקבל ביצועים טובים יותר אבל אם ב1440 אני עדיין אקבל ביצועים טובים אז אולי שווה לוותר על קצת FPS תמורת תמונה טובה יותר. אשמח לחוות דעת מאנשים בעלי ניסיון עם כרטיס דומה. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. בניתי בksp מפרט: לוח אם Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1920 ש"ח מעבד GigaByte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 ש"ח זכרון 1GB Kingston HyperX DDR II 800MHz 1090 ש"ח כ.מסך eVga 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1020 ש"ח כונן קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 ש"ח בכולל 5230 ש"ח ולא כולל מארז או מסך (כרטיס קול, כרטיס רשת ואת הצורב אני לוקח כבר מהמחשב הנוכחי...) מה אתם אומרים? האם יש חלקים שאני יכול לשים במקום שיותר זולים ולא יפילו מהביצועים? אני רוצה את המחשב למטרות משחקים (משחקים חדשים, גרפיקה גבוהה, הרבה פרטים), לאפשרות משחק ברזולוציה גבוהה באיכות הכי גבוהה כמו כן משתמש במחשב לראות סרטים וכדומה, ואינטרנט...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tro.bizo,

שלום, לקראת השנה החדשה ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מעבד טוב כדי שאוכל להריץ עליו בצורה טובה את התוכנות שאנו עובדים איתן. חוץ מזה אצטרך אותו גם למשחקים קלים-בינונים וצפייה בסרטים. מפרט: יש כמה דברים שמהם אני לא זז (חובה): כונן DVD, מסך גדול(15.4/15.6), Bluetooth, מערכת 32 ביט (ובהתאמה 3 GB RAM) ומיקרופון. שאר המפרט: מעבד: intel i3/5 זכרון: 3GB כרטיס מסך: פה אצטרך עזרה אין לי מושג באלו. מסך: גדול, HD. דיסק קשיח: 250GB+ , מהירות(5400 / 7200 ) לא קריטי כלכך. העדפה למצלמה מובנית. חברה (לפי עדיפות): Lenovo,HP,Dell<-. חנות: עדיפות לKSP. כמו שכתבתי בכותרת התקציב שלי 4000. יש שני דגמים שראיתי באתר של KSP ודי ענו על הדרישות: http://www.ksp.c…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omerbiran,

מצב נוכחי: כרטיס מסך 3850HD מעבד Intel® Pentium® Dual Core CPU 2.80GHz לוח אם: G41MT-S2PT זיכרון: 2GB Ram DDR3 ספק כח: TR2 420W אני רוצה לשדרג את המפרט של המחשב על מנת שאוכל להריץ משחקים כגון: Diablo 3, Mass Effect 3 ו Prototype 3 לשם כך אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל : Gigabyte HD6570 (GV-R657OC-1GI) PCI-e 1024MB DDR3 Retail Video Card השאלה האם המחשב שלי יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל שאלה נוספת: האם הכרטיס זיכרון הזה: Kingstone HyperX 4GB 1600Mhz DDR3 יתאים למפרט וישפר ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by patishi,

שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט התקציב הוא 7000 ש"ח, המחשב מיועד לגרפיקה (פוטושופ) ומשחקים (מדי פעם, לא גיימר כבד או משהו כזה) המחשב צריך לכלול מסך 17" LCD, צורב DVD, ושהכרטיס מסך יהיה DX10. תודה רבה ;]

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by smadar-g,

שלום, אשמח לקבל מכם עזרה. אין לי שמץ של מושג בעניינים האלה.... המחשב הנייח שלי שבק. זקוקה לו לעבודות משרד סטנדרטיות (אופיס) גלישה, צפייה בסרטים, משחקי מחשב לא כבדים מדי, עריכת תמונות ואולי גם עריכת וידאו בעתיד. האם המפרט הזה יספיק לי? האם כדאי לשדרג למעבד i3? יש טעם בזיכרון גדול יותר או שאפשר להוסיף בעתיד? תודה (-: לוח אם: תוצרת GYGABYTE דגם: GIGABYTE GA-H81M-S1 דגם אשר כולל את מיטב הטכנולוגיה 4SATA3+FSB1600+ PCIe x 16 +HT+RAID DDR3-1333+USB2(8)+USB3(2) DUAL BIOS + +2PCI + 1PCIE+DYNAMIC ENERGY SAVING Ultra Durable 2 ציפסט: Intel® H81 Express Chipset- אחריות: שלוש שנים מעבד: תוצרת INTEL דגם: INTEL CORE G3220- מהירות: - 64BIT 3.0GHZ – FSB 1150 - 6MB …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by LockOn,

היי, יש לי מחשב נייד של acer מסדרת ה aspire one. הסוללה המקורית שקיבלתי עם המחשב נהרסה כנראה בגלל מתאם שהתקלקל. דבר ראשון, יש לי מטען של דגם אחר בסדרה וכתוב עליו 19V. גם על התחתית של המחשב כתוב 19V. על הסוללה כתוב 11.1V גם כל הסוללות שראיתי בחו"ל הן 11.1V . מה הולך פה? מה המתח של המחשב ואיך הוא עובד עם מתח כזה נמוך?? אפשר להשתמש במטען האחר? דבר שני, ראיתי בחו"ל בטרייה של 5200 מילי אמפר (6 תאים) במחיר 43$ (סביר ואפילו דיי זול). כשרציתי להזמין ראיתי שהבטריה המקורית היא LI-ION וזאת שבאתי לקנות היא LITHIOM .. מה זה אומר מבחינתי? שווה או לא? תודה מראש =]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by roei7,

https://salepc.co.il/gtx1650-16gb-1tb-9100f.html אני מתכנן לקנות מחשב גיימינג חדש ובמקרה מצאתי את המפרט הזה מה אתם אומרים עליו? יש מפרט אחר בערך באותו הסכום שמומלץ יותר?

16. Started by Offset,

שלום, אני מחפש מחשב נייד רק לצורכי מעבד תמלילים, שימוש בוורד, שיהיה נוח, ושיהיה קל, לא כבד. זה הדברים הכי חשובים לי בנייד שאני מחפש, לגבי המחיר אפשר להיות גמיש אבל עדיף להוזיל איפה שאפשר. אשמח לקבל המלצה על דגמים. *תקציב: 1000-3000 שקל. גמיש. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב, אבל לא יותר מידי קטן, 13-15 אינץ. * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) - לא משנה כל כך, אפשר לקבל אולי שתי דגמים ואני אחליט מבניהם. הרזולוציה לא קריטית. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by thebestof2005,

השאלה בכותרת. האם המעבד Sempron שווה להשקיע בו למחשב לא יותר מידי עם דרישות, או ששוה להשקיע יותר כסף ולקנות Athlon? השאלה יותר אם המעבד הנ"ל עושה יותר מידי בעיות או גורם לבאגים מסיומים ולא שווה את הכסף שלו?

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by X-BLADE,

שלום האם המטען הבא: http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=12385 מתאים למחשב hp presario cq61? אם לא אשמח ללינק בזאפ למטען שכן מתאים. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: call of duty, battlefield, assasin creed -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (כמה שאפשר כמובן) 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת מחשב בחנ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P31-S3G ¤341 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39275 כונן קשיח Seagate ST3250624AS 250GB SATA2 ¤316 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10832 זיכרון SuperTalent DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤445 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UX4GV5 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 9600GT Sonic 512MB PCIe ¤886 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28622 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2332¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il מארז וספק לא בחרתי . לא מבין בזה ומעדיף לראות מה אתם אומרים. הייתי רוצה מארז עם איוורור מספיק טוב למחשב כזה, ואם אפש…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Doron G,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. SIMS 3 , PES 2013,NEED FOR SPEED 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MD,

1. מה התקציב? בין 5000 ל 5500 שקל בלי חריגה... 2. מטרות המחשב? אינטרנט ואופיס, משחקים , צפיה בסרטים, הורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך lcd אני חשבתי על 730B וכל השאר חוץ מרמקולים התקציב לכ. מסך הוא 800 שקל (אני לא צריך יותר מזה) 1 GB זיכרון + הרכבה בחנות (באיזור חיפה) תודה מראש לכל המגיבים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Black_Citadel,

אחרי בערך כחודש של סקר שוק, הטרדה מחרידה מצידי לINTEGRAL ולSTRENGTH :lol:, הכל כבר נקנה, סתם רציתי לדעת תגובות וכו'... אגב הכל עלה 7500 פלוס מינוס לחצו על מפרט <------ BRING IT ON BABY עריכה: הכל מורכב ועובד, השילוב בין WD + המאוורר שבא עם הסמוראי + SPIRE KESTRELKING II + זוג מאווררים להארד דיסק = NOISE

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. )זה המחשב שיש לי עכשיו. יותר משנתיים וחצי כבר. כסף למחשב חדש כרגע אין לי. אני משתחרר רק בעוד חודש וחצי ולא מתכוון לבזבז את המענק/משכורת ראשונה מעבודה חדשה שעדיין לא מצאתי על מחשב. אז אני רוצה לקנות מחשב רק בסביבות מרץ. השאלה אם יש לי אפשרות לשדרג את המחשב בזול (עד 200 שקל עכשיו או אפילו 1000 עם המענק ) כך שהוא יחזיק טוב ואני אוכל להנות ממנו? או ששידרוג לא יעזור הרבה ואני צריך להתמקד בקניית חדש? ממה שאני חושב שקצת יותר זיכרון יתנו לו הקפצה די רצינית בביצועים או שאני פשוט חי בסרט?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום אני מבקש חוות דעת עבור נער הרוכש מחשב לצורך משחקים. 1. התקציב המקסימלי - 4000 ש"ח, לנצל את התקציב ולא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים א) דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - בעיקר משחקים כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אני מניח הכבדים ביותר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים, אוזניות 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מער…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים