עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by iyehuda,

טסתי כמה פעמים לחו"ל ( ארה"ב תאילנד ( פנטיפ ) קנדה ) ולא ראיתי מחירים יותר זולים מהארץ אולי אני לא יודע איפה לחפש , יש המלצות למקומות זולים בחו"ל

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  3. . מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).קניתי 32 אינץ lg ld460 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ויינדוס 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור…

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  4. יש לי בעיה בלפטופ , הוא לא מטעין לי רוב הזמן את הבטריה לא יודע אם זה בעיה במטען, בבטריה או בלפטופ עצמו רוב הזמן הוא לא טוען את הבטריה , אבל לפעמים כן.. איפה אני יכול ללכת לבדוק את זה במקום אמין בלי לבזבז סתם כספים עם בטריות חדשות , בדיקות וכו' ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מעדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, מסמכי אופיס, צפייה בסרטים ועריכת תמונות "קלה" (עיבוד RAW בתוכנות של ניקון, בעתיד אולי גם פוטושופ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Nikon View + Capture NX2 - שימוש ביתי תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיוע…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מחפש מחשב נייד בתקציב 1500-1800 ש"ח למטרות גלישה באינטרנט ומשחקים רצוי מסך גדול (15") ומערכת הפעלה win7 ראיתי בתפוז הצעה למחשב ACER דגם 5742 ב 1500 ש"ח http://www.getit.co.il/Prod/65305/ ובאייבורי ב 1470 ש"ח http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=6505 קיים שוני במעבדים ( T4400 / P6200) , כמות הזיכרון וגודל הדיסק הקשיח בין ההצעות למרות שמספר הדגם 5742 זהה איזו הצעה מומלצת מבין השניים או לחפש משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  7. בס"ד שלום רב, מבקש את עזרתכם ביצירת מפרט עבור גרפיקה, המחשב מיועד עבור שימוש בCS5 כאשר תוכנות פתוחות במקביל. שאלות מנחות בפורום - 1. מה התקציב המקסימאלי? - סביב ה7K כולל מסך ותוכנות (מ"ה + אופיס + AV) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, הדגש הוא ל cost-effective ומחשב שעובד חלק ומהר ללא תקיעות והמתנות מיותרות. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - ניתן כל עוד משתלם ונותן מענה לביצועים חלקים עם התוכנות. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - CS5, כולן. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by yarin153,

אני לא יודע אם מה שאני מבקש מותר ואתם מוזמנים למחוק ונעול בכל זמן (רק תודיעו לי בפרטי את הסיבה המדויקת אני ישמח) בכל מקרה אני הולך על המחשב DELL INSPIRON N5110 ויש לי שני אופציות (לא אני משלם ולכן אל תציעו לי ברירות אחרות ) או שאני קונה מבאג - שהם "קצת קצת" יקרים יותר מכולם או שאני קונה מKSP - ששמו של השירות "המעולה" שלהם הולך לפניהם המחיר בKSP יותר זול בהרבה מהמחיר בבאג אבל אני לא יודע אם מומלץ לקנות מחברה כזאת שהאחריות שלה לא כזאת טובה ואם היא עדיין קונה מחשבים מחודשים ומוכרת כחדש אני חושב ללכת על באג אבל אולי דעת הקהל שונה היום לגבי KSP ואני טועה? רציתי לשמוע את דעתכם?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  9. Started by Sh1,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 3200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD, שימושים ביתיים וקצת משחקים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. COD7 ‎ -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' 1080*1920 EIZO FORIS FS2331 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט ק…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. המפרט שלי: CPU AMD Athlon II X4 630 Propus 45nm Technology RAM ‎4.00 GB Dual-Channel DDR3 @ 671MHz (9-9-9-24) Motherboard Gigabyte Technology Co., Ltd. GA-MA785GMT-UD2H (Socket M2) 62 °C Graphics DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) ATI Radeon HD 4200 Hard Drives 977GB SAMSUNG SAMSUNG HD103SJ ATA Device (SATA) 33 °C Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS50 ATA Device Audio Realtek High Definition Audio Case Sonata III 500 Power Supply Enermax 500 80c dont remember the model (not near the computer) Cpu Cooling AMD stock Accesories optical mouse multimedia keyboard logitech 2.1 mentioned here. steel series v7 usb head…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by onthemic,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000-3000 ש"ח (עדיף כמה שיותר קרוב ל2000 ש"ח) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א. למשחקים, אבל לא משחקים כבדים מאוד. המשחקים שאני משחק בהם בעיקר זה GTA, PES ומשחקי סימולטור טיסה (בעיקר הסימולטורים). אני לא מעוניין בכרטיס מסך לא אנושי, אבל שיהיה איכותי ושמשחקים חדשים, בעיקר אלה שהוזכרו, בגרסאות הכי חדשות, ירוצו עליו חלק. ב. סאונד. אני מקליט הרבה (יש לי מיקרופון באיכות טובה כך שגם אחד כזה אני לא צריך) ומשתמש הרבה בתוכנות מיקסוס כמן VIRTUAL DJ וADOBE AUDITION. אני מעוניין בכרטיס קול איכו…

• 4 תגובות
    • 587 צפיות
  12. Started by crik,

היי, לאחר שרכשתי את הVostro 3550 והחזרתי לחנות עקב בעייה עם הכרטיס מסך מחפש מחשב חדש. אז עפ"י השאלות: * מטרות המחשב? עבודות משרדיות, משחקים (קלים), צפיה בסרטים מדי פעם * גודל המסך?15.5 * משקל רצוי? לא שמן * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 9 תאים לפחות או יכולת להחליף ל9 תאים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה HDMI, USB3 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? לא חשוב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? חשוב אחריות בבית הלקוח. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. חשוב שיהיה כרטיס מסך של NVIDIA וחשוב מהירות ארדיסק של 7200 :] תודה, משה

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by lampit,

שלום. אני טס ללימודים בארה"ב- וצריך לקנות שם מחשב (מן הסתם נייד). הדרישות שלי מהמחשב הן לא גבוהות, אבל כן עלולות להיות מורכבות. העבודה עליו תהיה סטנדרטית למדי: גלישה באינטרנט, סרטים, ללא תוכנות כבדות, ללא משחקים. הדגש הראשון הוא: משך חיים כמה שיותר ארוך- כלומר שאוכל להישאר עם המחשב הזה כמה שיותר שנים. שני: אורך סוללה וניידות (משקל)- מה הגודל ( 13,14או 15 inch) שנותן הכי הרבה ניידות אל מול נוחות עבודה (צריך מקלדת בגודל סביר)- אני אשתמש בו גם כמחשב נייד אבל גם כמחשב שולחני (גם סרטים מן הסתם). שלישי: אחריות כמה שיותר ארוכה +בינלאומית (כלומר לישראל) רביעי: עלות- אם אפשר להוריד עלויות מתחת ל750 $ זה יהיה מבורך. ואם יש לכם רעיונות לדגמים ספציפיים מוצלחים- זה יהיה מבורך. מלא מלא…

14. שלום לכולם, אני סטודנט לתוכנה, יש ברשותי את המחשב HP DV6-2110ej והוא באמת אחלה, יש לי אותו כבר שנה וחצי, הוא כמו חדש ותומך בוירטואליזציה ומהיר. אני רוצה לעבור למחשב 13" שתומך בוירטואליזציה (לצורכי הפעלת OSx לתיכנות באייפון), ראיתי כמה דגמים ואני לא יודע אם הם תומכים וירטואליזציה הנה הדגמים: דגם 1: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=Dell-Vostro3450_i5-2410M&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he דגם2: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=13213&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he דגם 3: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=21313213&Cat2Cat1ID=39&Cat2ID=89&aff=Zap〈=he דגם 4: http://www.fre.co.il/Product.asp?Pid=ori48&Cat2Cat1ID=3…

15. ברצוני לשמוע מה דעתכם על המפרט הבא מיועד בעיקר לתוכנות הדמיה כמו 3D MAX Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪1199 קירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 1156 + 1366 SUPPORT כמות: 1 - מחיר: ₪195 לוח אם: Gigabyte GA-Z68X-UD3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪736 מארז: Antec Three Hundred (300) Gaming NO PS 2xAntec TriCool 120mm Included כמות: 1 - מחיר: ₪322 ספק כוח: Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪330 זיכרון: Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 1 - מחיר: ₪104 קשיח למחשב שולחני: Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 - מחיר: ₪252 כרטיס מסך: Sparkle GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 2…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב נייד שישמש בעיקר עבודה משרדית אבל יוכל להריץ משחקים קלים כמו SAN ANDRES וSIMS2 חשוב לי שהמסך יהיה לא פחות מ-15 אינץ' ושהסוללה תיהיה סבירה+ (ולא אחרי שעה וחצי עבודה מול אינטרנט יגמר הסוללה כי ה-EIFI דלוק) היה לי נסיון טוב עם TOSHIBA בתחילת הדרך אז זאת החברה שכרגע אצלי בעדיפות ראשונה.. כמו כן DELL, LENOVO, ASUS שמעתי פעם שהאחריות של HP לא טובה והם עושים בעיות, אבל אם אני טועה גם זאת יכולה להיות אפשרות דרך אגב, packard bell היא חברה חדשה בנידיים? רק לאחרונה אני רואה מחשבים שלה.. איך היא? מאוד מאוד חשוב אחריות ! שנתיים לפחות או אם שנה אז שיהיה אפשרות להרחיב (: הנה כמה דגמים של LENOVO שראיתי ורציתי לדעת מה אתם חושבים עליהם: http://ksp.co.il/h…

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  17. אני מנסה להרכיב מחשב חזק בתקציב נמוך ככל האפשר. המחשב ישמש בין השאר לחישובים כבדים כך שאני מעדיף מרובעי ליבה, אך גם למשחקים. רכיבים קיימים שלא דורשים תוספות או החלפה כרגע: כרטיס מסך HD4890, הארד דיסק של 500GB. שאר המפרט: Intel Sandy Bridge Core i5 2310 Socket 1155 6MB 2.9Ghz 95W Tray, יחידות 1 ₪676 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3107 HEC Win+ 500 500W ספק כוח 80Plus, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2081 Intel BLKDH67CL Cold Lake Socket 1155 H67 CHIPSET , יחידות 1 ₪469 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2349 סה"כ מחיר לכל המוצרים:₪1405 המפרט הורכב באתר:http://www.rsm.co.il/ מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  18. התקציב המקסימלי הוא - 1200 ש"ח (לא צריך להיות כולל הרכבה) . המחשב הוא לשימוש סלוני בעיקר - צפייה בסרטים והורדת קבצים (יעבוד שעות רבות ברצף) - חשוב שיהיה שקט . אין צורך בדיסק קשיח וכונן DVD , חשוב שיכלול חיבור HDMI !! המחשב ירכש ככל הנראה מ RSM בכפ"ס . מה דעתכם על המפרט הבא : (מה הייתה משפרים/מוסיפים) תודה .

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by redead,

DELL XPS M1330 לא מטעין לי את הסוללה לא יודע אם הבעיה בסוללה , במטען או במחשב עצמו

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  20. Started by Rule The Pc,

שלום יש לי מעבד INTEL QUAD Q8400 סוקט 775. אני רוצה לשדרג את הלוח אם המעפן שלי (INTEL DG35EC) ללוח אם שיש לו USB 3.0 או לפחות אפשרות לחבר לו כרטיס USB 3.0. (במידה ואין לו USB 3.0 מובנה זה כמובן דורש שיהיה סלוט PCI-E נוסף חוץ מסלוט לכרטיס מסך). יש לי RAM DDR2 אז צריך שהלוח אם יתמוך גם את זה. וגם הכרטיס מסך שלי מתחיל להיות מיושן אז אני אולי ארצה להחליף אותו בקרוב. יש לי GTS250. תקציב ללוח אם עד 400 שקל. עריכה: ASUS LGA-775 P5N32-E 680I SLI 1333MHZ FSB האם הלוח אם הזה מומלץ?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by elad2k,

HP probook 4530s http://www.grafpc.co.il/pl_product~XU015UT~2~0.htm או Lenovo G570 43334-33G http://www.grafpc.co.il/pl_product~G570I3-SBR~2~0.htm מבחינת נתונים הם די דומים, עונים לדרישות (בשביל אמא שלי) , ה HP עם מסך אנטי-גלר (יתרון) אבל אני לא יודע מה עדיף מבחינת איכות הרכבה שזו דרישה חשובה יותר. אם יש המלצה לנייד מומלץ שטוב יותר מאלה ועם נתונים דומים אשמח לשמוע. תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי?- 2500-3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?- עדיף לחסוך אבל שיהיה כמה שיותר טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?-200-300 ש"ח אם זה באמת משנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?- משחקים וגלישה לרוב (דברים יומיומיים) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -לא מיועד לגיימינג כבד -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Call Of Duty 2 Multiplayer -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - אשמח אם תוסיפו מסך למפרט -לאילו הגד…

• 7 תגובות
    • 685 צפיות
  23. שלום לכולם, ערכתי את המפרט: [table][tr][td]מעבד: [/td][td]Intel Quad Core I5 2500 Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB Tray כמות: 1 מחיר: ₪849 [/td][/tr][tr][td]קירור למעבד: [/td][td]Scythe JAPAN KATANA 3 1156 / 1366 only כמות: 1 מחיר: ₪111 [/td][/tr][tr][td]לוח אם: [/td][td]Gigabyte GA-Z68P-DS3 כמות: 1 מחיר: ₪518 [/td][/tr][tr][td]מארז: [/td][td]SilverStone Precision Black X2 120MM + FSP 600W Bronze - ברכישת מחשב חדש בלבד כמות: 1 מחיר: ₪499 [/td][/tr][tr][td]זיכרון: [/td][td]Kingston 4GB DDR3 1333 - מחיר חם כמות: 2 מחיר: ₪104 [/td][/tr][tr][td]קשיח למחשב שולחני: [/td][td]Samsung 1TB SATA II 32MB SpinPoint F3 כמות: 1 מחיר: ₪252 [/td][/tr][tr][td]כרטיס מסך: [/td][td]Sapphire ATI 6950…

• 36 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. שלום, אני אנימטור וגרפיקאי ומתחיל ללמוד בקרוב תלת מימד וקומפוזיטינג. אני צריך שעם המחשב אוכל לעבוד בכול השלבים והתהליכים של עבודה בתלת מימד: מידול, אנימציה, רינדור וכו', כמו כן צריך להתאים לקומפוזיטינג עריכה וגם להמשיך עם אנימצית דו וגרפיקה. תוכנות לדוגמה שאעבוד איתם: תוכנות adobe, autodesk ואני יודע שיהיו בעתיד עוד תוכנות. 1. תקציב מקסימלי 4K. אפשר ורצוי לנסות לחסוך. אם אין ברירה אפשר לחרוג מהתקציב. השקט חשוב בסולם 8 צריך לכלול מערכת הפעלה windows ואופיס הגירסה לא משנה לי. צריך להרכיב את המחשב בחנות. לא משנה לי איזה חנות. אני גר בתל אביב אך לומד בירושלים ויכול לאסוף גם משם אם צריך. יש מסך גודל HI221 רזולוציה מקסימלית 1050X1680 אך צריך מסך נוסף לעבודה בתלת מימד. יש צו…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום יש לי הלפטופ lenovo g560 והכרטיס מסך שלו הוא intel HD 4500 שיניתי את ההגדרות צבעים של המסך דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך והבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב אז כשהמערכת עולה אז רואים שהפרופיל צבעים עובד אבל אחרי כמה שניות אחרי שהמערכת עולה הפרופיל צבעים מפסיק לעבוד והצבעים פתאום חוזרים לאיך שהם היו בהתחלה. כאילו המערכת עולה עם ההגדרות צבעים שלי ואז כעבור כמה שניות פתאום זה חוזר לצבעים המקוריים. הקטע המוזר הוא שכשאני פותח את לוח הבקרה אז אני שההגדרות צבעים שלי מוגדרות שם אז כשאני סתם מזיז הבהירות של הצבע אדום שהגדרתי אז ההגדרות נכנסות לתוקף זה באג מוזר כזה שאין לי מושג איך לפתור אותו. אין הגדרות פרופילים בלוח הבקרה הפשוט של אינטל וגם לא בתוכנה UltraMon

• 1 תגובה
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים