ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,341 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס וכדומה. לא מיועד למשחקים. תודה למי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 552 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אשמח לחסוך אם אפשרי וללא פגיעה בדרישות שלי. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ4000 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים: אני לא גיימר כבד, אבל ארצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים עכשוויים ועתידיים בצורה חלקה ועל הגדרות גבוהות. יש ברשותי מסך דל 2410U והרזולוציה הטבעית שלו היא 1920X1200 ישנן תקופות שלא אגע במשחקים מפאת עומס בעבודה, וישנן תקופות שאשחק כל יום. אין לי סוג משחקים ספציפי. החל מ COD ועד משחקי מירוצים שונים. גלישה באינטרנט: יושב הרבה מול האינטרנט לפנאי (סדרות אונליין וכו') וגם למטרות עבודה. עבודה משרדית: פעם פעמיים ב…
-
- 47 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. תקציב מקסמיאלי - 5K עדיף לנסות לחסוך, חריגה של 100-200 שקל. 2. משחקים משחקי FPS כגון COD. וכל משחק אפשרי האמת שיצא. אין צורך במסך. גודל המסך שלי הוא 24 אינץ, הרזולוציה המקסימאלית - 2048 על 1536, אבל אני משחק ב - 1920 על 1080. 3.אין צורך בציוד הקפי. 4.תכללו איזה רכיבים שבא לכם, הכל יתקבל. 5.רמת השקט - 5 אבל לא הכי חושב לי העניין הזה. 6. לא מתוכנן Overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה, וגם אם כן אני כבר אטפל בזה. 8.אין העדפה על חנות ספציפית, אזור המגורים - ראשל"צ 9. הבקשה היחידה שיהיה לזה חיבור לטלויזיה, הכוונה שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות בטלויזיה מה שקורה על המחשב, את הכבלים יש לי. 10. אני לא מתכנן לשדרג את המחשב.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HTPC שישב בחדר העבודה שלי, הוא ישמש לצפיה בטלוויזיה, גלישה, עבודה משרדית, ובעיקר צפיה בסרטים (כל הסוגים HD ורגיל) ומוזיקה, המחשב בשום אופן לא ישמש למשחקים כך שביצועי על לא ממש נחוצים. בגלל שרציתי שהמחשב ישמש ליותר מרסיבר רציתי לבנות אחד עם מאפיינים של מחשב ממוצע במקום המארזים הקטנים. עברתי על כמה שרשורים פה ויש בהחלט את מה שאני מחפש, אבל מצאתי בוואלה HTPC מורכב במחיר קרוב לתקציב שלי המפרט הוא http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1IW511899C#more_info המפרט צד את עיני כי המארז יקר ומחברה ידועה ועולה קרוב לאלף, וגם במעבד לא נראה שחסכו. האם המפרט טוב ומשתלם? האם המעבד והיחידה הגרפית המובנית יספיקו לסרטי HD? האם אתם ממליצים להרכיב לבד או שההצעה מ…
-
- 8 תגובות
- 766 צפיות
-
-
האמת, לא צריכה הרבה ולא מבינה הרבה, אבל נמאס לי לקנות מחשבים גוססים, פעם אחת בא לי אם כבר להוציא כסף אז להתפנק במחשב חזק. משהו שפשוט יאפשר לי לגלוש באינטרנט לשמוע מוסיקה לעבוד על הפוטושופ ולהתפנק במשחקי מחשב מבלי שהכל יקרוס כל רבע שעה המליצו לי על זה: מעבד Intel Core i5-650, 2.93GHz מערכת הפעלה ]Windows 7 Home Premium 64bit] זיכרון 8GB DDR3 1066MHz] דיסק קשיח[[1TB 7200RPM SATA] כרטיס מסך [Nvidia GeForce GT320M, 1GB[] כונן[ ]DVD Super Multi ב3300 ש"ח שזה נראה לי יקר מדי. מה אתם אומרים? המלצות?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
קיבלתי הצעה סה"כ 1450 לפניי מע"מ לפני עבודה (200 ש"ח משלוח חלקים הרכבה והתקנת מערכת הפעלה) 1850 זה המפרט: CASE CLEARLINE 500WATT + HANDL GIGABYTE INTEL GA-H55M-D2H DDR DDR3 2GB 1333MHZ CRUCIAL MICRO 500GB 16M SATA II 7200 HITACHI DVRW SONY 7240S X24 SATA Intel GMA HD 10/100 INTEL CORE i3 מה אתם אומרים? שווה את המחיר? אם לא, כמה הוא שווה? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מפרט שבנו לי בפורום אחר ורציתי לדעת אם הוא בסדר.. המפרט בעיקרון לגיימינג קל + עריכה גראפית מקצועית . מפרט זה הורכב ב - TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-P61-USB3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪402 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 2 - מחיר: …
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין MW3 MW2 BF3 Flight Simulator 9 Flight Simulator X -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 או 20 אינץ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן,…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הלכתי ל-KSP ו-RSM לקבל 2 הצעות מחיר על זוג מחשבים. המחשבים ישמשו בעיקר לשימושים משרדיים, אינטרנט אופיס וכו' אמורים להיות מחשבים תקציביים ושיחזיקו מעמד. התקציב עומד על 1200 ש"ח למחשב אם אפשרות לסטיות ממש קטנות הינה ההצעות שקיבלתי, KSP: מחשב ראשון: מעבד Pentium E6600, 3.06GHz, 1066Mhz, s775, 2MB, DualCore, Tray מאווררים וגופי קירור מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5G41T-M LX s775 C2Q 1333Mhz, Intel G41, DDR3 1333, PCI-E, HDAudio זכרונות DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 דיסקים קשיחים Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA X4500 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD Samsung SH-S223B DVD±RW x…
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי i7 920 לוח אם EX58-UD3R אני רוצה לעשות CF ל6870(כמובן אם שאני גם משדרג ספק ל700W) האם זה אפשרי? האם אחד הכרטיסים יכול להישרף לי?
-
- 10 תגובות
- 759 צפיות
-
-
[table][tr][td]מעבד: [/td][td] Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB BOX כמות: 1 מחיר: ₪929 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td] Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪110 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td] Gigabyte GA-H67N-USB3-B3 כמות: 1 מחיר: ₪568 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td] ARMOR A90 2X 120mm + 200mm TOP Vent + 4* USB + eSATA כמות: 1 מחיר: ₪435 [/td][/tr][tr][td]קירור למארז: [/td][td] Scythe 120mm Slip Stream 1600RPM 88.11CFM / 33.0dBA כמות: 2 מחיר: ₪38 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td] Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 מחיר: ₪104 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td] Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPo…
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח לשמוע את דעתכם בנוגע למפרט שבניתי. (מדובר במחשב שנועד בעיקר לגלישה באינטרנט, סרטים ולמשחקים לא כבדים). אשמח אם תוכלו לומר לי האם ישנה תאימות מוחלטת בין הלוח אם לשאר הרכיבים שמופיעים במפרט. כמו כן, אשמח לשמוע את הערכתכם לגבי המחיר ודעתכם הכללית לגבי המפרט. להלן המפרט: מארז + ספק כח: מארז in win שחור מנוקד עם USB כולל 2 מאווררים 12 ו -9 ספק כוח A.PFC ECO 80+II ENERMAX מעבד: Intel core i3 2100 3.1GHz לוח אם: GA-H61M-D2-B3 GIGABYTE דיסק קשיח: TERA SATA2 7200 32MB SAMSUNG זכרון פנימי: KVR KINGSTON 2*2GB (4GB) DDR3 1333MHZ כונן אופטי: SATA LG DVDX22 DL כרטיס מסך: Nvidia GeForce 450GTS 1G-5 GYGABYTE
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד בארצות הברית למטרות של עיצוב גרפי דו מימדי בעיקר. התקציב הוא עד 1400$. * מטרות המחשב? בעיקר לעריכה גרפית דו מימדית ועריכת סרטים וגם לשימוש יומיומי פרטי (אינטרנט,וורד, צפייה בסרטים, האזנה למוסיקה) תוכנות לעריכה גראפית שיהיו בשימוש: adobe: photoshop , illustrator, in design * גודל המסך? רצוי 13' אבל בחשיבה מציאותית (על פי מה שראיתי בסקר שוק) 15.6 * משקל רצוי? המחשב אמור להיות נייד באמת ולא תחליף לנייח ולכן רצוי משקל מתחת ל 3 קילו. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ? בסביבות ה-3 שעות (לא נושא קריטי). רצוי סוללת 9 תאים* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI) HDMI * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא מש…
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה של :יש לשקול להחליף סוללה..הסוללה לא מצליחה להחזיק יותר מחצי שעה..נגמרו חייה או שיש מה לעשות?נגמרה האחריות.. ואם צריך להחליף..איפה כדאי לקנות.? הדגם הוא hp pavilion dv6-1330ej
-
- 2 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי בגלל שאין לי בו שימוש אני בצבא ואני לא מנצל אותו אני בטוח שאחד מכם ידע לנצל אותו לא עבר אוברקלוק לא מבין בזה בכלל מעבד Q9550 זיכרונות CORSAIR 4GB מארז ANTEC THREE UNDER כרטיס מסך 4870X2 5 מאווררים לוח אם הארד דיס 500GB צורב DVD רגיל כרטיס מסך CREATIVE XFI GAMER קירור למעבד שקט במיוחד פאלפון 0507114835\ מחיר 1500 אפשרות ליקנות משתמש של סטים בעוד 500 שקל סה''כ 2000 חשוב לציין שאין ספק מכרתי אותו בנפרד GIGABYT EG41MF-USTH2
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם! מחפש עזרה במפרט ל HTPC לסלון בתקציב 2500 גמיש (אם יש לכך הצדקה) , אפשר לחסוך ואפשר לחרוג. המחשב מיועד להזרמת תכנים מההארד דיסק ומהרשת, הזרמת וידאו מהאינטרנט כגון נטפליקס, הצגת עידן+ והקלטה שלו, ניגון ריפים של בלו ריי מלאים ואולי גם יכיל כונן בלו ריי (אופציונלי). המחשב צריך להיות שקט (9 מ10) ובמארז יעודי לHTPC (לא חייב להיות מינאטורי אבל שלא יהיה בגודל מלא). משחקים לא ממש רלוונטים,יש מחשב נוסף למטרה זו. אשמח להמלצות על מקלדת/עכבר/שלט המיועדים ל HTPC. נפח איחסון הוא חשוב, לפחות 1T ורצוי 2. המחשב יורכב בחנות ועוד לא החטתי לגבי מערכת ההפעלה. אני מתגורר בתל אביב אבל גם כפר סבא יכול להיות נוח בנוגע למקום החנות. חובה תמיכה ב USB3 וhdmi הכי עדכני(1.4 אני חושב) מקווה …
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. נניח לרגע בצד את המחירים שכתובים כי הם לא רלוונטים. איזה מחשב הכי כדאי מבחינת המכשיר עצמו? אני מעדיף עם מסך 13" אבל אם אחד ה15ים עדיף מסיבה מסויימת אז אלך עליו. תודה רבה על העזרה! נדב http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0
-
- 3 תגובות
- 733 צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב נייד אך אני מתלבט בין 2 מחשבים דיי דומים הדגמים הם dell vostro 3550 והשני זה הדגם 3750 הינה המפרט של של המחשבים חשוב לציין שאת שתיי המחשבים אני משדרג ל 8G ראם http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3550-a2620m.htm http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3750-2630qm.htm שאלה שניה והיא מאוד חשבוה מה ההבדלים בין המעבדים ומי מהם יותר טוב? 1) Intel® CoreTMi7 Processor 2630QM 2.0GHz (Max Turbo Frequency 2.9GHz) ,1333MHz FSB 6MB Intel Smart Cache 2)Intel® CoreTMi7 Processor 2620M 2.7GHz (Max Turbo Frequency 3.4GHz) ,1333MHz FSB 4MB Intel Smart Cache תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב שישמש אותי למטרות מחקר עם יכולת גרפית מוגבלת. הכוונה לשימוש אינטנסיבי ב matlab ושימוש מוגבל בפוטושופ ויישומי office. המחשב צריך להיות שקט (מטעמי שלום בית). לאור המלצות שקיבלתי גיבשתי את המפרט הבא: מעבד i5 2500k. המעבד הינו נתון ואין לגביו שאלה. אין לי כוונה לבצע OC. (לא נכלל בתקציב) לוח אם Gigabyte H67A UD3H B3 בעל כרטיס מסך מובנה 4GB זיכרון במהירות 1333Mhz של Kingstone דיסק Western Digital 1T 64M SATA3 מק"ט wd1002faex מאוורר Artic Alpine Freezer מארז Sonata 3 של Antec הכולל ספק כח ייתכן ויתוסף כרטיס מסך פשוט בהמשך לפי הצורך (לא נכלל בתקציב אבל מהווה שיקול בבחירת המארז והספק) תקציב: 2000 ש"ח (לא כולל מעבד) אשמח לשמוע את חוות דעתכם (לגבי כל המפ…
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני התלבט בין 2 מחשבים דומים בס"כ כשהמעבדים שונים האחד הוא מהסידרה החדשה סנדי ברידג' והאחר מהסידרה הקודמת, השאלה שלי היא עד כמה מורגש שיפור הביצועים של הסנדי ברידג' ובמה זה מתבטא?
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד N 150 זה נטבוק אטום 1.6 ו 1 גיגה זיכרון למי שלא מכיר. המסך שלו תקול אך המחשב עולה עם מסך חיצוני. הבעיה היא שיש שידור למסך רק לאחר שהווינדוס עולה, השאלה האם יש אפשרות לגרום למחשב לשדר למסך החיצוני בהפעלה הראשונית, כלומר להתעסק עם הביוס ולהתקין ווינדוס בעזרת המסך החיצוני???
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. תקציב: 3000-3500 ש"ח. אפשר לחסוך, לא קריטי. אפשר לחרוג עד 4000 אם ממש מוצדק.2. שימושים: אינטרנט, הרבה הרבה אופיס לצרכי פרנסה - כתיבת מסמכים ארוכים יום-יומית מול האינטרנט, שמיעת מוסיקה תוך כדי עבודה. יירכש גם מסך 22 סטנדרטי כלשהו אז הרזולוציה כנראה תהיה 1680X1050 או משהו דומה, אם כי זה לא קריטי כי אף אחד לא ישחק או ייראה סרטים על המחשב הזה. 3. ציוד היקפי: רמקולים איכותיים לשמיעת מוסיקה. לא צריך כלום. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא. 5. שקט: 6-7 ככה. לא יפיל את העסקה אבל אם אפשר משהו מאד שקט בתקציב בלי לאבד יותר מדי בפרמטרים אחרים, מעולה. 6. OC - לא. 7. מע' הפעלה: צריך ווינדוס 7 באנגלית. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא, אבל שיהיה במרכז בשביל ה…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז אני רוצה לקנות מחשב חדש לגיימרים משהו טוב תקציב 7,000 ש"ח נא להשקיע
-
- 4 תגובות
- 518 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000+ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל ה1000 לנצל, את ה500 חריגה תנצלו לפי הצורך, אם זה באמת שווה לי אז תנצלו את כל ה500. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500+- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3 BFBC2 C2 וכד... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 או 32 רז' שניהם 1920*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד lg r405. פתחתי אותו כי רציתי להחליף לו מקלדת . חיברתי הכל והוא פשוט לא נדלק. אני חושב שהכבל פלט (http://image.made-in-china.com/2f0j00aMFEsvwJfUpH/FFC-with-Cheape-Crimp-Terminal-Housing.jpg ) שמחבר בין הכפתור הדלקה ללוח אמם נדפק . יש אפשרות להדליק את המחשב לא דרך הכפתור (כמו שעושים במחשב נייד עם נגיעה בעזרת מברג במגעים) או אם למישהו יש רעיון מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא נדלק, ואם יש למישהו המלצה על טכנאי או חברה שתוכל לסדר את זה בלי לשחוט יותר מדי את הכיס . תודה מראש hagayben.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-