עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום , אני רוצה לקנות זכרון של 1GB למחשב נייד IBM ThinkPad R50 , השאלה שלי היא האם הזכרון הזה מתאים : http://www.upgradememory.com/1GB_200_Pin_DDR-2_400MHz_(PC2-_P59556C15028.cfm תודה רבה על העזרה. רותם

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום חברי פורום יקרים אני צריך המלצה למפרט ששימושיו הם- אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים התקציב הינו 2200 עם אפשרות לחריגה של 100 שח מהתקציב לא חייב שיהיה שקט ואין צורך ב OC ובמערכת הפעלה כולל ציוד היקפי (ללא רמקולים) ועדיפות למסך 21 HD

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום אני רוצה לעזור לקרוב משפחה להרכיב מחשב בתקציב של 4000 עד 4300 כולל ציוד היקפי ומסך כמובן לגבי מעבד אני לא יודע מה כדאי אינטל או AMD אותו דבר עם כרטיס מסך, חשוב לציין שכן יופעלו משחקים בינוניים/בינוניים+ הרבה אינטרנט הורדות סרטים ועבודה "רגילה" של מחשב, כולל דרישות לתלמידים.. מארז יציב וטוב עדיפות לעיצובי איוורר יעיל ושקט (המחשב יהיה בתוך חדר) חשוב לציין כי הדיון הזה וההתייעצות אתכם זו מה שתביא לקניה של המחשב החדש :] אשמח לשתף פעולה אם דרושים עוד פרטים..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכם אני רוצה לקנות מחשב נייד והנה המפרט הרצוי: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים), צפיה בסרטים(כולל HD),ריבוי משימות * גודל המסך לא משנה * משקל רצוי? משקל שיהיה מיועד לניידות טובה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? שחיזיק 4-5 שעות או אפילו יותר * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כן,יציאת HDMI+USB+יציאה למיקרופון+אוזניות+חיבור VGA+RJ-45 * בלוטות? לא משנה * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא משנה * כונן CD/DVD? שיהיה לו צורב DVD * כונן Bluray? לא משנה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן לפחות 3 שנים או יותר * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by tenana,

זוהי הצעת מחיר שהציעו לאח של חברה של אח שלי מסובך, בקיצור, רציתי לדעת אם הוא נורמלי או לא. Intel d c 3.0 ghz זיכרון : 667 512*2 kingston Asus Intel 945 Asroek 80GB SATA2 DVDRW Sony *18 Case 500w אין יותר מידע על הרכיבים. המחיר הוא 2300 ש"ח

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בוקר טוב, עברתי פה על כמה הצעות לתקציבים ויצאתי קצת מבולבל - אז אשמח אם תוכלו לסייע לי בהרכבת מחשב: התקציב הוא כ- 4000 +- למחשב ותקציב נוסף למסך (שטוח או LCD ). המחשב מיועד למשחקים וכן להתחברות למקום העבודה דרך האינטרנט. אין צורך במעבד ל -OC , רצוי כמובן זכרון גדול וכרטיס מסך איכותי . מעבד לא חשוב - אולי עדיפות קלה לפנטיום. חשוב שזה יהיה ממקום אמין ! ושירות טוב ! לגבי מסך אני אודה לכם אם תוכלו לתת לי הצעה למסך טוב גם רגיל שטוח וגם LCD . תודה רבה מראש על העזרה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, אני מחפש מחשב נייד חדש (לא בשבילי..) שיחליף את ה-DELL LATITUDE. חשוב שהביצועים שלו יהיו סבירים ושלא יהיה כבד מדי, הוא הולך להיסחב כל יום ממקום למקום. אין חשיבות למשחקים. יש צורך בזמן סוללה טוב. תקציב: 7,000 ש"ח. אני יודע שזה דיי כללי, תנו לי בבקשה כל מיני אפשרויות מתאימות (בגדלים שונים וכו'), ואני אעביר את זה הלאה. תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שיהיה טוב! אני יודע שזה דבילי אבל ככה זה הדרישות המחשב יהיה למוזיקה ובעיקר לסרטים (חשוב בטריה לסרטים) טיפה עריכת וידיאו...יענו צריך כוח וגלישה ועיבוד נתונים לא צריך משהו למשחקים אבל כן משהו שיסחוב, יש מחשבים ממש טובים במחירים כאלו, לא? למישהו יש הצעות משהו?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב? האם הוא למזומן שטרות (למזומן המחיר יותר נמוך בד"כ ב2-3%) ?הכי הרבה 2000 שקל מזומן 2. מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, קולנוע בייתי, הורדות, מסיבות רשת, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?)משחקים כבדים 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך, מקלדת ועכבר (אלחוטיים?), רמקולים, כרטיס טלוויזיה. לא. 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כמו: DVD, צורב, כונן דיסקטים, כרטיס קול איכותי. לא צריך כונן דיסקטים 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא, הכל חוץ מג'נרי/טרמלטק 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אנ…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום אני מחפש מחשב די חזק לא לגיימינג ... קצת לעריכת סרטים ומולטימדיה יש למישהוא מפרט טוב להציע ובבקשה להגיד מאיפה כל החומרה . תודה רבה !!! ושבת שלום!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. הנה המפרט שלו: מעבד ליבה כפולה Intel® Core2 Duo Processor T6500 2.1GHz מסך "15.4 כולל מצלמה מובנית מאיץ גרפי - Video Intel® GMA X4500 זכרון 4096MB DDR II 800MHz דיסק קשיח 320GB SATA 5400 RPM כונן אופטי צורב Dual Layer Super Multi DVD תקשורת כרטיס רשת אלחוטי WiFi 802.11B/G כרטיס רשת LAN 10/100/1000 מודם פקס 56Kb Bluetooth 2.0 יציאות USB 2.0 X4 ,VGA ,Audio קורא כרטיסי זיכרון, יציאת רשת ועכבר Touch אחריות שנה אחריות (אחריות ע"י היבואן הרשמי) סוללה 6 תאים - שנה אחריות מימדים 35.8 ס"מ (א‎‏‏) x‏ 26.0 ס"מ (ר)‏ x‏ 27-31 ס"מ (ג) משקל כ-2.8Kg מחיר: מחיר: ¤3,190.00 כדאי לי לקנות את זה או לא? [br]פורסם בתאריך: 1.08.2009 בשעה 12:41:40 מעבד ליבה כפולהIntel® Core2 Duo Processor T…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. רקע: עד היום השתמשתי בעיקר ב-Dell D400 (שקניתי משומש לפני כ-4.5 שנים). הוא שירת אותי די נאמנה, אפילו שהינו איטי מעט לטעמי. הבעיה העיקרית שלי איתו היא שזמן הסוללה קצר מאוד, ולמרות שהחלפתי אחת - זה לא עזר הרבה. בפועל אני עובד תמיד על כבל כוח... אז הגיע הזמן להחליף. תקציב: חשבתי על 2,000 ש"ח; אוכל להתגמש לכיוון 3,000 עבור משהו כדאי, בלי להזיע הרבה; מעל 3,000 אני כבר מזיע הרבה. היכן יירכש: עדיפות ליד שניה בארץ; אח"כ יד שניה eBay או אם אין מנוס אז יד ראשונה בארץ. מטרות המחשב: עבודה משרדית (MS/LibreOffice, קבצי PDF וכו'),. סיכוי נמוך שארצה לבצע עליו עבודת פיתוח תוכנה (Eclipse וכו') - נראה שאוותר על זה כי אינני קונה מכונה חזקה. ייתכן שארצה להריץ עליו לינוקס ולא רק/לא בעיקר חלונו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Cd-Writer,

Mother Board: GigaByte 8SINXP1394 (GA-SQ800 ULTRA2) (סטפינג B0) CPU: Intel Pentium 4 2.4B (סטפינג C1 עם הקוד SL6RZ) Memory: DDR-SDRAM Winbond 512MB 3200(400MHz) (צ'יפים BH-5) Case: Compucase-HEC 300W Midi Tower CI-6A19 Front USB אני הולך לקנות את המחשב הזה ורציתי לדעת איך הוא לאוברקלוק? איזה קירור כדאי לי לקנות לו? תודה ולהתראות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by skitsku,

. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6500 אפשר לחרוג קצת 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? למשחקים 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן לשניהם 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום רב אשמח להמלצות למחשב חדש שמיועד בעיקר למשחקים (!) וגם גלישה באינטרנט. (משחק בעיקר משחקי רשת ואסטרטגיה אז אין חובה להפציץ בקונפיגורציות שדרושות לCRYSIS ודומיו) ללא ציוד היקפי. מיועד למסך 19' שנקנה לאחרונה. מארז שקט- חשוב כרטיס מסך- NVIDIA בלבד. תודה. תקציב עד 4500 ש"ח תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אהלן, 1. מה התקציב המקסימאלי: 1.6K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך: לנצל הכל אבל לא לחרוג. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב: אסור 2. מה שימושי המחשב : אינטרנט,מוזיקה,סרטים (כולל HD),גיימינג בקטנה (לא כ.מ מובנה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג בקטנה. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: הכל -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב: 17' רחב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב: נמוך-בינוני. 3. האם יש צורך בציוד הקפי: ללא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט: כונן קשיח. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10: 8 כל עוד זה לא מכביד על התקציב במידה ניכרת. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC): עם הזמן קל-בינוני 7. האם האם …

17. 1. מה התקציב המקסימלי? ש"ח3500 האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? בסביבות ה-500 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.שימוש עיקרי יהיה למשחקים, סרטים ואינטרנט ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).לא ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם?אין מסך כרגע, רוצה לקנות אחרי שיהיה לי מפרט למחשב * באיזה סוג משחקים תשחקו?משחקי אסטרטגיה/ספורט/תפקידים/ירייה בגוף ראשון ברשת ובמחשב החדשים ביותר או שעומדים לצאת. * באילו …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש מחשב בסיסי ביותר לאמא שלי שמשחקת ב"סוליטר" ו"זומה". ולצפיה בסרטים (בשביל הנכדים). ממש פשוט ללא דרישות מיוחדות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1200 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 ש"ח מקס' 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? כנ"ל: סוליטר ודומיו וסרטים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. סוליטר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366X768 זה מספיק. אם יש אפשרות לרזולוציה גבוהה יותר בתוך מסגרת התקציב - למה לא. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן - אבל באופן כללי הוא לא אמור להיות באמת נייד במיוחד. מקסימום להתנייד בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא. זמ…

20. לחברי הפורום שלום רב, אני מנסה לעזור לידידה לרכוש את המחשב החדש שלה כולל ציוד נלווה. חשבתי לפתוח דיון פה בנוגע למחשב עצמו, ואז עם הסכום שיישאר לפתוח דיון בפורום ציוד היקפי. 1. מה התקציב המקסימאלי? לא מוגבל. לי יצא 3.5 בערך, אבל הסכום מאד גמיש. היא בקשה שאני אמליץ לה על סכום, אז אני מחפש הסכום המשתלם ביותר (או הכי קרוב ל-) להוציא על מחשב כזה. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כמה שנראה לכם הגיוני ומשתלם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בסיסי ביותר. אימיילים, Office. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/ת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. איזה מן המפרטים הבאים יהיה טוב יותר לשימושים מינליים של גלישה באינטרנט, אופיס וכו'? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239 http://skypc.co.il/pl_product~sky104~88~0.htm http://tms.co.il/product/8003 http://tms.co.il/product/8883 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu3.asp?id=7176

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שיחובר לשני מסכים, ומשמש בעיקר למשימות תכנות ב- Visual Studio, Eclipse ו- NetBeans – לעיתים קרובות עבודה אינטנסיבית על מספר פרויקטים במקביל. במידה פחותה עבודת אנימציה ותכנות בתוכנת פלאש, עריכה גרפית (פוטושופ) ועריכת וידאו פשוטה ללא תלת מימד. מעוניין אם אפשר לשלב זכרון 8GB, כונן קשיח SSD בנוסף לכונן 2TB. שאלה שאני לא סגור עליה לגבי מערכת הפעלה - במחשב הקודם שלי היה לי חלונות ויסטה 32 ביט שאחר כך שדרגתי לחלונות 7 על-ידי ההטבה של עובדי משרד החינוך שמספקים אך ורק גרסאות שדרוג. אם אני רוצה להתקין כעת חלונות 8 גרסת 64 ביט באופן חוקי באמצעות ההטבה של משרד החינוך, האם יש לי דרך לעשות את זה בלי לרכוש מערכת הפעלה חדשה? (אגב תקליטור ההתקנה של ויסטה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. סייגים ,עצות ,ביקורות הכל שאני לא אוכל אותה אח"כ ;D שימוש מעל הממוצע vmware , תכנות, אבל מה לעשות זה התקציב http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5807

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by shloosh,

הסתכלו במפרט שלי בבקשה. אני בעיקר משחק משחקים,גולש באינטרנט. אולי מארז או משהו לא יודע...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. http://hwzone.co.il/community/forums/46-%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12921 http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93-ASUS-%D7%93%D7%92%D7%9D-R451LA-CA070H/pi1IN8B7F94A?sct=r%3d3%26q%3dwildcard%3a*Asus+wildcard%3aVivoBook*+OR+Asus+VivoBook%26ct%3dc%26url%3dhttp%253a%252f%252fwww.wallashops.co.il%252fa20%252fpi-1IN8B7F94A.aspx

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים