ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
היי - אני מתחיל ללמוד ומחפש לאפטופ איכותי שישמש אותי. להלן השימושים העיקריים: הרבה גלישה באינטרנט, תוכנות OFFICE למיניהן, צפייה בסרטים (גם ב- 1080p כסטרימר), אופצייה למשחקים (למרות שלא קריטי, אני כבר לא משחק), יכולת להפעלה של מספר תוכנות במקביל: פוטושופ, תוכנת הורדה, וורד, דפי אינטרנט וכו'. כמו כן, ניתן להניח שאני אשתמש בו בסופו של דבר בתוכנות מתמטיות (שאני לא יודע אם הן מעמיסות מאוד על המחשב) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? - לא מהותי במיוחד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה זמן פחות או יותר מחזיקה סוללה רגילה? הייתי שמח לשמוע לפחות על אפשרות של סוללה חזקה יותר שתחזיק ככה 3 וחצי שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) - …
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
cתקציב מקסימלי למחשב - 2850שימושים, למה מיועד המחשב? (לסמן באדום)משחקי רשת/ משחקים כבדים/ עבודה משרדית/ עבודה גראפית/ קידוד וידאו/ מערכת HTPC/ אחר (נא לציין)/.- במידה והמחשב מיועד למשחקים, נא לציין באילו משחקים תשחקו – tf2 bf3 bfbc2 crysis 2 - במידה והמחשב מיועד לתוכנות גראפיקה ועריכה, נא לציין באילו תוכנות תשתמשו - OverClock/אוברקלוק (ביצוע המהרה לרכיב מסויים במערכת) - האם מתוכנן אוברקלוק על המחשב החדש? לא- במידה וכן, נא לציין על איזה חלק יבוצע אוברקלוק:- האם לקונה יש ידע בביצוע אוברקלוק?ציוד היקפי - - מהו גודל וסוג המסך שיתחבר למחשב?(מומלץ לציין גם דגם) 1920 על 1080- איזו מערכת רמקולים תחובר למחשב? (לסמן באדום) 2.0/2.1/4.1/5.1 אין לי רמקולים יש לי אוזניות tt shockone …
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום רבותי. אני לא אלאה אתכם בפרטים אבל כרגע יש לי מסך פלזמה עם יציאת VGA בלבד. (אמורה להיות מחוברת אליו קופסא, אבל היא מתה. נשאר רק מסך 42"). אני וחברתי לא מנויים ולא משתמשים בשום טלוויזיה (HOT / YES) אנחנו רוצים להשתמש בטלוויזיה לסרטים בלבד. במקור רציתי להשתמש בסטרימר - אבל לסטרימרים אין יציאת VGA ו ממיר עולה עוד כמה מאות שקלים. כרגע אני שוקל פתרון בצורה של מחשב-קולנוע. הדרישות: תקציב - ~1000 ש"ח. זה בערך מה שיעלה לי סטרימר + ממיר. הרבה מעל המחיר הזה - כבר אין טעם. חיבור החוצה - ווידאו: VGA. למרות שלא נראה לי שיש מחשב בלי קול: סטריאו. יעמוד בסלון - לכן צריך להיות אסטטי ושקט. כנראה שצריך גם שלט. לא משתמשים בטלוויזיה לכן אין צורך בכרטיס. תודה רבה, גרג.
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/6zg41am2 זה המפרט. תגידו לי המלצות אחרונות. בקשר לOC, בקשתי כמו שאתם רואים מTMS שיבצעו OC הם אמרו שהם יעשו זאת ל4.3 הספק כוח מספיק חזק? מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
בוקר טוב, אני מתלבט בקניית במחשב הזה, אני צריך בבקשה שתעזרו לי להחליט.. שם המחשב: Lenovo IdeaPad G570 M513PIV מפרט: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12924[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/td][/tr][/table] מחיר: 3150 ש"ח שימושים: עריכת מוזיקה, משחקים כבדים, אינטרנט ותכנות.מתכנן לשחק במשחקים החדשים שיצאו: Assassin's Creed, GTA משחקי מכוניות כבדים למיניהם... המשחקים על איכות שאני אוכל לשחק בהם חלק והם לא יתקעו לי. אני מתכנן לקנות את המחשב הזה, והמליצו לי לא לקנות HP כי הוא מתחמם מהר.. וב-Dell לא מצאתי בטווח מחירים שלי מחשב מתאים. השאלה שלי היא: האם המחשב הזה יוכל לעמוד במעמסה של המשחקים והתוכנות שבהם אעבוד, ה…
-
- 22 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום , אני מתכנן על קניית מחשב חדש, הבקשה שלי היא לקבל חוות דעת שלכם בנוגע לחנויות וחברות שונות מהן אפשר לקנות חלקים במחירים הגיוניים ואפילו זולים עם אחריות,איכות ושירות טוב. את המחשב אני ירכיב לבד אבל אני מחפש חנות שבאמת מספקת ללקוח את הטוב ביותר שאפשר לקבל...לא משנה לי באמת באיזה אזור בארץ העיקר שאחרי שאני יקנה את החלקים והמפרט אני יהיה מסופק מהחנות עצמה. אני מצער אם הדיון לא קשור לפורום הספציפי הזה,אבל בכל זאת אשמח לקבל מכם חוות דעת על חברות וחנויות שזכיתם לשירות ואיכות מוצרים טובה עם אחריות שאכן ממצה את עצמה ושווה את הכסף. המחשב שאני מתכנן לבנות הוא בעיקרון HIGH END אז מן הסתם שאני מצפה שהחנות תספק את מה שאני מבקש ולא תבלבל את המוח שעדיף ככה או ככה או ככה. בנוסף ל…
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אז ככה יש לי כרגע e8400 3.7ghz gigabyte ep43 ds3l corsair 550 hx evga 9800gtx 512 4gb ddr 2 800mhz g.skill אני מעוניין בשידרוג שיוכל להריץ BF3 בלי בעיה כמה אני יכול להוציא על השידרוג עד 2500 שקל אבל תתנו הצעות שיהיו גם טובות לטווח הארוך תודה.
-
- 4 תגובות
- 811 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כמה שצריך... ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותוכנות עריכה בסיסיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). פוטושופ, סוני ווגאס פרו 10 (תדיר) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.BF3, CRYSIS 2 וכל משחק חדש שעומד לצאת -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080, 23 " -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 12 תגובות
- 888 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עדיף שלא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ,gta, need for speed, rollercoaster (החדשים) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? גבוהות, אם זה מייקר מידי אז בינוניות ובתגובות אשמח אם תגידו לי עם אילו הגדרות גרפי…
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
1. מערכת מחשב - (3YL) 2. לוח אם - (INTEL Cold Lake ATX DH67CL (LGA 1155 לוח אם למעבדי Intel® Core i7 /i5 / i3 2nd generation LGA1155 Form Factor ATX Intel® H67 Express Chipset Intel® Rapid Storage Technology (Intel® RST) for RAID 0, 1, 5, and 10 Dual channel memory DDR3 /1333/1066 - 4sockets/32GB max מתאם גרפי - DVI-I and HDMI* connectors for processors with Intel® HD Graphics 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 One serial port header One parallel port 3x SATA 2.0, 2xSATA 3.0 3x PCI, 2xPCI Express 2.0x1 ,1xPCI Express 2.0 x16 12 יציאות (6 קדמי + 6 אחורי) USB2 על לוח האם (השימוש מוגבל בהתאם למגבלות המארז) · Two USB 3.0 ports · One eSATA 3.0 Gb/s port כרטי…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי לפני כשבועיים DELL INSPIRION N5110 CORE I7 2630QM NVIDIA 525M 1GB ואחרי כשתי דקות משחק בקרייסיס הוא מתחמם לרמות של 95 מעלות הן במעבד והן בכרטיס, וכמובן ששאר הרכיבים מתחמים גם אבל לא לרמות כאלו. הטמפ' הנ"ל נשמעות לי גבוהות ביותר במיוחד לאור העובדה שבשימוש רגיל הטמפ' לא עולות על 66. קראתי באינטרנט שרוב המחשבים מתחמים כך אבל למעט הבלאי הברור שקורה למעבד ולשאר הרכיבים לא כתוב אם זה מסוכן. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בן דוד שלי צריך מחשב נייד לבית הספר מכיוון שיש לו בעיות כתיבה. השימוש העיקרי יהיה אופיס\אינטרנט. שימוש משני משחקים\שירים\סרטים. אם אפשר לשים דגש על סוללה ומשקל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש המלצות למחשב נייד לקניה בארה"ב בסכום של 900$ לבחורה הקנייה היא ישירות מחנות אז אין צורך משלוחים וכו' * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), ואולי משחקים קלים, הרצת סרטים, ושיהיה נוח לנייד אותו * גודל מסך: 13" * משקל: המחשב הוא לבחורה אז משקל מינימלי(אבל לא על חשבון יתרונות אחרים) * זמן סוללה: כמה שיותר עבור שימושים של אינטרנט ואופיס * יציאות מיוחדות: HDMI אבל לא חובה * גודל דיסק קשיח: לפחות 320G * אחריות: הקנייה היא מארה"ב אז אחריות שתקפה גם לארץ, אם צריך תוספת מחיר לאחריות אז כחלק מהסכום
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי?6000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, skyrim,rage -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680*1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות…
-
- 5 תגובות
- 767 צפיות
-
-
אהלן, רציתי להתייעץ בנוגע לקניית מחשב נייד, עברתי על כמה מחשבים באתר של אייבורי וקספ, יש לי כמה התלבטויות: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7537&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=6693&CatCode=315 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5402&CatCode=315 גם רציתי לשאול עד כמה משמעותיים ההבדלים בין המחשבים, וכמה קריטי הRPM בדיסק הקשיח, למשל יש שם 5400 ו 7200, למחשב שלא מיועד למשחקים כבדים. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
רקע: הסיטואציה היא כזו: יש לי מחשב נייד בן 4 בערך, עם מעבד C2D 1.5GHZ, זיכרון בנפח 2GB וקשיח 120GB עם כ.מסך X1100 של ATI, הוא מריץ WIN7, ועובד לאט, הצ'יפסט לא תומך במעל ל2GB, הצורב DVD מת, והוחלף במשהו שהיה זרוק לי פה, שקורא, אבל נכשל בכל כתיבה. בהתחלה חשבתי לקנות לו צורב וקשיח של 500GB 7200RPM, אבל זה לא יעזור לו מבחינת המעבד החלש וכמות הRAM הנמוכה. בסוף, החלטתי לתת אותו לאחותי שתהיה סטודנטית בקרוב, ולא ממש צריכה מעבר למה שהמחשב הנ"ל מסוגל לתת לה, היא תצטרך בסך הכל אופיס, קצת אינטרנט וצפיה בשטויות שהיא מורידה. אני עדיין לא סגור על עצמי מבחינת צרכים ותקציב, אבל זה יהיה אחד מהשניים הבאים: א. מחשב חזק למדי ב3800-4000 ש"ח שיאפשר גם עריכת וידאו וקצת משחקים. ב. מחשב פשוט למד…
-
- 9 תגובות
- 951 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודשיים התייעצתי עם החברים כאן לגבי שדרוג מחשב - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=503451.0 לצורך הרענון, המחשב בן שלוש: [table][tr][td]מעבד:Intel Core 2 Duo E7200 2.53Ghz Penryn BOX [/td][/tr][/table][table][tr][td]קירור למעבד:Arctic Cooling Freezer 7 Pro [/td][/tr][/table][table][tr][td]לוח אם:Gigabyte GA-P35-DS3L [/td][/tr][/table][table][tr][td]מארז:ANTEC SONATA II 450W [/td][/tr][/table][table][tr][td]זיכרון:A-Data 1GB DDR2-800 Vitesta HeatSink CL5 [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]כרטיס מסך:Sapphire Radeon 4850 512MB DDR3 Retail [/td][/tr][/table] בסופו של דבר, הגענו למסקנה כי המקסימום האפשרי הוא שדרוג כר…
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
מטרות המחשב? מחשב למטרת טיול מסביב לעולם עם מה שמשתמע מכך -חיבורי רשת ,אלחוט,מאיץ גרפי טוב (לעריכת תמונות) וכו'. בעתיד אמור לשמש אותי כמחשב סטודנט. * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עד 2.5 ק"ג * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה של לפחות 3 שעות בעבודה אינטנסיבית * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 G * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא *הערות: מצלמה מובנית -חובה מקלדת נוחה להקלדה ממושכת תקציב סביבות 3000 ש"ח ניתן לכלול מערכת הפעלה Win 7 64 bit . תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 686 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?400 מקס 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית, תכני HD,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).photoshop , ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?לכלול הכל 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 5-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/א…
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
טוב שבוע לפני קנייה אני אשמח לחוות דעת על מפרט שהרכבתי עם חבר שלי שנראה לי הכי מתאים רק לציין אני לא בטוח אם הספק כוח הזה יספיק ל-oc אז אני אשמח אם תגידו האם יש צורך לשפר ועוד דבר,אני הולך להוסיף עוד שני סטיקים של זכרון בעתיד הקרוב הנה טופס שתבניו למה אני רוצה את המחשב: 1. מה התקציב המקסימאלי?4500 עם אפשרות לחריגה מעטה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים ל…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ניתן לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח מקס'. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? המחשב יחובר לטלוויזיה בחיבור HDMI בעיקר לצורך הצגת סרטים ותכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר יומיומי, ימוקם בסלון, רצוי שיהיה שקט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא:מקלדת,עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש צורך במקלדת, עכבר ואריזת מחשב בעיצוב יפה (ימוקם בסלון משפחתי). 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?…
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-
-
שלום, מחפש מפרש לשרת איכסון קבצים לל צורך ב- RAID. התקציב 1000-1200 ש"ח. שימוש עיקרי סרטים וסדרות והזרמה לסטרימר. עבודה 24\7. כונן פנימי 1 גדול (בהמשך יתווספו). מערכת ההפעלה תהיה על כונן אחר קטן יותר שכרגע כבר יש ברשותי. תודה נ.ב. חנויות מאזור פ"ת או כאלו הניתנים לרכישה דרך האינטרנט עם משוח לבית גם מתקבלים בשמחה.
-
- 5 תגובות
- 723 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש, חזק למשחקים. בניתי מפרט מכמה המלצות שקיבלתי מחברים ומכמה שבפורומים פה, מבקש ביקורת. לא מתוכנן OC, ולא שדרוגים עתידיים מעבר לרם או דברים שכל לוח אם בסיסי מספק. דגם מחשב: computer מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman CNPS9500A LED http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=5237 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8P67-M B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12296 זכרונות: DDR3 1600Mhz 2x4GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13540 דיסקים קשיחים: We…
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על דגמים. התקציב - 3500 אבל גמיש. שימושים: בעיקר גלישה ועבודה על תוכנות כמו אופיס. לפעמים צפיה בסרטים. חשוב לי שיהיה מחשב חזק שיוכל להחזיק הרבה משימות בו זמנית. גודל המסך: 14" משקל: רצוי שיהיה די קל כי אני הולך להסתובב איתו הרבה זמן סוללה: שיחזיק לפחות 3 שעות בלוטות' וצורב DVD: רצוי אך לא חובה לא צריך יציאות מיוחדות HD: לפחות 500GB תודה על העזרה
-
- 3 תגובות
- 748 צפיות
-
-
צהריים טובים אני מתכנן לרכוש מחשב חדש. באופן מפתיע נתקלתי בבעיה למצוא לוח אם עם יציאת eSATA במחיר שפוי (500 ש"ח ומטה). מצאתי רק את הלוח של אינטל שמספק הכל במחיר ראציונלי. האם הלוחות של אינטל אמינים? 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? +100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Mass Effect 3(כשיצא), Fallout 3, Shooters -מהי הרזול…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-