עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. אשמח לקבל כאן עזרה בבניית מפרט מחשב לשימוש ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי?3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג אלא אם ההבדל יהיה משמעותי. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? 88% גלישה, אופיס ותכנות, 10% סרטים, 2% משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. oblivion, titan quest , skyrim, dragon age ואולי גם fifa. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). כעת …

2. Started by Idanp,
    • 0 תגובות
    • 542 צפיות
  3. שלום, אני מחפש לקנות מחשב לישיבה, המחשב אמור לשמש בעיקר לשמירת קבצי mp3 וכן להשמעתם. לכן נדרש הארד דיסק גדול יחסית ( אני מניח שבאזור ה 500gb - ואם אפשר יותר ). ללא ציוד הקפי ( מקלדת וכו' או מסך ). כל הרכיבים ההיקפיים - כ.מסך/קול וכ'ו יכולים להיות מובנים OnBoard . במידה ונדרש, ניתן לחרוג מהתקציב עד +-300 ש"ח. תודה מראש! עדכונים קטנים : נדרש זיכרון RAM של 2-3 ג'יגה ( עדיפות לעבודה ב dual במידה וניתן ). נדרשים הרבה פורטים של - USB ,באיזור ה 8-10 ( ניתן להשלים על מה שניתן עם המארז ע"י כרטיסי PCI ) עדיפות ל 2 הארד דיסקים ( אחד פעיל ואחד לגיבוי ) - שירכיבו סה"כ 500 ג'יגה. אני מעוניין לדעת על המערכת ללא תשלום על הרכבה ( בנייה עצמית ) וכן ללא מערכת הפעלה. תודה רבה רבה לכל מי שיע…

• 10 תגובות
    • 919 צפיות
  4. שלום אני בתחילת דרכי ללמוד על התוכנות של גרפיקה לכן הומלץ לא לקנות את המחשב הכי יקר יש לי 3 מחשבים שמתלבטת בינהם dell precision 3561 i7 512ssd בסביבות 6500שח 2- dell g15 5511i7 1 t 3060 בסביבות 7500 שח 3- dell g15 3050 i7 512ssd בסביבות 6000 שח לגבי השנים האחרונים האם יש הבדל כל כך משמעותי לגבי הביצועים שמוצדק תוספת 1500 אם יש מחשב אחר שמומלץ אשמח לתשובה

5. שלום לכולם, בפורום מפרטים רשמתי שאני מחפש מפרט למחשב לגרפיקה, המחשב הנוכחי שיש לי בבית נקנה לפני 4 וחצי שנים ומכיוון שאני רוצה לקנות מחשב חדש אולי אצליח למכור אותו (אנשים בכלל קונים מחשבים יד שנייה בגילאים כאלה של 4 וחצי שנים?) המפרט הוא: מעבד AMD PHENOM II X3 720 (2.8Ghz) Black EDITIONלוח אם Gigabyte GA-MA770-UD3 זיכרון OCZ Original 4GB DDR2 800MHz Gold Edition דיסק קשיח 500GB Sata II 7200rpm 16mb buffer כרטס רשת 10/100/1000 כרטיס קול 8 ערוצים מארז CoolerMaster CM 690 RC690 ספק כוח SEASONIC 500W SS500ET כרטיס מסך ATI RADEON 5770 1GB GDDR5 RETAIL HDMI RETAIL מסך סמסונג 22'' - P2250 אין קשר. כל העסקה עלתה 4,300 כולל המסך. ללא המסך - רק המחשב: 3,500 *נקנה באילת לכן אין…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  6. היי הסתכלתי על המפרט המומלץ כאן http://hwzone.co.il/specslist/view/76/ יש בו את הצ'יפסט 780G + כרטיס מסך Radeon HD4850 ממה שהספקתי לקרוא כאן , הכרטיס מסך המובנה על ה - 780G יכול להריץ משחקים בינוניים . השאלה היא למה צריך את ה Radeon HD4850 בנוסף . האם זה כדי להריץ משחקים יותר כבדים ? ואם כן , האם שני הכרטיסים עובדים במשולב באופן אוטומטי או שצריך להגדיר את זה ? crossfire קוראים לזה - נכון ? ואם כן עובדים במשולב , האם אפשר לשים כרטיס מסך אחר מה-Radeon HD4850 ,משהו כמו ה 9600GT , ועדיין השילוב יעבוד ? אני לא מבין גדול . סליחה . תודה .

• 6 תגובות
    • 803 צפיות
  7. לוח אם: Gigabyte MA-770T-UD3P AMD770 CHIPSET 496 ש"ח מעבד: AMD Athlon 2 X3 435 2.9Ghz Triple Core AM3 Box 422 ש"ח כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon 5770 1GB GDDR5 HDMI 900 ש"ח כונן קשיח:Seagate Barracuda 7200.12 500Gb 3.5 HDD 7200Rpm SATA II 16MB ST3500418AS 260 ש"ח צורב: LG GH22 SATA x 22 Black 125 ש"ח ספק כח(אני בהתלבטות פה תעזרו לי בבקשה להחליט) http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=93 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1034 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1315 מי מבין שלושתם הכי יתאים לי? זכרונות: לא יודע מארז: antec 200 או antec 300 244 או 293 ש"ח מאווררים: פתוח להצעות rsm.co.il

• 7 תגובות
    • 804 צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) מידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).אילסטראטור פוטושופ פרימר פלש לפרנסה ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 17 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות . האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשו…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום חבר'ה אני צריך עזרה בקשר לבחירת לוח אם ומעבד בשביל חבר טוב שלי.... התקציב שלו הוא 1350 לשניהם... והוא לא רוצה דווקא מעבד של amd ... לוח אם: לא משנה לו העיקר שיהיה טוב ויתאים למעבד... מעבד: העיקר לא amd ניסיתי לשכנע אותו שה- amd מצוין אבל הוא עקשן מאוד... אם תוכלו לעזור לי לעזור לו אני מודה לכם בשמי ובשמו...

• 2 תגובות
    • 648 צפיות
  10. Started by Darktyde,

שלום לכולם ! ברשותי מחשב נייד של טושיבה p200-10c. אני משתמש בתוכנות אנימציה של תלת מימד לעיתים קרובות ובעת הרנדרים (הוצאת תמונה - חישובי תאורה וכו') המחשב מגיע למאמץ מקסימלי. הקטע הוא שאני מקבל קריאה שהמחשב מגיע ל100 מעלות (וזאת גם ההגבלה על פי אינטל-טושיבה למחשב הזה). ממה שהבנתי זה לא אמור לקרות, המאווררים עובדים בסדר, אבל מה שהכי מוזר - המחשב לא מדווח על התחממות יתר, ולא עובר את ה100 מעלות. אחד האפקטי-לוואי שיש זה גליצ'ים (העלמות ו'פאקים') בחלונות וגרפיקה דו מימדית, שאני חושב שנובעת מ'קציצה' של היכולת עיבוד (כלומר ההגבלה שיש על המעבד בשל הטמפרטורה, אבל יכול להיות שאני טועה) אני מבקש את העזרה של מי שמבין בנושא לתת לי עצות לגבי העניין, תודה מראש

• 2 תגובות
    • 776 צפיות
  11. אנשים כרגע קניתי מחשב: מTMS דיברתי איתם הזמנתי מהטלפון אפשר לשנות 24 שעות מעכשיו.. הוא אמר שיהיה OC למעבד בערך ל4.5... אז לקחתי קירור די אחלה אז אנשים מהר תציעו לי גם זכרונות אחרים לקחתי את אלו כי הם פשוט נראים פצצה אם יש שיפורים וכאלו עד 7.5 אלף... מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 - מחיר: ₪867 קירור למעבד: Evercool Silver Knight Water Cooling + Anti Freeze - WITH CPU ONLY כמות: 1 - מחיר: ₪228 לוח אם: Gigabyte GA-EP45-DS5 כמות: 1 - מחיר: ₪1247 מארז: Thermaltake Armor Plus MX Black + Window כמות: 1 - מחיר: ₪623 קירור למארז: Arctic Cooling 12L 120mm כמות: 2 - מחיר: ₪35 ספק כוח: Enermax Modu82+ 625W 50A @ 12V כמות: 1 - מחיר: ₪765 …

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by MeniAdam,

1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).פוטושופ פרנסה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות/גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? אין צורך במסך 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי …

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  13. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?ביתי/מדיה עם חישובים קלים , בעיקר ויזואליזציה, קצת משחקים: CIV, TES SKYRIM א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 20" של DELL 1600X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום לכולם, יש לכם מקום שאתם יכולים להמליץ לי על חריטת אותיות בעברית שאני צריך לבצע על לפטופ שנרכש בארה"ב? תודה, חן

• 3 תגובות
    • 3.8k צפיות
  15. Started by zeez100,

שלום אשמח אם תוכלו לעזור לי בבנית מחשב למשחקים. אני צריך מחשב כולל הכול בלי ציוד הקפי רק את המחשב עצמו. תודה רבה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  16. Started by hila1212,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף לחסוך במידה וזה לא פוגע פגיעה משמעותית באיכות הרכיבים ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב? גלישה באינטרנט, צפייה בסרטים, משחקים (לדוגמא WOW) -מהי הרזולוציה הטבעית של המסך שיחובר למחשב? לא יודעת -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב? בינוניות (?) 3. האם יש צורך בציוד היקיפי? לא4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10? 5 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא (?) 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? חוזק …

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  17. Started by zefet,

1. מה התקציב המקסימאלי? 5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לא לחסוך, רוצה את החוויה הטובה ביותר 4.5-5K ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח אם יש משהו ששווה את ההשקעה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג^^^ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). שימוש תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: כל הסוגים, אני מגוון -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הגבוה…

• 2 תגובות
    • 859 צפיות
  18. Started by B0necrack3R,

היי חברה.. קודם כל אני רוצה להגיד שכבר חרגתי מהתקציב אז אם אתם רוצים לייעץ לי להחליף חלק זה או אחר אנא שלא יהיה יקר מקודמו. המחשב הוא בעיקר למשחקים אז השקעתי יותר בכרטיס מסך (לקחתי זכרון ומעבד די חלשים יחסית בהנחה שעד השנה הבאה המערכת תסחוב באופן סביר כל משחק אך לקחתי לוח עם CHIPSET חדיש כדי שאוכל לשדרג עוד שנה -שנתיים את הממחשב לזכרונות ומעבד חזקים יותר..) אז הינה המפרט: AMD ATHLON XP1800 GYGABTE 7VAX KT400 (with LAN and audio on board Mushkin PC2100 DDR BASIC maxtor 40GB 7200 LEADTEK G4 TI4200 64MB (לדעתי הרהב יותר משתלם לקנות כרטיס כזה היום!) אז מה דעתכם על כל הסיפור הזה?? האם כל החלקים תואמים אחד לשני? כל הערה תתקבלנה בברכה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by tendo,

שתום לכולם, אני מתחיל באוקטובר הקרוב את שנת הלימודים לקראת תואר בכלכלה ומנהל עסקים. אני כנראה ארכוש מחשב לפני תחילת התואר ודיי ננעלתי על משו, הקאצט שהוא שוקל בערך 2.7 קילו ומביך 15 אינטצ.( כן, שמתאים גם לגיימינג) השאלה שלי היא האם למישו יצא לעשות תואר כאשר הוא עם מחשב במשקל דומה ואיך היה? מצטערים על זה? מודעים על זה? לא שינה כלום? אני פשוט מתלבט האם לקחת מחשב שהוא 15.6 וחזק מאוד שיתאים גם לגיימינג, או לרדת בתקציב ולקחת משו זול יותר, קל יותר אבל חלש יותר גם... תודה מראש לעונים ולעוזרים.

• 43 תגובות
    • 5.8k צפיות
  20. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 15K (נראה לי אוברקיל) 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? עריכה גרפית עיצוב אופנה לא וידאו - למטרת פרנסה 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מסך מסך 27, סט אלחוטי מקלדת/עכבר, מדפסת צבעונית(כ100 הדפסות בחודש) 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? 6 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיזי של המחשב ומשקלו, אורות וכו'? אין צורך בשום אורות ושופוני, רצוי גודל שיאפשר אוורור טוב (ב…

21. Started by @oz@,

שלום לכולם אני חדש פה וברצוני לקנות נייד חדש. * מטרות המחשב? אינטרנט, מוסיקה,סרטים עבודה עם תוכנות כגון c# i ו jave (תוכנות לתיכנות) ופוטושופ * גודל המסך? 13-15 אינץ' * משקל רצוי? עדיף כמה שיותר קל אבל לא ממש חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? 5-7 שעות גם לא הכי חשוב כי לרוב אני יהיה ליד מקור חשמל * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (DVI, HDMI וכו) חשוב שיהיה יציאת HDMI מצלמה מובנת (ואם אפשר גם מיקרופון) * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? 160-250 GB * צורב DVD?לא יזיק * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל חשוב שתיהיה אחריות לשנתיים + * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? פתוח להצעות יהיה נחמד אם המחשב יבוא עם וינדוס 7 תודה רבה לעוזר…

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  22. Started by dyxel,

הרכבתי מפרט מKSP ואני צריך לדעת מה אתם חושבים ואולי גם לשפר אותו : מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon64 3200+ (S-939) VENICE CORE 1070 1 1070 לוחות אם למעבדי ?AMD? ASUS Price Units Total A8N-E s939, PCI-E, GBE, nForce4 Ultra 680 1 680 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512Mb 400MHz Twinmos CL2.5 265 2 530 כרטיסי מסך? GIL Price Units Total Forsa 7800GT 256MB 2xDVI, VIVO 1790 1 1790 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 200GB SATA II 7200RPM 8MB 560 1 560 מארזים? Price Units Total HEC Compucase CI-69U6 400W 460 1 460 מחיר כולל :5100 ש"ח(לא כולל ציוד הקפי) מה דעתכם???????

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  23. שלום לחברים אני רוצה לקנות מחשב נייח כשהשימושים הם תכנות, גלישה מרובת טאבים באינטרנט, וירטואליזציה וקצת למשחקים לילדים. מה חשוב לי? מהירות של המחשב, ובעיקר שקט מהמאווררים (לא רוצה לשמוע אותם ומוכן לשלם על זה :)) קיבלתי את ההצעה הזאת ואשמח לחוות דעתכם. https://tms.co.il/builds/333938 לקחתי כרגע כרטיס מסך פשוט עם אופציה בהמשך ללרכוש כרטיס חזק למשחקים תקציב באיזור ה6 אלף האם להחליף משהו ? האם לקחת זיכרנות יותר מהירים ? Ssd אחר? בתודה מראש

24. Started by GQ4U,

מפרט ב5500 ~ AMD\INTEL + גיגה זכרון לעומת מה ששמעתי בעבר הamd 64 3.2 עושה עבודה טובה גם במשחקים וגם בגרפיקה (http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2249&p=6) אני רוצה להתאים לו זכרון ram מכובד (1 גיגה ) לא ברור לי כמה PDP שווים מבחינת אמינות - אתם תחליטו. וגם כרטיס מסך טוב. (בלי מסך וציוד היקפי אחר\ אפילו בלי הארדיסק - אני אסתדר עם הATA הרגיל שלי)

• 7 תגובות
    • 745 צפיות
  25. שלום, מעוניין במחשב למשחקים ב-2300 ש"ח. חשוב שתהיה אפשרות בעתיד לשדרוג של כרטיס מסך בלי שהמעבד \ לוח יהוו צוואר בקבוק. עדיפות למפרט מ- skypc או מ- iqpc (אם האחרון זול במאה ש"ח ומעלה). תודה,

• 4 תגובות
    • 580 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.