עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by רקred,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים, בלי oc. בנתיים בניתי את המפרט הזה. מה אתם אומרים עליו? Compucase-HEC Midi Tower CI-6A19 BL Front USB 400W V.2 Case 445.00 ¤ 1 445 ¤ Intel Core2 Duo 1.86GHz 2MB E6300 Box CPU 1140.00 ¤ 1 1140 ¤ Western Digital 250GB 7200rpm 16MB Buffer S-ATAII HDD 469.00 ¤ 1 469 ¤ Microsoft Multimedia Keyboard + Optical Mouse KIT 147.00 ¤ 1 147 ¤ ASUS P5LD2SE/C LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard 680.00 ¤ 1 680 ¤ Twinmos 1024MB DDR-II DDR 667 Memory 640.00 ¤ 2 1280 ¤ LG GSA-H10A/N 16x Black Bulk DVD-R/RW+-R/RW 200.00 ¤ 1 200¤ ואת הכרטיס מסך הזה מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6017 יש משהו להוסיף או …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by e1r2e3z,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד3000-3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים תכני HD א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:PES 2010 * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?1280*1024 * באיזה סוג משחקים תשחקו? * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?בנוני כבד 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?לא 4. האם יש רכיב שאותו א…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אורח skc
    Started by אורח skc,

שלום לכולם, אני צריך מחשב לשימוש ביתי ומשרדי, ישומי אופיס, אינטרנט, ריבוי חלונות, 2 מסכים שמיעת מוסיקה, צפיה בסרטים (KODI), חשוב לי שהמחשב יהיה מהיר וחזק ושתהיה אפשרות לשדרג בעתיד אם יהיה צורך. מה דעתכם על המפרט הבא: דגם מחשב: מחשב נייח Desktop Intel Core i5 7500 3.4Ghz - IR13 - ללא צורב מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 7500 3.4Ghz 6MB Cache s1151 - Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI H270 PC Mate LGA1151, Intel H270, DDR4, 2xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1 זכרונות: זכרון למחשב HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kit 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Asus …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by דונלד שפר,

1. מה התקציב המירבי? 3000₪ האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500₪ 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל) בעיקר עריכה גרפית ומשחקים כלליים יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה בפרמייר ופוטושופ בתדירות יומיומית, משחקים כמו lol או מיינקראפט מדי פעם 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אוסיף לזה עכבר ואוזניות אבל לא קריטי לי הסוג 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, אני אוהב לעבוד בשקט ולא תמיד עובד עם אוזניות 6. האם ישנה הגבלה או העדפה…

5. Started by Eden Gueta,

http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/y700-series/y700-15-inch/?sb=:000001C9:00015FF4:#SYSTEM VS http://shop.lenovo.com/us/en/laptops/ideapad/700-series/700-15-inch/#SYSTEM אני מעצב גרפי ומשתמש גם בתוכנות כבדות כמו אילוסטרייטור, פוטושופ ואפטר אפקטס רציתי לשמוע המלצות בעד או נגד אחד מהדגמים האלו.. לא להתייחס למחירים כי יש לי קופון שמעתי דברים טובים ורעים על ה Y-700 אבל לא שמעתי כלום על ה700. העיצוב של הY-700 קצת מרתיע אותי, אבל על הנייר הוא חזק יותר (כרטיס מסך, עוד ssd) דבר אחרון, מישהו יודע להגיד לי מה הכוונה ב ' PCIe SSD ' ? אני יודע מה זה SSD אבל רוצה לדעת אם יש משמעות ל PCIe (כי זה מה שיש לY-700) תודה ר…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום הוצאתי את המפרט מהמחשב דרך everrest מה דעתכם אליו ?! ואיזה משחקים אני יכול להריץ כדי לבדוק את יכולתו Computer: Computer Type ACPI x64-based PC Operating System Microsoft Windows 7 Ultimate OS Service Pack - Internet Explorer 8.0.7600.16385 DirectX DirectX 11.0 Computer Name LIOR-PC User Name lior Logon Domain lior-PC Date / Time 2009-09-25 / 04:08 Motherboard: CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 3400 MHz (8.5 x 400) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory 4096 MB (DDR2-800 DDR2 S…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Norm4nde,

כעיקרון אני מחפש במחשב כרטיס מסך ברמה גבוהה.... הכי גבוהה שיש..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, רציתי לדעת אם המפרט הבאה בסדר, מהבחינות הבאות: 1. יש התאמה בין הרכיבים (הכל מתחבר בסדר) 2. אין Bottlenecks 3. אין דברים מיותרים/יקרים מדי. 4. כל הערה אחרת שעולה לכם... מעבד: Core i7 920 לוח: Gigabyte EX58-DS4 זכרון: DDR III 1333 2x2GB OCZ Reaper כרטיס מסך: ASUS HD 4870 דיסק: Seagate 1TB מארז: Thermaltake כלשהו ספק: 430W כלשהו עלות: 6400 ש"ח (מסך ירכש בנפרד, ויהיה כנראה 22") תודה!

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. שלום אני צריך המלצה למחשב נייד 10.1" שהשימושים העיקריים שלו יהיו מוזיקה, אינטרנט, יוטיוב וקליפים לפעמים.. התקציב הוא עד 1500 ש"ח.. תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כן כן גם זמנו של המניאק הזה הגיע והשתחררתי... לכבוד המאורע חשבתי לשדרג את המחשב הישן, בו בקושי נגעתי ב-3 השנים האלו, אולי לא למפלצת גרפיקה, אבל כן למשהו שיוכל להריץ משחק חדש וגם מחשקים עוד שנה ככה בלי לעשות בושות. כרטיס המסך שלי עכשיו הוא דווקא קצת יותר חדש מהמחשב (מפרט לא משנה, בואו נגיד שהוא צריך שדרוג): GeForce 7800GT השאלה שלי - האם זה אפשרי רק לקנות את הכל מסביב לכרטיס המסך, או שגם הוא חייב ללכת? בכל מקרה אשמח לקבל הצעות למפרטים עם \ בלי כטיס מסך, לפי מה שנראה לכם. 1. מה התקציב המקסימלי? 3500 ש"ח \ 4000 כולל כרטיס מסך האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ממש עדיף שלא, אבל 100-200 שקל זה מקובל 2. מה הם השימושים…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מחפש מחשב למשחקים בעיקר וקצת גרפיקה. מתלבט בין DDR2\3 וכנ"ל לגבי לוח האם. ככל שהמפרט יהיה יותר משוגע כך אהיה יותר מאושר.... בבקשה הצעות

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by MightyAres,

מטרות: משחקים! התקציב הוא 5500 עם חריגה מקסימלית של 200~. OC לא מתוכנן! חובה 7900GT בלי ציוד הקפי *המפרט לחבר תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by adiba123,

שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…

14. Started by a_nuke,

Processor: Intel Pentium 4 2.8Ghz 800Mhz 512K Box Mother Board: MSI 865PE Neo2-LS CDRW: Plextor 48x24x48 Retail Memory: Kingston 256MB 400MHz DDR PC3200 DIMM CL2.5 Hard Drive: Maxtor 40GB 7200RPM Floppy: TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 Screen: MAG 786PF 17" Case: Thermaltake Highest Xaser III V1000A Super Tower Power Supply: Antec 350 Watt טוב? או להחליף משהו? ואם כן אז מה? תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! - 4500 ש"ח. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? - את כל התקציב. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - בלי לחרוג. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? - משחקים, סרטים HD, אינטרנט. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? - אני רוצה 22/23". אם פאנל TN אז רק 2ms ואם פאנל יותר טוב אז כמה שיותר מהיר שזה נראה לי 5ms. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? - פעולה, אסטרטגיה, RPG... * לאי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מטרת המחשב:הרצת תוכנות היודעות לנצל ריבוי ליבות וזיכרון רב. בלוטות יהיה נחמד אך לא חובה מצלמת רשת גם נחמד צורב DVD חובה אם יש משהו טוב בצורה מורגשת עם חריגה קטנה זה בסדר. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by דניאל נ,

אני צריך מפרט לאחי של מחשב חזק למשחקים אין צורך בדיסק קשיח אין צורך בכונן דיסקים אין צורך במארז ואין צורך במוצרים נילווים יש לציין כי בידי 1.5 GB ראם של 667 MHZ DDR2 אולי זה יעזור תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by alex8001,

אני רוצה לקנות בקרוב מחשב נייד ואני מתלבט בין שניים המטרה היא בעיקרון משחקים כמו(NAPOLEON TOTAL WAR) הראשון הוא: http://www.wisebuy.co.il/r_productdetails.aspx?pcatid=453&mid=770184 והשני הוא: http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion&uin=9497 על מה אתם ממליצים יותר? הערה:הדרישות מערכת של המשחק: http://www.game-debate.com/games/index.php?g_id=754&game=Napoleon:איזה מחשב ירי%20Total%20War ואני רוצה לדעת יריץ יותר טוב את המשחק תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. בניתי בksp מפרט: לוח אם Core2 Duo E6600, 1066Mhz, s775, 4MB 1920 ש"ח מעבד GigaByte 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E 790 ש"ח זכרון 1GB Kingston HyperX DDR II 800MHz 1090 ש"ח כ.מסך eVga 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1020 ש"ח כונן קשיח WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II 410 ש"ח בכולל 5230 ש"ח ולא כולל מארז או מסך (כרטיס קול, כרטיס רשת ואת הצורב אני לוקח כבר מהמחשב הנוכחי...) מה אתם אומרים? האם יש חלקים שאני יכול לשים במקום שיותר זולים ולא יפילו מהביצועים? אני רוצה את המחשב למטרות משחקים (משחקים חדשים, גרפיקה גבוהה, הרבה פרטים), לאפשרות משחק ברזולוציה גבוהה באיכות הכי גבוהה כמו כן משתמש במחשב לראות סרטים וכדומה, ואינטרנט...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by psybrain,

http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7762 יש אותו במחיר מבצע עכשיו ללקוחות HITECH ZONE ב 3290 במקום 3690 בגדול אני צריך את המחשב לגלישה יום יומית , סרטים HD , הורדות , מוזיקה , קיובס תוכנת הפקה מוזיקלית, ומשחק אחד פיפא! אז מה אתם אומרים זה נייד טוב ? והאם יש עליו ביקורות ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Eran-12,

היי כולם וחג שמיייח ברצוני לקנות מחשב לצורכי שימוש בתכנת Solidworks כולל ביצוע סימולציות שונות. מבחינת הקבצים - העבודה היא על הרכבות לא גדולות ולא מורכבות מידי. למעשה אני מחפש אופציה לנייד וכן לנייח שניהם בתקציב של 3000-3500 ש"ח. אשמח להערות והארות בנוגע לאפשרויות השונות. תודה ושוב חג שמח ערן

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. אני צריך ללא מסך

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by StrikeEagle,

מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. בקרוב אני מתחיל לימודי סאונד ויצירת מוזיקה אלקטרונית ואני צריך מחשב חזק בשביל שאוכל לעבוד בחופשיות עם תוכנות כבדות (Cubase SX וכו'). יש לי מחשב שולחני בבית שמשמש אותי בתור מחשב אולפן, אז אני לא מצפה שהנייד ייתן לי "ביצועי על", אבל אתם יודעים... צריך שהוא יסחוב דברים כבדים. מכיוון שציינתי שהמחשב הולך להריץ דברים כבדים, אני צריך סוללה שתוכל להחזיק הרבה זמן בעבודה מאומצת (אני מעריך שמשהו בסביבות שעתיים של עבודה מאומצת יכול להיות מצויין) מעבד - אני רוצה מעבד של אינטל, מה ההבדל ב Core2Duo לבין Dual Core? אני צריך מעבד חזק, לא שיא השיאים, אבל משהו טוב הארד-דיסק - חשוב לי מאוד שהוא יהיה 7200RPM (שוב, בשביל התוכנות של המוזיקה), בקשר לנפח, נראה לי ש80 ג'יגה יספיק לי זיכרונות …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by danielha,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים