ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום, הייתי שמח לקבל חוות דעת למפרט למחשב שישמש כ-NAS 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 500 ש"ח אבל רק אם יש סיבה ממש טובה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? NAS, הורדות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). BitTorrent מזדמן. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? מסך. ציוד היקפי. כרטיס מסך יעודי. …
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ההתלבטות שלי בין המחשבים הבאים acer aspire http://www.21.tv/p-204435/d79ed797d7a9d791+d7a0d799d799d793+Acer+Aspire+AS5742G374G50MNKK/cf-6/?a=a hp probook 4530s http://www.night-net.net/index.php?main_page=product_info&products_id=1346 אם אפשר בבקשה לדעת אחת ולתמיד לפני שאני קונה איזה מהם יותר חזק? אפשר לקבל בקצרה מה ההתרונות מול החסרונות של כל אחד מהם (עד כמה משמעותי הכרטיס מסך המובנה לאומת הלא מובנה). לדעתכם יש מחשב יותר חזק מהhp במחיר הזה ? בגלל הכרטיס מסך יש עדיפות לacer העניין הוא שאני פוחד מהאיכות שלו hp ידועה כחברה יותר טובה =X
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לרכוש נייד מיד שנייה, לשם כך אני זקוק לתכנה (עדיף חינמית) שתתן לי תמונת מצב של החומרה. נתונים כמו: טמפ' מעבד, מהירות הארד דיסק , סיבובי מאוורר וכל מידע נוסף. תודה
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
היי חברה.. אני סטודנט להנדסת תוכנה שמתעסק המון עם המחשב גם משחקים גם לראות סרטים בקיצור חיי בתוכו וחשוב לי מערכת חזקה רציתי לקבל חוות דעת על המערכת שהרכבתי באתר של לנובו Processor Intel Core i7-2620M Processor (2.7GHz up to SC 3.4GHz, 4MB L3) Display type 14.0 HD+ (1600 x 900) LED Backlit Antiglare Display, Mobile Broadband Ready System graphics NVIDIA NVS 4200M Optimus Graphics 1GB, Intel Core i7-2620M Processor Total memory 4 GB DDR3 - 1333MHz Camera 720p HD Camera Hard drive 320 GB Hard Disk Drive 7200rpm Optical device DVD Recordable System expansion slots Express Card Slot & 4 in 1 Card Reader Battery6 cell Li-Ion Battery - 66 Bluetooth Bluetooth 3.0 Integrat…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך מחשב לחמותי כמה שיותר זול לשימוש מינימלי באופיס ובאינטרנט. דגשים: צריך להגיע עם מערכת הפעלה. אם זה רלוונטי, כנראה שארצה להוריד את הרזולוציה כדי שהכל יהיה יותר גדול. כנראה אקח 15 אינץ' אם משהו מכיר איזה מבצע זול, זה יהיה טוב. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
תקציב: אני לא מסתכל על תקציב אלא על איכות, לא משנה לי כמה יעלה, אני אשלם - העיקר שיספק לי את הסחורה. שימושי מחשב עיקריים: הרבה אינטרנט, תוכנות דואר, אופיס, קצת משחקים לא כבדים, סרטים ומוזיקה, תוכנות מסרים מידיים ואולי קצת קצת גיימינג ציוד היקיפי: עכבר, מקלדת, מיקרופון, אוזניות נוחות ורמקולים נוחים. *המלצות בלבד - לא קריטי. נא לכלול את כל רכיבי המפרט. עד כמה חשוב השקט? לא כל כך חשוב, אבל שלא ישמעו לי אותו מהצד השני של הבית. האם מתוכנן אוברקלוק? אין לי מושג מה זה, תבינו לבד ;D האם לכלול מע' הפעלה / תוכנה מסוימת / הרכבה בחנות? ווינדוס 7 הום פרימיום, עדיף 64 ביט. העדפה לגבי מקום הרכישה: אין. בקשות מיוחדות כלשהן: שהמארז יהיה יפה וכרטיס מסך רציני כי אול…
-
- 15 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה! חייב להגיד קודם כל שאתם תותחים ועזרתם לי ולחברים שלי כבר הרבה פעמים בעבר.. הפעם אני צריך את עזרתכם למשהו חשוב יש לי מחשב אחלה שקניתי לפני יותר מ4 שנים והוא כבר מתחיל להזדקן (הכרטיס מסך - Nvidia 9800GT שבק חיים) והגעתי להחלטה שהגיע הזמן לפנק במחשב חדש.. אני חושב שהייתה לו בעיית קירור גם שגרמה לו לקיצור חיים.. אבל אני לא מבין יותר מדי בנושא הזה אז אני לא רוצה להגיד סתם.. אקדים ואומר שהשימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים די כבדים, עריכה גראפית בפוטושופ ועריכת וידאו.. אני מחפש מחשב שיהיה מצוין לתקופה הזאתי וגם ידע להחזיק זמן לתקופה ארוכה.. סומך עליכם שתעזרו לי כמו שצריך 1. מה התקציב המקסימאלי? 4200 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסו…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתחיל ללמוד בספטמבר קורס ניהול רשתות,הייתי מעוניין להמלצה במחשב נייד ,שיהיה כמובן חזק,אך ללא צורך בכונן DVD או צורב,מעבד שיגיע עם I3 זה מספיק,יהיה בעל מערכת הפעלה של WINDOWS ובעל 320 ג"ב בדיסק,המחיר שיהיה בסביבות ה 3000 שקל,וגודל המסך 15.5 ,תודה.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום המחשב דל n7010 עשו לו פורמט לא נכון והותקן לו ווינדוס 7 x86 במקום x64 מדיסק אבל אני רוצה לשחזר את ההגדרות כמו שזה מגיע מהמפעל חיפשתי בגוגל איך עושים את זה ולא הצלחתי עקבתי אחר ההוראות, הגעתי עד לשלב שצריך לבחור באופצית התיקון של דל אבל היא לא מופיעה, זה בגלל הפורמט? ואיך אני מסדר את זה תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 4.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך שהפסיק לעבוד: GigaByte 8800GTS 512MB ראיתי כאן באתר, במכירה של מוצרי יד שנייה את הכרטיס הבא: http://tradezone.co.il/showproduct.php/product/20086/cat/34 אני לא מצליח למצוא פירוט על הכרטיס הנ"ל, הייתי רוצה חוות דעת, מה ההבדל בביצועים (משחקי מחשב)? אני מוגבל בכסף, הקצבתי לעצמי מקסימום 350 ש"ח לכרטיס מסך. זה המפרט: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE --- אם יש לכם הצעות לכרטיסים לא משומשים שיחליפו את מקומו של ה - 8800GTS היקר שלי, אשמח לשמוע. תודה חבר'ה
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בכמה הייתם מציאים למכור את הנייד : מפרט המחשב: Dell Inspiron 1545 T4200 2.0GHZ 2GB DDRII, צורב DVD, דיסק קשיח 250GB 5400RPM מסך 15.6" W-LED עם מצלמה מובנית INTEL 4500M סוללת 9 תאים מקורית בת כחצי שנה windows 7 home premium למחשב אין בעיות חום, והסוללה תקינה לגמרי. אין אחריות. כמה שווה?
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתחיל ללמוד הנדסת מכונות ואני מתכוון לקנות את -[Lenovo ThinkPad Edge E420 הוא מצוייד בכרטיס גרפי אינטגרלי - Intel HD Graphics 3000 מישהו יודע אם הוא יכול להריץ - solidworks בצורה טובה?? תודה לכל המשיבים.
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
שלום אשמח להמלצה למפרט מחשב השימושים העיקריים במחשב הם word, outlook וגלישה באינטרנט, לפעמים סקייפ. בנוסף צפייה בתמונות. לא משהו כבד תקציב: עד 1000, עדיף לחסוך שימושים: בעיקר "עבודה משרדית" כפי שכתבתי אין צורך בציוד היקפי אין צורך לכלול כונן אופטי מכיוון שישנו כבר. אין צורך בדיסק קשיח אין-סופי השקט אינו קריטי כמובן כל עוד לא מדובר בטרקטור בלי OC, אין צורך לכלול מערכת הפעלה ואופיס אין העדפה לחנות אבל כן כדאי שיהיה קרוב לבית. מה שיש בקרבת מגוריי זה אייבורי וksp, אולי עוד חנויות שלא ידועות לי אין הרבה בקשות מיוחדות. אין צורך בכרטיס אינטרנט אלחוטי אלא בחיבור RJ45 ושיהיה במארז usb קידמי תודה
-
- 8 תגובות
- 897 צפיות
-
-
אז ככה המחשב הנוכחי שלי הוא מ-2006 ואני מתחיל ללמוד עיצוב וזקוק לשדרוג שיחזיק לי ל-3 שנים לפחות. יש לי מארז GIGABYTE AURORA 3D ספק כח ENERMAX LIBERTY 500W דיסק קשיח 320GB 7200RPM. זקוק המלצה לשדרוג הכולל מעבד (i5/i7) ,לוח אם,כרטיס מסך של NVIDIA ,וזכרון של מינימום 8GB -12GB בתדר 1333MHZ. מעדיף גם מארז חדש והכי קטן שניתן עם איזשהו גוף קירור שקט. תקציב בין 2500-3000 עם אפשרות לחריגה עד 500 ש"ח אם זה ממש הכרחי. תודה.
-
- 6 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אהלן אני מעוניין לקנות מחשב משרדי- עיקר שימושו יהיה אינטרנט, אופיס, צפייה בסרטים (גם HD), מדי פעם אני עושה שימוש בתוכנות עיצוב כמו פוטושופ. מספר שאלות בנוסף לטופס שמילאתי למטה: האם כדאי לרכוש כרטיס מסך עם יציאת HDMI או שיציאה זו תהיה מובנית בלוח אם? (אין לי בעייה להשקיע בכרטיס מסך נוסף). אותה שאלה עבור כרטיס קול - לרכוש כרטיס קול נפרד או שבלוח אם תהיה יציאה אופטית? לגבי ספק כוח ומארז אני מודה שאני לא מבין הרבה אז אודה על עצתכם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לחסוך גם עד 2000 ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, סרטי HD, מוזי…
-
- 4 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם אני טס לאירופה לתקופה ומחפש מחשב לשימושים הבאים: - אינטנרנט ושיחות וידאו, אופיס וקצת סרטים. (ארדיסק 320G אמור להספיק) - אין לי חובה במערכת הפעלה, אבל כן רוצה אחריות בינלאומית. יש 3 דגמים שנראים לי רלוונטים: הזול בחבורה HP G62-B50SJ - עם שנה אחריות בינ"ל, מחיר אטרקטיבי. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12497 החזק בחבורה probook 4530s - שיש בו מסך מט (לא ראיתי את המסך מט שלו ספציפית ולא ברור אם זה חסרון או יתרון במקרה הזה), מצלמה משופרת -3 שנות אחריות בני"ל. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=13297 והמגניב בחבורה ASUS KSE - שגם לו 3 שנות אחריות בני"ל. גרסה ללא מ.הפעלה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=1249…
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי נייד של Dell דגם Inspiron 1525, ואם הבנתי נכון את everest אז יש לי שני סלוטים של זיכרון וכרגע בכל אחד יש לי צ'יפ של 1GB DDR2 667MHZ. השאלות שלי הן ככה : 1) יש לי ווינדוס 7 32 ביט - האם אני ארגיש הבדל בין 3 ג'יגה ל-4? 2) אם אני משרדג ל-3 ג'יגה, כמה זה משמעותי שהצ'יפים לא באותו גודל (אחד של 1GB ואחד של 2GB )? 3) האם יש טעם לקנות זיכרון יותר מהיר מ-667 ? כי קראתי מישהו בפורום של דל שאומר שבכל מקרה בגלל מהירות ה-BUS של הלוח אם זה חסר טעם, אבל אני לא בטוח אם הבנתי נכון.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאני מוכר, המפרט שלו הוא: [table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td][table][tr][td]מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 + Arctic-Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Abit IP35-E Chipset P35 Socket 775 זכרונות: G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ PI CL-4-4-4-12 כרטיס מסך: Gigabytes Radeon HD4870 512MB DDR5 PCle כונן קשיח: W.D 5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16mb צורב: ASUS X20 ספק: SeaSonic S122II-500 500W + מארז קאמפוס NZXT המארז אחד היפים יש תמונות מי שרוצה. המעבד ב OC ל 3.4 יציב. כמה כסף הוא שווה היום למכור ביד שנייה?[/td][/tr][/ta…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אהלן חברים, ברשותי מחשב נייד מסוג HP Pavilion DV6 6020ej ברצוני לרכוש זיכרון RAM (תוספת) למה שיש, כרגע יש 4GB, ואני מעוניין להוסיף עוד 4GB. לאחר ריפרוף ברשת, הבנתי כי למחשב זה דרוש כרטיס כזה: " DDR3 1333Mhz so-dimm memory, aka PC3 10600 so-dimm memory " להבנתי, ישנם 3 כאלו הנמכרים בארץ (אם מישהו יוכל לתת לי באמת משהו אחר ויותר מדוייק, אני מאוד מאוד אשמח) Kingston DDR3 4096MB 1333MHz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=779823 Samsung DDR3 4GB 1333MHz[ http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=777972 G.Skill DDR3 4096MB 1333MHz http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=756143 אשמח לקבל המלצות, מה עדיף מה מומלץ ומה לא, ואם ישנה אפשרות אחרת יותר מתאימה - גם כן. תודה רבה לעוזר…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פתחתי את הנושא הזה בפורום קירור אבל אני רוצה לשאול גם פה. רכשתי לאחרונה מחשב נייד מסוג acer aspire 3820tg, המחשב מגיע עם מעבד i5 ומסך בגודל 13 אינץ. יש לי הרגשה שהמחשב מתחמם קצת יותר מידי, האזור של פתחי האוורור במחשב רותח. לפי תוכנת HWMonitor הטמפ' הממצועת של המחשב היא באזור 40-45 מעלות, אבל לפעמים שהמחשב "מתאמץ" הטמפ' מטפסת עד לאזור ה 75-80, אני לא יודע אם מדובר בתופעה תקינה או לא, מישהו יכול בבקשה לשפוך לי קצת אור בנושא, מה הטמפ' הממוצעת במחשבים ניידים? האם מדובר לדעתכם בתקלה? Uploaded with ImageShack.us כבר ראיתי טמפ' גבוהות יותר ממה שרשום בתמונה השנייה, שוב טמפ' באזור ה- 75-80 מעלות. האזור הכי חם במחשב זה המעבד, למרות שגם על הלוח אם לא הכי קריר. תודה…
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4650 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.כל המשחקים הכבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).-1920x1200 T240 (FULL HD( -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם הע…
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אהלן, אני רוצה לקנות מחשב חדש שעיקרו יהיה אופיס, מוזיקה וסרטים יעני מחשב משרדי. להלן הטופס: (יש כמה דגשים בסוף שממש חשובים לי מהמחשב) 1. מה התקציב המקסימאלי? 2K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף פשוט לא לחרוג ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). בעיקר סרטים בHD מוזיקה ואינרטנט ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). ככה'נ אני מתכוון…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני חייב מפרט טוב ב3.5K בלי OC מחשב חזק לעבודה עם תוכנות כבדות. שיהיה INTEL כי אני ממש מסתדר איתם. כמו שגם אמרתי לא צריך ציוד הקיפי רק את המחשב. שיהיה גם מינימום 4 GB RAM . במידה וצריך עוד מידע אז אני פה :=] תודה רבה לכל העוזרים אני מעריך את זה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי מעוניין לקנות מחשב לשימושים כללים - הוא משתמש במחשב הרבה לצורך עבודה (מסמכים, matlab וכו'), לגלישה באינטרנט, מעט עריכת וידאו. הסתכלתי במפרטים המומלצים ונראה לי שהמפרט הבא מתאים. מה אתם אומרים? האם כדאי להזמינו או שעדיף לשנות דברים? בנוסף, אשמח לקבל המלצה למסך מחשב (22-24 אינטש אני חושב) מומלץ במחיר סביר. תודה רבה תיאור מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד Intel Core-i3 2100 3.1Ghz גרסת Tray 490 גוף קירור למעבד ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 120 לוח-אם Intel BLKDH67CL (B3 גרסא) 480 זכרונות 2x2GB DDR3 1333Mhz/1600Mhz מחברה מוכרת 200 כונן קשיח SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ 270 כונן אופטי Basic DVD-RW, SATA 100 כרטיס מסך Nv…
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-