עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by whybe,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בערך 200 שקלים 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כל שימוש שעלול לצוץ. גיימינג, עריכה, עבודה משרדית, תכני HD.. המחשב צריך לשרת את כל המשפחה עם כל צורך שיכול לבוא בצורה הטובה ביותר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. AC, COD,CRYSIS וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) - 1080X1920 22 -לאילו …

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  2. שלום נתנו לי מדריך שמסביר איך עושים שיהיה אפשר לחבר כרטיס מסך של מחשב נייח ללפטופ כך שהלפטופ יוכל להריץ משחקים כבדים בעזרת הכרטיס מסך(אני מתפלא שלא פרסמו את זה) זה המדריך: http://www.techradar.com/news/computing-components/graphics-cards/how-to-make-an-external-laptop-graphics-adaptor-915616?comments_pg=2#comments עכשיו הכל שם נראה ממש פשוט(אפילו יותר פשוט ממה שנראה בהתחלה) רק הקטע של החשמל שצריך לחבר לכרטיס מסך לא מובן לי כתוב שם שצריך לחבר אליו ספק מתח אבל איך אני יכול לדעת איזה ספק מתאים? אם נגיד אני קונה ספק שמספק יותר מדי מתח אז יש סכנה שאני אשרוף את הכרטיס מסך או שלא בגלל שאני מוגבל בכמות החיבורי מתח שאפשר לחבר לכרטיס מסך? מסעיף 12 אני לא מבין מה לעשות... ער…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. שלום לכולם, מחפש מפרט למחשב עם הדרישות הבאות: 1. התקציב המקסימאלי - 1200 ואפשר לנצל הכל אך להשתדל לא לחרוג. 2. יישומי משרד, אינטרנט,משחקים קלים, שרת אחסון. ללא צפייה בסרטים אבל אולי לסטרימינג ממנו לסטרימר חיצוני. הכוונה במשחקים קלים הם RTS ו-RPG בעיקר. מסך dell 2209wa. 3. אין צורך בציוד היקפי. 4. רמת נחיצות שקט: 7. 5. לא מתוכנן OC אלא אם כן אפשר לקבל אותו מהחנות המרכיבה את המחשב. 6. יש צורך לכלול הרכבת מחשב בחנות. 7. איזור מגורים - רמת השרון. 8. אם יש אפשרות לתמיכה ב-RAID זה יהיה נחמד ותמיכה בכמה שיותר HDDs. 9. לא מתוכנן שדרוג עתידי. תודה מראש,

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  4. שלום לכולם, אשמח עם תעזרו לי במפרט למחשב שהדגש יהיה על שקט. בנוסף ישנה בעיה של קירור מכיוון שהמחשב ימצא במקום שלא מאפשר מעבר חום וזרימת אוויר טובה (רק מלפנים ומאחורה). 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עוד 1000 (מקסימום 5000) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, צפייה בסרטים כולל HD, וידאו צ'ט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו ספציפי ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רק "קזואל" גיימינג (אנגרי בירדס וכד') -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחש…

• 6 תגובות
    • 995 צפיות
  5. שלום לכולם, אנא עזרו לי לקצץ את הסכום של מפרט החלומות שלי (נבנה בעזרת המומלצים שלכם!) תודה! אני צריך להוריד בערך 600 ש"ח, מעדיף להוריד את איכות המסך, רמקולים, עכבר וכ"ד ולא חלקים פנימיים חשובים. 1. מה התקציב המקסימאלי? 7500 שקל. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך לכיוון 7000 ש"ח. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 7500 ש"ח ולא שקל יותר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). starcraf2 כל היום והלילה! ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג כבד במיוחד. -אילו משחקי…

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  6. שלום, קניתי מחשב חדש לא מזמן וחשבתי טיפה על העתיד (שנה - שנתיים מעכשיו) וכנראה שאני יצתרך לשדרג את המחשב שלי בשביל להגיע לביצועיים מקסימלים בגיימינג בעוד כמה שנים, הבעיה היא שהלוח אם שלי לא תומך במערך כרטיסים (SLI) ושהספק כוח שלי לא יספיק לזה (600W). מה אתם ממליצים לי לעשות? הנה המפרט שיש לי עכשיו: Intel® Desktop Board DP67BA Intel® Core™ i7-2600K 3.40 GHz Scythe Mugen 2 CPU Cooler 8GB 1333Mhz (2x4GB) Gigabyte GeForce GTX 570 (1280MB) Hitachi 1TB 32MB SATA II Thermaltake Element S Thermaltake Litepower 600W

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  7. שלום חברים, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. ציוד היקפי מלא יש לי ואני לא צריך: מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים. אני מעוניין במחשב שיריץ את האינטרנט חלק ועבודה משרדית ואם אפשר גם סרטים ב - HD. אתם יכולים להמליץ לי על מפרט? תודה חברים!

• 6 תגובות
    • 705 צפיות
  8. Started by shaybenmoshe,

שלום, אני מחפש מפרט למחשב. תקציב: 1500 עד 2000 ש"ח. עדיפות להישאר בתקציב אך ניתן לחרוג במעט במידת הצורך. שימושי המחשב: גלישה באינטרנט, תכנות, משחקים כמו portal - לא גיימינג. (רזולוציית מסך 1680 על 1050) אני מעדיף בהחלט כרטיס מסך לא מובנה בלוח האם. רמת השקט לא עקרונית, שלא יהיה רועש אבל אין צורך במארז מיוחד וקירור סופר שקט... אין צורך בציוד היקפי. ללא OC. אין צורך במערכת הפעלה או תוכנות אחרות. לא מתוכנן שדרוג. תודה רבה, שי

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  9. תשובות לסטיקי: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים קלים, תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  10. Started by phantomII,

שלום. מישהו יכול לתת לי חוות דעת על המחשב הנ"ל http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12996 או לחילופין המלצה על מחשב בעל ביצועים דומים. המחשב ישמש למשחקים. אני יודע שלא ממש מומלץ לקנות לפטופ למשחקים, אבל אין לי ברירה אני טס לחו"ל הרבה במסגרת העבודה. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום חברים אני רוצה לבנות מחשב שיהיה מאוד חזק ל DJ עם כל התוכנות הכבדות שלו. FROOTY LOOPS, Qbase וכל אלה. ובנוסף שיהיה גם חזק מאוד לעריכת ווידאו, ADOBE וכל התוכנות הכבדות. מה הייתם ממליצים בסכום של 3500-5000 ש"ח בערך +/- 1200$ רק על המחשב עצמו... 1: לוח-אם, 2: מעבד, 3: זיכרון, 4: דיסק, 5: כ.מסך. רק שאת הדיסקים אני לא בטוח עדיין אם אני ישים SSD x 2 במקום Caviar Black 750GB x 2 על RAID 0 כמובן. זה גם שאלה האם שווה SSD במקום WD CB 750GB ולהחליף חלק אחר במחשב יותר זול. וברור שאני צריך פה כ.מסך יותר חזק ממה שיש. הנתונים שכרגע יש לי הם: Intel Core i7-960 Bloomfield 3.2GHz LGA 1366 130W Quad-Core Desktop Processor BX80601960 ASUS EN210 SILENT DI 512M GeForce 210 512MB…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום אני קונה מחשב לבן שלי ( 1) בעיקר למשחקים אבל גם סרטים ושימושים כללים התקציב המקסימאלי 4000 כולל DELLU2311H כך שהתקציב למחשב הוא עד 3000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- אפשר לחסוך 2. מה שימושי המחשב :משחקים וסרטים במישני אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב-nba2k, black-ops.fm.. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 7-8. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)?לא כרגע 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? USB3. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? כן אבל לא בשנה הקרובה הרכבתי מפרט ב TMS וחשובה לי חוות דעתכם האם המארז והספק שהם יחסית ישנים מתאמים למפרט ושקטים ? האם יש MB זול יותר שיתאים ( נדרש USB3 ) והאם יש חשיבות בהסתכלות קדימה על תמיכהב SATA 6Gb/s שנתמך ב MB שבחרתי…

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  13. היי, מהי הדרך הזולה לחבר אל קו הטלפון מחשב שאין לו שקע מתאים לכבל טלפון רק לכבל רשת (RJ45) ? (כבל טלפון פנוי כנראה שיש לי) תודה.

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום. חבר שלי קיבל במתנה את המעבד I5 2500K והוא רוצה לבנות מסביבו מחשב. התקציב הוא 1500 ש"ח ורק אם חייב אז יש חריגה עד 2000 ש"ח (להשתדל שלא לחרוג מה1500 אלא אם חייב). השימושים הם מעט משחקים ובעיקר אינטרנט ואופיס אין צורך ב OC או ציוד היקפי משחקים לדוגמא : CRYSIS2 , COD BLACK OPS אך בתדירות נמוכה השקט חשוב ברמה של 6-7 אין צורך לכלול מערכת הפעלה , יש צורך בהרכבת המחשב בקשות מיוחדות : שיהיה USB3 אין צורך לשמור על אופק שדרוג תודה רבה לכם

• 6 תגובות
    • 912 צפיות
  15. היי אני מתכנן לקנות מחשב חדש בשבוע הבא מ TMS ככל הנראה ויש לי כמה שאלות לפני שאני אהיה סגור על הקנייה: המחשב יהיה 32BIT ומיועד בעיקר למשחקים כבדים 1) אני עושה משלוח עד הבית, זה אמין להזמין אצלם? תוך כמה זמן מגיע בערך? (למי שקנה מהם) 2) המפרט הזה טוב? כל החלקים מתאימים והמחשב ירוץ כמו שצריך? תודה מראש, רועי

• 6 תגובות
    • 778 צפיות
  16. הנייד עבר שדרוג זיכרון ל DDR2 800 ובדקתי שהמערכת-winXP SP3- מזהה אותו. הורדתי את רמת הגרפיקה בוינדווס למינימום - נראה כמו win 95 ביום טוב - בתקווה שזה ישפר משהו, לא עזר... האם הוא אמור לאפשר ניגון סרטים ב 720P במצב super performance ? יש נגן ממולץ שיאפשר את זה באופן הכי אופטימלי? האם OC למעבד יעזור?

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  17. Started by Silver Dragon,

שימושים עיקריים: אינטרנט וצפייה באיכות HD, עובד מדי פעם עם פוטושופ ועריכות וידיאו, אבל ברמה ביתית בלבד, לא מעמיס קבצים כבדים. שימושים נוספים: מדי פעם נותן בראש עם Dirt3 חריגה עד 200. המפרט הוא ללא ציוד היקפי, בנוסף יש לי ספק כוח Chiftec 750W שאוכל להשתמש בו. מארז CM690 שאוכל להשתמש בו. כונן דיסקים גם יש. הנה הפריטים שהרכבתי עד כה, הסתכלתי בין הדיונים השונים בפורום והלכתי לפי החלקים המומלצים. אשמח להצעות לשיפור וכו', תודה! מעבדי אינטל Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray מאווררים וגופי קירור Scythe Ninja 3 CPU Cooler לוחות אם למעבדי אינטל H61M-E23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA, DVI, HDMI זכרונות DDR3 1333…

• 6 תגובות
    • 766 צפיות
  18. Started by guy81,

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס) צפיה בסרטים עריכה גרפית (עוד לא יודע בדיוק במה אעסוק-דו/תלת מימד ואיזה תוכנות..) תכנות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 3 זה טוב באופן כללי מעדיף מחשב חזק ומהיר מאוד. מוכן להשקיע בסביבות ה-5000(מוכן גם יותר אם יש מחשב ששווה את זה). אשמח לקבל דעתכם על http://wisebuy.co.il/wiseguys_review.aspx?pcatid=453&mid=788687&cid=5762 מתלבט בעיקר בגלל העניין של המקלדת. אני הולך לתכנת עליו הרבה. השאלה אם החוסר נוחות של המקדלת כפי שטוענים בסקירה זה כזה נורא ואם זה משהו שמתרגלים אליו? והאם המחיר שווה את המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by erezb84,

שלום, ברשותי מחשב נייד LG R410, לאחרונה המסך החל לרצד באופן קבוע. הריצודים הם קווי לרוחב המסך, בצבעים וורודים ולבנים. כמו כן התקלה קיימת עוד לפני הכניסה ל WINDOWS. האם זה מחייב שזו תקלת חומרה? הייתי שמח לדעת אם יש עוד בדיקה, או דרך לנסות להתמודד עם התקלה לפני ששולחים אותו לטכנאי. בתודה מראש,

• 6 תגובות
    • 902 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4100 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ועבודה כללית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, COD, BF וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועו…

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  21. Started by mapisto,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח חריגה מקסימלית 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, תכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis, FEAR 3, וכל המשחקים החדשים שאמורים לצאת ב-3 שנים הקרובות - אני צריך להעלות אותם על הרמה המקסימלית האפשרית. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FULL HD 22" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות! 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. ראיתי ניידים ללא מערכת הפעלה שעושה אותם יותר זולים, אבל שווה לקנות אותם? אני יודע שכל נייד אמור לבוא אם מערכת הפעלה OEM מיוחדת בשבילו עם דרייברים ותוכנות (ואולי למערכת הפעלה זאת אפילו עשו אופטימיזציה מותאמת למחשב נייד זה?). תודה.

• 6 תגובות
    • 6.8k צפיות
  23. בוקר טוב חברים ברצוני להתייעץ ולקבל מפרט למחשב,הדרישות מפורטות למטה אודה מאוד לעוזרים יום טוב 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה,אופיס,משחקים(בעיקר פרו ופיפ"א 2011) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

• 6 תגובות
    • 575 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מחשב ולא מבינה בנושא בכלל, ואיו לי הרבה כסף לכך לכן בחרתי בשני המפרטים הללו כיוון ומחירם זול. מה עדיף מביניהם כאשר השימוש הוא לשם גלישה באינטרנט ועבודה משרדית ( לא מורידה סרטים מקסימום מוזיקה דרך יוטיוב ולא משחקים) התקציב שלי דל מאוד. דגם מחשב: LW-000 מחיר 660 ש"ח מעבדי אינטל Intel Atom Dual Core D525 1.8Ghz מאווררים וגופי קירור none לוחות אם למעבדי אינטל INTEL D525MW Atom D525, Intel NM10, 2xDDR3 SODIMM, VGA, Mini-Itx זכרונות Sodimm Kingston Kingston ValueRam 1GB 1066Mhz DDR3 דיסקים קשיחים Seagate 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III ST3500413AS כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3150 כרטיסי קול On Board 5.1 Channel Audio צורבי DVD none ציוד…

• 6 תגובות
    • 962 צפיות
  25. Started by dmd4ever2011,

[table][tr][td] המוצרמק"טאחריותמחיר ליחידהכמותסה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדים[/td][/tr][/table][table][tr][td] Intel Sandy Bridge Core i5 2500K Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray inti52500KT 3 שנים ₪ 995.00 1 ₪ 995.00[/td][/tr][/table][table][tr][td]פתרונות קירור[/td][/tr][/table][table][tr][td] Scythe Katana 3 Rev 2 Intel 1156/1155/1366 4571225045078 שנה ₪ 122.00 1 ₪ 122.00[/td][/tr][/table][table][tr][td]לוחות אם[/td][/tr][/table][table][tr][td] Gigabyte GA-PA65-UD3-B3 P65 CHIPSET GBGAPA65UD3 3 שנים ₪ 480.00 1 ₪ 480.00[/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרונות[/td][/tr][/table][table][tr][td] Elixir 2GB DDR3 1333Mhz ELXRD32G 3 שנים ₪ 92.00 2 ₪ 184.00[/td…

• 6 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.