ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,375 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ותודה על העזרה. אני מחפש רעיונות למפרט בתקציב של 4.5K לגרפיקה מקצועית לא כולל רנדורים, לעבודה בעיקר בפוטושופ, אילוסטרייטור, גם בו זמנית, הכל מהגרסה של CS4. יש צורך במסך של עד 24", הגודל לא קריטי כל כך. חשבתי על משהו מבוסס i5. שקט לא קריטי. לא כולל אוברקלוק. את המחשב אני מתכנן לקנות בתל אביב. הבנתי ש CS4 יכולה לנצל שני כרטיסי מסך בצורה מיטבית. האם יש טעם להשקיע בזה? אם זה אכן מעניק שיפור משמעותי בביצועים בפוטושופ אני מעדיף את זה על פני רכיבים אחרים.[br]פורסם בתאריך: 31.12.2009 בשעה 13:21:52 קיבלתי שתי הצעות מחיר היום. שתיהן עם מע"מ 16.5% ההצעה הראשונה מאייבורי:מארז EZCOOL CARD READER מאוורר 25CM + לד כחול ספק כוח Strealth Xtream 500sxs 500W OCZ לוח אם P55-GD65 …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי מפרט מחנות מחשבים מסוימת ורציתי שתיתנו לע הערכת מחיר לכמה המפרט הזה שווה... הינה המפרט.. מעבד: אתלון 3200+ (939) זיכרון:256X2 pc3200 dual הארדיסק: IDE (לא אמר לי חברה) 80GB 7200RPM 8MB BUFFER מסך : 17" שטוח H1731 AOC צורב: DUAL LAER DVD+- ספק: HEC 400W כרטיס מסך: GEFORCE 6600GT לוח אם : (בוקשי הבנתי את הכתב של המוכר אבל הינה זה) K8N4FI של MSI תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, נתבקשתי לעזור ברכישת מחשב לתלמידת תיכון, השימושים הם בעיקר לגלישה ועריכת מסמכים. חשוב להם שלא יהיה בלגן מבחינת כבלים ומארזי מסורבל, ולכן חשבתי על nuc. אשמח לשמוע דעות..
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד טוב לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר לחרוג ב300 שח בערך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו בקטנה כחובב עם פרמייר, לא מקצועי. הוא בעיקר משמש כNAS. בשלב זה עורך וידאו עד 1080P. לא מתעסק בכלל עם 4K. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פרמייר, פוטושופ. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? שימוש משרדי, תכנות, עריכה גראפית * גודל המסך? 14-15 אינצ' * משקל רצוי? מתחת ל2.5 קילו, רצוי מתחת ל2. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא באופן מיוחד * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא אבל עדיפות לאם יש יציאות HDMI וכו' * בלוטות? רצוי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? כמה שיותר, יותר טוב... כעיקרון 300 GB ומעלה * כונן CD/DVD? צורב? לא חשוב. * כונן Bluray? לא חשוב. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? אני יודע ש-DELL מאוד טובים במחשבים ניידים אבל אני לא מתיימר לדעת יותר טוב מכם :-) תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני חדש בפורום ולאחר חיפוש לא מצאתי בדיוק מחשב כמו שאני מחפש, אשמח לעזרה - ניסיתי להיצמד לחוקי הפורום, תודה מראש. מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, הכנסת אלבומי תמונות באינטרנט (לופה וכו') ומשחקים קלים לילדים קטנים. * גודל המסך? 15.6 לא משנה לי אם מבריק או מט. * רזולוציית המסך? אין חשיבות לרזולוציית המסך (משער שהסטנדרט זה HD). * משקל רצוי? אני לא יודע מה מקובל - אבל חשוב לי שלא יהיה כבד מדי - אני מתנייד עם המחשב.. משער שעד 2.5-3 ק"ג, עדיף כמה שפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? עדיפות ליציאת USB3 וכן HDMI. * כונן אופטי - צריך.תקציב - כמו שכתבתי, עד 4,000 ש"ח, כמובן שכמה שפחות עדיף.. לא חובה לנצל את כל התקציב.. כלומר, מחשבי…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תקציב - 4000 ולא מעל! מטרות: שגרה (גלישה באינטרנט מוזיקה וכאלה), וקצת עריכה (solid). אופציות: כונן קשיח שיהיה 120 או 160 מה שנכנס בתקציב אבל לא פחות מ120. שיהיה sata. צורב דיוידי - רק אם אפשר במסגרת התקציב. ציוד הקפי - לא צריך. ואין העפדה לחברות מסוימות. חברה זה לחבר וזה די דחוף. אני ממש מקווה שתעזרו למרות שהרבה זמן לא הייתי פה. תודה מראש ולאחר מכן. עוד דבר אחד: שתהיה חנות עם שם ועם אחריות.
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בס"ד היי, ראשית כל, תודה רבה לכם על זמן הקריאה וההשקעה. ובכן, אני מעוניין במפרט חזק למחשב לגרפיקאי, אשר יריץ תוכנות כדוגמת: Photoshop, illustrator, inDesign ומשחקים חדשים (מה לעשות..יש ילדים בבית ) כמו כן, אשמח לקבל חוות דעת והמלצות היכן לרכוש את המחשב, היות ואין לי חנות מועדפת כרגע. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 5000 ש''ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה והחסכון אינו יפגע משמעותית, חסכו ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב רצוי שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) ?עריכה גרפית + משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, אילו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט : מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box ¤1461 http://skypc.co.il/product.asp?pid=Q660-G0 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3 ¤632 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39211 כונן קשיח Westren Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=5000AAKS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL4 ¤423 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL4D-2GBPK כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8800GT 512MB Overclocked PCIe ¤1576 http://skypc.co.il/product.asp?pid=32132 צורב LG GSA-H62N X18 DVD ¤170 http://skypc.co.il/product.asp?pid=GSA-H62N מארז ללא ספק Enermax Chakra ECA5001 ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=ECA5001-BS ספק כח Corsair C…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חברים, פתחתי נושאים בנפרד בפורומים הרלוונטיים - אבל אולי כדאי לאחד את כל השאלות לנושא אחד. עקב המצב המטורף - צריכים מחשב מיידית לעבודה מהבית. המחשב ישמש לעבודה שלי ושל בת הזוג שלי (אני מפתח ועובד עם דאטה, היא אדריכלית) השאלה הנשאלת היא איך משלבים מחשב שיתאים לשימושים של שנינו? בין היתר, בשעות הפנאי אני משחק מעט וכדאי להתחשב גם בפרמטר הזה השאלון: 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? כ-6000 ללא כ. מסך (יפורט בהמשך) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה ושרטוט (תוכנות: אוטוקאד, רוויט, 3DMAX, לומיון וכו'), פיתוח ועבודה עם בסיסי נתו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? תמיד עדיף לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שפחות 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, אופיס, שימוש ביתי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות עד גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Intel Core 2 Quad Q9400 2.5Ghz BOX Gigabyte GA-EP41-UD3L P41 CHIPSET Transcend 2GB DDR2 800Mhz SeaGate 500GB 7200RPM 16MB Sata2 ST3500418AS ןHIS ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDM צורב LG GH22 SATA x 22 Black RaidMax Apex Black SeaSonic SS-500HT 500Watt 80 Plus אין לי בעיה לשפר דברים אם צריך בעוד 200 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
2500K מעבד Z68X-UD4-B3 לוח Gigabyte GTX 560 Ti 1GB OC שני כרטיסי מסך Corsair SSD 120GB Force 3 GT אשמח אם תציינו מחיר של חלק בנפרד. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 2500-3000 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנסות לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בבקשה נסו לא לחרוג מה-3000.. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? עבודה משרדית, Visual Studio 2008, גיימינג בסיסי (יש לי מסך "22) 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא צריך כונן דיסקטים, לא צריך צורב 5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט. מפרט מלא, חוץ מצורב 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לב…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ZOTAC NVIDIA GeForce GT 640 Synergy Edition 2 GB DDR3
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב קבלתי שתי הצעות לאחר הרבה בדיקות, התקציב לא בשמיים, עד 2000 גג. הראשון זה מחשב חדש של KSP כפי שהמחיר מופיע בעמוד (1900 ש"ח) http://ksp.co.il/?uin=15936 המחשב השני הוא מחודש, במחיר של 1400 ש"ח מארז KSP Knight 18 לוח אם חדש של Gigabyte דגם H61M-S2PV מעבד intel core I5-2400 3.1GHZ מגיע בתדר טורבו ל3.4GHZ קירור זלמן למעבד זכרון 8GB DDR3 1333MHZ 2X4GB SSD - Silicon power S60 120GB SSD Sata III- OS HDD Western digital WD blue 500GB HDDכרטיס מסך - Gainward Nvidia Geforce GTX 660 2GB 192Bit ספק כח חדש Zumax PRO 550w PSUצורב DVDמערכת הפעלה - Windows 10 proלוח אם הותקן היום והוא חדש עם אחריות לשנה! ספק כח עם אחריות עד 2019 !המח…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד. הומלץ לי דגם ספציפי של חברת DELL שאמור לענות על צרכיי. אשמח לקבל חוות דעת ממביני דבר (היות ואינני נמנה עליהם בתחום זה) האם נתוני הדגם מתאימים לצרכיי ולכיסי. טווח מחירים מצופה: 3500- 5000 ש"ח. צרכים וציפיות: שימוש אוניברסיטאי נרחב (בעיקר office על מגוון שימושיו), גלישה מהירה ברשת, צפייה מהירה בסרטים וסרטונים אונליין ברשת, הורדת מוזיקה וסרטים (הרבה מקום אחסון לפחות 600 GB) ומשחקים (לא גיימר בנשמה אבל אם כבר רוכש מחשב אז שיהיה...) מצפה למחשב אמין ואיכותי שיוכל לתפקד אצלי לפחות 4 שנים (עם תחזוקה נכונה כמובן). חשוב לי האמינות של המוצר ונוחות השימוש. אין לי מושג בנושא ועל כן אינני יודע מה מומלץ בטווח המחירים שציינתי ועבור השימושים שאני …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נייד חדש. חשוב לי שיהי לו לפחות 40 גיגה ו512 זכרון, וחיבור לרשת אלחוטית. עוד יותר חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר זול ואמין. אשמח להמלצות.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדובר במחשב לאחי שירוץ על אקס פי ואולי על ויסטה מתישהו.. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים (לא למשחקים ולא ל- OC): אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. למשל באייבורי: C2D E7300 G31, GMA 3100, VGA ASUS P5KPL-CM 1X2GB (OCZ PLATINUM) DDR2 800 CL4 EZcool 450W true sataII HDD WD 320GB, 16MB LG DVDRX22 1450 ש"ח המחשב יחובר למסך LG 20.1 אז אולי יהיה כדאי ללכת (בתוספת של 100 ש"ח) על לוח עם יציאה דיגיטלית (כמה זה חשוב באמת??): nForce 630i, GeForce 7100, VGA/DVI/HDMI GIGABYTE GA-73PVM-S2H ולמרות ששני הלוחות מופיעים ברשימת הלוחות המומלצים בפורום זה אני חייב להגיד שאף פעם לא ניסיתי GIGABYTE ובטח שלא צ'יפסט של NVIDIA.. מה יש לכם להגיד בנושא? המחשב האחרון של אחי מלפני 6 שנים :'( …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש מחשב נייד גודל 13.3" - 14". מחיר עד 4000 ש"ח - אך עדיף לכיוון ה3000. אני רוצה: i5/i3 4GB+ אין צורך בכרטיס מסך חשיבות גבוהה למשקל נמוך עדיפות dell/asus/acer או חברה מומלצת אחרת. נכון לעכשיו אני מכוון על Asus U31SD RX146V. האם הוא מומלץ? יש משהו אחר? וגם חשוב, איפה קונים בזול ואמין? תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש חוות דעת עבור נער הרוכש מחשב לצורך משחקים. 1. התקציב המקסימלי - 4000 ש"ח, לנצל את התקציב ולא לחרוג מהתקציב 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב - תכני HD, משחקים א) דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו - בעיקר משחקים כבדים ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1920X1080 * באיזה סוג משחקים תשחקו? אני מניח הכבדים ביותר * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי - מסך, רמקולים, אוזניות 4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב - כונן דיסקטים. 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 7 7. האם מתוכנן אוברקלוק - לא 8. האם יש צורך לכלול מער…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוות דעת אחרונה על המפרט הזה לפני שאני הולך לקנות אותו.. אני לא קונה מ-KSP למי שרוצה לדעת.. כולל מסך 22. תודה מראש..
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה מחשב לשימושים פשוטים בעיקר: צ'אט, גלישה. אני מודע לזה שאני יכול להשיג דברים יותר בזול, אבל אני כן פה ושם צופה בסרטים וכאלה, ואני כן אשמח אם אני אוכל לעסוק קצת בגרפיקה בסיסית (שומדבר שדורש מחשב סוס כמובן - אל דאגה), ולשחק משחקים חצי ישנים (WOW וכאלה) - שומדבר חדש במיוחד ושיא הדרישות. אני משתמש לינוקס. אני אשמח מאוד אם אקבל המלצה על מחשב שמישהו מריץ עליו לינוקס בלי בעיות סך הכל. אני משתמש Fedora. אני מודע לזה שתכלס אין סבירות לבעיות מיוחדות. מדובר על מעבד\י 32 ביט אני מניח בכל מקרה. צורב DVD רגיל שיהיה, מספר USBים כמובן, כמה שיותר סוגי יציאות\כניסות ככה הכי טוב אבל שומדבר מסויים שחשוב לי. רק מספר USBים זה מאוד נוח. נקודות עיקריות: - שיהיה שקט! אני רוצה מחשב שר…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל?איך המסך שלו? הרמקולים? המפרט? איכות בניה? ACER Aspire 5740G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498 המפרט שלו ניראה ממש טוב , השימושים שלי הם שימוש כללי וגיימינג, וחשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ושלא יחשב ישן עוד חודש. כמה זמן המחשב צריך להחזיק מבחינת סוללה? תקציב 5000 פלוס מינוס מפרט: מודל מכונה LX.PMB02.342 מעבד : מעבד Intel Core i7-620M מהירות 2.66GHz זכרון מטמון 4MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 640GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA high-brightness LED מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מדובר במחשב בגודל 11.6 אינצ' במשקל של פחות מקילו וחצי של חברת לנובו. סדרה שיצאה לשוק לפני שחודשיים. מה שיפה במחשב הזה שיש לו מעבד מקביל ל-SU3500 לפי הדירוג של Notebookcheck וכרטיס מסך מובנה של AMD מסוג HD3200, בנוסף יש לו 2 גי'גה זכרון (מול 1 כסטנדרט בנטבוק) ומסך לא מבריק וכל זה במחיר של 2500 שח בלבד. משהו אמר שה-1201 של אסוס משתלם? ביקורת: http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.notebookcheck.it%2FRecensione-del-subnotebook-Lenovo-Thinkpad-X100e.26553.0.html&sl=auto&tl=en מחיר לדוגמה: http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=35082DG&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-