עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by B0o!,

המפרט שלי כרגע: AMD 64bit 3000+ VeinceCore GigaByte K8NF-9 [K8Triton Series] 512RAM Dual Channel [256X2] GeForce 6200 TC 256mb זה מה שבאמת חשוב לי שמחשב... אז ככה אין לי תקציחב כמעט בכלל אבל החלטתי שאני חייב לגרד כסף איכשהוא ולשדרג! או את הכרטיס מסך או את הזיכרון! בגלל שבמחשב משמש אותי בעיקר לעיצוב גרפי כבד ומשחקים כבדים... ובגלל שכ"מ שלי לוקח זיכרון פיזי אז יש לי מלא Memorey Lost... אז ככה מה יותר כדי לשדרג כרגע? ואיך? ולאיזה? כרטיס מסך? [אני חשבתי על ה7600] או זיכרון?? תביעו את דעתכם ותביאו את האופציות הכי טובות לדעתכם!!! תודה לכל העוזרים!!!!!!!!

• 2 תגובות
    • 563 צפיות
  2. Started by tom776,

שלום, אני מחפש מחשב נייד dell Inspiron 1520 8600M http://www.notebookclub.co.il/prod-ins-1520-8600-250.htm הבנתי שבחנות הזו כבר אין... מישהו יודע מי משווק ואיפה אפשר לקנות אותו? וכמו כן אשמח לקבל חוות דעת או המלצה על מחשב טוב עם מפרט דומה. תודה

• 4 תגובות
    • 823 צפיות
  3. שלום רב, אני זקוק למחשב בעלות של 3.5K-.3K כולל מסך. (לא צריך רמקולים/מקלדת/עכבר וכו'). המחשב בעקרון מיועד למשחקים/עבודה משרדית. אני מבקש לתת מפרטים מהאתר שלSKYPC /KSP אם אפשר. תודה מראש

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  4. היי, אני רוצה לקנות מחשב. רוב עבודתי היא בתכנות, ז"א שיהיו הרבה תוכנות כגון Visual Studio, Office וכו' פתוחות ברקע (הרבה זכרון עבודה). בנוסף אני רוצה שהמחשב יעלה באופן טוב את המשחקים Starcraft 2 ו- Civilization 5. אני לא יודע אם רף התקציב שלי הוא סביר או מעט מדיי: כ 3000 - 3300 ש"ח. שמתי עין על המפרט הזה מקיי אס פי - האם הוא מתאים לי? האם יש דברים שאפשר לשנות? האם המחיר סביר למפרט? מעבדי אינטל Core i5 760, 2.8GHz, s1156, 8MB Tray מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s1156 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, PCI-E, 1394a - מהו 1394a? זכרונות DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel דיסקים קשיחים Hitachi D…

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  5. הפנטיום המזדקן שלי כבר בקושי יכול להריץ 720p, לכן אני צריך מפרט שאני לפחות יכול להנות מהמסך שיש לי לוח-אם, מעבד, זכרונות (2GBx2), כרטיס מסך שמיועד לסרטי HD, מארז נורמלי (עם חלון צד ומאורר), דיסק קשיח 500GB מה שאני לא צריך: צורב, מסך, רמקולים, מקלדת, עכבר. לגבי כרטיס מסך, המסך שלי לא תומך HDMI אבל האם יש כרטיסי מסך עם יציאת HDMI to DVI? אם כן האם זה יכול להשתוות לאיכות HDMI טהור? לפי דעתי בשביל לקודד תכני 1080 שאני אצטרך לפחות 4 ליבות, אשמח לדעות והמלצות.

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by lgx,

היי,אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים שיריץ כל משחק על הגדרות גבוהות... . מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 4,000. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במלואו. במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 עד 200 ש"ח. 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? משחקים,תכני HD. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. …

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום לכולם. יש לי מחשב ישן בן יותר מ - 3 ( מעבד 2.8 פרסקוט , 2 גיגה DDR1 זיכרון , HD SATA1 - 320 ) , ואני רוצה להחליף אותו. תחום העיסוק שלי במחשב הוא כלהלן: קצת גרפיקה (פוטושופ) ועריכת ויצאו (צילומים ביתיים) , מעט משחקים , גלישה באינטרנט , מעט סרטים (חלקם ב HD) שירים ומסמכי אופיס. אשמח להמלצות על מחשב שיהיה אפשר לשדרג אותו בעוד שנתיים ללא החלפת לוח אם ו הרבה פריטים . שמעתי ש AMD הוציאו משהו חדש עם כ. מסך שתומך ב HD. תודה מראש לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  8. Started by orior123,

אשמח לקבל הסבר על ההבדל בין מסך ultrasharp המגיע עם e1505 לבין truelife . תודה

• 2 תגובות
    • 927 צפיות
  9. Started by Sulam,

שלום, מטעמי נוחות, אשתמש בנוסח המפורט בדיון ההמלצת נוסחים לבקשות מפרטים 1. 15K. 2. משחקים, אופן השימוש תדיר. המסך הקיים עומד על 1080p המחשב מיועד לכל המשחקים, ברצוני שיריץ אותם על ההגדרות הגבוההות ביותר. 3. אין צורך בציוד היקפי 4. יש צורך בצורב 6. השקט קריטי. 10 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אין צורך במערכת הפעלה 9. יש העדפה לרכוש באייבורי מחשבים בחיפה. 10. אין בקשות מיוחדות, 2 TB בכונן אחד זה אפשרי? תודה מקרב לב מראש לכל העוזרים! דני

• 26 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום המחשב הנייד שלי נתקע כאילו מחובר אליו צג נוסף ואיני יוכל לחבר אליו צג נוסף איך אני מצליח לשחרר את זה ולחבר צג נוסף

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  11. שלום לכולם המחשב הואבעיקר למשחקים בהגדרות גבוהות אני חושב שכרטיס מסך מסוג GTX460 768M יספיק לי מבחינת מסך יש לי כרגע 2007FP dell שהוא מסך נהדר מבחינתי אשמח לשדרג אותו למסך גדול יותר אם יש לכם המלצות (לא כחלק מהתקציב. בתקציב נפרד נגיד של כ1500 ש"ח) התקציב הוא 4000-4500 עבור מחשב בלבד (בנוסף כ1500 עבור מסך ועוד כ500 עבור מערכת הפעלה = סה"כ 6000-6500 ) אשמח אם תכוונו לגבול התחתון של התקציב חשוב לי שהמחשב יהיה שקט (7) וקריר החלטתי להרכיב את המחשב לבד כי זה משהו שצריך לדעת (וגם לא אמור להיות מסובך) וגם בשביל הכיף שבעניין אז אשמח להמלצה על מארז שקל לתפעול לא יהיה OC ואופק שדרוגי יהיה רק ברמת כרטיס מסך אם בכלל לוח אם- יש צורך בחריצי הרחבה - אינטרנט אלחוטי ואפשרות לUSB3 וכד' …

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  12. * מעבד o סוג מעבד: Intel® Core™ i5 o מהירות המעבד: ‎2.40 / 2.66 Turbo GHz o זכרון מטמון cache: 1,066MHz o BUS SPEED: 3MB o סדרה: 450M * זכרון o נפח: (4096MB (2048MB X 2 o מהירות: 1066MHz o סוג זכרון: DDR 3 o אפשרות להרחבה עד: 8192MB * כוננים o כונן: צורב DVD Super Multi Dual Layer o סוג החיבור לדיסק קשיח: S.ATA o נפח אחסון של הדיסק הקשיח: 500GB o מהירות הדיסק הקשיח: 5400RPM * מסך o גודל מסך באינץ': 15.6 o פורמט המסך: WIDE TRUBRITE HD TFT o רזולוציה: 1366X768 o כרטיס מסך: ATI Mobility Radeon™ HD 5650 1,024‎MB DDR3 o מסך (Fine Bright Technolog…

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  13. http://ksp.co.il/?uin=33022אוhttp://ksp.co.il/?uin=31286אם אפשר לרשום גם פירוט לתשובה אשמח המחשב מיועד למתנת יום הולדת לאחי, בעל שימושים כללים. המטרה להשיג את המפרט המאוזן והטוב ביותר במסגרת מחיר הנעה סביב ה 2500 ש"ח. אם ישנן המלצות נוספות בהחלט אשמח!

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  14. שלום, אני מחפש לקנות מחשב חדש. ללא ציוד הקפי (מקלדת עכבר ומסך) אבל אני צריך צורב ולפחות 4-6 יציאות .USB מטרות המחשב: משחקים קצת כבדים, סרטים (המחשב יתחבר לLCD) ואינטרנט, והרצת תוכנות הרבה בבת אחת. העיקר שיהיה כמה שיותר שקט מכיון שהוא נמצא בחדר ותמיד דולק... אני לא יודע מה זה OC אז...לא לסיום אני מחפש מחשב עם הרבה כוח שלא יתקע ושירוץ מהר. ואם יש עוד המלצות אז אני מודה מראש. תודה רבה, אשמח לתגובות.

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  15. 1. מה התקציב? תקציב של עד 5000 ש"ח- אפשר לחרוג במעט 2. מטרות המחשב? גיימינג נטו, משחקים כבדים מאוד. 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? לדוגמה: מסך 22" רחב, מקלדת ועכבר (עדיפות לאלחוטי, אבל פחות קריטי) 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? לא צריך כרטיס קול איכותי יותר (שיהיה כלול במארז) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? מעבד מתוצרת אינטל 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? אין דרישה למחשב שקט, בנושא הקירור- לא משנה, העיקר שיפיק את המיטב והעיצוב פחות חשוב. 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבת מחשב במעבדה, ללא מערכת הפעלה חוקית (יש …

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  16. שלום, אני דיי ממוקד על המחשב שאני רוצה לקנות Dell Inspiron 7520 - מעבד מעולה, מסך מט FHD, זכרון בנפח גדול והמחיר לא רע ביחס לביצועים. כרגע הוא נמכר בארץ על מערכת הפעלה 7, ראיתי באתר של דל העולמי שהם מתחילים לעשות מכירות מוקדמות של המחשב הנ"ל ועוד עם מערכת הפעלה 8, השאלה שלי מתי המחשבים האלה יגיעו ארצה והאם כדאי לחכות למחשב שהוא אותו דבר פשוט עם מערכת הפעלה יותר חדשה, אין לי בעיה לחכות עוד חודש. בתודה,

• 28 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. אשמח להמצלמה למחשב נייד ע"פ השימוש והמפרט הבא. מחשב לשימוש בסיסי אינטרנט ווורד, ובנוסף תשמש לעריכת תמונות בפוטושופ. מסך של 15.4 יצאת מסך לצורך התחברות למקרן, הרדיס בנפח של לפחות 160GB. התקציב הוא של עד 3,000 שקל. אשמח לתגובה, הנושאה דחוף ביותר. תודה מראש, עמיר

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  18. Started by xtineR,

מפרט מחשב עד 3000 שח ללא חריגות אפשר גם פחות במחיר תלוי במי מרכיב את המחשב המחשב הוא לגיימינג משחקים כגון COD6 BFBC2 ו COUNTER STRIKE SOURCE מתכוון לעשות OC למעבד עדיפות מעבד INTEL קירור למעבד מעדיף FREEZER REVv2 שעולה 300 שקל בתודה מראש דני.

19. אהלן חברים, אני מעוניין לרכוש XPS 15 או XPS 13 של חברת DELL מ-eBay - מחשב מחודש: http://www.ebay.com/itm/2016-Dell-XPS-15-9550-15-6-i5-6300HQ-8GB-256GB-SSD-UHD-4K-touch-infinity-GTX960M-/222055135274?hash=item33b384782a:g:5Z4AAOSwx-9Wu-hn רציתי לדעת אם מישהו יודע איזה עמלות אני עשוי לשלם? האם ניתן להימנע מעמלות אלה? - המחשב לשימוש עצמי ולא למטרות מסחריות. אודה להתייחסותך המהירה.

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by Elad Bublil,

שלום לכולם מחפש מחשב אולטרה בוק עדיף 15 אינץ מסך עם i7 16 gig ram 512 ssd ראיתי את המיקרוספוט סרפס פרו רק שהוא ממש יקר אני עוד צריך להוסיף דוקינג לחבר עוד 2 מסכים וגם המקבוק פרו חמוד אבל החדש יגיע בטח עוד חודשיים. שימושים... לא משחק. הרבה טרמינל.ssh.vmware.telnet אני עובר מלנובו w530 שהוא בעצמו מפלצת לא קטנה אך כבדה. תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 917 צפיות
  21. שלום! אני מחפש מחשב שיריץ משחקים חדשים ברמה בינונית ומטה -מטרת המחשב: משחקים קל-בינוני -גדול מסך: 15-17 אינץ' -משקל רצוי: לא משנה -סוללה: זמן ממצוע 3 שעות (זה יהיה מחובר לחשמל לרוב) -יציאות: לא חובה אם אפשר HDMI -בלוטות: גם לא חובה -כונן קשיח: 500GB HDD -כונן CD\DVD צורב: חובה -כונן Bluray: לא -אחריות: 3 שנים מחנות טובה בארץ -מערכת הפעלה: אין צורך אם יש אז אחלה -חברה: אין לי אף העדפה בגלל שאני לא כל כך מבין בלפטופים הצרכים של המחשב הם סרטים מוסיקה אינטנט ומחשקים חדשים כמו Borderland 2 רק שזה יפעיל משחקים כאלו אני לא מחפש גרפיקה גבוהה בכלל.... אני שובר את הראש כבר המון זמן על מציאת לפטופ לחברה שלי. הוא הולך להחליף את המחשב הנייח שלה. אני גמיש עם המחיר. …

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  22. Started by manuella,

http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=13346 מה דעתכם? האם כדאי לרכוש? רוב תודות!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by golanc,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב amd64 , וצריך עזרה בנקודות הבאות - לוח אם - המוכר המליץ על ASUS - A8N-E , כאן בפורום מעבדים ולוחות המליצו על NF4U של gugabyte , אבל גם להעביר את השאלה לכאן ... אני רוצה לוח אמין, עם מספיק תושבות , בעל תאימות קדימה כמה שיותר (ולכן socket 939, אלא אם תמליצו אחרת). OC לא כל כך מעניין , אבל רעש כן - כמה שיותר שקט ... המחשב הוא לחדר השינה ... מעבד - כאמור amd 64 3000 (לא נראה לי שיש צורך בחזק יותר) זיכרון - האם dual channel או ddr רגיל ? ומאיזו חברה ? כרטיס מסך - כבר שאלתי בפורום כרטיסים, והמליצו על ה 6600 , שדי נראה לי ... ספק - שוב - כמה שיותר שקט ... מארז - נוח לפתיחה ולהחלפת חלקים, בעל חיבורי usb מקדימה שאר החלקים קיימים ממחשב קודם המחשב לא מש…

• 11 תגובות
    • 939 צפיות
  24. אהלן. אשמח לקבל המלצה למפרט למשחקים בתקציב של 7000 שקלים כמו שהכותרת אומרת, ללא ציוד היקפי, אם אפשר (ואני מניח שבתקציב הזה אפשר..) שיהיה גם שקט זה יהיה מצוין אבל זה לא חשוב מאוד אז אל תתפשרו על דברים אחרים כדי לקבל קצת שקט. ללא oc. תודה מראש, עודד ב.

• 9 תגובות
    • 797 צפיות
  25. Started by Ketty V,

היי חברה, אני רוצה לקנות מחשב שיהיה בעלות סבירה והרכבתי לעצמי כזה בעלות של 4290 שקלים, מודה שרכשתי גם מערכת הפעלה כי אני לא רוצה משהו פרוץ וה-XP שלי לא בא בחשבון. אתם יכולים להסתכל לומר האם יש דברים שאני יכולה לשפר? חשוב לי לדעת להריץ משחקים ברמה בינונית/טובה (לא צריך מקסימלית) ושהעלות לא תהיה בשמיים, אני רואה שכרטיס המסך שבחרתי מסומן באדום ולצערי לא מבינה מספיק, למרות שקראתי המון. מצורף צילום של כל מה שבחרתי, האם יש המלצות לשינויים או דברים שלא ישתלבו טוב? בבקשה תעזרו

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.