ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, לאחי היקר יש יום הולדת ואני רוצה להפתיע אותו במחשב חדש. תקציב כ - 4200 ש"ח, עיסוקים עיקריים שלו במחשב משחקים כבדים ברזולציות גבוהות, והורדת סרטים בלו ריי תעזרו לי כי בבקשה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקי מלחמה call of dutyעוד משחקים די כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: BFG Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail OC ¤2137 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NK X20 - BLACK ¤183 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤766 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL ¤36 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤6051 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשבתי על זה , מה אתם אומרים?! אני יכול לחסוך 70 ש"ח אם אני…
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! :hi: מיינים אשמח להצעותכם למפרט מחשב לשימוש ביתי, בעיקר למשחקים. עדיף שהחנות תהיה באיזור הדרום או לפחות שעושים משלוחים לדרום. אין צורך במסך או ציוד היקפי. תודה רבה!!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מבקש לקבל הצעה ל- מפרט של מחשב לשימוש ביתי - מחיר 2000 עד ש"ח ועד -3000 ש"ח (יכול לשלם במזומן). אני צריך רק מחשב אחד - אני רוצה שהוא יהיה "חזק" ויעבוד בצורה חלקה ומהירה אבל מבלי להפריז במחיר. ראיתי את מחירי הרכיבים של מספר מפרטים כאן בפורום והתרשמתי שאין גבול לאפשרויות והתצורות שניתן לבנות (ואני לא מבין בזה בכלל). אני לא רוצה להוציא על מחשב 2000 ש"ח היום ושבעוד שנה הוא כבר יהיה חלשלוש או שיהיה כבר לא מספיק ואצטרך לקנות חדש. לכן ביקשתי 2 אופציות , במידה והאופציה היקרה יותר תהיה טובה משמעותית אז אעדיף אותה - בהתאם להמלצתכם. לגבי המפרטים - האם עדיף מחשב מבוסס אינטל או AMD ? השימושים העיקריים : צפיה בסרטים (גם באיכות גבוהה ), מוסיקה, אינטרנט, אופיס. צריך שהמחשב יהיה מסוג…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
ובנוסף גם ללימודים. טווח המחירים הוא בין 3000-4000. חשוב מן הסתם שתהייה לו יציאת HDMI כדי לחבר לטלויזית LCD תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט טוב להרבה זמן עד 4000 שח .אני מעדיף של אינטל תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? מאות בודדים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: BF4, ומשחקים עתידיים וכבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)כן. רצוי…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המטרה היא להגיע למחשב שיהיה שקט ומקורר ברמה הכי טובה שאפשר (לא להגזים ולהגיד ספקים פאנלס) אבל כן להשקיע בזה. התקציב הוא 7500 שח גג, עדיף פחות. הכי טוב ללכת על מוצרים שה- VFM שלהם הכי טוב (value for money) אין צורך במסך כרגע (יש לי 19" מלפני שלושה חודשים) ואין צורב בצורב DVD כי גם את זה קניתי לפני פחות מחודשיים. הרכבתי משהו, אבל אני אקבל שינויים (תסבירו למה.. זה חשוב) Intel® Core2 Quad Processor Q6600 SLACR STEPPING G0 ¤1470 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=676 Thermalright Ultima 90I CPU Cooler ¤224 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=222 DFI LANPARTY DARK P35-T2RS ¤685 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=862 OCZ DDR2 2048MB 800MHZ Dual C…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 1500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? סרטים ואינטרנט א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסק…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שזה כמעט כל המחשב... מה שהצלחתי להרכיב זה ב-1400 מעבד 950 של i7 ולוח אם של הסוקט המתאים ב-1000 שקל, זכרונות יחסית לא יקר, אני צריך 16 ג'יגה יעלה לי 330X4=1300 בערך יעני בטוטאל-3700 רק לשדרג לדור הבא מה-E8400..מבעס לאללה! גם אני לא מבין יש סוקט 1366 ו1156 שזה יותר חדש או ישן? מה יותר טוב? ראיתי 870-875 באותו מחיר של ה-970.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש מחשב נייד תקציב: עד 9000 ש"ח משקל מקסימלי: 3 קילו גודל מסך: 15.6 זיכרון: 16 ג'גה אין באפשרותי לקנות מחול סטודנט למדעי המחשב, צרכי סרטים, תוכנות, משחקים ומעבד חזק. אשמח לשמוע על מספר דגמים בכדי שהוכל להשוות בעצמי. תוד מראש
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Price list updated 08-08-2006 מעבדי אינטל? Price Units Total Core2 Duo 1.86Ghz, 1066Mhz, s775, 2x1MB Cache 1250 1 1250 לוחות אם למעבדי אינטל? GIGABYTE Price Units Total GA-965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E 950 1 950 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Twinmos 450 2 900 כרטיסי מסך? ASUS Price Units Total EN7600GT 256MB, HDTV, DVI, PCI-E 1190 1 1190 דיסקים קשיחים? Western Digital Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 465 1 465 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 195 1 195 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Spire Price Units Total Spire SP741B3 DiamondCool II (Socket 754, 939,…
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
נשבר לי המסך במחשב הנייד. עלות התיקון היא כ-900 או 950 שקלים כולל מע"מ חלקים ועבודה. האם שווה לי לתקן? (נא התייחסו גם לכמה זמן יחזיק התיקון כי המחשב עצמו יחזיק לצרכיי עוד שנתיים לפחות) אינני מעוניין לקנות מחשב מיושן כיון שמחשב זה הספיק לי ואם יש מחשב חדש (Core i5 או סדרת sp core 2 duo) במחיר של שלוש וחצי אשקול לקחת.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Seasonic M12II-620 (SS-620GM) 620W MSI P67A-GD55 (B3) INTEL I5 2500K SСYTHE Mugen 2 (SCMG-2100) MSI PCI-Ex N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC 1024MB GDDR5 (256bit) (880/4200) (2 x DVI, mini HDMI) (N560GTX-Ti Twin Frozr II/OC) Kingston DDR3-1600 4096MB PC3-12800 HyperX (KHX1600C9D3/4G) את השאר יש לי.. לא רשמתי מחיר כי המחשב לא נקנה בארץ.... אשמח לשמוע הערות
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני סטודנט ומחפש נטבוק בכמה שפחות כסף. התקציב הוא לכל היותר 1300 עם אפשרות לחריגה (כואבת) של עד 1500 רק אם זה ממש שווה את זה. הדרישות שיהיה כמה שיותר קל. והשימושים בעיקר קריאה וכתיבה של מסמכים צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט. אשמחא פילו לכמה הצעות. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה קניתי מחשב חדש עם מעבד E7400 בפוקספיסי , עשו לי שם גם אוברקלוק אבל עכשיו שהבאתי את המחשב הביתה הפעלתי EVERST תראו את התמונה http://www.siz.co.il/my.php?i=jmylymzmjzyt.jpg מה זה המעבד הזה?? אבל שאני עושה מאפיינים על המחשב שלי זה כותב לי שם C2D E7400 . אני מבולבל למה באברסט זה כותב XEON ??
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Motherboard Name - Intel Rock Lake D865PERL (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM) משחקים 2007-08 ,סרטים 720p
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מנסה לעזור לידידה שלי לבחור מחשב נייד. עד אתמול הייתי די סגור על הVostro 5470 אבל אז נתקלתי בפה בפירסומים לגבי בעיות בכרטיס הרשת האלחוטי שלו. זה די מבאס כי הוא עונה על מרבית הדרישות שלה וגם זול יחסית. האם באמת כדאי להתרחק מהמחשב הזה? או שאולי דרייברים יותר עדכניים או עדכון ביוס פתרו את הבעיה? במידה וכן כדאי לחפש משהו אחר, האם תוכלו להמליץ לי על מחשב בסיגנון דומה? ראיתי שהIdeapad של לנובו מתאים במסגרת של המחיר. האם הוא גם מומלץ? * מטרות המחשב- אינטרנט, אופיס וסרטים. * גודל מסך - 13.3 או 14. * מעבד - Core i3 ומעלה. * משקל רצוי - רצוי לא כבד. נראה לי שעדיף מתחת ל2 קילו. *רצוי לא עבה מדי. משהו שדי סביר להסתובב איתו ביום יום. * כמובן שרצוי לה כמה שיותר זמן…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כמובן שעדיף לחסוך, עדיף להישאר על 5500 נניח, אבל אם כדאי לחרוג זאת לא בעיה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6000, זה התקציב המקסימלי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים כבדים... כמובן שהרבה מוזיקה וקצת עיצוב בקטנה פוטושופ וזה, לא משהו רציני... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. אני לא כלכך סגור על המשחקים שיש עכשיו בשוק כי רק השתחררתי והייתי מנותק מהעולם בתקופה ההיא אבל בעיקר FPS MMO RPG …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, אני עובד עם המחשב כל היום בלימודים, והעובדה שהוא יושב נמוך על השולחן מתחילה להפריע לי מאוד, אבל בגלל שאני מגיע ללימודים עם תיק בלבד אני לא יכול להיסחב עם מעמד בגודל מלא. לא חשבתי שיש מעמדים מתקפלים עד שבאיזה חנות ראיתי במקרה מעמד שמתקפל לגודל של שלט בערך - זה ממש קטן ויכול להיכנס לי לתיק! הבעיה שהוא נראה ממש זול ולא אמין ולא הייתי רוצה לראות את המחשב שלי נופל או נשבר בגלל חתיכת פלסטיק גרועה. השאלה שלי היא - האם אתם מכירים מעמדים מתקפלים ללפטופ - כאלה שאפשר לקפל בסוף היום ולשים בתיק? עדיפות - מעמד מבית אמין (כמו לוג'יטק) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך - לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב - מעדיף שלא, אבל יש מצב 2. מה שימושי המחשב (תכנות, משחקים, אופיס) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש - שימוש שוטף, יכול לפעול גם לילות שלמים מדי פעם. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: Battlefiled Bad Company 2. GTA4, Starcarft 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך): 1280x1024, אינשט 19 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות) גבוה עבור הרזלוציה הנמוכה שלי, הייתי שמח שגם אם אני אשדרג את המס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להקים מעבדת מחשבים ניידת, מבוססת על מחשבים ניידים. יש הרבה מרכיבים סטנדרטיים במחשב נייד שאני לא צריך. לדוגמא: 1. כונן אופטי 2. דיסק קשיח (מתכנן להעלות את המחשבים מהרשת) 3. בטרייה (יהיו מחוברים תמיד לחשמל) 4. כן, אפילו מקלדת ועכבר לא צריך (מקלדת - וירטואלית, עכבר usb 5. חיבור רשת אלחוטי (יהיו מחוברים בחיבור קבוע) 6. מצלמה השאלה שלי היא כזו: בהנחה שאני מוצא דגם בסיסי שמתאים לי (מבחינת מעבד,כרטיס גרפי, גודל מסך וכו'), ובהנחה שאני קונה כמות של כ-16 יחידות, האם ניתן למצוא (בארץ, ואולי שווה גם לנסות בחו"ל) ספק שיוכל לספק לי את המחשבים ללא החלקים "המיותרים", ובמחיר מוזל, כמובן? כמה (ב-%) זה עתיד לחסוך? בתודה וברכה elkav
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי אתמול את המחשב בבאג המחשב בא איים כרטיס מסך ATI מערכת הפעלה ויסטה פרמיום ו3גיגה זיכרון המחשב זריז מאד הויסטה עולה מהר הו מגיע איים שתי סוללות הבעיה היחידה שכרגע ישנה זה החום הרב שהמחשב מוציא מהחלק התחתון עד כדאי כויה אני שוקל לקנות משטח קרור איים יש למישהו פתרון רציני אחר אני אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אבא שלי קנה מחשב נייד חדש:asus k550la-xx101d עכשיו זה בא עם FREEDOS ועשיתי דיסק של WIN7 BOOTABLE ואני לא מצליח לפתוח את הBIOS כל פעם שאני מדליק תמחשב ניפתח לי רק אפשרות להעלות את הFREEDOS
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-