עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זה יוצא בערך 9000 שקל, תלוי איזה כרטיס מסך אני אקח בסוף: MotherBoard: Abit IC7-MAX3 Proccesor: Intel Pentium-4 2.8C 800Mhz FSB Case: Antec Sonata Mid Tower (Black) 380W PSU Memory: OCZ 2x512MB PC3200 Dual Channel Kit EL-DDR Platinum Edition Graphic Card: ATI Radeon 9600Pro 128MB (or 9800P, depends on budget...) Hard Drive: Maxtor 120GB S-ATA 7200RPM 8MB Buffer Monitor: LG 17" Flatron F700P Burner: Lite-On 52x32x52 BLACK Speakers: Creative Inspire 2.1 2500 מה אתם חושבים? משהו לשנות? לשפר? זה למשחקים כבדים דרך אגב, אובר-קלוק רק עוד שנה או משהו (לא צריך בינתיים...) וזה בערך.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עריכה: שלום שוב, ומצטער, לא שמתי לב להוראות המפורטות לפתיחת אשכול כזה או אחר. בכל אופן אני רוצה לקנות מחשב, החלטתי שכנראה כן מהארץ. שלא יעבור את ה 5500 ש"ח * מטרות המחשב - מחשב שיחליף את המחשב הנייח הנוכחי שלי - מטרות למידה, עבודה ומשחקים חדשים * גודל המסך - 14-15 אינץ' * משקל רצוי - לא קריטי, 3 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא חייב, 5-6 שעות יספיקו. המחשב יהיה מחובר רוב הזמן לחשמל, המחשב הוא תחליף למחשב השולחני. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות - HDMI אם אפשר, DVI רצוי - המחשב יחובר למסך 23 אינץ' בזמן שהותו על השולחן * בלוטות - אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח - 600 ג'יגה * צורב DVD - כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - רצוי דל, תקנ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללמידים בתקציב של 3000 שקל חובה WIFI ודיסק קשיח של לפחות 80G תודה רבה לכל העוזרים!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by eladbu,

קיבלתי מפרט וההיתי רוצה לדעת כמה דברים! 1.האם הכרטיס מסך o/b(כוון שאני מעוניין לשים עליו את ה -8500 128מ שלי) 2.האם הלוח אם שווה משהו!!!! 3.האם הוא תומך ב.......שכחתי איך קוראים לזה שמכפיל...........כאילו את מהירות המחשב ועובד עם כמה תוכנות ביחד יותר מהר! 4.יצוין שאני הולך להוציא עליו 1000 שקל אך אני מבקש לא להתייחס לשיקול הכספי כמובן שהוא יהיה 512 ז\פ וזה המפרט לשיפוטכם: לוח אם ASUS P4S 533-MX מעבד Intel 2.8Ghz זיכרון 256MB DDR 333Mhz דיסק קשיח 40GB 7200RPM מארז Super ATX כונן 1.44 כרטיס מסך 3D-Force 64MB integrated כונן תקליטורים CDROM x52 כרטיס רשת 10/100 כרטיס קול AC97 128Wave כולל אפשרות לשמיעה הקיפית, כולל כניסה למיקרופון 2 כניסות PS/…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by sursvti,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל הכל ואף לחרוג ב-500 ש"ח במידת הצורך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, משחקים, תוכנות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). visual studio, eclipse וכו' באופן תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA / OVERWATCH -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). FHD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by stingeR-,

הגג של התקציב הוא 6000 , אבל עדיף באיזור ה5500-6000 אוקיי , אז דוד שלי צריך מחשב נייד בשביל אינטרנט בעיקר וקצת עבודות אופיס , וצריך שהמחשב יהיה מהיר ביותר עם לפחות 512MB זיכרון , המחשב צריך לשקול פחות מ3ק"ג... מכיוון שאני לא מבין בתחום אני פונה אליכם. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. המפרט הוא : מעבד : Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB לוח אם : IL9 Pro s775 Conroe, Intel 945P, DDRII 667, PCI זכרונות? DDR II 667 כמות 2 512MB TwinMOS כרטיס מסך : 8800GTS 320MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E דיסק קשיח : maxtor :160GB 8MB, SATA II Teac/SONY 1.44 (Black :FLOPPY צורב :LG DVD±RW GSA-H12 x18 Beige מארז : HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver ספק כוח Liberty ELT400AWT 400W: Enermax לא מיועד לoc , מיועד למשחקים וכול השאר מה דעתכם בבקשה? תודה רבה.....

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אבל אם אפשר להביא משהו עם משמעותי בכל התקציב אז גם טוב. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 350 ש"ח רק אם זה הבדל משמעותי 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גראפית ומשחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). Photoshop CS6 - כבד/פרנסה Cinema 4D R14 - תדיר Illustrator CS6 - כבד/פרנסה Sony Vegas 11 - מזדמן After Effects CS6 - כבד FL Studio - תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Satya4bs,

עדכנתי את הביוס לגרסה 601 ,הביעה שמרוב טיפשוטי כלל לא ידעתי איזה יש לי מלהתחילה בכל מקרה קראתי ש601 הוא ה BIOS האולטימטיבי וישנם גם חדשים יותר 605 ,607 ,802 כתבו עליהם שה607 ו 802 מורידים את הסאונד דולבי רציתי לשאול את כל בעלי ה 1000HE איזה ביוס יש לכם? ואלה שגם מתמצאים בזה שישתפו איתי מידע אשמח לשמועה חוות דעת מכם מי שלא יודע איך בודקים אז יש תכנה שמגיעה עם הנייד בשם asus update בתכנה יש אופציה BIOS information תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי חברים, רכשתי היום מחשב נייד חדש http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9899 אשמח לדעת מה דעתכם עליו אני אישית לא אוהב את המחשבים של HP (אחרי חוויה קשה עם המחשב הקודם) ולכן חיפשתי משהו קצת אחר. אשמח שתגידו לי מה אתם חושבים?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. אהלן חבר'ה . מצורף השאלון להלן: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר, אז לנצל את כולו בבקשה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אם אפשר בבקשה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בלבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. בינתיים בניתי את זה: זה המפרט שאני חשבת עליו בינתיים ואני צריך או שיפורים או אחר. אני גם צריך חנות טובה באזור כפר סבא... תודה מראש לכל העוזרים D:

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by lidorafargan,

אני צריך את המחשב בישביל כל המחשקים החדשים שעומדים לצאת ב 2011 וכל המשחקים שיש היום החדשים ! מעבד: [..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 - TRAY ₪977 לוח אם: [..] GIGABYTE GA-P55-US3L ₪495 זיכרון: [..] KINGSTON 2048MB DDR3 1333MHZ - זמין במלאי ₪255 כמות:2 כרטיס מסך: [..] GAINWARD GTX460 768MB GDDR5 - RETAIL - זמין במלאי ₪974 צורב DVD: [..] SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK - זמין במלאי ₪113 מארז: [..] COOLERMASTER CM 690 w/o PSU - זמין במלאי ₪330 ספק כוח: [..] SEASONIC S12II 620W BRONZE - RETAIL - זמין במלאי ₪421 קרור למעבד: [..] SCYTHE MUGEN II REVB ₪225 דיסק קשיח: [..] SAMSUNG F3 1TB SATA2 - זמין במלאי ₪341 הרכבת מחשב: [..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפו…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום אשמח לעזרה בהרכבת מחשב היעוד:בעיקר אינטרנט אופיס וצפייה בyes עם ממיר מחובר עם כרטיס טלויזיה (הכרטיס תקין ואני לא רואה צורך להחליף אותו) וגם שיפעיל משחקים לא הדבר המרכזי. המחיר סביב 2000 ש"ח יש לי מסך 22" חדש מקלדת ועכבר סבירים לא צריך יותר מזה. השאלה אם אני יעביר את הכרטיס טלויזיה למחשב החדש לא יעשו לי בעיות עם האחריות? לא צריך דווקא אינטל הבנתי שהיום יש דברים ברמה גבוהה במחיר סביר . לא צריך מארז מטורף יספיק משהו פשוט אין טעם שיהיה מאוורר בצד שמאל כי המחשב צמוד לדופן השמאלית אז אם כבר שיהיה עוד אחד מאחורה. כבר היום יש לי תוכנה שהופכת את הממיר לסוג של YES MAX אפשר להקליט ולעשות פאוז הבעיה שהיום אין לי בכלל מקום ובגלל זה לא עובד אם אפשר אשמח ליותר מ- 160 . אשמח …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב, אשמח לקבל עזרה בבחירת מחשב לאחי הסטודנט. הקריטריונים שחשובים לו בנושא הם: מעבד טוב (i3 לצורך העניין נשמע טוב) 4 ג'יגה זיכרון (לא קריטי) מסך 15-16 ללא כרטיס מסך חיצוני (ע"מ לחסוך סוללה, ולהימנע מפיתויים מיותרים). סוללה סבירה - 4 שעות לפחות חברה דיי אמינה לפחות. ווינדוס 7. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. 1. מה התקציב המקסימאלי? עד 6,500 ש"ח עם יכולת חריגה של מאות שקלים בודדות (אם באמת מצדיק את זה). התקציב כולל מע"מ. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אין צורך לחסוך. אפשר אפילו לקבל הצעות חריגה, אבל אני אשמח אם אפשר לעמוד בתקציב של -6,000 בלבד. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? המפרט המוצע צריך לעמוד בתקציב, וניתן להציע חריגות בנפרד. 500-600 ש"ח חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מדיה סנטר ואמור להתחבר לרסיבר ולטלוויזיה HD (בכניסת HDMI) סימולטורי טיסה ומשחקים בסיסיים משמש כתחנת עבודה (אמור להתחבר לשני מסכי 22" ב-RGB או DVI, חוץ מהטלוויזיה) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by dorosh,

שלום לכולם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 7k לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אפשרי לא חייב 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by reshefm,

מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by soundf,

שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי hd התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת hdmi לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב מבחינת חברות לא משנה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by elipok,

היי, אני רוצה מפרט טוב שיכלול מסך דק 17" ב-1200 וגם עם ציוד היקפי (עכבר, מקלדת, רמקולים) מוכן להשקיע על זה 400 אני מוכן להשקיע על קירור 500 (כרטיס מסך, מעבד, זכרון-ראם ולוח אם) אני רוצה כרטיס מסך עם 256 MB נשארו לי 5900 ש"ח תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by bigbosf,

שלום חברים הדרישות שלי מהמחשב הם כאלה : שיריץ את windows 7 בצורה חלקה בעקרון רק שימושי אינטרנט וסרטים לא יותר מזה לגבי האחריות הבנתי שגם מי שנותן 3 שנות אחריות כדוגמת דל עושה טריקים של שנה אחריות על הכל ושנתיים נוספות רק על חלקים ללא עבודה יש חיה כזאת? תקציב בסביבות 3000 אפילו פחות אם אפשר תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by LTE,

שלום רציתי לדעת האם ההבדל בין שני כרטיסי המסך הבאים הוא משמעותי כשהשימוש העיקרי של המחשב הוא לצפייה בסרטים וסדרות משחקים כמעט ולא וגם אם כן אז הם ישנים או שלא דורשים יכולת גרפית גבוה ! הדגמים הם : Intel® Graphics Media Accelerator X3100 Up to 256MB shared memory לעומת : NVIDIA GEFORCE 8400M GS בתודה מראש !!!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by eladbu,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש ועדיין להשתמש בכמה פריטים מהמחשב הישן p-3 866 כמו שני הארד דיסקים בגודל 100 גיגה כרטים מסך ראדאון 8500 128 של סאפיר צורב וזהו הייתי מעוניין לדעת כמה יעלה מארז,לוח אם טוב,זכרון לפחות 512,ומעבד ואיזה עדיף מיבחינת מחיר! יצוין שאני משתמש במחשב קצת למישחקים והרבה לתוכנות v.j visual וכאלה! תקציב המחיר הןדןת לדברים שבכר יש ברשותי הוא בין 1500 ל-2000 שח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by fight club,

AMD Athlon MP 1900+ CPU w/Cooler(איך המעבד הזה ומה ההבדל בינו לבין ה-XP?) Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) Twinmos 256MB 3200 Memory Western Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 HDD Gigabyte RADEON 9000 Pro 64MB DDR Retail VideoCard Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive CD-ROM LG x 52

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים