עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by SpiritKnight,

זה מה שהרכבתי: AMD ATHLONXP1800+ GIGABYTE 7VRXP MICRON 256MB 266MHZ MAXTOR 60GB 7200RPM LEADTEK GEFORCE4TI4200 128MB TSUNAMI VIRGO+350W(תואם AMD?) LG-795FT+ ACER X52 TEAC 1.44 סה"כ:5062 ש"ח. יש מה לשפר? אני אשאל אותו היום אם הוא מעוניין בDVD\WD 8MB CACHE בתוספת מחיר.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by most,

שלום שוב, הבנאדם מחרפן אותי כל כמה שעות עדכון סופי (אני מקווה ) מחשב למשחקים ללא מסך והיקפי יכול להיות מפרט AMD או אינטל העיקר הביצועים חשבתי על זה שם מוצר מחיר מעבד Intel Core 2 Duo E6550 Box 858 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L 578 כונן קשיח Westren Digital 1600AAJS 160GB 244 זיכרון OCZ DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Special Ops 330 כרטיס גרפי GeCube RADEON HD3850 HDMI 512MB PCIe 1,089 צורב LG GSA-H62N X18 DVD 178 מארז ללא ספק COOLER MASTER Centurion 532 318 ספק כח Cooler Master eXtreme Power 430w 227 קרור למעבד Arctic-Cooling FREEZER-7-PRO FOR INTEL 775 120 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) 79 סה"כ 4021 ¤ או זה מחשב מבוסס …

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  3. שלום רב, מבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט מחשב PC שישמש לעבודות עיצוב גרפי בלבד (פוטושפ, פלאש, אילוסטרייטור וכיו"ב). חשוב שיהיה מהיר ויציב (ככל הניתן, במסגרת התקציב). - המחשב יעבוד עם קבצים כבדים, לפעמים גם מעל 1.5GB - אין צורך ביכולות סאונד מיוחדות - המחשב ישמש לעבודה יום יומי, לצרכי פרנסה - לא יישוחקו משחקים במחשב - אין צורך בציוד הקפי - אין צורך בחלקים כמו כרטיס טלויזיה, אבל כן בכרטיס רשת אלחוטי - חשיבות השקט: 7 - לא מתוכנן אוברקלוקינג - אין צורך במערכת הפעלה - מבחינת החנות והמיקום, אין עדיפויות. חשוב בעיקר המפרט ולפיו כבר אפעל למציאת החנות. אם זה הכרחי, אז העדיפות היא לאזור באר שבע ואפשרי גם תל-אביב - אין העדפות מבחינת גודל המארז - אין כרגע תכנון לשדרוג עתידי…

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  4. שלום לכולם, אני רוצה שתבנו לי מפרט מחשב בלי מסך, בעיקר לאינטרנט ועבודה בווינדוס ממש לא צריך למשחקים, עד 2500 ש"ח גג. אבל שיהיה מחשב משהו טוב לא איזה מעפן שבקושי יעלה אינטרנט וכאלה... בעיקרון זה לא בשביל משחקים או דברים כבדים אבל שיהיה נורמלי, אז כמו שאמרתי בלי מסך ולא למשחקים עד 2500 ש"ח ממש אפילו עדיף קצת פחות והעיקר מבוסס אינטל. תודה מראש לממליצים וערב טוב.

• 6 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by The-Devil,

איזה מפרט יהיה חזק יותר למשחקים מפרט מבוסס INTEL או AMD?? אני חשבתי (ועדיין חושב) שאפשר לעשות מפרטים מצויינים למשחקים משניהם אבל חבר שלי שעובד באיבורי אמר לי שלמשחקים עדיף שיהיה INETL ושAMD עדיף יותר לתוכנות גרפיות וכו'... זה נכון?!?!

• 6 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by scot,

שלום, אני מעוניין לקנות נייד של דל מ-Notebookclub. המחשב מגיע עם אחריות לשנה, שניתן להאריך לשלוש בתוספת של 290 ש"ח. רציתי לדעת מניסיונכם אם התוספת לעוד שנתיים משתלמת או שהאחריות הזאת לא כוללת יותר מדי. יש מקומות שנותנים רק שנה של אחריות מלאה ואחר כך היא לא כוללת מלא דברים. תודה.

• 6 תגובות
    • 9.5k צפיות
  7. שלום אחרי הרבה כאבי ראש מצאתי מיפרט שניראה לי טוב למדי בשביל הצרכים שלי (המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט ) האם הרכיבים מספיקים או שהיגזמתי? אתם יכולים בבקשה לאמר לי האם המיפרט הזה מספיק ואין בו יותר מידי דברים שמייקרים את המחיר? האם אפשר להיתפשר בכמה דברים כדי שיצא זול יותר? תודה לעוזרים ד"א אני לא מתכון לעשות O.C מחיר מקסימלי: 5,500 אולי אולי אם באמת צריך אז 6,000 למפרט: שמתי לב שאתה מבין במיפרטים של מחשבים ורציתי לשאול אותך איך המיפרט הזה... זה כמעט אותו מפרט שעשית למישהו פה בפורום... רק שהוספתי לוח אם יותר מיתקדם ואני לא יודע אם זה ממש שווה... p45 במקום p43 שהיצעת וזהו רק אני רוצה לברר כמה פלוס מינוס יצא המחיר והאם יש דברים שכדאי לוותר כדי שהמחיר לא יהיה כ"…

• 6 תגובות
    • 793 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי?4300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Dark Souls 3, Witcher 3, FIFA16 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19'' ,1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, …

• 6 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. המפרט מיועד למשחקים וסרטים בעיקר. המפרט הוא עד 6000שקל מקסימום אבל רצוי מאוד! ואני מדגיש מאוד מתחת ל5700שקל. לא צריך שום ציוד היקפי פרט לעכבר אופטי רגיל של מיקרוסופט. אז הנה מה שחשבתי עליו : CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 565.41 ] 1 Motherboards for AMD : Epox 8RDA+ v2.1 nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, 1394, LAN, USB 2.0) [ ¤ 571.12 ] 1 Memory : DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory [ ¤ 517.54 ] 1 CPU Cooling : Thermaltake Volcano 11+ Xaser Edition Highest Performance Cooler for AMD [ ¤ 169.93 ] 1 Hard Discs : Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD [ ¤ 498.43 ] 1 Video Cards : G…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, הייתי רוצה לקבל בבקשה הצעות למפרט מבוסס AMD 64Bit, ללא מסך (עם ציוד היקפי - אבל בלי רמקולים) בתקציב של כ-3500 ש"ח (מוכן להתגמש קצת אבל אם אפשר להשאר במסגרת התקציב אשמח...). כמה שאלות - איזה מעבד כדאי (כמה Ghz), באיזה Socket - ראיתי שההבדלים בין S-734 לS-939 לא גדולים כ"כ במחיר. איך ההבדל מבחינת ביצועים? ומה יותר משתלם? לוח אם - האם כבר עדיף לקחת PCI - E ? ואז עולה השאלה של איזה כרטיס מסך... חוץ מזה בניתי את המפרט הנ"ל: אשמח להצעות לשיפור/ייעול, האם אפשר להוריד את המחיר ו/או לקחת רכיבים טובים יותר? תודה רבה על העזרה! [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 749 צפיות
  11. 1.התקציב המקסימאלי שלי הוא 3k אפשר לחרוג במידת הצורך עד 500₪ אשמח אם יש אפשרות לחסוך 2. שימוש המחשב: עבור עריכה גרפית, עבודה משרדית. שימוש בתוכנות אדובי - פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין, עם אפשרות בעתיד של תוכנות לבניית אתרים העבודה במחשב יהיה לצורך פרנסה. ההגדרות הגרפיות של המחשב מיועדות להיות גבוהות 3. אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 - המחשב בחדר שינה 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות, ויש לכלול מערכת הפעלה ווינדוס 7 או xp 8. האם י…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אני צריך מפרט למחשב שמיועד לעריכת וידאו... וגם רציתי לדעת האם יש ערך כלשהו לכרטיס מסך בשביל עריכת וידאו...אם לא אז אפשר לשים את הכרטיס מסך המינימלי ביותר.

• 6 תגובות
    • 676 צפיות
  13. אני לא צריך מקלדת, עכבר,מסך ומדפסת. אני מעוניין בצורב dvd. מעוניין בדיסק קשיח של 250 גיגה(אם יש יותר במחיר ממש קרוב, אז כמובן שאשמח :-)). גיגה זכרון לפחות(אם נשאר כסף, אז כמובן שיותר, אני מניח שיהיה יותר טוב) לגבי המארז, אני מחפש מארז שיש לו כפתור restart ויציאות usb מקדימה. מעבד ולוח אם, אין לי ממש מושג בזה. כמו כן, כרטיס מסך לא צריך להיות מהשורה הראשונה, כי לא מתוכננים לשחק עליו משחקים. אני מעוניין שגם כרטיס המסך וגם כרטיס הקול, יהיה בניפרד מלוח האם. רצוי שכרטיס הקול יהיה כרטיס מבית טוב, אך לא יקר, כלומר, שוב, לא מהשורה הראשונה, אבל משהו סביר. בקיצור, אני מחפש את המארז וכל הכלול בו. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 555 צפיות
  14. Started by gogi,

ניסיתי להכין מפרט שישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, קצת משחקים, קצת עריכת סרטים ועריכת תמונות באופן בסיסי. אין לי בעיה לקנות ממס' חנויות ולהתקין הכל בחנות אחת: מעבד: INTEL CORE 2 duo e6300-------1081 לוח אם:ASROCK xfire 775----------479 זכרונות:twinmos 2*512 667mhz------700 כרטיס מסך:gigabyte geforce 7600gs 256mb PCIe--683 כונן קשיח:411---WD 250GB צורב דיוידי: lg h10a-----186 מארז+ספק: compucase 6A19+HEC 400TRT------490 סה"כ:4030 עכשיו שאלותי הם:1. האם יש בעיה של לקנות את החלקים ממס' חנויות ולהרכיב אותם בחנות אחת או שעדיף לקנות הכל בחנות אחת? 2. תנסו לשפר לי את המפרט אני יכול להוסיף עוד כ300 לתקציב הנה עוד מפרט שמצאתי בפורום, נראה לי המפרט הזה יותר טוב וגם הכל מחנות …

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  15. אז ככה, תקציב: 5,500 ש"ח דרישות מהמחשב: שיהיה שקט וקריר, שיעמוד בעומס, שיריץ את כל המשחקים החדשים והכבדים, על המחשב יותקן ככל הנראה ויסטה. ציוד היקפי: מסך- לא משנה לי 22 או 19 העיקר שיהיה טוב לצפייה בסרטים, ולמשחקים. מקלדת ועכבר- מקלדת שתיהיה מקלדת אינטרנט, לא אלחוטי. עכבר- לא אכפת לי ממש איזה רק שלא יהיה אלחוטי ולא יתקלקל תוך שנה. רמקולים- בסיסיים, לשמיעת מוזיקה, והווליום יהיה חזק ואיכותי, אבל שהרמקולים לא יהיו יקרים מידי, עד 200 שקל. חובה 4 ג'יגה, מעבד E8400 לפחות כמובן, ומשהו דיי חשוב שהמארז יהיה יפה ואיכותי.

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  16. Started by almogco,

1. מה התקציב המקסימאלי?3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. gta וכל מיני משחקים עתידיים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, …

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by newyork3,

צריך ייעוץ לגבי המפרט הבא (כל הערה תתקבל בברכה-התייחסו נא לכל החלקים) מעבד ??AMD Athlon 64 3500 Socket 939? Box Venice - *BW - Stepping E6 דיסק קשיח - Westren Digital 250GB 7200 16MB Buffer Sata II WD2500KS כרטיס מסך - Gigabyte GV-NX66T256D GeForce 6600GT 256MB SLI DDR3 PCI מארז Thermaltake Soprano VB1000SWSI Silver + 400Watt Thermaltake PSU צורב LG DVD-R/RW+-R/RW GSA4163B 16x8x24x16x32 DVD לוח אם-Gigabyte GA-K8N Ultra SLI nForce4 Socket 939 Bulk Motherboard GeIL 1GB (2x512MB) DDR 3200 Value Dual Channel Memory זכרון Creative SB Live! 7.1 24-bit Bulk PCI Sound Card כרטיס קול תודה רבה והמשך יום טוב!

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  18. מדובר במשחקים כמו סימס. כרגע המשחק רץ על פנטיום III עם כרטיס מסך RADEON 7000 64MB. אני מחפש חלופות זולות יותר לכרטיס המסך ולמארז, כלומר כרטיס מסך בסביבות 400-500 ומארז בסביבות 200 שח. תודה.

• 6 תגובות
    • 578 צפיות
  19. שלום, אני מחפש להרכיב שרת הורדות וסטרימינג לבית מחלקים שיש לי ולבנות על זה. חשוב לי שיהיה שקט, חסכוני בחשמל, וקניה חכמה (רכיבים משתלמים) יש לי את הרכיבים הבאים, בסוף יש את המפרט יחד איתם אבל המחיר כאילו ב0 ש"ח. 1. מעבד - Intel i5-4570s 2. ספק - Corsair 750w 3. קירור - Scynte Ninja Plus [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]מארז מחשב Antec One מארז Antec דגם One כולל 2 מאווררים 12 ס"מ מק"ט: ANTECONE[/TD] [TD=align: center][/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [TD=align: center]245 ₪[/TD] [/TR] [TR] [TD=align: center][/TD] [TD=align: right]ספק כח Corsair CP-9020015-EU CX750 ספק כח Corsair דגם CP-9020015-EU הספק 750W כולל Active P…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום, אני מחפשת מחשב נייד לצורכי לימודים בלבד (וורד,אופיס) ולפעמים סדרות וסרטים. הכי חשוב לי שיהיה קל- עד 1.8 קילו וגם שלא יהיה יקר מידי, עדיפות כמה שיותר זול- הכי הרבה 3500 ש"ח (אני לא כל כך מבינה במחשבים אז אין לי מידע לגבי נתונים אחרים). מצאתי ארבע אופציות אפשריות- אשמח אם תגידו מה עדיף ואם יש רעיון לדגם אחר גם אשמח לשמוע: http://ksp.co.il/?enter_zap=1&uin=18928&utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap http://ksp.co.il/?uin=18459 http://ksp.co.il/?uin=19919 http://ksp.co.il/?uin=17466 תודה רבה!!

• 6 תגובות
    • 861 צפיות
  21. שלום, אני מעוניין להזמין מחשב עבור אבי. המחשב מיועד לשימוש משרדי/כללי ובנוסף לעריכת תמונות ווידאו ביתיים. אשמח לקבל רעיונות :-) תודה ענקית מראש!​ 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, עריכת תמונות + וידאו ביתיים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ידוע על תוכנות ספציפיות מידי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גו…

22. Started by maksimsl,

שלום לכולם, הייתי רותה לקבל את חוות דעתכם על 2 המחשבים הבאים: vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm\ vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 - נייד נייד מציעים אותו עם 5 שנים אחריות למרות שנוטבוקקלאב טוענים שזה לא יכול להיות וזה רק 3. בכל מיקרה ראיתי שיש מספר פרמטרים זהים ומספר שונים. מה שאני צריך זה מחשב בעל ניידות נוח לעבודה לשימושים בסיסיים ופגישות עסקיות, מפעם לפעם קורסים והשתלמויות. האם תיהיה לי בעיה לשים עליהם xp? כי הבנתי שהם בנויים לויסה וזה מה שעדיף לשים לפחות עד ש7 יצא בחודש הקרוב. תודה רבה .......

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. היי חברים, אני כבר לא חי את תחום המחשבים ואני אשמח לעזרתכם במפרט בסיסי ופשוט למחשב ללא מסך וללא וינדוס. אין דרישות מיוחדות. מעדיפים שהמפרט יכלול דיסק קשיח 500 ג'יגה ו2 ג'יגה זיכרון. אנחנו גרים בראשון לציון. התקציב שלנו הוא 1000-1800 ש"ח אבל מעדיפים כמה שיותר זול. ההצעה שקיבלנו מ IVORY היא: מעבד E5300 לוח MSI G41M4F זיכרון 2 ג'יגה דיסק קשיח 500 ג'יגה מארז ידית נשיאה ספק כוח 450 וואט צורב LG X52 מחיר: 1600 ש"ח אנו מעוניינים בהשוואות מפרט ומחיר בין חברות אחרות באיזור שלנו, לדוגמא KSP ו SKYPC אבל לא בטוחים לגבי הבדלים ברמות הרכיבים. אנחנו כן היינו מעדיפים משהו יותר זול מ1600 אבל מצד שני שלא יהיה הבדל משמעותי ברמה של המחשב. למשפחה יש ילדים קטנים שאולי ירצו לשחק במשחקים כשהם י…

24. Started by I7210I,

שלום המחשב נייד המדובר הוא K55A עדין באחריות למשך שנתיים וחצי שנותרו , יש את כל האריזה כולל ספרים. מותקן בו windows8.1 ( ככה הוא הגיע) זהו בגדול תודה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by yariv1,

שלום וערב טוב: אני צריך מחשב למשחקים + מסך+ ציוד היקפי(גם צורב cd) בתקציב של 4000 ש"ח ולא יותר אני צריך מחשב שיעבוד בצורה טובה יחסית עם משחקים כבדים (doom3 ו-HALF LIFE שיוצא בקרוב הבנתי) אני יודע שהתקציב מוגבל אבל אין מה לעשות. חוץ מזה יצא לי לשחק ב-doom 3 לפני כמה ימים במחשב עם כרטיס מסך fx5200 ברמת גרפיקה של-high והמשחק רץ לא רע בכלל עם גרפיקה ממש נחמדה , אז למה להשקיע בכרטיסי מסך במחירים הרבה יותר גבוהים? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.