עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום וברכה, לא מזמן פרסמתי הודעה בדבר מחשב שולחני שאני עומד לקנות ובקשתי המלצות, הערות והארות. השרשור ההוא נעלם בתהום הנשיה ללא תגובות קונקרטיות והייתי מעוניין להעלות את המפרט הכמעט סופי שגבשתי לקראת סגירתו. ייעוד המחשב הוא שימוש משרדי, גלישה באינטרנט, צפיה בסרטים וגיימינג [יחסית] כבד; כמו כן אני מעוניין להשקיע בחומרה איכותית שתתן לי מחשב על ביצועים ראויים גם בעוד שש שנים מהקנייה. תחילה אפרט את החלקים שכבר הזמנתי ולאחר מכן את ההתלבטויות והשאלות: מעבד: Intel 2nd Generation Core i7 2600K לוח אם: Intel DP67BG זכרון: Kingston DDR3 1600Mhz 2x4GB HyperX כרטיס גרפי: Asus GTX 570 DCII דיסק קשיח: Intel SSD 160GB 320 Series מסך: LG E2340T 23" LED [ציוד היקפי נוסף זניח] כעת ההתלבטו…

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by hopla,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב נייד למשחקים בארצות הברית, עד 1400$ ולאחר סינון הגעתי לשני מחשבים מה לפי דעתכם יותר טוב? הטושיבה בעל כרטיס מסך יותר טוב,כונן יותר גדול השאלה היא האם הוא שווה את תוספת הכסף? http://us.toshiba.com/computers/lapt...70/X770-ST4N04 הDELL בעל מסך HD מלא לעומת HD+ בטושיבה,יש לו 3D שפחות מעניין אותי.והוא יותר זול ב 100$ ( $1,334.99 ) 2nd generation Intel® Core™ i7-2630QM processor 2.00 GHz with Turbo Boost 2.0 up to 2.90 GHz NVIDIA® GeForce® GT 555M 3GB graphics 8GB Shared Dual Channel DDR3 Memory 90 WHr 9-cell Lithium Ion Primary Battery 750GB 7200 RPM SATA Hard Drive 17.3" FHD (1080p) 3D Display with 2.0MP HD Webcam &amp…

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא צריך לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת אודיו א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרוטולס, קיובייס ואבלטון. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם…

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by TomL94,

. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות בבקשה לא לחרוג - אבל אם יש חריגה מומלצת אז לציין אם אפשר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (משחקים קלים, משחקי רשת בעיקר או משחקים ישנים, מכיוון שיש לי קונסולה שעליה אני מריץ את החדשים), עבודה יומיומית (אופיס, אינטרנט, מוזיקה וכד'). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Team Fortress 2, Counter Strike: Source, Football Manager וכו…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by talta1,

כמות מחיר Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד 330₪ SAPPHIRE HD 6850 1GB - בקניית מחשב חדש מעל 2500 ש"ח 630₪ Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray 449₪ Corsair 4Gb Kit (2G X2) TW3X4G1333C9A CL-9-9-9-24 184₪ WD 500GB Sata 3 Caviar Blue 205₪ ARMOR A60 2X 120mm + 200mm TOP Vent + USB 3.0 + eSATA HOT SWAP HD CAGE 408₪ LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black 99₪ Microsoft Windows 7 Home Premium Hebrew 32/64 BIT COA + DISK - למערכות חדשות מלאות ומחשבים ניידים בלבד 351₪ LG E2240S 21.5" LED Monitor 5mS 1:200000 691₪ Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only 110₪ סהכ 3507

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  6. יש לי שתי הצעות אני ישמח אם תוכלו להגיד לי איזה עדיף http://tms.co.il/preview/spec/qflh8b3d או http://tms.co.il/preview/spec/f1c56dy3 תודה רבה

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  7. Started by ENROLL,

שלום, בשעה טובה אני קונה לפטופ ראשון שלי אי פעם ללימודי צילום. הדרישה היא נייד בגודל 17.3 עם מקלדת מלאה. ראיתי כמה דגמים לחלק יש יתרונות אחד על השני אך לא מצאתי את ה"מושלם". אלו הדגמים שהגיעו לשלב הסופי במחיר שניתן לספוג (שניהם עם מסך מט): http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3750-2630qm.htm עם שדרוג ל-8GB חסרונות שמצאתי: כרטיס מסך חלש שאולי לא יספיק לעיבוד קבצים גדולים בפוטושופ מסך HD READY עם רזולוציה של 1600*900 בלבד. דגם שני של HP לפי התאמה אישית באתר שלהם, כך שאם אקנה אותו אזמין מארה"ב לארץ: [table][tr] [td]Color[/td] [td]steel gray[/td] [td]edit[/td][/tr] [tr] [td]Operating system[/td] [td]Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit[/td] […

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by ENROLL,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. אני מחפש מחשב פיסי קטן כמו ה-MAC MINI ולא מצאתי (ולא HTPC). האם קיים מארז קטן כמו המיני שניתן להרכיב ממנו מפרט חזק כמו שהתפוח מציע? תודה.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  9. שלום לכולם, אשמח לשמוע חוות דעת על המפרט הבא לגיימינג. אם יש הערות או שינויים אני אשמח מאוד שתאמרו לי מה האלטרנטיבות ומדוע. תודה רבה מעבד: Intel Core i5-2500 Tray לוח אם: ASRock Z68 Pro3-M זיכרון: 4GB Kingston DDR3 1333MHz X 2 כרטיס גרפי: Gainward GeForce GTX 560 Ti DDR5 PCIe קירור למעבד: Scythe MUGEN 2 דיסק קשיח: WD 1TB SATA 7200 32MB צורב: LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk מארז: Thermaltake Element T (VK90001N2Z) eSPORTS CASE - Black ספק כוח: THERMALTAKE TR2 500W 80Plus Bronze 36A ATX 2.3 A-PFC 12cm Fan - PSU

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by duk4u,

כשאני צופה בתוכנית טלוויזיה במחשב הנייד למרות שבהגדרות הסאונד על הכי גבוה, הסאונד אינו מספיק גבוה. וכשיש פרסומות הסאונד עולה לרמה נאותה. כיצד בכול זאת אפשר להגביה את הסאונד כדי שאפשר להאזין בצורה סבירה. גם בסרטים ב VOD אותה בעייה. אשמח לקבל סיוע בנושא בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by yaniv76,

היי, אני חדש פה ואני ממש לא מבין במעבדים ולוחות אם ובכלל בחומרה. באתי לפה אחרי ששמעתי זה הפורום הכי אמין שיש.. אוקי אז לנושא, המפרט שלי זה q6600 כרטיס מסך 260 gtx 4 g ram win7 64 bit ספק 500 וואט לוח אם לא יודע אבל הוא ישן כמו המעבד(משו כמו שלוש שנים) אני צריך שתמליצו על שידרוג של מעבד ולוח אם שהכול ''יתאים'' אחד לשני. התקציב הוא 1000 . דרך אגב בכמה אני יכול למכור את המעבד שלי?(4 ליבות) תודה :]

• 2 תגובות
    • 586 צפיות
  12. Started by tslil100100,

blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי?2800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך כל עוד החיסכון יוריד מהפוטציאל שיוכל להתממש בניצול כל הכסף אז לא. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?2800 גג! 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.Crysis 2, BFBC3, COD 4/5/6/7, witcher 2 ועוד הרבה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920 על 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by Python2,

שלום לכולם אז חשבתי וחשבתי והנה המפרט שהגעתי אליו (בזכותכם כמובן) מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪452 מארז: בקניית מחשב חדש בלבד - Lancool Midi Tower PC-K62B Black Window כמות: 1 - מחיר: ₪395 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪184 כרטיס מסך: Gigabyte GTX560 TI 1GB GDDR5 SUPER OVE…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by shahar0592,

* מטרות המחשב? גיימינג ויום יומי * גודל המסך? בין 13.3 ל15.6 * משקל רצוי? אין משקל מחייב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן אני מול חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מעל ל2 יציאות USB 3 * בלוטות? כן / אבל לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בארץ אז לא עם בחול אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? לא אבל dell Alienware ניראה לי טוב אני יכול להגיע עד 5K כולל משלוח ומע"מ מעדיף שפחות תודה והמשך יום טוב לכולם ^^

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by כשריוס,

איזה מחשב נייד כדאי לקנות? אני לא מבין במחשבים ממש כדי לבחור לעצמי מחשב נייד כמתנה לשחרור. נתנו לי תקציב של 3200 ואין לי מושג איזה לקנות. אני צריך כמה הצעות שלכם לפני שאעשה סקר שוק. תודה רבה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  16. Started by DanteRev,

היי, 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? סרטי HD ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. FIFA 2011 ,NBA2k11 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום…

• 3 תגובות
    • 729 צפיות
  17. שלום, אני מחפש המלצה למחשב נייד. אני צריך מחשב נייד לשימושים הבאים: אופיס, סרטים, קידוד סרטים, PHOTOSHOP (לא ברמה מקצועית) ועוד כל מיני תוכנות שדורשות מפרט כל של PHOTOSHOP. משחקים - לא גיימר כבד, אבל תמיד יהיה נחמד שיהיה את היכולת לשחק משחקים (לא חייב ביצועים HIGH של כרטיס מסך, אך גם שלא יהיה LOW) והדבר הכי חשוב שהמחשב יחזיק כמה שנים (מבחינת מהירות), אני שונא מחשבים שאחרי שנתיים אתה צריך 5 דקות שהמחשב יעלה... עד 4000 ש"ח. מחשבים שהסתכלתי עליהם (לא יודע אם הם עונים על הדרישות): http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5570 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=17751 תודה

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  18. המחשב של אחותי נהייה יותר איטי מעגלה שנוסעת ברוורס ולכן היא ביקשה שארכיב לה מפרט עד 2000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כן ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, אופיס וכרגע משחקי פשוטים באינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לא מחשב גיימינג -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמו…

• 5 תגובות
    • 780 צפיות
  19. תקציב: עד 1000$ (אשמח לקבל קישורים לקופונים משתלמים אם מישהו מכיר) מקווה להזמין בשבוע הקרוב. גודל 15-16" מוכן לשקול גם יותר קטן אם יש מציאה... רזולוציה: רצוי HD+ או יותר... שיומשים עיקריים: תוכנות אדובי, תלת מימד (maya, z-brush...) צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט... אין צורך שיהיה בנוי למשחקים. איכות המסך חשובה אבל לא קריטית. בבית יש לי מסך טוב שאני יכול לחבר אליו את הנייד אם צריך. יש לי נייח חזק והשימוש העיקרי בנייד יהיה כשאני לא בבית (בלימודים או בנסיעות...) זמן סוללה: 4 שעות בזמן שימוש סביר נשמע לי הגיוני. אני מביא את המחשב לארץ ולכן חשובה לי האחריות. העדפה למחשבי לנובו או דל. איך ה-t420 בשביל גרפיקה? המסך סביר? ואם כבר אחריות... במקרה שקונים refurbished, האחריות זהה? ועו…

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  20. שלום, רכשתי לפני כחצי שנה (קצת יותר) מחשב דל. האחריות של המחשב היתה 3 שנים של דל. מאז החנות שרכשתי ממנה פשטה רגל, ואני כנראה בשלבי מעבר הדירה איבדתי את האחריות (יש מצב שלא קיבלתי אחריות בפתק פיזית?) האם זה מתועד בדל שהמחשב נרכש מהם (בעזרת מס' סידורי או משהו). אוף, אסון.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by g.xorre,

פרטי המחשב: מעבד Dual Core E5400 לוח אם Gigabyte GA-G31M-ES2L זיכרון 4GB DDR2 כרטיס מסך GeForce 9600GT 512 DDR3 ספק כוח Hunt-Key cp 400 hp זה מחשב לעבודות פושטיות - הכנת מצגות וקליפים קצרים בפרימייר, סריקה וצריבה. מדובר בחומרי DV רגילים. + אם מישהו מכיר תוכנה טובה למצגות (לסרטוני בר/בת מצווה וכו..) אני אשמח לשמוע. מודה לכם מראש על כל טיפ, עצה או ביקורת.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  22. Started by fers,

איך המפרט הזה לתקציב הזה? מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪849 קירור למעבד: Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 - מחיר: ₪110 לוח אם: Gigabyte GA-PA65-UD3 for 1155 כמות: 1 - מחיר: ₪452 מארז: Gigabyte AURORA, No PSU, ATX, Aluminium body, Fan X3 120mm Blue Led Silver +FSP 600W SILVER 80 - בקניית מחשב חדש בלבד מעל 3000 ש"ח כמות: 1 - מחיר: ₪499 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪248 כרטיס מסך: Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1345 כונן אופטי: LG DVD-RW x22 Dual Layer Sa…

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. אהלן, יש לי בעייה שאני לא יודע איך לפתור אותה: מחשב נייד מדגם LG X130 שעובד בסדר, אבל ברגע שמנתקים אותו מטעינה (חיבור למקור חשמל) הבהירות יורדת אוטומטית מבהירה לנמוכה מאוד.. חיפשתי באפשרויות של חסכון בחשמל למצוא את השינוי בבהירות וגם במאפיינים של המסך ועוד אבל שום דבר לא צלח (גם לא בתוכנה של LG) מישהו יכול לעזור כאן ומכיר את הבעייה? תודה

• 4 תגובות
    • 935 צפיות
  24. היי לכם, טוב התקציב שלי עלה ל- 4,000 ש"ח ככה +/- 200 ש"ח. המטרה היא לקנות 2 מחשבים ניידים במחיר כולל של כ- 8,000 ש"ח. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית * גודל המסך? 13.3 / 14.1 * משקל רצוי? עד 2.2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? משהו כמו 5,6 שעות + * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא חובה * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 מספיק * צורב DVD? לא חובה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא יודע מה זה אומר * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? LENOVO, אבל אני גמיש תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by evgeni99,

אבקש חוות דעתכם בנוגע ל 4 מפרטי מחשב השימוש למחשב יהיה לצורך גלישה אופיס ומעט משחקים אבקש התייחסות בנוגע לחלקים לא מומלצים למשל לוח אם,ספק ומעבד אם יש צורך בשדרוג חלק מסויים כדי לשפר בצורה משמעותית את ביצועי המחשב התקציב שעומד לרשותי הוא עד 1500 ש"ח מפרט 1: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 מארז + ספק כח מארז הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כח מותג FSP 300-60HCN 300W מעבד Intel® Core™ i3 2100 3.1GHz לוח אם Chipset Intel H61 B3 כ.קול 5.1 כ.רשת 10/100 דיסק קשיח Western Digital 500GB SATA2\SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 2GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מחיר: 1285 מפרט …

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים