ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
שלום רב ותודה מראש. אני כרגע נמצא בסין והתקלקל לי המחשב, לכן מחפש אני המלצות לקניית מחשב חדש. מן הסתם החברה המועדפת פה היא לנובו, אך כל חברה תבוא בחשבון אם המחיר יהיה דומה. הדירשות שלי מאוד פשוטות, אני משתמש בו לצפייה בסרטים/סדרות, גלישה באינטרנט ומשחק מדי פעם בcities skylines או במשחקים בסגנון. אשמח שתהיה לי האופציה לשחק במשחקים מדי פעם, אך אין לי צורך להשקיע במחשב רק בשביל זה. חשוב לי שלא יהיה כבד במיוחד אך מנגד זמן טעינה ארוך יחסית. התקציב שלי הוא בסביבות 3500 ש״ח. שאר הדברים אינם חשובים כל כך. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שחשבתי לקנות.... AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box 1,050 ש"ח Gigabyte GA-K8NXP-9 nVIDIA nForce4 Ultra 939-pin 1,332 ש"ח WD SATA 160GB 8MB 7200 RPM 584 ש"ח X2 A-DATA 256MB PC 3200 DDR 400 592 ש"ח NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X White Bulk 460 ש"ח COMPUCASE CI-6920 MIDI ATX / HEC400 LDT 565 ש"ח לא בחרתי עדיין כרטיס מסך כי אני ממש לא יודע ולא מבין בזה ואשמח אם תעזרו לי שהתקציב שלי הכלול הוא 5000 אז אם תוכלו לעזור לי או אפילו להמליץ על דברים אחרים אני אשמח.. תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD370 TS128GSSD370 128 GB SATA3 ANTEC 850 80+ bronze ACTIVE MODULAR זה המפרט שאני רוצה להביא מה לדעתכם הוא שווה ואולי יש דברים שניתן להחליף בחברה אחרת יותר אמינה אך לא הרבה יותר יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכול ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 שקל אבל תנסו להישאר בתקציב בבקשה אין לי הרבה יותר מזה לבזבז 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר וגם קצת עבודות בword א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cs:go, skyrim, batman arkham origins/knight -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 או פחות אני לא יודע בדיוק -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 14k ללא מסך, בעקרון אני חשבתי על מחשב עם 4 מעבדים 2 כרטסי מסך וקירור פנימי חזק אם אפשר גם לפרסם אתר או חברה שמוכרת את המפרט המבוקש. סומך עליכם.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תודה לכל מי שעזר , התייעצתי עם החברה כאן והעצות שלכם היו מעולות הנה המפרט הסופי: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 GigaByte GAK8NS939 nForce3 Ultra chipset Support: Sata, Raid Samsung 160G + 8MB Buffer SATA Geil 512Mb CL 2.5 DDR 400MHz + Cooling Leadtek Geforce FX6600GT 128Mb Floppy 1.44 DVDRW LG GSA4161B x16 DUAL LAYER ICS 1883 On board CHEBRO XSPIDER II Thermaltake TT420APD PFC 420 WATT 2 FAN Channels onboard / SPDIF 8 סה"כ 5290 למזומן האמת לגבי המארז אני לא כלכך בטוח - פשוט לא מכיר אותו אז אם למישהו יש מושג אני אשמח לקבל תגובות (לא שיש כל כך מה לעשות עוד) הזמנתי בגלובקס - www.globex.co.il הבחורה שם היתה ממש בסדר והבטחתי לה שאם אני מרוצה אז אני אדאג שכל מי שאני …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נטבוק בשביל אמא שלי. חברה שלנו נוסעת לארה"ב בחודש הבא והיא תוכל לקנות אותו שם, השאלה כמה זה ישתלם? אין דרישות מיוחדות-חוץ מהרזולוציה המינימלית שצריכה להיות 1024*768, עדיף שהוא יגיע עם BT, מצלמה ומיקרופון מובנים אבל ממה שראיתי זה כבר סטנדרט בכולם. הנטבוק ישמש לאנטרנט, אופיס, סקייפ-לא יותר מזה. אם להזמין בארה"ב זה אכן יותר משתלם, אשמח לקבל המלצה לחנות. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , המחשב הנוכחי שלי Operating System Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 CPU AMD Phenom II X4 925 49 °C Deneb 45nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 669MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 36 °C Graphics SyncMaster (1920x1080@60Hz) SMEX2220 (1920x1080@60Hz) 2048MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (Sapphire/PCPartner) 34 °C Storage 465GB SAMSUNG HD502HJ ATA Device (SATA) 34 °C 1863GB Western Digital WD Ext HDD 1021 USB Device (USB (SATA)) 34 °C Optical Drives EREH A7WHIJC SCSI CdRom Device HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio AMD High Definition Audio Device עד היום הוא הספיק לצרכים שלי , אבל לפי הבנתי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני הולך לקנות כנראה בבאג, אני פשוט לא רוצה שיהיו הפתעות או משהו שצריך לשים לב אליו. [הביקורת היחידה בנוטבוק רביו נתנה 60\100] אם יש מחשבים ברמת מעבד ובניה שלו באותו מחיר אני אשמח לשמוע. 