עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Oray Lola,

שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by omerbiran,

מצב נוכחי: כרטיס מסך 3850HD מעבד Intel® Pentium® Dual Core CPU 2.80GHz לוח אם: G41MT-S2PT זיכרון: 2GB Ram DDR3 ספק כח: TR2 420W אני רוצה לשדרג את המפרט של המחשב על מנת שאוכל להריץ משחקים כגון: Diablo 3, Mass Effect 3 ו Prototype 3 לשם כך אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך ל : Gigabyte HD6570 (GV-R657OC-1GI) PCI-e 1024MB DDR3 Retail Video Card השאלה האם המחשב שלי יצליח להחזיק את הכרטיס מסך הזה? ואיזה כרטיס מסך אתם ממליצים בתקציב של עד 500 שקל שאלה נוספת: האם הכרטיס זיכרון הזה: Kingstone HyperX 4GB 1600Mhz DDR3 יתאים למפרט וישפר ביצועים?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MichaelGalansky,

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. Started by *AlCHEMY*,

בעקבות יציאה של Conroe אני חושב על שדרוג המחשב, רציתי לקבל הערכה בכמה אני יכול למכור את החלקים הישנים שלי ולבדוק את כדאיות השדרוג. (AMD Athlon 64 X2 3800+ (E6 ASUS A8V Deluxe R2 2GB OCZ Platinum EL DDR400 2-3-2-5-1T (Gainward GeForce 6800 ULTRA AGP (425/1100 לוח אם נקנה בארץ ובא עם עוד שנתיים אחריות.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mzlbat,

זה לניידים Core™ i3-370M‎ • ‎2.4 GHz‏, מטמון של 3‎ MB ברמה 3 או Core™ i7-720QM‎ • ‎1.6 GHz, מטמון של 6 MB ברמה 3

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  6. שלום חברים! במשפחתנו הוחלט לרכוש מחשב חדש (שני מחשבים ל-5 אנשים, ואפילו לאחרונה אימא שלי התחילה לשחק במחשב, זה לא מספיק...) ולהוסיף אותו לקיימים. המחשב ישמש כמחשב למשחקים (לא משהו כבד במיוחד..), גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים וכו'. (שימושים כלליים) - ללא OC, לא ישמש לעריכה או משהו בסגנון. בנינו את המפרט הבא, מבוסס על חבילת מבצע מKSP שלה הוספנו ושינינו דברים: מעבד: AMD 64Bit 3200+ Venice core לוח אם: Gigabyte K8NMF-9 (s939, nf4, PCI-E, Sata, 1394) זיכרון: Twinmos 512MB 400Mhz X2 כרטיס מסך: Gigabyte 6600 256MB Pci- E הארד דיסק: WD 160GB (8MB) Sata II כונן DVD של פיליפס (יש לי כבר צורב DVD במחשב אחר, לא ראיתי צורך להוסיף). מארז ג'נרי (כן כן, אני יודע, עדיף מארז אחר.…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. אני צריך שתי מחשבים ניידים אחד לי ואחד לחברה שלי- התקציב- 10K הדרישות- מחשבים 12-13 אינץ אחד מסדרה עסקית והשני בייתית. שלוש שניים אחריות חובה. באחד חובה מסך מאט. אין כוונה להריץ משחקים או דרישות יותר מידי. מה שחשבתי זה על הN3010 ועל הX201. תודה מראש לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by CyberBot,

Asus ROG Strix GeForce GTX 1070 Ti ASUS ROG STRIX Z370-E GAMING LGA1151 DDR4 DP HDMI DVI ATX Motherboard HyperX FURY 16GB DDR4 2400MHz CL15 Intel Core i7-8700K Samsung 860 Pro Series MZ-76P256 256GB SSD SATA III Corsair 750W 80+ Bronze CX750M מה אומרים? מה אתם ממליצים אם לא זה עד 8K גיימינג נטו

