ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
שלום, שמתי לב שמחשב זה עלה לדיון כבר מס' פעמים (היות ובאג עכשיו מפיצים אותו והוא עושה רושם של מחשב טוב). אך עדיין ישנן מס' שאלות. המחשב שאני מחפש הוא לצרכי תוכנות גרפיות ומשחקים. כ. המסך הוא מסוג ATI m96 pro 1G שמעולם לא שמעתי עליו- אשמח לשמוע תגובה עליו אם מישהו מכיר. שנית הדיסק הקשיח עובד במהירות 5400 סל"ד- מהי ההשפעה על ביצועי המחשב? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני צריך מפרט מחשב עד 5000 בלי אפשרות לחררוג מנהריה לגיימינג כבד מאודד תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכם אנשים יקרים, אני רוצה לבקש ממכם לעזור לי לבנות מפרט למחשב טוב במחיר של 4K ש"ח לא כולל OC, אני לא מעוניין לעשות גם בעתיד. מטרות המחשב הן סרטים, משחקים [בעיקר משחקים] עבודות גרפיות [כמו פוטושופ] וסתם אינטרנט. למפרט לא צריך מסך, יש לי מסך 19 אינץ' רחב של BenQ בעל חיבור HDMI וכל השאר. גם אין צורך במקלדת או עכבר. ולגבי המארז, הוא לא חייב ליהיות הכי יפה בעולם, אבל שיהיה לו מספיק קירור. אבל יש לי בקשות מיוחדות, הרבה זמן לא הייתי מעודכן לגבי מחשבים אז אני לא יודע איזה כרטיס מסך הוא הכי טוב, אבל אני רוצה כרטיס חזק כמו הGT8800 ומעבד מרובע ליבות. לגבי מערכת הפעלה, אני לא יודע אם הויסטה יותר טובה או הXP, אז תפתיעו אותי לגבי זה אגב, אם אפשר, תנסו לבנות את המפרט על פי החנ…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, אחותי מעוניינת לקנות מחשב נייד בתקציב של 3,000 ש"ח, אשר ישמש בעיקר ל INTERNET / OFFICE ופה ושם אולי גם צפייה בסרטים. חשוב שהמסך יהיה לפחות 14-15 אינץ' ושיהיה למחשב כרטיס רשת אלחוטי (שנראה לי שזה די טריוויאלי היום בניידים). כמובן שמחשב קל יתקבל בברכה. אודה להמלצותיכם. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אבקש את עזרתכם בהרכבת מפרט למחשב ממוצע שימלא את התכונות הרשומות מטה... תודה מראש לעוזרים! 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? יש אפשרות לחריגה עד 3,500 מעדיף שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים באיכות נמוכה,מוזיקה,בעיקר סרטים (HD) וסדרות. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Age Of Mythology וכו... לרוב משחקי אסטרטגיה... -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1036/1862 FHD גודל מסך 32 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני נכנס לקבוצת מחקר באוניברסיטה בתחום של סימולציות פיזיקליות ואנחנו מחפשים לקנות מחשב נייח לצורך פיתוח. - הפיתוח הוא של סימולציות מונטה קרלו פיזיקליות בעיקר בjava וc/c++ ואולי matlab. יתכן קצת עיבוד נתונים בpython, לא משהו יוצא דופן. - צריך להדגיש שאת העבודה הרצינית אני מריץ על cluster של האוניברסיטה, והמחשב הזה ישמש לפיתוח ודיבוג. - צריך חומרה היקפית כולל הכול (מסך, מקלדת, עכבר) אבל הכי גנרי ובסיסי יספיק. - לא חושב שיש צורך בכרטיס מסך, אבל אתם תגידו לי. - יש די הרבה תוצאות שצריך לשמור, אז מבחינת מקום צריך בסביבות ה-1TB. - אני לא בטוח לגבי SSD כי בשאיפה המחשב ירוץ 24/7 אז זמן העלייה שלו לא קריטי. אם נכנס בתקציב אז יופי. …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, חדש פה רציתי לקבל דעה על מפרט מחשב לגיימינג שקיבלתי מאייבורי בימים האחרונים. המפרט: מארז K282 COOLERMASTER שחור 2X12CM ספק כח 14CM A.PFC MOD SMART 630W THERMALTAKE מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4460 מאוורר למעבד BIGTYP REVO THERMALTAKE לוח HASWELL 1150 H97M-D3H H97 GIGABYTE X2זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ כחול דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב SATA LG DVDX24 DL שחור OEM GH24NSC0B כ.מסך AMD Radeon R9 270 GAMING 2GB-5 MSI זה מסתכם בכ5300 שקל, והתקציב שלי הוא סביב ה6000 (גמיש בכמה מאות).. אשמח לשמוע דעות והמלצות עריכה: מצרף שאלון, מצטער מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני אולי לרכוש מחשב חדש, ולמרות שאני כן מבין יחסית במחשבים, אני לא רוצה להתחיל להתעסק לגמרי במפרט כי אני לא מבין בזה עד הסוף. יש כמה נקודות חשובות לי מאוד שאני לא רוצה להתפשר עליהם במפרט, ואני קודם יציין אותם. לפני כל זה אני אגיד שהתקציב נראה לי נע בסביבות ה6000 ש"ח, כאשר רצוי לעגל כלפי מטה ולא כלפי מעלה, ועדיף אפילו מפרט ב5000. קודם כל אני רוצה מחשב שקט, ואפילו שקט מאוד. יש לי 4 שנים מחשב שעושה רעש של שואב אבק ודי נשבר לי מזה. זה לא אומר שאני רוצה מאווררים שיפעלו חלש או באיטיות, אבל אני בהחלט רוצה מחשב שיהיה שקט ככל האפשר. לאחר מכן, אני פה ושם משחק משחקים. זה לא אומר שאני רוצה את החומרה והדברים הכי חדישים שיש בשוק, אבל אני כן רוצה דברים שיכולים להחזיק לאור…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי5500 (חריגות יתקבלו לשדירוג המעבד או כרטיס מסך) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב500 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) גיימינג א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גיימינג משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים כבדים FARCRY 4 battlefield וכדומה. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)גבוהות5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח אם 299 ש"ח Biostar H67MU3 for socket 1155 - SATA3 + USB 3.0 - VGA/DVI/HDMI o.b מעבד 314 ש"ח [table][tr][td]מעבד Intel Pentium Dual Core G620 FCLGA1155 Box [/td][td] [/td][/tr][/table]זכרון 104 ש"ח Transcend 4GB DDR3 1333Mhz ספק 223 ש"ח Antec EarthWatts EA380 380Watt 80Plus מארז 235 ש"ח NZXT Source 210 Black שחור מקלדת ועכבר 101 ש"ח Logitech WireLess Desktop Set MK250 Retail סט אלחוטי כרטיס מסך 161 ש"ח כרטיס מסך Gigabyte ATI Radeon HD 5450 512MB DDR2 memory and 64-bit memory סהכ 1437 ש"ח איך מפרט שאני בניתי ?אולי אפשר לבנות יותר זול ? מפרט לילד בן 6 , משחקים קלים , קצת איטרנט , סרטים . אני מעדיף שיהיה שקט ומחשב לא יתפוס יותר מדי מקום. במסך שלי יש כניסה DISPLA…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נוכחי בן 8, מקרטע בהצגת יוטיוב ברזולוציות גבוהות. נדרש להחליף. שימושים - מחשב HTPC - סרטים ב-4K, יוטיוב ברזולוציות הכי גבוהות שניתן, הורדות. לעיתים נדירות שימוש באופיס. לא ייעשה שימוש בכרטיס מסך חיצוני. על מה אני לא מוכן להתפשר: כרטיס רשת, מינימום 2.5GB. חיבור HDMI אחד לפחות. מפרט 1 : Gigabyte B660M D2H DDR4 + Intel Core i3 12100 +ביחידה אחת DDR 4 32G = עלות כ-1350 שקל. מפרט 2 : Gigabyte B660M GAMING X + Intel Core i5 13400 +בשתי יחידות Corsair DDR 5 32G = עלות כ-2400 שקל. יכול לקנות את היקר יותר אבל השאלה האם יש טעם ? האם המחשב החלש יותר יחזיק 5 שנים קדימה עבור השימושים שהוזכרו מעלה ? …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לשתף אותי בחדוות דעת עבור מחיר של מחשב מהמפרט הבא : קודם כל , המחשב באחריות והמפרט שלו הוא : Core i7 920 , 2.66 GHZ OCD to 3.7 GHZ turbo boost very stable. Thermaltake V1ax CPU COOLER , temp stays very low. Thermaltake ARMOR MX CASE Asus P6T mother board , 3 slots for GPU . supports 3 way SLI. or Crossfire . 6GB DDR 3 Patriot viper extreme version ( can be upgraded to 12 or 24GB if you want) AMD/ATI Sapphire HD 6850 ( can be upgraded to cross fire or replaced to NVIDIA 3 way SLI) 500GB HDD WD 7200 RPM ( you can add your own if you want) 550W PSU DVD RW (LG) תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי מחפש לבן שלי בן 8 מחשב יד 2 לפורטנייט. אשמח לדעתכם איזה מחשב מבחינת יד 2 עם איזה מעבד ואיזה כרטיס מסך שיהיו בתקציב של עד 2000 ש"ח. ראיתי שהרבה מוכרים מחשבים רק לא יודע מה יהיה לו טוב. לא מחפש להוציא אלפי שקלים ועל מפרט מפלצתי... ראיתי ביד 2 מישהו שמוכר מחשב שלו מעבד i7-7700 כרטיס מסך 1050ti 4GB זכרון קינגסטון 16GB ספק 500W שאר הדברים לא כאלו רלוונטים (HD SDD וכו'....) מארז ZALMAN השאלה שלי אשמח לחוות דעת מה ערך ריאלי לקנייה של מחשב כזה בהנחה שמעבד בן 6 וכרטיס מסך בן 7. מבחינת שנת יציאה. ואם הוא יסחוב בצורה סבירה פורטנייט. תודה מראש לכל העוזרים :-)
-
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
זאת ההצעה שהביאו לי: אני אשמח אם תתנו הצעות ותשנו את המארז (לא קומפוס או איך שיקראו לזה...) ותנסו לשנות את הכרטיס מסך לX800-XL מבלי לפגוע בחלקים חשובים.. 6731 AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray 819.00 ¤ 1 819 ¤ 1 7024 DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard 699.00 ¤ 1 699 ¤ 2 5439 Gigabyte FX6600GT GV-NX66T128D PCI-e 128Mb Bulk Video Card 999.00 ¤ 1 999 ¤ 3 5132 HEC (Herolchi) 425VD-T 2 fan Low-Noice Power Supply 329.00 ¤ 1 329 ¤ 4 6221 Igloo 7200 CPU Cooler for AMD Athlon 64/939 59.00 ¤ 1 59 ¤ 5 3117 Logitech MX510 Blue High Performance PS2 | USB Optical Mouse 209.00 ¤ 1 209 ¤ 6 1222 Microsoft K4900124 Multimedia Keyboard 89.00 ¤ 1 89 …
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב אז המפרט שלי כמו שאתם רואים הוא בחתימה. ויש לי לפני זה כמה שאלות.. יש לי עכשיו DDR400. אבל ראיתי שיצא DDR600 אפילו אבל שמעתי שיש לו תיזמונים פחות טובים מ DDR400. אז הזיכרון שיש לי עכשיו הוא הכי מהיר?? ויש לי ABIT IS7-E.. הלוח אם הזה מספיק מהיר או שצריך יותר?? אה וגם המעבד גם הוא מספיק טוב למשחקים?? כאילו לא יהיה לי בעיה?? ראיתי השוואת מעבדים וראיתי שהמעבד שלי לא רע בכלל.. בהשוואה ל-2.8 AMD 64 BIT אז לפעמים שלי עוקף ולפעמים ה AMD עוקף במשחקים אבל לא משהו בהרבה. וכרטיס מסך אני רוצה להחליף למשהו יותר טוב.. אני יכול להשקיע בכרטיס מסך עד 2000 ש''ח זה אפשרי שאני יוכל עם הכרטיס הזה שאני רוצה לקנות להריץ משחקים על HIGH 1280?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?400$ א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה יומיות, הקרנת תכני HD. מחשב שיהיה מסוגל להריץ אקסל עם המון גליונות ופונקציות. אפשרות לגיימינג זה יתרון, אך לא גורם מכריע. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש מאסיבי באקסל ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לכל היותר OverWatch ולא חייב אפילו בהגדרות הגבוהות, כמו שצוין, זה לא אספקט להתחשב בו. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר,…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך שתעזרו לי להרכיב מחשב עד 6000 ¤ המחשב ישמש לעבודה גראפית (Photoshop, Premire, Flash, בעתיד יכול להיות Lightwave). המפרט כולל מסך + ציוד היקפי אני חשבתי על המפרט הזה מהמפרטים המומלצים. פריט דגם מחיר בשקלים כולל מע"מ מעבד AMD Athlon64 (S939) 3000+ *Venice* 64bit 1800MHz, 512kb 1600MHz HTB - Tray + TT TR2 fan - 3Y Warranty 860 לוח אם Socket939 - nVIDIA nForce4-Ultra - DFI Infinity NF4U - 3Y Warranty 680 זיכרון פנימי 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 זיכרון פנימי - מודול שני 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - TMD7608F8E50I-D-B - 3Y Warranty 300 דיסק קשיח 200GB - SATA-II - 7200RPM - 8MB - Samsung SP200…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הבנתי שיש תקנים שונים לרשת האלחוטית, כנראה שהנפוץ יותר היום זה 802.11n אבל החדש ביותר זה 802.11ac. יש טעם לקנות בארץ לפטופ חדש שלא תומך ב-802.11ac? זאת אומרת, עד כמה התקן הזה נפוץ בארץ? ואם הוא לא מאוד נפוץ, האם למישהו יש הערכה גסה עוד כמה שנים זה כן יהיה מספיק נפוץ בשביל שזה יהיה חשוב שהתקן הזה יהיה כלול בלפטופ שלך? תודה מראש, ושבוע טוב!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? משחקים כבדים, לימודים * גודל המסך? 14 או 15.6 * רזולוציית המסך? לא קריטי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? * משקל רצוי? פחות מ2.4 * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * Bluetooth? * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? * כונן אופטי? * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם : בלי מסך מגע וכאלה תודה לכל העונים רצוי בסביבות ה4000 .. 4500 זו חריגה רצינית.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בתקציב 6000-6500 עם מסך ועם הכל. רצוי כרטיס מסך שיכול להפעיל את כל המשחקים עד לחופש הגדול כי אחרי זה אני משנה לתומך DX10, ורצוי מעבד DUO CORE תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש לקנות תחנת עבודה שלhp, מישהו התנסה פעם בקניית מחשב מebay? זה אמין? אפשר לקנות בשקט? זה עדיין משתלם גם אחרי המשלוח ומיסים, החסרון זה אחריות כמובן. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
האם מישהו מכיר את הניידים מהמותג INFINITY נמכר ע"י אייבורי אבל אני לא מצליח למצוא אתר בית וכזה... בכל מקרה יש להם GFORCE 8600 ב 7 וחצי אלף... אבל אני לא יודע איך האיכות של הנייד כולו..?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות את המחשב הזה מאמזון , אך מעולם לא רכשתי מאמזון מוצרים, קל וחומר מחשב נייד . אני מאמין שלא אמצא מחשב שנותן לי תמורה גדולה יותר למחיר מזה בהתאם לצרכים שלי כמובן - גיימינג בינוני. רציתי לדעת יותר על תהליך הקנייה מאמזון - במידה ויש לי מכר שטס לארה"ב - אני אוכל לדלג על המשלוח והמע"מ? אני מניח שכמה ממכם עשו זאת - אני רוצה לשמוע על נסיונכם . http://www.amazon.com/gp/product/B015PYYDMQ/ref=ox_sc_mini_detail?ie=UTF8&psc=1&smid= 0 תודה רבה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-