עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אני צריך עזרה בבחירת מחשב נייד לאחותי. * המחשב הירכש בישראל * המחשב ישמש בעיקר ללימודים - תוכנות אופיס. (לימודים עיוניים). (המחשב לא ישמש למשחקים) * גודל מסך - 15' +- (המחשב כמעט לא יצא מהבית. לכן אפשר לוותר על הניידות). * משקל רצוי - לא ממש משנה. המחשב הולך לבלות לרוב בבית. * תקציב - עד 3000 ש"ח, עם שאיפה לכמה שפחות. אופציונלי: * מסך מגע. לא קריטי, רק אם ניתן למצוא מחשב כזה עם מפרט טוב במסגרת התקציב.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. היי , אני מעוניין במחשב לשימוש כללי (אינטרנט,אופיס וכדומה). אודה להערות והארות ...תודה רבה : 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 ש״ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22-24׳׳ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN + SCNJ-1000P - Scythe NINJA PLUS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH זיכרון: ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורב דיוידי: LG DVDRW GSA-4167B BLACK וספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm ומארז לא כ"כ משנה לי, בינתיים חשבתי אולי על : COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU לוח אם: DFI \ ASUS Infinity-NF4-Ultra מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  4. מעבד פנטיום 3 500mhz מסך 14" הרדיסק 10 ג'יגה זיכרון 128mb כונן dvd סוללה חלשה כרטיס מסך וקול מובנים כל זה ב1500 שקל מה אתם אומרים משתלם? המחשב אמור לשמש בעיקר למכללה-אופיס, ואולי קצת אינטרנט וסרטים.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by tomz10,

אני צריך מחשב חזק. שיכול להריץ כמה ישומים כבדים במקביל עם הרבה הרד דיסק. מצאתי את המחשב הזה Toshiba Satellite L505-141 איך הוא? ביצועיסט? לא יתקע לי? או שכדאי לחשוב על משהו אחר. מבחינת תקציבית, עד 6וחצי.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by primo,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1265 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤636 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2278 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2044 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤381 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK מחיר: ¤574 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤398 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤407 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SIL…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by joniar,

המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מפרט לחבר של חבר... למיטב הבנתי, אילו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח אבל ניתן לחרוג מעט אם יש הצדקה של ממש. עד 4K אבל השאיפה היא בהחלט לכיוון ה-3K במידת האפשר. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודות אוניברסיטאיות עם אופיס וכלים סטטיסטים בעיקר, שימוש ביתי, מדיה וגיימינג מזדמן. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS, EXCEL וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומיומי במסגרת העבודה. חשוב ביצועים טובים - לא חייב להיות ברמת נאסא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך FHD…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. מישהו יכול לתת לי בקשה חנויות ממולצות עם מחירים מומלצים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by יואבה,

שלום, אני מעוניין לקנות לפטופ 12-13 אינטש לאימי. המחשב אמור להיות לשימוש של סקייפ, אינטרנט, מיילים וכו'. לא יותר מזה. לכן אני מעוניין לקנות לה מחשב זול (לא צריך משהו חזק) אבל אמין. אין לי בעיה לקנות לה את המחשב בארצות הברית (שם הבנתי הרבה יותר זול). על איזה מחשב הייתם ממליצים? תודה,

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום למומחי הפורום, מבקש עזרה בבחירת מחשב נייד עבור תלמידת תיכון תודה מראש. . מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב: גלישה באיטרנט, אופיס, תכנות בסיסי, צפיה בסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). VS, VS CODE, WEB STORM, android studio ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. שלום לכולם לחבר שלי יש לפטופ בן כשנה וחצי של DELL (לא יודע איזה דגם, אם זה חשוב תגידו לי ואבדוק) והמסך התחיל לרצד לו בשבוע האחרון. אשמח להמלצה על מעבדה טובה בירושלים (גם במרכז תופס אבל עדיף ירושלים) שתוכל לסדר לו את הבעיה. והאם מישהו יודע כמה אמור לעלות תיקון שכזה ? תודה רבה !

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. הי, אני מעוניין לבנות מחשב כדלקמן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2.5K 2. מה שימושי המחשב? שילוב של מנהל הורדות, מנהל תוכן לכלל הבית (גם עבור מזרימי-מדיה מרוחקים), יעד גיבוי לכלל הבית (לכונן חיצוני) וכמובן מדיה-סנטר ראשי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב? טלויזיה "60, רזולציה FHD 3. האם יש צורך בציוד הקפי? יש צורך במקלדת כדוגמת - Xgene. יירכש מחוץ לתקציב המחשב. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא ידוע לי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס, ו/או הרכבת מחשב בחנות? אתקין לינוקס. יש צורך בהרכבה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? מגורים באז…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Nir Monhiet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס, PDF, טיפה יוטיוב וכדומה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). X ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: X 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?4 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by itaym120,

אהלן, אני רוצה לשדרג את המחשב ככה שאני אוכל להריץ באטלפילד 4 על אולטרה בלי בעיות. כרגע אני מצליח לשחק על LOW ב1650 על 1080. וגם זה בקושי. מפרט נוכחי: מעבד: i5-2400 זיכרון: 4GB כרטיס גרפי: GTS 450 וPSU גנרי של 550WATT. אני נוסע לאילת השבוע וחשבתי לנצל את ההזדמנות בשביל להוזיל את המחיר טיפה. מה הכי שווה לקנות? חשבתי על r9 290 וספק כח חדש יותר איכותי. זה ייצא שם בערך 2000. יש המלצות?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם חייב לחרוב אז לא בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשחקי דפדפן\אינטרנט וצפייה בסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. המחשב שלי סוגר מעל 3 שנים (מפרט בצד<<) ואני לא יכול לבצע לו OC בגלל הלוח אם של אינטל המחשב משמש לסרטים בFHD משחקים כבדים ואינטרנט האם כדאי להחליף כרגע רק את הכרטיס מסך לHD6950 לדוגמא ? או שכדאי לי להחליף בנוסף לכרטיס מסך שילוש חדש כבר על בסיס המעבדי SANDY BRIDGE החדשים ? עיכבתי את השדרוג בגלל החלפת התושבת של אינטל מ1156 ל1155 . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?גיימינג ברזולוציות גבוהות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזד…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by AboveBeyond,

שלום , בסוף קניתי את הדל 3010 אחלה מחשב עד כה התקנתי ווינדוס 7 אך יש לי קצת בעיה עם הדרייברים באתר של דל יש רק 64 ויש לי 32 מעבד i5 יש לי כרטיס מסך מובנה של אינטל איך אני אמור לראות אותו במנהל ההתקנים ? אני רואה standart vga והרזולוציה 1024X768 בנוסף כל ממקשי הפונצקיה לא עובדים לי איך קוראים לתוכנה,דרייבר תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. עשיתי פירמוט ללפטופ מדגם HP Pavilion ze2000, התקנתי עליו מערכת הפעלה XP PRO SP3 ולא הצלחתי להתחבר לרשת האלחוטית בביתי. ניסיתי לחפש את הדרייבר המתאים באינטרנט אולם מה שמצאתי באתר הרשמי של HP אומנם עדיין זה לא עובד לי. http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=444563&prodTypeId=321957&prodSeriesId=442888&swLang=8&taskId=135&swEnvOID=228#11395 מישהו יכול בבקשה להביא לי הורדה לדרייבר לכרטיס רשת של הלפטופ הנ''ל בכדי שאוכל להתחבר לאינטרנט? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. טוב תראו אני לא רושם תקציב כי אין לי ממש תקציב, כשיש לי כסף אני פשוט קונה חלק, אני קונה חלק הכי שאפשר אבל במחיר שאני יכול לעמוד בו... כאילו השקעתי שחלקים פה ממש את כל מה שיש לי... :-\ ואין ממש הרבה אני חייל... בקיצור הנה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=240315.0 זה מה שפרסמתי לגבי הספק שאני רוצה מעבד-AMD Athlon 64 x2 4000+ SOCKET AM2 2X1024 Cache \ AMD ATHLON ‎64 X2 4800+ AM2 2X1024 CACHE (אחד מהם-זה תלוי בכסף שיהיה לי ברכישה, העדפתי את השני מגה זיכרון נדיף על עוד כמה MHZ שלדעתי לא משמעותיים תקנו אותי אם אני טועה ) לוח-את הלוח הZה כבר רכשתי...- ASUS M2N SLI DELUXE זיכרון- בנתיים 1 גיגה מספיק עד שיהיה כסף CORSAIR DDR2 XMS2 800MHZ 1GB(2X512) CL4 כרטיסי מסך, …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  21. היי חברים, אני עוזר לחברה להרכיב מפרט מחשב לצרכים שלה. כמובן, אתם עוזרים טוב יותר ממני והייתי שמח לשמוע המלצות למפרט. הצרכים : בעיקר פוטושופ (עיבוד תמונה), שיעבוד חלק ונוח. צרכים בסיסיים כמו גלישה באינטרנט, אופיס - אבל ברמה גבוהה, כלומר שכמה חלונות ותוכנות ברקע לא יסתמו את המשאבים של המחשב. נפח איחסון (HD) של 320GB לפחות.. זיכרון פנימי, לדעתי מומלץ 4GB - מה אתם אומרים? ללא ציוד היקפי (מסך, מקלדת וכו'..) לדעתי אפשר להוציא בתקציב של הרבה פחות מ5000 שקל. לא צריך להיסחף ולנצל את כל התקציב. נשמח לעזרה! תודה, רן ורוני.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום לכולם יש לי כיום את החלקים הבאים שאיתם אני נשאר SSD כרטיס מסך HD 6870 ספק טוב קירור נוקטה 15 חשוב לי לשמור על אפשרות ההמהרה ולכן אני בכיוון של 4690 k לגבי לוח רצוי מסדרת z97 והעדיפות היא לחברת גיגהבייט ולאחר מכן אסוס חשוב לי שיהיה בלוח את מירב הפיצרים האפשריים כמו m.2( לא שאני יודע למה זה טוב) וeSata וכמובן את הכפתורים בלוח עצמו ומסך שגיאות. לבי זכרונות 2*4 יהיו מספיקים לעת עתה לגבי מארז חשוב שיהיה שקט ברמה סבירה פלוס איך חשוב שיהיה מחברה טובה ואיכות חומרים מעולים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by שמנואל,

אהלן. ביקשתי את עצתכם למחשב של 3000 ש"ח וקיבלתי את 2 ההצעות שלהלן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91659.0#msg778038 שאין לי ספק שהן הטובות ביותר בתחום המחיר הזה. העניין הוא שראיתי את ההצעות של IVORY ורציתי לשאול האם אלו מפרטים טובים יותר ? בכל זאת פנטיום ולא סלרון... ואם לא, אז מה הCATCH פה ? אלו מפרטי אייבורי: http://www.computershop.co.il/index-down.asp תודה רבה.

24. Started by Aternus,

שלום חברים, היתי רוצה לשמוע הצעות למפרט מחשב משרדי בתקציב עד 1900 ש"ח. דרישות: ללא ציוד היקפי קטן מימדים (עדיפות למארז קומפקטי, HTPC או SLIM) עדיפות לכרטיס מסך ייעודי תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. Started by ballerum,

אני רוצה לקנות מחשב נייד ומשיטוט באינטרנט שמתי עין על Toshiba Satellite A65-S126 מה אתם אומרים עליו האם ישנן אופציות יותר טובות בטווח המחירים שלו??

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.