עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by alon431,

שלום , העליתי תקציב לאחר שלא מצאתי את מבוקשי. הנייד ישמש בעיקר לאיטרנט אופיס וקצת עריכה ( אדובי אלמנטס ) . מסך: 13.3 14.1 ... אפשר גם 15.4. הדבר הכי חשוב לי הוא איכות הפאנל . האם ניתו להשיג בתקציב הנ"ל נייד עם פאנל איכותי? (זוויות עומק צבע וכיו"ב). האם כדאי להשקיע במק בוק? המלצות בבקשה, בברכה,

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. היי, אני נמצא בצבא ואני רוצה לקנות מחשב נייד בשביל להרוויח קצת כסף מהאינטרנט בזמני החופשי ולהעביר איתו את הזמן, הבעיה היא שהתקציב שלי הוא די נמוך (באזור ה300 דולר) ואני לא ממש מבין בכל המחשבים הניידים שקיימים, אז אני צריך את עזרתכם פה אני צריך מחשב מהארץ או מחו"ל (אייבי וכאלה) שיוכל להפעיל אינטרנט בקלות (עם WIFI) וצפייה ישירה, ואם אפשר אז גם תוכנות כמו TeamViewer יהיה מצויין, כי אז אני אוכל להפעיל מחשב רציני יותר דרך המחשב הנייד. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) וגם צפייה ישירה. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה לי, רק שלא יהיה ממש קטן. * רזולוציית המסך? כמה שיותר יותר טוב * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? כמה שיו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום שלום לפורום המוצלח בתבל. לאות הוקרה לעצמי על שאני כזה מגניב וסיימתי תואר, אני רוצה לשדרג את המחשב החביב והזקן שלי (כבר בן שש... ריספקט..) הסתובבתי לי בפורומים שלכם ובאתרי ביקורות על רכיבים, אבל אני אשמח אם תוכלו להציץ במה שדגתי לי ותאמרו מה אתם חושבים. יצויין, שאני צריך רק הארד דיסק אחד (יש עוד אחד שמתאים ל-SATA 2); את כל הציוד המשני (מקלדת, עכבר, צורב, כרטיס רשת וכו') אני פשוט אקח מהמחשב הישן - רוב הרכיבים חדשים למדי. גם המאוורר של המעבד נקנה לפני חודשיים והוא מתאים לדור החדש (AM3). אני כן צריך מסך, כי שלי נוטה להזכיר את סבתי עליה השלום, בהבדל העיקרי שלסבתא שלי ז"ל אין צריבה לבנה נאה בצד שמאל למטה (אקווה). כמו שאתם רואים, 4000 שקל זה לא תקציב גג ואפשר לפרוץ אותו, אב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by omerklein280,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5000~5200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout 4, COD MW2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 21 אינץ', 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול ב…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. הסיפור הוא כזה: הטושיבה הנייד שלי, ששירת אותי נאמנה 4 שנים, מראה סימני גסיסה (שלא נאמר התיישנות) וכנראה אצטרך להחליפו בקרוב. אני לא יכול לוותר לחלוטין על עניין הניידות אז חשבתי לקנות נייד חזק הן מבחינת מעבד והן מבחינת כרטיס מסך למשחקים כמו HD6770M, אבל היות ואיני צריך ניידות וכוח בו זמנית עולה בראשי המחשבה - אולי עדיף לקנות מחשב נייח חזק ובנוסף אליו נטבוק? עוד נקודה רלוונטית - אני סטודנט, ורוב הזמן גר במעונות. עם זאת ברוב סופי השבוע אני נמצא בבית הורי (וגם קרוב לחברים ולחברה). כרגע עומד בבית הורי מחשב שפעם שימש בעיקר אותי וכיום משמש בעיקר את הורי, שכרגע מכיל מעבד E8400, כ.מ. HD4890 ו4GB זכרון (DDR2). הורי צריכים מחשב לשימושי סרטים ואינטרנט בלבד, ואינם זקוקים למפרט חזק ובט…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. בוקר טוב. אני מחפש מפרט מחשב לשימוש מקצועי (פרנסה) בתוכנות הבאות: 3Ds max, vray, after effects, premiere pro, photoshop, zbrush וגם סימולציות בתוכנה realflow התקציב נא בין 8000 ל- 9000 שקלים. אין צורך בציוד נלווה. אינו מיועד לגיימינג כיום רזולוצידת המסכים שלי היא 1920/1080 (אך סביר להניח שהיא תעלה בעתיד). -2 מסכים, אחד 27" והשני 23"- ניתן לנצל את מלוא התקציב ולחרוג במידת הצורך (כמובן שזו לא חובה (: ) חשיבות מידת השקט? נניח 5 (כלומר לא קריטי אבל תמיד נחמד). לא מתוכנן OC צריך מערכת הפעלה (WINDOWS 10), אין צורך באופיס. זמן רכישה - בחודש הקרוב בקשות נוספות- 2 חיבורי USB3, HDMI עדיפות לרכישה באיזור רמת-גן. חשוב לשמור על אופק …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. עדיף שזה יהיה מאייבורי או ksp בעיקרון המחשב הוא למחשקים ועוד כמה שאלות על הדרך, ומה עדיף ?כרטיס מסך ddr3\5? האם המעבד i7 נחשב להכי קטלני שיש והוא יכול להחזיק הרבה שנים? תודה רבה!!

