ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,380 דיונים בפורום זה
-
שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אשמח לעזרתכם - מחפשים מחשב ביתי נייח לישומי אופיס + סרטים לילדים אינטרנט רגיל. בגדול, מוכנים להשקיע 3000-4000 ש"ח (יש כבר מסך, מקלדת, עכבר, רמקולים וכד'), גמישים ליותר אם זה משהו שווה. קנינו לפני שנה וחצי דיסק קשיח SSD של 480 ג'יגה שאולי כדאי להעביר וגם הוספנו 8 ג'יגה רם זיכרון פנימי (את שניהם לא בטוח ששווה להעביר). הכי טוב מחשב שמגיע עם מערכת הפעלה. תודה, אלי 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 4,000 אפשר לחרוג אם זה שידרוג משמעותי 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? ישומי אופיס, סרטים לילדים, גלישה רגילה באינטרנט 3. האם יש צורך …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, מפרט זה לא זר, וחלקו הומלץ פה על-ידי המומחים והמגיבים. השאלה המרכזית היא האם כרטיס המסך שבחרתי יקר וכבד מדי בשביל הדרישות מהמערכת (פרימייר, אפטר, קצת דה-וינצ'י). אם הוא הבחירה הנכונה, האם הוא גדול מדי בשביל המארז שבחרתי? כמו כן, חוות דעת כללית על המפרט תתקבל בברכה (הבנתי שלמסך הזה יש לעתים זליגת אור, אבל המחיר שלו הכי משתלם) * הסיבה שלא הוספתי עוד דיסקים קשיחים היא שהמחשב יחובר לסביבת עבודה עם כרטיסי רשת גדולים, וכל מה שלא יימצא בעבודה שוטפת יועבר אליהם. אולי בעתיד ארכוש עוד קשיח. ~תודה גדולה מראש~ ! http://www.tms.co.il/preview/spec/vdgur6yl [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 10%]מק"ט[/TD] [TD=width: 45%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%, align: center]כמות[/TD] [TD=widt…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש לקנות מחשב נייד 11.6 אינץ מקסימום תקציב 2000 חשבתי על מחשב נייד Asus X202E-CT009H אסוס ואתם מכירים משהוא יותר טוב בדרישות האלה? [h=1][/h] - - - תגובה אוחדה: - - - ויש לי אפשרות לקנות מיד שתיים אהה והמחשב לא לגיימינג רק לאינטרנט ועבודות
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על העזרה. אני מחפש רעיונות למפרט בתקציב של 4.5K לגרפיקה מקצועית לא כולל רנדורים, לעבודה בעיקר בפוטושופ, אילוסטרייטור, גם בו זמנית, הכל מהגרסה של CS4. יש צורך במסך של עד 24", הגודל לא קריטי כל כך. חשבתי על משהו מבוסס i5. שקט לא קריטי. לא כולל אוברקלוק. את המחשב אני מתכנן לקנות בתל אביב. הבנתי ש CS4 יכולה לנצל שני כרטיסי מסך בצורה מיטבית. האם יש טעם להשקיע בזה? אם זה אכן מעניק שיפור משמעותי בביצועים בפוטושופ אני מעדיף את זה על פני רכיבים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 13:21:52 קיבלתי שתי הצעות מחיר היום. שתיהן עם מע"מ 16.5% ההצעה הראשונה מאייבורי:מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח Strealth Xtream 500sxs 500W OCZ לוח אם P55-GD65 …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד כפול ליבה כיום מאוד זול (ה805), כך שזו אופציה, לתמיכה עתידית... לוח אם איכותי וזכרונות סבירים יספיקו. לגבי כרטיס מסך, שיהיה עם תמיכה עתידית ולא onboard (אולי 7300 נכנס פה איכשהו?) ספק ומארז איכותיים בהתאם מקווה שייכנס לתקציב. תודה, דן
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעט ארוך אנא קיראו טוב אז ככה: יש לי 6800GS בתור כרטיס מסך ולכן אני צריך רק כרטיס מסך זול יחסית שיתן לאחי הקטן להנות מGTA:SA עד שיצא DX10 ואז אני אקנבה אותו ואביא את ה 6800 לאחי.(אני מאמין שצריך לקנות 7600GS?) זה משאיר אותי עם כ 4000 שח לשאר הרכיבים(אני לא מתכוון לעשות OC) התלבטות נוספת היא בין 1GB של זכרון מהיר(800) ל2 של יותר איטי(667) או אולי לקנות GB אחד של איטי בינתיים ולקנות GB נוסף אחר כך כשהמחיר ירד.. עזרו לי בבקשה.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2GB Twinmos 667MHZ dual channel 900 WD 160GB SATA II 7200RPM 8mb 390 Nec 33550A DVD RW x16 Dual Layer x8 black 195 Connect 3D X1800XT 256MB 1650 E6400 C2D 1500 DFI Infinity 975X for LGA775 1060 ועכשיו אני צריך ספק ומארז בכמה שפחות כסף. 400-600 ש"ח ואני צריך גם חוות דעת בכלל על המפרט והאם אפשר להשיג יותר טוב ב 6100 ש"ח? תודה אני חייב תגובות מהר כדי להזמין אותו כבר : (בימים הקרובים)
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. ניסיתי לחבר אוזניית בלוטוס לבלוטוס שמובנה במחשב. המחשב זיהה אותה והתקין אותה כמו שצריך אבל זה הכול. היא מופיעה בהתקני הבלוטוס בתור "Bluetooth headset" אבל לא מופיעה בהתקני האודיו ואי אפשר בעצם להאזין דרכה, רק לשלוט באמצעותה על המדייה פלייר. לעומת זאת כשאני מחבר דונגל של בלוטוס שנקנה מDX האוזנייה מזוהה מצוין ואפשר להאזין דרכה, אך האיכות לא משהו כנראה הדונגל הסיני לא איכותי כמו בלוטוס מובנה למשל (באייפוד שלי האיכות הרבה יותר טובה עם האוזניה הזו). איך לגרום לה לעבוד עם הבלוטוס המובנה? הבלוטוס המובנה מדגם Dell wireless 356 bluetooth ואני משתמש בדרייבר שהורדתי מאתר דל. (הוינדוס לא זיהה אותו בכלל לפני כן).
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(א. אני מקווה מאוד שזו לא עברה על חוקי הפורום, פשוט ישנן כ"כ הרבה אזהרות על איום מחיקה שאני חושש לכתוב :-\ . ב. אין לי גישה חופשית לאינטרנט, כך שיעברו כמה ימים עד שאגיב להודעה זו.) שלום. אני רוצה לעסוק בעריכת וידאו לפרנסתי וצריך מפרט חזק - אין מגבלת תקציב. ראיתי את רשימות המפרטים ואני זקוק למפרט חזק יותר. לוח אם - רצוי של giga-byte, עם מקום ללפחות 2 מעבדים ולפחות 4GB זיכרון פנימי. זיכרון פנימי - הכי מהיר + שם יצרן. דיסקים קשיחים - לפחות חצי טרה, למיטב ידיעתי מדובר בשניים של 250GB במהירות 7200RPM כ"א (רצוי מהירים יותר). כרטיס מסך - משהו בסגנון ATI readeon 9800 pro 128mb. 2 מסכים שטוחים בגודל 17" לפחות. מקלדת עריכה. רמקולים פשוטים - סטריאו. מעבד - של אינטל, הכי ח…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרתכם בבחירת מחשב נייד. בעקרון צריך אותו לשימושים רגילים - OFFICE אינטרנט סרטים וכו'.... וגם פיתוח(תכנות) עליו... חשוב לי שיהיה אמין ומהיר. ההתלבטות העיקרית שלי היא ללכת על SSD או SATA 7200. מבחינת שטח אחסון אין לי בעיה לעבוד עם כונן חיצוני אז אפשר מחשב עם כונן SSD ודיסק חיצוני - אם לדעתכם ההבדל משמעותי ומצדיק את המחיר. ומה אתם אומרים על המחשבים שיש להם כונן SATA משולב עם קצת SSD זה משפיע או סתם גימיק? חוץ מזה מבחינת ביצועים אני רוצה שיהיה למחשב כרטיס מסך חיצוני ולא המובנה של אינטל. מסך 14-15.6 פחות חשוב לי. i5\i7 וזהו בגדול... מבחינת תקציב הייתי רוצה להשאר באזור ה3000 אבל אני מבין שאולי זה יהיה יותר אז עד 4000 אם אפשר. דוגמה למחשב עם SSD: Lenovo IdeaPad …
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לרכוש מחשב שייועד למשחקים ולכן עליו להיות חזק דיו קיבלתי הצעה 1 (מופיע 1.jpg ) כמו כן מחשב שאמור להיות לעסק ולא חייב להיות חזק מאוד קיבלתי 2 הצעות שנראות טוב.( הצעה 2+3) אשמח לקבל את חוו"ד דעתכם הן על המפרטים והן על המחיר. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.01.2007 בשעה 13:38:20 במקום הראשון שלחתי בטעות קובץ אחר - מצ"ב המפרט להצעה ראשונה[attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום צריך לקנות 6 מחשבים לספרייה של מוסד חינוכי. לצורכי עבודה פשוטה, לא גרפיקה, לא גיימינג. מה שחשוב זה שיעבדו חלק ובעיקר לאורך זמן, וישרדו שימוש לא מקצועי. פרטים נוספים: USB 3, מעבד I3. עדיפות גדולה גדולה למחשבים דקים. תקציב: 1500-3000 ליחידה. תודה רבה עריכה: מה אתם אומרים על http://p1002.co.il/sg_product~5514~56~473.htm
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , אשמח להמלצות לקניית מחשב המיועד לווידיאו על AVID ועריכה גרפית PHOTOSHOP LIGHTROOM מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ישנה אפשרות של חריגה עד 500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו, פוטושופ, LIGHTROOM, AFTER EFFECTS א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד לעריכה כבדה. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: , לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכ…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב לסטודנט, לצרכי אופיס וסרטים (מספיק כרטיס מסך מובנה). גודל 13 אינץ' בלבד, חיי בטריה ארוכים ככל האפשר ומשקל נמוך. מעבד מהסדרה החדשה (i3/i5), ללא DVD. עדיפות למחשב חצי-עסקי או מהסדרות הצרכניות, אם יש משהו עדיף. שמתי עין על כמה: hp4320 dell n3010 pk butterfly vostro3300 קנייה בארץ, עדיפות לאחריות ארוכה. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה על קבלת המלצות / הצעות למחשב נייד לשימוש משולב אישי + משרדי. השימוש העיקרי (עבודה) הוא בעיקר "סטנדרטי", כלומר אינטרנט, אופיס וכיוצ"ב. ברמת התחביב, אני משתעשע קצת בפיתוח (אנדרואיד וכו'), וצריך מחשב שיהיה מספיק חזק בשביל לעמוד בזה, אבל מצד שני לא רוצה להשתגע כי לא מזה אני מתפרנס. כרגע אני עובד עם Dell Inspiron 15 עם מעבד i3 ומסך 15.6. בסה"כ מרוצה ממנו, אבל מרגיש שהוא לא סוחב. תשובות לשאלות הנפוצות: * מטרות המחשב? כאמור - משולב לואוטק (משרדי) + קצת הייטק (פיתוח) כתחביב. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא משנה מבריק או מט. גודל - רגיל לעבוד עם 15.6 אבל מוכן לשקול טיפה יותר קטן. * רזולו…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך ב3000 שקל לוח אם , מעבד מארז ספק כוח וכרטיס רשת. כ. מסך וזכרונות אני מביא מאיפהשהו בזול. מחשב לשימוש משחקים ,אינטרנט, ושיהיה לכמה שנים. אם אפשר גם הצעה מקבילה ב2000 שקל. למישהו יש הצעות ?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד EX620 ועליו מותקן כרטיס מסך לא מובנה של HD 3470 .. המעבד הוא של אינטל 2 ליבות T5800 .. אני קודם - כול רוצה לדעת אם אני יוכל לשדרג את הכרטיס מסך .. ואם כן , אז איזה כרטיס , וזה למטרת משחקי גיימר ברשת .. משחקים כביכול כבדים .. ואם תוכלו להגיד לי בבקשה איפה אפשר לרכוש את - זה .. תודה - רבה .. אשמח לקבל אינפורמציה ..
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
IEEE 1394 FireWire® Interface מזה אומר ? איך ניראת היציאה שלו ולמה זה משמש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה כדי? DELL XPS M1330 או MACBOOK 2.4 שתיהם 13 אינץ ומחיר פחות או יותר אותו דבר (מחו"ל כמובן) עיקר העבודה אינטרנט+אופיס+סרטים (וחיבור לטלויזיה לצפיה בHD) מה עדיף? היה לי נסיון עם MAC OSX כך שזה לא בעיה... השאלה מבחינת חומרה מה טוב יותר האיכות של דל או אפל
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לשימושים פשוטים בעיקר: צ'אט, גלישה. אני מודע לזה שאני יכול להשיג דברים יותר בזול, אבל אני כן פה ושם צופה בסרטים וכאלה, ואני כן אשמח אם אני אוכל לעסוק קצת בגרפיקה בסיסית (שומדבר שדורש מחשב סוס כמובן - אל דאגה), ולשחק משחקים חצי ישנים (WOW וכאלה) - שומדבר חדש במיוחד ושיא הדרישות. אני משתמש לינוקס. אני אשמח מאוד אם אקבל המלצה על מחשב שמישהו מריץ עליו לינוקס בלי בעיות סך הכל. אני משתמש Fedora. אני מודע לזה שתכלס אין סבירות לבעיות מיוחדות. מדובר על מעבד\י 32 ביט אני מניח בכל מקרה. צורב DVD רגיל שיהיה, מספר USBים כמובן, כמה שיותר סוגי יציאות\כניסות ככה הכי טוב אבל שומדבר מסויים שחשוב לי. רק מספר USBים זה מאוד נוח. נקודות עיקריות: - שיהיה שקט! אני רוצה מחשב שר…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Max Payne 3 Far cry 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מכין מפרט למחשבים אותם נקנה עבור צוותי הפיתוח השונים (אני נמנה עם מפתחי התוכנה). דגשים: - חומרה אמינה: אנחנו נקנה 10 מחשבים בהתחלה, ועוד 5 - 10 כשלב שני. לכן, עניין האמינות מאוד חשוב - לא צריך שום יכולות אוברקלוקינג או חומרה אקזוטית. יש לי מעבד 2500+ בבית כבר חצי שנה ואני מאוד מרוצה, לכן המפרט צריך להבנות סביבו שאלות: - לא ראיתי את המסך הנ"ל בפעולה (בחרתי אותו על פי המלצת האתר). הביקורות שקראתי עליו בסה"כ חיוביות, אבל אשמח לשמוע עוד דעות - האם יש עוד לוחות אם עם on-board graphics המסוגלים להריץ 1600x1200@85Hz במחיר זהה או קרוב ? חייב להיות עם ethernet, sound, USB 2.0, ולא מיקרו ATX (לפחות 3 PCI). CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU [ ¤ 523.46 ] …
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מבקש המלצה על מחשב, שיציג סרטי וידאו על מסך דק שיהיה תלוי על הקיר. חשוב שהמחשב יהיה שקט והמארז אסטטי. התקציב למחשב עצמו כ-1500-2000 ש"ח והמסך בתקציב נפרד (לא סגור עדיין כמה אבל גם באיזור הסכום למחשב). אנשים יצפו במסך ממרחק של לא יותר מ - 2-3 מטרים - אם אפשר המלצה על גודל המסך במקרה זה ועל המסך עצמו, כמובן. תודה מראש לכל מי שיכול להמליץ ולסייע.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-