ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).dell u2312hm 23 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראשית אתחיל את הדיון לפי הכללים: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך כמה שיותר ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר עיצוב גרפי (עריכת תמונות, ציורים דיגיטלים, וכו') ולעיתים רחוקות משחקים קלים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מיועד בעיקר ל-Photoshop ו- Illustrator ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. לרוב משחקי אונליין פשוטים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מתכנן בימים הקרובים לקנות מחשב. המחשב יהיה לשימוש משחקים (חדשים) וצריך להחזיק כמה שיותר שנים ושיהיה יציב ושקט. התקציב הוא 4,000 שקל +-. אין צורך במסך, ציוד היקפי, צורב וכרטיס רשת. אין לי בעיה אם החלקים יהיו מאתרים אחרים ואני ארכיב בעצמי את המחשב. תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לעשות קניה בנועה במחיר של 7000 ורציתי לדעת אם המפרט בסדר ואם צריך איזה גוף קירור למעבד או משהו.... (בהתחלה היה לי x1950pro256 אבל הוא מתעקב אז הלכתי על x1900xt256 ואני לא יודע עליו כלכך הרבה...) מעבד - 1270 שח [intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb Box] לוח אם - 685 שח [GIGABYTE GA-945P-S3 CONROE READY] זכרונות - 750 שח [G.Skill DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL 5-5-5-15] דיסק קשיח - 490 שח [WD 250GB 7200RPM 16MB SATAII] כרטיס מסך - 1650 שח [CONNECT3D Radeon® X1900 XT 256MB GDDR3 with DVI-I + DVI-I + VIVO כונן דיוידי - 120 שח [DVD SONY X16 EXTRA SHORT BLACK] כונן דיסקטים - 50 שח [כונן דיסקטים 1.44] מארז - 320 שח [sunbeam Transformer BLACK] ספק - 380 שח [FSP…
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני מעוניין במחשב לצרכים סטודנטיאליים, פרטים בהמשך: * גודל המסך? 15.4 * משקל רצוי? 3 ק"ג ופחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לפחות 5 שעות רצוי אף יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) לא * בלוטות? לא הכרח * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 GB * כונן CD/DVD? צורב? כן * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא, יש כבר קנוי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? Toshiba רק בגלל ניסיון העבר אז לא חובה. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בעבור חבר מחשב נייד ושמח לקבל את המלצותיכם. • מה התקציב המקסימלי? עד 5000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. • במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. • מה הם השימושים הצפויים של המחשב – אוטוקאד, עבודה משרדית • אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב ירכש ע"פ המלצה בהמשך. • לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - גבוהות • האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) ? עכבר.מקלדת אלחוטיים. • האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (צורב) ? לא • עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 – 7 • האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא • האם י…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רותה לקבל את חוות דעתכם על 2 המחשבים הבאים: vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm\ vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 - נייד נייד מציעים אותו עם 5 שנים אחריות למרות שנוטבוקקלאב טוענים שזה לא יכול להיות וזה רק 3. בכל מיקרה ראיתי שיש מספר פרמטרים זהים ומספר שונים. מה שאני צריך זה מחשב בעל ניידות נוח לעבודה לשימושים בסיסיים ופגישות עסקיות, מפעם לפעם קורסים והשתלמויות. האם תיהיה לי בעיה לשים עליהם xp? כי הבנתי שהם בנויים לויסה וזה מה שעדיף לשים לפחות עד ש7 יצא בחודש הקרוב. תודה רבה .......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד i5. 8 ג'יגה ראם. מסך "13 SSD 128 ג'יגה. נקנה בחו"ל לכן מקלדת ללא עברית. הדגם ללא המסך רטינה (קניתי אותו שהדגם הזה היה חדש בשנה 2011).
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרת הפורום בהמלצה על מפרט למחשב רב תכליתי בתקציב עד 4,200 ש"ח. תודה מראש, 1. מה התקציב המקסימאלי? ------------------> 4200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ---------> לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ---> עד תוספת של כ-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ---> רב תכליתי: משרדי, תכני HD וצפייה בהם בטלוויזיה , תוכנת AUTOCAD. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: ----> משחקים אינם מטרה עיקרית של המחשב, אבל אם אפשרי הייתי מעוניין שתהיה אפשרות להריץ משח…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ושווהי להחליף בגלל פיקסל אחד שרוף?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753 אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח, כמה הוא שווה כיום? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 5500, אפשר לחרוג אם אין ברירה כדי לעמוד בדרישות 2. מה שימושי המחשב? עיבוד וידאו (תוכנת DaVinci resolve 16). התוכנה תעבוד לבד, לא במקביל לתכנות כבדות אחרות. חשוב שהיא תרוץ חלק, והרינדור יהיה מהיר בלי קטיעות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? מקלדת רגילה בלבד. לא צריך עכבר או מסך. לא צריך צורב (אם עדיין מוכרים דברים כאלה) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? לא יודע למה הכוונה ב"רכיב בסיסי". צריך מחשב שאני מחבר לחשמל ולמסך שיש לי ויכול להתחיל לעבוד מיידית. …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/Product.asp?productid=5568 אני חושב שזה המחשב הכי מציאה במחיר שנע בין 2500-3500 ויש גם 3 שנים אחריות שזה בכלל מציאה מה אומרים לקנות או שיש מציאה אחרת?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות מחשב נייד ונושא השירות והאחריות חשוב מאוד בשבילי. לרוב אני רואה תגובות שליליות כי כנראה מי שקיבל שירות טוב מרוצה ולא רץ לספר לכולם, ומי שנדפק כותב על זה כדי להעניש את נותן השירות על השירות הגרוע. אני מסתכל על מחשבים ביתיים זולים בלבד (עד 3000 שקל) של פוג'יטסו, דל וטושיבה. אשמח אם תיתנו חוות דעת בנושא.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיפות לא לחרוג מ-3500 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? בעיקר משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). שימוש יום יומי, אין תוכנות כבדות מיוחדות. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? חשבתי לרכוש בנפרד בקרוב LG E2240T, אם יש הצעות אחרות בטווח מחירים אני אשמח. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? RPG למיניהם ומזדמנים (חדשים בעיקר) …
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדים Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore BOX AM252DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Leadtek Geforce 7300GT 256MB Retail צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA זה המפרט מה דעתכם? מה צריך להוסיף להחליץ ? אני רוצה מחשב שיהיה שקט וקריר ושאלה אחרונה למפרט הזה צריך לעשות OC?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל עדיף לא להגיע לחריגה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לימודי הנדסת תוכנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Ghost recon Wildlands -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). "15.6" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מבקש מפרט מחשב מ-newegg. תקציב 1250$ ללא מסך, ציוד היקפי או מ.הפעלה. לא מתוכנן OC. שימושים עיקריים: הקלטות סאונד (קיים כבר כרטיס קול מקצועי) וגיימינג ב-FullHD. דרישות מלוח אם: USB3. דרישות שקט: 8 מתוך 10. לא חייב להיות חרישי, אבל שלא ירעיש יותר מדי. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס שאני רוצה לקנות: GTX 1070 TI https://ksp.co.il/?uin=43867 אני רוצה לדעת אם הלוח אם יוכל להריץ את הכרטיס המפרט: HP 8300 Elite Minitower CMT Motherboard 657096-001 Lga1155 Socket H2 i7 3770 cpu 16gb ddr3 ram gtx 1050 2g
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-