עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by oorlevi,

אני מתלבט בין כמה לפטופים: HP ProBook 4320s Intel Core i3-350M LG C500 Intel Core i3-390M LG R380 השימוש הוא בעיקר בייתי ובכללי. בעיקר גלישה, מוזיקה ותוכנות חשוב שיהיה מהיר וללא תקיעות. את ה R380 אני מכיר ויצא לי לעבוד איתו והוא די נחמד אבל ניראה לי שהאחרים עדיפים. ה C500 בעל מסך גדול איך ניראה לי פחות איכותי מה HP. צריך עזרה בדחיפות, תודה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני הולך לקנות את הנייד בארה"ב כשאהיה שם בעוד שבועיים מסך: אני מעוניין ב-13" מעבד: i3 מספיק ? או שעדיף i5 ? זיכרון: 4 ג'יגה DDR3 מה שחשוב לי זה שאיכות החומרים תהיה גבוהה והנייד יהיה קל וזמן בטרייה ארוך ככל הניתן (אם צריך אני אשדרג את הסוללה לסוללה חזקה יותר) תודה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by shdrthki1,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד!5500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל המשחקים שיצאו ויצאו * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?הכי גבוהות שאפשר 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?בהכל 4. האם יש רכיב …

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  4. Started by onadiv,

שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב דרך eBay, אבקש את עזרתכם במציאת מחשב שעונה על הדרישות הבאות: מסך LED 15.6 אינצ'- FHD. זמן סוללה ארוך חשוב מאוד. משקל המחשב אינו קריטי עבורי. חובה שתהיה למחשב יציאת HDMI. הארדיסק 500GB - אין לי צורך ביותר.(7200 RPM) צורב DVD- אם יש אופציה לבלוריי בשמחה אבל לא על חשבון חריגה. כמובן שהמחשב מיועד למשחקים בסופו של דבר לכן חשוב לי מאוד היחס בין המעבד לכרטיס המסך. המחשב ישמש גם לצפייה בסרטים באיכות 1080P. בסכום של יעלה על 1000$. כמו כן אשמח לברר נקודה שמעניינת אותי, על לפטופים אין מכס ומשלמים רק מע"מ ? בתודה מראש, עומר.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  5. Started by t-mac1,

שלום... אני הולך להחליף תמחשב הישן שלי ואני רוצה להביא אחד חדש...: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 19 סאמסונג ולפעמים אני אחבר אותו לLCD 32 של LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ניתן - 200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, בניית אתרים, תכנות, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אינטרנט, לראות סרטים. עבודה באופיס * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות -הכי הרבה סרטים 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא 5. במידהויש צורך במפרט חלקי בלבד, יש לציין במדויק אילו חלקים כבר קיימים ואילו צריך לכלול במפרט. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by G1tzZ,

אני רוצה ליקנות לאבא שלי מחשב לא משהו טוב במיוחד אבל אני לא ממש מבין במחשבים ולכן אני יצטרך שתעזרו לי סכום מקסימלי לכל המחשב 3000 שקל תודה לכל מי שעוזר

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי תקציב של 3400 ש"ח. לא ניתן לחרוג ממנו. מבקש להרכיב מחשב לעריכת וידאו, עובד עם פרימייר פרו cs4 בתקווה לעבוד בעתיד עם 5. יש לי כבר כרטיס מסך :MSI N250GTS TwinFrozr 1G OC GeForce GTS 250 1GB 256-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready . בנוסף אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. חשוב לי שיהיה intel ולא AMD. מבקש עזרתכם בהרכבת מפרט. תודה רבה,

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. אני רוצה לקנות נייד חדש ואני רוצה למכור את הנייד הקיים. כמה לדעתכם אפשר לקבל עליו ? מפרט: LG E-500 (15.4'') Screen 15.4'' CPU Type Mobile DualCore Intel Pentium T2330, 1600 MHz Motherboard Name MSI MegaBook PR600 (MS-1637) Video Card Mobile Intel® 965 Express Chipset Family (GMA X3100) Memory 1GB DDR2 667MHz H.D.D WD1200BEVS-22UST0 (120GB) Optical Drive HL-DT-ST DVDRAM GSA-T20N (DVD RW/ DVD-RAM) WebCam SmartCam 1.3Mega Pixels Bluethooth Yes Connectors: 4xUSB 2.0 , VGA, TV OUT תודה מראש למגיבים.

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. המחשב מיועד בעיקר לסרטי HD (עם מסך Samsung P2250) בנוסף לשימושים הבסיסיים ולא מיועד למשחקים. האם יש צורך להוסיף גוף קירור, ואם כן איזה מומלץ? המפרט: Intel Core i5 760 Socket 1156 8MB 95W 2.8Ghz Box, יחידות 1 ₪921 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2016 Sapphire ATI Radeon 5670 1GB GDDR5 HDMI, יחידות 1 ₪517 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1566 הרכבת מחשב מעל 3000 ש"ח ובדיקת מאמץ לחלקים, יחידות 1 ₪50 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=56 Kingston 4GB DDR3 1333MHZ CL9, יחידות 1 ₪240 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2368 Cooler Master Elite 370 Plus + Antec True Power Trio 550Watt, יחידות 1 ₪525 http://www.rsm.co.il/product.aspx?produc…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מארז 932 HAF COOLERMASTER שחור ספק כח CMPSU-750TX 750W CORSAIR מעבד אינטל 3.3GHz 6MB CORE I5 1155 QUAD 2500K לוח GA-P67A-UD4 GIGABYTE (המתוקן) מאוורר למעבד AM3/1366/1155 HEAT-PIPE COLD BIT זכרונות 1600MHz 2x2GB Corsair XMS3 Dual Channel CL7 כרטיס מסך HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E כמות 2 דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA2 64MB C.G WD דיסק קשיח פנימי 1TERA SATA3 7200 64MB C.B WD צורב SATA LG DVDX24 DL שחור GH24NS50 מסך מחשב רחב Dell U2311H ** אני אהפוך את הכרטיסי מסך ל6970 במערך CROSSFIRE הקירור למעבד יספיק? המעבד לא יעבור המהרה.. עדיפות לאיבורי

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום, אני מבקש לרכוש מחשב נייד של DELL מסדרת inspiron N5010 בירושלים. אודה לכם על המלצה על חנות ותיקה ואמינה ועל דגם בעל ביצועים חזקים לעבודה מאומצת עם אוטוקאד. תודה רבה על הסיוע

• 6 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by morbidangel,

שלום לכולם אמא של חבר רוצה לקנות נייד בתקציב של 1700 שקל ומסך 15'. מן הסתם השימושים הם משרדיים לחלוטין. היא ראתה את ה- Lenovo G550 במחיר הזה. האם המחיר משתלם למכשיר? מעבר לזה, אשמח לשמוע עוד עיצות ודעות לגבי מכשירים שונים, בהנחה ויש משהו יותר מתאים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by TheKiLLEr,

אני לא יודע אם זה קשור לפה, בכל זאת אתם יכולים להעביר.. אז ככה בכמה אני יכול למכור את המחשב שלי? intrel core 2 duo E6320 1.86GHZ 4MB BOX ‏P5G41C-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR2 800/DDR3 1333, PCI-E, HDAudio‎ - חדש 2GB kingston DDR2 800MHZ ATI RADEON MSI HD4670 512MB כולל מאוורר Western Digital‎ 660GB LG DVD-RW ATX 500WAT

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by godis,

אהלן, רציתי לדעת מה דעתכם על המחשב smamsung n150 http://www.hot.net.il/UploadFiles/03_2011/N150%20Datasheet%20%20-%20SAM-NP-N150-JP04IL.pdf איך הוא מבחינת ביצועים, משחקים, סרטים וכו'.. ראיתי שבמפרט כתוב שאין לו צורב שזה נראה לי קצת בעייתי וגם אין לו בלוטוס. המחשב נועד לשימושים לנסיעות לצבא , צפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by giltovly,

