עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by ariel_rg,

שלום צריך לקנות 6 מחשבים לספרייה של מוסד חינוכי. לצורכי עבודה פשוטה, לא גרפיקה, לא גיימינג. מה שחשוב זה שיעבדו חלק ובעיקר לאורך זמן, וישרדו שימוש לא מקצועי. פרטים נוספים: USB 3, מעבד I3. עדיפות גדולה גדולה למחשבים דקים. תקציב: 1500-3000 ליחידה. תודה רבה עריכה: מה אתם אומרים על http://p1002.co.il/sg_product~5514~56~473.htm

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by אורי סלמן,

ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3

3. Started by gabriel_12,

שלום רב קבלתי שתי הצעות לאחר הרבה בדיקות, התקציב לא בשמיים, עד 2000 גג. הראשון זה מחשב חדש של KSP כפי שהמחיר מופיע בעמוד (1900 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15936 המחשב השני הוא מחודש, במחיר של 1400 ש"ח מארז KSP Knight 18 לוח אם חדש של Gigabyte דגם H61M-S2PV מעבד intel core I5-2400 3.1GHZ מגיע בתדר טורבו ל3.4GHZ קירור זלמן למעבד זכרון 8GB DDR3 1333MHZ 2X4GB SSD - Silicon power S60 120GB SSD Sata III- OS HDD Western digital WD blue 500GB HDDכרטיס מסך - Gainward Nvidia Geforce GTX 660 2GB 192Bit ספק כח חדש Zumax PRO 550w PSUצורב DVDמערכת הפעלה - Windows 10 proלוח אם הותקן היום והוא חדש עם אחריות לשנה! ספק כח עם אחריות עד 2019 !המח…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום , אשמח להמלצות לקניית מחשב המיועד לווידיאו על AVID ועריכה גרפית PHOTOSHOP LIGHTROOM מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, LIGHTROOM, AFTER EFFECTS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעריכה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, רציתי לקבל חוות דעת על מפרט לגיימר בינוני, לפני קנייה. (המפרט לא כולל מסך) הסכום הסופי באתר rsm יצא ₪3255 אבל בעיקרון אני יכול לחרוג בעוד ₪250 בערך, ככה שאם אתם מוצאים משהו ששווה לשפר (אולי כרטיס מסך?), תציעו לי. חוץ מזה לגבי הספק, הוא לא חזק מדי? (המפרט הורכב באתר rsm.co.il רק בשביל הנוחות) תודה לעוזרים. מעבד: Intel Core i5 650 Socket 1156 3.2Ghz Tray ₪851 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1631 זיכרון: Transcend 2GB DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 2 ₪530 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=759 כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon 4770 512MB GDDR5 HDMI ₪514 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=871 דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ Spi…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by lama husamo,

אני צריך המלצה איזה מחשב נייד מבין שני הדגמים לבחור hp ze2070 מעבד: Intel Centrino Mobile Technology Intel Pentium M 735 Enhanced Intel SpeedStep technology 1.7GHz, 400MHz bus speed, Level 2 cache 1Mb מסך: 15" XGA דיסק: 80GB זכרון: 512MB ( הרחבה עד 2GB ) כונן אופטי: DVD-RW צורב DVD כרטיס גרפי: Intel Extreme Graphics 2 up to 64MB shared memory רמקולים: Altec Lasning Stereo תקשורת: כרטיס רשת 10/100 ומודם תקשרות מהירה V. 92 Intel Pro/ Wireless 2200 802.11b/g integrated Wireless LAN יציאות: VGA, 2 USB 2.0, IEEE1394, S-Video TV out משקל: כ- 2.9 ק"ג או HP zt3447ea מעבד Intel® Centrino Mobile Technology Mobile Intel® Pentium® M Processor 715, 1.6GHz …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום, אני מתעניין במחשב שנמכר כאן: http://www.buy2.co.il/o/9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129?utm_source=getitall&utm_medium=aggregator_buy2&utm_campaign=dailyDeal_9fa485ac-b9d3-42e8-9c12-f98ed1bd5129 בפרט, האם הוא מסוגל להריץ כמו שצריך משחקי מחשב מודרניים, האם יוכל להריץ במידה כזו או אחרת משחקים שייצאו בשנה-שנתיים הבאות( לא בהכרח על הגדרות גבוהות), והאם אפשר להשיג באותו מחיר מפרט יותר טוב למטרות הנ"ל? תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. המפרט הוא : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם : IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI זכרונות? DDR II 667 כמות 2 512MB TwinMOS כרטיס מסך : 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסק קשיח : maxtor :160GB 8MB, SATA II Teac/SONY 1.44 (Black :FLOPPY צורב :LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כוח Liberty ELT400AWT 400W: Enermax לא מיועד לoc , מיועד למשחקים וכול השאר מה דעתכם בבקשה? תודה רבה.....

• 21 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by int944,

:-)שלום, אני מחפשת מיקרופון חיצוני למחשב נייד מיקרופון קטן ואיכותי שמסנן רחשים המטרה שלו היא להקליט את המרצה בכיתה, ושההקלטה תהיה איכותית כי כשמקליטים ככה שומעים את ההקלדה, ואת כל הרחשים של הכיתה, וככה חלש חלש את המרצה מדבר.. המחיר לא משנה תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יש לי מחשב ישן עם מעבד I5-3470 לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדי SOCKET 1155 LGA האם כדאי לשדרג למעבד I7 חזק יותר או שהשינוי יהיה בלתי מורגש?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Yonatan77,

שלום חברים אחרי שעות של חיפושים וקריאה ברשת, גם בפורום המוצלח כאן, אני שוקל בחיוב לקנות את ה-Yoga Pro 2. הצרכים שלי הם גלישה, אופיס, ואולי MatLab מדי פעם. הכיוון שלי הוא הדגם של ה-i5, עם SSD של 256GB. יש לי עדיין התלבטות קטנה אולי ללכת לכיוון ה-Toshiba Z30. אשמח אם תוכלו לחוות דעתכם לגבי מספר שאלות: 1. כנראה שאקנה את ה-Yoga באילת, ההתלבטות שלי היא בין KSP ל-"נט מחשוב". בגדול המחיר ב"נט" הוא 4620 כולל הרחבת אחריות (ובנוסף הוא בצבע כסוף ולא "קלמנטינה"), לעומת 4860 ב-KSP. ההתלבטות שלי לגבי קנייה מ"נט מחשוב" היא: א. לא מצאתי עליהם ביקורות ברשת. האם מישהו קנה מהם ויכול לשתף? ב. במקרה של DOA, כמו שקרה פה למישהו בפורום (http://goo.gl/orfAPp), האם לא תהיה לי בעיה לממש קבלת מחשב ח…

12. מעבד: Intel I5 6500 - Tray - מחיר : 1010 ש"ח קירור למעבד: Arctic Freezer 7 Pro Rev.2 מחיר: 119 ש"ח לוח אם: Asus B150M-C מחיר: 465 ש"ח - קישור ללוח באתר של אסוס: https://www.asus.com/Motherboards/B150M-C/ זכרון ראם: Kingston HyperX Fury Black 2X8GB DDR4 2133MHZ CL14 - מחיר: 645 ש"ח כרטיס מסך: Gigabyte GTX970 4GB OC מחיר: 1665 ש"ח (בקנית נייח) דיסק קשיח: WD Caviar BLUE 1TB מחיר: 234 ש"ח SSD: של חברת Transcend בנפח 128GB מחיר: 220 ש"ח ספק כח: SeaSonic M12II EVO 520W Bronze מודולרי מחיר: 347 ש"ח מארז: Antec VSP-5000 מחיר: 197 ש"ח סה"כ: 4903 ש"ח כמה נקודות: 1. בתמונה באתר של KSP לכרטיס מסך הזה יש תמונה של WINDFORCE, המוכר ואני הסתכלנו והוא אמר שזה WINDFORCE, האם מישהו רכש את …

13. אני רוצה מחשב לשימושים פשוטים בעיקר: צ'אט, גלישה. אני מודע לזה שאני יכול להשיג דברים יותר בזול, אבל אני כן פה ושם צופה בסרטים וכאלה, ואני כן אשמח אם אני אוכל לעסוק קצת בגרפיקה בסיסית (שומדבר שדורש מחשב סוס כמובן - אל דאגה), ולשחק משחקים חצי ישנים (WOW וכאלה) - שומדבר חדש במיוחד ושיא הדרישות. אני משתמש לינוקס. אני אשמח מאוד אם אקבל המלצה על מחשב שמישהו מריץ עליו לינוקס בלי בעיות סך הכל. אני משתמש Fedora. אני מודע לזה שתכלס אין סבירות לבעיות מיוחדות. מדובר על מעבד\י 32 ביט אני מניח בכל מקרה. צורב DVD רגיל שיהיה, מספר USBים כמובן, כמה שיותר סוגי יציאות\כניסות ככה הכי טוב אבל שומדבר מסויים שחשוב לי. רק מספר USBים זה מאוד נוח. נקודות עיקריות: - שיהיה שקט! אני רוצה מחשב שר…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by SHELA,

יש לי אחות קרציה. שלומדת גרפיקה ממוחשבת ועריכת וידאו (עאלק עורכת :-* נייהיתה לי...) מוכן להשקיע בה להחזרת תשואה עתידית עד 2000 2200 ש"ח ללא מסך, מקלד (זכר) וחולדה. מהן האפשרויות עד שתיתחתן ותחזיר לי כפול ארבע ליבות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by master7,

מעבדP4 3G LGA 775 530 90NM 1MB לוח אם MSI 865PE NEO3 GLAN 775 זכרון DDR 256M 400 MHZ*2 דיסק קשיח WD 80G 8M SATA כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR אני לא בדיוק גיימר רציני פה ושם פיפא וGTA זה הדברים היחידים שאני משחק! אני יותר מוריד סרטים מEMULE זה הדבר העיקרי שאני עושה עם המחשב!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  16. עזרה בבניית מחשב לגיימינג. 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב. אם יש רכיבים ששווה להשקיע אז אפשר להשתמש בחריגה. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTAV,the witcher 3, fallout 4, shadow of mordor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 32 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניו…

17. Started by new_ghost,

אניר מחפש מחשב לא למשחקים עד 2500 ש"ח הרדיסק 80 GB רצוי שיהיה זיכרון של 512K. ללא מסך, צורב תודה מרשא לכולם

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by maor-a-,

כמה לדעתכם שווה מחשב כזה? דגם: LG R405-A.C2CDE/2G מעבד סוג: Intel® Core Duo Processor מהירות המעבד: 1.6 GHz זכרון מטמון cache: 1 MB סדרה: T2330 BUS SPEED: 533 MHz מסך גודל המסך: 14.1 " רזולוציה: 1280x800 כרטיס מסך: ATI Xpress 1250 מסך: WXGA זכרון נפח: 2048 MB הרכב: (2048MB (1024MB X 2 מהירות: 667 MHz סוג זכרון: DDR 2 אפשרות להרחבה עד: 2048 MB כוננים כונן: DVD ד.קשיח נפח איחסון: 120 GB ד.קשיח מהירות: 5400 RPM חיבור ד.קשיח: S.ATA נתוני שמע כרטיס קול: 24bit High Definition Audio רמקולים: כלול יציאת אוזניות: כלול מצלמת אינטרנט מובנת: 1.3 מגה פיקסל קורא כרטיסים קורא כרטיסי SD: כלול קורא כרטיסי : כלול קורא כרטיסי…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. המטרה היא להגיע למחשב שיהיה שקט ומקורר ברמה הכי טובה שאפשר (לא להגזים ולהגיד ספקים פאנלס) אבל כן להשקיע בזה. התקציב הוא 7500 שח גג, עדיף פחות. הכי טוב ללכת על מוצרים שה- VFM שלהם הכי טוב (value for money) אין צורך במסך כרגע (יש לי 19" מלפני שלושה חודשים) ואין צורב בצורב DVD כי גם את זה קניתי לפני פחות מחודשיים. הרכבתי משהו, אבל אני אקבל שינויים (תסבירו למה.. זה חשוב) Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultima 90I CPU Cooler ¤224 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=222 DFI LANPARTY DARK P35-T2RS ¤685 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=862 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual C…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב? מחשב ליצירה והפקת מוזיקה ובין היתר עבודה עם תוכנות גרפיקה (פוטושופ ולייטרום) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות: אבלטון לייב, פוטושופ, לייטרום ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא מיועד לגיימינג אבל כן אשמח לשחק מידי פעם במשחקים חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: לא יודע אבל אני מניח שרזולוציה גבוהה ככל האפשר -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך אבל לא קריטי לי כרגע …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7.5k (נקנה מksp אילת) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בכלום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. , GTA V , BATTLEFIELD 1, . WATCH DOGS 2 starwars bf2 the witcher 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2k -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינ…

23. Started by Yoav Raines,

אני כבר 4 שנים בקונסולות ועכשיו אני עובר למחשב אז אני מחפש מחשב שהוא מכונת משחקים ויריץ את המשחקים באיכות כמה שיותר גבוהה ולא תקיעות התקציב הוא 6,000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by avielq5w,

אהלן עוזר למישהי לבחור מחשב אבל לא יודע עד כמה התוכנות שאמרה לי באמת כבדות (אם יש עדיפות למשהו חשוב שלא כתבתי) 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7000, לא חייב לנצל הכל אם לא צריך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שיחזיק את התוכנות אילוסטריטור rhino (שיש בתוכו v-ray) טרידי מקס (שיש בתוכו גם v-ray) פוטושופ סקאצ׳פ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) SSD חשוב,לפחות 16 ראם, לא מכיר את התוכנות, אם צריך יותר אז 32 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by alasry,

שלום, אני מחפש משטח קירור למחשב נייד, שיהיה אמין, שקט והכי חשוב- שיעשה את העבודה. האם יש המלצות כלשהן? תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.