עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. לשימושים כמו גלישה באינטנרט, שמיעת שירים, עבודות עם מסמכים וכו'... כולל מסך, מקלדת ועכבר. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by acoustic,

אהלן אני מחפש מחשב נייד עד 5 K. שיריץ בעקר פוטו פלאש, טיפה משחקים פה ושם חשבתי על המחשב הזה: http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=3121 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=708702 תנו הצעות נוספות ומה הכי שווה, סומך עליכם

• 6 תגובות
    • 651 צפיות
  3. שלום לכולם, מצ"ב המפרט למשחקים של AMD Phenom X4 9850 Black addition 2.5GHZ CPU GIGABYTE GA-MA790FX-QS6 Mother Board Patriot DDR 800 4GB Memory WD SATA 500GB 16MB Hard Drive Gigabyte ATI 3870 512MB Graphics NEC DVD-RW + SONY Blu Ray BD-ROM Optical drive Recom Blackdraft ATX Case Recom 600W Power Supply Vista Premium 32bit + Norton Nis OS + Software המחיר 5,000 ש"ח אני מעוניין שתייעצו לי בבחירת מחשב שמיועד למשחקים. התקציב שלי עומד על 5,000 ש"ח ואני פתוח לכל הצעה, גם אם זה כולל שינוי כללי של כל המערך. אני אשמח לקבל הצעות מחיר של SKYPC מכיוון שזה קרוב אליי. (יש לי מערכת הפעלה XP ואני יכול לוותר על הVISTA)

• 6 תגובות
    • 693 צפיות
  4. אז ככה המחשב הולך לילדה בת 6 לא למשחקים כבדים .. אבל שיהיה כ. מסך סביר .. לא מתוכנן OC !! מחפש חנות אחת מהצפון - ksp, tms, noacomp רוצה לעשות את הקניה מחנות אחת שיש בה הכל .. כי באתר של tms אין מדפסות .. באמת אין שם מדפסות ? צריך מסך 17' LCD מדפסת סבירה ... רמקולים סט עכבר + מקלדת הארד דיסק - 160 גיגה יספיק צורב DVD ואמממ בקשה קצת קשה אבל לא חייב מקס' אפשר להוריד את החלק הזה שמפריע .. מארז .. שיהיה ברוחב 20-23 ס"מ אבל שיהיה עם סרקולציית אוויר טובה והכל .. הנה שרטוט בערך איך זה נראה למי שלא הבין ובצד ימין זה המקום למארז .. אפשר להוריד את החלק .. אז לא חייב מארז ברוחב 20-23 ----------------------------- | | | | --------------------…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  5. מעוניין בהמלצה למחשב נייד שישמש בכיתה לכתיבה . דרישות בעיקר אופיס וזמן סוללה ארוך ככל שניתן עם ניידות. התקציב - עדיף נמוך ככל שניתן בלי להתפשר יותר מדי עם הדרישות * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? ממגבלת הגודל 13-14 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לפי נסיוני עדיף מאט, פחות השתקפויות ניאונים וחלונות במסך. * רזולוציית המסך? מה שמקובל, לא על זה תיפול הקניה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? לא יודע מה מקובל, הכי נייד שאפשר במגבלות התקציב. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, ככל האפשר. 5-6 שעות - יום לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? , HDMI רצוי לחיבור לטלויזיה בשביל הכיף * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD סביר 500G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום! אני אשמח לשמוע את דעתכם על המחשב הזה בכלל ועל המעבד הזה בפרט! השימושים הם בעיקר צפייה בתמונות, מעט פוטושופ ומובי מייקר מפרט טכני: מעבד: Intel Pentium T4500, 2.30GHz 800MHz FSB, 1MB Cache מערכת הפעלה: Windows 7 Home Premium 64bit מסך: 15.6´´ HD WLED רזולוציה: 1366x768 זיכרון: 4GB 1333MHz DDR3 דיסק קשיח: 500GB כרטיס מסך: Intel Integrated GMA 4500] כונן: DVD +/- RW תקשורת אלחוטית: Wireless, Bluetooth סוללה: 6 תאים משקל: 2.73 ק"ג מצלמת אינטרנט מובנית חיבורים: USBx3 VGA RJ-45 ExpressCard34 Line-In Line-Out 7in1 Media Card Reader אחריות: אחריות לשלוש שנים מחיר: 2,592₪

• 6 תגובות
    • 856 צפיות
  7. Started by mazam,

בלי OC בלי מסך בלי מקלדת ועכבר מחשב למשחקים כבדים NFS pro strrer crysis bioshock cod4 +פיתוח 1000 GB חובה {אל תשאלו למה אני ממלא תמחשב} עכשיו אני לא כול כך מבין בזה יש לוח אם עם 6 חריצי זיכרון? אם כן אז 6 GB זיכרון כול אחד של 1000 ראיתי שיש 2 גיגה זיכרון ב 256 שקל אם אין אז 4GB כרטיס מסך שיהיה חזק + קרר מחשב שקט קרר מוכן להשקיע עוד 500 שקל בשביל לא לשמוע תמחשב בכלל מארז קר {הרבה מאוורים} אהה שיהיה בו 2 צורבי DVD נחמדים אני עושה איזה 4-5 צריבות ביום תודה מאור

• 6 תגובות
    • 541 צפיות
  8. שלום רב. המפרט הוא זה: MSI P45 Neo-F 404 Intel Core 2 Duo E8200 Box 748 PALIT GeForce 9800GT 512MB DDR3 PCI-E 634 Thermaltake VG7000BWS 285 KINGSTON 2GB 800MHz DDR2 CL5 2*138 276 logitech G5 159 קשיחוHD252KJוSamsung 217 סה"כ: 2723 אני אשתמש במסך 19. אין מחשבה על אוברקלוק כרגע.

• 6 תגובות
    • 903 צפיות
  9. אז ככה אני רוצה לקנות מחשב נייד שיתאים לסרטים ומשחקים, משחקים דוגמאת World of warcraft... אני רוצה שיהיה לו כרטיס לא משולב בכדיי להחליפו בעוד כמה שנים כשאני אצטרך.... תקציב כאמור: 4000¤ ללא מערכת הפעלה.. אני מתקין לבד...

• 6 תגובות
    • 915 צפיות
  10. Started by DAMTI-,

שלום אני צריך - מחשב פשוט, לא להרצת משחקים מתקדמים, אך שיהיה מהיר.. לפי דעתי עדיף במקרה הזה מעבד intel, אבל את זה כבר אתם תחליטו. ציוד הקיפי - מסך ועכבר בלבד התקציב הוא 2000-2500 ש"ח... תודה

• 6 תגובות
    • 810 צפיות
  11. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית וווידיאו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש פרנסה - Premiere, After effectes, Photoshop , illustrator - כל הגרסאות האחרונות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא רלוונטי. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 1 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הר…

• 6 תגובות
    • 643 צפיות
  12. מחשב INtel®Core 2 Duo Conroe E5200 מומלץ !!!! מארז איכותי ATX Midi for P-IV לוח חדש מקוריGIGABYTE GAG31M-S2L (אחריות 3 שנים) מעבד Intel®Core 2 Duo Conroe E5200 מאוורר מקורי זיכרון איכותי -2 2GB DDR (אחריות לכל החיים) דיסק קשיח 2 160GB SATA צורב DVD NEC כרטיס מסך מובנה ע"ג הלוח כרטיס קול AC-97 128 Bit Sound on Board (אחריות 3 שנים) כרטיס רשת 10/100Mbps LAN on Board (אחריות 3 שנים) 6 יציאות USB. מקלדת מולטימדיה + עכבר אופטי מייקרוסופט כרטיס מסך GF 8500 mb512 תודה מראש לכל העוזרים =)

• 6 תגובות
    • 565 צפיות
  13. Started by Kanji,

http://tms.co.il/preview/spec/en93qzrx/1 אם מישהו יכול להציע משהו יותר טוב, בבקשה תכתבו.. המחשב מיועד להריץ את המשחקים שיש עכשיו ברמה טובה, אני לא מתכננן OC, וזה המסך שלי - LG L1980Q Flatron Slim 22"

• 6 תגובות
    • 850 צפיות
  14. מה דעתכם על המפרט הבא ? Intel Core 2 Quad Q9300 2.5GHz 6Mb BOX Gigabyte GA-P35-DS3L Intel® P35 Express Chipset LGA 775 2GB OCZ Platinum Series Dual Channel DDRII 1066Mhz Gigabyte 8800GT 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E Thermaltake Soprano RS 101 + WINDOW NO PSU TT-VG7000BWS Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני לא צריך מסך/דיסק קשיח/צורב DVD וכו' לא מתוכנן OC הצרכים הם: עבודה שוטפת עם המחשב הפעלת המון יישומים במקביל הפעלת פוטושופ ועבודה איתו משחקים - אני משחק Counter Strike Source, אבל ראיתי שיש משחקים חדשים ממש טובים, אז אפשר קצת להשקיע בכרטיס מסך =] יישומי מחשב כמובן התקנת תוכנות רבות על המחשב עבודה תחת עומס ובעיקר לקבל את המחשב הטוב ביו…

• 6 תגובות
    • 601 צפיות
  15. Started by Shbd,

לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול אבל חבר שלי מת לשדרג את המחשב שלו, והתקציב כאמור הוא 3000 ש"ח ואני לא יודע אם כדאי לו לשדרג או או להוסיף עוד קצת ולקנות איזה מחשב חדש. מה אתם מציעים? ואם לשדרג אז מה? זה המפרט: Intel Pentium 4 530, 3000 MHz Asus P5GD2 Kingston 256 MB DDR2-533 X2 nVIDIA GeForce PCX 5750 מארז ג'נרי עם ספק ג'נרי

• 6 תגובות
    • 727 צפיות
  16. דרוש מחשב כולל מסך בעיקר לגיימינג, גלישה בנט ושימושים טיפוסיים בסגנון.. חשוב שהמחשב יהיה עמיד ממבחינת הספק, איכות חלקים ועמידות. אני יודע שהתקציב נמוך למדי, כך שאני לא מצפה לאיזה HIGH END. אז ככה, רצוי DUAL CORE איכותי כלשהו, הבנתי שהQUAD לא ישתלם לי בגלל חוסר הניצול שלו בינתים ופרט לכך, התקציב שלי לא מספיק.[עדיפות לאינטל] כונן קשיח 320GB,אין צורך ביותר. בנוגע לכ.מסך, בניתי על איזה 9800GT שאמרו לי שהוא חבל על הזמן, מה דעתכם? [יש לי עדיפות לNVIDIA 4 ג'יגה זכרון נראה לי אופטימלי. יש לי סט רמקולים 4.1, יש לוח אם עם כ.קול מובנה שיתמוך כראוי ב4.1? בניתי על מסך 20' רחב, אבל חבר שלי ממליץ לי בחום על יותר מזה, לדוגמא 22'..טוען כי ההבדל מטורף ותוספת המחיר שווה את זה. השתכנעתי, כך …

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  17. המפרט שלו הוא מעבד: Intel Core Duo T9600 2.80/6M /1066 כרטיס מסך לא מובנה: NVIDIA Quadro FX 2700M 512 MB זיכרון:2GB דיסק קשיח: 1000GB/1TB Display: 17", IPS wide-aspect screen with 1920x1200 resolution led hp dreamcolor Battery New In working condition. Hold a charge. Get about 90-120 minutes of web browsing. Bluetooth:yes. HDMI: Yes. Standard size connector Webcam: Yes 2.0MP Finger login Optical Drive: DVD±RW (±R DL) / DVD-RAM - Integrated (lightscribe) New HP 120watt a/c adaptor שווה לקנות ב2000 שקלים היום?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. המחיר שמצויין זה ללא מסך . בגדול מעבד חשבתי על i7 לוח אם אין לי מושג איזה בדיוק כרטיס מסך אני לא יודע באיזו חברה לבחור אתי או נוידיה דיסק קשיח זה לא בעיה ספק גם אני צריך עזרה בזה גם מארז אין לי מושג מה שווה ומה לא מסךךגביי מסך הוא לא נכלל בתקציב אני אשמח להמלצות לגביי המסך בהקשר לכרטיס המסך שיומלץ לי כאן אני רוצה לקבל את מירב הביצועים האפשריים מהכרטיס מסך ולכן אני רוצה גם מסך ברמה. 23 אינץ זה אחלה שיהיה טוב 2m לא 5 שיהיה איכותי אשמח לקבל עזרה בהקדם תודה לכם

• 6 תגובות
    • 892 צפיות
  19. תקציב: בסביבות 2000-2500 ש"ח מטרות המחשב: המחשב אמור לשמש לעבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) ובנוסף אמור לשמש למשחקים קלים כמו מנג'ר ולחיבור לטלוויזיית HD לצפייה בסרטים וסדרות. אין צורך במסך, רמקולים, מקלדת (עכבר כן דרוש) וגם לא במארז שקט. אין העדפה לחברה מסויימת, אין צורך במערכת הפעלה, אך דרושה הרכבה של המחשב במעבדה. שקט ברמה סבירה ואין תכנון לOC. תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 625 צפיות
  20. שלום רב. לחבר יש את המחשב הנ"ל,נדפק הHD וברצוני לרכוש עבורו כונן 2.5 חדש. זהו הכונן הקיים - http://www.computergiants.com/items/one_item.asp?part=80480 האם יש הבדל בחיבור בין EIDE לIDE או שרק מדובר ברוחב פס שונה כמו SATA\SATA2? יש מניעה כלשהיא לרכוש HD בעל RPM גבוה יותר מהקיים? האם ללכת על IDE או EIDE? **עריכה** חוץ מזה רציתי לדעת האם אין איזשהיא אחריות נפרדת על HD בניידים שניתן לממש כמו שיש בנייחים 3-10 שנים או לכל החיים או משהו בסגנון?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  21. 1. מה התקציב? 4800 שקלים, מזומן. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לא, צריך רק את המחשב. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן וצורב DVD. 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כרטיס מסך של ATI, מעבד של Intel. 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא חייב להיות שקט ויכול להיות מכוער. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא. 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? לא. 9. האם חשוב שקט? עד כמה? לא חשוב שקט. 10. האם מתוכנן OC? אם כן - עד כמה (בינוני/משמעותי/אקסטרים)? לא. 11. במפרט למשחקים - באילו משחקים מתכוונים לשחק, על…

• 6 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by assaf772,

1. מה התקציב? 6000 ש"ח, אבא שלי יחליט אם זה כרטיס אשראי או מזומן קחו בחשבון שזה יהיה 6000 ש"ח גם בשטרות וגם בכרטיס אשראי. 2. מטרות המחשב? משחקים כבדים! אני רוצה ש-GTA IV יעבוד חלק וטוב! 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? בכלל לא יש לי הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כן, שבמארז יהיה USB מקדימה. גם שהדיסק קשיח יהיה 1TB! 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? כן, או Skypc.co.il או ivory.co.il 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? , עיצוב לא, אני רוצה מארז פשוט מאוד לא עיצוב . לגבי קירור חשוב לי מאוד! 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה ב…

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  23. שלום, להלן מפרט למשחקים שהרכבתי עבור אחי כשהדגש הוא על פשטות כלומר, מרגע שיקבל את המחשב ההתעסקות תהיה מינימלית (בלי פילטרים לנקות, בלי שדרוגים ותחזוקה יומיומית) הלוח והמעבד סגורים 99% מה שאני מבקש זה דעה על שאר הרכיבים האם יש משהו יותר משתלם הסיבה ל NVIDIA היא בגלל הנוחות - פחות פאטצ'ים להוריד/דרייברים. יחובר למסך 22" אני העשה לו את ה OC - מתון מאוד - קצת מעבד וקצת כרטיס מסך. את השילוב של המארז והספק אהבתי מאוד ואני מעדיף להמנע מאותם מארזים מצויינים כמו ה 300 ו 690 למרות שהם טובים באוורור אבל צריך לנקות אותם יותר. ודבר אחרון, האם ניתן להרכיב מפרט זול יותר בחנות אחרת? תודה רבה לעוזרים סוון Intel Core 2 Duo E8400 3.0GHz + OCZ Vendetta , יחידות 1 ¤945 http://www.foxpc.co.il/…

• 6 תגובות
    • 757 צפיות
  24. Started by DxCx,

אני רוצה לקנות מחשב חדש דגש על כוח חישוב.. כ.מסך - בנתיים אני רוצה משהו בינוני שיחזיק משחקים של היום ולשנה הקרובה.. בעתיד אני ישדרג.. זה המפרט שעשיתי עד עכשיו: Gigabyte GA-P55A-UD4 Intel P55 Chipset LGA 1156 Model GP55AUD4 985 ש"ח Intel Core i5 Processor i5-750 2.66GHz 8Mb Quad Core LGA 1156 Box 1,030 ש"ח G.Skill 4GB Kit ECO DDR3 PC3-10666 1333MHZ 9-9-9-24 F3-10666CL9D-4GECO 645 ש"ח Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA II WD1002FAEX Black 499 ש"ח Gigabyte nVidia Geforce 9800GT OC 512 DDR3 GV-N98TGR-512I Model N98TGR512I 583 ש"ח LG GH24NS50 Super Multi DVD Rewriter Sata x24 Black Oem 165 ש"ח התקציב כמו שרשמתי בכותרת - 4 אלף, רק שעכשיו הגעתי ל4 אלף, וחס…

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  25. Started by shpaner,

4440 3.1gz i5 gigabyta gtx 660 oc Gddr5 לוח אם asus b85m-g lga1150 ddr 3 1600 8 gb ram g.skill WD Caviar blue 1TB 64MB 7200 RPM SATA 3 מאוורר מיוחד למעבד scythe katana cooler מארז עם לדים כחולים shakroon REX3 ספק כוח 500 וואט antec active pfc 12cm המחשב אצלי כשנה וחצי עם חלקים שעדיין באחריות! חלקים לעוד חצי שנה חלקים לעוד שנה וחצי תודה לעונים!

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.