עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shaniniki,

שלום, מתלבטת בין שני מחשבים ניידים, למטרות לימודים בעיקר, הרבה אינטרנט, אופיס, וקצת סרטים בצפיה ישירה . אני לא מוצאת חוות דעת על המחשבים האלה בשום מקום.... ??? אנא עזרתכם: 1. מחשב נייד "15.6 Fujitsu LifeBook AH531-7 2.1GHz קיים באיבורי ב2090 ש"ח כולל מערכת ההפעלה. ההתלבטות היא: אני לא רואה הרבה דגמים של החברה הזאת באינטרנט ואת הדגם הזה בכלל אין בשום מקום חוץ מאיבורי, זה דגם ישן? המעבד מספיק בשביל הצרכים שלי? והמחיר סביר עבור התמורה? 2. מחשב נייד Lenovo IdeaPad U350 2963-E2G עולה 2285 ש"ח כולל מערכת הפעלה. כלומר הפרש של 200 ש"ח , אמנם הזכרון עבודה ודיסק קשיח קטנים יותר, אבל המעבד חדש יותר, השאלה היא עד כמה הנתונים האלה משמעותיים לצרכים שלי? עדיף ללכת על מעבד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. אוקיי אני בדרכי לקנות עוד מחשב בקרוב, להלן המפרט: AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Thermalright SP-97 CPU Cooler for AMD @ Enermax 92mm 2 Ball Bearing Fan Kit 1200-2500rpm adjustable Epox 8RDA3+ v2.1 nForce2-400 Motherboard Mushkin 512MB PC3200 222 Special Winbond BH-6 chips Radeon 9700NP 128MB @ Vantec Iceberq 4 VGA/Chipset Cooler Digital 80GB 7200 rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD CD-ROM Liteon x 52 Teac / Alps / Mitsumi 1.44MB 3,5" Floppy Drive Antec Super Lanboy Aluminium Super Mini Tower Case (Includes 2 120mm fans, no powersupply) Subtotal NIS 3,841.43 (Not included power supply) המחיר הינו כזה מכיוון שהראדון כבר ברשותי מהמחשב הנוכחי. …

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Cyron,

בלי מסך, מקלדת, עכבר. המחיר דיי גמיש, מוכן להשקיע עד 4000 אם צריך.... נראה לי ש AM2 3800x2 יתאים לתקציב, מה אתם חושבים ? לוח אם - לא gigabyte ! תודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מתלבט בין שני מחשבים: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10537 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8028 השאלה עם המחשבים האלו יריצו לי סרטים 1080p ? ואיזה מחשב מבין השניים כדי לי לבחור ? תודה לעוזרים !

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי בהמלצת הפורום את ACER REVO 3610 עבור צפיית סרטים בסלון על מסך גדול - ההמלצה היתה מצויינת ולצרכים אלו הבחירה מושלמת בעיקר בגלל גודלו של המחשב לאחר ש"טעמתי" מהמחשב הנ"ל אני מעוניין במחשב לחדר עבודה ומתלבט בין מחשב כדוגמת ה REVO בפורמט חזק יותר או מחשב שולחני רגיל - מה דעתכם? רצ"ב דוגמא לACER בפורמט חזק יותר : http://cgi.ebay.com/Acer-Aspire-REVO-4GB-500GB-WIN7-Desktop-MSE-KB-WLAN-NEW-/230507518930?pt=Desktop_PCs רצ"ב פרוט: 1. מה התקציב המקסימלי? 2000 - אפשרי גלישה של 10% 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב ? לצפיה ישירה, עריכת וידאו ותמונות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by Zippo,

לא ממזמן שידרגתי תמחשב, טבל הוא חרא, קיצר, אני רוצה לעשות שידרוג, אבל שיישפר לי רק את המשחקים, אני בסדר עם המשחב שלי ברגיל, רק במשחקים הוא לא משהו, מה אני צריך לשפר בשביל שהמשחקים יילכו טוב, כרטיס מסך, זיכרון, שניהים, עוד משהו?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הרכבתי תחילה את המפרט הזה: זיגזג - הדרך הקצרה למחשב חדש http://www.zigzag2000.co.il/2p/ SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12112 כמות: 1 מחיר: 275ש"ח ( למזומן:267ש"ח ) SAMSUNG 27" ECOFIT P2770HD-TV 1:10000 Digital + Analog, SPEAKERS + REMOTE http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=12436 כמות: 1 מחיר: 1,975ש"ח ( למזומן:1,916ש"ח ) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=7260 כמות: 1 מחיר: 129ש"ח ( למזומן:125ש"ח ) Thermaltake V4 Black Edition (VM30001W2Z) 1x120 + 500W SPIRE Psu ht…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. היי אני צריך מפרט אינטל חובה, לא AMD ולא משנה למה. חשבתי על משו בכיוון של פנטיום 4 2.8-3.0 גה"צ. לא מיועד OC. הוא לא ישמש למשחקים מיוחדים או כבדים כלל, ככה שמבחינת כ מסך מספיק משו ברמה של 300-500 שקל - גם 6600 יהיה מיותר... אני צריך מחשב שיהיה חזק יותר בקטע של המשימות, משמע מעבד חזק, לוח אמין, 512 או ג'יגה זיכרון וזה צריך לכלול מסך דק חובה 8MS איכותי. כמו כן עדיפות לד קשיח 160. כמו כן צריך עכבר אופטי רגיל (חשבתי על של MS עולה 50 ש"ח) ומקלדת רגילה, מצלמה ומדפסת. תודה מראש

9. Started by primo,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX מחיר: ¤1265 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 מחיר: ¤636 מסך: DELL LCD 20´ 2007WFP ULTRASHARP FLAT PANEL MONITOR מחיר: ¤2278 כרטיס מסך: LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL מחיר: ¤2044 דיסק קשיח: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD2500AAKS מחיר: ¤381 זיכרון: OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL5-5-5-15 - SYSTEM ELITE EDITION - OCZ2SE8002GK מחיר: ¤574 כונני דיסקטים: SONY 3.5 FLOPPY DISD DRIVE מחיר: ¤40 מארז: NZXT APOLLO w/o PSU מחיר: ¤398 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT מחיר: ¤407 קרור למארז: GLACIALTECH 120mm CASE FAN - SIL…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. שלוב רב, לשימושי סטודנט בלבד, ניידות מקסימלית וניגון חלק של HD על איזה מחשב הייתם ממליצים? האופציות שחשבתי עליהן, אך לא ידוע לי מה זמן הסוללה שלהן: 1. SONY NS140E T5800 2. DELL 1537 T3200 3. LG R410 T3400 כיום ניתן גם להשיג את ה-SL400 בערך באותו התקציב, האם יש לו עדיפות על המתחרים שציינתי? לא ניתן למצוא עליו REVIEW בקונפיגורציה הבסיסית כפי שהיא נמכרת בארץ.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by ofekd23,

1. מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל לא 10. האם מתוכנן OC? לא 11. במפרט למשחקים הגדרות כמה שיותר גבוהות ומשחקים כבדים כ…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by YairAgami,

שלום אני רוצה לקנות מחשב (8-10 אלף שקל, i7 7700k, משהו טוב) ושאלתי את עצמי שאלה שאין לי מושג מה התשובה כרטיס מסך אחד טוב (1080ti נגיד) או שניים פחות טובים? (980ti או משהו) אני רוצה מה שעולה פחות ונותן אותם ביצועים או מה שעולה אותו הדבר אבל עם ביצועים יותר טובים מישהו יודע מה יותר טוב? תודה

13. Started by eity,

שלום חברים,שנים שלא הייתי כאן ועכשיו אני שוב צריך עזרה אני צריך מחשב חזק למשחקים שיספיק לי לכמה שנים טובות התקציב שלי הוא עד 6000 ואפשרי חריגה עד 6500 אם צריך את זה.לא מתוכנן OC .והשקט חשוב אבל לא הדבר העיקרי אז אפשר להתפשר בעניין השקט.אני צריך ציוד הקפי מלא שכולל עכבר מקלדת רמקולים מסך וכן גם מערכת הפעלה.אם שכחתי לציין משהו תגידו,תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by exercise,

יש לי בעיה, משום מה המעבד כל הזמן עובד בקצב המקסימלי, כאילו אין SpeedStep, גם על בטרייה, התקנתי את ה Power Managment Driver אבל זה לא עשה כלום...

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by oshoman,

היי, אני מחפש לקנות תחנת עבודה שלhp, מישהו התנסה פעם בקניית מחשב מebay? זה אמין? אפשר לקנות בשקט? זה עדיין משתלם גם אחרי המשלוח ומיסים, החסרון זה אחריות כמובן. תודה.

16. רשמתי בכותבת 3000 אבל האמתי שאני מחפש ב-2000, אלא אם יש הצעות ממש ממש טובות בשביל עוד קצת כסף.. אז תאמרו או שהכי טוב, תביאו נניח אחד של מקסימום 2000 ואחד של 2500-3000.. ותציינו לי את ההבדלים והיחס של עלות-איכות.. ואני כבר אעשה החלטה עם עצמי תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 +- א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך אם חייב לחרוב אז לא בהרבה. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח - 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? מחשב ביתי למשחקי דפדפן\אינטרנט וצפייה בסטרימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by blackflag,