13 אינצ' ומטה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9637&perur=2&t=1&c=320
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין במפרט של כ4000 שקלים למחשב שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה... אין צורך במקדלת/עכבר/רמקולים/מסך בנוסף... מאיזה אתר הכי כדאי לקנות?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, הסוללה במחשב הפסיקה להיטען, בחלונות הוא רושם: 0% זמין, בטעינה. משהו כזה, בנוסף מהבהבת המנורה של הסוללה עם אור כתום. המחשב כאילו לא מזהה בכלל את הסוללה, אם מנתקים את החשמל הוא ישר נכבה לגמרי. ניסיתי להוציא ולהחזיר וגם להשתמש במטען אחר, יש את אותה בעיה, סוללה אחרת אין לי אז אני לא יכול לבדוק. מה אתם אומרים? מה אפשר לעשות? חייבים להחליף סוללה בוודאות או שיש משהו אחר שאני יכול לבדוק? המחשב רק בין חצי שנה איך כל כך מהר נדפקה הסוללה? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי זה מפרט שבניתי לצורך עבודה הדרישות הן מעבד חזק, הרבה ram המחשב צריך להיות זריז וחזק, אין צורך ביכולת גרפית מטורפת אבל כן צריך לתמוך ב 3 מסכים בנוסף חשוב לי שהוא יהיה קומפקטי (אני יסחוב אותו למשרד פעם בשבוע) מה אתם חושבים? אשמח להצעות לשיפור אם יש וגם אם נראה לכם שזה מושלם אשמח לשמוע, ככה אני ידע להריץ את זה כמה שיותר מהר תודה! מפרט זה הורכב ב - [url]www.tms.co.il[/url] - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל [b]מעבדים:[/b] [url=https://tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=105312] Intel Core i7 11700 / 1200 Box[…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? = 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג עד 500 שקל בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF4, star citizen זה יהיה הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). שני מסכים המרכזי 1900-1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט וההיתי רוצה לדעת כמה דברים! 1.האם הכרטיס מסך o/b(כוון שאני מעוניין לשים עליו את ה -8500 128מ שלי) 2.האם הלוח אם שווה משהו!!!! 3.האם הוא תומך ב.......שכחתי איך קוראים לזה שמכפיל...........כאילו את מהירות המחשב ועובד עם כמה תוכנות ביחד יותר מהר! 4.יצוין שאני הולך להוציא עליו 1000 שקל אך אני מבקש לא להתייחס לשיקול הכספי כמובן שהוא יהיה 512 ז\פ וזה המפרט לשיפוטכם: לוח אם ASUS P4S 533-MX מעבד Intel 2.8Ghz זיכרון 256MB DDR 333Mhz דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כונן 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול AC97 128Wave כולל אפשרות לשמיעה הקיפית, כולל כניסה למיקרופון 2 כניסות PS/…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגג של התקציב הוא 6000 , אבל עדיף באיזור ה5500-6000 אוקיי , אז דוד שלי צריך מחשב נייד בשביל אינטרנט בעיקר וקצת עבודות אופיס , וצריך שהמחשב יהיה מהיר ביותר עם לפחות 512MB זיכרון , המחשב צריך לשקול פחות מ3ק"ג... מכיוון שאני לא מבין בתחום אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? גיימינג ויום יומי * גודל המסך? בין 13.3 ל15.6 * משקל רצוי? אין משקל מחייב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? רוב הזמן אני מול חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) מעל ל2 יציאות USB 3 * בלוטות? כן / אבל לא מחייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB * צורב DVD? חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? קנייה בארץ אז לא עם בחול אז כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי ? לא אבל dell Alienware ניראה לי טוב אני יכול להגיע עד 5K כולל משלוח ומע"מ מעדיף שפחות תודה והמשך יום טוב לכולם ^^
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדגם: Lenovo ThinkPad Edge E420S 4401-4NG מפרט: http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?ProductID=9622 סה"כ המפרט שלו סבבה, הבעיה היא בסוללה שהיא מובנית (כמו שקראתי בביקורת כאן: http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-ThinkPad-Edge-E420s-Notebook.53833.0.html) ידוע שסוללות בד"כ אחרי שנתיים + מתפגרות. השאלה עד כמה זה בעייתי, מאחר וזה לא כמו נייד רגיל אחר שאפשר פשוט להחליף סוללה פה זאת פרוצדורה אחרת... מישהו נתקל בתופעה ו\או יכול להמליץ אם אין 'סיכון' ללכת על המחשב הזה או להתרחק ממנו כתוצאה מה'בילט-אין' של הסוללה ?! תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים אני מחפש לאחי הקטן מחשב נייד זול שהמקסימום מאמץ איתו זה להריץ את המשחקים PES 2012 וFIFA 2012. המחשב נייד הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12526 או זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=12502 יכולים לעשות את העבודה ? אם לא תתנו הצעות למחשבים אחרים כמה שיותר זולים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כך לפי המופיע באתר של Dell. צפוי כי גם סדרת XPS תוצע עם המסכים הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).dell u2312hm 23 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), בעיקר אינטרנט ואופיס וגם קצת צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר * משקל רצוי? כמה שיותר קל שלא יהיה כבד לקחת אותו ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גן נדרש זמן סוללה ארוך, בין 3 ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה לו יציאה ל HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני אשמח מאוד אם יהיה בוא SSD של 8 או 1. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קליל, Strarcraft, לעיתים נדירות אולי BF5 או שוטר אחר), ועבודה משרדית קלאסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, מהיכירות שלי - מארז של Antec (אלו של ה ₪180) זה מעולה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל המומחים, סוף סוף הגיע העת לרכוש מחשב נייד! שבוע הבא הוא התאריך. התקציב שלי הוא 4000-6000 שקל בבדיקה בחנויות באזור שלי, שמתי עין על שני דגמים: HP dv6160 ea מחירו 5199 LENOVO N100 TYOBLIZ מחירו 5299 שני המפרטים מאוד דומים. רק שבמחשב של LENOVO יש 100 ג'יגה ולא 80. וכרטיס המסך שלו חלש יותר 7300 ולא 7400. הבנתי שLENOVO היא חברה בת של IBM. ככה שהמותג שלה חזק יותר? בכל מקרה על מה משניהם אתם ממליצים? יש לכם דגמים אחרים להציע לי? אני צריך את המחשב לשימוש יומיומי, קצת סרטים, תוכנות שיתוף, ומשחקים. אני יודע שמבחינה גראפית הניידים נותרים מאחור, אבל לדעתכם אני אצליח להריץ איזה OBLIVION או FAR CRY? תודה מראש, רוני
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 1000 ש"ח. מאד רצוי שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת סרטים, גרפיקה, (וגם קצת שימוש משרדי (Excel,Powerpoint) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תכנות adobe השונות, בעיקר פרימייר, אפטר אפקטס, אילוסטריטור. תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפ…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט ללא ציוד היקיפי מטרות: משחקים oc אולי בעתיד אז אני חשבתי על הדבר הבא שזה קצת מעל התקציב.. אם יש דרך להוריד קצת במחיר זה יהיה נחמד Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1 1920 1920 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE כמות מחיר סה"כ 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 1 790 790 זכרונות? DDR II 800 כמות מחיר סה"כ 512MB TwinMOS TwiSTER 2 550 1100 כרטיסי מסך? Sapphire (ATI) כמות מחיר סה"כ X1950XTX 512MB GDDR4 2xDVI, VIVO, PCI-E 1 2850 2850 ספקי כוח? Enermax כמות מחיר סה"כ Liberty ELT400AWT 400W 1 490 490 סה"כ 7150
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-