ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום רציתי לדעת מה דעתכם על המפרט שאני הולך לקנות לא רשום אבל אני גם מתכנן שהם ירכיבו את המחשב אצלם (שחכתי לבחור את זה באפשרות פשוט ואין לי כוח לכתוב מחדש) מעבד: AMD Phenom 2 955 3.2Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray כמות: 1 - מחיר: ₪528 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪193 לוח אם: Gigabyte GA-880GM-UD2H Six Core Support כמות: 1 - מחיר: ₪370 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: 2Gb DDR3 - 1333 KINGSTON(SINGLE STICK) I5/AM3 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪…
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש נטבוק, המטרות העיקריות הן אינטרנט ואופיס. מתכנן לקחת אותו לטיולים בחו"ל כך שחשוב שיהיה קל (לכל היותר 1.5 ק"ג), וכן להרצאות וכו', וגם כמחשב שני בבית. לא מתכנן לצפות בו בסרטים/סדרות וגם לא לשם משחקים, אבל כן מתכנן לראות איתו סרטונים קצרים באינטרנט (יוטיוב וכו'). בנוסף אני מצלם הרבה, כך שרצוי שיהיה אפשר להפעיל עליו פוטושופ (אלמנטס), וגם קבצי RAW (שהם יחסית גדולים). התקציב - 2000 ש"ח. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ניתן וכדאי להשפר ביצועים (מהירות תגובה בעבודה, מספר תוכנות במקביל) של המחשב הנ"ל לשימושים כלליים לא למשחקים? מפרט קיים Mainboard : Gigabyte GA-MA785GM-US2H Chipset : AMD 785GX Processor : AMD Athlon II X3 425 @ 2700 MHz Physical Memory :Type : DDR2-SDRAM PC2-6400 (399 MHz) - [DDR2-800 2048 MB (1 x 2048 DDR2-SDRAM ) Video Card : ATI Radeon HD 4200 Hard Disk : ST3500418AS (500 GB) Hard Disk : samsung HD103SJ (1000 GB) DVD-Rom Drive : _NEC DVD+-RW ND-3530A Monitor Type : Dell Computer DELL 2209WA - 22 inches Network Card : RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapte4 1. כרטיס מסך חיצוני ישפר ? אם כן איזה ? 2. זיכרון נוסף ישפר ? אם כן איזה ? 3. המהרה של המעבד ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מה דעתכם על המחשב הנייד הזה SONY VAIO VPC ELE1E1EW ? תודה
-
- 2 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום. דוד שלי ביקש שאקנה להם מחשב חדש. מגבלת המחיר היא כ-2000 ש"ח, עם עדיפות לפחות (1800 + מחיר להרכבה + משלוח- הם רוצים שזה יגיע אליהם הביתה). הסתכלתי במפרטים, והרב תכליתי ב-1900 ש"ח לערך נראה מתאים להם. הם משחקים קצת במשחקים, אבל לא הכי חדישים, ככה שלא צריך יכולות גרפיקה מופלאות. מעבר לזה הם גולשים, וקצת Office. אין צורך בציוד היקפי. חיפשתי בחנויות באינטרנט, אבל לא מצאתי חנות שמכילה בדיוק את הפריטים שמופיעים כאן באתר, ואני לא יודע לעשות את ההתאמות הנדרשות. אודה לכם על העזרה! תודה!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן חברים . אני מעוניין לרכוש מחשב נייח , ללא מסך, בסכום של 5 , גג 5 וחצי יש לי כמה דרישות לגבי המפרט 1. שיהיה תואם לינוקס(מאד חשוב לי) ו-ווינדוס , המחשב הקודם שלי הכיל לוח אם שעשה לי המון בעיות ולא איפשר לי להשתמש בלינוקס 2. שיהיה כרטיס מסך חזק(חח למרות שאני סטודנט , מידי פעם איזה משחק טוב יכול לתת שיפט למצב רוח ) 3. אשמח אם המחשב יכיל רכיבים אמינים וחזקים(שיתאפשר לי להשתמש בו לפחות כמה שנים טובות) המון תודה וסוף שבוע נעים
-
- 7 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני מחפש נייד\נטבוק קטן ושיריץ skype שיחת וידאו ובו זמנית גלישה עם מספר טאבים פתוחים על גבי WIN XP\WIN 7. 1. האם מעבדי ATOM מסוגלים להתמודד עם הדרישה, ואחל מאיזה סדרה\דגם (חד ליבתי\דו ליבתי) 2. הסתכלי גם על המעבד E-350 של AMD , הוא יוכל להתמודד עם הדרישה. 3. אם להריץ את אותו דבר על לינוקס (אובונטו) זה יקל על המעבד? נ.ב חשוב לי שהמעבדים יהיו קרירים, הנייד יעבוד 7\24.
-
- 9 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט למחשב ללא ציוד הקפי שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט וכו' אצל משתמש כבד... אחד שלא אוהב לחכות יותר מידי מהדאבל קליק עד לביצוע. אין צורך בכרטיס גרפי חזק-הוא לא משחק. חשוב שהכל ירוץ חלק גם אם זה בא על חשבון המחיר... לכן אם אפשר גם מפרט נוסף שיכלול כונן פלאש למערכת ההפעלה (ואז נעלה את התקציב לאזור ה-2500-2800). בתודה, ברק.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אהלן לכם ^^ אני מעוניין לקנות מחשב חדש (אחרי ששנים לא עשיתי זאת הגיע הזמן להעיף את העגלה הישנה לפח..). התקציב שלי הוא עד 2500 שקל, ניתן לחרוג עד 2700. השימושים - לרוב שימושים בסיסיים יומיומיים - גלישה, סרטים באינטרנט, אופיס, אבל לפעמים גם - קצת עריכות בפוטושופ, קצת עריכת סאונד (ב-cubase) ודברים כבדים. אני נוטה להעמיס על המחשב שלי, ולכן אני רוצה מעבד וזיכרון חזקים. בנוסף - אני אשמח שיהיה למחשב אופק שדרוג טוב, כלומר - שאני אוכל להוסיף/לשנות חלקים, ושיהיה לוח אם טוב ואיכותי שיתמוך בטכנולוגיות והחיבורים החדשים (למשל - USB 3). אני צריך רק את המחשב והמארז, כל השאר יש לי (מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים). כרטיס מסך בסיסי (לא מובנה) יספיק, ואין צורך בכרטיס סאונד מעבר למה שיש בלוח אם. ה…
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב לשימוש ביתי\משרדי, עם כוונה שיחזיק כמה שיותר זמן ציוד היקפי נדרש: מקלדת, עכבר, רמקולים תקציב: עד 3000 ש"ח דרישות בסיסיות: 1. מעבד אינטל, לא AMD. 2. לוח עם כמה שיותר יציאות USB(כולל USB3), יציאת 1394 3. כרטיס מסך עם יציאת HDMI. לא משולב. 4. מחשב שקט בזמן השהייה\לילה. ללא פשרות בספק ובמארז. 5. דיסק 1 טר"ב. 6. זיכרון 4 ג"ב DUAL CHANNEL. אשמח לקבל הצעות תואמות תודה.
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש לסלון מחשב HTPC שיהיה מבוסס על המארז CFI A8989 CUBE 150W: http://tms.co.il/product/7378 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך אם אפשר. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בלי חריגה. 2. מה שימושי המחשב : רק הזרמת תוכני FULL HD על מסך LED 55 INCH + גלישה באינטרנט + הורדת קבצים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: LED 55 INCH 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? ללא ציוד היקפי. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס: לא. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנ…
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת מאנשים שמבינים מה דעתכם על המפרט הזה בשבילי ??? -מה שחשוב לי הוא: התקציב הוא עד 3K, מחשב זריז שלא נתקע בהרצת תוכנות רבות במקביל לרוב יופעל 24/7 לשימוש ללימודים, משחקים כבדים וסרטים כנראה ללא OC בזמן הקרוב אם בכלל אבל שדרוג והחלפת רכיבים בעוד מס שנים חשוב!- מארז טוב עם קירור וסינון טובים להגנה מירבית על המעבד מאחר ויש המון אבק ושיער באיזור שבו הוא הולך להיות-מפחדת שיסתם...ואם אפשר אז גם שקט וזהו מקווה שלא שכחתי משהו-המפרט: פריט תיאור מעבד Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת Tray גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) …
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
<blockquote> כבר בחרתי מחשב, אני רק רוצה שתאשרו שמדובר בעסקה טובה ובחנות מומלצת: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8694 </blockquote> <blockquote> בכל מקרה, מיליתי גם את השאלון 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית (אופיס ואינטרנט) והרצאות (חשוב שתהיה לו איכות סאונד טובה לשמיעת הרצאות באמצעות המחשב) 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט …
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מוצאת בשום מקום באינטרנט תשובה לשאלה האם הסוללה של הלפטופ lenovo thinkpad e320 היא נשלפת או מבנית, דבר שמאד חשוב לי. ראיתי בהודעה אחרת פה שהסוללה של ה-e420 לא נשלפת. האם מישהו יודע אם זה כך בהכרח גם ב-e320. הדבר מאד חשוב לי וגם כך קשה למצוא ביקורות על המחשב. תודה מראש לכל המשיבים, יעל.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
* מטרות המחשב: עבודה יומיומית, שיפעיל משחקים שהם גם דיי כבדים, צפייה בסרטי HD ורצוי שיסחוב גם עריכת סרטים. * גודל המסך: 15.6 אינטש * משקל רצוי" לא משמה לי כל כך כמובן שעדיף כמה שפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך: שתספיק לפחות ל3-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חייב יציאת HDMI רצוי גם DVI או VGA * בלוטות: חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח:לא כל כך הבנתי * צורב DVD: חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית : לא אבל שתהיה אחריות בארץ * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא שיהיה מחשב חזק עם מעבד חזק ומהיר התקציב המשוער הוא 3000 ש"ח תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
חשוב שהמפרט יכלול 4GB זיכרון ושיהיה שקט אין לי צורך בציוד היקפי מלבד מקלדת ועכבר תודה לעוזרים! עדכון: גם אין צורך בהרכבה
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להרכיב מפרט למחשב בסיסי שיהיה בשימוש לאינטרנט, youtube, ומשחקי java בסיסיים. חשוב שהמארז יהיה קטן ככל שאפשר (מתוכנן לשים את המחשב על השולחן וחשוב שיתפוס כמה שפחות שטח עבודה) עם המגבלה שכונן DVD הוא חובה. תודה לכל העוזרים 1. מה התקציב המקסימאלי? 1,500 כולל מסך א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: משחק JAV…
-
- 4 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני משתתמש בהרבה מאוד תוכנות כבדות ובהם בסיס נתונים, תוכנות JAVA ופלאש, במקביל. אני ממש לא גיימר, אבל יבוא לי בטוב שתיהיה לי את האפשרות לשחק סטארקראפט 2 ברזולוציה סבירה. אני מתכנן שזה יהיה מחשב ללא מעט שנים, חשוב לי שהמחשב יתמוך בפורמטים עתידיים למיניהם במידה וזה אפשרי. אוברקלוקינג - יש לי רקע מוגבל מאוד, אם מדובר במשהו פשוט ומומלץ שלא פוגע ביציבות, אני אשמח, גם במחיר של קניית מערכת קירור יותר מאסיבית (מראש). למחשב הולך להצטרף מסך מאוד גדול, בין 26 ל 30 אינץ. אני כנראה הולך מחר לקנות את המחשב הבא, אשמח להערות: processor: intel i7 2600k motherboard: gigabyte z68ma-d2h-b3 ram: gskin 8gb 1600mhz hd's: ocz SATA3 agility3 60gb western digital 1000gb sata3 7200rpm …
-
- 8 תגובות
- 864 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה מחשב לצפייה בסרטי HD שיתחבר לסוני ברבייה 32 אינץ'. אני מעוניין שהמחשב ישרת אותי למטרה זו 3 שנים ללא צורך בשידרוגים משמעותיים, אשמח להבין מה בעצם ההבדלים בשני המפרטים שמוצעים פה - http://hwzone.co.il/specslist/index.php?section=296&compare=135007,135006 האם עיניין כרטיס הטלוויזיה משמעותי לי? המון תודה, דורון
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לבנות מחשב שאותו הוא יקנה בארה"ב (מארז יירכש בארץ). יש לו כרטיס מסך Viper Ati Radeon Hd 5870 ויש לו ssd 250gb של אינטל , סדרה 510 יש לו גם צורב בלו ריי סביב זה הוא רוצה לבנות מחשב,לא כולל ציוד היקפי. הדברים שהוא צריך ויתאימו לרכיבים שלו : לוח אם, זכרונות, מעבד, ספק כוח - אלו בארה"ב בארץ - מארז תקציב כולל : 1700 דולר להכל יחד. ועכשיו אנסה כמה שיותר לענות על השאלון לפי חוקי המפרטים(התשובות באדום) : 1. מה התקציב המקסימאלי? 1700 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך אבל אפשר לנצל הכל במידת הצורך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? …
-
- 6 תגובות
- 855 צפיות
-
-
המחשב מיועד לאדם מבוגר רק לגלישה ושימוש משרדי קל. יש צורך בציוד היקפי ומסך. בלי OC, משחקים ושאר ירקות. מערכת מינימלית עם תמורה טובה לכסף, תודה.
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 דולר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג (WITCHER 2 BFC:BC, BF3 ME3) הכוונה לשחק בהגדרות הכי גובוהות על 1900X1200 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לוח אם, מארז, ספק כוח, כונן קשיח 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? בספק מקסימום משהו קל. 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. ארה"ב 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים…
-
- 8 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום לכל חברים הפורום, אני זקוק למפרט מחשב חדש שאמור להריץ תוכנות כבדות ביניהם תוכנות גרפיקה, וידיאו והקלטות. Photoshop, After Effects ו-Cubase. צפייה בסרטי Full HD וגלישה באינטרנט. אין לי צורך כלל במשחקים. אני לא יעשה OC. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח אבל ניתן להגיע גם ל 4,000 ש"ח אם יש צורך בכך. זהו הבסיס למפרט המחשב, אשמח אם תגידו לי מה דעתכם. מעבד: Intel I7 Quad Core 2600 3.4Ghz 6MB לוח אם: Gigabyte Z68 (מבקש המלצה לדגם בסדרה או אחר) דיסק קשיח: 2,000GB Sata 3 של WD זיכרון: Kingston 4GB DDR3 x 2 -מה ההבדל בין 1330 ל 1600? ואיזה כדאי לרכוש? כרטיס מסך: האם יש לי צורך בכרטיס מסך לשימושים שציינתי? אם כן, מעדיף כרטיס מסך איכותי עם כניסות לשני מסכים + HDMI מבקש המלצה למא…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. נניח לרגע בצד את המחירים שכתובים כי הם לא רלוונטים. איזה מחשב הכי כדאי מבחינת המכשיר עצמו? אני מעדיף עם מסך 13" אבל אם אחד ה15ים עדיף מסיבה מסויימת אז אלך עליו. תודה רבה על העזרה! נדב http://www.pelephone.co.il/web/3G/Corporate/Catalog/catalogue/.aspx?tab=0
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מוכר את המחשב שלי בגלל שאין לי בו שימוש אני בצבא ואני לא מנצל אותו אני בטוח שאחד מכם ידע לנצל אותו לא עבר אוברקלוק לא מבין בזה בכלל מעבד Q9550 זיכרונות CORSAIR 4GB מארז ANTEC THREE UNDER כרטיס מסך 4870X2 5 מאווררים לוח אם הארד דיס 500GB צורב DVD רגיל כרטיס מסך CREATIVE XFI GAMER קירור למעבד שקט במיוחד פאלפון 0507114835\ מחיר 1500 אפשרות ליקנות משתמש של סטים בעוד 500 שקל סה''כ 2000 חשוב לציין שאין ספק מכרתי אותו בנפרד GIGABYT EG41MF-USTH2
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-