שלום. אני מחפש מחשב נייד קל משקל לצורכי לימודים ועבודה (אופיס, אינטרנט, פוטושופ) אך גם כשיר להריץ משחקים לדוגמת WoW או Dragon Age 2 (לדוגמא). קיימת אפשרות של רכישה בארה"ב בחודש מאי - מה שאני מקווה שישפיע על המחירים... אילוצים: 1. עד 5000 שקל. 2. עד 2 ק"ג (ולכן מסך 13 אינץ'), עדיפות לאזור 1.5 ק"ג. 3. PC ולא MAC. העדפות: 1. מכיל כונן DVD. 2. זמן עבודה ארוך (6 שעות ומעלה). 3. מעבד i5 ומעלה. תודה רבה לכם על העזרה בתהליך! גיל.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. אחותי מחפשת לפטופ עד 3K. ניתן מעט לחרוג ב-200 שקל במידת הצורך אם זה באמת נחוץ. מחפשת בעיקר שיהיה עם 3 שנים אחריות (שזה יחסית מגביל את ההיצע על DELL, אך אם יש חברות נוספות אשמח לשמוע). כמה שיותר שטח דיסק ומפרט הכי טוב שניתן לקבל בתמורה לתקציב. הסוללה צריכה להספיק לכמה שיותר זמן, אבל זה לא קריטי (הכוונה היא שלא תסחט ותגמר תוך שעה וחצי). נקודה אחרונה- מומלץ שיהיה גם קל. בחורות לא אוהבות לעשות משקולות... החנות שממנה תרכוש את המחשב צריכה להיות בין חדרה לחיפה ומשום מה היא נמשכת מאוד לקנות ב-באג. אשמח פה להצעות שונות מכייון שלפי הידוע לי אחריות בניידים היא מטעם היבואן ולא החנות, כך שהחנות תבחר לפי המחיר והקרבה בעיקר. בסופו של דבר, אין לה דרישות מיוחדות מהנייד, אך הוא צריך…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אהלן, בשעה טובה החלטתי להשתדרג ולקנות מחשב חדש! לצורך העיניין אני מקצה 5K. יא אפשרות לחרוג מעט מהתקציב, אבל עדיף שלא. המחשב ישמש בעיקר למשחקים כבדים, עריכת סאונד כולל הקלטות(שימוש בתוכנות הקלטה כגון קיובייס), עריכת וידאו ותמונות. דברים שבהם אני לא מוכן להתפשר: - מעבד AMD בלבד (אם לא, אז להסביר למה לא כדאי)\ - HDD של WD בלבד, ומינימום 1TB רצוי יותר. -מינימום זיכרון 4GB, אם אפשר 8 אז עדיף.. חשוב להדגיש שברשותי מסך FHD אבל ללא כניסת HDMI. בנוסף אני חייב שהחנות תיהיה בירושלים כדוגמת KSP או משו בסגנון תודה מראש ! אלכס

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. אני מחפש את החנות הכי זולה לקניית מחשבים ניידים בארה"ב, אני לא צריך שתעשה משלוח לארץ(מספיק לי בארה"ב) ומיצידי שהמחשב יהיה של חברות לא מוכרות(חברות סיניות וכדומה) העיקר שיהיה זול! עם מפרט חזק! מכירים חנות כזאת(אגם אם יש חנות כזאת ממש משתלמת במדינה אחרת אני אשמח גם)??

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב בסיסי, לתקופה של 4 שנים הקרובות (צבא), בתקציב מוערך של 1500 ש"ח. פורמט מומלץ להודעה על מנת שנוכל לעזור לכם כמה שיותר ביעילות: 1. התקציב המקסימלי - 1500, אם חריגה קטנה במקרה הצורך. מחיר למפרט בלבד(כולל הרכבה) ללא שום אביזרים. 2. השימושים הצפויים של המחשב: שימוש לא נרחב, בעיקר אינטרנט, אולי מעט משחקים ישנים.) 3. אין צורך בציוד היקפי 6. שקט לא קריטי 7. לא מתוכנן אוברקלוק 8. ללא אביזרים נוספים 9. חנות מועדפת, KSP נהריה 11. אם מוזיל, מעדיף מחשב אם כרטיס מסך מובנה ובעתיד אפשרות להוסיף כרטיס חיצוני. הלכתי לחנות KSP בנהריה (קרוב מאד לבית) והם נתנו לי את המפרט המומלץ שלהם, התייעצתי אם טכנאי מחשבים שאני מכיר, והוא המליץ לי על המפרט משתי סיבות: 1. המפרט …

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. מעבד : Core i7 2600K 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray קירור מעבד : Noctua NH-D14 CPU Cooler לוח אם : GIGABYTE P67A-UD4 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 2133, 2xPCI-E זיכרון : DDR3 1600Mhz 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel CL9-9-9-24 דיסק קשיח : Samsung 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ כרטיס מסך : Nvidia gtx 580 מחיר מבצע בנועה רק 2000 שקל !!! מארז : lancool k-62 ספק כוח : SeaSonic 650W Gold X-Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU X-650 (Retail) מסך : dell u2311H או LG IPS236 מתלבט.. מה שרציתי לדעת האם החלקים שבחרתי תואמים אחד לשני והכל עובד ?! דבר שני יש שיגידו שחלק מהמפרט סתם ולא מרגישין בשימוש אבל רציתי רק להבהיר נקודה אחת שהמחשב הזה גם מיועד לעתיד הק…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by asaf20,

היי. אני צריך עזרה למפרט מחשב למטרת משחקים וקצת אינטרנט התקציב הוא 4000 יש כוונה לחבר אותו למסך טלוויזיה LCD32 של LG (מקווה שאין איזה בעיה לעשות את זה ) כך שאין צורך במסך ורמקולים. יש צורך במקלדת ועכבר (עדיף אלחוטיים ) עדיף גם שיהיה אפשרות לראות סרטי HD הכל לשיקולכם ולדעתם . תודה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. שלום לכולם. כבר הרבה זמן שאינני בעיניינים ונתבקשתי להרכיב מפרט למחשב בשביל אחי, לכן אודה לעזרתכם. התקציב הוא עד 2500 ש"ח(עד כמה שידוע לי נכון לעכשיו, ואם יחרוג בעוד 50-100 ש"ח אז לא נורא). השימושים: צרכים סטודנטיאליים,matlab, אולי גם visual studio, מוזיקה, קצת סרטי HD-rip מפעם לפעם ואולי אולי קצת משחקים קלים(pro evolution ודומיו). אין צורך בשום ציוד היקפי מכל סוג שהוא או מסך, רק מארז(רצוי בעל איורור טוב) ותוכנו. עדיפות למפרט מבוסס intel וכרטיס מסך נפרד,אבל גם AMD יתקבל בברכה. תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by HaiPBM,

מארז ללא ספק CoolerMaster Sileo 500 ₪378 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=RC-500 מעבד: Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1363 קרור למעבד Arctic Freezer 7 Pro Rev. 2 ₪124 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461 לוח אם: Gigabyte GA-H67A-UD3H-B3 for socket 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪732 ספק כוח: SeaSonic ET 600W Active PFC 120mm 4*SATA, 8-pin, PCI-E כמות: 1 - מחיר: ₪354 זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 כמות: 2 - מחיר: ₪251 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪263 כרטיס מסך: Sparkle'>http://tms.co.il/product/9191"]Sparkle GTS450 1024MB GDDR5 Dual DVI Pas…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

יש לי שאלה קטנה יש לי מחשב נייד אני מעוניין לחבר אותו לאינטרנט,הבנתי שאפשר להיתחבר לרשתות ללא תשלום, האים זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.