ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמי אור ואני מתגורר בניו יורק ולכן חשוב שאציין שכל הרכיבים יקנו בארה"ב דרך אמזון או newegg. אני מחפש לשלב בין גיימינג לhtpc ואני זקוק למעט עזרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1500 דולר. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 דולר חריגה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?תכני HD ומשחקים כבדים ובעתיד אולי תוכנות גרפיות. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3, Diablo 3, Call of duty וכו' -מהי הרזולוציה הטבעי…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000, ניתן לחרוג מהתקציב אם יש צורך 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פיתוח תוכנות ב Visual Studio , והרצת תוכנה 24 שעות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מכיר את המושג 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ווינדוס …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הנה מפרט של מחשב שאני כנראה מתכוון לרכוש, מה אתם אומרים? שווה את הסכום? המחשב ישמש למשחקים כבדים, המרת סרטים/צפיתם, גלישה באינטרנט וכו'. מעבד AMD ATHLON 3000 S-754 64-BIT לוח אם EPOX 8KDA3J S-754 NFORCE 3-250 כרטיס מסך XFX 6800 128MB, DVI זכרון DDR 512MB A-DATA 400 דיסק קשיח 120 ג'יגה- אני לא זוכר של איזו חברה מכיוון שהוא כבר ברשותי ונמצא במחשב הנוכחי מה דעתכם?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מחפש המלצה למחשב נייד לאמא שלי הדגשים: מסך גדול - 14 עד 15.6 אינץ׳ משקל - פחות קריטי שכן לרוב היא תעבוד מהבית שימושים - בעיקר אינטרנט ואופיס תקציב - עד 4000 ש״ח הערות - שיהיה יציב וטוב לכמה שנים לפחות - אמא שלי לא מבינה טוב במחשבים ואני צריך משהו שיעבוד טוב ופשוט לפרמטרים האלה יש ksp המון המון מחשבים רציתי לשמוע המלצה אישית על מחשב נייד לצרכים האלה שיעבוד טוב עם אוכלסיה מבוגרת יותר ופחות טכנולוגית תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמחשב: גודל מסך: 15.6'' דיסק קשיח: 1T/750GB זיכרון פנימי: לפחות 4GB מותג המחשב: חברה שידועה באמינות שלה (DELL וכו'), וכן ישנה העדפה לאחריות כמה שיותר ארוכה. חנות: TMS,KSP,IVORY,BUG או כל חנות מוכרת עם מוניטין גבוה באיזור ת"א חיבורים: HDMI המחשב מיועד לעבודה שוטפת באינטרנט, אופיס וכו'. אני רוצה מחשב שיוכל לעמוד במולטיטסקינג ושיעבוד במהירות ללא תקיעות. תקציב: עד כ-3500 ש"ח אודה לעזרתכם המהירה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני חודש הנייד שלי (Dell Inspiron 3421) נפל לרצפה, על הפינה שבין המסך למחשב עצמו... כתוצאה מכך המסך הפסיק לעבוד, אך המחשב עצמו עבד (חובר למסך חיצוני ונבדק)... שלחתי אותו למעבדת Dell, והם טענו שה-connectors שמחברים בין המסך ללוח אם תקולים, ושצריך להחליף אותם... בלי להיכנס יותר מידי לפרטים, המחשב ישב במעבדה שלהם במשך שבועיים מבלי שהם עשו יותר מידי ובגלל הצעות מחיר מבולבלות עבור התיקון, החלטנו להוציא את המחשב ולהכניס אותו למעבדה (פרטית) אחרת... במעבדה השניה טענו כי המחשב כלל לא עובד (המחשב עצמו, לא רק המסך), וכי נוצר קצר בלוח אם, והבעיה כלל לא קשורה ל-connectors. אתמול קיבלתי את המחשב חזרה, וכשהפעלתי אותו שמתי לב שהמאוורר רועש מאוד ומוציא אויר בעוצמה גבוה בהר…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם בבניית מחשב לעריכת 4K בAdobe premier וקצת After effects. המחשב ירכש בחו"ל לכן עניין התקציב פחות רלוונטי כרגע. ב KSP אותו המפרט עם שינוים קלים הגיע ל 10K, כמובן מעדיף לצמצם איפה שאפשר. ציוד הקפי נחוץ - מסך, מקלדת פשוטה עם כפתורי מולטימדיה, מתאם Wifi AC (עדיף pci?), מפצל USB וקורא כרטיסים ביינתים זה מה שיצא לי: Intel Core i7-6700K 4x4.10 GHz 1151 Box Skylake Gigabyte GA-B150M-D3H B150 Sockel 1151 µATX DDR4 Kingston 32GB KIT HyperX Fury DDR4-2400 CL15 4x8GB schwarz Gigabyte GeForce GeForce GTX 960 WindForce 2X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP 1.2 Seagate Barracuda 7200.14 3000GB Sata 6Gb/s 7200rpm 64MB Crucial BX100 250GB 2.5" SATA 6Gb/s MLC 16nm 7mm Cooler Maste…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין למכור את המפרט הנ"ל כולל ציוד היקפי,ווינדוס 7 מותקן כולל אופיס. שאלתי היא כמה אפשרי לדרוש על כך. להלן המפרט: מעבד Intel® Core™2 Duo Processor E6320 (4M Cache, 1.86 GHz, 1066 MHz FSB זיכרון 2GB הארד דיסק 120GB כרטיס מסך RADEON 1950XT מארז Gigabyte TRITON 180 BLACK CASING צורב DVD של LG ציוד היקפי: מקלדת מייקרוסופט ועכבר אופטי מייקרוסופט, מסך LCD סמסונג 17 אינץ', מערכת רמקולים creative sbs 2.1 370 תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מאחר והאשכול הקודם כבר עמוס ב-5 מפרטים שונים לפחות ועבר כבר לעמוד הבא בפורום, החלטתי לפתוח אשכול חדש, הפעם אני מתאר לעצמי שזה יהיה האשכול האחרון. אני מבקש ממכם להביע דעה על המפרט הבא וכמה הוא שווה: AMD Athlon XP 3000 ABIT NF7-S GEIL 512MB PC3200 x2 WD 80GB Gigabyte 9550 256MB Sony 52x32x52x Floppy 1.44 CASE+PSU הציעו לי על המפרט הנ"ל 1500 ש"ח, מה אתם אומרים? המפרט בסה"כ לא רע לדעתי - מעבד חזק, לוח איכותי וג'יגה זיכרון. אולם הבעיה היחידה כאן לדעתי - כרטיס מסך, יריץ משהו? NFS9?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות - אינטרנט ואופיס בלבד * גודל המסך? לא קריטי * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא * משקל רצוי? לא קריטי * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * Bluetooth? לא קריטי * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500 GB * כונן אופטי? לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: ישמש מזכירה בחצי משרה שתעבוד מהבית. מחשב פשוט וזול שיענה על הצרכים שרשמתי למעלה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה התקציב המקסימאלי? 700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אם באמת יש צורך אם אפשר לחסוך מה טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ערוצי טלויזיה ,אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1650*1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מחשב עדיף והאם הם שווים את הכסף (המחיר שכתוב ליד השם ולא שכתוב באתר] ASUS Eee PC 1005HA 1921 שקל http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=12913 Acer Aspire One Atom N270 1.6GHZ 1GB 160GB 10.1" 1569 שקל http://www.zap.co.il/fs.aspx?pid=414211356&sog=C-PCLaptop
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 שקל א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? במידה ומתאפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כרגע ללא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? השימוש העיקרי הוא עריכה\קידודי וידאו והמרות. בנוסף אפשרות להרצת משחקים כדוגמת CALL OF DUTY, battlefield 3 על רזולציית FULL HD בהגדרות גבוהות. במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: רזולוציית המסך היא FULLHD. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא צריך! 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 6-7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא, אבל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? התקציב הוא בסביבות ה3-3.5K, מעבר ל3.5 אפשרית חריגה קלה. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש אופיס כבד (הרבה חלונות פתוחים). 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מ1-10 +6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן, וינדוס 10, א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד מתנה לבת משפחה שהתחילה ללמוד. הדרישות: מחיר גמיש, במידה וזה יהיה יקר אני אשתף בני משפחה נוספים במתנה. מסך 15.6 (היא מעדיפה זאת מסיבה כלשהי) סוללה ל 6 שעות ומעלה. שימושים מאוד מינויירם פחות או יותר רק אינטרנט ואופיס. היא לא אמרה על כך כלום אבל אני מבקש משקל לא מנופח מידי. אשמח להצעות מועילות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השימושים משרדיים בלבד למרצה באוניברסיטה כשהניידות היא גורם מכריע. הנה הלינק לת'רד שפתחתי בנושא במקור: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=289541.msg2544443#msg2544443 הנ"ל כולל מעבד מעודכן (U2500), מספיק זיכרון (1G) ואחריות יבואן 3 שנים. מה אתם אומרים - צריך לתת תשובה בחצי השעה הקרובה! לינק: http://www.notebookclub.co.il/prod-d420-1.htm לא משם אני קונה, אבל המפרט זהה. תודה מראש, TMP
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח אם תוכלו להמליץ לי על נטבוק בשביל אמא שלי. חברה שלנו נוסעת לארה"ב בחודש הבא והיא תוכל לקנות אותו שם, השאלה כמה זה ישתלם? אין דרישות מיוחדות-חוץ מהרזולוציה המינימלית שצריכה להיות 1024*768, עדיף שהוא יגיע עם BT, מצלמה ומיקרופון מובנים אבל ממה שראיתי זה כבר סטנדרט בכולם. הנטבוק ישמש לאנטרנט, אופיס, סקייפ-לא יותר מזה. אם להזמין בארה"ב זה אכן יותר משתלם, אשמח לקבל המלצה לחנות. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, הבאתי הביתה שני אנשים שמבינים (בלשון המעטה) בחומרה, תקציב של 2000 ש"ח בערך (עם סטייה של 100-200 ש"ח) והדרישות הבאות: ביצועי קול איכותים 5.1, ביצועי מסך שיספיקו למשחקים של היום (לא משהו יותר מדי טוב, רק שיספיק) לוח אם מתאים לאוברקלוקינג, מעבד נאות רק גAMD ומארז נבחר כבר מראש, ENERMAX. וכמובן, הטוב ביותר שאפשר להפיק... אחרי שעה וחצי של השוואות מחירים בזאפ, יצא בסביבות ה 2000 ש"ח ללא מסך. אז הנה המחשב: מעבד: AMD XP 1800 לוח אם: albatron km-18d pro זכרון: geil 256mb 400 mhz כונן קשיח: WD 40 gb 8 mb cach כונן CD: sony X52 מאורר רגיל 80 מ"מ, ספק כח פשוט רמקולים בנפרד. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר נסע לארה"ב ומבקש לקנות משם נייד קטן ושימושי לצרכיו. הוא סטודנט. ההנחיה הכי חשובה שהייתה לו מבחינתו היא שהוא רוצה להרגיש שמחשב נייד. לזרוק לתיק ולא להרגיש שהוא סוחב איתו מחשב.כלומר השיקולים המנחים הם משקל,גודל,זמן סוללה ושאר אספקטי הניידות. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים,ואם פעם בשנה יצטרך לפתוח פוטושופ או SOLID WORKS שהוא לא ישבוק חיים (מבין שזה לא הייעוד, לא מצפה לביצועי עבודה שישתוו למחשב שולחני) * גודל המסך: מקסימום 13 אינץ'. חשוב שיהיה קטן, אבל שעדיין יהיה ניתן לעבוד עליו. * מעבד: אני מניח שבגדלים כאלו מדובר על ATOM ? אין לי שום שמץ של מושג עליו. איזה דגם מהיר מספיק? מאיזה להמנע? * זכרון : ההגיון הבריא ישר צועק 4 ג'יגה. אבל יש צ…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חושב להזמין את המחשב הנ"ל מHP בימים הקרובים. אני מתכוון להתשמש במחשב לגיימינג במשחקים כגון - Starcraft 2, Call of Duty Black Ops, Crysis וכמובן לשימוש יומיומי - אינטרנט, סרטים\סדרות והגשת מטלות. לינק למפרט : http://www.shopping.hp.com/webapp/shopping/load_configuration.do?destination=review&email_id=2177848&jumpid=in_r329_emailconfig (במקום הדיסק הקשיח עם ה5400RPM אני מתכוון לקנות את ה7200RPM בתוספת של 10$). המחיר כולל מיסים הוא 900 דולר (המחיר באתר אינו כולל מיסים). אני כמובן לא מצפה שהמחשב יריץ את כל המשחקים על High בלי שום בעיות - אבל אני כן מצפה למשחק חלק על הגדרות בינוניות. אשמח לחוות דעת על המפרט (עלות\תועלת, וכמו כן האם הוא משתלם לצרכים שלי)…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש. עקרונית אני סטודנט ואני מחפש מחשב שיחזיק לי(מדיי פעם אשפר אותו מעטת כנראה גם יהיה מעט OC). ראשית אומר שכבר יש לי מארז - fractal design r3 וגם ספק כוח - corsair cx430 המחשב מיועד לתכנות אבל גם למשחקים (גרפיקה סבירה, לא מטורפת) אני מתכנן לקנות את המחשב בעוד כשבועיים אז נראה לי שכעת זה הזמן המתאים להתייעץ. אני דיי סגור על המעבד ועל ההארד דיסק. לגבי כל השאר (במיוחד לוח אם וקירור) אשמח לשמוע הצעות. לגבי המחיר, אני לא בטוח כמה אני רוצה להוציא, הייתי רוצה להוציא כמה שפחות, אבל עם זאת ייתכן ששווה לי להשקיע מעט יותר. אשמח להצעות ממכם. הוספתי מפרט שסתם בניתי, שימו לב שחסר לי כרטיס מסך שיש להוסיף... תוגה! דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500K 3.3Ghz…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני צריך לבנות מפלצת לעיבוד מידע, לGNS וDYNMIPS מי שמכיר. זה בולע זיכרון ומעבד. חשבתי לבנות משהו מבוסס i7 אבל אני לא בטוח ולכן אני צריך את עזרתכם. חשוב לציין שאני רוצה להשאיר אופציה עתידית למשחקים, שאצטרך רק לשדרג כרטיס מסך. אה, ואם ניתן אז לדחוף אותו לANTEC P182 שיהיה שקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-