עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Yotam Tayer,

אהלן! חבר שלי בנה לעצמו מפרט לפני חודשיים ב5K שאמור לנצל את כל התקציב במלואו. המפרט הוא לגיימינג ושימוש בתוכנות עריכה (וידאו וסאונד). אני לא ממש מעודכן בחומרה ויכול להיות שהתחדשו מאז דברים/יש עסקאות שוות יותר על המוצרים פה. אז אשמח אם מישהו יוכל לעבור על המפרט ולראות האם הוא באמת מנצל את מלוא התקציב, ואם מישהו מכיר או מחזיק מקום שיעשה לי מחיר יותר טוב אז אעדיף לקנות שם. ואם מישהו גם יוכל להסביר לי מה הולך עם AMD נגד NVIDIA ובאיזה צד אני צריך להיות (מבחינת יחס תקציב-ביצועים כמובן). שוב, אני מחפש למצות את התקציב. המפרט הנ"ל נבנה בStartPC אבל לא ממש אכפת לי מאיזו חנות לקנות. מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 429 ₪…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by mystic,

מהתרשמות ראשונית שלי נראה מחשב נחמד. אני לא מחפש מחשב שעולה על המחיר שמציעים בK.S.P והמטרות שלי הן (מלבד לסתם לגלוש באינטרנט): סרטים, לימודים (כנראה אלמד משהו שקשור לאבטחת מידע וכו') ומשחקים להעביר את הזמן (אפילו אם זה אומר קצת משחקי יריות כדוגמת CS שאני רוצה שירוצו על FPS גבוה). הקישור הוא מאתר IVORY מכיוון שבK.S.P זה לא קישור ישיר למוצר אלא לרשימת הניידים של TOSHIBA. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8108 תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by robin7,

http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני משתמש הרבה במחשב למשחקים ברמה גרפית גבוהה, כמו crysis 2 למשל. וזה לא רץ משהו. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 GT מעבד: intel core 2 duo CPU E7500 2.93Ghz זיכרון: 2.00GB על איזה תחלופה הייתם ממליצים? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD ‏ פנימי LG GH24N…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by xDa,

1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב לכולם, אני אשמח אם תעזרו לי למצוא נייד אמין וטוב עם אחריות של 3 שנים. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 320 ומעלה וכונן רגיל. * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם זה בגדר התקציב ולא פוגע באיכות אם לא אז לא חשוב. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה אמינה וטובה. ו 3 שנים אחריות ואם אפשר אז שהמסך יהיה מט. תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מה דעתך על המפרט הבא לעבודה גרפית 2D, פלאש ועריכת וידאו (לא יהיו משחקים, לא יבוצע OC)? מעבד Core 2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB לוח אם 945P-S3 s775 Conroe, DDRII 667, PCI-E זכרון 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 כרטיס מסך‏ PowerColor X1950 Pro 512MB GDDRIII ArcticCooling 2xDVI, VIVO, PCI-E אופציה נוספת לכרטיס מסך שונה nVIDIA GeForce Quadro FX560 128MB PCIeוLeadtek דיסקים קשיחים‏ Western Digital 80GB 7200RPM, 8MB, SATA 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II צורב‏ Pioneer DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA מארז‏ Thermaltake Armor Jr VC3000BWS ספק כוח‏ Thermaltake TR2 Power W0090 470W Silent (24pin) אני חושש, שלוח האם הוא החוליה החלשה במפרט הזה. האם החשש שלי מוצדק? אי…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט טוב למחשב שיעודו הוא בעיקר משחקים עבודות בפוטושופ והמרת סרטים אני רוצה את המעבדים הכי טובים שאפשר להסיג הרבה זיכרון ןכרטיס מסך חזק בעתיד המחשב אמור לעבור אובר קולק אז תתחשבו גם בזה *אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים* תודה לכל העוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Guy950,

היי לכם אנשים יקרים, אני רוצה לבקש ממכם לעזור לי לבנות מפרט למחשב טוב במחיר של 4K ש"ח לא כולל OC, אני לא מעוניין לעשות גם בעתיד. מטרות המחשב הן סרטים, משחקים [בעיקר משחקים] עבודות גרפיות [כמו פוטושופ] וסתם אינטרנט. למפרט לא צריך מסך, יש לי מסך 19 אינץ' רחב של BenQ בעל חיבור HDMI וכל השאר. גם אין צורך במקלדת או עכבר. ולגבי המארז, הוא לא חייב ליהיות הכי יפה בעולם, אבל שיהיה לו מספיק קירור. אבל יש לי בקשות מיוחדות, הרבה זמן לא הייתי מעודכן לגבי מחשבים אז אני לא יודע איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב, אבל אני רוצה כרטיס חזק כמו הGT8800 ומעבד מרובע ליבות. לגבי מערכת הפעלה, אני לא יודע אם הויסטה יותר טובה או הXP, אז תפתיעו אותי לגבי זה אגב, אם אפשר, תנסו לבנות את המפרט על פי החנ…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI * בלוטות?לבריאות, לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1) תקציב : 3,000 ש"ח. אפשר להשתמש בכל הסכום. 2) מטרות : גיימינג כבד. BF4/THIEF/GTA V וכו'. 3) אין צורך בציוד הקפי. 4) רכיב שאין צורך בו : DVD צורב. 5) השקט לא חשוב. 6) לא מתוכנן אוברקלוק. 7) אין צורך לכלול מערכת הפעלה וכו'. 8) אין העדפה לחנות מסויימת. 9) בעוד כשבוע. 10) לא מתכונן שדרוג למחשב הנ"ל. 11) אין הערות. תודה על זמנכם!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. טוב אז המפרט שלי כמו שאתם רואים הוא בחתימה. ויש לי לפני זה כמה שאלות.. יש לי עכשיו DDR400. אבל ראיתי שיצא DDR600 אפילו אבל שמעתי שיש לו תיזמונים פחות טובים מ DDR400. אז הזיכרון שיש לי עכשיו הוא הכי מהיר?? ויש לי ABIT IS7-E.. הלוח אם הזה מספיק מהיר או שצריך יותר?? אה וגם המעבד גם הוא מספיק טוב למשחקים?? כאילו לא יהיה לי בעיה?? ראיתי השוואת מעבדים וראיתי שהמעבד שלי לא רע בכלל.. בהשוואה ל-2.8 AMD 64 BIT אז לפעמים שלי עוקף ולפעמים ה AMD עוקף במשחקים אבל לא משהו בהרבה. וכרטיס מסך אני רוצה להחליף למשהו יותר טוב.. אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 2000 ש''ח זה אפשרי שאני יוכל עם הכרטיס הזה שאני רוצה לקנות להריץ משחקים על HIGH 1280?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עדיף שזה יהיה מאייבורי או ksp בעיקרון המחשב הוא למחשקים ועוד כמה שאלות על הדרך, ומה עדיף ?כרטיס מסך ddr3\5? האם המעבד i7 נחשב להכי קטלני שיש והוא יכול להחזיק הרבה שנים? תודה רבה!!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. מטרות המחשב: עבודה משרדית, ניגון סרטים לטלוויזיה, תוכנות לחישוב תאורה. מעבד: מהסדרה האחרונה של אינטל, הסוול. גודל מסך: 14 או 15.6 אינצ'. סוג מסך: מט רזולוציית מסך: לא משמעותית. משקל רצוי: עד 2.4 קילו, העדפה למחשב נייד וקל יותר. זמן סוללה: ממוצע. יציאות: HDMI, USB3. סוג כונן וגודל מינמלי: שילוב של SSD (8 ג'יגה) עם HD(320 ג'יגה). כונן אופטי: בלי תמיכה בתחנות עגינה: לא. אחריות בינלאומית: לא. מערכת הפעלה: עדיפות שכן. העדפה לחברה מסוימת: כן, לאסוס, לנובו, וסמסונג. אשמח לשמוע גם על חברה אחרת אם מתאים למפרט. דרישה מיוחדת: מקלדת מוארת ושלא תופס טביעות אצבעות.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by itay izraelov,

שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אולי שכחו איזה אפס http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PEF256GSMNUSB

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מתחיל להכנס לתחום עריכת הוידיאו בצורה חובבנית והייתי רוצה שתיתנו לי מפרט אשר יוכל להתמודד עם התוכנה הכבדה הזו (AE). דעתכם ? ביצעתי חיפוש אך לא מצאתי את מבוקשי. שמוליק

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלוב רב, לשימושי סטודנט בלבד, ניידות מקסימלית וניגון חלק של HD על איזה מחשב הייתם ממליצים? האופציות שחשבתי עליהן, אך לא ידוע לי מה זמן הסוללה שלהן: 1. SONY NS140E T5800 2. DELL 1537 T3200 3. LG R410 T3400 כיום ניתן גם להשיג את ה-SL400 בערך באותו התקציב, האם יש לו עדיפות על המתחרים שציינתי? לא ניתן למצוא עליו REVIEW בקונפיגורציה הבסיסית כפי שהיא נמכרת בארץ.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Michal Jacobson,

https://www.tms.co.il/44931 אודה מאד להערות. משהו מיותר? משהו חסר? תודה

22. Started by LR,

שלום לכם, מתי מתוכננים לצאת בישראל פלטפורמת סנטה-רוזה + Napa64 (העתידים לתמוך ב-64 ביט)? אני מעוניין לקנות נייד חדש עוד חודשיים...האם כדאי לחכות? תודה מראש למגיבים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. אני לא משתמש במצלמה ולכן רוצה לכבות אותה מתאמי חיסכון חשמל וגם חום ואני לא הצלחתי למצוא את האופציה של הכיבוי. האם מישהו יודע? תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by mafisto00,

חשבתי לקנות ממכר שלי מחשב דגםHp pavilion dv6700 הוא אמר שהוא קנה אותו לפני שנה בערך. המחיר שהוא מוכן למכור זה בסביבות 2000₪ הצורך שלי הוא שימוש באנטרנט, אופיס, צפייה בסרטים בחיבור לטלויזיה. זה בעיקר. אשמח לעצתכם

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. רשמתי בכותבת 3000 אבל האמתי שאני מחפש ב-2000, אלא אם יש הצעות ממש ממש טובות בשביל עוד קצת כסף.. אז תאמרו או שהכי טוב, תביאו נניח אחד של מקסימום 2000 ואחד של 2500-3000.. ותציינו לי את ההבדלים והיחס של עלות-איכות.. ואני כבר אעשה החלטה עם עצמי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים