ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מפרט תקציבי, שכולל רק לוח אם, זיכרון, מעבד וכרטיס מסך. אני מחפש חלקים שיאפשרו לי לעשות Overclocking מעולה. (מה לעשות, אני לא אדם עשיר) נ.ב Overclocking לכרטיס מסך ולמעבד.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, צריך חוות דעת על המפרט שבניתי (למחשב רב תכליתי) נעזרתי במפרט שמופיע אצלכם במפרטים של ה-2000 שקל לשימוש רב תכליתי. מעבד: AMD Richland A10-6800K Quad Core 4.1GHz Radeon HD 8670D FM2 - Box לוח אם: Gigabyte GA-F2A75M-D3H FM2, AMD A75, DDR3 1866, VGA, DVI, HDMI, GBL זכרון: G.Skill 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-4GNT דיסק קשיח: Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM ספק כוח: Antec Basiq 450W Active PFC 12cm PSU VP450P (Retail) מארז: Antec VSK-4000B-U3 ATX Mid Tower Black Case (No PSU) הרכבתי תמפרט ב-KSP ויצא לי 2159 ש"ח. האם המפרט הנ"ל באמת טוב לשימוש רב תכליתי? והאם הוא יותר טוב מהמפרט שמופיע אצלכם בק…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות בזמן הקרוב מחשב חדש ועכשיו זה סופי, ולכן אני רוצה לדעת ספציפית על המפרט שלי, עם הוא טוב או לא, ולא להכנס לבלבול כמו שהיה לי מלפני 3 חודשים, אשמח עם תענו לי בהקדם כי אני רוצה לקנות אותו בימים הקרובים. אגב את המפרט בניתי מKSP המפרט הוא כזה: AMD athlon 64 bit 3000+ box 939 pin gigabyte GAK8NS ULTRA 939 ATI\MSI Radeon 9800 pro Sumsung 256 MB 400Mhz X2 Raidmax Scorpio 868 Black Maxtor SATA 80GB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין במחשב עם מהירות סבירה לצורך שימוש אינטרנט, משרדי. סרטים - ברמה בסיסית ביותר
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב קנו לי מחשב חדש ואני לא מבין בשיט בדברים האלה וחבר שלי הפנה אותי לפה כדי לברר אם הוא שווה משהו אז הנה AMD Athlon 64X2 Dual+Core Processor 5000 RAM 2.00GB,2.61GHz ATI Radeon HD 3450 אם צריך עוד משו כדי לדעת תגידו אני ירשום אתם אומרים שאני יוכל להריץ עם זה וויסטה או משחקים חדשים ברזולוציה נורמאלית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לכבוד השנה החדשה החלטתי לפנק את עצמי במחשב חדש. אז ככה.. ההתלבטות הראשונה: radeon 4870 1gb או nvidia gtx 260? שאר המפרט שלי הוא כזה: זכרונות - ocz reaper 4gb ddr3 1800 מעבד - אינטל, הסדרה החדשה של נהלים - אשמח להמלצות. קירור מעבד - zalman 9500 לוח אם עם שבב x58- אשמח להמלצות, עד סביבות אלף שקל פלוס מינוס מארז - אשמח להמלצות , עד 500 פלוס מינוס אין לי תקציב קבוע , מעוניין לקנות את מה שנהדר פלוס נכון לעכשיו ולא את מה שמצויין. אינני רואה סיבה להוציא עוד 200 דולר על הרכיב הכי טוב היום בשוק. תפקיד המחשב - משחקים. תודה רבה מאוד לעוזרים!! לגבי כ.מסך חשובה לי דעה מקצועית מי יותר טוב ולמה ולא העדפה אישית של חברה כזאת או אחרת.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב לא מיועד למשחקים אז כרטיס מסך לא משנה במיוחד. צריך הרבה זכרון (8GB RAM מינימום) ומעבד i5 לצורך תוכנות תכנות כבדות וכד'. סטודנט למדעי המחשב, הרצת קומפיילרים. מעדיף חברה איכותית כגון DELL, כונן קשיח מומלץ 750, חיי סוללה ארוכים כמה שיותר, כיאה למחשב ללימודים ומסך 15.6". תקציב כ4,000. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי פתחתי דיון קודם והיום אני רוצה להזמין אותו סוף סוף, הייתי במילואים אז לא היה לי זמן להזמין ולבדוק את זה כמו שצריך. זה המפרט הסופי רציתי לקבל פידבק אחרון לפני הזמנה. זה הדיון הקודם: http://hwzone.co.il/community/threads/541050-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A8%D7%99%D7%9D#.U3dhpFV_vfe זה המפרט: הצעת מחיר למערכת מחשב - www.plonter.co.il - המקום לאנשים שאוהבים מחשבים מעבדים - Intel Socket LGA1150 CM8064601483615 - Intel - i3-4130 Dual core CPU - LGA1150 - 3.4 GHz - 3MB cache - 22nm - 54W TDP - Integrated HD Graphics 4400... כמות: - 1 - 514/504 ₪ לוחות אם - Intel LGA1150 GA-H81M-HD3 - Gigabyt…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי,קנו לי מארה'ב לפני יומיים את המחשב...עכשיו כשבאתי להטעין אותו הוא לא מתאם לשקע חשמל אצלי בבית, מה אני עושה? בנוסף הייתי רוצה לדעת עם יש בעיה בלהטעין אותו בארץ?האם אני צריך שנאי? תודה אלי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פירוט הזמנה INTEL CORE 2 QUAD INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q66000 STEPING G0 - BOX לוח אם INTEL 775- GIGABYTE GIGABYTE GA-P35-DS3L PCI-EX- ALBATRON ALBATRON PCI-EX GeForce 8800GTS 320MB GDDR3 - DX10 - RETAIL דיסקים קשיחים SATA WD WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS זיכרונות DDR2 דגם CORSAIR CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT מארזי GIGABYTE GIGABYTE POSEIDON TOWER CASE ALUMINIUM - SILVER - GZ-XA1CASTS ספקי כוח ENERMAX ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מאווררים למעבד- SCYTHE SCYTHE INFINITY - 5 HEAT PIPES CPU COOLER הרכבת מחשב הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + ממורי טסט סה"כ הזמנה: 5626 ¤
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב casual gaming לסלון שישמש גם כמדיה סנטר. העדפה היא למארז HTPC שיראה טוב (בכל זאת, סלון) אבל אני לא אתעקש על זה אם זה לא ריאלי או מקפיץ את המחיר משמעותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנראה שלא ניתן, אבל תרגישו בנוח להציע שדרוגים ואני אשקול 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Portal 2, Diablo 3, Watch Dogs, Biosho…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים, כנראה בעתיד הלא רחוק MATLAB,SAS וכו' א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא מכיר ממש משחקים חדשים עקב מפרט בן 6 שנים, מניח שאתנסה בכולם. חשוב לי בעיקר ASSASSIN'S CREED וCALL OF DUTY -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבאה בסדר, מהבחינות הבאות: 1. יש התאמה בין הרכיבים (הכל מתחבר בסדר) 2. אין Bottlenecks 3. אין דברים מיותרים/יקרים מדי. 4. כל הערה אחרת שעולה לכם... מעבד: Core i7 920 לוח: Gigabyte EX58-DS4 זכרון: DDR III 1333 2x2GB OCZ Reaper כרטיס מסך: ASUS HD 4870 דיסק: Seagate 1TB מארז: Thermaltake כלשהו ספק: 430W כלשהו עלות: 6400 ש"ח (מסך ירכש בנפרד, ויהיה כנראה 22") תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד: dell inspiron 1545 4G RAM 320G HD WIN 7 ultimate בעבר לא היו לא בעיות עם השינה (sleep) ושנת חורף (hibernate) כיום אני לא יכול להיכנס למצב שנת חורף - הוא מנסה להיכנס מחשיך את המסך ופתאום המסך נדלק ואני רואה את המסך בחירת משתמש והמשתמש שלי מנותק ובימים האחרונים יש תופעה יותר מטרידה - אני מכניס אותו למצב של שינה הוא ישן (חיכיתי שקה והוא עדיין ישן) הכנסתי אותו לתיק אחרי שעתיים הוצאתי אותו - הופ הוא כבר לא ישן אלא במסך בחירת משתמש ושוב השתמש שלי נעול (ואוי הלכו להם 30% סוללה) יש פיתרון לעניין? תודה מראש, אריה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אני חושב שלנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4500 --------------------------------------------------------------------------- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בסדר מהעיקרי ביותר לפחות עיקרי 1.משחקים 2.עבודה משרדית 3.עריכה גראפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). PS,C4D,MAYA ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. LOL,PLANET SIDE 2,FAR CRY 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרו…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב בשביל להכין לVR וגם כי הלוח אם שלי עושה בעיות. המפרט הקיים: מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: G.Skil F3-12800CL7-4GBXH 16GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 הארד דיסק: כרגע לא מחובר כי יש בעיות בלוח אם זה Samsung 840 250GB מסך: לא זוכר דגם מדוייק אבל 24" של DELL שנקנה לפני 4 שנים ספק: 650W לא זוכר את החברה והדגם במדוייק כעקרון הכנה לVR זה לא חובה זה יותר להחליף לוח אם שעושה לי הרבה בעיות. במידה וצריכים עוד פרט או ששחכתי משהו אנא עדכנו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי קרוב משפחה בארה"ב בשבועיים הקרובים והוא יכול לקנות עבורי מחשב נייד. אני צריך שיהיה מספיק חזק לתכנת עליו פרוייקטים גדולים (visual studio, clear case, tfs, wpf, web-services וכדומה) ושישמש לפעמים כמעיין מדיה סנטר בחיבור לטלויזיה לראות סרטים. חשוב לי שהיה כמה שיותר קל! חשבתי על 4 ג'יגה זיכרון, 500 ג'יגה הארד דיסק, hdmi out, מסך 12', תקציב של כ 700$ ושיחזיק לכ 4 שנים. שאלות שעלו לי הן: 1) על איזה חברה כדאי לי ללכת? הבנתי שלאסוס יש אחריות בינלאומית שמתקבלת בקלות בארץ (ניסיון גם מלפ טופ שהיה לי בעבר הלא רחוק). 2) לאיזה מעבדים כדאי לי לכוון? 3) כדי לראות סרטים דרך hdmi out על גבי מסך טלויזיה יש משהו שכדאי שיהיה חזק? (כרטיס מסך לא צריך להיות טוב במיוחד בשביל זה, נכון?…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4500-5000 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? בעיקר למשחקי מחשב (Battlefiled 5, COD MW, Overwatch) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? מעדיף form factor קטן יחסית אך לא קריטי 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
hi i want to buy a laptop with santa rosa platform somone know when there will be an availeble laptop with santa rosa? and if its not anytime soon than could you recommand me a killer laptop thx
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב היתחמם מאד וכשבדקתי מדוע שמתי לב שהמאורר לא משמיע קולהעלתי תמונה של הSPEED FAN דגם המחשב הוא NP350V5C הוא עדיין באחריות...מה ניתן לעשות איך להפעיל את המאורר?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אבא שלי החליט כי הוא רוצה לקנות לעסק שלו מחשב נייד. המחשב הוא לעבודות רגילות של מסמכים גדולים, אינטרנט, וכו'...כמובן שלא עם כ.מסך דרעקי - שתהיה "תמיכה" עתידית. המחשב צריך לכלול: - מסך 14 מינימום, מומלץ 15 - 256MB זיכרון - 30GB מומלץ יותר כמובן - כ.מסך הגון - CDROM\DVD - העדפה לצורב+CD, ואם ישנה אפשרות אפילו לצורב DVD () - כונן Floppy - *מומלץ* - סוללה ל3 שעות. - משקל יחסית לא כבד (3kg זה סביר? ) - חיבורים : USB/Firewire/S-Video-OUT וגם את ה-PCMCIA או איך שלא קוראים לו.. / מדפסת.. וכו'... תקציב כאמור : 6500 ש"ח. ניתן לחרוג עד 7000. כמו כן, יתקבל החזר מע"מ בצירוף חשבונית מס - כך שהנטו שישולם יהיה כ- 6000 ש"ח מקסימום. Bring it on people. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי ככול הניתן כמחשב ביתי, במסגרת התקציב כמובן. בין היתר עובדה כללית עם האינטרנט, תוכנות די כבדות כמו פוטושופ ,תוכנות קומפילציה ומשחקים. במשחקים הכוונה לרמה הבינונית, לא משהו מטורף. חשבתי על DV6-1330EJ ו- DV6-1340EJ (שטיפה קשה יותר למצוא אותו בימים אלה). כרטיס המסך הוא HD 4650 שזה די מכובד אבל המעבד T6600 2.2GHz הוא טיפה חלש יחסית למצב בשוק כיום. הזיכרון גם כן, 2gb בלבד בדגם ה-1330, אבל זה ניתן לשדרוג. השאלה היא האם מעבד כזה יהווה לצוואר בקבוק לכרטיס המסך והאם יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-