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לכולם, זה המפרט בינתיים : https://www.yahavpc.co.il/build?id=OBEHHZCW0442Q9 אני לא מתכנן לעשות OC ואני יודע שהקירור הנוזלי כאן קצת מיותר, הוספתי אותו לצורכי אסתטיקה כמה שזה נשמע מוזר קצת, אשמח לחוות דעת *יש במפרט גם מסך *

9. שלום לכולם אשמח לעזרתכם בהמלצה ללוח מעבד וזכרונות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ללא חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 SAINT ROW CODMW3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך.5760X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?עדיפות לגבוהות 3. האם יש צורך …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. איזה מפרט כדאי יותר? של INTEL או של AMD? (אני לא מתעסק עם OC ולא מתכנן לעשות) חוות דעת על המפרטים בבקשה עם הסברים אם צריך שינויים. 8) INTEL מעבדי אינטל‏ כמות מחיר סה"כ Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1280 1280 לוחות אם למעבדי אינטל‏ GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-DS3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 645 645 זכרונות‏ DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 1GB Kingston 2 225 450 כרטיסי מסך‏ ASUS כמות מחיר סה"כ 8800GTS 320MB GDDR3, HDTV, 2xDVI, PCI-E 1 1680 1680 דיסקים קשיחים‏ Western Digital כמות מחיר סה"כ 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 1 320 320 מארזים‏ כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) 1 240 240 ספקי כוח‏ Ant…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. המסך מתכבה לי כל איזה חצי שעה שאני לא נוגע במחשב,וכל ההגרדות על NEVER נה יכולה להיות הבעיה ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימלי? 4500 דגש על המקסימלי!! כמה שפחות עדיף 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, תכני HD ומשחקים (לא הייתי מגדיר את עצמי כגיימר) א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. שומדבר מיוחד, אולי קצת Eclipse (כלומר פיתוח...) ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה: לא ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך 24'' 1200*1920 (T240) 3. האם יש צורך בציוד היקפי: לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב? Floppy 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי, רשמו את החלקים שיש לך כרגע (דגמים מדוייקים) ואילו אתה צריכים. 6. מ1 עד 10- עד כמה השקט חשוב (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (אם כן איזה- קל/בינוני/כבד)? האם את…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא P4 @ 1.7 GHz Asus P4S333-M 256Mb 2100 Samsung Inno3D Geforce 2 MX400 Maxtor 20Gb 5400Rpm מה הייתם משפרים בתקציב של 2000 ש"ח ? .. תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Or ei,

CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) BOX CPU [ ¤ 616.86 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2-400 Motherboard (Dual DDR400,AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133,1394, LAN,USB 2) [ ¤ 514.11 ] 1 Memory : Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory [ ¤ 240.55 ] 2 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 434.88 ] 1 Video Cards : Sapphire Atlantis Radeon 9600XT 128MB DDR DVI Retail Video Card [ ¤ 1046.71 ] 1 CD-RW / DVD-RW : Lite-On 52/32/52 Black CD-RW [ ¤ 261.68 ] 1 Monitors : 17" Samsung 763MB Flat Monitor [ ¤ 885.24 ] 1 Cases : JNC H7650-4JA Bond Silver Front USB 350W Case w/Window [ ¤ 193.14 ] 1 Power Supp…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by a_nuke,

Processor: Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box Mother Board: MSI 865PE Neo2-LS CDRW: Plextor 48x24x48 Retail Memory: Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 DIMM CL2.5 Hard Drive: Maxtor 40GB 7200RPM Floppy: TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Screen: MAG 786PF 17" Case: Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Power Supply: Antec 350 Watt טוב? או להחליף משהו? ואם כן אז מה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by yodem,

היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש משום שהמחשב שלי כבר לא הכי טוב. אני רוצה שהמחשב החדש יתאים לכמה צרכים: אני רוצה לקנות מחשב כי אני רוצה להשתמש ב adobe after effect cs6, להריץ יותר משחקים, להריץ משחקים יותר טוב, אני בדרך כלל עם המון דברים פתוחים וזה מאט לי את המחשב, ועוד דבר נוסף יש לי 32 ביטס ואני חייב 64. הפרטים של המחשב הנוכחי שלי הם: מעבד intel Core i5-2300 CPU 2.8GHz RAM: ארבע (2.99 ניתנים לשימוש) 32x הטווח מחירים שלי זה עד 2000 -2500 אם חייבים אז 3000. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי חבר'ה אני עובד בימים אלה המפרט החדש שלי. כרגע אלה הרכיבים שהחלטתי עליהם. אני מעוניין במארז Antec SLK1650 שבא עם ספק 350W. אני מעוניין לדעת אם יש צורך בספק חזק יותר או שמה שאני מקבל מספיק: Intel Core2 E6400, 2.13 GHz 26400 Intel Boxed Processor Gigabyte GA-945PL-S3 Motherboard / MSI P965 Neo-F Motherboard / Asus P5 Gigabyte nVIDIA GeForce 7600GT 128MB PCIe American Data DDR2 512MB 667MHZ CL5 * 2 Seagate Barracuda ST3320620AS Antec SLK1650

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MichaelGalansky,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, פתחתי לפני כמה ימים דיון במפרטי מחשב, לפני שאני עובר לשלב הקניה, חשבתי לשאול פה כמה עולה המחשב הבא: בגדול חשבתי להשאיר את המארז והספק כח למחשב החדש, פשוט חבל לי על שאר החלקים, כי המחשב עובד. מעבד: Intel Core i5 750, 2266 MHz לוח אם: Gigabyte GA-P55-US3L כרטיס מסך: AMD Radeon HD 5850 Series (1024 MB זכרון: 2X4GB Kingston DDR3-1333 (667 MHz ללא כוננים קשיחים מארז: thermaltake element g ספק כח: enermax pro 82+ 525W תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. hey i want to buy a lap top i have 2 options 1. p4 3.4 with 64 bit support and ati mobility radeon x800 ddr3 with 256mb \ nvidia geforce go 6800 ddr3 with 256mb and 2048mb of memory ram. 2.p4 3.2 with 64 bit support but with nvidia geforce go 6800 ultra ddr3 with 256 mb and only 1024 mb of memory ram. plz help me decide which one is better for games...the first one with a little better processor and more memory or the secound with the much better video card... tnx for your help...

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  21. יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Darking99,

שלום לכולם. אני מתכנן לקנות מחשב נייד ללימודים (הנדסת תוכנה) ומחשב זה גם אמור להוות את מרכז המולטימדיה בבית ולשמש אותי לכל דבר עתידי שיכול להגיע (פחות לגיימינג אבל לא שולל). 1. מה התקציב המקסימאלי? 6,500 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך כמה שיותר. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות, עבודה משרדית, תכני HD (עם דגש על יכולת להריץ תכני 4K בצורה נורמלית). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא תוכנות ספיצפיות מיוחדות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש והדגש הוא שהמחשב מיועד ללימודים, פחות תוכנות וכו'.. אלא נטו אופיס והרצת דפי אינטרנט ושימוש בvisual studio. הדגש הוא על מהירות ללא תקיעות, זמן סוללה ארוך ומשקל נמוך, כמה שפחות פונקציות שמכבידות על המחשב. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -גודל מסך רצוי : 13 אינץ׳ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המ…

25. Started by ESSENCE,

צריך מפרט ב 5k מטרה משחקים לא משנה איזה חנות לא הולך לבצע OC מארז נחמד אבל העיקר החלקים מחשב שקט תודה לכול העוזרים

• 24 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים