עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום, מדובר בנייד של טושיבה(כרגע אני לא יודע מה הדגם המדוייק), היא אומרת שהמסך שחור ואם מתקרבים מאוד אפשר לראות את התצוגה בקושי. נכון לעכשיו היא כיבתה את המחשב וניתקה את הסוללה, יש דרך להציל את המסך או שחייבים ללכת למעבדה? תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, אבא שלי עומד לעבור לקנדה לכמה שנים והוא לא בטוח מה לעשות לגבי המחשב. התלבטות היא או לקנות פה לפטופ, או לקנות שם. דבר ראשון, הלפטופ שהוא צריך הוא בסיסי ביותר, רק בשביל להפעיל קבצי אופיס ואינטרנט. משקל קל- עדיפות, אבל מחיר בעדיפות עליונה. גם זמן בטריה יהיה חשוב לו. ולגבי ההתלבטות בין אם לקנות פה או בקנדה, מצד אחד הנטיה היא לקנות פה, כדי שיהיה "ראש שקט" כשמגיעים לשם, לא צריך להתחיל לחפש בחנויות ולהתעסק עם דברים קטנים. מצד שני, אם יש הבדל גדול במחירים, עדיף כבר לחכות ולקנות שם.....(גם זה חוסך עוד 2 ק"ג לתיקי הנסיעה) אז מה שאני מבקש מכם זה הצעה למפרטים כמו שכתבתי- זולים וניידים, ואם מישהו מכם מכיר קצת מחירים בקנדה, אולי אפילו חנויות בקנדה אני אשמח מאוד לקבל עזרה. תודה מר…

3. מעבד - Core 2 Duo 6600 לוח אם - GIGABYTE 965 chipset זכרון - DDRII KINGSTON 667MHZ דיסק קשיח - WD 250GB SATAII 16MB X 2 כרטיס מסך - GIGABYTE מבוסס 7950GT מארז - Thermal Take swing VB6000BWS ספק - Thermal Take TR2-550W אשמח למצוא משהו שיוזיל את זה קצת.. תודה!

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by michael20,

אחרי שבוע של חקירות, עריכות, ושינויי גודל התקציב הגעתי למפרט הבא: מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i5 4670K Haswell 3.4Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Box 1 מאוורר למעבד: קירור נוזלי Corsair Hydro H100i 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם MSI Z87-G45 GAMING LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600 1 זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill 4x4GB DDR3 1600Mhz Ares Quad Channel CL9-9-9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Barracuda Sata III ST1000DM003 1 כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE120BW 120GB SSD SATA III 1 ספקי כוח: ספק כח מודולארי SeaS…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כמו שאתם רואים אני צריך מחשב ללא מסך אשר ייועד למשחקים בעיקר ומוסיקה...הדרישות שלי הם כאלה: אני רוצה הארד בנפח של לפחות 250 ג'יגה,כרטיס מסך בסדרה הכי גבוהה, לוח אם איכותי וטוב אשר יתאים לי למעבד 4 ליבות החדש שייצא ויהיה לו המון פיצ'רים כאלה שעוזרים לו(אני לא ממש מבין בזה,אבל אני יודע שאני אחבר התקנים חיצוניים,אני אצטרך כרטיס קול טוב ששמעתי שיש כרטיסים איכותיים שמובניים על הלוח אם וכו'),זכרון של 2 ג'יגה שישב בדואל(חשוב לי שיהיה מהיר מאוד ואיכותי בעל אפשרות לOC ) וכמובן כל הדברים מסביב כמו צורב DVD ,מאווורים או גופי קירור שיקררו לי את המחשב וכו' העדיפות שכל זה יהיה הכי זול שאפשר בלי הגזמה וישפעיל משחק שדורש דרישות גבוהות הכי טוב ומהיר שיש מקווה שתעזרו לי תודה

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Schaap,

שלום, מה עדיף, מבחינת ביצועים: i7-3520M 2 cores 2.9Ghz up to 3.6Ghz יחד עם 250GB SSD או: i7-3740QM 4 cores 2.7Ghz up to 3.7Ghz יחד עם 750GB 7200RPM. העלות זהה. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין צורך לחרוג מהסכום לפי מה שאני רואה. אם אתם חושבים שיש צורך אשמח להבין למה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע Overwatch ו playerunknwon battelgroudns -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P 1920*1080 ג…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by oshoman,

היי, אני מחפש לקנות תחנת עבודה שלhp, מישהו התנסה פעם בקניית מחשב מebay? זה אמין? אפשר לקנות בשקט? זה עדיין משתלם גם אחרי המשלוח ומיסים, החסרון זה אחריות כמובן. תודה.

9. שלום לכם. היום לקחתי מפרט מ OMC, ורציתי לשמוע את דעתכם עליו. המחשב מיועד לעבודה משרדית (סטודנט), לשימוש חובבני ב PHOTOSHOP ולמוזיקה / גרפיקה ותמונות. מפרט ראשון intel dual core E2180 2.0 GHz Gigabyte 945 GCM2L זכרון kingstone ddr2 667MHz cl5 1gb X2 הארדיסק WD SATAII 250g 7200rpm 16m Buffer מארז EZCool K880B 400W 8CM midi צורב DVD samsung SH203B עכבר אופטי גלגלת logitech (עכבר פשוט) תשלום מזומן מחיר 1283 מפרט שני : אותה מערכת מלבד המעבד : intel core 2 duo 2.4GHz 800FSB E4600 מחיר - 1468 אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט הנוכחי, והאם שינוי המעבד (המפרט השני) נחוץ או מיותר

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שבת שלום , ותודה שנכנסתם. אני מעוניין לבנות 2 מערכות : * משחקים * מוזיקה הסכום הניתן , הינו עד 4000 ש"ח התחלתי בבניה , להלן הפרטים: מערכת I: *מערכת למשחקים תקציב: 4000 ש"ח אין צורך במסך / ציוד נלווה. מעבד: Core 2 Quad Q9450 Box לוח: Intel DX38BT זכרון פנימי( כפול 2): DDR3 2048MB 1600MHz CL7 OCZ הארד דיסק: Seagate ST3500320AS 500GB 32MB הערות: * אני כמעט בטוח שהלוח איננו תומך ב CROSSFIRE , דבר שאני מעוניין בו , ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על לוח אחר. * אין לי עדיין דעה סגורה על מאיץ גרפי טוב. * ספק + מארז , חשוב שהמארז יהיה עם חזית שקופה , שנוכל לשים בו נורות + שהספק יהיה בהתאם לחלקים. * חשוב שהמערכת תהיה מקוררת היטב , ושקטה. הערות נוספות: עוד בעיה שי…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin A-DATA 512 WD 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD XFX 6800GT 256MB ?Teac/SONY 1.44? ?Toshiba DVD X16? Antec AMG 1000 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC *המארז והספק לא מKSP

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by harel1320,

דרישות i3 8gb ram וכרטיס מסך טוב כמו gtx 750 ומעלה חובה מksp

13. שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד i3 530, והמחשב עובד טוב מאד. הספק של המחשב הוא Seasonic - מאד שקט, והמאורר למעבד הוא Arctic Cooling Alpine 11 Pro, גם כן מאד שקט. יש רק בעיה אחת. המאורר של המעבד, על אף שהוא שקט, מייצר רעד במחשב. הויברציות האלה גורמות למארז לייצר רעש קל ועמום. צריך לציין שוב, שהמאורר עצמו (של המעבד) לא עושה רעש, פשוט הרעידות שהוא מייצר, גורמות לייצור רעש מהמארז. כמו כן, וידאתי שהרעד מגיע משם, מהמאוורר של המעבד, ולא ממקום אחר כגון הספק כוח, או מאוררים של המארז(שלא פועלים אצלי, אין בהם צורך). האם זה בסדר שהמאורר של המעבד מייצר רעידות? זה לא ידפוק לי את שאר הרכיבים? והאם זו בעיה כללית של Arctic Cooling? כלומר אני צריך לעבור ליצרן אחר? האם יש מאורר אחר למעבד,…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. http://www.pccenter.co.il/product/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-dell-inspiron-one-2330-in-rd33-7435-all-in-one?aff=Zap אני רוצה לקנות לאמא שלי את המחשב הזה... מה אתם אומרים עליו? לצורך עבודה פוטושופ,אינטרנט,עיצוב בגרפיקה גלישה..

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. שלום לכולם בפורום. אני מחפש מחשב נייד לסטודנטית ואני לא מבין ממש במחשבים ניידים יש מספר דרישות * משקל - כמה שיותר קל. * סוללה שתחזיק כמה שיותר זמן (יש מצב ליותר מ3 שעות? וכמה יעלה לשדרג סוללה?) * שיריץ את כל תוכנות האופיס כמו אקסאל ,וורד וכו' . * שיוכל להציג סרטים כלומר מסך בין 13 ל15 אינץ'. * דיסק קשיח עם 120 GB (יותר זה בונוס) * משחקים זה לא ממש מעניין אותה.. אבל שיהיה בכל זאת כרטיס מסך נורמאלי. * דבר אחרון הבנתי שיש בעיות בשבבים של NVIDIA וזה די מפחיד אותי ככה שאני אעדיף ATI או INTEL (אלא אם תאמרו אחרת) תקציב 4000 ש"ח תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ewjX,

לוח אם: ASUS P7P55D מעבד: Intel® Core™ i5-750 זיכרון: KINGSTON DDR3 2x2GB 1333MHz כרטיס מסך: SAPPHIRE HD5770 1G DDR5 Phoenix version (New Edition) דיסק קשיח: Western Digital WD10EARS 1TB SATA II 64MB-Buffer מארז + ספק כח: Antec Sonata III 500 תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכם, מצאתי באתר אנגלי את המחשב הבא: Graphite LG155 - 15.6in 1920 x 1080 screen non touch, NVIDIA Optimus, 2MP camera, USB 3.0, 300Mb/s Wireless & Bluetooth Intel Core i7 4700MQ, 2.4GHz, quad-core + HT, 6MB cache, 3.4GHz + TB 16GB (2x8GB) Corsair Vengeance 1600MHz 2GB NVIDIA GeForce GTX-765M - DirectX 11 GPU Integrated Creative Sound Blaster Cinema - Microphone & Headphone Jack 256GB Crucial m4 Slim msata, Read 300MB/s, Write 260MB/s, 50,000 IOPS 2X 750GB Western Digital Scorpio Black, 7200rpm total 1500GB Panasonic UJ-890A, Super Multi DVD Writer Intel Centrino Advanced-N 6235, 300Mbps & Bluetooth 8 Cell Lithium Ion Battery - 76.96WH 2 year complete gl…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש לקנות מחשב שיריץ את המשחקים של 2007-2010 לא אכפת לי באיזה רזולציה או משהו.. העיקר שירוץ חלק ללא תקיעות וכל מיני דברים נלווים בקיצור.. הנה מפרט שהציעו לי ואני רוצה חוות דעת.. אם יש לכם משהו יותר טוב להציע שמשתלם גם יותר אני ישמח לקבל מעבד Intel Pentium Dual-Core E6300 Box ¤420 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=BX80571E6300 לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39273 כונן קשיח Hitachi Deskstar HDT721032SLA360 3.5" 320GB SATA2 16MB ¤214 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar320S זיכרון G.Skill DDR2 2048MB 800MHz CL 5-5-5-15 NT ¤154 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5S-2G…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם! אני מחפש לפטופ למטרות לימודים בתחום ההנדסה (אין יותר מדיי דרישות מיוחדות בקשר לזה) תקציב: 4500 ש"ח. כמובן שרצוי פחות דברים שחשובים לי: חברה אמינה - אחריות בארץ - HP/DELL כרטיס גרפי רציני יחסית (כלומר לא אחר מובנה בלוח אם) מסך : רצוי 15.6 ..אפשרי גם 14 קשיח : 500 ג'יגה לפחות זיכרון פנימי - 6 ג'יגה לפחות צורב DVD (הבנתי שכבר לאט לאט מופיעים לפטופים בלי כונן אופטי) תודה מראש. טל

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום! אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיתמודד טוב עם משחקים בסכום של בערך 6000 שקל פלוס/מינוס. כמובן עם כרטיס מסך טוב. כמו כן יש לי מספר שאלות קטנות... (וחידודים) מה עדיף, שיהיה מבוסס Intel או AMD? מה ההבדל בין DDR ל DDR 2 (חוץ מזה ש AMD לא תומך בראשון?) כרטיס מסך - יש לי Radeon 8500 במחשב הישן. אני מרוצה ממנו (כמובן שהיום הוא כבר לא מה שהיה פעם) - אבל עדיין אני שואל מה כדאי ATI או nVidia? רמקולים - יש לי זוג רמקולים טוב עם סאב שאני אעביר למחשב החדש. האם יש צורך בכרטיס קול שהוא לא און-בורד? במחשב הנוכחי שלי יש בעיה בכניסת מיקרופון שמוסיפה רעש מאוד חזק (וזה לא המיקרופון עצמו ולא ה mic boost). מה עוד מה עוד... הממ... הארד דיסק - SATA זה כדאי? מה ההבדל בין SATA 1 ל 2 ? …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by ראדון,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  22. שלום, ברצוני לרכוש מחשב שייועד למשחקים ולכן עליו להיות חזק דיו קיבלתי הצעה 1 (מופיע 1.jpg ) כמו כן מחשב שאמור להיות לעסק ולא חייב להיות חזק מאוד קיבלתי 2 הצעות שנראות טוב.( הצעה 2+3) אשמח לקבל את חוו"ד דעתכם הן על המפרטים והן על המחיר. תודה מראש[br]פורסם בתאריך: 9.01.2007 בשעה 13:38:20 במקום הראשון שלחתי בטעות קובץ אחר - מצ"ב המפרט להצעה ראשונה[attachment deleted by admin]

23. שלום לכולם. סוף סוף, אחרי שעות של גלישה בפורום הנפלא הזה , הרכבתי את מערכת המחשב אותה אני מתכוון לרכוש. תעברו בבקשה על המפרט ותחוו את דעתכם. בסוף יש עוד מס' שאלות. אגב, השימושים: תוכנות אופיס, אנטרנט, שרטוט אוטוקאד, סרטים, משחקים ושימוש רגיל למשתמש הממוצע. ללא OC. חשוב שקט, חשוב קרור, לא חשוב עיצוב. שיהיה מתאים לכל המשחקים. (אולי חוץ מסופר מריו ) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation כמות: 1 - מחיר: ¤62 זי…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by eyalrainitz,

שלום אני מתלבט בין חלקים במחשב שאני רוצה ליקנות 1.איזה כרטיס מסך מי סדרת הכרטיסים מי סדרת 980 MSI GTX980 Gaming 4GB OC EVGA GTX980 Superclocked ACX 4GB 2.לוח אם של איזה חברה עדיף אני התלבטות בין Gigabyte GA-X99-Gaming 5 MSI X99S Gaming 7 או חברה אחרת שאתם מציעים אשמח לקבל חוות דעת ונימוקים למה תודה מראש

25. Started by X-BLADE,

שלום האם המטען הבא: http://www.morse-pc.com/Product.asp?productid=12385 מתאים למחשב hp presario cq61? אם לא אשמח ללינק בזאפ למטען שכן מתאים. תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.