עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by avihai159,

שווה לא שווה לשפץ משהו בקיצור תגובות: אה המארז זה TEMPEST שלNZXT

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by snop,

שלום ! רציתי לשאול האם אתם מכירים ויכולים להמליץ על מקומות שניתן לחרוט בהם על מקלדת של מחשב נייד....? הרצתי חיפוש בפורום ומצאתי רק את חברת Pcgraph, הבעיה בשבילי שהיא נמצאת במרכז ואני גר באיזור חיפה ואני לא יכול לוותר על המחשב ליותר מיום, אני מחפש משהו שבאותו יום אני אוכל לקחת. אז ידוע לכם על מקומות באיזור חיפה שניתן לעשות את זה ? ודבר חשוב - יש לי תאורה אחורית - חשוב שהחריטה תהיה מקצועית שגם העברית תואר. תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by JentuS,

שלום לכל חברי הפורום הסיפור שלי הוא כזה : אני רוצה להרכיב מחשב נוסף בכדי שישמש בעיקרון לתוכנת השרת של Microsoft 2003/2008 , ואולי גם גלישה והורדה באינטרנט וזהו. ז''א המחשב יהיה כמו שרת כזה ביתי והמחשב הראשי שלי יהיה כמו תחנת עבודה המקושרת למחשב בו יהיה מותקן השרת אני לא כתבתי מה התקציב שלי בכותרת כי פשוט אני לא יודע כמה יכול לצאת המחיר בשביל מפרט למטרה זו , אני מצפה שאתם תעזרו לי ותגידו כמה זה יצא במחיר ואיזה מפרט מתאים , אני רק מנחש שבשביל שרת בלבד המפרט לא צריך ליהיות יקר וחזק מידי , אם אני טועה אז תקנו אותי בבקשה. אני רק אוסיף קצת פרטים : 1. לא אכפת לי מאיזו חנות יהיה המפרט 2. לא מתוכנן אוברקלוק או שדרוג עתידי 3. השקט של המחשב לא חשוב לי 4. לא צריך שום ציוד היקפי ולא צ…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Rockstatement10,

בעקרון כרגע לא יכול טופס אבל אני אציין פרטים חשובים: התקציב שלנו הוא בערך עד 1000 ש"ח, המחשב הוא לאחי והוא בעקרון מצפה לשחק בו משחקים חדשים.. אני יודע שאין יותר מדי מה לצפות במחיר כזה אבל כרגע הוא עם נייד צולע. יש לנו מסך למחשב, אבל השאלה אם מחשב חדש יהיה מומלץ? למשל משהו כמו זה: http://www.tms.co.il/product/14343 זה מחיר לא רע, ויש לי גם לחבר למחשב שנקנה כרטיס מסך GT430, זה הכרטיס הקודם שלי ואני יודע שהוא לא חזק אבל יריץ את המשחקים של היום בצורה סבירה כזאת.. מה דעתכם? כדאי? אנחנו גם קונים בתשלומים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by ofekd23,

1. מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים הגדרות כמה שיותר גבוהות ומשחקים כבדים כ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by matonia,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות בשבועות הקרובים מחשב חדש. רציתי לשאול כמה שאלות. תראו את ההצעה שקיבלתי תגידו אם זה שווה: מעבד - 3000 64 AMD זכרון - 512 לוח אם - ABIT MAX 3 כרטיס מסך - ATI 9200 128. אני לא מכיר את הכרטיס הזה. הוא יותר טוב מג'יפורס fx 5002? דיסק קשיח - W.D HDD GIGA 80 סידירום - CDROM 52 צורב סוני - CDR-W 52+32+52 כונן דיסקטים - 144 מארז 3\45 כל זה במחיר של 3870 שקל. אתם יכולים להגיד לי כמה זה צריך לעלות?. דרך אגב אני מעדיף שתתנו לי מפרט של מחשב מקצועי יותר ומה שאתם הייתם לוקחים, כאילו אתם מרכיבים לי מחשב ותגידו לי כמה זה צריך לעלות שאני יגיד לו אני רוצה את זה!. תודה לכולם וערב טוב!

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. היי, המחשב לא נדלק, אני סבור שהבעיה היא בלוח האם הדי מיושן שלי (Gigabyte GA-P67A-UD3-B3), משום שהספק דווקא חדש יחסית ואיכותי. להבנתי, זה אומר שאני אצטרך להחליף גם את המעבד והזכרונות. כרטיס המסך הנוכחי הוא G1 GTX970. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, גלישה, אופיס א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב נייד ששימושיו העיקריים יהיו גרפיקה (אילוסטרטור, פוטושופ וכד'), וגיימינג. התקציב הוא עד 5000 גג. מצאתי כמה מחשבים שיכולים לענות לי על רוב הדרישות, אבל תמיד זה מרגיש כמעט. הגעתי למסקנה שהמעבד הכי טוב שאני אקבל במחיר הזה הוא i7-2630QM, כרטיס המסך הוא GT525M . גודל המסך לא משנה כל עוד הוא בסביבות ה-15"-16". נפח הרדיסק 500GB ומעלה. שתי נקודות התורפה הן הכרטיס מסך, ומהירות ההרדיסק. שאלותיי: - לגבי כרטיס המסך, בשביל לקבל כרטיס מסך GT540M, אני אצטרך להעלות את התקציב ל-6000. האם זה קריטי וכדאי? - האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין מהירות הרדיסק 5400 ל-7200? - ושאלה שלישית, חשבתי על אופציה לקנות מחשב עם הרדיסק פחות מהיר (ובכך לחסוך כמה מאות שקלים) ובכסף שחסכתי להוס…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yarin153,

טעות במיקום הפוסט אפשר לסגור

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by galh_5,

שלום בניתי מפרט לחבר מה אתם אומרים שימושים למשחקים ושימוש ביתי רגיל מעבדי ?AMD? כמות מחיר סה"כ Athlon64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore 1 960 960 לוחות אם למעבדי אינטל? ASROCK כמות מחיר סה"כ ConRoe945G-DVI s775, 945G, DDRII 667, PCI-E 1 450 450 זכרונות? DDR II 667 כמות מחיר סה"כ 512MB V-Data 2 300 600 כרטיסי מסך? Point Of View כמות מחיר סה"כ 7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E 1 950 950 דיסקים קשיחים? Western Digital כמות מחיר סה"כ 160GB 7200RPM, 8MB, SATA II 1 350 350 צורבים? DVD Recorders כמות מחיר סה"כ LG DVD±RW GSA-H10AB x16 DL x8 1 190 190 מארזים? כמות מחיר סה"כ HEC Compucase CI-6A21 Beige and Blue (No PSU) 1 240 240 ספקי כו…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני כן קונה בסוף את הToshiba Satellite Pro A300D-131 עכשיו הבעייה היא האם אני אקבל תמיכה מלאה בעברית עם הVISTA או שאני אצטרך לסדר את זה בארץ הקודש? במידה וכן האם מדובר בPATCH רגיל שמורדים כמו MUI לXP או שמדובר בסיפור שמצריך התערבות איש מקצוע?- האם מישהו יודע כמה עולה גיור ה-VISTA? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by amirn,

היי, אודה לעזרה למפרט מחשב לדרישות הבאות: תקציב בסביבות 6000 שימושים: תכנות, פוטושופ קבצי RAW גדולים, VIRTUAL MACHINES, קידוד וידאו, מעט עריכת וידאו בסיסית. שקט: סביר - לא קריטי. מארז: נוח להרכבה, מקום לפחות 5 דיסקים + SSD. חשוב: פילטרים נוחים לניקוי למאוררים, USB3 * לא משחקים * OC אולי קל בהמשך. ללא ציוד היקפי. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם התחדשתי בדל 15R ואני מעוניין להעביר את הקבצים שלי מהמחשב הישן לנייד בנייד יש חיבור esata , ניסתי להעביר דרך wifi אבל זה ממש איטי ומעביר בין 2-3.8 מגה בייט אני מחפש דרך יותר מהירה תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ben060,

