ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מחפש מפרט לשני מחשבים שישמשו אולם תצוגה, הצרכים הם בסיסיים (אופיס ואינטרנט, WINDOWS 7), המשתמשים עם ידע די בסיסי במחשבים, ובגלל שזה מחשב שמשמש עסק, הדגש הוא על אמינות, האם יש דירוגי אמינות לרכיבים השונים. התקציב הוא 1500 עד 2000 (שוב לא ישוחקו משחקים או ינוגנו סרטי FHD). אם אפשר גם המלצה על מסך אמין (17-19 INCH). המסך לא כלול בתקציב. העסק נמצא בנצרת, לכן יש עדיפות ל KSP שיש לה סניף בנצרת עילית, אבל יש גם RSM בעפולה או חברה שיש לה סניף בחיפה אז גם בסדר אבל בעדיפות יותר נמוכה. מנסיון שלכם האם יש רשתות עם שירות לקוחות ידוע כטוב או ידוע כבעייתי?
-
- 4 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה התייעצתי כאן לגבי כישלון של עדכון BIOS במחשב נייד של טושיבה שנדלק אבל נשאר עם מסך שחור,למחשב אין אחריות יצרן. אני צריך את עזרתכם בהמלצה על מעבדה באזור תל אביב שיכולה לתת מענה יצירתי לבעיה בלי למצוא את עצמי מחליף לוח אם. ביחס של עלות מול תועלת אשמח לקבל המלצות על מעבדות שיכולות לתת דיאגנוזה ללא תשלום במידה ואין ביכולתם לתקן ! (כבר נעשקתי ע"י "מפעיל" ב-200 ש"ח על בדיקת טכנאי שלא הובילה לכלום ) תודה מראש נועם
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000, אבל גמיש. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? איזור ה 500. 2. מה שימושי המחשב ? עבודה משרדית -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 19" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? לא גבוהות, רגילות של עבודה של יום יום.. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים - לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? חוץ מציוד היקפי שלא צריך, אין צורך גם במסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן א…
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
צריך עזרה לקניית מחשב 17' התקציב הוא 4000 ש"ח! המחשב יהיה בתוך הבית. ללא ניידות! אז משקל ואורך סוללה לא רלוונטים! תודה לעוזרים! השימוש אינטרנט וסרטים!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הי כולם! אני מתלבט כרגע בין שלשוה מחשבים Lenovo ThinkPad Edge E520 http://www.fiber.co.il/product.aspx?p_id=7963 Dell Vostro 3550 http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3003&catId= HP ProBook 4530s http://www.zolprice.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=3089&catId= מה אתם אומרים העדיף מבין כולם? התקציב שלי זה 3000-3500 ש"ח. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום , רציתי לשמוע תגובות לגבי המפרט של המחשב שאני רוצה לשנות ולשמוע דעות... תודה Price list updated 13-08-2011 [table] [tr] [td]מעבדי אינטל [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray [table][tr][td]1260 [table][tr][td]1 [table][tr][td]1260 [table][tr] [td]לוחות אם למעבדי אינטל GIGABYTE [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][tr][td]Total [table][tr] [td]Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E [table][tr][td]880 [table][tr][td]1 [table][tr][td]880 [table][tr] [td]זכרונות DDR3 1600Mhz [table][tr][td]Price [table][tr][td]Units [table][t…
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד HP Pavilion dv6-3120ej בן שנה בעל הנתונים הבאים: (העתקתי מהקופסה שעדיין ברשותי) מעבד: i5-520M 2.4 GHz with Turbo Boost up to 2.93GHz מסך: 15.6 Inch LED Widescreen 1366X768 דיסק קשיח: 1X500GB 7200RPM זיכרון: (4GB DDR3 SDRAM (2 Dimm כרטיס מסך: Nvidia Geforce GT 320M with 1024MB DDR3 כרטיס רשת מובנה: 802.11b/g/n WLAN & Bluetooth צורב: Lightscribe Super Multi 8X DVD/RW with Double Layer Support בטריה: 6-Cell Lithium-Ion Battery מצלמה ומקרופון מובנים HP webcam 2.0 Genuine Windows 7 home Premium 64Bit יציאות: ExpressCard/54 PC Card Slot 3XUSB 2.0 1XHDMI SD MS/Pro MMC Audio/Video/Microphone קניתי את המחשב לפני שנה ב-5K וברצוני …
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
HP Pavilion DV6 1330EJ שלום, בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי סובל מהתחממות יתרה עקב לכלוך פנימי של אבק. במשחקים המחשב היה מגיע לכ- 78-85 מעלות עם הוא על השולחן ונכבה. כרגע ביצעתי נקיון פנימי למחשב עם כמה שאפשר ואוויר לניקוי המאווררים כיוון שלפרק את כל המחשב קצת מפחיד אותי היות ולהגיע למאוורר צריך לפרק את כל התחתית ולא רק את איזור המעבד / HDD וזכררון. בכל מקרה, ניקיתי עם לחץ אוויר את פתחי האוורור, וראו פלא הטמ"פ במשחקים ירדה בכ -10 מעלות. זה משמעותי ביותר! ממליץ, לכל מי שיש מחשב נייד מעבר לשנה ומשחק בו המון, פשוט לבצע נקיון זריז שלקח לי לא יותר מ 10 דק'. המאוורר ירד בפעילותו לכ 50% כרגע. לפני זה על 100% קבוע.
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה. הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח. אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מרכיב מחשב לבן דודי בן ה-10, שעיקר השימוש יהיה משחקים חדשים. הצלחתי להגיע למפרט הבא, אשמח אם תתנו לי הערות לשיפור (ובמיוחד מקומות לחסוך בהם, התקציב קצת לחוץ) מסך: [..] SAMSUNG 23" 2333T WIDE C-PVA PANEL - לרוכשי מחשב חדש מעל 3000 ש"ח - זמין במלאי ₪694 מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1155 2300 2.8Ghz - TRAY ₪775 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-H67MA-USB3-B3 ₪540 זיכרון: [..] CRUCIAL/MICRON 4GB 1333MHZ DDR3 - זמין במלאי ₪110 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5 - RETAIL - לרוכשי מחשב חדש ! ₪703 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪112 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪273 מקלדת: [..] LOGITECH DELUXE 250 BLACK - USB - זמין …
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המחשב מיועד בעיקר להפעלת תוכנות די סטנדרטיות רבות (הרבה טאבים בדפדפנים, מייל ועוד תוכנות שונות בו זמנית). בנוסף, מיועד לוירטואליזציה של עד 3-4 מכונות. דרושים רק הרכיבים במפרט. יש מה לשפר? מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11847 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Corsair Hydro H80 High Performance Liquid CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13303 לוחות אם למעבדי אינטל: GIGABYTE H55-UD3H s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1800, 2xPCI-E, VGA, HDMI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9719 זכרונות: DDR3 1600Mhz 4x4GB Corsair Vengeance LP Blue Quad Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel Core 2 Duo E8400 3000 MHZ Gigabyte GA-P35-DS3L Kingston 4GB DDR2 Geforce 9600GT 512MB מארז Coolermaster 690 ספק Corsair 450W 2 דיסקים קשיחים: WD 640GB , WD 250GB כרטיס קול: M-Audio Revolution 5.1 מסך: Dell 2209wa ואני רוצה לשדרג את המעבד,כרטיס מסך,לוח אם וזיכרון בחרתי למשל את הרכיבים הבאים: Intel Quad Core I5 2310 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB Tray Gigabyte GA-H61M-D2P-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE אז השאלה האם הרכיבים האלה ישפרו לי משמעותית את הביצועים של המחשב הנוכחי? והאם הספק שיש לי יחזיק את המערכת החדשה?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אחרי שהמחשב של בת דודה שלי החליט שהוא מוסר את נשמתו אל ג'ה אחרי 5-6 שנים שהוא התקלקל כל חודשיים היא צריכה מחשב חדש. מכיוון שאני לא בודק את השוק כבר שנה וחצי אשמח אם תעזרו לי להרכיב לה משהו טוב. אני לא חושב שיש צורך סתם להוסיף פה את הטופס. מפרט פשוט , עבודות משרדיות (אינטרנט , אופיס , מוסיקה , משחקים בפייסבוק ושטויות כאלה ואחרות שהמחשב הישן הצליח לספק). צריך בנוסף רישיון חוקי של windows7 . אין צורך בכונן דיסקים וללא ציוד היקפי ושום דבר נוסף בתודה , לידור.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
היי אני מתכנן קנית מחשב בתקציב של 3500 ללא ציוד הקיפי השימושי העיקריים שלו יהיה VM ומכונות בסיסי נתונים מסוג ORACLE ( יארח שתי מכונות כאלו עם 2G זכרון כל אחד ) מהו המפרט האופטימלי עבור התקציב זה המון תודה יניב
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח עד 2,500(אפשר לחרוג טיפה ל-3,000 אבל עדיף כמה שיותר להיצמד ל-2,500). בעיקר לעבודה משרדית(אופיס וכל השטויות האלה של הבית ספר), שיוכל להחזיק Windows 7 ושיהיה מספיק חזק בשביל להחזיק בעיקר FIFA, PES ו-GTA San Andreas. בקשה אחת מיוחדת היא שזה לא יהיה מחשב שאחרי שנתיים אני יזרוק לפח. שיחזיק לי גם PES של עוד שלוש שנים. תודה מראש (:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפש מחשב נייד שימש אותו בעיקר ל AutoCad 2010 ולעבודה שוטפת כגון וורד ואינטרנט. התקציב שלו הוא עד 2500 ואין לי העדפה חברה כלשהי. לפי הבנתי צריך להיות מעבד חזק ו-4GB ראם. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 8 תגובות
- 849 צפיות
-
-
היי, רציתי להתייעץ איתכם, באיזה מחיר ניתן למכור את Dell Inspirion 1520 הבא: Dual core T7250 2 GB RAM 120GB Hard Disc שימש אותי היטב בתקופת הלימודים, ממש קשר רגשי... אבל הגיע הזמן להפרד תודה רבה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום, בקרוב אני קונה מחשב נייד התקציב הוא עד 2200 ש"ח. כמה דרישות שאני רוצה שיהיו במחשב: שיהיה מהיר,ביצועים טובים, יריץ באופן סביר+ משחקים כמו PES 2012 ופיפא, שיהיה נוח ועיצוב נחמד. אני חושב לקנות את המחשב הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 הוא מתאים לדרישות שלי?
-
- 0 תגובות
- 497 צפיות
-
-
שלום יש לי הלפטופ lenovo g560 והכרטיס מסך שלו הוא intel HD 4500 שיניתי את ההגדרות צבעים של המסך דרך לוח הבקרה של הכרטיס מסך והבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב אז כשהמערכת עולה אז רואים שהפרופיל צבעים עובד אבל אחרי כמה שניות אחרי שהמערכת עולה הפרופיל צבעים מפסיק לעבוד והצבעים פתאום חוזרים לאיך שהם היו בהתחלה. כאילו המערכת עולה עם ההגדרות צבעים שלי ואז כעבור כמה שניות פתאום זה חוזר לצבעים המקוריים. הקטע המוזר הוא שכשאני פותח את לוח הבקרה אז אני שההגדרות צבעים שלי מוגדרות שם אז כשאני סתם מזיז הבהירות של הצבע אדום שהגדרתי אז ההגדרות נכנסות לתוקף זה באג מוזר כזה שאין לי מושג איך לפתור אותו. אין הגדרות פרופילים בלוח הבקרה הפשוט של אינטל וגם לא בתוכנה UltraMon
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל שיהיה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS.16 TF2 CS:S battlefield bad company 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי. התקציב הוא גג 1200-1400 (והמטרה לחסוך ממש כמה שיותר). אין צורך במארז כונן DVD וציוד היקפי. יש לי כבר כרטיס מסך geforce8800gt. צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק (אולי גם קירור שהמעבד יהיה כמה שיותר שקט, ואם יש אפשרות לקירור פסיבי זה הכי טוב). המטרה שיהיה מעבד כמה שיותר חזק ומהיר באפליקציות מוזיקה סרטים שימוש שוטף כמו אינטרנט ושימוש בווינדוז. ופה ושם קצת גיימינג. יש לי ספק של אנרמקס ליברטי 500. האם הוא מספיק חזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי חברים, מה דעתכם על המחשב הנייד הבא DELL LATITUDE E6420 מעבדIntel® CoreTMi5 Processor 2540M 2.6GHz (Max Turbo Frequency 3.3GHz) ,1333MHz FSB 3MB Intel Smart Cacheכרטיס מסך( DDR3 512MB זיכרון מובנה ) NVIDIA® NVS 4200Mמסך רחב 14HD+ LED Anti-Glare ( מסך מט )רזולוציה1600X900דיסק קשיח500GB Hard Drive Serial ATA 7200RPMזכרון פנימי4GB DDR3 1333MHz dual channel Memory ??
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, אחותי בארה"ב אז אני אנצל את ההזדמנות ואזמין מחשב נייד. אני צריך המלצות ל2 מחשבים: 1. מחשב לסטודנטית - אני מאמין שהוא צריך להיות קל - אמין - יעבוד מהר(שהמחשב לא יהווה מגבלה, שהוא לא יהיה איטי או לא יסתדר עם עומס של מספר מסמכי WORD) - התוכנות שיותקנו עליו: אני מאמין שרק אופיס,אייטונס ואינטרנט 2. מחשב בשבילי - משקל לא משנה - צריך להיות מסוגל להריץ ויז'ואל סטודיו טוב - לא למשחקים - שיהיה מסוגל לעבוד עם מספר תוכנות במקביל אם אתם מכירים חנויות אשר עושות מבצעים טובים כמו הנחה על המחשב השני, או משהו במתנה(HP עושים מבצע שברכישת מחשב ב700$ מקבלים XBOX מתנה) *אם יש מבצעים מיוחדים לאנשי צבא/סטודנטים יש לי אפשרות לקבל אותם. תודה!! *******ושוב מארה"ב*******
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-