ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?FHD , גיימינג, משחקים חדשים עם דרישות גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? -4 6. האם מתוכנן אוברקלוק? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? רק הרכבה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חיפה, גר…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. מעוניין במחשב משרדי שישמש לסרטים HD, עבודה עם תוכנות OFFICE, PHOTOSHOP מחשב זה יהיה המחשב המרכזי, ויעבוד 24 שעות ביממה. חשוב שיראה אסטתי (שחור ובלי קשקושים... קוים ישרים) ושקט (רמת שקט: בסביבות 7-9). אמינות חשובה גם כן - מחליף מחשב, אחת ל-5 שנים. המחיר המקסימלי הוא 3000 שח (ניתן לנצל את כל התקציב... ואם צריך אז לחרוג במעט) ולא מתוכנן שדרוג בשנים אלו... המפרט שחשבתי עליו הוא: 545 שח - מעבד Core i3 530 545 שח - לוח אם Gygabyte H55M-UD2H 340 שח - כרטיס מסך Gygabyte 5450 1GB DDR3 Silent 460 שח - זיכרון 3X1GB Kingston Triple Chanel 1333DDRIII 125 שח - כונן LG GH22NS X22 365 שח - דיסק קשיח 1TB 7200 RPM 32MB Sata II ST31000528AS 410 שח - מארז +ANTEC NSK4480B 380W 80 סה"…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב! חברי כאן יושב לצידי ומעוניין בהרכבת מפרט למחשב שמטרותיו העיקריות הן עיצוב גרפי ב-Photoshop, Flash וכו' וכן משחקי מחשב ברמה גבוהה. כמו כן, הוא מעוניין במסך 22 אינץ' איכותי ביותר וכן בכל המוצרים הנלווים שכוללים - מקלדת, עכבר ורמקולים. חברי טוען שהוא ממש רוצה את ה-Quad Core. אני מנסה לשכנע אותו שאין לו כל סיבה במעבד כל עוצמתי שכן אמנם מחירו לא רחוק ממחירי ה-Dual Core, אך קנייה של מעבד זה מעלה משמעותית את מחירי שאר הרכיבים. ככה שתנו את דעתכם בנושא זה כמו כן, על מנת לשכנע אותו שהוא טועה. אני מצרף את המפרט שהוא בנה ושהוא כל כך גאה בו, ככה שתוכלו להגיב עליו. המון תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2436&CatCode=315 ל http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2557&CatCode=315 האם יש הבדל גדול ביניהם האם המעבד משמעותית יותר חזק מהדגם הזול?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז קודם כל שלום לכם ;D אני מחפש מחשב שיהיה די למשחקים (לא כל כך גיימניג אבל המשחקיות בו חשובה)אבל גם מחשב שיחזיק לי כמו שצריך ב2-4 שנים הבאות בלי צורך בשידרוגים.. שיהיה טוב! אז יש לי מפרט לא רע לדעתי תגידו לי מה דעתכם עליו ואם יש משהו לשפר בו או להחליף(אגב אם אתם חושבים שהמפרט טוב תגידו לי את זה ומבקש חוות דעת בעיקר על כ.מ ועל לוח אם) המפרט שלי הוא: ASROCK ALiveSATA2-GLAN AM2, K8T890, DDRII 800, PCI-E לוח אם DDR II 667 2GB TwinMOS זיכרונות ראם WD 250GB 7200RPM, 16MB, SATA II ארד דיסק HEC 6A21 400W מארז AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 Box מעבד Sapphire ATI Radeon X1950XT 256MB PCIe כרטיס מסך המחיר הכולל הוא 3,215 מה דעתכם?? תודה רבה רבה לכל העוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב למשחקים,דרישות: ג'יגה זיכרון,צורב דיוידי,יציאת SPDIF על הלוח אם,הארד דיסק SATA2,ומארז מאוורר. כמובן כרטיס מסך,אין צורך בציוד היקפי. בנוסף אני רוצה לרכוש מסך LCD "19 עם זמן תגובה של 8 מילי שניה אם אפשר דגמים מומלצים (בסביבות 2000 ש"ח). תודה רבה.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בגדול הכותרת אומרת הכל אמרו לי שעדיף לעבוד עם מסכים כמה שיותר גדולים ב RATIO של 4:3 . ממה שהבנתי הכי גדול זה 16" בנוסף אמרו לי שcore 2 duo זה המעבד שהכי שווה לקנות. כמובן כמה שיותר RAM ו HD (משהו כמו 3GB+ ו 160GB+) מה שהכי משתלם. אם אתם חושבים שבשביל עריכת תמונות חלק מהדברים לא הכרחיים אנא ציינו זו. אני רוצה את המחשב הכי משתלם למטרה הספציפית הזו. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הגג של התקציב הוא 6000 , אבל עדיף באיזור ה5500-6000 אוקיי , אז דוד שלי צריך מחשב נייד בשביל אינטרנט בעיקר וקצת עבודות אופיס , וצריך שהמחשב יהיה מהיר ביותר עם לפחות 512MB זיכרון , המחשב צריך לשקול פחות מ3ק"ג... מכיוון שאני לא מבין בתחום אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הוצע לי לקנות את המפרט שמצורף בתמונה ב2000שח. חשבתי לקנות אותו ולשדרג את כרטיס המסך בעתיד במידת הצורך למשחקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי, האם לוח האם מספק ומה עוד יהיה לי כדי להוסיף לו במקרה הצורך. תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, מתלבט איזה לפטופ להמליץ לאחי לקנות. הצרכים הם רגילים, גלישה ואופיס, צפייה בסרטים מידי פהם. מסך 15.6 אינץ', ובעקבות לחץ תקציבי, הוא רוצה הכי אמין והכי זול שיש. מצאתי כמה דגמים ואני מתלבט בינהם: dell n5010 2300 ש"ח שנה אחריות http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=591#descriptionDiv hp 4520S 2500 ש"ח שנה אחריות http://www.getit.co.il/ie2/Sting.asp?StID=550 toshiba C650 2800 ש"ח שנתיים אחריות http://www.getit.co.il/Prod/63399/#description המפרטים דיי זהים, איזה מהם עדיף מבחינת אמינות? (משקל, בטרייה וכיו"ב לא רלוונטי) האם יש דגמים אחרים עדיפים? (כמו lenovo G560, Fujitsu Siemens Lifebook AH530)
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מאחר שעבודה על המחשב הקיים נהיה סיוט, אני מחפש להשתדרג למחשב נייד חזק מספיק שהעבודה עליו תהיה נוחה בהרבה! חומרה היא לא הצד החזק שלי אז אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000,אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל עדיף להישאר בתקציב(סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? visual studio,unreal engine,web,android ואני מאמין שבעתיד יתווספו עוד כמה פלטפורומות תכנות ועריכה שונות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה חזק מספיק להריץ מספר תוכנות במקביל,ומבלי לזייף בביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אני חדש פה ואני רוצה לקנות מחשב חדש בעיקר בעיקר למשחקים וסרטים שאני יוכל לראות את המשחקים באינטרנט באיכות גבוהה ושהמשחק ירוץ מהרר אם אתם יכולים לתת לי פירוט תרכיבו לי מחשב ומאיפה אפשר לקנות בהכי זול נ.ב אני ל צריך מסך לא עכבר ולא מקלדת ולא רמקולים אני רוצה במחיר של 3000 - + תדה לעוזרים
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
;)טוב אז הינה המפרט שלי - תענו לי בבקשה על השאלות בסוף מעבד : אינטל פנטיום 4 2.4 800 באס לוח אם: msi neo 2 865pni כרטיס קול: O/b 5.1 כרטיס מסך : geforce Fx5900 Tv In+ Tv out מקלדת : מיקרוסופט אינטנט עכבר: לוגיטק mx500 מסך : 17" שטוח AOC צורב: 52x24x52 רמקולים : 2 + באס 540W דיסקטים : 1.44 מארז: לא משהו בכלל + 8 usb דיסק קשיח: 80G maxor 7200rpm זיכרון: 512MB dual ddr 400Mhz בקיצור השאלות: - דבר ראשון לדעתכם המחשב בסדר?!?!?!? - דבר שני מה כדאי לשפר בו?!?!?! -דבר שלישי כדאי לעשות overclock>????!?!?! ועוד משהו אם מישהו יכול לתת לי קצת הסבר על כל המושגים העלו של המחשב כמו: מיקרון טרנזיסטורים L2 Cache וכל החרא הזה?!?! טוב אז תודה רבה מראש למי שעוזר!!…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD פנימי LG GH24N…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב הנוכחי: Intel Pentium 4 512mb Ram 2.80GHz Radeon9200 אם יש משהו ששכחתי תגידו ואני יוסיף. אני רוצה להשקיע חלקים חדשים למחשב בסכום של 1000 שקל. אני לא הכי מבין בזה, אז בבקשה תגידו לי אם אני יכול לשדרג את המחשב שלי ב1000 שקל למשהו טוב ואם כן אז איזה חלקים אתם מציעים לי ליקנות? תודה!!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלו, אבא שלי נזקק למחשב שיהיה תמיד לידו לצורך התחברות לאינטרנט, צריבה/העברה של תמונות דיגיטליות, יישומי office וכו'. הוא לא משחק בכלל, אם הוא ישחק פעם בהרבה זמן זה באיזה משחק שטותי שלא דורש כלום. אני זקוק להמלצתם למחשב נייד כלשהו שיהיה בתקציב של לכל היותר 6000 שקלים. הדרישות הן כונן קשיח של 60ג'יגה לפחות, עדיף 5400סל"ד. צורב ו-DVD (או צורב DVD אם אפשר). זיכרון 512MB שבימינו לדעתי הוא המינימום האפשרי לפעולה תקינה של מחשב. מעבד אני ממש לא רוצה סלרון. יצא לי להיתקל בהרבה מעבדים כאלה בניידים, והם איטיים מדיי אפילו לגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, ישנה חשיבות רבה לאפשרויות שדרוג וחיבורי כמו רשת חוטית/אל-חוטית ועוד. אודה לכל העוזרים. Anatol…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מיפרט כמה שיותר חזק למחשב ב4K עם אפשרות ל4.5K+מסך..(לא צריך טוב יותר חשוב מחשב חזק אבל מסך טוב לא יהיה רע..) תודה חשוב שהו יהיה טוב לגיימרים(מלחמה+מרוצים) לעבודות גרפיקה+ליראות סרטים כונן לא צריך גדול יש לי אחד של 500 אולי 160 יספיק... מיפרט שהכנתי עכשיו: (נירלי חסר לי משהו) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤878 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EG43M-S2H כמות: 1 מחיר: ¤630 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤302 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan Blue Led כמות: 1 מחיר: ¤69 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspread…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. ,תקציב מקסימלי 3500 2.מטרות/שימושי המחשב:עבודה משרדית, תכני HD, משחקים תכנים שצריכים להיות במחשב: א)פרו 10 ב) visual studio ג)win 7 3. רמקולים עם sub, מקלדת ועכבר אלחויטם 4. רכיבים שלא צריכים במחשב מסך,צורב,כונך קשיח,כונן 1.44 5. כרגע חשבתי על המפרט הבא: מעבד :Q8500 QORE2DUO לוח אם : ASUS P5Q זכרון: OCZ PLTINUM 2*2GB ב.מסך: GIGABYTE GTZ 250 קירור: עדין לא ידוע וכמובן +עכבר +מקלדת +אל ספק +הרכבה +מארז ואז גילתי שאני חורג מן התקציב בכ: 1000 ש"ח 6. רמת השקט החשובה היא 5 7. הבנתי שאוברלוק זה אפשרות שדרוג המחשב בעתיד אז אני חושב שזה יחסית חשוב שאני אולי יוכל לשדרג את הכרטיס מסך אבל אם זה לא זה אז לא נראה לי שזה חשוב 8. אין צורך במערכת הפעלה אני ישיג כ…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאמור בפורום כ"מ רכשתי GTX760 שצריך להגיע בעוד מספר ימים. מעניין אותי מה השווי של הכרטיס הנוכחי שלי, מתלבט האם למכור או להשאיר בצד למקרה חירום. כרטיס שלא בוצע עליו OC, ולמען האמת גם לא נטחן במשחקים כיוון ששירת אותי במשך תקופת הצבא. בנוסף לאיזה כרטיס הוא משתווה כיום? Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB GDDR5
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי מעבד שקניתי בארה"ב 4790K ואני רוצה לבנות מחשב סביבו. חלק מהחלקים הנוכחיים שלי אני אשמר למחשב הבא כי שידרגתי לא מזמן. הנה הפרטים הרלונטיים: 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3.5K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - תלוי ברמת הכדאיות. המחשב מיועד לתקופה ארוכה ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - התקציב הוא 3 אפשר להגיע ל3.5 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - משחקים בעתיד - עבודות עיבוד כבדות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - תכנות בשפות שונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -FULL HD 24ִ 3…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בין היתר הכרטיס הגרפי צריך לכלול TV OUT ולפחות 256 מב זיכרון עליו המסך צריך להיות LCD בתודה ABD
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימושים משחקים בינונים גלישה רגילה סרטים חלקים נידרשים .. מעבד. כרטיס זיכרון. כרטיס מסך.לוח אם. כול השאר יש כבר. תקציב 1200 ש'ח אני חשבתי על מפרט כזה מה דעתכם לוח אם M68MT-S2P AM3, nForce 630a, DDR3 1333, GeForce 7025 מעבדAthlon II x4 Quad Core 645 3.1Ghz Socket AM3 3.1Ghz Box זכרונות 2GB Kingston כרטיס מסך GT430 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E עם יש משהו לתקן משהו יותר מישתלם במחיר להגיד גג 1300 ש'ח
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב : '1000-1200$ מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :8-16gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-