ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לשדרג את המחשב הנוכחי. התקציב הוא גג 1200-1400 (והמטרה לחסוך ממש כמה שיותר). אין צורך במארז כונן DVD וציוד היקפי. יש לי כבר כרטיס מסך geforce8800gt. צריך מעבד, לוח אם, זכרונות, הארד דיסק (אולי גם קירור שהמעבד יהיה כמה שיותר שקט, ואם יש אפשרות לקירור פסיבי זה הכי טוב). המטרה שיהיה מעבד כמה שיותר חזק ומהיר באפליקציות מוזיקה סרטים שימוש שוטף כמו אינטרנט ושימוש בווינדוז. ופה ושם קצת גיימינג. יש לי ספק של אנרמקס ליברטי 500. האם הוא מספיק חזק? תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום אני צריך בבקשה מפרט מחשב בתקציב של עד 3500 שקל לגיימיניג עריכה גרפית 3D. אני רוצה שהוא יהיה מבוסס מעבד של אינטל וכרטיס מסך של nvidia לוח של ASUS או GIGABYET או INTEL. מה המחשב צריך לכלול: 1.מעבד. 2.זכרות. 3.כרטיס מסך. 4.לוח אם. 5.מארז+ספק. 6.אמצעי איחסון של עד 1.5 טרה אפשר גם 1 טרה אין בעיה. 7.כונן צורב DVD- לא חייב אבל אם נכנס אז להכניס. [glow=red,2,300]אין צורך בקירור מיוחד אני אסתפק בזה שמגיע עם המעבד תודה![/glow] אני יודע להרכיב את המחשב ככה שאין לי בעיה לקנות הכל כחלקים ולהרכיב בעצמי. תודה שגב.
-
- 5 תגובות
- 719 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטי HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. בעיקר SC2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). לא יודע. גודל מסך כנראה 21 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…
-
- 7 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לרכוש מחשב לשימוש כללי, בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,000 ש"ח ללא מסך ומערכת הפעלה,. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר שימוש באופיס אך גם אפשרות למשחקים פה ושם, הורדת תכני HD למרות שאת רוב הצפיה לא אעשה דרך המחשב, עריכת סרטי מצלצת וידאו שצולמו במצלמת FHD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנס…
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
שלום לכולם טוב אחרי שהמחשב של בת דודה שלי החליט שהוא מוסר את נשמתו אל ג'ה אחרי 5-6 שנים שהוא התקלקל כל חודשיים היא צריכה מחשב חדש. מכיוון שאני לא בודק את השוק כבר שנה וחצי אשמח אם תעזרו לי להרכיב לה משהו טוב. אני לא חושב שיש צורך סתם להוסיף פה את הטופס. מפרט פשוט , עבודות משרדיות (אינטרנט , אופיס , מוסיקה , משחקים בפייסבוק ושטויות כאלה ואחרות שהמחשב הישן הצליח לספק). צריך בנוסף רישיון חוקי של windows7 . אין צורך בכונן דיסקים וללא ציוד היקפי ושום דבר נוסף בתודה , לידור.
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
כן, מחשב זקן מאוד אבל גם ההארדיסק שלו סיים את התיקון שלו.. אני מחפש הארדיסק חדש או משומש קצת שתואם לסדרה הזאת של hp pavilion dv1000 , איזה עוד הארדיסקים יכולים להתאים לדגם הזה? אשמח לקישורים , גם בארץ ויותר עדיף מחו''ל, שם בטח זול הרבה יותר.
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום וברכה, אני נוסע לארצות הברית במוצא"ש הקרוב למשך שלושה שבועות. אני מחפש מחשב עד1300$ פחות או יותר. השימושי העיקריים שלי יהיו ללימודים (מדמ"ח אבל אני בספק עד כמה זה פקטור), גיימינג (לא מצפה להריץ את קריסיס 2 על הגדרות מקסימליות אבל כן שיחזיק לי יפה לתקופה הקרובה) וקצת שרתיים וירטואלים (מתעסק טיפה בתחום). משקל לא מהווה כל כך פקטור. אני מודע לכך שעם דרישות כאלה אני לא צריך לצפות לזמני בטריות טובים במיוחד אם כי שלוש שעות יכול להיות נחמד זהו בערך אשמח לעזרתכם המהירה
-
- 4 תגובות
- 699 צפיות
-
-
כאמור, אני זקוק למפרט למשחקים ולצפייה בסרטים בעלות מקסימלית של 2000 שקלים (בחריגות של 100 ש"ח), כאשר אין לי כוונה לנסות לחסוך. יש לציין, אני לא מעוניין בהארד דיסק חדש, לאחרונה שדרגתי את ההארד דיסק של המחשב הנוכחי וכאשר אקנה מחשב חדש אני ארצה להעביר אותו אל החדש. זו לא בקשה חריגה מחנות מחשבים להעביר חלק קיים, נכון? שאלה נוספת: במהלך החיפושים ראיתי באתר החנות PCCENTER שהם מוכרים את כרטיס המסך הזה ב469 ש"ח ואילו את כרטיס המסך הזה במספר שקלים פחות, בעוד שהכרטיס השני הוא כביכול מתקדם יותר. מישהו יכול להסביר לי מדוע? מצטער אם זה אוף טופיק, אבל הסוגיה הזו היא מה שהביאה אותי לבקש עזרה חיצונית כדי לא ליפול בפח. חשוב לציין שאני מעוניין שהחנות תהיה מאזור המרכז. תודה מראש על העזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי), וכמובן לשמוע הצעות נוספות. בתודה רבה מראש! אורי
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי את המיפרט הזה לחברה שלי (סטודנטית) אני אולי קצת ישחק במחשב אז לקחתי כרטיס מסך חלש כי אני לא צריך יותר מזה...מקסימום נשדרג http://www.fastup.co.il/images/15765942.jpg מה אתם אומרים על המיפרט? דרך אגב איך המסך של המחשב? (אין צורך ביותר יקר מזה ובמיוחד ב DELL...) בלתי אפשרי לעשות שינוים.. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? [glow=red,2,300]3000 ש"ח.[/glow] א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? [glow=red,2,300]לנסות לחסוך.[/glow] ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? [glow=red,2,300]לא ניתן לחרוג.[/glow] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? [glow=red,2,300] קצת מהכול,אולי קצת משחקים בשביל להעבי…
-
- 22 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב מדגם Dell n5010. לפעמים אני משאיר אותו להוריד בלילה אז אני צריך לכבות את המסך שלו כך שהמחשב יישאר עובד ולא ייכנס לשינה. הגדרתי בהגדרות צריכת חשמל שכאשר המחשב מחובר לחשמל, סגירת המכסה רק תכבה את המסך ולא תשים אותו במצב שינה. הבעיה היא שכאשר המכסה של המחשב סגור הרבה זמן והוא עובד, הוא מתחיל להתחמם מאוד-במיוחד הדיסק הקשיח. אני צריך דרך לכבות את המסך של המחשב כך שהוא יישאר פועל אבל עם מכסה פתוח. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לקחתי מפרט בנוי מראש מאייבורי, "שידרגתי" חלקים בראש, בחנתי, חקרתי וסקרתי. האם המפרט הנ"ל טוב, או שיש צורך להחליף בו רכיבים שלא מומלצים? מארז Thermaltake VL80001W2Z V3 ספק כח Enermax 450W מעבד Intel Core i5 2400 3.1GHz לוח אם Asus P8H67-ML X דיסק קשיח Western Digital 1TB 7200rpm 32MB זכרון פנימי Kingston 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי LG SATA DVD x22 כרטיס מסך POV Nvidia Geforce 520GT 1024MB מחיר המפרט הכולל הוא בסביבות ה2700 ש"ח, אבל גמישות עד ל3000 במידה ועדיף חלקים יקרים יותר... המפרט מיועד למשחקים בינוניים כמו סימולטורי טיסה ולסרטי HD, ללא תוכנות כבדות.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 עד 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך אבל שיהיה ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS.16 TF2 CS:S battlefield bad company 2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדו…
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי חיפושים רבים של מחשב שיתאים לעבודה והביצועים הגעתי למחשב הנ"ל... http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=n5110i52410m&Cat2Cat1ID=36&Cat2ID=239&aff=Zap〈=he אשמח לקבל חוו"דים ביקורות - ביצועים , עמידות (שניהם חשובים ביותר) , אחריות עדיפות ל3 שנים אם יש המלצות למשהו דומה אז.. יתקבל בברכה שימוש עיקרי - ניגון מוסיקה(DJׂ) , סרטים , אינטרנט , מסך 15+ ממ תקציב דל יחסית - 3400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
החל משבוע שעבר אני סובל מבעיה עם התאורה במסך. פתאום, ללא שום קשר למה שאני עושה עם המחשב, התאורה במסך נכבית ורואים ממש ממש ממש חלש (צריך לכוון בכיוון של האור כדי לראות). לאחר שעושים reset או נכנסים למצב sleep וחוזרים ממנו התצוגה מסתדרת אבל אז אחרי כמה דקות זה שוב קורה. אני יכול לשלוח את המחשב לתיקון אבל כיוון שנגמרה לי האחריות כל פיפס עולה הון תועפות ואשמח אם מישהו שיודע למה זה קורה יאמר לי וכך אוכל לתקן בעצמי. תודה, גבי.
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד HP. למחשב קיימת הן יציאת VGA והן יציאת HDMI. האם אפשר להשתמש בשתי היציאות בו"ז, כך שיציאת ה-VGA תשמש לוידאו (יחובר למסך/טלויזיה) ויציאת ה-HDMI תשמש לאודיו (תחובר למערכת)? תודה
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין קנות מחשב חדש. אשמח להצעות למפרטים. תודה. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא יודע. מה שאני כן יודע זה שאני רוצה 8g זיכרון, i5 ומעלה. מארז, ספק וקירור טובים. נגיד 2,500-3,000? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית ומשחקים. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. World of Warcraft, וגם משחקים יותר כבדים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). חושב לקנות את ה-Dell 2311h. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/…
-
- 6 תגובות
- 853 צפיות
-
-
צהריים טובים. אז כמו שרשמתי בכותרת, אני החלטתי לקנות לאחי מתנה ליום הולדת , הבחור פשוט אוהב לראות סרטים עם חברה שלו בחדר, בדרך כלל מה שהוא עושה זה - לוקח את המחשב הנייח שלי ומחבר אותו לטלוויזיה שלו (Phillips 42 Full HD) ואחרי שהוא מסיים לראות את הסרט הוא מחזיר לי את המחשב באמצע הלילה. לאח יש גם מחשב בחדר , די ישן עם חומרה ישנה , וכרטיס מסך דיי טוב 6800 GT (שדרך אגב כבר עשה את שלו, הוא מראה סימנים ירוקים על כל המסך ) מעבד AMD ישן שאני לא זוכר את הדגם שלו ולוח אם MSI שלא תומך ב PCI Express , לכן הוא לא יכול לחבר את המחשב עם כבל HD שיעביר סאונד ותמונה. חשבתי רק לקנות לו כרטיס מסך ולסדר את כל העניין אבל הבנתי שאי אפשר להעביר סאונד גם אם אני קונה כרטיס מסך עם יציאת HDMI , כי …
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית ותכנות אתרים . עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא דרוש מסך בגודל 21 אינץ (לא WIDE) תודה
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
היי, למי יש מחשב נייד עם כרטיס מסך של חברת ATI? היה לי את ה VOSTRO 3550 ואני יודע שיש עם ATI + DELL בעיה עם החלפת כרטיס מסך. הייתי רוצה לדעת האם גם לכם יש בעיה? האם כאשר אתם מריצים 3dmark מריץ את הכרטיס מסך של הATI או INTEL? האם כאשר אתם מריצים dxdiag מראה את הכרטיס מסך ATI או INTEL? פוטו שופ וכדומה. אשמח קצת לעזרה. תודה משה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט למחשב נייח עד 2,500(אפשר לחרוג טיפה ל-3,000 אבל עדיף כמה שיותר להיצמד ל-2,500). בעיקר לעבודה משרדית(אופיס וכל השטויות האלה של הבית ספר), שיוכל להחזיק Windows 7 ושיהיה מספיק חזק בשביל להחזיק בעיקר FIFA, PES ו-GTA San Andreas. בקשה אחת מיוחדת היא שזה לא יהיה מחשב שאחרי שנתיים אני יזרוק לפח. שיחזיק לי גם PES של עוד שלוש שנים. תודה מראש (:
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב , אני מתלבט איזה מחשב נייד לקנות. הצרכים הם ביתיים: אופיס, אינטרנט, משחקים קלים, בנוסף אני צריך צורב במחשב מצלמה ומיקרופון מובנה וחיבור HDMI . התקציב הוא עד 2500 ש"ח הכולל אחריות של לפחות שנתיים. אני חושב לקנות : http://www.vipsales.co.il/Product.asp?Pid=K52F&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he http://www.1pc.co.il/toshibasatelliteintelp6200213ghz3gb320gb156win7premium-p-11376.html אשמח לעזרתכם, פתוח להצעות מחשבים נוספות מכל חברה . תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כולו. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100שקל +- 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים, סרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA IV, CRYSIS 2 והרבה מאוד משחקים אחרים. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? הכל צרי…
-
- 11 תגובות
- 963 צפיות
-
-
מחשב לעבודה ביתית רגילה עד 1300 ש"ח . מה התקציב המקסימאלי? 1300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא משנה כ"כ ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 50 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה רגילה - אינטרנט/פייסבוק/צפייה בסרטוני יוטיוב. פשוט לשדרג ממחשב P4 ישן מאוד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צור…
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד hp g3000, ולא יודע משום מה נעלם לי הכונן של הדיסקים אני לא רואה אותו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-