עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום לכולם אני מחפש מחשב נייד לשימושים גרפים בלבד משהו חזק שיסחוב PHOTOSHOP ו FREEHAND אני לא כל כך מבין בתחום הנ"ל וצריך את המחשב כמתנה לחברה המחשב מיועד לעבודה בעיצובים גרפים לצרכי עבודה שוטפת ההמלצות שקיבלתי עד כה הן על DV8229EA של HP מצורף לינק http://h10010.www1.hp.com/wwpc/il/he/ho/WF06b/1090713-1116641-1540303-1540303-1540303-12358362-72182429.html אשמח לקבל דעתכם והצעות אחרות תודה מראש קובי מסיקה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  2. הסיפור הוא כזה: הטושיבה הנייד שלי, ששירת אותי נאמנה 4 שנים, מראה סימני גסיסה (שלא נאמר התיישנות) וכנראה אצטרך להחליפו בקרוב. אני לא יכול לוותר לחלוטין על עניין הניידות אז חשבתי לקנות נייד חזק הן מבחינת מעבד והן מבחינת כרטיס מסך למשחקים כמו HD6770M, אבל היות ואיני צריך ניידות וכוח בו זמנית עולה בראשי המחשבה - אולי עדיף לקנות מחשב נייח חזק ובנוסף אליו נטבוק? עוד נקודה רלוונטית - אני סטודנט, ורוב הזמן גר במעונות. עם זאת ברוב סופי השבוע אני נמצא בבית הורי (וגם קרוב לחברים ולחברה). כרגע עומד בבית הורי מחשב שפעם שימש בעיקר אותי וכיום משמש בעיקר את הורי, שכרגע מכיל מעבד E8400, כ.מ. HD4890 ו4GB זכרון (DDR2). הורי צריכים מחשב לשימושי סרטים ואינטרנט בלבד, ואינם זקוקים למפרט חזק ובט…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לשתף אותי בחדוות דעת עבור מחיר של מחשב מהמפרט הבא : קודם כל , המחשב באחריות והמפרט שלו הוא : Core i7 920 , 2.66 GHZ OCD to 3.7 GHZ turbo boost very stable. Thermaltake V1ax CPU COOLER , temp stays very low. Thermaltake ARMOR MX CASE Asus P6T mother board , 3 slots for GPU . supports 3 way SLI. or Crossfire . 6GB DDR 3 Patriot viper extreme version ( can be upgraded to 12 or 24GB if you want) AMD/ATI Sapphire HD 6850 ( can be upgraded to cross fire or replaced to NVIDIA 3 way SLI) 500GB HDD WD 7200 RPM ( you can add your own if you want) 550W PSU DVD RW (LG) תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by -R-E-L-,

לא כולל מסך, עם DVD COMBO.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד-וכן אם צריך כ"כ הרבה זיכרון אולי לצמצם ל360GB ת…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by קובי_חזק,

CPU : AMD DUAL-Core E-450 VGA: AMD Radeon HD6320 Graphics LED Panel : 15.6" HD 1366x768 (Giare Type) RAMK: DDR3 4gb HDD : 320GB RF: 802.11b/g/n יש צורך בלהחליף כונן קשיח ... זה מחשב שאני מעוניין לקנות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. אהלן, אני מעוניין לקנות מחשב למטרות פוקר: מה שחשוב לי שיהיה : עבודה מהירה. יכולת של המסך להכיל הרבה שולחנות מבלי שיעלו אחד על השני. מסך גדול. (פחות חשוב ממה שציינתי למעלה, אבל כן חשוב). בעבר היה לי : Dell XPS 15 9500 - גודל 15.6 (לא סגור בדיוק אבל משהו בסגנון) היה מחשב מעולה. מבחינת מסכים - יכולתי להריץ 16 מסכי פוקר והם היו מסתדרים יפה אחד ליד השני. חסרון - עבד באיטיות, היה חלש מידי, התנועה לי הייתה חלקה והמחשב היה איטי ונתקע כשהעמסתי עליו שולחנות. כרגע יש לי: Alienware m18 R1 - גודל 18אינצ’ המחשב עובד חזק, הכל טס. גם כשאני מחבר מסך מהצד בשביל עוד שולחנות אין תקיעות. חסרונות: רק עד 6 מסכים על הצג של המחשב. ברגע שאני עולה על זה - כל המסכים מתחילים לעלות אחד על השני ואני …

8. אני צריך מפרט בעיקר למשחקים ללא ציוד היקפי וללא צורב בתקציב של 5650.. שהיה Q6600 וכרטיס מסך 8800GT רצוי גרסת OC. OC למעבד היה אולי בעתיד הקרוב... עריכה: שכחתי לציין אני חייב לקנות רק בSkyPC כי רק הם מאפשרים לי צ'אקים

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  9. טוב אז קודם כל תודה לכל מי שיעזור לי. לפני כמה חודשים רציתי לקנות מחשב ועכשיו כבר כל המחירים השתנו והמצב לטובתי. התקציב כאמור עד 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת ועכבר כבר יש, ואני משאיר בסביבות 1500 ש"ח למסך ולרמקולים, ואולי אני אפילו לא יקנה רמקולים בשלב הזה כי אני לא יכול להוציא יותר מ7 על הכל). שימושים : אינטרנט...משחקים (לא גיימר ענקק אבל חובב משחקים)...תוכנות פשוטות ובינוניות(אייסי אופיס וכל אלה...) וזהו שימוש כללי. דרישות: אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שאני יקנה ב5 שנים הבאות אז חשוב שיהיה חזק...בינתיים לא מתוכנן OC אבל בטווח הרחוק כן כי המחשב יחלש כבר מעבד מרובע ליבות לוח אמ- אם יש דגם של 965 שתומך במרובע ליבות אז עדיף כי גם ככה אני לא צריך לשדרג בעתיד...אם לא …

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by bellboy,

שלום לכולם ברשותי מחשב נייד Msi megabook m510a והכונן האופטי שלו תקול לאחרונה המחשב מציג שגיאות בהפעלה ולא עולה בשום מצב וברצוני לפרמט אותו, הצלחתי להשיג כונן cd חיצוני בחיבור usb ע"מ להריץ את הcd של הwindows ממנו אבל המחשב לא מזהה אותו בboot (למען הסר ספק בדקתי את הכונן החיצוני במחשב אחר והוא תקין) אשמח לשמוע הצעות כיצד בכל זאת ניתן לפרמט את המחשב. המון תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. 1. לוחות אם עם z97 מתחילים חהגיע עכשיו לארץ. יתרונות עיקריים שראיתי ברפרוף הינם תמיכה ב-SATA Express ותאימות ל-Broadwell. הא יש טעם ללכת על לוחות אלו, או ללכת על לוחות z87? 2. למשחקים ללא OC, האם יש משמעות למעבד? האינטואיציה שלי אומרת ללכת על i7-4770 אבל הבן שלי טוען ש-i5-4570 לא פחות טוב למשחקים.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. הוא עושה אזעקה חזקה כזאת איך מבטלים את זה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Goadzilla,

hi i want to buy a laptop with santa rosa platform somone know when there will be an availeble laptop with santa rosa? and if its not anytime soon than could you recommand me a killer laptop thx

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  14. הרבה מאוד זמן כבר שאני מחפש מחשב נייד, בזמן הזה נאלצתי להתחיל להבין באמת מה כל רכיב פחות או יותר משנה לי ועל מה אפשר לוותר הבנתי שלרכוש נייד בתקציב זה בערך כמו לרכוש דירה - יותר שוללים מאשר בוחרים קודם לגבי מטרת המחשב, המחשב מיועד לשימוש משרדי כלומר אופיס, אינטרנט ותוכנות למיניהן. בנוסף, גם לצפיה בוידאו אם זה סרטים/סדרות אני מנחש שזה לא משנה בכלל לא משחקים, או תכנות. מקסימום כתיבה של קוד אינטרנט קל שאני מניח שלא אמורה להשפיע על המפרט של המחשב השימוש עתיד להיות ביתי, אך נייד במידת האפשר. 2קילו זה משקל אחלה, טיפה זה לא נורא, ופחות זה מעולה. *אם המחשב שאתם מציעים גם ישרוד עבודת פוטושופ קלה מאוד אשמח אם תציינו. אבל זו לא אחת מהמטרות בעיקרון. נעבור לדרישות לגבי המפרט: גודל מסך…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  15. טוב כנראה זה המפרט הסופי שלי : אחרי הרבה והמון החלפות מפרטים ועוד בכלל שלפני חודש ההיתי נעול!!! על אינטל אבל הבנתי והפנמתי שעדיף AMD זה המפרט החמוד והצנוע שלי שישמש אותי לשימוש ביתי ביותר גלישה באינטרנט תוכנות לא כבדות משחקים בקושי פה ושמה לא גיימר בכלל שמיעה מוזיקה ומחשב מהיר עכשיו לשאלות ... המפרט שיש לי הוא מעבד ולוח סוקט 939 החדש זה אומר שתיהיה לי תאפשרות לשדרג בעתיד לוח אם מעבד כרטיס מסך זה AGP אז אולי תיהיה בעיה אבל לא מפריע לי כרגע אבל בעיקרון אני רוצה לדעת עם אני יוכל לשדרג ? וכמה שאלות על החלקים קודם על הכרטיס מסך שלי Gigabyte Radeon 9550 GV-R955128D 128Mb 128 bit Bulk Video Card עכשיו אני רוצה לדעת עם זה אותו כרטיס מסך כמו שיש בקי אי ספי Sapphir (ATI) RADEON 9…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, המפרט הנוכחי שלי הוא P4 @ 1.7 GHz Asus P4S333-M 256Mb 2100 Samsung Inno3D Geforce 2 MX400 Maxtor 20Gb 5400Rpm מה הייתם משפרים בתקציב של 2000 ש"ח ? .. תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by shay3108,

1. מה התקציב? (יש לציין גם בכותרת) 6000 ש"ח האם במידת הצורך יש מקום לחריגה? ואם כן עד כמה? עוד 300 ש"ח האם יש לכלול הרכבה בתקציב?כן 2. מהו היעוד של המחשב? (משחקים\אינטרנט\אופיס\סרטים וכו'...) [אם המחשב מיועד לתוכנה מקצועית כלשהי יש לציין את שם התוכנה ואת הגרסה למשל: Photoshop CS5, Solidworks11 וכו'] משחקים כבדים (Metrro 2033 Metro last light) 3. האם יש לכלול גם ציוד היקפי בתקציב כגון מסך\מקלדת\עכבר\רמקולים? אם כן, מה? לא צריך חומרה היקפית [אם לא יש לציין לפחות מה המסך הקיים, דגם\גודל\רזולוציה] Philips 24 1920X1080 4. האם יש צורך בחומרה לא סטנדרטית במחשב או יציאה מיוחדת? אם כן, מה? [דוגמאות: כונן דיסקטים, יציאות FireWire IEEE1394, יציאת פרללית או ס…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by asaf16,

* מטרות המחשב? משרדי וסרטים, אין תוכנות מיוחדות... * גודל המסך? הסוללה צריכה להיות סבירה, ובמחיר הזה אני לא יכול לעלות ליותר מ14, נכון? אז אני מניח ש13-14 * משקל רצוי? פחות רלוונטי, אין סיבה שיגיע ל2.5 ק"ג בלאו הכי. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שיחזיק בכיתה כמה שיותר (האם 6 שעות זה זמן ריאלי ללא WIFI?) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI ו-USB * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250, עדיפות ל7200 אם מתאפשר בתקציב (היא לא תמלא אותו בחיים, לפחות שירוץ טוב יותר) * כונן CD/DVD? צורב? רצוי, לא חובה. * כונן Bluray? חחח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * הא…

19. שלום, אני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב מ-KSP, ללא ציוד היקפי, ללא מסך ויש לי כבר צורב ו DVD ROM , המחשב יהיה בעיקר למשחקים- ברובם כבדים אבל אני לא מתכוון לעשות OC. התייעצתי בינתיים עם כמה אנשים וכבר גיבשתי מפרט, אך אני לא בטוח בקשר אליו לגמרי, אני אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לשפר אותו בתקציב שרשום בנושא (4500) , בבקשה בלי חריגות מתקציב זה. אני גם הייתי רוצה שהמחשב הזה יספיק לי ל-3 שנים ויותר אז תגובות בקשר לאיכות החלקים יתקבלו בברכה אם למישהו יהיה הצעה לחלקים/מפרטים שונים אז אבקש להביא אותם מהאתר של KSP כי אין לי אפשרות לקנות בחנות אחרת (אני מאיזור באר שבע) האתר הוא : www.ksp.co.il המפרט שגיבשתי עד עכשיו הוא : מעבד - 995 ש"ח - Core 2 Duo E6750, 1333Mhz, s775, 4MB לוח …

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Eran Erel,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. ההבנה שלי במחשבים היא מאוד בסיסית אני מחפש לקנות לפטופ אמין עמיד וחזק בתקציב של 5000 שח וגם שיתאים לגיימינג ולימודים ובכלל לצרכים יום יומיים. כמו כל אחד אני מפחד ליפול על אחד הדגמים היותר גרועים של הניידים שיוצאים לשוק. ממיטב הבנתי הבסיסית הבנתי של hp אין מה להתקרב ו asus שנוי במחלוקת עקב שירות לקוי בארץ אם בכלל. לא משנה אם זה יהיה המחשב הכי דק בעולם או הכי קל שיש או הכי יפה פשוט שיעשה את העבודה ויתן תמורה נאה למחיר תודה מראש ואחלה יום

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by yoni122,

שלום, מחפש מקום שמוכר מקלדת ל dell inspiron 14z 5423 עם אותיות בעברית. מצאתי רק מקומות שמוכרים אנגלית בלבד + מדבקות ומקום אחד שמציע חריטה. אין אפשרות לקנות עברית + אנלית, כמו שהמחשב הגיע במקור? תודה, יוני.

22. יש לי את הנייד הנ"ל יש לי עליו ויסטה והחלטתי לזנוח אותה לטובת xp יש לי נסיון רב עם מחשבים כך שלא הייתה לי בעיה לעשות זאת, כשהכנסתי את הדיסק, הוא נטען עד שהיה רשום "windows is loading" במסך הכחול של ההתקנה... וא הופיע המסך הכל - מסך המוות הכחול.. מסתבר שבניייד הזה אי אפשר להתקין xp בגלל הדרייברים של ה sata (אחרי נבירה בפורומים בחול וחיפוש בגוגל) האם יכול להיות והגיוני שאני לא אוכל להתקין xp על הנייד שלי? יש מישהו עם נסיון שיוכל להגיד לי מה עושים במקרה הזה? אני ממש לא מעוניין בויסטה על הנייד.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by TalG,

שלום, נתבקשתי לעזור ברכישת מחשב לתלמידת תיכון, השימושים הם בעיקר לגלישה ועריכת מסמכים. חשוב להם שלא יהיה בלגן מבחינת כבלים ומארזי מסורבל, ולכן חשבתי על nuc. אשמח לשמוע דעות..

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. בס"ד היי, ראשית כל, תודה רבה לכם על זמן הקריאה וההשקעה. ובכן, אני מעוניין במפרט חזק למחשב לגרפיקאי, אשר יריץ תוכנות כדוגמת: Photoshop, illustrator, inDesign ומשחקים חדשים (מה לעשות..יש ילדים בבית ) כמו כן, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות היכן לרכוש את המחשב, היות ואין לי חנות מועדפת כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב חדש (כולל מסך) בתקציב שלא עולה על 3500 ש"ח. המחשב מיועד לשימוש ביתי ויריץ משחקים בסיסיים (לילדים) כך שלא צריך כרטיס מסך טוב. רציתי לשאול כמה שאלות: 1)כמה באמת מהירות הזכרונות משנה ב DDR III? האם יש הבדלים משמעותיים בין DDR III 1333Mhz לבין DDR III 2000Mhz? 2)האם כדאי לי לקנות כרטיס מסך חיצוני או שעדיף להסתפק בכרטיס מסך מובנה? 3) האם כדאי לשדרג ל i5 או i7? האם יש הבדלים משמעותיים? אני מצרף מפרט שהיה נראה לי סבבה. אם תוכלו להגיד לי מה אתם אומרים אני אשמח מאוד. התקציב הינו 3500 ש"ח. למיטב ידיעתי המחשב שאני צריך אמור לעלות פחות אך התקציב נועד לקנות חלקים איכותיים כדי שאוכל לפתוח דלת לשידרוגים עתידיים.המחשב לשימוש ביתי לילדים אין העדפות מיוחדות…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.