עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by KF,

שלום לכולם אני מעוניין במחשב נייד 13/12 לצורך שימושים כלליים כמו אינטרנט/אופיס/קצת מסחר בבורסה/ואולי קצת משחקים למרות שזה זניח. בנוסף המחשב גם יהיה מיועד לצפייה בסרטים דרך טלוויזית full hd כך שחיבור HDMI הוא חובה. חשוב לי שיהיה לפחות 4G זיכרון,כונן אופטי אפשרי אך לא קריטי (עם אפשרות לרכישה בנפרד). לגבי דיסק קשיח אני עדיין לא יודע אם ההבדל בין 5400RPM ל 7200RPM הוא קריטי ? זמן סוללה בערך 3-4 שעות. חשוב שהמחשב יהיה אמין וישרת אותי לטווח ארוך. חשבתי על הדגמים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_479_3419&products_id=31649 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8872 תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שייועד למשחקים ולכן עליו להיות חזק דיו קיבלתי הצעה 1 (מופיע 1.jpg ) כמו כן מחשב שאמור להיות לעסק ולא חייב להיות חזק מאוד קיבלתי 2 הצעות שנראות טוב.( הצעה 2+3) אשמח לקבל את חוו"ד דעתכם הן על המפרטים והן על המחיר. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.01.2007 בשעה 13:38:20 במקום הראשון שלחתי בטעות קובץ אחר - מצ"ב המפרט להצעה ראשונה[attachment deleted by admin]

3. השאיפה היא לרדת אפילו מהסכום הזה... מה יותר זול יותר טוב - זה לא האיכות זה המחיר ;D בקיצור - מחשב לסטונדטית בעיקר לשימושי הקלדות ואינטרנט - חשוב מאוד 3 דברים: 1. צורב במקום CD רגיל... 2. שיהיה מסך LCD! 3. שיהיה TV-OUT בכרטיס מסך (אפילו אם הוא מובנה..) השאיפה היא לרדת מאיזור ה 4000 אפילו... עדכון!!! ~~~~~~~~~~~~ אני מאוד רוצה שיהיה DVI ל LCD משהו שלא כל כך שמתי לב אליו... הסיבה שאני מעדכן את הנושא זה בגלל שעבר המון זמן ועלו מחירי הזיכרונות... אשמח לקבל מפרט מעודכן תודה מראש..

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by lipner23,

אהלן, אני כרגע נמצא באילת עד יום שבת, אני עובר מחנות לחנות ולא מצליח להתפקס על מחשב. השימוש בעיקר יהיה ללימודים: Core i5 4-8 GB ddr3/4 לא חייב כרטיס מסך, אם זה מוביל אז אין צורך שיהיה קל! פחות מ 2 kg עדיפות למסך 14,למרות שגם 13.3 יכול להיות סביל שיהיה כולל מערכת הפעלה ועדיפות לשלוש שנים אחריות. אם אפשר בבקשה עזרה כי הזמן שלי מן הסתם באילת קצוב חח. תקציב בין 1800-2500 להשתדל בלי חריגה ואם כן גג 100 שקל חריגה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Hagaix,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אסלח לכם אם תחרגו קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 2500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אינטרנט ופוטושופ קל מאוד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אינטרנט כל הזמן מן הסתם, פטושופ פעם בשנתיים ומשחקים מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. civilization iv, ומשחקי אסטרטגיה אחרים בעיקר האמת. אולי גם skyrim כשיצא, סתם כי המשחקים מהסדרה הזאת מתאימים יותר למחשב בגלל התוספות שלהם. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אביטלתל,

acer Aspire AS5742-374 G50MN ( אני לא שמה קישור למפרט, כי בכל אתר מצאתי מפרט קצת שונה ) מיועד לשימוש עבור אדם מבוגר בעיקר למטרות גלישה באינטרנט ומסמכי וורד ואקסל המפרט המוצע בחנות: מעבד INTEL Core i3-380M 2.53GHz זיכרון 3GB DDR3 דיסק קשיח 500GB SATA מעבד גרפי Intel HD Graphics יציאת HDMI מסך 15.6" מקלדת מלאה תקשורת אלחוטית 802.11b/g/n מערכת הפעלה windows 7 אחריות בינלאומית לשנה המחיר 2000 ש"ח בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם אני חדש פה ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר בעיקר למשחקים וסרטים שאני יוכל לראות את המשחקים באינטרנט באיכות גבוהה ושהמשחק ירוץ מהרר אם אתם יכולים לתת לי פירוט תרכיבו לי מחשב ומאיפה אפשר לקנות בהכי זול נ.ב אני ל צריך מסך לא עכבר ולא מקלדת ולא רמקולים אני רוצה במחיר של 3000 - + תדה לעוזרים

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  8. מדובר במחשב בגודל 11.6 אינצ' במשקל של פחות מקילו וחצי של חברת לנובו. סדרה שיצאה לשוק לפני שחודשיים. מה שיפה במחשב הזה שיש לו מעבד מקביל ל-SU3500 לפי הדירוג של Notebookcheck וכרטיס מסך מובנה של AMD מסוג HD3200, בנוסף יש לו 2 גי'גה זכרון (מול 1 כסטנדרט בנטבוק) ומסך לא מבריק וכל זה במחיר של 2500 שח בלבד. משהו אמר שה-1201 של אסוס משתלם? ביקורת: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.it%2FRecensione-del-subnotebook-Lenovo-Thinkpad-X100e.26553.0.html&sl=auto&tl=en מחיר לדוגמה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=35082DG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. התקציב המשוער 5000 הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: אינטרנט , משרדי , סרטים, מעט עריכה גרפית, מעט עריכת וידאו גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - פחות מ 1.5 האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יו אס בי 3 קורא כרטיסים , איצ'דיאמווי ?בלוטות - טוב גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיקכונן CD/DVD צורב -לא משנהכונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - חברה ידועה באמינותה חשבתי על הדגמים הבאים LG Z330-G.AEMASE UltraBook] /Samsung 530U3B A01IL UltraBook Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook ZenBook UX31E i5-2557M HD 3000 asos ת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. שלום לכולם, ראשית אתחיל את הדיון לפי הכללים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיצוב גרפי (עריכת תמונות, ציורים דיגיטלים, וכו') ולעיתים רחוקות משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד בעיקר ל-Photoshop ו- Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב משחקי אונליין פשוטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by maor18,

אהלן חברים, אני פרסמתי את המחשב(נייד) הנוכחי שלי למכירה, מחשב גיימינג. תוך כדי כך, אני כבר אהיה מעוניין לחפש לו תחליף - והדרישות שלי לא רציניות כל כך. הכי הכי חשוב לי - חיי סוללה. אני סבלתי עם המחשב גיימינג שלי מבחינת חיי הסוללה שלו, ובתור סטודנט אני אצטרך מחשב שיחזיק לי יום לימודים שלם (כמעט). היום הכי ארוך שלי הוא 10 שעות, ככה שאני צריך משהו שיוכל להחזיק לי בערך תקופת זמן ארוכה כזו. דבר שני שחשוב לי הוא שהמחשב יצליח להחזיק משחק די פשוט, פוטבול מנג'ר 2020. הדרישות שלו לא בשמיים - אלה דרישות המינימום שלו: חשוב לי הרבה מקום בדיסק, שיהיה 128GB SSD ומעלה ועוד איזה כונן קשיח בצד של לפחות 1TB(למרות שזה לא בעיה לקנות אחד מאמזון גם). 16GB …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by 97YAKIR Frid,

שלום יש לי כרטיס גרפי 1060 TI Uאני רוצה לקנות לוח אם חדש כולל 16 גיגה ראם אינטל לגיימינג בסביבות 1200 יש משהו ששווה ?

15. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by MATTAN,

מה קורה אחים שלי אני הולך לקנות מחשב חדש ואני צריך מפרט טוב למחשב שיעודו הוא בעיקר משחקים עבודות בפוטושופ והמרת סרטים אני רוצה את המעבדים הכי טובים שאפשר להסיג הרבה זיכרון ןכרטיס מסך חזק בעתיד המחשב אמור לעבור אובר קולק אז תתחשבו גם בזה *אני לא צריך ציוד היקפי כמו מסך מקלדת עכבר ורמקולים* תודה לכל העוזרים ;D

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by barak603,

. מה התקציב המקסימאלי? 4.8K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג (rome 2,crysis3, ומשחקים שיצאו בעתיד) -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות עד כמה שניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Zahibbb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, BF, משחקים חדשים שיצאו בשנים האחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" או 24" עדיין אין לי מסך (אקנה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

20. Started by פינוקיו,

קיבלתי מפרט ורציתי לשמוע את חוו"ד שלכם : כרטיס מסך GEFORCE PX7600GS EXTREME ,PCI-E /DVI, Dual DVI, w/256 DD2 מעבד Core 2 Duo 1.86 GHz, 2M, 1066MHz, LGA775 #E6300 לוח אינטל 1066/800/533MHz(FSB),DualChannelDDR2667/533/400x4DIMMs Max4GB,1xPCIex16,2xPCIex1,3xPCI,IDEx2,SerialATAIIx5 ,7.1channelAudio,Realtek,GbELAN(Realtek),8USB2.0ports צורב DVD SONY 16*16 זיכרון 1054M 667 דיסק קשיח WD 160 S-ATA 7200RPM מארז של גיימרים שקוף ATX TOWER FEN*4 מחיר המחשב 3900ש"ח מסך : מסך 19 TFT - Contrast 700:1 - DVI + VGA- SONY Response time 8ms - Res: 1280 x 1024 - Luminance: 300 מחיר המסך1589 ¤ או מסך HP L1906 TFT 19" מחיר המסך 1370 ¤ או : מסך LCD " 19 מבית ACER מחיר המסך 1300 ¤

21. Started by Nightwind,

אני רוצה לקנות מפרט עוד שבוע ככה שיהיה למשחקים מוזיקה וסרטים צריך הכל חוץ מרמקולים ומקלדת

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by Nemesis,

מהו המחיר ההוגן למכירה של הכרטיס הנ"ל? תודה,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. אהלן, מבקש מפרט מחשב מ-newegg. תקציב 1250$ ללא מסך, ציוד היקפי או מ.הפעלה. לא מתוכנן OC. שימושים עיקריים: הקלטות סאונד (קיים כבר כרטיס קול מקצועי) וגיימינג ב-FullHD. דרישות מלוח אם: USB3. דרישות שקט: 8 מתוך 10. לא חייב להיות חרישי, אבל שלא ירעיש יותר מדי. תודה מראש לעונים.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום שלום לפורום המוצלח בתבל. לאות הוקרה לעצמי על שאני כזה מגניב וסיימתי תואר, אני רוצה לשדרג את המחשב החביב והזקן שלי (כבר בן שש... ריספקט..) הסתובבתי לי בפורומים שלכם ובאתרי ביקורות על רכיבים, אבל אני אשמח אם תוכלו להציץ במה שדגתי לי ותאמרו מה אתם חושבים. יצויין, שאני צריך רק הארד דיסק אחד (יש עוד אחד שמתאים ל-SATA 2); את כל הציוד המשני (מקלדת, עכבר, צורב, כרטיס רשת וכו') אני פשוט אקח מהמחשב הישן - רוב הרכיבים חדשים למדי. גם המאוורר של המעבד נקנה לפני חודשיים והוא מתאים לדור החדש (AM3). אני כן צריך מסך, כי שלי נוטה להזכיר את סבתי עליה השלום, בהבדל העיקרי שלסבתא שלי ז"ל אין צריבה לבנה נאה בצד שמאל למטה (אקווה). כמו שאתם רואים, 4000 שקל זה לא תקציב גג ואפשר לפרוץ אותו, אב…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by sabichos,

שלום לכל חברי הפורום המחשב הנייד שלי מת לאחרונה ולאחר מחשבה מרובה החלטתי כי ברצוני לקנות מחשב all in one בתצורת טאבלט. כלומר כזה הוא טאבלט ענק של 18-24 אינטש שיש לו מעבד i5-i7, לצערי מכל הבדיקות שערכתי ראיתי שיש את המחשבים הללו: sony tap 20 - הוא הכי יקר ברשימה והכי חזק, כך זה נראה עם מעבד i7 במהירות של 2.0ghz עם intel graphics 4000, בלוטות' ושבב nfc. ראיתי ביקורת לא כל כך מחמיאה עליו ביוטיוב והוא יקר dell xps 18 - במחיר די טוב (מתחת ל-5000) אבל עם מעבד i3 מהירות 1.7ghz שאני מניח שיהיה בלתי ניתן לשימוש מאחר ואני מתכנן להתקין עליו גם visual studio ואולי dune 2000 אלה הכי רלוונטים אבל יש עוד כמה שבכלל אין טעם לדבר עליהם, אני רק מזכיר אותם כדי לציין שבהם אני לא מעוניין: len…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.