עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. מחפש המלצות למחשב נייד בתחום ה 3000-4000ש"ח. ( עדיפות לנמוך כמובן אבל אשמח לקבל כמה אופציות.) לצורך עבודה משרדית: אופיס, אימיליים, אינטרנט, הורדות, מוסיקה. (ואולי מעט גרפיקה ו 3D - לא חייב). אם יש אופציה להזמין מחו"ל נייד טוב אשמח לקישור לאתרים טובים ששולחים לארץ ישירות. חשוב שיהיה לו: נפח דיסק רצוי 200-250GB כרטיס מסך טוב. צורב בלוטות' WiFi מצלמת אינטרנט והכי חשוב אורך סוללה טוב, אמין, ואחריות ושירות של חברה טובה. תודה על כל המלצה!

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by BlackDiablo,

סוף סוף אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה אתם חושבים על המפרט הזה AMD Athlon 64 3000+ 1.8GHz, 512KB L2 Cache 939-Pin 64-bit Processor - OEM - 225$ Motherboard 130$ max: מחכה שיצא NFORCE 4 ואז אני קונה את אחת הגרסאות עם SLI - 2x Kingston HyperX 240-Pin 512MB DDR2 PC2-5400, Model KHX5400D2/512 - OEM - 310$ Albatron GeForce 6600GTV SLI 128MB DDR III - 1280NIS Western Digital 80GB 7200RPM SATA Hard Drive, Model WD800JD, OEM Drive Only - 66$ NEC 1.44MB Black Internal Floppy Drive, OEM - 7$ Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC - 360NIS Thermaltake Xaser III Lanfire - Aluminum Case - 700NIS אני יקנה עוד כ.מסך כשיהיה לי עוד כסף. המחירים נלקחו מפנדה, זיגזג…

3. מבקש לקבל הצעה ל- מפרט של מחשב לשימוש ביתי - מחיר 2000 עד ש"ח ועד -3000 ש"ח (יכול לשלם במזומן). אני צריך רק מחשב אחד - אני רוצה שהוא יהיה "חזק" ויעבוד בצורה חלקה ומהירה אבל מבלי להפריז במחיר. ראיתי את מחירי הרכיבים של מספר מפרטים כאן בפורום והתרשמתי שאין גבול לאפשרויות והתצורות שניתן לבנות (ואני לא מבין בזה בכלל). אני לא רוצה להוציא על מחשב 2000 ש"ח היום ושבעוד שנה הוא כבר יהיה חלשלוש או שיהיה כבר לא מספיק ואצטרך לקנות חדש. לכן ביקשתי 2 אופציות , במידה והאופציה היקרה יותר תהיה טובה משמעותית אז אעדיף אותה - בהתאם להמלצתכם. לגבי המפרטים - האם עדיף מחשב מבוסס אינטל או AMD ? השימושים העיקריים : צפיה בסרטים (גם באיכות גבוהה ), מוסיקה, אינטרנט, אופיס. צריך שהמחשב יהיה מסוג…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  4. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, מכונות ווירטאליות, עבודה משרדית ותכני HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, virtual box, office. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Hitman, HON, Dota2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 אינץ' + 42 אינץ' 1920-1080. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by master7,

מעבדP4 3G LGA 775 530 90NM 1MB לוח אם MSI 865PE NEO3 GLAN 775 זכרון DDR 256M 400 MHZ*2 דיסק קשיח WD 80G 8M SATA כרטיס מסך MSI GEFORCE FX5200 128 DDR אני לא בדיוק גיימר רציני פה ושם פיפא וGTA זה הדברים היחידים שאני משחק! אני יותר מוריד סרטים מEMULE זה הדבר העיקרי שאני עושה עם המחשב!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. שלום כולם , תודה מראש על התגובות , ודרך אגב יש לכם אחלה אתר! הובכן אני מחפש מחשב לאח שלי הקטן , המחשב מיועד בעיקר למשחקים , אבל זה לא אומר שהוא צריך לרוץ על 100 פריימים לשנייה על כול רזולוציה , אני מחפש כרטיס מסך שיעלה בסביבות 1000+ ש"ח . קיבלתי את ההצעה המחיר הבאה , היא נראית לי די זולה כי מתי שניסיתי להרכיב מחשב דומה בחנויות אחרות קיבלתי הצעות גבוהות משמעותית הנה ההצעה: AMD 3200+ 64bit 939 pin Gigabyte k8n51gmf-9 ATI readeon X700 super pcx 512mb DDR 512mb 400mhz samsungX2 hitachi 80gb sata2 7200 RPM 8m 3 years warranty NEC dvd-RW 3550 case 2107 400w usb2 p4 כולל הרכבה סה"כ מחיר 3250 ש"ח מה דעתכם? מחיר טוב? , מה הייתם משנים ? ערכתי את ההודעה , באמת שכחתי להכניס את המ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלוש נקודות חשובות בעיניי: 1.שיהיה שקט. מתוכנןן להיות מוצב בחדר שינה 2.מהיר, עם מרכיבים איכותיים ואמינים 3. הרצת משחקים חדשים בהגדרות בינוניות בצורה חלקה ומהנה. על מסך 22/24 אינץ. זה המפרט שחשבתי עליו, אנא התייחסותכם: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Tray ¤825 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400ay לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤454 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39470 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤266 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=WDC1118 זיכרון OCZ DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-15 Titanium ¤368 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=OCZ2409K כרטיס גרפי Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤756 http:/…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Itzik68,

למחוק בבקשה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אלו נתונים של הכרטיס: Core/Memory 625MHz Core 512MB GDDR3 1986MHz Memory Video Output Function Dual-link DVI-I x2 TV-Out (via S-Video to Composite)/HDTV-out x1 זה דף המוצר שלו יש לו 2 יציאות DVI ויציאה אחת של SVIDEO. על ה- DVI אפשר להעביר גם סאונד במידה ובקצה השני מחובר HDMI (יש אופציה כזו והיא עובדת). כרטיס שלא עבר O/C אך ניתן לעשות לו O/C יפה מאוד. כמה ניתן לדרוש עליו? פשוט אני מעוניין לשדרג קצת.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ובנוסף גם ללימודים. טווח המחירים הוא בין 3000-4000. חשוב מן הסתם שתהייה לו יציאת HDMI כדי לחבר לטלויזית LCD תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  11. אני רוצה מפרט טוב להרבה זמן עד 4000 שח .אני מעדיף של אינטל תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסק…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. יש לי מישו שמעוניין להיפטר מהמחשב הזה עכשיו זו הגירסא הכי חלשה מהסידרה אפשר לראות בלינק הבא :http://www.galaxy.co.il/Product.asp?productid=151 זה המחשב אחד לאחד ללא אף אחת מהתוסופות הרשומות שם ,חוץ מזה שיש עליו כבר ווינדוס מותקן (ספק אם מקורי) המחשב יש לציין במצב כחדש כמעט בתול אני יודע שהוא ממש חלש אני פשוט רוצה לדעת כמה לדעתכם הוא שווה כמה מבחינתכם יהיה מחיר מציאה למחשב הזה?? עוד כמה שאלות איך לדעתכם הוא יהיה לשימוש כמו הרצת סרטים מוזיקה ואופיס וכמה זמן הבטריה שלו ת'חזיק בערך?

14. Started by DarkSight,

שלום לכולםםם! אני צריך לקנות מחשב לאיזה ידידה עדיין את האמת לא החלטתי אם כדי שהוא יהיה מבוסס AMD או INTEL כל מקרה צריך זכרונות, מעבד, לוח אם, ספק כוח, מארז וכרטיס מסך אני חושב שאפשר פשוט שיהיה על הלוח כבר ולא צריך הרכבה המחשב נועד רק לאופיס ואינטרנט ולא מעבר לכך התקציב הוא 1400 שקל תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. נשבר לי המסך במחשב הנייד. עלות התיקון היא כ-900 או 950 שקלים כולל מע"מ חלקים ועבודה. האם שווה לי לתקן? (נא התייחסו גם לכמה זמן יחזיק התיקון כי המחשב עצמו יחזיק לצרכיי עוד שנתיים לפחות) אינני מעוניין לקנות מחשב מיושן כיון שמחשב זה הספיק לי ואם יש מחשב חדש (Core i5 או סדרת sp core 2 duo) במחיר של שלוש וחצי אשקול לקחת.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by X-BLADE,

שלום אני סטודנט ומחפש נטבוק בכמה שפחות כסף. התקציב הוא לכל היותר 1300 עם אפשרות לחריגה (כואבת) של עד 1500 רק אם זה ממש שווה את זה. הדרישות שיהיה כמה שיותר קל. והשימושים בעיקר קריאה וכתיבה של מסמכים צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. אשמחא פילו לכמה הצעות. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Motherboard Name - Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) משחקים 2007-08 ,סרטים 720p

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד לשימושי משחקים, סרטי HD, פיתוח תוכנות, שימוש קליל באופיס ואינטרנט. צריך לענות על הדרישות הבאות: -כרטיס מסך חזק להרצת משחקים כבדים -יציאת HDMI לחיבור לטלוויזיה לצפיה בסרטי HD 720P ומעלה -כרטיס רשת טוב (רשת N) -דיסק - אין לי צורך שנפח גדול, יש חיצוני של 500 ג'יגה. מצדי מספיק 120 ג'יגה פלאש -מסך עד 14", רצוי 13.3, עדיפות למאט -אמינות כמה שיותר גבוהה -אחריות בינלאומית 3 שנים. אני גר בהולנד וקונה את המחשב פה. -זמן סוללה ארוך ככל האפשר (4 שעות ומעלה) -משקל קל (לא מתנייד איתו כ"כ הרבה אבל כשכן אז חשוב לי המשקל) האם כדאי להמתין עם הרכישה לצאת ווינדוס 7 כדי לרכוש מ"ה מעודכנת? התקציב גמיש, אני מוכן לשלם כדי לענות על הדרישות שלי. תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום אנשים, אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב נייד. עד אתמול הייתי די סגור על הVostro 5470 אבל אז נתקלתי בפה בפירסומים לגבי בעיות בכרטיס הרשת האלחוטי שלו. זה די מבאס כי הוא עונה על מרבית הדרישות שלה וגם זול יחסית. האם באמת כדאי להתרחק מהמחשב הזה? או שאולי דרייברים יותר עדכניים או עדכון ביוס פתרו את הבעיה? במידה וכן כדאי לחפש משהו אחר, האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסיגנון דומה? ראיתי שהIdeapad של לנובו מתאים במסגרת של המחיר. האם הוא גם מומלץ? * מטרות המחשב- אינטרנט, אופיס וסרטים. * גודל מסך - 13.3 או 14. * מעבד - Core i3 ומעלה. * משקל רצוי - רצוי לא כבד. נראה לי שעדיף מתחת ל2 קילו. *רצוי לא עבה מדי. משהו שדי סביר להסתובב איתו ביום יום. * כמובן שרצוי לה כמה שיותר זמן…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-c... מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-i7, בנוסף לעובדה מהירות השעון ש…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by JamesH,

. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by michal1311,

שלום לכולם, אני מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, ואשמח לעזרה. תקציב- כ- 3000 ש"ח * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, אולי בעתיד קצת עריכת סרטים, אבל ברמה מאוד בסיסית, ובתוכנות קלות יחסית. אני עורכת סרטים בתוכנה איכותית במחשב השולחני בבית ההורים. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא. המחשב בדרך כלל מחובר לחשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? ( ESATA , HDMI וכו) HDMI * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח ? (HDD, SSD , או שילוב - דורש mSata) אני לא כל כך יודעת מה זה אומר, אז אני אשאיר שאלה זו ריקה * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bl…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Milford Cubicle,

בנטבוק Dell Inspiron Mini 12 שהיה עם ויסטה, הותקן 7 בשדרוג. מאז מופיעים פסים צבעוניים על חלונות התוכנות השונות, עד שהחלון מתאושש. כל המסך פשוט מתמלא פסים רוחביים בשלל צבעים. סריקות שונות ומשונות מראות שהמחשב שלי נקי, אך עדיין. בנוסף, הפסים הללו ממלאים את המסך של המדיה פלייר, כך שמלבד הסאונד לא רואים כלום. זה קורה לעיתים בעת פתיחת חלון חדש או קיים פתוח. דפדפן, מסנג'ר, נגן מדיה.. יכול להעלם תוך דקה או יותר או לחילופין להשאר (כמו במקרה של הנגן). מצ"ב צילום מסך: שימו לב שזה בעצם ממלא רק את שטח שולחן העבודה, ה-taskbar דווקא נשאר בסדר... מוזר. ניסיתי להתקין את הדרייברים האלה, אבל זה הפסיק באמצע בטענה שאינו תואם דרישות המערכת. ממה זה יכול לנבוע? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by elkav,

שלום לכולם אני מעוניין להקים מעבדת מחשבים ניידת, מבוססת על מחשבים ניידים. יש הרבה מרכיבים סטנדרטיים במחשב נייד שאני לא צריך. לדוגמא: 1. כונן אופטי 2. דיסק קשיח (מתכנן להעלות את המחשבים מהרשת) 3. בטרייה (יהיו מחוברים תמיד לחשמל) 4. כן, אפילו מקלדת ועכבר לא צריך (מקלדת - וירטואלית, עכבר usb 5. חיבור רשת אלחוטי (יהיו מחוברים בחיבור קבוע) 6. מצלמה השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני מוצא דגם בסיסי שמתאים לי (מבחינת מעבד,כרטיס גרפי, גודל מסך וכו'), ובהנחה שאני קונה כמות של כ-16 יחידות, האם ניתן למצוא (בארץ, ואולי שווה גם לנסות בחו"ל) ספק שיוכל לספק לי את המחשבים ללא החלקים "המיותרים", ובמחיר מוזל, כמובן? כמה (ב-%) זה עתיד לחסוך? בתודה וברכה elkav

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by loadstone007,

זה מה שאני מתכוון לקנות ממש ממש בקרוב - אשמח לשמוע את דעתכם! זיכרון : PQI 1024MB DDR2 800MHz CL5 ¤ 285 מערכת בנה לך מחשב הכוללת את המוצרים: ¤ 6429 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500KS מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX לוח אם: ASUS P5B זיכרון: PQI 512MB DDR2 800MHz CL5 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL צורב DVD: LG DVDRW GSA-H30N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA מארז: GIGABYTE TRITON TOWER CASE ALUMINIUM - BLACK/SILVER - GZ-XX1CA ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT סה"כ כל המוצרים (כולל מע"מ) : ¤ 6714 בנוסף אני קונה מסך LCD של סמסונג 20…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.