עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Shayulmer,

ללא OC.. אם בעתיד אני אחליט שבא לי מחשב סילון אז אני אוסיף כמה מאוררים.. לא סיפור שימושים.. GTA IV CRYSIS כאלה משחקים.. סרטים באיכות FULL HD .. יכול להיות שאני אקנה גם כרטיס טלויזיה ואני אחבר את זה למסך אבל זה סיכוי קטן.. מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ₪934 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3L ₪589 מסך: SAMSUNG LCD 22" T220P 5ms DVI WIDE ₪1244 כרטיס מסך: SAPPHIRE PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1291 דיסק קשיח: SAMSUNG F1 750GB 32MB SATA2 7200 RPM : HD753LJ ₪451 צורב DVD: SAMSUNG SH-S223B x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪128 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 1000 CL5-5-5-15 - F2-8000CL5D-4GBPQ - זמין במלאי ₪296 מארז: ANTEC NSK4480B w…

• 6 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by prince8900,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אי אפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost Recon Online, Alliance of Valiant Arms, League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך של 20 אינטץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

4. Started by 100100,

מעוניין לקנות את המחשב הנ"ל מרשת קיי אס פי. Lenovo IdeaPad Z500 MBYEJIV http://ksp.co.il/?store=eilat2&uin=17957 המחשב מעניין אותי כי לדעתי יש לו תמורה מצויינת למחיר (כרטיס מסך, מעבד, זיכרון , הארד דיסק , כל עלו ברמה טובה מאד) (תתקנו אותי?) טוב, אז אחרי שהחלטתי שאני רוצה את המחשב הנ"ל , החלטתי להקליד אותו בגוגל לראות אולי מחירים באיביי, באתרים שונים , ביקורות מחול, ומה שאני מוצא בגוגל זה רק אתרים מישראלים המציעים את המחשב למכירה. גם באתר של לנובו לא מציינים על דגמים אלא רק על סדרות דגמים )z500( פה אני חושד , איך אין שום אתר לא ישראלי שמכיר בדגם הזה? שהדגם מצויין בו? האם זה דגם שמשווק רק לשוק הישראלי? מוצר מדבקה? יש סיבה לחשוש?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by Eliya Melamed,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. PUBG בעיקר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Full hd -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרש…

6. שלום, מפרט מעודכן, תודה רבה! אשמח לעזרתכם. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 300 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יהיה מחובר קבוע ל-2 מסכים: מסך מחשב סטנדרטי 24-25" ב- VGA/DVI + מסך טלוויזיה 65" LG 4K ב- HDMI. על המחשב להריץ בקלות פורמטים של 4K. יציאת ה- HDMI תהיה מחוברת לרסיבר של Yamaha 5.1. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מעבר לסטרימיניג, השימוש הוא די ביתי: אינטרנט, אופיס (יתכן מצב של ריבוי ק…

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by idoleff,

שלום, החלטתי לשדרג סוף סוף את הסלון, ולקנות HTPC. התקציב הוא באזור 2000-2500 ש"ח. מבחינת מפרט, אין בקשות מיוחדות, פרט לכרטיס וידאו שהוא חובה, ומארז שיתאים לסלון (עדיפות לאחד עם שלט) אין לי כוונה לשחק במשחקים כלל, אלא אך ורק לצורך סרטים והקלטות, כלומר, אפשר להשתמש בכרטיס מסך מובנה עם יציאת HDMI. מבחינת דיסק קשיח, לדעתי בנתיים אני יכול להסתפק בכזה של 500GB. המפרט מתוכנן להריץ סרטים עד 1080P. כמובן ששקט קריטי למחשב, מכיוון שהוא יוצב בסלון כל הזמן... אין צורך במערכת הפעלה, ולא מתוכנן OC. תודה!

• 6 תגובות
    • 646 צפיות
  8. Started by penny1,

שלום רב, לאחר מחשבה רבה על המחשב הנייד הבא עבור אישתי החלטנו לשנות את הדרישה של המסך וכעת אני משנה הפוקוס למחשב בגדול 15 אינץ זו הדרישה המעודכנת * מטרות המחשב? אקסל, וורד, תוכניות סטטיסטיות, אינטרנט, סרטי HD. לגבי משחקים יש רק משחק אחד שאני משחק והוא nba2k * גודל המסך?15, לא משנה אם מט או מבריק* רזולוציית המסך?לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אשמח למקלדת מלאה * משקל רצוי? באיזור ה 2 ק"ג אם עדיפות לפחות במידה ויש משהו כזה בטווח המחירים הנ"ל * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף (בסביבות ה-5 שעות עם אינטרנט עובד) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI, USB3 * Bluetooth? לא חובה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? עדיף 500 ג'יגה אבל לא חובה. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרו…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by tzahico,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב ביתי שיישמש בעיקר לאינטרנט, מוזיקה וסרטים. אני לא עומד להשתמש בו למשחקים, אולי רק פעם בשנה... התקציב מוגבל ל-3000 ש"ח כולל מע"מ, לא כולל מסך, בניתי מפרט ב-KSP, תגידו לי מה אתם חושבים: AMD athlon XP 2600 512 - 570 Abit NF7-m +GF4ob - 460 2x256MB DDR 400 A-data - 480 Hitachi(IBM) 120 GB (8MB) 7200 ATA-100 - 500 Toshiba combo 48x24x48+DVDx16 - 240 ATX midi 2209 FFC, usb - 160 MS Keyboard + Mouse - 120 Creative inspire 2500 sub+2spkrs - 290 סה"כ 3010 ש"ח, מה אתם אומרים? אולי שכחתי משהו? אני צריך מאוורר חזק למרות שאני לא מתכנן שום Overclocking? מה לגבי הכרטיס מסך המובנה, בפעם בשנה שאני משחק במחשב הוא יחזיק מעמד? אני לא מקובע על המפרט, כל הצעה תתקבל בב…

10. Started by nikoner,

יש לי סרבר של HP עם הדיסק המקורי של ההתקנה וכל החלקים המקוריים כולל זיכרון RAM מקורי של HP. מערכת הקירור היא המקורית אבל היא ברמה הרבה יותר גבוהה מהמערכות המובנות של אינטל (הוא של HP) 6 יציאות SATA תואם WIN SEREVER 2012 model: proliant ml110 g6 ram: 8gb, original hp cpu: xeon x3430 hdd: 500gb 7200rpm, seagate dvd Power Supply: 300w real, delta

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. כמות. מוצרים סה"כ 1 BFG GeForce 8800GT 512MB PCI-E OC VERSION 1,480 ש"ח 1 Intel Core 2 Quad Q6600 2.4GHz 8Mb BOX 1,445 ש"ח 1 Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 599 ש"ח 1 G.Skill 4GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-4GBPK 745 ש"ח 1 Western Digital 250GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD2500AAKS 400 ש"ח סה"כ 4,669 ש"ח אני עומד לשדרג את המחשב אם המפרט הזה טוב? כמובן הוא נועד למשחקים ול-OC קטן

• 6 תגובות
    • 654 צפיות
  12. אני רוצה נייד שיריץ את רוב המשחקים החדשים על high שיהיה 15.6 אינץ' וכמה שיותר קל (לא יותר מ 2.7 קילו) עד עכשיו מצאתי 2 ניידים שנראים לי מתאימים 1)hp dv6 הסדרה החדשה http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKdv63050ej 2)toshiba l650 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8986&perur=2&t=1&c=339 שניהם שוקלים 2.5 קילו ולשניהם כרטיס מסך 5650HD לטושיבה יש אחריות טובה יותר (שנתיים+אחריות no matter what) ולHP מעבד יותר טוב i5 520M מי מבין שניים עדיף או שיש נייד אחר שמתאים יותר תודה רבה לעוזרים!!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by m00trix,

שלום, אז לפני כמה חודשים פרסמתי כאן בקשה לעזרה בקניית מחשב נייד, ואמרו לי לשוב כשזה יהיה קרוב יותר לשנת הלימודים הקרובה הבאה עלינו לטובה בגלל שינויים אפשריים שיהיו במחירים, ועכשיו זה הזמן והדרישות לא השתנו במיוחד. ברצוני לרכוש מחשב נייד לצרכים בסיסיים של סטודנט לעתיד (אינטרנט, סרטים, עבודות אופיס..), שיוכל לעשות גם עבודה סבירה במשחקים, אך האחרון לא חובה. * גודל המסך? ראיתי כאן בפורום שממליצים פה לרוב על 13" או 15". אין לי שום סיבה להעדיף גודל מסוים על פני אחר.. אני מניח שאעדיף מסך גדול יותר, אבל אני לא רואה כמה קריטי זה יכול להיות (למעט שיקול של מחיר..) * משקל רצוי? קל עד בינוני. יש צורך בסחיבות לפה ולשם.. אתם יודעים איך זה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן…

• 6 תגובות
    • 739 צפיות
  14. Started by jara14,

אני מעוניין לקנות את הנייד הזה(של ACER): ‎AS6930G - 644G50MN‎ ‎ CPU‎ ‎Intel® CoreTM 2 Duo Processor T6400, 2.0GHz,2MB L2 Cache,800MHz FSB‎ ‎ Memory‎ ‎4096 MB 667MHz (2 x 2048 MB)‎ ‎ HD‎ ‎500 GB (5400 rpm)‎ ‎ Display‎ ‎16'' HD (1366 x 768) Acer CineCrystal TFT LCD, 60\% color gamut‎ ‎ GPU‎ ‎Nvidia Geforce 9600GT 1024MB dedicated‎ ‎ Optical Device‎ ‎DVDRW Super Multi Dual Layer‎ ‎ Wireless‎ ‎802.11a/b/g/Draft N Wi-Fi CERTIFIED‎ ‎ Webcam‎ ‎ACER Crystal Eye Webcam‎ ‎ Sound Card‎ ‎ Dolby Digital + Subwoofer‎ ‎ Card Reader‎ ‎ 5-in-1 card reader (SD, MMC, MS, MS PRO, )‎ ‎ Ports‎ ‎ 3 USB, HDMI, e-SATA, VGA, RJ-45, RJ-11, VGA, ExpressCard/54 slot‎ ‎ OS‎ ‎G…

• 6 תגובות
    • 680 צפיות
  15. Started by Farar,

שלום. צריך מפרט עד 3,500 ש"ח, מTMS. מה שיש בנתיים : http://www.tms.co.il/preview/spec/rnsl6j8m איך זה? האם הספק יחזיק את המערכת (כי ראיתי שהכ. מסך צורך המון חשמל)? האם כדאי ללכת על כ.מסך אחר בכלל בטווח המחירים הזה? צריך להזמין בשעות הקרובות. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 914 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מחשב בתקציב של עד 4500 ש"ח רצוי ללא חריגה, במידה ויש חריגה יש לציין למה (עד 100 ש"ח אם אפשר). המחשב מיועד למשחקים כבדים , לכן רצוי שיהיה בנוי כך שלא אצטרך לשדרג אותו בשנה שנתיים הקרובות כי אני בד"כ לא נוהג לשדרג את המחשבים שאני קונה. :\ אין צורך בציוד היקפי כי אני אשתמש בציוד ההיקפי הנוכחי שנמצא במחשב הנוכחי שלי :] (כולל מסך - כלומר לא צריך ) הרזולוציה שאני משתמש בה לא עולה כרגע על 1280x1024 המשחק שאני משחק בו הרבה כרגע הוא WoW לכן יש צורך בזכרון יחסית גדול וכרטיס מסך טוב. בעקרון אין צורך מיוחד בצורב אבל אם זה יכול להכנס בתקציב זה יהיה תוספת נחמדה. השקט אינו חשוב בצורה כוללת כי השימוש באוזניות גבוה, 5. בתור אדם שמעולם לא עשה אוברקלוקינ…

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  17. הי, מעוניינת במחשב ביתי לצורך יישומי אופיס, אינטרנט (גלישה והורדת תכנים), שמיעת מוזיקה (בשאיפה בקרוב לפתח את הכיוון הזה קצת יותר, לחבר את המחשב למגבר ולשדרג גם את הרמקולים), צפייה בסרטי HD (מעוניינת לחבר מחשב לטלויזיה, רצוי עם HDMI), צפייה חובבנית בתמונות. כמו כן מתחברת הרבה מהמחשב בבית למחשב במשרד עם vpn לצורך עבודה. בדרך כלל פותחת המון יישומים במקביל אם זה משנה. לא משמש למשחקים (בטח לא כבדים) מהקצת שקראתי ראיתי שאתם חובבים די גדולים של AMD אבל איכשהו ננעלתי על מעבד i5 760 ורציתי שהמפרט יהיה סביב זה. אם אני ממש ממש לא בכיוון אני מוכנה לשקול שוב אבל כאמור די ננעלתי על i5. חשבתי על זכרון של 4 ג'יגה, כונן 500 ג'יגה, צורב במהירות 24 (אלא אם כן דעתכם היא שזה ממש לא קריטי). …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by טריילים חדשים בעברית,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף 6000 רק אם השיפור מאוד משמעתי עד 7000 ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים צפייה ב4K סטרימינג . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Far cry 5 Witcher 3 doom -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 רזולוצייה 2k קצב רענון 144 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גב…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Skunkmaster,

שלום, אני מעוניין לקנות מעבד ולוח אם אני קצת לא בעניינים, חשבתי ללכת על : Intel Pentium D 3.4GHz 2X2M Cache 945 Dual Core 800MHz 775 Box CPU ולוח אם של אסוס, עם צ'יפסט 965 או 975, אבל אין לי מושג אם יש איזהן בעיות מיוחדות עם אחד מהם כמו תמיד שיש, אני הולך לחבר אותם עם זכרונות ddr 400hz ישנים שהם דיי מהירים cas2 יש לי כרטיס מסך לא מי יודע כמה agp וזהו פחות או יותר. אני צריך הממלצה ללוח ספציפי ועל צ'יפסט באופן כללי ומעבד במקרה שזה לא הכי משתלם כרגע. יום טוב

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by rangolan2,

אני מחפש מחשב ב-2500 ש"ח חשוב שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך בינוני ומעלה שיעלה משחקים חדשים .(אם אפשר גם כרטיס קול להכניס ) אין צורך בהארד ודיסק ובזיכרון ראם. תודה למי שעוזר!.

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  22. Started by amisha,

היי , אני מעט עקשן בנושא של רשת אלחוטי N , האם באמת יש סיבה שכשאי להיות עקשן בנושא או ש G מספיק טוב ומהיר ?

• 6 תגובות
    • 671 צפיות
  23. Started by sft,

1. מה התקציב המקסימלי? עד 4000 עם אפשרות לחרוג בכמה מאות שקלים, אבל לא לעבור את ה4300 כולל מסך 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? משחקים, פיתוח, וכ' א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. - GTA IV, Sims 3 , VC++, VC#, Eclipse, VMwareWorkstation, Fallout 3 ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה ? שימוש יום יומי למעלה מ8 שעות ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. ? אני מתכנן לקנות מסך - לכן אני בונה עליכם למלא את הפרטים הנ"ל 3. האם יש צורך בציוד היקפי לדוגמא מסך (אם כן ציינו גודל מועדף), עכבר, מקלדת מסך (22? 20 ? אינצ' אני לא בטוח) וצורב 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (לדוגמא כונן דיסקטים,צורב ועוד)? 5. במידה ואתם צריכ…

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  24. שלום וברכה השימושים של המחשב הם נטו לגלישה באינטרנט, שירים (דרוש 500 ג'יגה ) ראיתי מחשב שנראה לי דיי טוב לצרכים שלי באייבורי מה דעתכם על זה? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 אני משדרג אותו קצת.. מוסיף עוד 80 שח ל Intel® E6300 וכתוב שם עוד 25 שקל ל500 ג'יגה (אני רוצה להוסיף 25 שקל ולקבל segate נראה אם זה אפשרי, כי הם רוצים שאני אוסיף עוד 25 שקל ואקבל הייטצ'י) אז מה דעתכם חברים? לעשות פה איזה שינוי? שידרוג נוסף ? או שזה בסדר? תודה רבה רבה!

25. הרגע סיימתי טלפון מול הנציג של KSP והוא טוען שאין להם לא את כרטיסי המסך - יגיעו בסוף השבוע ולא את לוח האם שבכלל לא יודעים מתי יגיע וסתם מפורסם אצלם מישהו יודע / מכיר חנות זולה שמחזיקה אותם במלאי ואוכל לקבל אצלה את המחשב עוד השבוע (באזור תל אביב) להשלמת המפרט חשוב גם שיהיה במלאי אורורה או אנטק 900 2 ג'יגה זכרון מהיר 800 E6600 320 HD כפול 2 ספק אנטק 650 טריו וצורב נורמלי על המפרט אני כבר סגור פחות או יותר -וכבר דשנו את הנושא כאן רק איפה להשיג את לוח האם והכרטיס??? תודה...

• 6 תגובות
    • 804 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.