עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by eladelad,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם! אני צריך כרטיס מסך וזוג מודולים של זכרונות בשביל משחקים כבדים וכ'ו עד 2K פחות או יותר המערכת שיש לי כיום Intel(R) Core(TM) i5-4570 CPU @ 3.20GHz Gigabyte H87M-D3H Kingston 1333 Mhz שני סטוקים של 4G NVIDIA GeForce GTX 550 Ti sandisk ssd plus 480gb Windows 7 Ultimate אשמח להמלצות תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. אני מחפש ביומיים האחרונים לקנות נייד שישמש ללימודים ובעיקר לשימוש ביתי. אני סגור על הגודל של 15 אינץ' וראיתי שישנם דגמים שמגיעים עם מקלדת מלאה כולל מספרים בצד וחלק לא. אם אני מתכוון לעבוד קצת עם אקסל מה אתם ממליצים לי לקחת? יש הבדל קריטי בין מקלדת מלאה לחלקית? כי ראיתי דגם טוב של דל אינספיריון שמגיע עם מקלדת חלקיץ

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by lerhand,

בניתי לי את המפרט הבא (אני לא גיימר אבל אני צריך מחשב ליישומי גרפיקה) רציתי לשמוע מה דעתכם ומה כדאי לשנות 1 Intel Core 2 Duo 6400 - 2.13 GHz - 2MB cache - 65W - LGA775 1,410.98 ש"ח 1 GIGABYTE GA-965P-DQ6 (965P) - ATX 1,465.58 ש"ח 2 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original 1,197.99 ש"ח 1 LEADTEK Geforce 7300 GT 256MB DDR (128bit) TV OUT/DVI - RETAIL 490.00 ש"ח 1 WD 320GB-16MB KS - 7200RPM S-ATA II 617.07 ש"ח 1 NEC DVD-RW NEC ND 4570 x16 (BLACK) DUAL LAYER - BULK 239.01 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 5 CAC-T05 407.39 ש"ח 1 Thermaltake - Silent Purepower 420W (W0008) - Active PFC 365.77 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום הסיפור שלי הוא כזה : אני רוצה להרכיב מחשב נוסף בכדי שישמש בעיקרון לתוכנת השרת של Microsoft 2003/2008 , ואולי גם גלישה והורדה באינטרנט וזהו. ז''א המחשב יהיה כמו שרת כזה ביתי והמחשב הראשי שלי יהיה כמו תחנת עבודה המקושרת למחשב בו יהיה מותקן השרת אני לא כתבתי מה התקציב שלי בכותרת כי פשוט אני לא יודע כמה יכול לצאת המחיר בשביל מפרט למטרה זו , אני מצפה שאתם תעזרו לי ותגידו כמה זה יצא במחיר ואיזה מפרט מתאים , אני רק מנחש שבשביל שרת בלבד המפרט לא צריך ליהיות יקר וחזק מידי , אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה. אני רק אוסיף קצת פרטים : 1. לא אכפת לי מאיזו חנות יהיה המפרט 2. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי 3. השקט של המחשב לא חשוב לי 4. לא צריך שום ציוד היקפי ולא צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. טוב אז קודם כל תודה לכל מי שיעזור לי. לפני כמה חודשים רציתי לקנות מחשב ועכשיו כבר כל המחירים השתנו והמצב לטובתי. התקציב כאמור עד 5500 ש"ח ללא ציוד היקפי (מקלדת ועכבר כבר יש, ואני משאיר בסביבות 1500 ש"ח למסך ולרמקולים, ואולי אני אפילו לא יקנה רמקולים בשלב הזה כי אני לא יכול להוציא יותר מ7 על הכל). שימושים : אינטרנט...משחקים (לא גיימר ענקק אבל חובב משחקים)...תוכנות פשוטות ובינוניות(אייסי אופיס וכל אלה...) וזהו שימוש כללי. דרישות: אני לא מתכוון לשדרג את המחשב שאני יקנה ב5 שנים הבאות אז חשוב שיהיה חזק...בינתיים לא מתוכנן OC אבל בטווח הרחוק כן כי המחשב יחלש כבר מעבד מרובע ליבות לוח אמ- אם יש דגם של 965 שתומך במרובע ליבות אז עדיף כי גם ככה אני לא צריך לשדרג בעתיד...אם לא …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itay_izra,

שלום מחפש מחשב נייד חזק ויחסית לא יקר. תקציב : '1000-1200$ מסך 14'' חשוב שיהיה דק. זיכרון :8-16gb לפחות Hdd : 1t כרטיס מסך סבבה (שיריץ gta v ומשחקים חדשים יחסית) * המחשב ישמש בעיקר ללימודים וסרטים. לכן הכרטיס מסך לא צריך להיות כזה טוב אבל שיריץ משחקים בצורה בינונית לפחות. אשמח לקבל המלצות על דגם טוב . ואם מישהו מכיר מקום טוב שמומלץ לקנות ממנו אשמח לשמוע . תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. דבר ראשון שלום וברוכים הנמצאים! אני מעוניין לרכוש מחשב בתקופה הקרובה, הכנתי מפרט הייתי רוצה לשמוע את דעתכם אם יש משהו שהייתם משנים ואם בכלל שווה לקנות מחשב בתקופה הקרובה מכיוון שאני רואה שמעבדים חדשים עומדים לצאת בקרוב וכמו-כן כרטיסי מסך האם שווה לחכות להוזלת מחירים או לטכונלוגיה מתקדמת יותר או שכדאי לקנות עכשיו? תודה מראש! וזה המפרט... INTEL QUAD CORE Q6600 BOX - 1507 מעבד ASUS P5N-E SLI - 720 לוח אם KINGSTON DDR2 800MHZ CL5 (1GBx2) - 608 GIGABYTE GEFORCE 8600GT 256MB - 750 W.D 320GB WD3200AAKS - 439 DVDRW LG H55NK X20 - 235 FLOPPY - 59 NEC DVD X16 - 110 RAIDMAX NINJA BLACK 120MM NO PS - 462 ELT500AWT LIBERTY 500 - 590 ZALMAN CNPS8000 קירור למעבד +בדיקה והרכבה 120 ש"ח סה…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by jambo7,

מעבד לוח מארז כרטיס מסך gf4 זיכרון 256 ddr דיסק קשיח cd 52x מקלדת עכבר אופטי מסך 17 רמקולים פשוטים המחשב מיועד לילד בגיל 12 אני מבקש פירוט בקשר למהירות הזיכרונות ולFSB של המעבד והלוח תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by galh_5,

שלום בניתי מפרט לחבר מה אתם אומרים שימושים למשחקים ושימוש ביתי רגיל מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 960 960 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 1 450 450 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB V-Data 2 300 600 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 950 950 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 350 350 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 240 ספקי כו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי.. אז המחשב הוא בעיקר לעריכת תמונות ולעבודה עם תוכנות כמו לייטרום ופוטושופ. לא נראה לי שיהיה OC בשימוש הזה. אני רוצה לדעת אם הרכיבים מספיקים מתאימים לשימוש הזה? והייתם ממליצים לשדרג ללוח-אם אחר? או שהוא גם טוב.. אני רוצה גם להוסיף SSD אבל לא החלטתי על איזה. אשמח גם להמלצות נוספות.. תודה [ATTACH=CONFIG]7806[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מעבד Skylake I7-6700 3.4 - 4GH 8MB chace לוח של Gigabte z170x - gamer3 זכרונות 2x8 kingston hyperx 2666 המחיר שמציעים לי לחומרה הזו זה 2500 שקלים ועוד שאלה האם הלוח הזה יכנס לי בתוך המארז הישן שלי? יש לי מארז של termaltake שהיה בו לוח msi x58 eclips sli תודה מראש לעונים וסליחה עם עברתי על כמה חוקים

14. Started by guy922,

שלום מביני עניין. אני מנסה לבנות מפרט למחשב גיימינג. זה מה שיש לי בינתיים האם הכל עובד ביחד? יש משהו שאפשר לשפר? כדאי לשנות? האם יש חשיבות למפרט עם רכיבים של אותה חברה? (מפרט מבוסס קורסייר למשל) תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by ashkenazone,

בלי ציוד היקפי בכלל אם אפשר (עם דגש על לא חשוב כ"כ) שהמארז יהיה יפה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by exercise,

יש לי בעיה, משום מה המעבד כל הזמן עובד בקצב המקסימלי, כאילו אין SpeedStep, גם על בטרייה, התקנתי את ה Power Managment Driver אבל זה לא עשה כלום...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yakim Peled,

1. איך אני מעביר אליו קבצים מהמחשב האישי? 2. האם יש לו חריץ USB? 3. איך אפשר לשים לו עברית? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by k-o-b-y,

סופית, אחרי הרבה דחיות, אני קונה בפסח מחשב חדש, ללא ציוד היקפי וללא צורב (יש לי כבר). המחשב ישמש בעיקר למשחקים, תכנות, קצת עריכת גרפיקה (לא משהו רציני). חשבתי על המפרט הזה: מעבד: [intel Pentium 4 2.4GHz 512K 533MHz [1335 לוח אם: [Gigabyte GA-8SQ800 Ultra sis 655 [833 זיכרון: [Geil 256mb pc2700 333mhz X2 [255*2 הארד דיסק: [WD 80GB 7200RPM 8 MB special version [668 כרטיס מסך: [Hercules 3D Prophet 9500 Pro 128MB [1354 כרטיס קול:[Hercules Gamesurround Fortissimo 7.1 [306 מארז: [Dragon DX-01BD Tower [453 ספק כוח: [HEC 300ART WATT PSU [189 כונן דיסקטים: TEAC FLOPPY DRIVE 1.44 [67] די וי די: [LITE-ON DVD 16*48 Retail Black [270 סה"כ: 5975 יצא 200 יותר, לא נורא המחירים מ[צונזר]…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DaMeN,

אני רוצה מפרט של מחשב ב6000 ש"ח שיהיה רק המחשב, בלי מסך וכאלה, ובלי מארז. אני רוצה שהוא יוכל להפעיל את כל המשחקים החדשים. תודה רבה לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by davidreznic,

אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נטבוק בשביל אמא שלי. חברה שלנו נוסעת לארה"ב בחודש הבא והיא תוכל לקנות אותו שם, השאלה כמה זה ישתלם? אין דרישות מיוחדות-חוץ מהרזולוציה המינימלית שצריכה להיות 1024*768, עדיף שהוא יגיע עם BT, מצלמה ומיקרופון מובנים אבל ממה שראיתי זה כבר סטנדרט בכולם. הנטבוק ישמש לאנטרנט, אופיס, סקייפ-לא יותר מזה. אם להזמין בארה"ב זה אכן יותר משתלם, אשמח לקבל המלצה לחנות. תודה מראש ושבוע טוב

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by aradgonen,

שלום כולם! אני מתכוון לרכוש מחשב נייד של HP דגם G62-234DX אני רואה במפרט שהכל טוב ויפה... המחשב מגיע עם 4GB זכרון DDR3 ומעבד I3 אך כרטיס המסך הוא של אינטל מדגם: Intel® HD graphics ככה כתוב בבסט ביי.. כרטיס המסך מגיע כמובן עם HDMI ורמקולים של Altec Lansing משהו כזה... וזכרון מורחב בעזרת המחשב עד 1696MB עכשיו בקיצור אני לא יודע אם כרטיס המסך יספיק לי כי אני רוצה להפעיל משחקים בסיסיים ככה.. האם הוא יתאים? בתודה מראש, ארד גונן נ.ב. אם יש לאחד מכם רעיון על מחשב יותר טוב עד 550$ אז אתם מוזמנים לכתוב..

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Slash87,

אז, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. עקרונית אני סטודנט ואני מחפש מחשב שיחזיק לי(מדיי פעם אשפר אותו מעטת כנראה גם יהיה מעט OC). ראשית אומר שכבר יש לי מארז - fractal design r3 וגם ספק כוח - corsair cx430 המחשב מיועד לתכנות אבל גם למשחקים (גרפיקה סבירה, לא מטורפת) אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד כשבועיים אז נראה לי שכעת זה הזמן המתאים להתייעץ. אני דיי סגור על המעבד ועל ההארד דיסק. לגבי כל השאר (במיוחד לוח אם וקירור) אשמח לשמוע הצעות. לגבי המחיר, אני לא בטוח כמה אני רוצה להוציא, הייתי רוצה להוציא כמה שפחות, אבל עם זאת ייתכן ששווה לי להשקיע מעט יותר. אשמח להצעות ממכם. הוספתי מפרט שסתם בניתי, שימו לב שחסר לי כרטיס מסך שיש להוסיף... תוגה! דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Avivf88,

היי, אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים) בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$). עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות). ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by AlcaTeL,

http://www.asus.com/Notebooks/Multimedia_Entertainment/N55SF/#specifications ‎ Memory‎ ‎4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096 MB), Up to 8 GB‎ ‎ HD‎ ‎750GB (SATA) 7200rpm‎ ‎ Display‎ ‎15.6'' 16:9 Full HD (1920x1080) LED Backlight‎ ‎ GPU‎ ‎NVIDIA® GeForce® GT 555M 2GB DDR3 VRAM‎ ‎ Optical Device‎ ‎Super-Multi DVD‎ ‎ Webcam‎ ‎HD Web Camera ‎ ‎ Audio‎ ‎Bundled SonicMaster subwoofer‎ ‎ Built-in Speakers And Microphone‎ ‎ Bang & Olufsen ICEpower®‎ ‎ SonicMaster‎ ‎ Lan‎ ‎10/100/1000 Base T‎ ‎ Bluetooth‎ ‎Yes, Built-in Bluetooth™ V3.0+HS ‎ ‎ Wireless‎ ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ ‎ External Ports‎ ‎1 x Microphone-in jack‎ ‎ 1 x Headphone-out jack (SPDIF)‎ …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. היי אני מתחיל עוד כמה חודשים ללמוד הנדסאי תוכנה... ואני צריך מחשב נייד מה אתם ממליצים לי? אני מחפש משהו שישרת אותי טוב לשנתיים לימודים בצורה הטובה ביותר.. ככה שהתקציב נתון לרשותכם כי אין לי מושג מה אני הולך ללמוד שם.. אבל בכל מקרה אם אתם ממש מתקשים אז בערך 5000 ש"ח

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים