ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,352 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! 1. מה התקציב המקסימאלי? 1800 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). גלישה באינטרנט, שיחות בסקייפ 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך בספק כוח. יש לי ספק של HEC - 300W ממחשב ישן (נמצא בשימוש כבר 6 שנים, אבל אני לא רואה סיבה להחליפו). 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=ש…
-
- 6 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מחפש המלצה לנייד מארה"ב. הקניה תתבצע או בחנות עצמה או באינטרנט והאיסוף יהיה איפשהו בארה"ב. התקציב הוא 850$+- עם אפשרות חריגה למטה או למעלה. המסך אמור להיות 15.6 אלא אם יש המלצה אחרת. אין כוונה להריץ משחקים על המחשב אך חשוב שיהיה חזק מכל שאר הבחינות. תודה לעוזרים,
-
- 9 תגובות
- 933 צפיות
-
-
בהמשך לאשכול זה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=509157.0 קבלתי הצעת מפרט נוספת שנאמר לי עליה שהיא טובה בהרבה מן ההצעה שניתנה לי פה ועל כן אני שואל האם היא באמת טובה יותר או זה סתם ניסיון למשוך אותי לחנות TMS השימושים כפי שנאמר באשכול הקודם: התקציב בסביבות 2500 שקל - עדיף לא לנצל את כולו אבל אפשר גם לגלוש מעבר אליו בכמה מאות שקלים שימוש המחשב הוא למספר דברים: עבודה משרדית - גלישה אופיס וכד' - אני רוצה שיהיה מהיר וטוב בתחום הזה, שיהיה אפשר לראות בו סרטים טוב ובנוסף לזה - שיעבוד טוב למשחקי מחשב (לא חזקים במיוחד אבל יחסית כן) כמו קאונטר סטרייק וכד' ככה שטוב שיעבוד גם לגיימינג אין צורך בציוד היקפי המפרט צריך לכלול את כל הרכיבים חשוב שהמחשב יהיה שקט - בסלום בערך …
-
- 12 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים, קניתי לא מזמן מחשב נייד של DELL מדגם VOSTRO 3350 עם כרטיס מסך ATI 6470M. הבנתי שיש איזו בעיה שהמחשב לא רואה את הכרטיס מסך. ובכן, אצלי הוא לא רואה את כרטיס המסך הזה למרות שהתקנתי דרייברים כנדרש. (בדקתי עם CPU-Z). האם יש תיקון לבעיה הנ"ל? תודה!
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
אהלן, אני נמצא עכשיו בארה"ב לעוד כחודש ואני שוקל לקנות פה לפטופ. קראתי את תרד הקניה בארה"ב אך הוא מעודכן ללפני 3 שנים. יש לי כמה שאלות: קודם כל, אני צריך המלצה למחשב נייג עד 800$ מארה"ב (אפשר לסטות מהמחיר למטה או למעלה אם יש משהו משתלם). המחשב הולך להיות מיועד לסטודנט שגם משחק במשחקים (אני!). המשחקים יכולים לרוץ בהגדרות נמוכות... העיקר שהחדשים ירוצו. כמו כן, עדיף שתהיה לו סוללה חזקה... לגבי האחריות בארץ: האם יש חברה שכן נותנת אחריות לדגמים שלה גם בארץ? אם כן, המחשבים שלה מקבלים עדיפות גדולה מאד. תודה מראש, MODY.
-
- 2 תגובות
- 762 צפיות
-
-
[table][tr][td] ntel Core i5-2400 Box, LGA1155 152,65 € 152,65 €[/t] Scythe Katana 3, nur für Intel-CPUs 16,89 € 16,89 € ASUS P8Z68-V LX, Sockel 1155, ATX, DDR3 106,07 € 106,07 € Artikel-Nr. HV20G331DE 8GB-Kit G.Skill RipJaws-X PC3-12800U CL9 42,83 € 42,83 € Lian Li PC-8FIA Midi-Tower - silver, ohne Netzteil 127,49 € 127,49 € be quiet! STRAIGHT POWER CM BQT E8-CM-480W 81,36 € 81,36 € Sony NEC Optiarc AD-5260S, SATA, Silber, bulk 20,88 € 20,88 € Logitech G500 Gaming Mouse 38,61 € 38,61 € Logitech G110 Gaming Keyboard 66,14 € 66,14 € Crucial M4 64GB SSD 6,4cm (2,5")[/td][/tr][/table]
-
- 6 תגובות
- 992 צפיות
-
-
אני יודע שהתקציב קטן אבל זה מה שנתנו לי אין הרבה לכתוב בלי OC גימינג בינוני בלי חריגות תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש ברשותי מחשב מיני נייד של Compaq, מסוג Mini PC יש לו דיסק קשיח 1.8" והוא דיי בעייתי, ההוינדוס נותן שגיאות שצריך להחליף אותו, השאלה שאלי אם אפשר להשיג דיסק קשיח כזה, פתחתי את המחשב ושמעתי את הדיסק עושה קצת רעשים מה שכן גם שמדליקים את המחשב הBIOS נותן שגיאה, מה עושים ? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
באתר הקופונים "גרופון" צד את עיני לפטופ לנובו מדגפ T61 במחיר של 990 ש"ח למחשב מחודש. אמנם לא שיא הטכנולוגיה אבל מדובר במחשב מעולה עם מסך מט ואיכות בנייה משובחת. להלן קישור: http://www.groupon.co.il/deals/national-deal
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מחשב נייד ברמה גבוהה שיעבוד חלק עם אינטרנט+PDF+WORD קטן - עד 12 אינץ במחשב נועד ללימודים. תקציב עד 600$, אשמח להמלצות גם מחנויות\דגמים מארה"ב אם יש מחירים טובים, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש פער משמעותי בביצועים. יש לי LG X110 מהעבודה ואכלתי איתו כל כך הרבה חרא שהוא איטי אז החלטתי לשדרג אני רוצה משהו משמעותית יותר מהיר וכדומה. תודה לעוזרים SPIDER1
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורם. יש עניין להחליף את שילוב הHTPC הקיים שלי באחד חדש יותר למען ניצול טוב יותר, השילוש הבא זה השילוש הנוכחי שלי. מעבד - P4 3.0GHZ 1MB S775 לוח אם - FOXCON G41M-F זיכרון - KINGSTON DDR2 1GB 667MHZ הכרטיס מסך שעומד שהם זה ה8800GT, מחשב הHTPC מציג ביצועים לא רעים אבל הוא מיושן מאוד ובHD הוא פשוט נופל שלא נדבר על FHD, יש צורך בקניית שילוב חדש שיאפשר את כל השימוש הרגיל ואולי גם קצת מעבר המעבר זה אולי קצת משחקים, בינתיים אני דיי סגור על השילוב הבא אבל אולי יש משהו שלא מתאים לכן צריך חוות דעת על השילוב ואולי שיפורים. מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Dual Core G620 2.6GHZ for 1155 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪289 קירו…
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר התייעצתי אתכם לפני כמה שבועות לגבי מפרט שמתאים לי וקבלתי מפרטים ממש טובים. כבר די החלטתי על מפרט, אבל אז שמעתי על משהו שנקרא SSD. השאלה שלי היא האם כדאי להוריד קצת את האיכות של המעבד, לוח האם והקירור (כדי להוריד במחיר), ובתמורה להוסיף SSD של 60GB בערך בשביל מערכת ההפעלה, תוכנות כמו אופיס וכו'. אלו שני המפרטים (הרכבתי אותם בiqpc) ההבדל במחיר בניהם הוא מעל 300 ש"ח, כשהמחשב עם הנתונים הפחות טובים (אבל עם SSD) הוא היותר יקר. אז מה אתם חושבים שעדיף? בלי SSD: מעבד: [..] INTEL 2500K (TRAY) +ASROCK Z68 PRO 3 + AC FREEZER 13- TRIPLE GOLD II - זמין במלאי ₪1611 זיכרון: [..] KINGSTON 8192MB (2X4096MB) DDR3 1333 CL9 - זמין במלאי ₪228 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
1. תקציב המקסימאלי עד 6500 א) לנצל את כל התקציב ב) גג 6500 2. מה שימושי המחשב הרצה של MAC OSX כמ. הפעלה ראשית, אם אין ברירה כוירטואלי א) רוצה להריץ PRO TOOLS ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: המחשב יכול לשמש פחות לגיימינג פחות חשוב 3. ציוד הקפי פשוט... מסך מקלדת עכבר - רמקולים להשקיע 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספ…
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק קטן וקל (10 אינצ' יספיקו) לעבודת משרד קלה וגלישה בכל שעה. אין דרישות מיוחדות למעט: ניידות, עמידות, חיבור רציף לאינטרנט. מוכן לשלם עוד קצת (לכיוון הרף העליון של התקציב) עבור מסך מט באיכות גבוהה יותר וחסכון בזמן סוללה. יש צורך באינטרנט זמין בכל מצב - לכן חשבתי על נטבוק בתוספת מודם סלולארי (או אפילו ipad עם יכולת 3G). העזרה שאני מבקש מכם היא בהחלטה: אפשרות א' - נטבוק ומודם סלולארי - במקרה זה אבקש המלצה על שני מחשבים: (1) נטבוק קל, אמין וזול יחסית. (2) נטבוק עם מסך איכותי (רצוי מט) וזמן סוללה ארוך יותר - כמובן שבמחיר גבוה יותר. אפשרות ב' - האם יש חלופה זולה יותר לאייפד, שכוללת אינטרנט סלולארי מובנה? אשמח גם לתגובות חלקיות (המלצה על מודל שעונה רק על אחד …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
משמועות ומהמאמר באתר הזה נראה שקיימת כדאיות לקניית מחשב נייד דרך האינטרנט בחו"ל וייבוא אישי דרך הדואר מהשוואה נראה שבמחיר של מחשב שנמכר במבצע בחנויות בארץ (1500 ש "ח פלוס מינוס) ובד"כ או שאינו כולל מערכת הפעלה או שמדובר במערכת הפעלה ויסטה / XP או שמדובר במעבד חלש מאוד או שבמעט מאוד זיכרון אפשר לקנות בחו"ל מחשב חזק ב 400$ וגם בחישוב מע"מ שנגבה במכס (15%), חריטה של המקלדת לעברית (100 ש"ח) והוצאות משלוח. האם משהוא התנסה בכך ויכול להמליץ ולהסביר על התהליך באופן כללי ועל חנויות אינטרנט בחו"ל שכדאי לקנות מהם וכיצד מתבצע המשלוח לארץ המלצות על מחשבים ספציפים יתקבלו בברכה המדובר בתקציב כולל של 1500 ש"ח - 2000 ש"ח למחשב עם מסך 15" כולל מערכת הפעלה ווינדוז 7 DVD המחשב ישמש בעיקר לג…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכם! אני מחפש נייד שיתאים לצרכים משרדיים ( הרבה פגישות עם מצגות מחוץ למשרד) וכמו כן שיהיה כבר מחשב חזק שניתן להציג דרכו סרטי HD עם חיבורי HD מסך באזור ה 15 אינץ זיכרון גדול דיסק גדול אבל הכי חשוב לי שהסוללה תחזיק מעמד כמה שיותרהתקציב המירבי הוא 3500 כולל מע"מ ( אני קונה 2 מחשבים כאלה )תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אשמח לעזרה במפרט הנ"ל מכם חברים, אשמח ללוח אם שמאפשר oc בעתיד אך אינו יקר תודה מראש . מה התקציב המקסימאלי? 3500-4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ככל האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר ושימוש סטנדרטי א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.bf3 mw3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).מסך 23" 1900*1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בי…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מקווה שתוכלו לעזור לי עם רכישת נייד. הLG בן ה5 נפח את נשמתו. אז ככה: * מטרות המחשב? - שימושים שותפים, אופיס מיילים ומשחקים קל עד בינוני. לא קרייסיס על FULL. * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? לא משנה, לא יוצא מהבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך - לא, תמיד מחובר. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? - אפשרי, לא צריך משהו ספציפי. * בלוטות? - לא חובה. * גודל מינימלי של כונן קשיח? חצי טרה יהיה נחמד, 320 גם בסדר. * צורב DVD? לא חובה, יש חיצוני. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל כן שתיהיה אחריות מקומית טובה ואפילו אפשרות להאריך מעל השנה הדיפולטית. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא. בנוסף, מה שכן חשוב לי זה איכות המרכב ואיכות המסך, אז אם לאיזה חברה יש יתרון בזה נא להציע. תודה מרא…
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לעוזרים למיניהם, אני מעוניין בהצעות למחשב נייד, לשימוש כסטודנט, בתקציב של גג עד 2000 ש"ח. יש הרבה חנויות והרבה דגמים אז חשבתי שתוכלו לעזור לי להתמקד בכמה ספציפיים. אני אקנה את המחשב בארץ. * מטרות המחשב? אינטרנט, אופיס, סרטים, תוכנות רגילות , משחקים לא גרפיים (לא בעלי גרפיקה מטורפת) * גודל המסך? יכול להיות שאחבר לו את המסך מהבית (17"), אבל עדיין בגדול 14-15" * משקל רצוי? פחות קריטי... * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? זמן סטנדרטי, מאמין שרוב הזמן יהיה מחובר גם ככה למטען * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא ממש מבין בזה... * בלוטות? לא קריטי * גודל מינימלי של כונן קשיח? יהיה לי חיצוני, אז לא צריך גדול במיוחד, מאמין ש100-150 יספיקו * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? ל…
-
- 2 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום רב אני סטודנט שנה ב' מתוך 4 –לתקשורת חזותית, עיצוב גראפי. למעלה מ-5 שנים אני עובד עם התוכנות: פוטושופ, אילוסרייטור(בעבר פריהנד), אינדיזיין, פלאש ובעתיד הקרוב אלמד גם תוכנות תלת מימד... אני מעוניין לקנות מחשב חדש (מעדיף PC) בזמן הקרוב, מחשב שיתפקד במהירות ושקט יחסית עם התוכנות שציינתי במקביל+ קבצים כבדים לדפוס. (ללא ציוד היקפי....) ושהמחשב יחזיק מעמד לפחות 4 שנים. אני יודע שמחשב עם כל הדרישות שלי היא השקעה, התקציב האידיאלי הוא מ-3000שח עד 4500 שח עם אפשרות חריגה (עד כ- 500 שח) חשוב לציין, שהמחשב נועד 90% לעיצוב בתדירות יום יומית ו-10% אופיס ואינטרנט אך לא משחקים וכו... חשוב לי לקנות דבר אמין שיתמוך בי לפחות כ-4 שנים, אך אני מעוניין משהו פונקציונאלי ולא מותרות. …
-
- 10 תגובות
- 985 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני ניידים של HP, שההפרש ביניהם קטן, רציתי לדת איזה מהם עדיף. הראשון הוא עם מעבד p650 PHENOM 2 עם 14 אינץ, 4 גיגה זכרון וכרטיס גרפיקה Radeon HD 4250 http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Pavilion+Laptop+/+AMD+Phenom&%23153%3B+II+Processor+/+14%22+Display+/+4GB+Memory+-+Pewter/2971078.p?id=1218367939608&skuId=2971078&IcsCsid=2-39-1598-25-5-113142-111258-25-1598-20-25-1598-3497-0-1 השני הוא I3-370m עם 15.6 אינץ ו3 גיגה זכרון וכרטיס גרפיקה Intel® HD http://www.bestbuy.com/site/HP+-+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i3+Processor+/+15.6%22+Display+/+3GB+Memory+/+320GB+Hard+Drive+-+Biscotti/1623867.p?id=1218273846897&skuId=1623867&st=hp%2…
-
- 0 תגובות
- 707 צפיות
-
-
אהלן , מחפש מחשב נייד לגלישה באינטרנט , קצת משחקים בעיקר SIMS , ועבודות לאוניברסיטה. עדיפות למחיר פחות מ4000 שח . מסך 15 אינטץ בעדיפות . תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ב KSP 1. התקציב 4500 ש"ח, לנסות לחסוך, (לא במסך,רמקולים,מקלדת), ואני לא רוצה לחרוג מעבר לזה. 2. שימושי המחשב: שימושים בייתים-משרדיים (מסמכים,גלישה, סרטים) תיכנות, קצת משחקים מעבר לתוכנות הרגילות אני משתמש הרבה בסביבות פיתוח (visualStudio , eclipse ) לjava ו C# וכד' . 3. ציוד הקפי - נראה לי שכבר בחרתי,אבל אני פתוח להערות: מסך:DELL Dell U2311H UltraSharp LCD IPS 23'' DVI DP WideScreen רמקולים: Microlab FC-530U Speakers 2.1 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? חשוב מאוד, 8-9. 6. לא מתוכנן אוברקלוק. 7. מערכת הפעלה -וינדוס 7, הרכבת המחשב תעשה בחנות. 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? - חנות בירושלים…
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
http://www.tigerdirect.com/applications/category/guidedSearch.asp?CatId=22 (זה דף המעבדים) המחירים שם יותר זולים אז אזמין משם. אני מבין במחשבים אבל אין לי כל כך ידע בחומרה אז בעיקרון אני רוצה כרטיס מסך שתומך DIRECTX 11 ויריץ משחקים חדשים כמו BF3 חלק (בלי יותר מדי AA) לגבי המעבד - אני גם רוצה מעבד טוב שכמובן לא יגביל את הכרטיס מסך ובעיקרון יאיץ לי את המחשב. כרגע המעבד שלי הוא Intel Pentium Dual CPU E2180 הכרטיס מסך שלי הוא Geforce 8800GT 1024MB לוח האם שלי הוא Gigabyte G41M-Combo זיכרון RAM אני כנראה אקנה בארץ באופן עצמאי התקציב שלי הוא 500-600$ למעבד ולכרטיס מסך ביחד. תודה!! עריכה: שחכתי לומר שאם יש לכם אתר יותר טוב מ TIGERDIRECT להזמנות כאלה אז בכיף
-
- 10 תגובות
- 851 צפיות
-