ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש... בניתי את המפרט הזה: http://planet.nana.co.il/puredeat/%3DX.JPeG מה דעתכם? Plz Help, אני קונה את המחשב בקרוב מאוד.... תודה :-*
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן! אשמח לעזרה בנושא, הנה המידע לפי הפורמט: 1. מה התקציב המקסימאלי? 6000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך כמה שאפשר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הפקת מוזיקה ברמה גבוהה, עיצוב גרפי (פוטושופ, אילוסטריטור - ללא תוכנות תלת מימד), ופעם באף פעם - משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? ברשותי ספק כוח 550W של CORSAIR, וכונן 1TB (אשמח ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -> 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -> לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -> 300 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) -> גיימינג\משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-> משחקים כבדים כדוגמת BF4,WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -> כרגע אין לי מסך ואשמח עם תוסיפו לי מסך מתאים וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגג של התקציב הוא 6000 , אבל עדיף באיזור ה5500-6000 אוקיי , אז דוד שלי צריך מחשב נייד בשביל אינטרנט בעיקר וקצת עבודות אופיס , וצריך שהמחשב יהיה מהיר ביותר עם לפחות 512MB זיכרון , המחשב צריך לשקול פחות מ3ק"ג... מכיוון שאני לא מבין בתחום אני פונה אליכם. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל אני שמח להיות פה. זאת פעם ראשונה שלי באתר, אחרי שראיתי את התגובות הכתבות והמסירות לעזור דיי קניתם אותי הייתי חייב להרשם. טוב מספיק עם הליקוקים ... לעבודה עברו 6 שנים מאז המפרט האחרון שעשיתי ודיי איבדתי קשר עם עולם המחשבים ולכן יש הרבה חללים רקים במידע. בזכות אתרים וכתבות הרכבתי מחשב שיענה על הדרישות שלי שהם דיי כלליות (הרצת משחקים באיכות טובה וכל הנלוה מוסיקה סרטים וכו') לכן הצורך בעזרה מאנשים שמבינים ויכולים לייעץ. אחרי כתבות מאמרים וביקור בפורומים דבר אחד הבנתי שיותר משתלם לקנות מחשב הסובב סביב מעבד AMD וnVIDIA לביצועים הגראפים (למרות שאני לקוח של ATI). המפרט להלן מורכב מחוסר החלטיות (השקעה עד 4500 ש"ח בלי מסך): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core AM2 6000+bo…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים! הגעתי למפרט הנ''ל באייבורי. אני יודע שהחברה לא הכי ידוע בלשון המעטה בשירות שלו, בכל מיקרה המפרט ממש זול וכמו כן יש שנתיים אחריות (הרחבה ל3 בעוד 300 שח), כמו כן מימוש האחראיות לנייד נראה לי לא כל כך תלוי באיבורי עצמה אז אולי אין לי כל כך מה לדאוג? בכל מיקרה, הנה המפרט http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=724&catcode=315 מאוד מאוד אשמח לקבל את חוות דעתכם!
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מפרט מחשב בסביבות 4000 שקלים, בנתיים המפרט הכי מפתה שראיתי נמצא פה: http://www.tms.co.il/product/12224 ואני לא באמת צריך את האחסון פלאש שמציאים שם.. מישהו יכול להציע לי מפרט יותר טוב שלא עובר את המחיר של המחשב בקישור? ולמען הפרוטוקול, הנה השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4550 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לעבור את ה4550 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא יש…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד: INTEL CORE 2 QUAD S775 2.4GHz Q6600 STEPING G0 - BOX ¤1452 לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤576 כרטיס מסך: BFG Geforce 8800GTS 512MB DUAL DVI Retail OC ¤2137 דיסק קשיח: WD 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD4000AAKS ¤501 צורב DVD: LG DVDRW GSA-H55NK X20 - BLACK ¤183 זיכרון: TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 667MHz CL5 ¤285 מארז: ANTEC SONATA 3 MINI TOWER CASE + 500W EARTHWATTS PSU ¤766 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤115 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - HYDRODINAMIC BEARING 18dBA - BLACK - GT12252BDL ¤36 הרכבת מחשב: ללא הרכבה ¤0 מחיר סופי: ¤6051 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il חשבתי על זה , מה אתם אומרים?! אני יכול לחסוך 70 ש"ח אם אני…
-
- 22 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&cat=4891 אשמח לקבל חוות דעת לגביי מחשב זה,אחריות של Acer ודגמים דומים של מחשבים בגודל 11-12" תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי מה שאני מבקש זה רק את המחשב עצמו נקי ללא שום ציוד היקפי. המחשב מיועד לגיימינג ואם אפשר אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקי DX10 כמו שצריך, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, מבוסס פנטיום 4. המחשב ישמש לצרכי עבודה עם תוכנות תלת מימד (בעיקר 3D MAX) וגרפיקה (פוטושופ). מגבלת התקציב שלי היא כ 4600 ש"ח (ללא מסך). אני חייב להודות שאני מבולבל משפע המעבדים, לוחות האם וכרטיסי המסך, ועל כן אודה למי שיוכל לסייע לי בסבך רכיבי החומרה הקיימים כיום בשוק. בתודה מראש, יואב
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
למשהו יש נסיון עם המחשב הנ"ל?איך המסך שלו? הרמקולים? המפרט? איכות בניה? ACER Aspire 5740G http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=15498 המפרט שלו ניראה ממש טוב , השימושים שלי הם שימוש כללי וגיימינג, וחשוב לי שהמחשב יחזיק הרבה זמן, ושלא יחשב ישן עוד חודש. כמה זמן המחשב צריך להחזיק מבחינת סוללה? תקציב 5000 פלוס מינוס מפרט: מודל מכונה LX.PMB02.342 מעבד : מעבד Intel Core i7-620M מהירות 2.66GHz זכרון מטמון 4MB מהירות FSB 1066MHz זיכרון : נפח 4GB מהירות זיכרון 1066MHz DDR3 חריצי זיכרון פנויים 0 קיבולת זכרון מקסימלית 8GB אחסון : גודל דיסק 640GB מהירות דיסק 5400RPM כוננים : DVD Multi Burner כן מסך : סוג WXGA high-brightness LED מסך מ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאישה מבוגרת שמעולם לא השתמשה במחשב, השימוש המרכזי בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש משני מוסיקה, שימוש עוד יותר משני (ובספק) סרטים. אם יהיה שימוש למשחקים לא יהיו דרישות מעבר לסוליטייר המחשב צריך לכלול: - מסך 19 אינץ' - לא צריך משהו יותר מהפשוט ביותר - מקלדת - רצוי משהו ארגונומי שלא ייצור בעיות פרקים - עכבר - כנ"ל, אם יש אפשרות לדחוף עכבר אלחוטי עם מטען שלא צריך להחליף לו בטריות זה מצוין - פדים נוחים לעכבר ומקלדת (ראיתי פעם רצועת סיליקון כזאת ששמים לפני המקלדת, אין לי מושג איפה קונים את זה) - רמקולים - לצורך המוסיקה והרעש של הקלפים בסוף משחק סוליטייר - מצלמת אינטרנט - מערכת הפעלה חלונות XP HOME (זה, בעצם, 520 ש"ח עד כמה שאני יודע.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי ככה אני כבר 99% סגור על מיפרט בלי כרטיס מסך ומסך... בתקציב של 4000-4500 לגיימינג אם למישהו יש נערות בקשר למיפרט בקשה.. אז ככה: מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ₪ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ₪ 594 1 מארזים Enermax Chakra 250mm Fan Full Tower Black Uber ECA5001-BS ₪ 626 1 קירור למעבד Thermaltake V1 CL-P0401 ₪ 283 1 ספקי כוח Thermaltake Thought Power 650W 52A/12V 4XRails SLI W0104 ₪ 652 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ₪ 451 1 קשיחים למחשבים שולחניים WD 160GB SATA II WD1600AAJS ₪ 300 1 צורבים Samsung DVD-RW S183A Sata Black Dual Layer…
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני משתמש הרבה במחשב למשחקים ברמה גרפית גבוהה, כמו crysis 2 למשל. וזה לא רץ משהו. המפרט הנוכחי שלי: כרטיס מסך: nvidia geforce 9500 GT מעבד: intel core 2 duo CPU E7500 2.93Ghz זיכרון: 2.00GB על איזה תחלופה הייתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש בעבור חבר מחשב נייד ושמח לקבל את המלצותיכם. • מה התקציב המקסימלי? עד 5000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. • במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. • מה הם השימושים הצפויים של המחשב – אוטוקאד, עבודה משרדית • אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב ירכש ע"פ המלצה בהמשך. • לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - גבוהות • האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) ? עכבר.מקלדת אלחוטיים. • האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (צורב) ? לא • עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 – 7 • האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא • האם י…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי רותה לקבל את חוות דעתכם על 2 המחשבים הבאים: vostro 1014 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1014-t66.htm\ vostro 1320 http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1320.htm http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=1899 - נייד נייד מציעים אותו עם 5 שנים אחריות למרות שנוטבוקקלאב טוענים שזה לא יכול להיות וזה רק 3. בכל מיקרה ראיתי שיש מספר פרמטרים זהים ומספר שונים. מה שאני צריך זה מחשב בעל ניידות נוח לעבודה לשימושים בסיסיים ופגישות עסקיות, מפעם לפעם קורסים והשתלמויות. האם תיהיה לי בעיה לשים עליהם xp? כי הבנתי שהם בנויים לויסה וזה מה שעדיף לשים לפחות עד ש7 יצא בחודש הקרוב. תודה רבה .......
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש המלצה לנייד שאנחנו רוצים לקנות לאבא שלי כמתנה. התקציב הוא 2.5K והשימושים הם משרדיים לרוב. למיטב ידיעתי הוא לא צופה בסרטים או משחק עליו. הוא כן משתמש הרבה באינטרנט ובתוכנות אופיס. עדיף מחשב עמיד מאשר דק ומעוצב. עוד בקשה (מוזרה קצת), יש לו מעין מכונה שיוצרת חלקים לשעונים ע"פ שרטוטים. אני יודע שהוא מחבר מחשב רגיל למכונה הזאת עם חיבור של המדפסות הישנות האלו. יש ניידים עם יציאה כזו? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, אני רוצה לקנות מחשב נייד, קל וקטן. הבחירה הראשונה והטבעית שלי היא IBM X40. האם מישהו יודע לספר לי על אלטרנטיבות? חשוב שהמחשב יהיה אמין מאוד, ושהשירות בארץ יהיה מעולה. תודה מוטי
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3800 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך,אבל אם כדאי לנצל אז.. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים סרטי HD ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג GTA IV GTA V BF 4 וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 לא תומך HD,אני צריך להחליף מסך אבל בזמן אחר. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם יש אפשרות להוסיף מסך,אבל רק אם המפרט ממש טוב,אם לא אז בפעם אחרת אני מעדיף. 4. האם יש ר…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. עדיין לא יודע, רוצה לחזור לשחק אחרי תקופה ארוכה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות-גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה המפרט: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=28753 אני יודע שיש אנשים שלא ילכו ליד שניה, אבל אני מעוניין למכור אותו או לבצע עסקת טייד אין על חלקים למחשב נייח, כמה הוא שווה כיום? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת המחשב היא לבית, כלומר - כן למשחקים אבל לא רק , גם לפיתוח, התקציב הוא עד 4 אלף שקל, כולל מסך, המסך הנוכחי שלי הוא מ2003, ישן בטירוף ומשמיע רעש שאי אפשר לסבול (טון גבוה מאוד שלא נפסק עד שמכבים את המסך). אפשר לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים, אבל לא מעל אלף ש"ח. צריך רק מסך, בלי מקלדת ועכבר - אותם כבר יש לי, כמו כן שתהיה הרכבה של כל המפרט. לגבי קירור אני לא מבין כל כך בזה, ולכן אני לא חושב שאצטרך משהו מיוחד או גרנדיוזי. לא מעניין אותי אם הוא יהיה שקט או לא, מצידי שיהיה מאוורר שיעשה רעש מפה ועד הודעה חדשה כל עוד הכ.מסך או לוח האם לא ישרפו מה כן חשוב ? כ.מסך נורמאלי ( קריא: חזק, אבל לא משהו מטורף), מעבד חזק(2 ליבות ? 4 ליבות ? האם 4 ליבות ישתלם ?), זיכרון ראם אמין{מה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-