ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מפרט מלא של Fujitsu LifeBook A530-1 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10345 מפרט מלא של Fujitsu LifeBook AH530-7 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10903 ובקיצור: המחיר אותו מחיר 3190 ש"ח ההבדלים: Fujitsu LifeBook A530-1: Intel® Core™ i3-330M Processor, 2.13GHz,3MB Cache,1066MHz FSB 15.6-inch, 1366x768, 16:9 HD Anti-Glare LCD with LED backlight 500GB Sata Genuine Windows 7 Home Premium 64Bit (Heb, Eng, Arb, Fren) Fujitsu LifeBook AH530-7: Intel® Core™ i5-450M Processor, 2.4GHz,3MB Cache,1066MHz FSB 15.6-inch 16:9 HD Glossy LCD with LED backlight (1366 x 768) 320GB Sata Free Dos - Without OS חוץ מאלה הכל זהה. מה הייתם …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב casual gaming לסלון שישמש גם כמדיה סנטר. העדפה היא למארז HTPC שיראה טוב (בכל זאת, סלון) אבל אני לא אתעקש על זה אם זה לא ריאלי או מקפיץ את המחיר משמעותית. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? נצלו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כנראה שלא ניתן, אבל תרגישו בנוח להציע שדרוגים ואני אשקול 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. StarCraft 2, Portal 2, Diablo 3, Watch Dogs, Biosho…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1) תקציב : 3,000 ש"ח. אפשר להשתמש בכל הסכום. 2) מטרות : גיימינג כבד. BF4/THIEF/GTA V וכו'. 3) אין צורך בציוד הקפי. 4) רכיב שאין צורך בו : DVD צורב. 5) השקט לא חשוב. 6) לא מתוכנן אוברקלוק. 7) אין צורך לכלול מערכת הפעלה וכו'. 8) אין העדפה לחנות מסויימת. 9) בעוד כשבוע. 10) לא מתכונן שדרוג למחשב הנ"ל. 11) אין הערות. תודה על זמנכם!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז המפרט שלי כמו שאתם רואים הוא בחתימה. ויש לי לפני זה כמה שאלות.. יש לי עכשיו DDR400. אבל ראיתי שיצא DDR600 אפילו אבל שמעתי שיש לו תיזמונים פחות טובים מ DDR400. אז הזיכרון שיש לי עכשיו הוא הכי מהיר?? ויש לי ABIT IS7-E.. הלוח אם הזה מספיק מהיר או שצריך יותר?? אה וגם המעבד גם הוא מספיק טוב למשחקים?? כאילו לא יהיה לי בעיה?? ראיתי השוואת מעבדים וראיתי שהמעבד שלי לא רע בכלל.. בהשוואה ל-2.8 AMD 64 BIT אז לפעמים שלי עוקף ולפעמים ה AMD עוקף במשחקים אבל לא משהו בהרבה. וכרטיס מסך אני רוצה להחליף למשהו יותר טוב.. אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 2000 ש''ח זה אפשרי שאני יוכל עם הכרטיס הזה שאני רוצה לקנות להריץ משחקים על HIGH 1280?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב עם המפרט הבא ואני רוצה שתגידו מה דעתכם עליו... (יש לי עוד זמן לשנות..) (המחשב מיועד למשחקי תלת מימד מורכבים.. [כל המשחקים החדשים שיצאו לשוק..] ) אז ככה: 1) core2 Duo E6300 1.86 Ghz 2MB Chache s775 1066Mhz 2) (Abit IB9 (775 conroe,Intel P965,DDR2 800,PCI-E, HD Audio,GBL 3) TWINMOS DDR2 667Mhz 1024 MB 4) WD1600JS - WD 160 GB (8mb) 7200 RPM SATA2 5) point of view Geforce 7600GS 256 mb DDR2 TVout,DVI,PCI-E 6) NEC DVD+RW AD-5170A X18 7) COMPUCASE (HEC) 6A21 No PSU (beige+silver 8) FLOPPY SONY / ALPS / NEC 9) JSPTech PS-05 PSU 500W 12cm fan 25pin Retail קניתי את החבילה הזאת במחיר של: 3,900 האם המחיר שווה את המפרט הזה??? תודה, דניאל.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שווה לא שווה לשפץ משהו בקיצור תגובות: אה המארז זה TEMPEST שלNZXT
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב בשביל להכין לVR וגם כי הלוח אם שלי עושה בעיות. המפרט הקיים: מעבד: Intel(R) Core(TM) i7-2600 CPU @ 3.40GHz לוח אם: ASRock Z68 Pro3 זיכרון: G.Skil F3-12800CL7-4GBXH 16GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 570 הארד דיסק: כרגע לא מחובר כי יש בעיות בלוח אם זה Samsung 840 250GB מסך: לא זוכר דגם מדוייק אבל 24" של DELL שנקנה לפני 4 שנים ספק: 650W לא זוכר את החברה והדגם במדוייק כעקרון הכנה לVR זה לא חובה זה יותר להחליף לוח אם שעושה לי הרבה בעיות. במידה וצריכים עוד פרט או ששחכתי משהו אנא עדכנו. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המחשב לא נדלק, אני סבור שהבעיה היא בלוח האם הדי מיושן שלי (Gigabyte GA-P67A-UD3-B3), משום שהספק דווקא חדש יחסית ואיכותי. להבנתי, זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את המעבד והזכרונות. כרטיס המסך הנוכחי הוא G1 GTX970. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אחרי שנים של ציפייה לדיאבלו 3 סוף סוף זה קורה! אני מעוניינת לרכוש מחשב נייד, עדיף כמה שיותר קל (רציתי 12-13 אינצ' אבל הבנתי שזה לא ריאלי - אז לכל היותר 15 אינצ', עדיף פחות). אני עוברת בקרוב לארה"ב, שם גם ארכוש את המחשב, כך שלא חשוב לי השירות בארץ. המחיר מאד גמיש. ברור לי שהבעיה העיקרית היא כרטיסיי המסך, אני לא מבינה בזה דבר, ואמנם יש את רשימת הכרטיסים הנתמכים כאן: http://us.battle.net/support/en/article/video-card-support-for-diablo-iii אבל הכרטיסי מסך שראיתי בלפטופים לא מופיעים, ואין לי מושג כיצד להשוותם למה שכן מופיע. כרטיסי מסך שנתקלתי בהם: lenovo y series: NVIDIA GeForce GT 555M 1GB graphics AMD Radeon™ HD 7690M 1GB graphics dell 15 xps: NVIDIA® GeForce®…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך מפרט למחשב. אני צריך שהמחשב יהיה חזק למשחקים (גיימר כבד) ללא ציוד היקפי-ללא מסך, ללא רמקולים, ללא מקלדת, ללא עכבר... המפרט צריך להיות חזק אבל משתלם עד 5000 ש"ח. תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, בידי הצעה למחשב נייד חדש.. http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=1790 אני חיפשתי מחשב למטרות גלישה בעיקר, אך הוא צריך להתאים גם שאני אוכל לראות בו סרטים ולהפעיל בו משחקים ברמה סבירה(לא מהחזקים משחקים כמו פיפא,אנביאי, מנג'ר וכדומה) התקציב שלי הוא 6 אלף בערך.. אך אם יש הצעה טובה מאוד אוכל להעלות את התקציב.. מה אתם אומרים על ההצעה? המעבד טוב? המחשב עצמו טוב? תודה רבה מאוד לעוזרים..
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מפרט לחבר של חבר... למיטב הבנתי, אילו הדרישות: 1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח אבל ניתן לחרוג מעט אם יש הצדקה של ממש. עד 4K אבל השאיפה היא בהחלט לכיוון ה-3K במידת האפשר. 2. מה הם מטרות/שימושי המחשב? לדוגמא עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה ועוד, ובנוסף: עבודות אוניברסיטאיות עם אופיס וכלים סטטיסטים בעיקר, שימוש ביתי, מדיה וגיימינג מזדמן. א) תנו מספר דוגמאות למספר אפליקציות בהן תשתמשו. SPSS, EXCEL וכדומה. ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). שימוש יומיומי במסגרת העבודה. חשוב ביצועים טובים - לא חייב להיות ברמת נאסא. ג) במידה והמחשב למשחקים, רשמו מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם. מסך FHD…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב + מסך ב4500 ,למטרת עריכה ועבודה בתוכנות גרפיקה כבדות :s05: הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שאני יוכל לעבוד במקסימום נוחות בתוכנות גרפיקה וידאו שונות מבית אדוב, כגון : Adobe Photoshop Adobe After Effects - דורש הכי הרבה מהמחשב,ובנוסף לכך הוא החשוב ביותר. Adobe Premiere pro Cinema 4D קצת מידע בשבילכם שאולי יעזור לכם להרכיב לי את המפרט : http://www.pcpower.co.il/DVBSCS.html (דרישות למחשב עריכה) http://www.adobe.com/products/aftereffects/systemreqs/ (דרישות לתוכנה כבדה שבה אני עובד - המחשב צריך להיות הרבה יותר חזק מהדרישות) http://www.pcpower.co.il/product_info.php?manufacturers_id=95&products_id=1292 (זה מחשב שנחשב טוב,רק שאני לא עומד בתקציב) http…
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי thinkpad e330 שעבד כמו שצריך וגם ראיתי בו את הגמר היום. ברגע שנגמר המשחק וסגרתי את המסך החיבור האל חוטי הפך להיות "לא זמין". ניסיתי לשחזר לנקודת שחזור אחרונה, עשיתי "רענון" למערכת הפעלה (מה שהחזיר אותי לwin8 במקום 8.1). בדקתי דרך ה intel proset והופיע שם שהרדיו כבוי. אז הפעלתי מחדש את המחשב ושחזרתי את הBIOS לברירת מחדל ככה שמופיע שהרדיו במצב ON ושום דבר לא עוזר. יש הצעות מה עוד אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-התקציב הוא עד 4500 ש"ח -העדפה אם אפשרי לחסוך טיפה -שימוש יומיומי אינטרנט סרטים ואופיס וכמובן משחקים -הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 1280x1024 כמובן שיש אפשרות שאני יחליף מסך בעתיד אך לא כרגע -כמובן העדפה להגדרות גבוהות במשחקים -ציוד עקפי אני מחפש עכבר ומקלדת בצבע שחור -רכיבים לא צריך הם: מסך ורמקולים. -מערכת הפעלה לא מחייב -אוברקלוק לא -חנות מועדפת באזור פתח תקווה והסביבה -בקשות מיוחדות אין אבל אין לי בעיה אם תמליצו על משהו שאתם חושבים שאולי אני יכול לעשות או לשפר וכדומה... -לגבי שידרוג העדפה שלי שהמחשב ינסה להחזיק לשלוש שנים... הערה חשובה לגבי המארז!!! הגובה המקסימלי שהוא יכול להיות הוא 48 ס"מ. תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני סטודנטית לעיצוב וזקוקה למחשב נייד (נייח זה פשוט לא פרקטי לצערי, כי הבנתי ששם המפרטים טובים וזולים יותר). בעיקר חשוב שיצליח לסחוב תוכנות תלת מימד וגם להריץ כמה מהן במקביל בלי לקרוס. כמו כן רצוי אחד כזה שיחזיק ל-3-4 שנים אם אפשר. תודה לעוזרים! חג שמח 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין בעיה, כל עוד זה שווה את המחיר ויש תמורה עליו. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 6500, אבל עדיף לא בהרבה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית, עריכת וידאו ותלת מימד. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיק…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כמות מוצרים סה"כ 1 Intel Core I5 760 2.8GHz 8MB LGA1156 - TRAY - קירור מצויין למעבד Low noise Freezer 7 pro 1,075 ש"ח 1 GIGABYTE GA-P55M-UD2 (P55) LGA1156 I5 - mATX 562 ש"ח 1 2x2GB TRANSCEND DDR 3 - 1333 - TRANSCEND Original - שניים במחיר מיוחד 480 ש"ח 1 Sapphire ATI 5770 1GB DDR5 - RETAIL 820 ש"ח 1 SAMSUNG 500GB 16MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 219 ש"ח 1 NEC DVD-RW AD-7260S x24 (BLACK) SATA - BULK 128 ש"ח 1 Thermaltake Bach VX - Window - black + 400W PSU 590 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה ממושכת (למחשב חדש בלבד) 171 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים (כרטיס אשראי): 4,045 ש"ח סה"כ מחיר לכל הפריטים במזומן שטרות: 3,924 ש"ח המחיר הינו לתשלום אחד בכרטיס אשראי. אין …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לגבי מארז וזיכרון (ראו אופציות בהמשך) למפרט הבא, שהינו למחשב למשחקים בתקציב עד 10000 (ממש לא חייב להגיע ל-10K...) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 CPU cooler: Thermaltake V1 GPU: SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe הערה: הכרטיס כולל קירור שמוריד את הטמפ' שלו משמעותית, לכן כאן לא צריך קירור נוסף PSU: Antec Quattro 850W Motherboard: (עדיין לא החלטתי סופית) Harddisk: RAID של שני Seagate 500MB ST350032AS מקלדת, עכבר, כרטיס קול ומסך יש לי, אז לא צריך. אוקיי, עד כאן זה היה רק כדי לתת מושג מה אני מרכיב. ולשאלות... 1. מארז: אחד מהבאים, אודה להמלצות (חשוב בעיקר שיהיה אוורור טוב כדי ששני ה-GT לא יטגנו לי את המחשב) (א) Aerocool ExteremEngine 3T htt…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
p4 2.4 Ghz (800Mhz) 1030 NIS Abit IS7-E 550 NIS Infineon 512MB DDR 400 570 NIS GIGABYTE RADEON 9200 TV,DVI,128MB+VIVO 530 NIS WD 80 GB 7200 ATA-100 (8 MB) 490 NIS CD ROM LG 52x 100 NIS FLOPPY TEAC 1.44 50 NIS 2750 NIS מה אתם חושבים? יותר טוב Geforce 5200FX איך הכרטיס מסך ? האם איזה מסך כדאי? למה שאני לקחתי SATA האם יש הבדל גדול בין
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב - 4000 ולא מעל! מטרות: שגרה (גלישה באינטרנט מוזיקה וכאלה), וקצת עריכה (solid). אופציות: כונן קשיח שיהיה 120 או 160 מה שנכנס בתקציב אבל לא פחות מ120. שיהיה sata. צורב דיוידי - רק אם אפשר במסגרת התקציב. ציוד הקפי - לא צריך. ואין העפדה לחברות מסוימות. חברה זה לחבר וזה די דחוף. אני ממש מקווה שתעזרו למרות שהרבה זמן לא הייתי פה. תודה מראש ולאחר מכן. עוד דבר אחד: שתהיה חנות עם שם ועם אחריות.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב מהסדרה של Intel NUC רציתי לדעת לפני כן מה ההבדל בין מעבדי U לבין HQ? מעוניין לקבל הצעה לגבי מחשב + זיכרונות (אין צורך במערכת הפעלה) אני מודע לזה שהמחשבים לא כוללים זיכרונות דרישות: כונן SSD בעל זיכרון 256GB ומעלה זיכרון RAM של 16GB ומעלה (לא משנה חלוקת הסלוטים) מחיר בסביבות 3,500 (אפשרי גם הזמנות מאתרים בחול) תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט למחשב סלוני למולטימדיה בלבד מה שהוא יעשה זה: לאחסן שירים ולהשמיעה לא צריך איכות גובהה לשירים הוא יציג תמונות גם לא צריך על זה דגש אני רק אומר את כל הצרכים אבל הכי חשבו זה סרטים בFHD 1080P ללא ציוד היקפי חוץ משלט שהוא מחוץ לתקציב יש לו תקציב של עד 300 שקלו לכל החומרה 2500 שקל זה לדודים אז הם ביקשו גם שהמארז יהיה יפה חח
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-