שלום, אני מחפש נטבוק להרצאות ולנסיעות כלומר בעיקר לאינטרנט, קריאת מסמכי וורד וPDF (לא להקלדת סיכומים תוך כדי). כמו כן אם זה אפשרי במסגרת התקציב, אולי לעיתים רחוקות סרטים ומשחקים קלילים (און ליין חינמים באינטרנט). אבל המטרות האלו הן בגדר בונוס ולא צורך. אני מתקשה לברור בין הדגמים והיצרנים השונים, כולם נראים אותו הדבר. (מה עם זהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=27017?) אם יש באיזור הזה איזשהו דגם שמתעלה מעל השאר, אני אשמח להכוונה. תודה מראש. נ.ב. 1. האם יש הבדלים בין המפרטים בחנויות שונות לגבי אותו דגם שכדאי לשים לב אליהם? 2. כשכתוב "אפשרות שדרוג ל2GB", האם זה שידרוג שאני יכול לעשות בעצמי או שזה דורש מעבדה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  19. שלום לכולם. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי. עברתי על רשימת המפרטים אבל אני מחפש משהו אחר. יש לי מחשב ישן (פנטיום 2) אבל יתר הדברים חדשים. יש לי - דיסק קשיח 40G , צורב , כונן DVD , מסך חדש , מקלדת ועכבר , כרטיס רשת , כרטיס קול עם יציאה ל-4 רמקולים. אני מחפש לשדרג רק את המארז,לוח אם,מעבד וזיכרון. (עדיפות ללוח אם שיש עליו כרטיס מסך , קול ורשת). אני צריך את זה לגלישה באינטרנט , תוכנות שיתוף וצריבה. יש המלצות? בתודה מראש , אמיר

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום לכולם אני צריך עזרה בבחירת מפרט למחשב כמו שציינתי בכותרת עד 3000 ש"ח כולל מסך 24אינץ' אבקש לנסות לחסוך בתקציב ולא לחרוג המחשב הוא מחשב משפחתי לשימושים של : עבודה כללית,אינטרנט, סרטים וקצת עבודה עם גרפיקה בעתיד *יש צורך במסך רצוי בגודל בערך 24 אינץ', רמקולים, מקלדת ועכבר *השקט של המחשב חשוב אך לא באופן קריטי ולא מתוכנן אוברקלוקינג ויש צורך במערכת הפעלה מאחר והמחשב הוא לאחותי וקצב ההחלפה שלה במחשבים הוא לא כל כך מהיר אשמח אם המחשב יהיה גם עמיד לכמה שנים טובות תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מותר לנצל הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא לחרוג. בכלל. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? פוטושופ, לפעמים פרמייר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר וכבד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? לא חשוב בכלל 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא יהיה אוברקלוק בשום צורה 7. האם האם יש צו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by danix20,

היי חבר'ה. קיבלתי את המחשב הזה אתמול מבן דוד שלי שהתגייס, רציתי לשאול לחוות דעת ואם יש משהו שצריך לשפר.. אני מתכנן לשחק עליו משחקים חזקים על איכות מאוד גבוהה.. תודה מעבד: I5 3550 IVY BRIDGE 3.30GHZ לוח אם: GIGABYTE - B75M-D3V כרטיס מסך נוכחי: GTX760 OC 2G GDD5 WIND X3 מארז: Sharkoon Tauron White ATX Case ספק כוח: 520 W MODULAR SEASONIC+ BRONZE ACTIVE עכבר: RAZER ABYSSUS מסך: DELL ULTRASHARP U2312HM 23

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. אוקיי, אני כבר נהייתי ממש מבולבל. כבר הזמנתי חלקים לשידרוג המחשב אבל ביטלתי את ההזמנה בתקווה שאוכל למצוא משהו טוב יותר. אז התקציב הוא 1500 ש"ח. אלה החלקים שיש לי ואני לא משדרג אותם: AMD AXP 2500?VOLCANO 12 ABIT NF7 WD 80GB 7200RPM JB LITE-ON 52X32X52 (אולי אשדרג ל-צורב DVD) המחשב מיועד למשחקים. אלה אפשרויות השידרוג בסביבות ה-1500 שחשבתי עליהם: אפשרות ראשונה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS Club3d Geforce 6600 256MB DDR - DVI/TvOut - AGPx8 - 750 NIS סה"כ: 1337 ש"ח אפשרות שנייה: COMPUCASE CI-6a19 300w ATX SUPER MIDI (black) TOWER CASE -331 NIS 512MB TwinMos DDR PC3200/400 - 297 NIS NEC DVD-RW NEC ND 35…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Chura,

היי, אני צריך לבנות מפלצת לעיבוד מידע, לGNS וDYNMIPS מי שמכיר. זה בולע זיכרון ומעבד. חשבתי לבנות משהו מבוסס i7 אבל אני לא בטוח ולכן אני צריך את עזרתכם. חשוב לציין שאני רוצה להשאיר אופציה עתידית למשחקים, שאצטרך רק לשדרג כרטיס מסך. אה, ואם ניתן אז לדחוף אותו לANTEC P182 שיהיה שקט תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by LIgor86,

שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.