ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
אהלן, זה המפרט שאני חושב עליו, המחשב יהיה מדיה סנטר + טיפה משחקים לא כבדים + אינטרנט + צרכים סטודנטיאלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא אבל אם חובה ואני די בטוח שלא חובה אז ב250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD + סאונד וצרכים סטודנטיאלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 7-8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מפרט אינטל חובה, לא AMD ולא משנה למה. חשבתי על משו בכיוון של פנטיום 4 2.8-3.0 גה"צ. לא מיועד OC. הוא לא ישמש למשחקים מיוחדים או כבדים כלל, ככה שמבחינת כ מסך מספיק משו ברמה של 300-500 שקל - גם 6600 יהיה מיותר... אני צריך מחשב שיהיה חזק יותר בקטע של המשימות, משמע מעבד חזק, לוח אמין, 512 או ג'יגה זיכרון וזה צריך לכלול מסך דק חובה 8MS איכותי. כמו כן עדיפות לד קשיח 160. כמו כן צריך עכבר אופטי רגיל (חשבתי על של MS עולה 50 ש"ח) ומקלדת רגילה, מצלמה ומדפסת. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אני לא מבין בנושא של תחנות עגינה, אבל אני מאוד אשמח לאופציה כזו בעתיד (לא כלול בתקציב!). זה משהו שצריך מראש לקחת בחשבון? או שתכלס א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חשבתי לקנות מחשב חדש לא מזמן אבל עלה לי הרעיון שאולי שדרוג המחשב יהיה לי יותר משתלם ורציתי לשתף אותכם ולשמוע את דעתכם בנושא. המחשב שלי בן 7-8 שנים. מפרט נוכחי: Intel Core2Duo E8400 3 Ghz OC 3.6 ghz Gigabyte EP43-DS3L 4gb ram 800mhz NVIDIA GeForce GTX 550 Ti (changed my old HD4850 since it was overheating) 500gb hdd WD sata Antec 300 Corsair 550watt מה שחשבתי זה לקנות את החלקים הבאים: Intel Core i5 4670 Haswell 3.4Ghz 6mb L3 cache s1150 - Tray Asus P8z77-M pro LGA1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 XMP, 3xPCI-E, VGA, HDMI G.Skill 2x4gb ddr3 2400mhz trident x edition dual channel cl10-12-12-31 seagate 2tb barracuda sata 3 st2000dm001 ולהחליף את החלקים הישנים אצלי, כ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, PES14,NBA2K14, משחקים חדשים בכללי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש שמחירו בסביבות ה 4500 אולי קצת יותר לצרכי עבודה ומשחקים מידי פעם ... הרכבתי מפרט שכלל את המרכיבים החשובים בינתיים אך חסר לי לוח אם והיות ואני לא מעודכן בלוחות אם החדשים והטובים אבקש המלצות כרגע המפרט הוא מעבד - Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB כרטיס מסך - Gigabyte 8600GT 256MB GDDR3 Silent-Pipe II, HDTV, 2xDVI, PCI-E זכרון - 2GB Kingstone ddr2 667 דיסק קשיח - WD 320GB 7200RPM, 16MB, SATAII אשמח לשמוע על כל שינוי שתחשבו לנכון ובנוסף על מקומות טובים ואמינים שאפשר לקנות בהם את המחשב תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים דרך הטלוויה. לא משחק עליו. * גודל המסך? 12-13" * משקל רצוי? 1.5-2.2 ק"ג. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיהיה סוללה 6 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חובה יציאת HDMI!! * בלוטות? לא משנה לי * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 160GB * צורב DVD? לא חובה, עם כלול אז סבבה. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? ASUS, אבל אני פתוח להצעות! העיקר שתיהיה חברה טובה ומוכרת. בינתיים חשבתי על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747060 מה אתם אומרים??
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, הבן שלי התחיל לימודי הנדסת ביניין ונאמר לנו שילמדו גם אוטוקאד ו-BING. אין לי מושג לגמרי איזה מחשב לקנות. אשמח לשמוע. כמה כזה מחשב אמור לעלות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המחשב עצמו מה אתם חושבים עליו, במחיר של 4800 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXTG3051
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ריכזתי כמה התכתבויות בפורום ויצא לי המחשב הבא ב-3500. מה אתם אומרים? מעבדי ?AMD? Price Units Total Sempron 3000+ (S-754) 570 1 570 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASROCK Price Units Total K8NF4G-SATA2, s754, NF4, VGA, PCI-E 430 1 430 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 275 2 550 כרטיסי מסך? Powercolor Price Units Total GIL Alastor X550 256MB, TV, DVI, PCI-E 395 1 395 דיסקים קשיחים? Hitachi Price Units Total Samsung 160GB 7200RPM 8MB SATA II 490 1 490 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 230 1 230 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-6A21 400W 395 1 395 מקלדות? Price Units Total Logitech Keyboard + Opt…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, אופיס,מוזיקה וגלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). צפייה ב-HD באופן תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מיועד לגיימינג כלל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כרגע 720P - בעתיד 1080P 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפר…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם: ASUS P7P55D מעבד: Intel® Core™ i5-750 זיכרון: KINGSTON DDR3 2x2GB 1333MHz כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 1G DDR5 Phoenix version (New Edition) דיסק קשיח: Western Digital WD10EARS 1TB SATA II 64MB-Buffer מארז + ספק כח: Antec Sonata III 500 תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.cod3, battlefield3, GTA V -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה המחשב הקיים שלי מתפרק כבר ולכן אני מתכנן לעשות לו המתת חסד ותרומת איברים למחשב צעיר יותר וחזק יותר. הכסף כבר זמין בחשבון. לכן אני צריך המלצה למפרט, המחשב צריך להיות חזק ואיכותי להרצת המון אפליקציות במקביל (לכן Q), משחקים, סרטי FullHD ועוד לא מתוכנן OC, אין לי כבר כוח להתעסק עם זה ואני פשוט רוצה שזה יעבוד וישאר כך. יש לי כבר: ספק כוח (Enermax LIBERTY DXX 620W) ארד-דיסקים בשפע (6) כרטיס קול (X-FI) ציוד הקפי מסך 17 אינץ ישן ו LCD 32 מארז ( Thermaltake LANMOTO יתאים?) לכן אני צריך בעצם רק: מעבד ( Q9300\q9450 התוספת שווה את זה?) היט-סינק (שקט) לוח אם (איכותי , בעתיד יתכן CF) זכרונות ( 4 גי'גה) כרטיס מסך (HD4870 בודד כנראה בשלב זה) צורב עדיפות לחנות מומלצת באזור ראשון…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני דיי חדש פה 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 5000 שקל... יש אפשרות לחרוג ב600 שקל במידת הצורך (אם זה ישפר את הביצועים אני בעד..) 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים (כבדים) הרצת תוכנות MULTI THREADED... (משמע שצריך מספר מעבדים מכובד) צפיה בסרטים הורדות עבודות משרדיות וכו'... ועריכת סרטונים בסיסית מאד... 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. אין צורך יש הכל 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם כרגע יש לי מערכת מיושנת בת 6, והחלטתי שהגיע הזמן לקנות מחשב חדש. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ? 7,000 אפשר במזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) משחקים כבדים ומעט עריכת ווידאו 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. מסך 22' 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? עדיפות למותגים ידועים. מבחינת מסך אני חושב שעדיף t220 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? ה…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, NBA2K14, PES14 ועוד משחקי יריות חדשים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העד…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, יש לי כמה שאלות אני בדיוק חושב לרכוש מחשב נוסף לעבודה משרדית בלבד Uהייתי רוצה שהמחשב יעבוד מהר מאוד ללא שום בעיה. אני לא יודע אם עדיף לי ללכת על מחשב שולחני או ALL IN ONE (בכדי לחסוך מקום, אבל לא קריטי). האם המחירים של ה-AIO יקרים יותר ממחשבים שולחניים? (אני מעריך שכן אבל רק כדי לוודא) האם באותו מחיר שארכוש את ה-AIO אקבל מחשב שולחני חזק יותר? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי עם מפרט גם למחשב שולחני מומלץ וגם למחשב נייח (זהים מבחינת יכולות) כך שלבסוף אוכל להחליט מה יתאים. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 (אם זה לא מספיק אני מעדיף לשלם יותר כדי שהמחשב יעבוד מהר יותר) כן. 2. מה שימ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-