ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,387 דיונים בפורום זה
-
לא זקוק לנגן תקליטורים וגם לא למארז, חוץ מזה אני זקוק להכל. מה אתם ממליצים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
ייעוד:: GAMING מעבד סוג מעבד: INTEL DUAL CORE E8400 מהירות מעבד: 3GHZ 6MB 1333MHZ לוח אם חברה ודגם: DFI LANPARTY DK P35-T2RS CHIPSET: INTEL P35 זיכרון יצרן ודגם: OCZ DDR2 נפח+מהירות: 2048MB DUAL CHANNEL 800MHZ דיסק קשיח יצרן ודגם: WD SATA2 נפח ומהירות: 500GB 7200RPM 16MB כרטיס מסך יצרן ודגם: INNOVISION Geforce 9800GTX כמות זיכרון: 512MB DDR4 כונן אופטי יצרן ודגם: LG GH20NS מהירות וממשק: X20 SATA מארז יצרן ודגם: SILVERSTONE Precision Mid Tower Black ספק כוח: OCZ 600W StealthXstream שירותי מעבדה תיאור: הרכבת רכיבים ובדיקת מחשב מקיפה איך המפרט שווה לקנות?
-
- 4 תגובות
- 529 צפיות
-
-
* מטרות המחשב ? : צפייה בסרטים באיכות HD , לימודים(תכנות ואופיס בעיקר) , משחקים קלים כמו counter strike, fifa וכו' . * גודל המסך? 13-15 * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם) ? רצוי מעל 3 שע' * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי אך לא חובה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אין עריכה - אני מתבלט בין השניים האלו : http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=473 http://www.electro-store-plus.com/index.php/acer-aspire-5740dg-334g32mn.html
-
- 8 תגובות
- 986 צפיות
-
-
דרישות: צריך להיות קל, 2 קילו ומטה, לעיבוד תמלילים, גלישה חלקה באינטרנט וכו... חשוב שזמן הסוללה יהיה סביר ושתהיה אחריות לשנה. יכול להיות משומש, מעבד: לא אכפת לי פנטיום, סלרון, קור, את'לון, טוריון, דורון, מה שבא לכם העיקר שיעבוד במהירות סבירה, מעדיף 512 זיכרון, DDR לפחות, עדיף DDR2 אבל אפשר רק מסונומה+ אז זה לא כל כך קריטי אם זה DDR. תקציב: 3000-4000 שקל, חריגה עד 5000 מקסימום, מצידי שיהיה מחודש או יד שנייה העיקר שמגיע עם אחריות. תודה רבה, אגב, אני מוכר את המחשב הנייד שלי (בלי קשר), Acer Travelmate 15 עם 1024 זיכרון DDR2, מאיץ 915G של אינטל, סונומה 1.73, אחריות לעוד שנתיים וחצי, 60GB זיכרון, יש עליו כמה שריטות אבל האחריות מכסה את זה, אין בעיות איתי בגדול, מגיע עם רשיון חו…
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? ~3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 לא יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. arma 3, squad, insurgency, GTA V כבדים בקיצור -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? מכוון לגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי, דיסק קשיח. …
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וגלישה באתרי וידאו (לא רק פורנו) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout NV, Skyrim, mount&blade -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך "22 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? אם כן, ניתן לר…
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד, למטה הדברים החשובים שיהיו במחשב, תודה מראש * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (סימס, אססינס קריד...) וצפיה בסרטים * גודל המסך: בסביבות 14.1" * משקל רצוי- כמה שיותר קל * זמן סוללה- בסביבות החמש שעות * יציאות מיוחדות- אין צורך * בלוטות'- נדרש * כונן קשיח- מינימום 200GB * אני רוצה מחשב דק אז אם זה בא על חשבון כונן אז אין בעיה. *חשוב שתהיה מצלמת אינטרנט * אחריות נדרשת * אין העדפה לחברה מסויימת *רצויי שהמחשב עצמו יהיה בעל צבע אחר משחור, כסף או לבן (צבעים מועדפים-אדום, ורוד, סגול..אין בעיה עם צבעים אחרים) או שלפחות יהיו עליו קישוטים (בסגנון HP). * שוב, חשוב מאוד שהמחשב יהיה דק ניתן לחרוג מעט ממה שרשום ל…
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש. השימוש שלו זה רק גלישה באינט' וצפיה בסרטים הוא רוצה שיהיה למחשב 2G RAM וכרטיס קול 5.1 עם יציאה נפרדת לכל רמקום אם הבנתי אותו נכון עדיפות לכ. מסך לא מובנה אך זול התקציב הוא 1600 תודה!!
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מאיפה אפשר לקנות כל מיני "חלקים" למחשבים ניידים? אני בפרט מחפש את לוח המתכנת שמתחבר להארד דיסק כשמחברים אותו למחשב (ספציפית אני משתמש ב T61, אבל האם יש הבדל בין הדגמים השונים של חברות שונות?) איפה אפשר למצוא חלק כזה? יש חנויות שמתעסקות בזה? או דרך לנובו עצמם? כל כיוון יוכל לעזור
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום לכם, אני דיי הרבה זמן מטלבט איזה מחשב נייד לקנות, ואחרי כמה חיפושים ברשת הגעתי ל-3 אפשריים (עדיין לא סופי) 1. Dell studio 1537 P8400 http://www.notebookclub.co.il/prod-studio-1537-p8400.htm 2. ThinkPad SL500 T5870 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ2746_az 3. Lenovo N500 T6400 http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=TZ218391C4154 השימושים העיקריים של המחשב: עבודה ממושכת, נוח לעין, עדיפות לצריכה נמוכה בחשמל, שיהיה חזק (משחקים קלים, עבודה עם תוכנות) * הערה למנהלים, זה לא מפרט לכן אני עושה סקר. אז בבקשה תנו לו לזרום. תודה רבה! ואם אפשר, חוות דעת מקצועיות עם קצת הסברים על יתרונות חסרונות וכו'.. אם יש למישהו המלצה - בבקשה תנו לי.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום חברים. איזה כבוד, תמיד רציתי לפתוח דיון שכזה. וכיוון שכבר הענקתי לעצמי את התואר, אכנס ישר לפרטים: בהנחה שיש לי את כרטיס המסך XFX 8800 GTS 640MB או eVGA 8800 GTS 640MB, איזה מפרט הכי מומלץ בכ-3,000 ש"ח? אשמח אם לא תחרגו הרבה ממנו, כיוון שהוא כבר חורג בטיפה מהתקציב, אבל אם זה קריטי אתפשר. המטרות של המחשב הן בעיקר פיתוח, גיימינג (אני לא יורד מהרזולוציה המקסימלית) וצפיה בסרטים. המסך שלי הוא LG L204WT 20', ואני רץ איתו על רזולוציה רחבה של כ-1680 x 1050 . אין צורך בשום ציוד היקפי מעבר למחשב עצמו. לא ממש משנה לי איך המחשב יראה, רק כמובן לא להגזים, משהו מודרני יספיק. אין לי מושג מה נושא הקירור משנה, כל מה שאני רוצה זה שהבסיס יעבוד כמו שצריך לעבוד, כיוון שאני לא מתכנן OC …
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מצאתי מטען רכב למחשב נייד מיני שלי דגם:msi wind u100 זה המטען רכב: http://cgi.ebay.com/CAR-UNIVERSAL-LAPTOP-NOTEBOOK-DC-CHARGER-ADAPTER-9536-/350363830879?pt=Laptop_Adapters_Chargers&hash=item51934fca5f רשום במחשב שלי מטען 20V
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
רוצה בבקשה המלצה על משטח קירור למחשב נייד מיני,בבקשה שלא יהיה יקר.
-
- 0 תגובות
- 961 צפיות
-
-
1. תקציב: עד 2000 ש"ח 2. שימוש: ביתי הכולל אופיס, אינטרנט, ומצלמות אבטחה ( תותקן תוכנה להקלטה וצפיה בארבעת מצלמות האבטחה הפזורות בבית ) 3. אין צורך בציוד היקפי ( הכול קיים ) 4. צריך דברים סטנדרטיים ( צורב DVD וכרטיס קול רגיל ) 5. ההעדפה היחידה היא שהמעבד יהיה תוצרת אינטל ( ולא AMD ) 6. המחשב לא צריך להיות שקט במיוחד אבל אסור שירעיש ( ז"א, אין צורך שיהיה שקט כמו מחשבי HTPC אבל שלא ירעיש בטרוף כי הוא נמצא ליד חדר שינה ) כנ"ל לגבי קרור - רק שהמחשב יפעל 24 שעות ביום ( בגלל תוכנת מצלמות האבטחה ) וכדאי שלא יתחמם. 7. קיים רישיון למערכת הפעלה ( חוקי ) והוא יותקן עצמאית. יש צורך בהרכבה במעבדה של החומרה. 8. לא קיימים צרכים מיוחדים. 9. חשוב אבל לא ברמה של HTPC 10. לא מתוכנן OC 1…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מחפשת מחשב ללימודים צרכים בסיסים כגון עבודה עם אופיס גלישה באינטרנט שיצדיק את המחיר לצרכים התקציב הוא בסביבות ה-2000 ולא יעלה מ-2500 ש"ח (בארץ) * גודל המסך? סטנדרתי *משקל רצוי? לא כל כך משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? מינימום שש שעות עבודה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250 יספיק * צורב DVD? לא בהכרח * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מה זה אומר? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא תודה מראש לכל העוזרים
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש מחשב נייד בסביבות המחיר הזה (לא נורא אם יהיה חריגה קטנה) אני לא מבין בזה יותר מידי. השימושים של המחשב יהיו סרטי די וי די צריבות של דיוי די ואולי קצת משחקים אם יאפשר התקציב. אני הולך להשתמש בו בצבא ככה שזמן סוללה לא מעניין אותי כמה הוא, וגם המשקל לא מעניין אותי. עדיף מסך 15' וכרטיס מסך סביר לא מובנה. תודה מראש. חשבתי על המחשב הזה:http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=5512WLMi&Cat2Cat1ID=1868&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he יש משו עם ביצועי משחקים יותר טוב במחיר הזה?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי נייד ישן עם חיבור VGA בלבד ואני מנסה לחבר אותו לטלויזיה שלי ל-RGB. אבל אני לא מצליח לקבל תמונה. מה ניתן לעשות? האם יש צורך בממיר RGB כי אני מבין שיש סוגים שונים של RGB בטלויזיה ?
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 דגמים של DELL הראשון Intel® Core™ i5 3210M Processor, 2.5GHz - up to 3.1 GHz, 3MB Cache זיכרון6GB DDR3 1600Mhz (1 x 4096 MB + 1 x 2048 MB), Up to 8 GB כונן קשיח750GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' LED Backlit Display with True Life and HD resolution (1366 x 768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 4000 והשני: Intel® Core i5 2450M Processor, 2.5GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB זיכרון4GB DDR3 1333Mhz (1 x 4096 MB), Up to 4 GB כונן קשיח640GB (5400 Rpm) תצוגה15.6'' HD WLED True-Life (1366x768) מאיץ גרפיIntel® HD Graphics 3000 כאשר המתקדם יותר עולה 3450 והפשוט יותר עולה 3145,השאלה היא האם ההבדל שווה את המחיר...אני עורך מדי פעם בפוטושופ שידועה כזוללת זכ…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אוקיי אז ככה 1.אם אני רוצה לקנות מחשב טוב ממש טוב למשחקים שCRYSIS יעבוד חלק כמה כסף אני צריך להשקיע בערך? 2.למשל ולא קניתי עכשיו ואמרתם נגיד 3 אלף תוך כמה זמן מהיום המחיר ירד?(למשל אני מחכה עוד כמה חודשיים כמה אותו מחשב יעלה?) 3.אם אני קונה מחשב ואני ממש רוצה לשמור עליו אני יכול לבקש שיחברו לי עוד מאוורירים למארז? זה יעזור? 4.כל כמה זמן צריכים לנקות מאווררים? 5.ושאלה אחרונה איזה מסך הוא סטנדרטי לגיימרים ?וכמה הוא עולה תודה רבה לכל מי שעוזר
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
הרכבתי הצעת מחיר בעזרת חנות וירטואלית כפע שניתן לראות למטה. מסגרת התקציב היא 3500 וייעוד המחשב בעיקר לשימוש ביתי וצריך לעמוד בדרישות המנימום של המחשקים החדשים יעדים נוספים: - תאימות עתידית ל -VISTA - אפשרות עתידית לעבודה במקביל של כרטיס מסך נוסף - אפשרות עתידית של החלפת מעבד (תאימות SOCKET) - עמידות ואמינות המוצרים! - אפס תתקלות ותקיעות(CRASH)!!! האם המפרט יענה על כל הצרכים? האם כדאי להשקיע עוד קצת בפריט מסוים כדאי להשיג תוצאות הרבה יותר טובות? האם ניתן וכדאי למצוא תחליפים לפריטים? אודה על כל עזרה! סוג פריט ---- ----- מעבד AMD Athlon 64 (4200+) (65W) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לוח אם GIGABYTE GA-M57SLI-S4 (nForce 570) - ATX גרפי ASUS RADEON EAX1650XT 256M DDR…
-
- 4 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כבר מפרט למחשב אז אין צורך לבנות אחד חדש. החשש היחיד שלי הוא שהמארז לא מאוורר מספיק. אשמח אם מישהו בעל ניסיון יוכל לתת את דעתו. המפרט: Amd Phenom II x4 955 BOX Gigabyte MA785GM-US2H HD4200 2GB Kingston WD Caviar Green 1TB Sony AD-7260S Edimax EW-7711IN PCI Arctic F9 92mm CoolerMaster Elite 342 Corsair CX 400W אז מבחינת קירור למארז (הקטן) יש מאוורר 120 שמכניס מקדימה ומאוורר 90 שמוציא מאחורה. זה יצור זרימת אוויר קבועה במארז. לספק מאורר 120 ומול המעבד יש בדלת המארז פתח איוורר נוסף. אין כרטיס מסך (פחות חימום) אבל מצד שני המעבד רשום כ-125W שזה המון. הקירור למעבד - BOX. האם הקירור מספק?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
- כולל מסך 19 רחב - כולל כל שאר ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) - המחשב אמור להיות למשחקים לא כבדים במיוחד (לדוגמא סימס), אבל שיצליח להריץ אותם טוב. מש גם לגליה, למסמכים וכו'. כתבתי 4000 שקל כי אני לא יודע כמה זה אמור להיות בערך, אבל אם אפשר לעשות את כל הדרישות בפחות, ולא בהבדל משמעותי אז זה יתקבל בברכה. אם אפשר תרכיבו בבקשה את המפרט מTMS תודה
-
- 11 תגובות
- 975 צפיות
-
-
1. תקציב: 5000, אפשר לנצל את הכל ואם צריך לחרוג קצת אז בסדר. 2. עבודת תכנות וקצת גרפיקה. מעבד חזק, הרבה זיכרון וכרטיס מסך בינוני. HD של 500 גיגה זה מספיק. 3. לא צריך ציוד היקפי. 4. לא מתוכנן אוברקלוק. 5. השקט חשוב מאוד, 10. אם אפשר מעדיף גם מארז לא גדול. 6. לא צריך מערכת הפעלה או תוכנות אחרות. 7. יש עדיפות לרכוש מKSP אם שכחתי לכתוב משהו אשמח להוסיף. תודה רבה על העזרה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט ב3500 (אפשר לחרוג קצת) לגיימינג ואינטרנט ללא מסך וציוד היקפי אני גר בירושלים אז עדיף חנות באזור, אבל לא הכרחי. תודה
-
- 12 תגובות
- 900 צפיות
-
-
שלום לכולם מחפש מפרט שחייב לכלול מעבד I5 תקציב 1500-1800 יכולים לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 877 צפיות
-