ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנסות ולחסוך, אבל לא קריטי ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - אי אפשר ולא נראה לי שיש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - עבודה משרדית ופיתוח (visual studio, VM), סרטים, וכו'. בעתיד גיימינג (משחקים חדשים - למשל battlefield 4) - בעתיד אקנה כרטיס מסך בסביבות ה-550 ש"ח 3. מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - כרגע 1680x1080, בעתיד כנראה 1920x1280. 4. לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - הגדרות גרפיות גבוהות במשחקים, אבל לא הכי גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
1. לוחות אם עם z97 מתחילים חהגיע עכשיו לארץ. יתרונות עיקריים שראיתי ברפרוף הינם תמיכה ב-SATA Express ותאימות ל-Broadwell. הא יש טעם ללכת על לוחות אלו, או ללכת על לוחות z87? 2. למשחקים ללא OC, האם יש משמעות למעבד? האינטואיציה שלי אומרת ללכת על i7-4770 אבל הבן שלי טוען ש-i5-4570 לא פחות טוב למשחקים.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד - Core 2 Duo 6600 לוח אם - GIGABYTE 965 chipset זכרון - DDRII KINGSTON 667MHZ דיסק קשיח - WD 250GB SATAII 16MB X 2 כרטיס מסך - GIGABYTE מבוסס 7950GT מארז - Thermal Take swing VB6000BWS ספק - Thermal Take TR2-550W אשמח למצוא משהו שיוזיל את זה קצת.. תודה!
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , יש לי מחב בין שנה וחצי שנתיים שאני מעוניין לשדרג כדי לעבוד עליו עם תוכנות כמו PROTOOLS CUBASE הלוח אם של המחשב הוא GA-B75M-D3V אני מנסה להבין מה המעבד INTEL הכי חזק שאפשר להתקין עליו . והאם אפשר להתקין עליו 16 GIGA RAM 1600MH ואיזה מומלץ ? תודה ,
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים, מתלבט בין שתי החברות. מה חזק יותר? תודה רבה
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כל עוד זה לא פוגע משמעותית בביצועים המטרה לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב מיועד לשימוש ביתי (תוכנות אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים) ולעבודה גרפית בתוכנות דו מימד של אדובי CS5: פוטושופ, אילוסטרייטור ואינדיזיין ובמידת הצורך יהיה שימוש גם בתוכנת קורל 3. האם יש צורך בציוד הקפי? אין צורך בציוד הקפי 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן 7. הא…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי,אני צריך עזרה להרכיב מפרט למחשב שישמש בעיקר להקלטה ועריכת מוזיקה(שימוש בקיובייס פרוטולוס וכו'),עד 4000 ש"ח ללא ציוד היקפי. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4K 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? אופיס, אינטרנט. 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין צורך בדיסקים קשיחים, SSD, כונן דיסקים, מארז-Fractal Design Define R5 Blackout . 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? . 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרס…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לקראת השנה החדשה ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מעבד טוב כדי שאוכל להריץ עליו בצורה טובה את התוכנות שאנו עובדים איתן. חוץ מזה אצטרך אותו גם למשחקים קלים-בינונים וצפייה בסרטים. מפרט: יש כמה דברים שמהם אני לא זז (חובה): כונן DVD, מסך גדול(15.4/15.6), Bluetooth, מערכת 32 ביט (ובהתאמה 3 GB RAM) ומיקרופון. שאר המפרט: מעבד: intel i3/5 זכרון: 3GB כרטיס מסך: פה אצטרך עזרה אין לי מושג באלו. מסך: גדול, HD. דיסק קשיח: 250GB+ , מהירות(5400 / 7200 ) לא קריטי כלכך. העדפה למצלמה מובנית. חברה (לפי עדיפות): Lenovo,HP,Dell<-. חנות: עדיפות לKSP. כמו שכתבתי בכותרת התקציב שלי 4000. יש שני דגמים שראיתי באתר של KSP ודי ענו על הדרישות: http://www.ksp.c…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
hey i want to buy a lap top i have 2 options 1. p4 3.4 with 64 bit support and ati mobility radeon x800 ddr3 with 256mb \ nvidia geforce go 6800 ddr3 with 256mb and 2048mb of memory ram. 2.p4 3.2 with 64 bit support but with nvidia geforce go 6800 ultra ddr3 with 256 mb and only 1024 mb of memory ram. plz help me decide which one is better for games...the first one with a little better processor and more memory or the secound with the much better video card... tnx for your help...
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לפטופ למטרות לימודים בתחום ההנדסה (אין יותר מדיי דרישות מיוחדות בקשר לזה) תקציב: 4500 ש"ח. כמובן שרצוי פחות דברים שחשובים לי: חברה אמינה - אחריות בארץ - HP/DELL כרטיס גרפי רציני יחסית (כלומר לא אחר מובנה בלוח אם) מסך : רצוי 15.6 ..אפשרי גם 14 קשיח : 500 ג'יגה לפחות זיכרון פנימי - 6 ג'יגה לפחות צורב DVD (הבנתי שכבר לאט לאט מופיעים לפטופים בלי כונן אופטי) תודה מראש. טל
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מוכן לגלוש במחיר ל4300 ולא יותר... אפשרות שידרוג בעתיד מעדיף לוח אם תומך PCI-E 2.0 למתרות עתידיות כרטיס רשת אלחוטי חובה תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני יומיים הדלקתי את הנייד וראיתי שבמקום להעלות את מערכת ההפעלה הוא מנסה להיכנס ל- DELL MEDIA CENTER. לאחר דקה בערך הוא רושם שהוא נכשל בפעולה ומכבה את עצמו. מישהו מכיר? מישהו יודע מה אפשר לעשות? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote>1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ו HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA NFS Battlefield Crysis 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב .1080X1920 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? מקלדת, עכבר, צורב. 4.…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Nvidia ion מתי יהיה זמין ומהי העלות המשוערת מחכה לקנות את זה בתור פיתרון לצפיה ב HD בסלון על ה LCD הגדול ראיתי שזמין לקניה כבר מערכת דומה עם המעבד אטום אבל עם כרטיס מסך מובנה וגרוע בגרסה של נוידיה זה מגיע עם כרטיס מסך שמקפיץ את כל המערכת
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4300 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשר לחסוך אבל כעיקרון אני רוצה משהו חזק אז עדיף לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אין חריגה.. 2. מה שימושי המחשב? משחקים כבדים,ב טלפילד 3 מטרו וכל זה.. שיהיה על הכי גבוה -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב? בטלפילד 3 GTA IV קול אוף דיוטי 8 אבל בעיקר בטלפילד 3 הכי חשוב שיהיה על מקסימום חלק -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב 1920X1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת , עכבר , רמקולים ועוד)? אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט - מסך. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק …
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חדש למשחקים יחסית כבדים, התקציב שלי הוא בוא נגיד...לא משהו, אין לי סכום מדוייק אבל אני חושב שבסביבות ה-3000 (אני צריך לשאול את אחותי כמה היא מסכימה לשים), בחיפושים קלים באתר ואללה! שופס נתקלתי במחשב שנראה טוב יחסית שעולה 2700 ש"ח, הנה הקישור למפרטו: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 הייתי מודה לכם אם תוכלו לומר לי האם המחשב הוא מחשב מספיק טוב בשבילי או שאוכל למצוא יותר טוב, כמו כן אני לא בטוח אבל בפרטים נוספים הם רושמים משהו על כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA, אני לא בטוח אם זה הכרטיס שיש שם או לא אבל אני שולח לחברה אימייל ושואל. דעות, הצעות וטיפים יתקבלו בשמחה. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
רק כמה הערות 1. קודם כל המחשב מיועד למשחקים בעיקר 2. מסך כבר יש לי 3. אני רוצה את זה מ KSP ושיהיה כולל הרכבה שלהם 4. שיהיה מארז טוב ומאוורר 5.שיכלול כונן DVD וצורב DVD 6. 2G זיכרון זהו , תודה לכל העוזרים מכל הלב.
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי בערך כחודש של סקר שוק, הטרדה מחרידה מצידי לINTEGRAL ולSTRENGTH :lol:, הכל כבר נקנה, סתם רציתי לדעת תגובות וכו'... אגב הכל עלה 7500 פלוס מינוס לחצו על מפרט <------ BRING IT ON BABY עריכה: הכל מורכב ועובד, השילוב בין WD + המאוורר שבא עם הסמוראי + SPIRE KESTRELKING II + זוג מאווררים להארד דיסק = NOISE
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה מפרט לעבודה עם קיובייס + קצת משחקים רק שאת הכרטיס מסך אני אשדרג בעתיד אחרי שיצאו הכרטיסים החדשים... לא כרגע...אז אפשר לוותר כרגע על כרטיס מסך...עכשיו, ראיתי את המפרט הזה: http://ivory.co.il/product.asp?productid=1289&CatCode= בגדול, הבנתי שהלוח לא משהו, ויש בו רק 2 חריצי זיכרון ודיברתי עם המוכר והוא אמר שהוא יכול לעשות לי את אותו המפרט עם לוח של MSI (עם ארבעה חריצי זיכרון, לא זוכר בדיוק את הדגם) + ספק של EZcool 500Watt + תוספת של עוד ג'יגה זיכרון ב1900 ש"ח וראיתי למטה שאני יכול לשדרג את המעבד לQ9300 בעוד כ210 ש"ח - סה"כ 2110 ש"ח וחשבתי להוסיף עוד איזה 2 ג'יגה זיכרון או לשדרג להארדיסק של 500 ג"ב (או שניהם) עד פחות או יותר 2500 +- השאלה אם זה שווה.…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן עם מעבד I5-3470 לוח האם שלי יכול לתמוך במעבדי SOCKET 1155 LGA האם כדאי לשדרג למעבד I7 חזק יותר או שהשינוי יהיה בלתי מורגש?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי שלומד בב"ש מעוניין לקנות מחשב חדש, ולהריץ בו קצת משחקים, לא משחקים כבדים מאוד. תוכנות בסגנון MATLAB וכו'. (סטודנט להנדסת חשמל) הכל יתבצע על מסך ברזולוציית HD READY או 1680X1050 עכשיו אלו תשובות שאני חושב שהוא היה עונה עליהן ככה עדיפות לשקט כמובן, אבל לא בהפרשי מחירים מטורפים OC - מה זה OC??? <- זו התגובה שבטח אקבל ממנו, אז תשכחו מזה הוא מעוניין לרכוש את המחשב מפנדה וההצעה שהוא קיבל כרגע היא: gigabyte GA-G41M-ES2l intel G41 Express chipset LGA Mdel 950030/GG41MES2L 775 – 280 Samsung DVD RW SH S223F x22 SATA Black OEM – 149 Huntkey Hespers H301 Black/Silver Case 400W – 285 Intel Pentium Dual Core E6300 Processor 2.8GHz 2MB 1066Mhz Box – 425 PowerColo…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לטאבלט אנדרואיד עד 1500 ש"ח באילת עבור גלישה, וידאו ואפליקציות סטנדרטיות כמו וואצאפ, בנק, קופ"ח וכדומה עדיף שתהיה אפשרות לחבר מקלדת ותמיכה במיקרוסופט וורד. מיועד לאישה מבוגרת. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
**טיפ: מי שלא רוצה לקרוא את כל החפירה יכול לקרוא רק את הבולד ולהבין אותו הדבר בפחות זמן!! ^_^"** היי כולם, אני צריך מחשב חדש. אני מתעסק הרבה בגרפיקה (ומתחיל עכשיו לעסוק כפרילנאס בשאיפה למצוא עבודה, רמז אם מישהו מחפש משהוP:) בנוסף רוצה מחשב שמסוגל להריץ משחקים (לא גיימר כבד מאוד, אבל כן משחק).. קצת פרטים [בשאיפה להיות מפורט בלי לחפור מדי) מבחינת גרפיקה אני עובד בעיקר בפוטושופ ואילוסטרייטור. עושה הרבה עבודות דפוס (כבד), קצת לווב, והרבה קונספט ארט ואיורים. מתכנת קל בAS3 ועושה גם אנימציה בפלאש. בנוסף מתעסק מעט בתלת (בשאיפה ללמוד ולהפוך את זה למשהו עיקרי) בתוכנות זיבראש ו3DStudioMax. מבחינת משחקים יהיה נחמד לשחק ארקהם סיטי בכמות פריימים מכובדת, או דארקסיידרס2. אלו סתם דוגמאות.…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-