אני רוצה לרנות כרטיס זיכרון למחשב הנייד שלי יש לי עכשיו 192 MB אני רוצה לשים 512 MB כתוב לי באורסט DDR SDRAM איך אני יודע מה זה? ויש לי את הדגם HP PAVILION ZV5000 איך אני יכול לשדרג אותו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. המחשב בעיקר להורדת סרטים, גלישה וכו'... המשחק לא למשחקים... כרטיס מסך שיכול להריץ דברים בסיסיים יספיק.. צריך כמובן שהוא יחזיק מעמד הרבה זמן... ושיעמוד יפה בהפעללת תוכנות רבות בבת אחת... תודה אהה.. וחשוב... שיהיה מIQPC...

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Idan91,

אשמח לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שצוין עפ"י מה שעניתי למטה. הדגש הוא על מעבד הכי טוב שאפשר (אם יש אפשרות של 6 ליבות זה יהיה מעולה) וכרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בדגש על התוכנות הבאות: Cinema 4D, After Effects, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. ראשית, אני מודה לכולם על העזרה אני צריך להרכיב מחשב גיימינג למשפחה ואני נמצא כרגע בצומת דרכים. את ההזמנה אני צריך לבצע לכל המאוחר בתחילת חודש אוקטובר, אולי אוכל קצת אחרי, הוקצב לי 4000 ש"ח עם אפשרות לחריגה של 300 ש"ח. אני מתלבט מאוד מה לעשות, מכיוון שהבנתי שבקרוב הולכים לצאת כרטיסי מסך חדשים של נבידיה, אבל אני לא בטוח עד כמה זה הולך להשפיע על הקנייה שלי, שכן אני מאמין שבהתחלה המחירים שלהם יהיו מטורפים, קל וחומר כשמדובר בישראל. להלן האפשרויות העומדות לפניי: 1. קניית מערכת מחשב שכוללת gtx 1070 בעלות של 4500 ש"ח, לקיחת 16gb ram 2400 ממחשב אחר בבית שמבצעים בו שימוש משרדי בלבד + הזמנת זיכרון זול מאמזון או אתר אחר למחשב ממנו יילקח הזיכרון, מה שייסתכם ב-4800 ש…

18. Started by oshoman,

היי, אני מחפש לקנות תחנת עבודה שלhp, מישהו התנסה פעם בקניית מחשב מebay? זה אמין? אפשר לקנות בשקט? זה עדיין משתלם גם אחרי המשלוח ומיסים, החסרון זה אחריות כמובן. תודה.

19. Started by kdani,

מחשב שהורכב באתר של TMS: שימושים עיקריים: תכנות (כולל לפעמים מכונה וירטואלית) / עיצוב גרפי / וידאו / משחקים (פחות, עד שיצא GTA5 :-) ). אין מגבלת תקציב. שקט - 10, הכי חשוב. יחובר לשני מסכים, בחיבור DVI (בעתיד אולי HDMI) ללא OC. אשמח לקבל חוות דעת ממומחי הפורום: [table][tr][td]מק"ט[/td][td]מוצרים[/td][td] כמות [/td][td] מחיר [/td][/tr][tr][td]C3770T[/td][td]Intel Ivy Bridge Core i7 3770 Socket 1155 8MB 3.4Ghz Tray[/td][td] 1 [/td][td] ₪1481 [/td][/tr][tr][td]GZ68XPUD3P[/td][td]Gigabyte GA-Z68XP-UD3P[/td][td] 1 [/td][td] ₪767 [/td][/tr][tr][td]C16G1600C8X[/td][td]Corsair 16Gb Kit (4G X4) CML16GX3M4X1600C8 CL8[/td][td] 1 [/td][td] ₪706 [/td][/tr][tr][td]DEF-R4-USB3…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום! אני צריך מפרט דחוף עפ"י הקרטריונים הבאים. 1. עד 5500 ש"ח. לא ניתן לחרוג מהתקציב. 2. המחשב מיועד לCAD בתוכנות 3DMAX 2010 ו AutoCAD 2010 וכו'. עבודת גרפיקה תלת מימדית. 3. אין צורך בציוד היקפי ומסך. 4. אין צורך בפלופי וקורא כרטיסים. 5. כרטיס מסךPNY Quadro FX 580 צריך להכלל במפרט. מינימום 8GB זכרון פנימי RAM. מעבד I7 870 עדיף. 1156 עדיף. 6. השקט רלוונטי 6/10 7. המשתמש אינו מתמצא באוברקלוק ואף אינו מתכוון לבצע אותו אי פעם. 8. מערכת הפעלה Windows 7 64x כבר קיימת, אין צורך לכלול במפרט. 9. רצוי מאוד מרשת IVORY. בשום פנים ואופן לא KSP! נכוותי מKSP קשות. 10. דרישה למארז מאורר וקר. המחשב יעבוד בתנאים של עומס כמעט 24/7. 11. שדרוג של המפרט בהמשך לא יתוכנן. תודה רבה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by artv8,

שלום אני מחפש נייד ב- 5500 ש"ח. אני סטודנט להנדסה ורוצה שהמחשב יוכל להתמודד עם תוכנות solid. מה דעתכם על המחשב הבא: [http://www.ctm.co.il/product.asp?id=735/url] האם הוא יוכל לעמוד בזה(לפי מה שראיתי יש לו כרטיס מסך עצמאי ו-1 ג'יגה)? האם למישהו יש הצעה אחרת? :nixweiss מישהו יכול אולי לעזור לי?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני רוצה לקנות מחשב רק בשביל אינטרנט,מוזיקה, סרטים ומשחקים לא דברים כבדים.. משהו כמו פיפא 09 וNFSUG2 עדיפות גדולה לKSP חיפה. ראיתי באתר שלהם את המפרט המוכן הבא: מעבדי אינטל Pentium E5300, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore Tray Warranty Life Time Warranty מאווררים וגופי קירור Generic CPU Cooler For s775 לוחות אם למעבדי אינטל ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL Warranty 3 Years Warranty זכרונות DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB 7200RPM 16MB SATA II Warranty 3 Years כרטיסי מסך OnBoard Intel GMA 3100 כרטיסי קול On Board 7.1 Channel Audio צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Warranty…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by alon83438,

שלום!! אין לי תקציב מוגזם.... משו בסביבות ה2000 [glow=red,2,300]בלי מע"מ.[/glow] חשבתי על +athlon xp 2500 abit nf7-sl שני סטיקים של 256 מ"ב ddr 400. radeon 9200 128ddr VIVO ולא סגור על מארז... רוצה משו יפה ולא יקר מדיי... לקחתי את האס-אל ולא את האביט הרגיל כי אני רוצה לשמוע מוזיקה באיכות, הוא יהיה מחובר לאלטק איטיפי3 ולסנהייזר פיאקס200. הויוו די חשוב לי... ככה שאם אתם ממליצים על כרטיס מסך אחר בתקציב שיכלול גם ויוו בבקשה.. כמו שציינתי אני צריך מארז לא יקר מדיי אבל שיהיה יפה.. אם התקציב מאפשר אז עם חלון ותאורה נאה.. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד* גודל המסך? 15.6 " * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb עדיפות 7200RPM * כונן אופטי? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על asus/אפשר גם לחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? עדיפות למעבד i5 או…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by pitex,

לוח - intel cherry creek ddr2 533 מעבד - p 4 3000 64 bit 2mb ht 800 הארד דיסק - wd 8 mb c sata 120 GB כרטיס מסך - geforce pcx 6600 128mb ddr המוכר הראה לי אותו ולא היה עליו מאוורר אלא מן צינורות כאלה של קירור בשמן או משהו כזה. צורב דיוי זיכרון פנימי - 1024 מגה ddr2 533 infeneon מסך - proview 8msc/1:700 tft 5950 ש"ח במזומן. מה אתם אומרים ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים