ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,366 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הלפטופ שלי שבק חיים ומסרתי אותו למעבדה, המחיר להחלפת לוח אם די יקר ורציתי לדעת האם יש דרך להחליף את הלוח אם בצורה עצמית, כמובן שאני בעל רקע ודי בקיא מדענין, ורציתי באמת לדעת מה סך המחירים ללוח אם של ניידים, מחשב של fujicom simens תודה מראש ..
-
- 6 תגובות
- 796 צפיות
-
-
מעוניין בהמלצה על מחשב נייד אשר ישמש לצפייה בסרטים גלישה באינטרנט ויכולת עבודה עם תוכנות מקצועיות כמו SOLID WORKS בהנדסת מכונות למשל * גודל המסך? 15-13 * משקל רצוי? לא כל כך קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כ 5 שעות צפייה בHD אם יש דבר כזה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות?כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? סביב הטרה * כונן CD/DVD? צורב? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר שחיכיתי לביקורת של מעבדי AMD החדשים (באתר TOMSHARDWARE) והתאכזבתי אני יכול להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש של INTEL. אז כך... 1. מה התקציב המקסימאלי? 5.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וסרטי HD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. MW3, BF3 , CYRSIS2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23' רזולציה טובה למשחקים …
-
- 6 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום לעוזרים, אני מחפש מחשב שייתן מקסימום יכולות לעריכה גרפית, עד 2000 שקל. 1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-150 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, אינטרנט. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). AutoCad, 3DMax, Photoshop - שימוש תדיר למטרות לימודים . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 7 6. האם מתוכנן אוברקלו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, המסך שלי כל כמה שניות קופץ עשיתי חיפוש בגוגל וללא מצאתי פיתרון לבעיה... מצאתי באתר של HP את המידע הבא: http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?lc=en&dlc=en&cc=us&docname=c01881110&product=4041668〈=en#N667 האם זה אומר שאני צריך להחליף מסך? במידה וכן האם מישהו מכיר מקום זול לקניית מסך...? (אני ירכיב את המסך...) תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7743625&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=gigabyte מחשב למשחקים שווה?
-
- 6 תגובות
- 719 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטי HD ו 3D. פה ושם גם משחקים לא משהו כבד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המחשב מחובר לטלויזיה סמסונג 46 אינץ C7000. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (ל…
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רב! אני מתחילה בראשון הקרוב את שנת הלימודים הראשונה בתחום העיצוב. אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, שיתאים את העבודה על תוכנות כגון: פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש, פרימייר 3D Max, אינדזיין, סוליד, אפטר אפקט. חשוב לי לציין, שהמטרה שלי היא לקנות מחשב חדש יחסית בשוק, שיתאים לצרכים שלי (שנוודה יחדיו). המאפיינים שחשובים לי במחשב שאקנה: -תקציב- אני עוד מתלבטת, אבל המטרה בינתיים היא לא לעבור את 4.5 K, בשאיפה לכמה שפחות, על סמך המאפיינים שבאמת חשובים ונחוצים לי. -משקל- שלא יהיה כבד מדי, השאיפה היא פחות מ2 קילו- שלא יבוא על חשבון האיכות. -מסך- אם יש פחות מ15.6 אינצ' יהיה מצויין כדי להבטיח שהמשקל יהיה נמוך יותר, בהתאם. -נפח 600GB + -חיי סוללה- כמה שיותר (: אני צריכה הכוונה- לגבי מה …
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, קודם כל אני מקווה שזה הפורום המתאים. בכל אופן, אחי טס לארה"ב מחר ואני רוצה לקנות משטח קירור לנייד כי הנייד שלי כל פעם שאני קצת מעמיס עליו נכבה מהחום. אם תוכלו להמליץ לי על כמה דגמים, אשמח. אם יש הבדלים גדולים במחירים אשמח אם תסבירו לי מה ההבדלים בין המשטחים השונים. תודה
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב ישן מ2007 בערך, אני מעוניין לשדרג אותו כדי להריץ את BF3 לפחות על HIGH, אם זה אפשרי. כרגע המשחק רץ על LOW וזה על הפנים. 20-40 FPS. המפרט הנוכחי:GIGABYTE GA-P35C-DS3R, INTEL Q6600, AMD RADEON 4780HD 512MB, 4GB RAM 667MHZ, ENERMAX LIBERTY 500W 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 3, Skyrim -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 20" 1680X1050 -ל…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
דרוש מחשב נייד לסטודנטית לצרכים בסיסיים חשוב לה שהמסך יהיה 15 אינצ' ולא מבריק (מט). חשוב שהמחשב יהיה בנוי חזק ועדיף גם חסין מפני נוזלים על המקלדת. מעבד i3 Sandy bridge. זכרון 4 GB נאמר לנו שמסכי מט יש רק בסדרות העיסקיות. האם נכון? שאר הפרטים ע"פ השאלון: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) אופיס ואינטרנט, משחקים קלים* גודל המסך? 15 אינצ' מט (!!!) * משקל רצוי? רצוי עד 2.5 * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רצוי אבל לא חובה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא * גודל מינימלי של כונן קשיח? נתפשר גם על 320 * כונן C…
-
- 6 תגובות
- 764 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש,ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אך תלוי בתמורה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה גרפית ,עריכת וידאו , תכני HD זה העיקר וקצת משחקים אבל ממש לא חשוב לי שהגרפיקה תהיה ברמה גבוה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). העיקרית זה פוטושופ, אילוסטרייטור בתדירות גבוה יותר אפטר, סינמה 4D, פריימיר, פלאש 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אשמח לקבל המלצה לרמקולים זולים אך איכותיים אך לא חובה 4. האם י…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט לעבודה עם תוכנות גרפיקה כמו פוטושופ , אדוב אילוסטרייטור, מאיה, 3D STUDIO MAX , AUTOCAD תוכנות עריכה של וידאו גם שמשתמשות במעבד של הGPU וכו' עד 3K זה אומר שזה רק מעבדי AMD? שווה לקנות חלקים לבד ולהזמין נניח מעבד I7 מחו"ל? או שזה יוצא בכל מקרה יקר יותר? אם זה מחשב עד 3 אלף (עם אפשרות חריגה עד ל3.5K) וצריך גם כרטיס מסך טוב , מומלץ ללכת על מעבדי ATHLON 2 X4 ? או שרק על PHENOM 2 X4 ? איך מעבדי הLIANO ל DESKTOP ? ועל איזה כרטיס מסך מומלץ ללכת בתקציב כזה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Scythe Katana 3 CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10902 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55N-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, PCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10589 זכרונות: DDR3 1333Mhz 1x4GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11724 דיסקים קשיחים: Samsung 500GB 7200RPM 16MB SATA II HD502HJ http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10225 צורבי DVD: Samsung SH-S223B / SH-222AB DVD±RW x22 Black SATA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6410 מארזים: Antec Sonata Proto Quie…
-
- 6 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי הצעה לאחר שביקשתי מפרט בסביבות ה3000 ש"ח למחשב שיוכל בין היתר להריץ משחקים על מסך 17 אינטש. למרות שהמחיר קופץ בגלל הבעיה היום עם הדיסקים הקשיחים, עדין נראה לי שביחס למה שאני מקבל פה המחיר גבוה. אשמח לקבל את דעתכם. בנוסף, אני שוקל לחכות עד שהמחירים של הדיסקים הקשיחים יחזרו להיות סבירים, מתי נראה לכם שזה יקרה? [table] [tr] [td] לוח אם [/td] [td][/td][td] GIGABYTE – Intel H67 CHIPSET [/td] [/tr] [tr] [td] מעבד [/td] [td][/td][td] Dual Core i3 2130 /3.4 / 3 MB CACHE [/td] [/tr] [tr] [td] זיכרון [/td] [td][/td][td] 4 GB DDR 3 \ 1333 [/td] [/tr] [tr] [td] דיסק קשיח [/td] [td][/td][td] WESTERN DIGITAL 500 GB SATA 3 [/td] [/tr] [tr]…
-
- 6 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חדש, אזדקק לעזרתכם בבניית מפרט איכותי למחשב. שידרוג הוא חלק מהחלקים ולא כל המפרט, מה שאני צריך: לוח אם מעבד קירור איכותי למעבד שיעמוד בביצועים גבוהים בזמן משחק זיכרונות מעולים. יש לי ספק כוח 520 OCZ, מאז שקניתי לפני כמה שנים. לא יודע אם זה יחזיק מעמד ויתאים ללוח אדם חדש שקיים כיום, וכרטיס מסך 480GTX, אם אני לא טועה. ובגדול לא חסר כונני קשיחים - SATA 1 קיים. דעתכם חשובה לי. ואז למפרט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ספציפי: משחקים, עבודה משרדית ותכני HD (…
-
- 6 תגובות
- 856 צפיות
-
-
אני צריך בקשה חוות דעת למחשב נייד הזה לצורך שימוש של סטודנט למשך כמה שנים וכרגע בזמן הזה לשימוש קבוע ביתי וגם קצת משחקים DELL Inspiron N5110 מעבד: Intel Core i5-2430M 2.4Ghz. זיכרון: 6GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח:750GB SATA 5400RPM . כרטיס גרפי: nVidia GeForce GT525M 1GB כרטיס קול:SRS Premium Sound 2.1 . כונן אופטי: צורב פנימי 16X DVD+/-RW. רשת: 10/100. רשת אלחוטית: Wireless 802.11g/n + BlueTooth 3.0. מסך: 15.6" 1366X768 HD WLED . מצלמת 1.0 MP widescreen HD webcam 2 רמקולים מובנים+ מיקרופון סוללה בעלת 6 תאים. חיבורים חיבור HDMI 2 חיבורי USB 3.0. 1 חיבור USB 2.0 1 חיבור USB 2.0 משותף עם חיבור eSata קורא כרטיסים 8 ב-1. (SD, SDHC, SDXC, MS, MS-Pro,…
-
- 6 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום אני קונה עכשיו dell vostro 3350 יש לי אפשרות לשדרג את הזיכרון מ 4 ל 8 ג'יגה (העלות זניחה) אני מתכוון להשתמש במחשב לאנליזות matlab בעיקר, אבל יש מצב טוב ש 4 ג'יגה יספיק לי האם שדרוג ל8 ג'יגה יגרום לסוללה להחזיק פחות? האם יש חסרונות אפשריים נוספים? תודה אריאל
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני בלי המון ניסיון בהרכבה עצמית וכדו'. אני מעוניין במחשב שיפעיל את המשחקים הכי חדשים ברמה כיפית לא חייב על ההגדרות הכי גבוהות אבל בהחלט שיהיה יפה ומהנה. אשמח להמלצות לשילוב של הרכיבים הבאים: מארז, לוח אם, מעבד, כרטיס גרפי (שהכל ביחד יעלה בערך עד 1,500 ש"ח, אפילו עד 2,000) יש לי כבר ואצרף ולכן לא ארכוש : כונן קשיח, 4 ג'יגה זכרון פנימי, מסך HD, כונן תקליטורים, מערכת הפעלה תודה מראש! רונן
-
- 6 תגובות
- 645 צפיות
-
-
LR255AV Genuine Windows 7 Home Premium 64-bit 2nd generation Intel® Core i5-2430M Processor (2.4 GHz, 3MB L3 Cache) Turbo Boost to 3.0 GHz 1GB DDR3 Radeon HD 6630 switchable Graphics [HDMI, Mini Display Port] 6GB 1333MHz DDR3 System Memory (2 DIMM) 640GB 7200RPM Hard Drive with HP ProtectSmart Hard Drive Protection No Additional Office Software 8 Cell Lithium Ion Battery 14.5" diagonal High Definition HP BrightView Infinity LED Display (1366x768) SuperMulti 8X DVD+/-R/RW with Double Layer Support Skype HD-capable - HP TrueVision HD Webcam Intel 802.11a/b/g/n WLAN and Bluetooth® Red Backlit Keyboard Adobe® Photoshop® Elements 9 & Adobe Premiere® Elements 9 HP Home &a…
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אתמול רכשתי מחשב נייד של HP. אחרי ההתקנה הראשונית, שמתי לב שיש אוסף לא קטן של תוכנות שמותקנות מראש במחשב. המחשב צורך כ1.80 ג'יגה ראם כשהוא דלוק ואני לא משתמש בו. אני רוצה לעשות פורמט ולהתקין מערכת הפעלה נקיה, אבל אני מעדיף לדעת אם יש חשיבות לתוכנות האלה או לא לפני שאני עושה את זה. בנוסף, אני ישמח לדעת אם יש צורך בלשמור את המחיצות של הrecovery או שעדיף לי למחוק אותן ולנצל את השטח שהן תופסות. תודה לכולם, levelone.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום אני מבלה בפורום כבר תקופה יחסית ארוכה כי אני רוצה לקנות מחשב חדש ועדיין לא מצאתי את הדבר שנראה לי מתאים לי. למרות ששלחתי הודעות כמה פעמים עדיין הייתי רוצה לשמוע ולראות עוד קצת. הרכבתי את המפרט הבא ב TMS והייתי רוצה חוות דעת עליו. התקציב שלי עומד על בין 4500-5000 בשאיפה לא להתקרב ל 5000. המערכת צריכה לכלול הכל(מסך,רמקולים,מקלדת ועכבר) לא מתוכנן OC ולא צריך מערכת הפעלה. אני רוצה להפעיל על המחשב משחקים חדשים וכבדים על רזולוציה גבוהה. רציתי גם לדעת אם ההבדל במחיר בין הI5 2500 ל I5 2400 באמת מוצדק? וגם מה ההבדל בין מעבד TRAY למעבד BOX כי יש הבדל במחיר. אוקיי אז זה המפרט והייתי שמח לקבל מכם מפרטים נוספים וחוות דעת על זה. מעבד:Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6…
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הכותרת די עניינית הייתי רוצה לדעת אילו מחשבים ניידים יש למי שמעוניין בגיימינג כבד ויספק ביצועים סבירים בשנים הקרובות (אין אשליות לגבי הגדרות גבוהות עוד שנתיים אבל שיהיה באזור ה MID לפחות) תקציב 5-6K ראיתי גם מחשבים בסביבות ה4K שמריצים משחקים לא רע, אם יש אופציות סבירות בתווך הזה אז גם מעולה * מטרות המחשב? משחקים כבדים (Crysis 2 וכו) * גודל המסך? לא משנה * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? אין צורך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) DVI * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי =] אני רוצה להרכיב את המחשב הכי חזק שאפשר לגיימינג בתקציב של 4500 ש"ח. הנה כל הפרטים שהיו כתובים בטופס: -- התקציב המקסימאלי הוא 4500 ש"ח. ברצוני לנצל את כל התקציב, אבל אי אפשר לחרוג ממנו. המחשב מיועד לגיימינג בעיקר. יהיו עליו משחקים כמו: כל סדרת Assassin's Creed. כל סדרת Half-Life, כל סדרת Portal (רק 2 משחקים.. אבל בכל מקרה), Team Fortress 2. Sims 3 + הרחבות. ועוד כמה משחקים שאני מתכנן לקנות שיהיו יותר כבדים מכל המשחקים האלה ביחד. אני רוצה שיהיה אפשרי לשחק במשחקים בהגדרות הגרפיות הגבוהות ביותר כמובן.. אין צורך בציוד היקפי - הם לא נכליים בתקציב, אני כבר אמצא משהו לבד. חשוב שהמחשב לא ירעיש מדי, אבל גם לא עד כדי-כך קריטי. בואו נגיד, 5 מתוך 10. לא יהיה אווברקלוק. אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצה למחשב משרדי לשימושי אופיס ואינטרנט במחיר של עד 1300 ש"ח. אני יודע שמדובר בבקשה חריגה, אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא את המפרט היציב והטוב ביותר. חשבתי על המפרט הזה - מה דעתכם? דגם מחשב: i00 מעבדי אינטל: Core i3 540, 3.06GHz, s1156, 4MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9500 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7H55-M LX s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1333, VGA, DVI, PCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11741 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 דיסקים קשיחים: Western Digita…
-
- 6 תגובות
- 905 צפיות
-