עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Tarnegolz,

1) האם זה בטוח להזמין כונן SSD וזיכרון מ-Ebay ? או שעדיף רכיבים כאלה להזמין מחנויות\אתרים אחרים ? 2)שאלה בנוגע לשדרוג זיכרון - האם לדוגמא אני יכול לקחת 4GB ממחשב ישן ולשים את זה בחדש? או שהרכיב מתבלה עם הזמן ויהיה הרבה פחות אפקטיבי מזיכרון חדש ? 3) האם יכול להיות שלאותו דגם מחשב ימכרו בחלק מהמקומות סוללה של 4 תאים ובחלק מהמקומות סוללה של 6 תאים ? או שסתם האתר לא רושם את הפרטים הנכונים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. רכשתי מחשב מחברה ידועה וכבר אחרי יום ראיתי כי המסך מרצד מאוד כאילו יש בעייה בחיבורים, האם אני יכול לדרוש החלפת מחשב? או ביטול עסקה? האם יש לחברה ממנה קניתי לגיטמציה לשלוח את המחשב לתיקון במקום להחליף? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hazi_s,

מפרט טכני: לוח אם דגם: Intel® GRANT COUNTY 2 סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 300 מהירות FSB: 800 MHz כ.מסך משולב: ATI X300 upto 128M PCI-Express כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16 יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading תמיכה בדיסקים S.ATA תמיכה בדיסקים S.ATA 2 תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE מעבד סוג מעבד: INTEL P-D LGA775 Dual Core דגם מעבד: 945 מהירות מעבד: 3.4GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 4 MB אחריות: כל החיים זכרון נפח: 1024MB סוג זכרון: DDR2 מהירות: 667MHz דיסק קשיח יצרן: MAXTOR/W.D/HITACHI טכנולוגיה: S.ATA 2 נפח איחסון: …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. www.bestbuy.com מזכיר שוב תקציב עד 400-450 דולר לשימושים כלליים ומשחקים (עד כמה שאפשר בתקציב הנ"ל תודה. לא נוטבוקים בבקשה כרגע בארה"ב בקרוב חוזר וזו החנות ציוד משרדי הקרובה ביותר אליי

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by gal555,

מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3300 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל את כל התקציב במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? בעיקר משחקים וקצת תכני HD א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? 1920X1080 '23 * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by galg,

אהלן חבר'ה, עשיתי לא מעט בירוריישן לגבי כל חלק וחלק, אשמח לשמוע דעתכם. לפני שחלק מחברי הפורום הנכבד יקפצו ( לרוב אפילו בצדק ) יש סיבה לכך שבחרתי בcore i7 ולא core i5 3570k או כל דגם i5 אחר - שימו לב לשימושים בהמשך. שימושים: רינדורים, הרבה VMs פתוחים במקבלים ובכלל כמה קומפיילרים פתוחים במקביל - אם בכל זאת למישהו יש הסתייגויות מi7 במקרה הזה אשמח לשמוע. מה לא צריך: כ.מסך ( אני הולך להשתמש בgigabyte gt430 OC שכבר יש לי ). שקט: חשוב מאוד( 9 ), אשמח לשמוע אם יש משהו במפרט שמונע זאת. אוברקלוק: כנראה שכן, המפרט בנוי לאפשרות. אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. שדרוג: ייתכן שדרוג עתידי, המפרט בנוי לאפשרות. שוב - אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. הערה: חשוב לי שהמארז יהיה באמת מאוורר, שקט ועם גישה…

7. Started by elipok,

היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט תכני HD עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום חברים, אני מתלבט אם לקנות את המחשב הנ"ל, http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14312 אני רוצה אולטרה בוק עם ביצועים ולא עם HD 4000 שכולם מציעים. 14' זה הגודל המדוייק לי. המחשב הזה חזק על הנייר, אני מחפש דעות של אנשים שיש להם אותו, גם של אלו שלא שדרגו את הזיכרון, ובמיוחד אלו שלא היו מרוצים מ 4 והוסיפו, האם זה תרם ? אשמח לדעת את דעתכם עליו, תודה !

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by DrShawarma,

מחפש אולטראבוק במחיר הנ"ל. שמתי עין על ה740u3e של סמסונג, אבל אני מתרשם שפחות או יותר לא ממש מוכרים אותו בשום מקום והוא מחכה להאסוול, אבל אלוהים יודע כמה כזה יעלה. האם יש אופציות נוספות? מטרות המחשב? - המחשב ישמש בעיקר לעבודה עם תוכנות אופיס וסט התוכנית של אדובי (בעיקר פוטושופ ואילוסטרייטור), ומעט תוכנות איזוטריות שהן די כבדות. * גודל המסך? 13 אינץ'. * רזולוציית המסך? הייתי מעדיף FHD ומעלה. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? הייתי מעדיף מסך מגע, נראה לי שימושי ביותר לווינדוס 8. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא. * Bluetooth? לא עקרוני. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא עקרוני,…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by 343,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כל המשחקים המדורניים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). Dell Ultrasharp 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי הכול חוץ ממקלדת 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. סליחה על הכותרת, לא ידעתי איך להגדיר את זה. אני צריך נייד חזק שיוכל להריץ הרבה אפליקציות במקביל (זיכרון רב) אפליקציות מבוססות gis ואיתור gps של מספר רב של משתמשים. צריך חיבור לתקשורת סולולארית. יכולת צפיה ושליטה במערכות מצלמות וניתוח וידאו. יכולת לתפקד בתור טאבלט, ולהריץ אפליקציות אנדרואיד. כניסת מיקרופון. יציאת HDMI אין הגבלת תקציב, אבל גם לא לזרוק כסף סתם. תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. * מטרות המחשב: בעיקר עבודה בפוטושופ,עד היום עבדתי עם מחשב של ACER I3 והכל היה סבבה,עד שהתחלתי לעבוד על קבצים גדולים (פוסטרים וכו') והוא התחיל להיתקע ולא אפשר לי להמשיך לעבוד בקצב כזה * גודל המסך: 15.6 , לא משנה מאט או מבריק * משקל רצוי: לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא קריטי,אך מעדיף שיהיה כמה שיותר ארוך * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI,USB3 * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: לא מבין יותר מדי את ההבדלים בשביל השימוש שלי * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה: לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: עדיפות למחשבים של HP וASUS ( יש לי אפשרות לקנות אותם במחירים טובים) * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: המחשב עתיד להמשיך איתי שנים רבות קדימה,אז שיהיה איכותי ויחזיק שני…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by nielle,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייד לצורכי לימודים(אופיס, אינטרנט וכ'ו), לאחר חקירה של הרבה מחשבים מצאתי כמה שרציתי ואף החלטתי לשדרג את הסכום שתכננתי להוציא מראש(3000-3500) על מנת לקנות מחשב קצת יותר חזק מהמינמום הדרוש לי. הפרמטרים שחשובים לי הם משקל ומהירות. אשמח לשמוע מה דעתכם על המחשב הבא: [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]יצרן[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]Samsung[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]גודל מסך[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]13.3 אינטש[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]נפח זכרון[/TD] [TD=width: 79%, bgcolor: #000000]8GB[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 19%, bgcolor: #000000]משקל[/T…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Nightbeat,

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3570K 3.4Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1114 קירור למעבד: Scythe NINJA 3 כמות: 1 - מחיר: ₪219 לוח אם: Gigabyte GA-Z77-D3H כמות: 1 - מחיר: ₪604 מארז: באנדל LanCool K63 + Seasonic S12II 620W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪750 זיכרון: Hynix Original 4GB DDR3 1600 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2 - מחיר: ₪107 קשיח למחשב שולחני: Intel SSD 120G Sandforce 2281-330 Sata 3 כמות: 1 - מחיר: ₪521 קשיח למחשב שולחני: Seagate 2TB 3.5" Sata3 Barracuda 7200RPM - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪490 כרטיס מסך: Sapphire 7950 3GB GDDR5 HDMI RETAIL - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר:…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by pixraider,

המחשב המשרדי הישן שבק חיים, והגיע הזמן למחשב חדש... 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?רצוי שלא בלי הסבר טוב 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). --- ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:--- -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.---- -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1280X1024 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבו…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2500 ש"ח חריגה של עד 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תוכנות סטודנטיאליות בסיסיות : אופיס וכו'. בנוסף לצפייה בסרטים 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) ssd 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב במידה בינונית 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? עם win10. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות …

18. אז ככה אני מחפש מחשב נייד גיימינג לא כל כך חזק שירציץ קצת BF וCS GO קצת דוטא ועוד אולי משחקים יותר כבדים כי יש תאופצייה להריץ אותם נתקלתי במחשב הנייד הבא Acer Predator Helios 300 , מחירו נע סביב ה2500 ליד 2 שממש קורץ לי המפרט שלו 15.6" Full HD, Intel Core i7-7700HQ CPU, 16GB DDR4 RAM, 256GB SSD, GeForce GTX 1060-6GB, VR Ready, Red Backlit KB, Metal Chassis, G3-571-77QK הוא שווה קנייה ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by VegansXe,

מה ההערכה שלכם? מדובר על HDD של Hitachi 1TB 32MB קאש SATA2 7200 RPM תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Lital Laufgas,

מי שזוכר קניתי u430 של לנובו שנהרס. אחרי זה ניגשתי ל ksp ולא החליפו לי אבל לנובו הביאו לי חדש. הבעיה שגם הוא היה דפוק ואז לקחו אותו לבדיקה ואמרו שגם הוא דפוק. (כנראה שזאת הסיבה שלא מחדשים מלאי מהמחשב הזה). אחרי כל זה היום אני הולכת לקבל החזר מ kSp. כעת אני צריכה מחשב אחר;כרטיס מסך שסוחב סימס 4, זכרון 500 לפחות עם ssd קטן שיאיץ אותו. 8 ראם (אפשר ארבע אם ניתן להרחיב בתוספת תשלום), מעבד i5, מסך 14''.

21. שלום מקווה שההודעה לפי החוקים והכל... אני צריך חוות דעת על מפרט. עיקר השימוש במחשב הוא עבודה גרפית בפוטושופ, בדר"כ מסמכים גדולים בסגנון A4 ברזולוציות גבוהות של 300DPI וכד'. חשוב לא פחות זה משחקים שיעבדו כמו שצריך, לא משהו מיוחד אבל כשיצא משחק חדש ואני ארצה לשחק בו שלא יהיו בעיות (נניח Spore) מה שאני צריך זה המחשב + מסך LCD 17". אין צורך בHD, לא מזמן נפל לי ויש לי חדש (אמנם IDE אבל עדיין עובד) ביקשתי מחבר שירכיב לי מפרט וזה מה שהוא הציע: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk Frontier IMPRESS 500Watt G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הבנצ'ים נותנים יתרון קטן ל-6800GT ברוב המשחקים...ובנוסף יש לו PS3 שיהיה יתרון בעתיד...הוא אוברקלוקר מצוין שמגיע בקלות לביצועים של האולטרה,המחיר שלו כבר זהה לחלוטין(לפחות ב-KSP)...בקיצור-למה אתם מתעקשים לתת לאנשים X800XL??

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מחפש מחשב נייד לפיתוח עבור סטרטאפ בהקמה (שאין לי שום חלק בו). המחשב ישמש לפיתוח כמחשב, ויהיה מחשב הפיתוח היחידי. 1. קנייה בישראל. 2. גודל - נוח לעבודה אבל כן מתנייד, כך ש15.6". עדיפות למט' אבל לא חובה. רזולוציה לא קריטית. 3. זמן סוללה לא קריטי 4. דרושה יציאת HDMI. 5. חובה 8GB RAM לפחות 6. רצוי מחשב עם שילוב של HDD וSSD. לפי 500GB HDD ועוד 120GB SSD. - חשוב. 7. לא חובה כונן אופטי (יש אפשרות להשתמש בחיצוני). 8. דרוש שיגיע עם WINDOWS 7. 9. אחריות כמה שיותר ארוכה ומנותן אחריות שידוע בשירות טוב ומהיר - חשוב. 10. מעבד חזק ככל הניתן עדיפות לI7 נמרובע עדכני.

24. שלום לכם. היום לקחתי מפרט מ OMC, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. המחשב מיועד לעבודה משרדית (סטודנט), לשימוש חובבני ב PHOTOSHOP ולמוזיקה / גרפיקה ותמונות. מפרט ראשון intel dual core E2180 2.0 GHz Gigabyte 945 GCM2L זכרון kingstone ddr2 667MHz cl5 1gb X2 הארדיסק WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer מארז EZCool K880B 400W 8CM midi צורב DVD samsung SH203B עכבר אופטי גלגלת logitech (עכבר פשוט) תשלום מזומן מחיר 1283 מפרט שני : אותה מערכת מלבד המעבד : intel core 2 duo 2.4GHz 800FSB E4600 מחיר - 1468 אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הנוכחי, והאם שינוי המעבד (המפרט השני) נחוץ או מיותר

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avishaiar17,

טוב אז ככה שלום רב! אני מעוניין לרכוש מחשב חדש עד 5000 אלף ש"ח למטרת משחקים , לאחר בדיקות רבות החלטתי על מפרט פחות או יותר ויש דברים אחרונים שאני עדיין לא סגור עליהם אני מקווה שתוכלו לעזור לי . לגבי לוח אם החלטתי לקחת לוח אם עם צי'פ P35 שיתמוך גם ב- DDR 2 ן- DDR 3 כדי שאני יוכל בעתיד להחליף לזכרונות מהירים יותר, יש כמה דגמים בלוח אם ששמתי עליהם עין: ASUS P5KC ישנם עוד כמה דגמים גם של GIGABYTE בכל מקרה מה אתם אומרים על הלוח הזה? ואם הוא כדי... לגבי מעבד אני רוצה את ה- Q6600 זכרונות אני לוקח את ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ או 2x1GB Corsair DHX TwinX‎ אם יש לכם הצעות אחרות תתנו בכיף כרטיס סך הבנתי שה- 8800 GT יותר חזק מ- 3870 בקצת אבל אני רוצה לקחת אחד 3870 ובעתיד לקנות…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים