עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. **טיפ: מי שלא רוצה לקרוא את כל החפירה יכול לקרוא רק את הבולד ולהבין אותו הדבר בפחות זמן!! ^_^"** היי כולם, אני צריך מחשב חדש. אני מתעסק הרבה בגרפיקה (ומתחיל עכשיו לעסוק כפרילנאס בשאיפה למצוא עבודה, רמז אם מישהו מחפש משהוP:) בנוסף רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים (לא גיימר כבד מאוד, אבל כן משחק).. קצת פרטים [בשאיפה להיות מפורט בלי לחפור מדי) מבחינת גרפיקה אני עובד בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור. עושה הרבה עבודות דפוס (כבד), קצת לווב, והרבה קונספט ארט ואיורים. מתכנת קל בAS3 ועושה גם אנימציה בפלאש. בנוסף מתעסק מעט בתלת (בשאיפה ללמוד ולהפוך את זה למשהו עיקרי) בתוכנות זיבראש ו3DStudioMax. מבחינת משחקים יהיה נחמד לשחק ארקהם סיטי בכמות פריימים מכובדת, או דארקסיידרס2. אלו סתם דוגמאות.…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by shlomibandit,

למשהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל?איך המסך שלו? הרמקולים? המפרט? איכות בניה? ACER Aspire 5740G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498 המפרט שלו ניראה ממש טוב , השימושים שלי הם שימוש כללי וגיימינג, וחשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ושלא יחשב ישן עוד חודש. כמה זמן המחשב צריך להחזיק מבחינת סוללה? תקציב 5000 פלוס מינוס מפרט: מודל מכונה LX.PMB02.342 מעבד : מעבד Intel Core i7-620M מהירות 2.66GHz זכרון מטמון 4MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 640GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA high-brightness LED מסך מ…

4. Started by BandiT,

אני רוצה לקנות מחשב למשחקים... ב 4000 שקל... ואני רוצה מסך 19 אינץ'... אתם יכולים לעזור לי למצוא מפרט מתאים?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by maksimsl,

שלום לכולם, הייתי רותה לקבל את חוות דעתכם על 2 המחשבים הבאים: vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm\ vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 - נייד נייד מציעים אותו עם 5 שנים אחריות למרות שנוטבוקקלאב טוענים שזה לא יכול להיות וזה רק 3. בכל מיקרה ראיתי שיש מספר פרמטרים זהים ומספר שונים. מה שאני צריך זה מחשב בעל ניידות נוח לעבודה לשימושים בסיסיים ופגישות עסקיות, מפעם לפעם קורסים והשתלמויות. האם תיהיה לי בעיה לשים עליהם xp? כי הבנתי שהם בנויים לויסה וזה מה שעדיף לשים לפחות עד ש7 יצא בחודש הקרוב. תודה רבה .......

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by falukky,

מעבד i5. 8 ג'יגה ראם. מסך "13 SSD 128 ג'יגה. נקנה בחו"ל לכן מקלדת ללא עברית. הדגם ללא המסך רטינה (קניתי אותו שהדגם הזה היה חדש בשנה 2011).

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by Sunny Jim,

שלום לכולם, לאחר זמן רב, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש(ונוסף), ובעיתוי טוב הייתי רוצה לקבל המלצה למפרט מבוסס CORE 2 DUO החדש.... כולל מסך LCD (אם אפשר 19 אינץ' אז מעולה אבל אני יכול להסתפק בהחלט גם ב17 אם זה יהיה על חשבון רכיבים חשובים במחשב). המחשב מיועד למשחקים בעיקר, ואני די בטוח שבגלל זה הוא יסתדר טוב גם עם כל השאר... ציוד היקפי מלא גם צריך להיות כלול בחבילה(לא צריך מדפסת ) תודה רבה מראש על העזרה...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום ותודה מראש למגיבים, מעוניין במחשב בשביל חברה סטודנטית שמתעסקת באומנות. השימוש בנייד הוא לצרכים בסיסיים (משרדי) + צפייה בסרטים ומוזיקה. אולי בעתיד גם צורך בעריכת קול. מפורט למטה הדרישות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, שמיעת מוזיקה. * גודל המסך: 15.4 * משקל רצוי: לא יותר מ 2750 גרם, רצוי נמוך יותר כמה שניתן על בסיס התקציב. * זמן סוללה: צריך ארוך, בסביבות 4-5 שעות * בלוטות: רצוי, לא חובה * יציאות מיוחדות: HDMI רצוי לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 120G אבל השאיפה היא לסביבות ה 300 * צורב DVD: רצוי לא חובה * אחריות: מספיקה בארץ, חובה 3 שנים. ניתן לקנות נייד שמגיע עם שנה אחריות ולהרחיב ל 3 שנים אבל צריך להכנס לתקציב. * אין העדפה לחברה ספ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by 97YAKIR Frid,

שלום יש לי כרטיס גרפי 1060 TI Uאני רוצה לקנות לוח אם חדש כולל 16 גיגה ראם אינטל לגיימינג בסביבות 1200 יש משהו ששווה ?

10. מה דעתכם? האם לשדרג קצת את המעבד? מחשב משחקים ב 1080P 144Hz. אקנה מסך "1080P 24

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yitshak,

אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Yoav Raines,

אני כבר 4 שנים בקונסולות ועכשיו אני עובר למחשב אז אני מחפש מחשב שהוא מכונת משחקים ויריץ את המשחקים באיכות כמה שיותר גבוהה ולא תקיעות התקציב הוא 6,000 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. שלום רב. תחילה אני רוצה להודות לכם מראש - לא סתם המליצו על הפורום הזה! התקציב שלי נע בין 6-8 אלף. המחשב מיועד לגלישה באינטרנט צפייה בתכני HD ויצירת\עריכת מוזיקה.. לגבי גיימינג - לדעתי אשחק בכמה משחקים בודדים אך לא בתדירות גבוה. אני רוצה מסך גדול (התוכנות לעריכת מוזיקה דורשות המון מקום, צריך לראות כמה שיותר), ראיתי שנהוג לחבר 2 מסכים - אז כדאי שיהיה לי את האופציה לחבר 2 מסכים במחשב. אני מתכוון להשתמש במחשב בתדירות גבוה... אני צריך הרבה נפח בכונן הקשיח ומעבד חזק (מבירורים קלים שעשיתי ;D) הווינדוס שאני רוצה הינו ווינדוס 7 (מומלץ ?). *חשוב מאוד* שיהיה כניסת פיירווייר (FireWire IEEE 1394 אם אני לא טועה), רצוי שהחיבור יהיה מהיר. שוב - תודה רבה! ושיהיה שבוע טוב.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by jbkkd,

חסכתי בהארדיסק וציוד חיצוני כי אני מעביר את זה ממחשב אחר לא יודע אם זה טוב או לא... מעבדי אינטל? P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 Delux sb,SATA,GBL 710 זכרונות? DDR 500 512MB x 2 Hyper-X Kingston 2490 כרטיסי מסך? MSI GF FX5950 256MB AGPx8, VIVO 2650 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 160 צורבים? DVD Recorders Toshiba DVD-RW 5112 410 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Thermaltake Volcano 11+ 170 כרטיסי עריכה וטלויזיה? Matrox RT.X100 Xtreme 6350 מארזים? Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 680 Total price 15340 ¤

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם, מזה זמן רב שאני מחפש מחשב נייד שישמש כמה שיותר תחליף לנייח, שישאר שמיש לכמה שיותר זמן וכל שאר הדרישות הסטנדרטיות על אמינות. התקציב הוא 5k. לאחרונה Asus N61Jv תפס את תשומת ליבי - דגם חדש עם תג מחיר סביר יחסית: i5-430M 4Gb זיכרון פנימי 16" GeForce GT325M USB3 שנתיים אחריות עולה כ-5k. לעומת זאת יש את Toshiba L505-13Z: i3-330M 4Gb 15.6" Radeon HD 5165 שנתיים אחריות של טושיבה - No Matter What (אחריות שמכסה הרבה סוגי נזק - לא בוודאות שהמבצע הזה עדיין בתוקף) עולה קצת יותר מ-4.5K. הנייד של טושיבה קצת לא מאוזן לדעתי - מעבד די חלש וכרטיס מסך בינוני-גבוה חזק יחסית. מפחיד אותי שהמעבד יחנוק את כרטיס המסך והוא לא ינוצל על הסוף באפליקציות כבדות (או משחקים לצורך העניין). מצ…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by Idan Yeffet,

הכרטיס שאני רוצה לקנות: GTX 1070 TI https://ksp.co.il/?uin=43867 אני רוצה לדעת אם הלוח אם יוכל להריץ את הכרטיס המפרט: HP 8300 Elite Minitower CMT Motherboard 657096-001 Lga1155 Socket H2 i7 3770 cpu ‬ 16gb ddr3 ram gtx 1050 2g

17. Started by chenrp,

שלום לכולם, חבר שלי הביא לי נייד של HP PAVILION 9700 כדי לבדוק אם ניתן לתקנו. המחשב לא נדלק כלל. כשלוחצים על POWER, נדלקים כל הנורות ונכבים לאחר שניה. ניסיתי הוצאה של סוללה וגם זה לא עזר. יש עצות נוספות? תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by MeitarF,

10-13 אינצ' תקציב עד 5 אלף תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by yaelle,

. מה התקציב המקסימאלי? 5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשרי ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גרפיקה, סרטים, גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש .אופיס, פוטושופ, אינדיזיין, אילוסטרטור,תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לעיתים רחוקות אבל שיהיה מסוגל לסחוב משחקים בינונים -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכל מהכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רזולוציה: 1920x1080, אינץ: 24 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צור…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  20. היי אני רוצה לקנות מחשב להורים שהשימוש בו הוא סה"כ אינטרנט. צריך שיהיה מסך גדול ושירוץ מספיק מהר כדי שעדיין יהיה נוח להשתמש בו. חשבתי על המחשב הזה: https://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=989979 שיש לו ביקורות בסדר באינטרט ונראה לי שבתמורה למחיר הוא סביר ובמקרה הכי גרוע להוסיף SSD כדי לשפר אותו קצת. האם לדעתכם הוא באמת שווה את המחיר או שכדאי לקחת אחד אחר? התקציב לא ממש מוגדר אבל אני לא חושב שצריך להוציא יותר מזה בשביל שימוש כזה בסיסי. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. מעבד-Core 2 Quad Q9450 Intel2.66mhz 1348ש"ח לוח אם-שבו אני לא כל כך בטוח רוצה לקצץ בו אולי-יש למישו הצעה Gigabyte GA-EX38-DS4 740 ש"ח 2-קשיח למחשב 250GB {ביחד 500GB} WD2500AAKSוWestern Digital 230 ש"ח זיכרון-2X2GB או 1X4GB-מה עדיף? KINGSTON DDR II 1GB 1066MHz 170 ש"ח DDR II 2 GB 800MHz KINGSTONE 200 ש"ח צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 125 ש"ח כרטיס מסךnVIDIA GeForce 9800GX X2 1GB 2400 ש"ח ספק כח HEC 600DR-AT EPS 600W PSU 100 ש"ח עד כאן כימעט 3000 שקל בלי כרטיס מסך {שכניראה יגיע מחו"ל-EBAY}-ואני רוצה הצעה לכרטיס מסך אולי עדיף לעשות SLI ל-9600 המסך 19" אולי ישודרג בעתיד אני צריך הצעה למארז זול וכן קירור למעבד-וכן אם צריך כ"כ הרבה זיכרון אולי לצמצם ל360GB ת…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by itay izraelov,

שלום אני מחפש מחשב נייד 14''. מעבד I7 דור 7 זיכרון 16 (או 8 עם אפשרות הרחבה ל16) כרטיס מסך Nvidia (עדיפות למשהו כמו 940MX) כונן SSD *המחשב ישמש בעיקר ללימודים (תכנות ותוכנות כבדות) מעט למשחקים *יריץ 2 מערכות הפעלה windows+linux חשבתי על המחשב הזה : http://ksp.co.il/?uin=36451&select=.268..271..214..2185..442..432. זה הכי נראה לי כרגע. עדכון : יש גם את זה http://ksp.co.il/?uin=35562&select=.268..271..2185..853..442..2775. שנראה לא רע. אני לא ממש יודע מה ההבדל בין המסכים שלהם אשמח לדעת יש משהו אולי יותר טוב (גם מamazon.com) באותו מחיר. אשמח לשמוע המלצות *חשוב ש…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by קובי_חזק,

CPU : AMD DUAL-Core E-450 VGA: AMD Radeon HD6320 Graphics LED Panel : 15.6" HD 1366x768 (Giare Type) RAMK: DDR3 4gb HDD : 320GB RF: 802.11b/g/n יש צורך בלהחליף כונן קשיח ... זה מחשב שאני מעוניין לקנות תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by maxorize,

אני קונה השבוע מחשב בשווי 10000 שקל... הייתי מעוניין לדעת אם הרכיבים שקניתי משתלמים..ואם לא אז רכיב חלופי בבקשה.... המחשב הוא למשחקים ותוכנות גרפיקה...התקציב הוא 10000 שקל מעבד- amd 3700+ 64 san diego לוח אם - gigabyte k8n ultra 9 (אין באפשרותי לקנות DFI!) זיכרון - super talent 1g DDR400 (שתי יחידות) דיסק קשיח- WD 250GB sata II 16MB מארז- Chenbro 61164 כ. מסך- leadtek G-force 7800 GT צורב- DVD RW NEC 3550 מקלדת- SUNBEAM MULTIMEDIA עכבר- logitech MX 518 מסך- MAG 19" 996PFS אל פסק- sustainer 600 WatT ספק כוח- Enermax 420 WaTt אשמח אם תאמרו לי אם הרכיבים טובים!!! תודה לכולם!!!

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  25. הוא עושה אזעקה חזקה כזאת איך מבטלים את זה ? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.