עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by The-Crush,

אני מאוד רוצה להודות ל-biodome על שהמליץ לי על החלקים הבאים: p4 2.6 800mhz 1024 DDRAM LCD Hyundai Q17 SuperTalaent - 5 מאוררים HD - 120 WD ועוד.... ;D ואני מאוד מרוצה מהמחשב שהמלצתה לי ואם אי פעם אוכל לעזור לך רק תגיד ואני אשתדל לעזור בכל כוחי....(כמובן בכמעט בהכל) ומקווה שתמישך להיות כזה תותח אחי

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום קניתי בהמלצה שלכם מחשב לפני חודש לעיצוב אתרים וגם עריכת מוסיקה קיבלתי את המחשב אני מרוצה ותודה רבה עכשיו הגיע הזמן לעוד מחשב לצורך עבודה הפעם אני צריך מחשב לבניית אתרים ועיצוב , אינטרנט וכו, לא למשחקים בכלל. התקציב הפעם הוא 3600 ואני צריך מחשב בלבד בלי מסך..... הר דיסק מספיק לי 80 ואני צריך גם צורב DVD אין לי מושג מה כדי INTEL AMD מה שאני יכול להגיד זה שהמחשב הולך לעבוד על PHOTOSHOP ' FLASH ' MACROMEDIA DREAMWAVER ודברים נוספים קטנים זה MSN ICQ וכאלה.... אשמח לקבל הצעות בתודה לירן,

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by n14charlie,

יש לציין ש: -אני רוצה להביא את המעבד ללפחות 3.0 gz -המסך שלי הוא 19 אינצ' -אני רוצה מחשב שירוץ כמה שיותר שנים בלי לשדרג

• 6 תגובות
    • 617 צפיות
  4. המטרות של המחשב: אינטרנט, סרטים (אולי בעתיד Visual Studio) יריץ Windows 7. אשמח להמלצות. רק ממבינים. תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שלום חברים יקרים! כבר הרבה זמן אני מתלבט, ועכשיו החלטתי לקנות נייד חדש. אני צריך ממכם, אנשים שמבינים עניין, עזרה והמלצה. תודה. התכונות העיקריות שאני רוצה: 1. מחשב אמין שיחזיק הרבה שנים (בלי בעיית התחממות וכדומה.) 2. מהיר מאוד, מהטובים בקטע הזה. אחד שלא יתקע לי בעריכת סרטים וכדומה. 3. מסך גדול יחסית, ולא מהשקופים שמחזירים אור ואי אפשר לראות כלום... אלו התכונות הכי חשובות לי. משקל, חיבורים, רעש, מקום- פחות מפריע לי. מה המלצתכם? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 דולר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 דולר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, הרצת סימולציות בMatlab ותכנות בR, צפייה בסרטים ושימושים לעבודה משרדית. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Fallout4, Witchter3, Starcraft 2, Warhammer totalwar -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מתלבט לגבי 4K לבין FHD. -לאילו הגדרו…

7. Started by alergic,

צריך את מפרט החלומות שלכם + דברים מהצד כמו עכבר וכו' מחשב למשחקים להורדות לצפייה בסרטים בעיקר למשחקים כבדים שיצאו או יצאו(בעתיד) יאללה תתפרעו!!

• 47 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. יש לי תקציב של 8K לשני מחשבים הראשון למשרד לשימוש בתוכנות אופיס למינהן ואינטרנט חשבתי להקציב לו כ1500 ש"ח כדי שישאר לי סכום מכובד למחשב השני אבל יש כמה דרישות שמקשות * צריך להיות מבוסס על לפחות AMDX2 3800 או המקביל שלו מאינטל E2160 [שיותר טוב לשימושי משרד אבל גם דורש תוספת של כ100 שקלים לתקציב] *כרטיס מסך OB *מספיק ארדיסק מינימלי של 80GB המחשב השני יהיה לבית לצרכי משחקים בתקציב שנשאר כ6000 ש"ח *אין צורך במרובע ליבות * כרטיס מסך עדיפות לאחד מה8800GTS [אין לי צורך בGTX ] יכול להיות גם 2900 מתוכנן OC קל תודה מראש אני נ.ב אם אפשר לתת לי יותר מאופציה אחת כי אני קונה מספק ספציפי ולא בטוח שיש לו את כל הרכיבים מכל הסוגים תוספת עריכה: אין צורך בציוד היקפי או בתוכנות …

• 8 תגובות
    • 770 צפיות
  9. שלום, אני מחפש את העסקה המשתלמת והכדאית ביותר למחשב התקציב הנל בארה"ב שימושים כמו שאמרתי: משחקים, אינטרנט וסרטים. דברים חשובים במפרט: מעבד מ- T7100 ומעלה, כרטיס מסך חזק, 2 ג'יגה זיכרון (לפחות 667) אם אפשר, מצלמת רשת מובנית במסך + מיקרופון, כמה שיותר מקום בהארדיסק במסגרת התקציב, חברה אמינה עם עדיפות לשירות בינלאומי כמה שאפשר. יציאת TVOUT SVIDEO, וכל היציאות הסטנדרטיות כמה שיותר פיצ'רים יותר טוב כמובן. מה אתם אומרים על HP DV9500T ? אני נוטה לאחת משתי החברות DELL או HP, מישהו יכול להגיד לי מנסיון מה עדיף? האם יש אופציות יותר טובות? אני לא סגור אם כדאי 17 או 15.4, מה מומלץ? לא חושב שהוא יזוז יותר מידי ככה שמשקל לא כזה פונקציה. תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  10. Started by For Honor,

1. מה התקציב המקסימאלי? 7K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 8K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מכוון למשחקים החדשים לדוגמה For Honor. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). צריך גם מסך. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

• 11 תגובות
    • 2.9k צפיות
  11. איזה יבואנים רישמיים יש לדל בארץ ? ומאיזה יבואנים לא רישמיים כדאי להתרחק ? האם יש הבדל בין יבואני דל - בשירות ? למשל: יבואן A אחריות עם טכנאי עד הבית יבואן B - רק איסוף והחזרה מבית הלקוח יבואן C - רק טיפול במעבדה או שזה משתנה רק לפי הדגם ? ומה בודקים לפני פתיחת הקופסא ? איך אני יודע שהקופסא היא של יבואן A ואת המםפרט המדוייק ותנאי האחריות של המחשב לפני פתיחת הקופסא בטלפון של דל - יודעים לענות רק לפי "קוד שירות" ולא לפי קוד שמופיע על האריזה החיצונית כמו במחשבים ניידים של חברות אחרות - שהמספר הופיע על הקופסא וכך לפני הפתיחה אתה יכול לדעת - מה באמת קיבלת ?

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  12. Started by noodle,

שלום רב, המחשב הישן ביותר בבית נפטר, ז"ל. אני צריך מחשב בתקציב של 3000 ש"ח, חריגה לא אפשרית! ואם אפשר לחסוך. ללא ציוד היקפי כלשהו. המחשב הולך להתחבר למסך samsung 2333SW FHD רזולוציה טבעית 1920X1080 השקט חשוב בדרגה של 8-9. (אני לא רושם 10 מפני שלדעתי מארז של 10 לא נכנס בתקציב ) המחשב מיועד לגלישה, תכנות, סרטים, ומשחקים - המשחקים הם משחקים בינוניים אין צורך בהגדרות גבוהות, הגדרות בינוניות- זה מספק. לא מתוכנן אוברקלוק, אין צורך במערכת הפעלה. שאלה נוספת: המחשב הישן לפני כ-7-8 שנים האם אפשר לעשות משהו עם הכונן הקשיח שלו? יש שם משהו כמו 80GB בנוסף יש לי זכרונות DDR1 של 256X2 וזוג נוסף של זכרונות DDR2 512 כל אחד, האם אפשר לעשות איתם משהו? כמו כן אם יש הצעות לגבי החלקי…

• 4 תגובות
    • 952 צפיות
  13. שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים.. אני מחפש לחבר, נייד בתקציב של עד 2800 ש"ח, הנטייה היא ל-DELL. חשוב שהמעבד יהיה לפחות i3 ו-4 ג'יגה זיכרון. שימושי המחשב יהיו: אינטרנט,משחקים קלילים(לילדים),סרטים,משרדי.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by jioht games,

יש לי מפרט של מחשב גימינג לי אין ידע רב בנושא מישהו יכול לעזור לי לנסות לשפר את המחשב שהיה יותר מהיר יש לי דיסק קשיח רבע טרה cmd שאני יוסיף למחשב בנוסף אני יכול לחרוג מהתקציב ב500 ש"ח בבקשה תעזרו לי אין לי הרבה ידע במחשבים ואני צריך עזרה תודה רבה למי שיעזור לי מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. הייתי שמח להמלצה על מחשב נייד "מוכן" של חברה מוכרת ואו מחשב שמרכיבים אותו במיוחד אם יש חברות כאלה בארץ אני פשוט לא כ"כ מכיר. תודה לעוזרים!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by bugosdckh,

שלום לכולם רציתי שתחוו דעה במפרט הבא: מעבד INTEL PENTIUM D 2.8GHzDUAL CORE 64BIT 820 לוח אם ASUS ?P5LD2 Dual Core, 945P דיסק קשיח ?250GB 7200RPM, 16MB, SATA II? זיכרון פנימי 512MB DDR II 667MHz צורב SONY/LG/NEC 16x DVD כרטיס מסך ?7300GT 256MB, TV, DVI, PCI-E? מסך דק 17 אינץ' 17 LG 1719S או SAMSUNG 740N עלות של המחשב הנ"ל ב 4000 ש"ח

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  17. שלום אני מחפש עבור חברה שלי מחשב נייד עם הדרישות הבאות, לפי סדר חשיבות מהחשוב לפחות חשוב לא ASUS. 1. חובה שיריץ חלק ומהר את כל תוכנות העיצוב בגרפי (photoshop, illustrator, indesign) 2. זול כמה שניתן 3. קל כמה שניתן 4. עדיף מסך קטן כדי להקל במשקל אחרת מסך 15.4 לכל היותר. 5. יציאות hdmi, display port 6. נפח hard disk אשמח למספר המלצות שאפשר לבחור מתוכן. תודה

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  18. אתם יכולים אולי להביא לי מפרט למחשב (בלי מסך, עכבר, מקלדת, רמקולים וכ'ו) בשווי 10,000 שקל +-? תודה מראש אני מתכוון לעשות OC, אני רוצה לשחק בשמקחים הכי חדשים בהגדרות גבוהות וגם לראות סרטים, לגלוש וכ'ו.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by eliko78,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?:לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?:200 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב:אינטרנט * 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?:לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?:6 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?:לא 9. האם יש העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא, די לציין איזור מגורים:פתח תקווה 11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)?:לא 12. האם ח…

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  20. Started by masterb,

שלום חברים, הזמנתי מחשב נייד "15.6 LED זיכרון 4GB DDR 3 מעבד Core i3 סדרה: Dell Inspiron N5010 במחיר 3,350 ש"ח: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7740265&came=758&utm_medium=knyotvenofesh&utm_source=knyotvenofesh&utm_content=dell שימושים משחקים, אינטרנט, סרטי HD מה אתם אומרים הן בקשר למוצר והן בקשר למחיר ?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. הכותרת אומרת הכל, רק כמה דגשים: 1. על הספק להיות איכותי. 2. על המארז להיות מקורר היטב ושקט יחסית. 3. זכרון יהיה רק 4GB, לא פחות. הנה המפרט שהרכבתי: מעבד Intel Pentium Dual-Core E2180 Box ¤312 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2180 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤451 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Seagate ST3500320AS 500GB SATA2 32MB ¤344 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10836 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-15 PI ¤432 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-6400CL5D-4GBPI כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 512MB PCIe ¤910 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-485…

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  22. Started by zari,

שלום, אני סטודנטית ומעונינת לקנות מחשב נייד. שימושים: שימוש באופיס וגלישה. טווח מחיר: 2000-3000 מעדיפה לחסוך, כמובן. אך אם יש צורך אפשרית גלישת מחיר ב-100,200. גודל: 14 ( משקל נמוך וניידות ככל האפשר) כונן קשיח: מעדיפה SSD, אבל לפעמים זה בא על חשבון גודל האחסון, מה זה אומר? מיקום חנות: באיזור המרכז. הבנתי שדל וHP הם המחשבים המומלצים אבל אני מתבלבלת בין הבחירות השונות. אשמח לתשובה שתעשה סדר.

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. כל המחשבים הניידים הקטנים ( NETBOOK) באים ללא כונן אופטי? דוגמא: ASUS EEE PC 1000HE, MSI WIND, ACER ONE

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  24. אהלן, אני מחפש לקנות מחשב ULTRABOOK לסטודנט, גודל 14". דרישות: *קל. *חיי סוללה ארוכים. יש באפשרותי לרכוש מחשב באילת או בארה"ב! אשמח לקבל המלצות למחשבים גם בארץ וגם בארה"ב. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  25. Started by Discover,

שלום! אני מתוכנן להתחיל את לימודי האקדמאיים השנה, ובשל כך אני מתחיל בחיפושי אחר מחשב נייד. בין היתר שקלתי קנייה של DELL XPS, MacBook Pro ומחשב של Alienware (אני מתכוון להביא את המחשב מחו"ל). במהלך שיטוטי בפורומים ובאתרי הסקירות בחו"ל, ראיתי כי אינטל השיקו/משיקים במהלך חודש יולי את הפלטפורמה החדשה לניידים שתיקרא Centrino 2. רציתי לדעת האם כבר קיימים מחשבים של אי-אילו יצרנים המבוססים על פלטפורמה זו? או שמדובר רק על השקה של הפלטפורמה ועד שיגיעו מחשבים המבוססים עליה יעברו חודשים ? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 993 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.