עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by tm66,

שלום לכולם ברצוני לקנות מחשב חדש והתקציב שלי הוא עד 1000 שקל (רק את המוח, כלומר לא מסך, רמקולים וכל שאר הציוד הנלווה). אשמח אם תוכלו להמליץ לי על מחשבים שבגדר התקציב הזה. תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 789 צפיות
  2. ראיתי פעם סרטון שמישהו מחבר כרטיס מסך למחשב נייד (לא זוכר איך נראלי עם VGA/HDMI) ומחבר לכרטיס ספק כח אם חיבור כלשהו.. רציתי לשאול איך עושים את זה, הייתי שמח לדעת! תודה רבה !

3. שלום לכולם הייתי רוצה לדעת איזהמיני מחשבים ניידים בתקציב של עד 1500 שקל אפשר לקנות. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  4. ממקום לקנות את המערכות המורכבות כבר בחנויות ( עם איזה ספק ג'נרי ). אולי אפשר להוציא משהו עדיף ואכותי יותר כאן. אין כל כך הרבה פרטים. מחשב לילד קטן -איטרנט וסרטים. ללא ציוד הקפי ומסך. המחשב יהיה על מסך 22 ורזולציה 1680 1050 . חנות מעודפת TMS . מארז הכי קריר שניתן להכניס לתקציב. לא חשוב השקט.

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  5. מטרות המחשב: אינטרנט וצפיה בסרטי HD 1080P * גודל המסך: 15 * משקל רצוי: לא משנה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך: לא. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * בלוטות: אפשרי, לא חייב. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 640GB * צורב DVD: צריך. * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא. אשמח לעזרתכם

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  6. Started by zvi0005,

שלום יש לי מחשב נייד HP דגם DV6. טמפרטורת המעבדים מגיעה עד ל-115 מעלות. האם במצב כזה אפשר להישתמש מחשב? והאם אפשר להיות בטוח שהמאורר של המעבדים לא עובד או שיכולה להיות בעיה אחרת?

• 3 תגובות
    • 683 צפיות
  7. מה דעתכם על המפרט הבא? את הרכיבים בחרתי לפי ביקורות בדגש על אמינות. השתדלתי לחסוך עשרות או מאות שקלים בבחירת דגמים קצת פחות מהירים או עם פחות פונקציות. בחרתי מארז, קירור מעבד וספק כוח שקטים (לפי ביקורות) בלי להגזים במחיר. התקמצנתי כרגע על SSD, אבל אני בטוח אקנה אחד בעתיד (נניח עוד שנה). המחשב ישמש לתיכנות כולל הפעלת שרתים וירטואלים מינימאלים, וגם לצפיה בסרטים וגלישה באינטרנט. אני לא מעוניין ב-OC או משחקים. אני רוצה לקנות ב-rsm (גר בתל אביב) בעקבות המלצות בפורום, חוץ מזכרונות שמצאתי הרבה יותר זול יותר בנעה מחשבים. לוח אם (691 ש"ח): Asus P8H67-M Pro B3 H67 מעבד (894 ש"ח): Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Tray זכרון (295 ש"ח): G.Skill Ripjaws-X 2x4G…

8. מה קורה חברים? אני קונה מחשב חדש למשחקים בסביבות ה 3000-3500 שקל עכשיו יש לי מערכת רמקולים די טובה של לוג׳יטק z2300, ולכן חשוב לי קצת היציאת האודיו. במפרט הראשון הצלחתי להכניס את הכרטיס מסך של נבידיה ה 570 עם לוח אם מעאפן של biostar h61 . במפרט השני הכנסתי את הלוח אם gigabyte pa65 אבל זה בא על חשבון הכרטיס מסך, שהוא ה 480 של נבידיה. השאלה שלי אם אני ירגיש הבדלי איכות ביציאות סאונד בין שני הלוחות אם ואז שווה להקריב מהכרטיס מסך? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  9. Started by os87,

מסך הלפטופ הפסיק פתאום לעבוד. המחשב עצמו עובד, אבל כל מה שניסיתי לא מצליח להחיות את הקשר ביניהם. חיפשתי פתרונות ברשת ושום דבר ממה שאיתרתי לא עבד. המחשב עצמו הוא Asus GS1

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  10. Started by anthonyp,

המחשב יהיה לצורך שימושים כללים כמו אינטרנט סרטים ומשחקים, הוא צריך להחזיק לי משהו כמו שלוש שנים, הוא לא ייצא יותר מדי מהבית. אני מאוד מתלבט בין שני המחשבים הבאים: Dell Inspiron N5110 Core i7-2630QM http://www.notebookclub.co.il/products/%EE%E7%F9%E1-%F0%E9%E9%E3-%EC%E1%E9%FA-%E5%EC%EC%EE%E5%E3%E9%ED/inspiron-n5110-n2630qm.htm עם שדרוג לHD 7200 DELL VOSTRO 3450 Core i5-2410M http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-3450-a2410m.htm מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  11. Started by idanshir,

שלום מחפש מפרט ללא ציוד היקפי שישמש בעיקר לעריכת וידאו - פרימייר וישמש גם למשחקים כמו C.O.DUTY תודה

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. אני צריכה שהמחשב שאני אקנה יהיה חזק, אני הולכת ללמוד מדעי המחשב והמחשב הזה אמור לשמש אותי ללימודים האלה. קשה לי לפרט ולתת לכם פרטים מדוייקים לכן חיפשתי כמה דגמים של DELL וLENOVE ואני אשמח אם תגידו לי איזה מבין המחשבים הבאים ישמש אותי הכי טוב 1. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7104&CatCode=315 2. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7532&CatCode=315 3. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7651&CatCode=315 4. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7537&CatCode=315 5. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7496&CatCode=315 6. http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6693&CatCode=315 7. http://www.i…

13. Started by Kuduro,

אני מחפש לשדרג תמחשב.. אבל אני צריך משהו מסיבי שלא יתקע, אני מתכנת והפרנסה שלי זה מחשב חח.. מצאתי את המחשב הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7240&CatCode= בגדול הוא נשמע לי "יותר מדי טוב" למחיר כזה.. המעבד שלו גם חזק במיוחד.. אז תגידו לי מה דעתכם עליו ויש שמה גם אפשרות לשדרוגים אז תגידו לי מה כדאי לשדרג לדעתכם. ואם אפשר, אני יודע שקניה מIVORY זה נושא שנוי במחלוקת, אבל לי בכל מקרה אין בעיה אני מרוצה מהמוצרים שלהם ולכל מקרה יש אחריות.. ככה שאם אפשר תגובות למחשב עצמו אני ישמח. תודה, צום קל.

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by markizik,

בהמשך לאשכול http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=506211.0 ומחשב החדש שרכשתי (ללא מסך). (כרטיס מסך שבחרתי 6950) מעוניין לרכוש מסך. חברות Dell או Samsung. לא יודע אם כדאי לי לקחת LED. הומלץ לי פה על מסך Samsung 2333T, אבל ראיתי שזמן התגובה שלו 8מילי שניות בלבד. תודה.

15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך כמובן... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר 200 שקל פחות או יותר, אם זה ממש חשוב, אפשר גם טיפה יותר... 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, בעיקר אינטרנט ואופיס... א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). יש לנו מסך 17". -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגדרות …

• 6 תגובות
    • 822 צפיות
  16. Started by shevah,

שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  17. Started by user1234,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים וידאו גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BlackOps MW3 לכשיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  18. * גודל המסך? 15.4/15.6 לפחות! * משקל רצוי? לא כל כך חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמובן שעדיף ארוך במידת האפשר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אני ישמח ליציאת HDMI * בלוטות? לא חובה אבל גם יעיל. * גודל מינימלי של כונן קשיח? לפחות 500GB לפחות. * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא מבין בזה כל כך * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא ממש. תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום, לפני כחצי שנה קניתי את המחשב הבא: מעבד:Intel Sandy Bridge Core i7 2600K Socket 1155 8MB 95W 3.4Ghz לוח אם:Intel Cold Lake DH67CL hH67 זיכרונות:G.Skill Ripjaws DDR3 8GB 1600 CL9 כרטיס מסך (מלפני שנתיים) GeFORCE 9600GT 512MB DDR3 ספק כח:Seasonic M12II 620W הארדיסק:2Samsung Sata2 F3 1TB - X2 מארז:Antec P183 אני מעוניין לשדרג אותו למחשב שיתמוך גם בAVID MC5 וגם בPREMIERE CS5, כמו כן גם בתוכנות After Effects וMaya. חשבתי להחליף את הלוח ללוח הבא: GIGABYTE GA-Z68X-UD3H-B3 Intel Z68 אני מוסיף כונן SSD OCZ Vertex3 120GB ככונן מערכת. ההתלבטות הגדולה שלי היא לגבי כרטיס מסך, באמת שאחרי אין ספור דיונים שקראתי אין לי מושג באיזה כרטיס מומלץ להשתמש בשימוש ב…

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  20. אני צריך המלצות ל-2 מחשבים ניידים, אחד לי ואחד לאחותי הקטנה, שניהם אמורים להיות בשימוש גם בבית הספר. מחשב ראשון - תקציב עד ל- 3K עם חריגה של 200 שקל, מחשב שמתאים לדרישות בתקציב קטן יותר יהיה מצוין. מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית, קצת משחקים קלים וצפיה בסרטים. * גודל המסך? עד ל-13-14 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות המחשב מיועד לשימוש יום יומי מחוץ לבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן, לפחות 6 שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? יכול להיות נחמד, אבל ממש לא הכרחי * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא בנוסף, ה…

21. Started by Raped,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000 מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 , WOW -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22 HD READY -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: , , …

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. שלום, אני זוכר באחד הפורומים שבנאדם אחד שאל על זה והביאו לו סרטון שזה עובד ומריץ משחקים והכול.. כאילו מחברים לכרטיס מסך ספק של מחשב רגיל ומחברים את הכרטיס מסך למחשב הנייד לא יודע דרך איזה חיבור נראה לי דרך VGA / HDMI רציתי לשאול, אפשרי?

• 12 תגובות
    • 2.7k צפיות
  23. Started by rroonnii,

יש לציין שאין ברצוני בזוג כרטיסי מסך (אין לי כוח להתקל בבעיות,אם בכל זאת תשכנעו אז רק נוודיה ) . 1. מה התקציב המקסאלי?4500שח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. יש לציין:BF3 וכל משחק ברמה הטובה בשוק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).. 1920X1080 גודל 22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמ…

• 44 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. שלום, אשמח אם תמליצו לי על מחשב נייד שישומש בעיקר לגלישה באינטרנט ומשחקים קלים (הדבר הכי "כבד" יהיה קאונטר סטרייק 1.6) כמובן שאני גם אראה בו סרטים וסדרות אבל איכות DVDrip/HDTV מספיקה לי, רוב השימוש בו יהיה בתוך הבית (מחובר למטען) אז לא נדרש זמן סוללה ארוך מהרגיל אין העדפה לשום חברה ועדיף מחנות אמינה עם אחריות למקרה שיהיה תקלות. תקציב: כמה שפחות יותר טוב, המקסימום זה 2000, אפשר לחרוג ב-100/200 ש"ח עריכה: הבנתי שיתאים לי מחשב 15'6" ושאלה ששכחתי לשאול היא אלו אביזרים צריך לקנות עם המחשב הנייד? הבנתי שיש מקררים למחשבים ניידים, זה הכרחי לקנות אותם? או שזה תלוי בדגם של המחשב הנייד. מצטער על כל השאלות, מקווה בכל זאת לעזרה. תודה!

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  25. Started by Ronthekig12,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין חריגה 4500 זה מקסימום 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BFBC2 MW2 CRYSIS2 וBF3 שיצא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות לגיימינג כבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, ע…

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים