עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3,000, ללא חריגות. אם חייב בעקבות הדברים שאני מבקש וכותב למטה אז אשמח לקבל הסבר וגם מפרט תואם. 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? משחקים - Rainbox Six Siege, CSGO, APEX LEGENDS - בעיקר FPS תחרותי גבוה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) כרגע מושך איתי כ. מסך 1080GTX הלאה ומתכנן להחליף ל-4070 או 4080 - לא החלטתי עדיין. 4070 אמור לצאת לקראת מאי. אז בינתיים שהחומרה ה…

3. אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן, זה המפרט שאני חושב עליו, המחשב יהיה מדיה סנטר + טיפה משחקים לא כבדים + אינטרנט + צרכים סטודנטיאלים 1. מה התקציב המקסימאלי? 3K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לנסות לא אבל אם חובה ואני די בטוח שלא חובה אז ב250 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכני HD + סאונד וצרכים סטודנטיאלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב …

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by zion789,

טוב אז ככה אין לי תקציב אבל אני רוצה שתבנו לי אותו,אני רוצה שמחשב יהיה לא חזק מידי ולא חלש מידי(עקב התקציב הלא מוגדר) ,מחשב שיעיף לי משחקים כמו דום 3 החדש ופיר,זכרון על זה אין פשרות ג'יגה לפחות(אני לא כלכך מבין בטכנלוגיות DDR DDR2 וכ'ו),מעבד של AMD הסדרה של הליבה הכפולה ושיהיה חזק,לוח אם שיהיה מבוסס על מהירות וביצועים נטו ולעתיד שיהיה לאוברקלוקינג,כרטיס קול איכותי,כי אני שומע מוזיקה,רואה סרטים ומשחק משחקים דיסק קשיח ענק ואני מדבר ענק איזה 250 ג'יגה(שיהיה בסטה 2,אני לא יודע אם זה יותר איכותי מהשאר) צורב DVD בעל הטכנולוגיה של בלו לייר וכו' כרטיס מסך מהסדרות הבינוניות ואם יש 256 זכרון שלו אז בכיף..כל זה ושאר הדברים אם שכחתי,יהיו בלי מסך תשתדלו לבנות לי מחשב סבבה כזה שיספיק ל…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by poao,

זה המחשב - http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=BOXDC3217IYE-Kit כמה לדעתכם שווה לשלם על מחשב כזה יד שנייה (מחשב חדש עולה מ-1889 ועד 2200 תלוי בחנות)? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום רב, יש לי שני חברים שרוצים מפרטים ביחס עלות/תועלת. נתחיל מהכבד יותר. מפרט ב6 אלף , גג ללא חריגה. מחשב שמיועד לשימוש במשחקים וסרטי HD . הדרישות הן שיוכל לבצע ריבוי משימות (אומנם לא עיצוב גרפי או משהו שטוחן את המעבד אבל עדיין פתיחת יישומים במקביל). המפרט הזה דורש מסך LCD 22 אינץ' ואין עוד צורך בציוד היקפי אחר. אבל זה לא אומר שצריך לרדת בכרטיס מסך כי הוא מיועד גם לחיבור לLCD 32 אינץ' . אז 4870 יכול לבוא פה טוב לפי דעתי. הדרישות הן שהמארז יהיה שקט ובלי תאורה שמפריעה כי זה בחדר שינה. דרוש קירור טוב כי מיועד OC בעתיד. למפרט הקל יותר. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by Lock-Dog,

שלום רב. אשמח לעזרה שלכם בהערכת המחשב הבא כיום? יד שניה, נקנה לפני שנתיים. תודה רבה לעוזרים. https://imageshack.com/i/p4hf7puAj

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני האמת גם מחפש המחיר של 5000 כולל מסך תגידו מה אתם חושבים ואם כדאי לחפש משהו יותר זול נ.ב. וגם אם כדאי לבקש מהם לעשות אובר קלוקינג נ.ב. אני גם הולך להריץ לינוקס על המחשב [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by mnjmse,

שימושים משחקים בינונים גלישה רגילה סרטים חלקים נידרשים .. מעבד. כרטיס זיכרון. כרטיס מסך.לוח אם. כול השאר יש כבר. תקציב 1200 ש'ח אני חשבתי על מפרט כזה מה דעתכם לוח אם M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 מעבדAthlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box זכרונות 2GB Kingston כרטיס מסך GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יש משהו לתקן משהו יותר מישתלם במחיר להגיד גג 1300 ש'ח

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by ישראל11,

שלום אני חדש פה, והשאלה שלי היא האם שווה לייבא את המחשב הזה מחו"ל http://www.dell.com/us/en/home/notebooks/alienware-m15x/pd.aspx?refid=alienware-m15x&s=dhs&cs=19&~ck=mn תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות ב Visual Studio , והרצת תוכנה 24 שעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מכיר את המושג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by noamhajaj,

היי, מנסה את מזלי כאן. סטודנטית להנדסת מכונות. רוצה לקנות מחשב, ראיתי כמה אופציות טובות של DELL. רוצה לוודא שכרטיס המסך NIVIDIA GetForce MX330 מתאים כדי להחזיק את תוכנת SolidWorks כמו שצריך, בבניית חלקים והרכבות. פחות אתעסק באנליזות. מצרפת את מפרט המחשב. https://www.bstudent.co.il/IN-RD33-12098.html תודה רבה לעוזרים ! נעם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם.. אני צריך מפרט למחשב. אני צריך שהמחשב יהיה חזק למשחקים (גיימר כבד) ללא ציוד היקפי-ללא מסך, ללא רמקולים, ללא מקלדת, ללא עכבר... המפרט צריך להיות חזק אבל משתלם עד 5000 ש"ח. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.מסך 23"-24" 4. האם יש רכיב שאין…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by MightyAres,

מטרות: משחקים! התקציב הוא 5500 עם חריגה מקסימלית של 200~. OC לא מתוכנן! חובה 7900GT בלי ציוד הקפי *המפרט לחבר תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by piston,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים + תכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA V, PES14,NBA2K14, משחקים חדשים בכללי.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום מקווה שההודעה לפי החוקים והכל... אני צריך חוות דעת על מפרט. עיקר השימוש במחשב הוא עבודה גרפית בפוטושופ, בדר"כ מסמכים גדולים בסגנון A4 ברזולוציות גבוהות של 300DPI וכד'. חשוב לא פחות זה משחקים שיעבדו כמו שצריך, לא משהו מיוחד אבל כשיצא משחק חדש ואני ארצה לשחק בו שלא יהיו בעיות (נניח Spore) מה שאני צריך זה המחשב + מסך LCD 17". אין צורך בHD, לא מזמן נפל לי ויש לי חדש (אמנם IDE אבל עדיין עובד) ביקשתי מחבר שירכיב לי מפרט וזה מה שהוא הציע: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb BOX Gigabyte GA-965P-S3 Intel P965 LGA 775 XFX GeForce 7600GT 256MB DDR3 ש"ח NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X White Bulk Frontier IMPRESS 500Watt G.Skill 2GB Kit DDR2 PC5400 667MHZ 4-4-4-…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by omri44,

שהכרטיס מסך יהיה מדהים והכי חשוב מעבד קוואד. בלי היקפי,סלי מסך רק כונן נטו.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: ישמש מזכירה בחצי משרה שתעבוד מהבית. מחשב פשוט וזול שיענה על הצרכים שרשמתי למעלה. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Idan91,

אשמח לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שצוין עפ"י מה שעניתי למטה. הדגש הוא על מעבד הכי טוב שאפשר (אם יש אפשרות של 6 ליבות זה יהיה מעולה) וכרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בדגש על התוכנות הבאות: Cinema 4D, After Effects, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by izikjzi,

אני כנראה יקנה היום את המחשב אז אני חייב חוות דעת אחרונה 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2800 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? שימוש משרדי (אופיס, גלישה) ומשחקים מה שאני אוכל להריץ במסגרת התקציב 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל)? אני לא צריך צורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? פשוט שלא יהיה רועש 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?…

23. שלום לכולם, אני אדריכלית המתמחה בהדמיות אדריכליות. תוכנות עיקריות - 3ds max, כולל רינדורים של סצנות כבדות יחסית, ועריכה גרפית בפוטושופ. אין צורך במשחקי מחשב. אשמח לחוות דעת לגבי המפרט הבא: מעבד Quadcore i7 950, מחיר 1465ש"ח לוח אם GA-X58-USB3 מחיר 1077ש"ח זיכרון DDR 4096 1333 MHz, 4x6GB total 24GB מחיר 2070ש"ח דיסק קשיח Seagate 1TB SATA-2 32MB Buffer מחיר 689ש"ח, כנראה נתקין שניים כאלה בתצורת Raid צורב DVD-RW Sony-NEC x24 Dual Layer מחיר 164ש"ח כרטיס מסך Geforce GTX 560, 1024MB DDR 5 מחיר 1380ש"ח מארז Huntkey Hespers מחיר 303ש"ח ספק כח FSP 600W מחיר 388ש"ח יחידת קרור Cooler Scythe Grand Kama Cross מחיר 215ש"ח סה"כ 6,800 ש"ח. המפרט הוצע לי ע"י אלף אנד אלף בסניף חדרה. המלצו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. שלום, אלה הן הדרישות: 10-12 אינץ' קל משקל יחסית (לא יותר מ-2 ק"ג) מבוסס חלונות בלבד עדיפות לכזה שמגיע עם Office באופן מובנה אפשר להימתח עם התקציב עד 1700 ש"ח, אבל רצוי כמה שפחות. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים