ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
האם ההבדל בין מהירות המעבד תהיה מורגשת בכלל? האם בגלל שהT8100 מיוצר בשיטה יותר יעילה והוא יותר יעיל לפי מה שהבנתי יורגש בהתחממות פחותה? אורך עבודה עם סוללה יותר ארוך? והאם שווה תוספת של 400 ש"ח? האם יש קישור למבחנים בנושאים הללו שעשו לסוגי המעבדים הללו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הנייד שלי שכבר לא מריץ את המשחקים שאני רוצה וריינו עובד בו לאט מידי. המשחקים שאני מעוניינת בהם הם לא החדשים ביותר בשוק ונוטים יותר לRPG וRTS, פחות FPS עם דרישות גבוהות (בעיקר דיאבלו 3, דוטא וכו'). בנוסף אני עובדת עם ריינו ופוטושופ לעיצוב תכשיטים כפרנסה וצריכה שהם ירוצו ומהר ככל האפשר. דרישות נוספות - כמה שיותר קל (מבחינת משקל). יתרון גדול לשקט ולא מתחמם מידי. גרה באיזור רמת גן, מגיעה הרבה לכפר סבא, אין העדפה מיוחדת לחנות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום... אני הולך להחליף תמחשב הישן שלי ואני רוצה להביא אחד חדש...: 1. מה התקציב המקסימלי? 2.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שקל 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב עבודה משרדית, תכני HD, משחקים ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: שיעלה כל משחק ברזולוציות גבוהות... * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? יש לי מסך 19 סאמסונג ולפעמים אני אחבר אותו לLCD 32 של LG * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? משחקי ספורט, יריות וכ"ו... * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד: גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מתעניין במחשב הנ"ל, תקציב 3-3.5K לשימושים כלליים (אינטרנט/אופיס) - הוא די עונה על הדרישות. http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-a860.htm (יחד עם הרחבה ל-3 שנות אחריות, עוד ג'יגה זכרון ורשיון ל-XP זה מגיע ל-3,235 ש"ח - בול בתקציב, ואפילו יש עודף...) כאמור אני רוצה להתקין עליו XP, אבל אז נתקלתי בת'רד הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=383123.0 והשאלה היא... אם אין דרייברים מתאימים ל-XP עבוד המחשב הזה, אז למה notbookclub מציינים שניתן לקנות את המחשב הזה עם XP? אם יתברר שזה לא אפשרי להריץ עליו XP בצורה "חלקה", אז אשמח לקבל המלצה למחשב בתקציב הנ"ל - עם XP (או ללא מ"ה - וכמובן ש-XP ייתמך בו בצורה מלאה, בשום פנים לא ויסטה), מסך 14-15, ע…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר למשחקים ואינטרנט... דוגמא, NBA2K10 PRO החדש שייצא CPU Type AMD Athlon 64, 2200 MHz (11 x 200) 3500+ Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 Motherboard ID 08/09/2006-C51-MCP51-6A61HG0HC-00 דגם, לוח אם: AM2 nForce 430 FSB2000 DDR II 533-800 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2283 Memory: 2GB, DDR2 SDRAM, 800MHZ 9500GT כרטיס מסך...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט שבניתי ב-4600, כולל הרכבה מעבד: AMD ATHLON 64 4400+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 לוח אם: ASUS M2N-VM DH כרטיס מסך: Gigabyte PCI-EX GeForce 8800GT 512MB דיסק: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM צורב: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA זיכרון: KINGSTON 2048MB (1024MB X2) DDR2 667 CL5 כונן דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מארז: COMPUCASE CI-6A19-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ספק: ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT המפרט למשחקים, אבל לא רק. יש הצעות לשיפורים?[br]פורסם בתאריך: 26.10.2007 בשעה 16:29:25 חוסר תגובה אומר לא?אני לא בטוח כל כך לגבי הלוח אם
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי מחפש מחשב נייד, קונה אותו בארה"ב, תקציב עד 1000$, ישמש בעיקר בלימודים, עבודה משרדית וכו' הציאו לי MacBook Air, אני מחפש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר שלו מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, עבודה משרדית גודל המסך? . ~13' , לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה ומוארת משקל רצוי? שיהיה קל ונוח להסתובב איתו האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מאוד חשוב זמן סוללה ארוך מאוד. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כונן אופטי? עדיף ללא. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך ל…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נייד COMPAQ 2500 פירמטתי אותו ואני לא מוצא את הדרייבר לכרטיס רשת אלחוטי.הורדתי קובץ בשם WLAN מDRIVERGUIDE וזה לא זיהה לי. . Harris/Intersil PRISM 2.5 Wireless 802.11b Controller זה הכרטיס רשת לפי תוכנת אוורסט דגם מדוייק של המחשב Hewlett-Packard Presario 2500 (DP873E)
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 3500~ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים (קליל, Strarcraft, לעיתים נדירות אולי BF5 או שוטר אחר), ועבודה משרדית קלאסית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) - לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי, מהיכירות שלי - מארז של Antec (אלו של ה ₪180) זה מעולה. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
משדרג את המחשב למטרות גיימינג, הרצת משחקים כבדים כמו destiny 2 ו-COD MW4 מה שאני קונה: RAM: Patriot Memory VIPER 4 Series 3000MHz (PC4 24000) 16GB Dual Channel DDR4 Kit PV416G300C6K (Motherboard: GIGABYTE B450 AORUS M (AMD Ryzen AM4/M.2 Thermal Guard/HDMI/DVI/USB 3.1 Gen 2/DDR4/Micro ATX/Motherboard Processor: AMD Ryzen 5 2600 Processor with Wraith Stealth Cooler - YD2600BBAFBOX SSD: Kingston A400 SSD 480GB SATA 3 2.5” Solid State Drive SA400S37/480G - Increase Performance מה שיש לי: (Processor: Intel(R) Core(TM) i5 CPU 760 @ 2.80GHz, 2794 Mhz, 4 Core(s), 4 Logical Processor(s Motherboard:Gigabyte P55M-UD2 (Storage: (2*) Model Inte…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש דיסק SSD (חשוב שיהיה SSD) של טרה או שניים שישמש כדיסק עבודה שבו המחשב שומר קבצי cache. האם יש הבדל אם זה דיסק חיצוני או פנימי? יש עדיפות לאחד מהם על פני השני? אני מעדיפה חיצוני אבל בעיקר מעצלות... תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מעוניין לסדר את המחשב שלי שיתמוך בעבודה גרפית אני סטודנט לגרפיקה ואני צריך שהמחשב שלי יריץ תוכנות לעריכת וידאו תמונות ואנימציות כרגע יש במחשב מעבד I7 920 לוח אם ג'יגהבייט UD5 זכרונות CCZ 1024X3 בנפח 1333 כונן קשיח 1T של WD דגם גריין כרטיס מסך של ג'יגהבייט ATI 4870HD ספק כח 650 מקורי קרור בעזרת מאוררים 2 בחלק העליון של המארז אחד הדלת אחת מאחורה ואחד מקדימה במארז COOLER MASTER CM690 תודה לכל העוזרים, ויום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753 אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח, כמה הוא שווה כיום? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי המפרט הראשון הוא בעיקר לגלישה לאינטרנט(אפשר גם משחקים כי הוא לילדים) והוא כולל הכל(ציוד היקפי מסך crt,מקלדת וכו'). המפרט השני הוא למשחקים וגם הוא חייב להיות כולל מסך(מסך רגיל crt ) מקלדת וכל הציוד ההיקפי הנדרש(גם צורב dvd). דבר שלישי שאני רוצה שתמליצו לי עליו הוא הלוח אם הכי בסיסי לתושבת 478(ללוח אם שלי יש קבלים נפוחים) למעבד 2.2A northwood. בתודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני צריך דעה על מפרט מחשב (השאלון מתחת והמפרט מתחתיו) ובנוסף יש לי שתי שאלות: 1) בדרישות לכרטיס מסך של התוכנות הומלץ על NVIDIA GeForce GTX 690 ובמפרט יש לי 760, זה יותר טוב או לא קשור? (ואם לא קשור אז אשמח להמלצה על כרטיס מסך שכן מתאים) 2) הייתי שמח להמלצה למוניטור נוסף במחיר סביר שיתאים לשלי (אני חושב ששלי זה NVIDIA GeForce 9500 GS שמגיע לרזולוציה מרבית של 1280X1024) תודה מראש השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? -7,000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -עדיף לחסוף ל6,000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלו, אבא שלי נזקק למחשב שיהיה תמיד לידו לצורך התחברות לאינטרנט, צריבה/העברה של תמונות דיגיטליות, יישומי office וכו'. הוא לא משחק בכלל, אם הוא ישחק פעם בהרבה זמן זה באיזה משחק שטותי שלא דורש כלום. אני זקוק להמלצתם למחשב נייד כלשהו שיהיה בתקציב של לכל היותר 6000 שקלים. הדרישות הן כונן קשיח של 60ג'יגה לפחות, עדיף 5400סל"ד. צורב ו-DVD (או צורב DVD אם אפשר). זיכרון 512MB שבימינו לדעתי הוא המינימום האפשרי לפעולה תקינה של מחשב. מעבד אני ממש לא רוצה סלרון. יצא לי להיתקל בהרבה מעבדים כאלה בניידים, והם איטיים מדיי אפילו לגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, ישנה חשיבות רבה לאפשרויות שדרוג וחיבורי כמו רשת חוטית/אל-חוטית ועוד. אודה לכל העוזרים. Anatol…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה, יש בידי מארז מצויין שאני אוהב, וספק כוח שהגיע איתו - Antec P150 mid-tower case w/ Neo HE 430 PSU. יש לי כונן קשיח 1 טרה, זיכרון RAM חדש שרכשתי השבוע 4GB, מאורר מארז חדש. אני זקוק למפרט מהיר ופשוט. זקוק לרכיבים הבאים: מעבד, לוח אם, צורב, מאוורר למעבד. האם אני צריך רכיבים נוספים? או האם עלול להיווצר חוסר התאמה בין הרכיבים הקיימים לחדשים? בתודה רבה! ======================== 1. מה התקציב המקסימאלי? 800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה, אופיס, HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספצי…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה מחשב נייד לגיימינג שלא מתחמם ונהרס ושיפעיל את המשחקים החדשים באיכות הגבוהה ביותר. התקציב עד 8 אלף, ואני מחפש מחשב שיחזיק למטרות האלו לפחות 3 שנים ויעמוד ברמה. עשיתי קצת חיפוש לפני הפוסט וראיתי שהכל סופר יקר ואני אפילו לא בטוח שהבקשה שלי ריאליט אבל אולי אתם מכירים מקומות יותר זולים או מחשבים שלא מצאתי. תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד של ASUS דגם EEE PC 901 ....יש לי במחשב 12 ג'גה שמחולקים ל 4 ו- 8 .... המחשב פורמט בטעות וברצוני להתקין עליו שוב ווינדוס XP אין לי דיסק מקורי אבל יש לי מספר סיריאל שמודבק על המחשב ליד הבטריה ! כיצד ניתן לעשות זאת ? אני חושש שתיקון במעבדה לא בא בחשבון מאחר והמחשב גם ככה לא שווה הרבה .... כיצד ניתן להתקין על המחשב שוב מערכת הפעלה חדשה עם הסידי קי שיש לי ללא סידירום ..?! תודה מראש לעוזרים LIMER
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Quad-Core i5 3330 3.0Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪783 קירור למעבד: Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 - מחיר: ₪43 לוח אם: MSI B75MA-E33 for 1155 Sata3/Usb 3.0 - בקניית מחשב חדש בלבד! כמות: 1 - מחיר: ₪239 מארז: בנאדל מארז TMS S1 מתקדם וספק כח Seasonic 500W ECO - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪485 זיכרון: Crucial 8GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪295 כרטיס מסך: Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB RETAIL - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪1299 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪312 כונן או…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מבקש מפרט מחשב מ-newegg. תקציב 1250$ ללא מסך, ציוד היקפי או מ.הפעלה. לא מתוכנן OC. שימושים עיקריים: הקלטות סאונד (קיים כבר כרטיס קול מקצועי) וגיימינג ב-FullHD. דרישות מלוח אם: USB3. דרישות שקט: 8 מתוך 10. לא חייב להיות חרישי, אבל שלא ירעיש יותר מדי. תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בלי מסך, מקלדת, עכבר. המחיר דיי גמיש, מוכן להשקיע עד 4000 אם צריך.... נראה לי ש AM2 3800x2 יתאים לתקציב, מה אתם חושבים ? לוח אם - לא gigabyte ! תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי lenovo s-10 במבצע של סלקום ויש לי מספר שאלות: 1. קיבלתי מודם סלולארי של ALCATEL. כשהסתכלתי קצת על המחשב ראיתי שיש לו מודם סלולארי מובנה (יש כניסה לכרטיס SIM). אז למה קיבלתי את המודם החיצוני? במה עדיף להשתמש? 2. לא קיבלתי כרטיס SIM יחד עם המודם, זה משהו שאמורים לרכוש בנפרד? תודה מראש, אשר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-