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  9. אני רוצה לבנות מחשב שקט ואני רוצה ציוד היקפי כגון: אוזניות, מסך, מקלדת ועכבר. אני רוצה שהמחשב יהיה מבוסס אינטל ולא מוארת. אני רוצה שיהיה עמיד במצבים של חום (אני גר באיזור חם) ואני צריך קירור טוב. אני רוצה מעבד וכרטיס מסך שיהיו עמידים למשחקים שעומדים או יגיעו בעתיד.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אוקיי, אני כבר נהייתי ממש מבולבל. כבר הזמנתי חלקים לשידרוג המחשב אבל ביטלתי את ההזמנה בתקווה שאוכל למצוא משהו טוב יותר. אז התקציב הוא 1500 ש"ח. אלה החלקים שיש לי ואני לא משדרג אותם: AMD AXP 2500?VOLCANO 12 ABIT NF7 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 (אולי אשדרג ל-צורב DVD) המחשב מיועד למשחקים. אלה אפשרויות השידרוג בסביבות ה-1500 שחשבתי עליהם: אפשרות ראשונה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS Club3d Geforce 6600 256MB DDR - DVI/TvOut - AGPx8 - 750 NIS סה"כ: 1337 ש"ח אפשרות שנייה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS NEC DVD-RW NEC ND 35…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. ברצוני לשדרג את המחשב שלי, היום ניגשתי לחנות מסויימת וקיבלתי הצעת מחיר: - מעבד אינטל Core 2 Duo 6300 1.86/2mb מחיר 958 ש"ח. - לוח אם אסוס P5B 965P מחיר 667 ש"ח. - כ. מסך Gygabite 7300GT Pci-E 256MB מחיר 371 ש"ח. - זיכרון KINGSTON 1GB DDRII 667MHz מחיר 305 ש"ח. - דיסק קשיח WD 250GB SATA-II 16MB מחיר 395 ש"ח. מחיר כולל: 3113 ש"ח. כל שאר הציוד שלי. (מארז, כ. קול וכו') מה אתם אומרים? המחיר שווה?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dolevkikos,

אהלן, מחפש לרכוש מחשב נייד באופן מיידי, תקציב עד 3000 שח (יש אופציה לרכוש באילת) השימוש העיקרי הוא לימודים הומניים וגלישה סטנדרטית נטפליקס וכו'. דברים שחשוב לי שיהיו במחשב: מסך בין 13-14 אינץ' כונן ssd 512 משקל סביר, לא יותר מקילו וחצי. והכי חשוב שלא ירעיש בשימוש רציף. יש לי כמה אופציות שאשמח לקבל עליהם חוות דעת: https://ksp.co.il/mob/item/72447 dell vostro 14 https://ksp.co.il/mob/item/105183 lenovo 3-14iml 81wa0070iv

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, מדובר במחשב לאחי שירוץ על אקס פי ואולי על ויסטה מתישהו.. המחשב מיועד לשימושים בסיסיים (לא למשחקים ולא ל- OC): אינטרנט, אופיס, סרטים, מוזיקה.. למשל באייבורי: C2D E7300 G31, GMA 3100, VGA ASUS P5KPL-CM 1X2GB (OCZ PLATINUM) DDR2 800 CL4 EZcool 450W true sataII HDD WD 320GB, 16MB LG DVDRX22 1450 ש"ח המחשב יחובר למסך LG 20.1 אז אולי יהיה כדאי ללכת (בתוספת של 100 ש"ח) על לוח עם יציאה דיגיטלית (כמה זה חשוב באמת??): nForce 630i, GeForce 7100, VGA/DVI/HDMI GIGABYTE GA-73PVM-S2H ולמרות ששני הלוחות מופיעים ברשימת הלוחות המומלצים בפורום זה אני חייב להגיד שאף פעם לא ניסיתי GIGABYTE ובטח שלא צ'יפסט של NVIDIA.. מה יש לכם להגיד בנושא? המחשב האחרון של אחי מלפני 6 שנים :'( …

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kkffiirr,

רציתי לדעת קודם כל אם כדאי לקנות בארץ, או בחו"ל (ואם בחו"ל איך אני משיג אחריות בינלאומית המוכרת בישראל), איזה מותג, ממה להזהר ואיך אני מוצא שילוב של מחשב טוב עם מחיר טוב ואחריות נורמלית (לפחות שנתיים). תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by sheli,

שלום לכולם מחפשת מחשב שאחי מביא לי מארה"ב 1. מכירים אתרים מומלצים לרכישה ומשלוח עד הכתובת שלו בארה"ב? דרישות: *עדיפות לתשלום סביב ה2000 ש"ח *מעבד I5 *מסך 13.3 וקל משקל (חשוב לי מאוד, בגלל זה קונה לפטופ חדש ) *לא גיימרית, שימוש סטנדרטי של אינטרנט, סרטים ואופיס. קצת תכנות בJAVA. *חברה שנותנת אחריות בארץ גם כשקונים בארה"ב דוגמת DELL *מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה *מקלדת נגישה ונוחה *באופן כללי מחשב חזק שיחזיק לפחות 4 שנים תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. שלום רב, אני מתכונן לרכוש חלקים להרכבת מחשב חדש ורציתי לדעת את חוות הדעת שלכם. 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים,תכני HD,OC ועריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:כן -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3,CRYSIS2,RA3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Yotam Tayer,

אהלן! חבר שלי בנה לעצמו מפרט לפני חודשיים ב5K שאמור לנצל את כל התקציב במלואו. המפרט הוא לגיימינג ושימוש בתוכנות עריכה (וידאו וסאונד). אני לא ממש מעודכן בחומרה ויכול להיות שהתחדשו מאז דברים/יש עסקאות שוות יותר על המוצרים פה. אז אשמח אם מישהו יוכל לעבור על המפרט ולראות האם הוא באמת מנצל את מלוא התקציב, ואם מישהו מכיר או מחזיק מקום שיעשה לי מחיר יותר טוב אז אעדיף לקנות שם. ואם מישהו גם יוכל להסביר לי מה הולך עם AMD נגד NVIDIA ובאיזה צד אני צריך להיות (מבחינת יחס תקציב-ביצועים כמובן). שוב, אני מחפש למצות את התקציב. המפרט הנ"ל נבנה בStartPC אבל לא ממש אכפת לי מאיזו חנות לקנות. מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 429 ₪…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום מפרט המחשב: מעבד: intel centrino core 2 duo T5550 1.83 GHz זכרון: 1GB 667MHz DDR2 (אופציה לשדרוג ל-2GB ב-80 ש"ח) הארדיסק: 250GB (5,400 rpm) SATA מסך: "15.4 כונן: (combo (w. Dual Layer כ. מסך: intel x3100 כולל WiFi, Bluetooth מחיר: 4300 ש"ח. המחשב מיועד בעיקר לעבודה משרדית, אינטרנט, ולפעמים איזה MatLab... הערות / רעיונות / הצעות יתקבלו בברכה. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם, בכוונתי לרכוש מחשב חדש, מבוסס פנטיום 4. המחשב ישמש לצרכי עבודה עם תוכנות תלת מימד (בעיקר 3D MAX) וגרפיקה (פוטושופ). מגבלת התקציב שלי היא כ 4600 ש"ח (ללא מסך). אני חייב להודות שאני מבולבל משפע המעבדים, לוחות האם וכרטיסי המסך, ועל כן אודה למי שיוכל לסייע לי בסבך רכיבי החומרה הקיימים כיום בשוק. בתודה מראש, יואב

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שבת שלום, מבקש עזרה עבור חבר לספסל הלימודים המעוניין לרכוש מחשב נייח עבור שימוש בתוכנות שרטוט והדמיות. הוא קיבל הצעת מחיר למחשב בסביביות 10K שנראה לי overkill עבורו.חשוב לציין שאנו משתתפים בקורס vray for sketchup בשלב זה רמת השימוש היא בינונית . 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג מ 4000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?שימוש עיקרי של המחשב : אוטוקד פוטושופ ויריי וסקצאפ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).תדיר בעתיד כרגע מתחיל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג,…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום חברים, לצערי הנסיון שלי בהכרות עם מפרטי מחשב והציוד העדכני בשוק השארתי אי שם בתקופת פנטיום 5 ולכן אבקש סייוע שלכם. אני מעוניין במחשב למטרות משחקים בלבד(יש לי מחשב נייד לכל שאר הצרכים). שום דבר אחר, אי לכך אני לא זקוק לצורב למשל, מספיק לי קורא DVD. למרות זאת אני לא רוצה להשקיע בסאונד בשלב זה ולכן ביצועיי שמע בסיסיים מספקים לי. אין לי צורך ברמקולים, מקלדת ועכבר. המטרה הראשית היא מחשב בעל כרטיס מסך חזק עם צג 22-24 אינצ' טוב ומעבד/זכרון שתומכים בזה. לא צריך משהו מופרע ל10 שנים קדימה כמו כן היתי רוצה מאוד להנות ממסך עם יכולת רענון של 120 וכרטיס מסך שתומכים בתלת מימד (עם משקפיים כחול-אדום) שזו להבנתי אופציה אפשרית בdirectx10 עבור רוב המשחקים החדשים (אני משחק כרגע בעיק…

22. Started by gil_k,

עשיתי קצת חיפושים בקשר לקניית נייד וראיתי שיש הכרזות על ניידים חדשים (נטבוקים עם חומרה מעט יותר מתקדמת ומסכים יותר גדולים) כמו ה DM3 של HP אבל הם יצאו רק כשתצא ה windows7 , אז השאלה שלי היא האם דאי לחכות שתצא ה7 ואז לקנות מחשב, או שחבל לי על הזמן ועדיף שאני יקנה עכשיו ממה שיש בשוק ולהתפשר על נידות? הנייד האידיאלי בישבילי, נייד שיהיה אפשר להתנייד איתו (2 קילו+-) עם מעבד סביר ( 720P אינטרנט, משחקים-NFS וכו') וזמן בטריה של 4.5+ שעות, אבל לא נראה לי קיים דבר כזה ..

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  23. שלום, אני מחפש המלצה לנייד שאנחנו רוצים לקנות לאבא שלי כמתנה. התקציב הוא 2.5K והשימושים הם משרדיים לרוב. למיטב ידיעתי הוא לא צופה בסרטים או משחק עליו. הוא כן משתמש הרבה באינטרנט ובתוכנות אופיס. עדיף מחשב עמיד מאשר דק ומעוצב. עוד בקשה (מוזרה קצת), יש לו מעין מכונה שיוצרת חלקים לשעונים ע"פ שרטוטים. אני יודע שהוא מחבר מחשב רגיל למכונה הזאת עם חיבור של המדפסות הישנות האלו. יש ניידים עם יציאה כזו? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Crapy,

אני צריך מפרט למחשב קניתי כבר כרטיס מסך Sapphire 7870 GDDR5 2GB OC עכשיו אני צריך הכל מארז מעבד לוח אם כל העסק ללא ציוד היקפי. התקציב שלי הוא בין 2000 ל 3000 שקלים עדיף כמה שיותר קרוב ל 2300 ככה. אם אפשר מארז כמה שיותר קטן זה יהיה נחמד (אבל לא אם זה אומר שצריך להתפשר על קירור פחות איכותי) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לשדרג את הדסקטופ שיש לי בבית. אני מחפש משהו יחסית בסיסי, אבל שיהיה מהיר יחסית ומתקדם מבחינת חומרה. אין דרישה מיוחדת ל SSD, אני יכול לעבוד עם מהירות של 7200 בכונן הקשיח (כנפח של 500-1000 ג'יגה), אבל כן זיכרון מורחב (לפחות 8 גי'גה) כשדי שהמחשב לא יתקע, מעבד מתקדם, ספק כוח איכותי ומארז נוח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2,500 ש"ח... אפשר לחרוג ב 200-300 ש"ח בשביל מפרט משמעותית משתלם יותר א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה ביתית - יישומי אופיס, אינטרנט -מהי הרז…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.