ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,350 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אהלן חברים אני חדש פה בפורום, רציתי לבקש חוות דעת על מפרט שבניתי, רציתי לדעת אם יש משהו שצריך לשפר או להחליף, המחשב מיועד למשחקים כבדים בתקציב 6000 בלי ציוד היקפי. בנוסף יש לי שאלה, ראיתי שברוב המפרטים שנתתם פה לאנשים שמתם את הכרטיס GTX570 ולא HD6970, לASUS יש גירסת DC2 לשני הכרטיסים שניהם עולים אתו הדבר אבל בפועל בהשוואה הכרטיס HD6970 יותר חזק מהGTX50. אני פתוח גם למפרט שונה לגמרי. תודה מראש[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][ta…
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הייי! יש אפשרות כלשהי לעשות OC למעבד של המחשב נייד שלי (המפרט בצד) ? ואני לא מתכוין לטכנולוגית ה"טורבו בוסט" אלא לשינוי המכפלה/ באס דרך הביוס או תוכנת צד שלישי כלשהי. תודה מראש לעונים, דובי נ.ב. אני לא יודע האם שאלה זו שייכת לפורום זה או לפורום "אוברקלוק" אז אם צריך אעביר את השאלה לשם.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום פורום יקר , אני בפני הרכבת CAR PC ואני כבר דיי הרבה זמן לא בעניינים ,לכן אני פונה אליכם . המטרה היא CARPC משמע : מה שפחות צריכת הספק , פליטת חום מזערית , עדיפות רבה מאוד לקירור פאסיבי ( איאפשר לחבר לקירור מים של הרכב ) דרוש : כרטיס קול OB 7.1 , חריץ הרחבה PCI-E , קיבולת זיכרון עד 4 GB ( תותקן XP ) , חיבורי מסך כמה שיותר יותר טוב . אין לי שום בעיה עם לוחות שהמעבד מולחם השימוש העיקרי של המחשב יהיה עיבוד אות (פילטרים פאזות ו TA ) קצת GPS , וכול מיני שטויות שיתחברו לרכב . דיסק קשיח אשמח ל SSD במחיר שפוי -- הביצועים לא קריטיים כ"כ אבל אעדיף קיבולת על פני יכולת . החומרה הדרושה בתכלס היא מעבד ,לוח,זיכרון, דיסק קשיח .
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי לפטופ של אייסר וכשאני באוניברסיטה הא מזהה ומתחבר לרשת של האוניברסיטה אבל כל כמה דקות הוא מתנתק, ולכן חשבתי לרכוש אנטנה חיצונית שתתחבר ללפטופ כדכי להגביר את קליטת הויי.פיי. שאלתי, האם יש אנטנה מומלץ? כשבוחרים אנטנה על מה חשוב להסתכל ולא להתפשר?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לרכשית שני מחשבים הראשון מחשב משרדי תקציב עד 1500 ש"ח לא כולל מסך ,יש אפשרות למפרטים במחיר נמוך יותר ,לא חייב לנצל את כל התקציב פעילות המחשב, בעיקר לעבודה- אופיס ,חשבשבת ,תוכנות להנהלת חשבונות וניהול פרויקטים ,אינטרנט,מוסיקה. דרישות-שהמחשב יעבוד בצורה מהירה וחלקה . המחשב השני מחשב סלוני למדיה סנטר ,מתחבר לטלויזיה Led 42 ,של הייסנס צפייה בסרטים ,תמונות ,אינטרנט ,וכו' תקציב 1500 ש"ח תודה רבה ,אשמח לקבל המלצות בהקדם ומהיכן הכי כדאי לרכוש את המחשבים תודה מולי
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב שאמור להריץ משחקים (בעיקר משחקי תפקידים בסגנון Dragon age II), וגם לנושאים מקצועיים כגון החזקת מכונות וירטואליות לצרכי לימוד (hyper-v, vmware), מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי AMD: ASUS Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10217 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 זכרונות: DDR3…
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המטרה העיקרית היא לימודים, לכן חשוב מאוד המשקל של המחשב. יחד עם זאת, אני מחכה בקוצר רוח לדיאבלו 3 ואשמח שהמשחק ירוץ חלק על המחשב..... התקציב עד 7000 ש"ח (הקנייה תהיה כנראה בארה"ב לשם הוזלה) כמובן עדיף כמה שפחות בתקציב ממש לא מחייב להשתמש בכולו, להפך גם מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר דק.... אין מקום בתיק..... * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים באיכות HD (כמה שיותר גבוהה), דיאבלו 3 כשייצא. * גודל המסך? בין 13 ל-15 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות? שיהיה נייד ושלא ישבור את הגב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. כמה שיותר..... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDM…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לרכוש את המחשב Dell Inspirion N4030. האם זה נחשב למחשב טוב ? כמה שנים המחשב קיים בשוק ? מהו נפח הזיכרון המקסימלי של מחשב זה ? להלן הלינק לרכישת המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5829&CatCode=315
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום אני זקוק לעזרה למצוא לאחי הקטן שמתחיל ללמוד עוד מעט מחשב נייד, הצרכים הם: * מטרות המחשב: לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים full HD 1080p (ראיתי מספיק מחשבים ניידים של חברים שנקנו בשנתיים האחרונות שנחנקים מסרטים באיכות הזו וגם כאלה שעמדו בסרטים של 8GB לא הצליחו להריץ בצורה תקינה סרטים של 20GB ומעלה). * גודל המסך: 15' ומעלה. * משקל רצוי: לא חשוב. * זמן סוללה: 3 שעות לפחות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI. * גודל מינימלי של כונן קשיח: 500GB * צורב DVD: כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא חשוב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא * נוחות שימוש: חשוב שתהיה מקלדת ומשטח מגע נוחים. מחיפוש קצר ראינו מבצע של BUG של המחשב הבא : Toshiba Satellite A665-1…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ב"ה משהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב חזק מאוד לתיכנות, התקציב גמיש (היות ולא אני משלם) עד 20 אלף ש"ח האמת שאני לא צריך בדיוק מחשב מושלם היות וחלק מהפריטים כבר יש לי מהישן. הדברים שאני רוצה להחליף הם: א. לוח אם ב. מעבד מתאים ג. זיכרונות מתאימים (כעת יש לי 6GB 1600 OCZ) ד. כרטיס(י) מסך ל4 מסכים ה. 2 מסכים (2 יש לי) ו. מארז מתאים ז. דיסק קשיח SSD בגודל שמתאים למערכת ההפעלה פלוס הוויזואל סטודיו. (דיסקים קשיחים רגילים יש לי) זה בדיוק כל הפריטים הדרושים תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר מזמן שלא הייתי פה בפורום(לימודי תואר ראשון שהסתיימו סוף סוף) החלטתי לקנות לעצמי מחשב נייד ואני זקוק לדעתכם, השימושים העיקרים מהמחשב למשחקים(לא הכי כבדים אבל עדיין אני מצפה שיריץ אותם על מדיום), תכנות(בעיקר בvisual studio, mysql ואולי בתכנות virtual machine) חשוב לי שהסוללה תספיק לפחות ל3-4 שעות לפחות וגם שרזלוצית המסך תיהיה יותר גבוהה מ1366x768 קראתי הרבה ביקורות באינטרנט לגבי הניידים לעיל המתחרה הראשון Alienware m14x תיאור המפרט: System Color Stealth Black with Soft Touch Finish Operating System Genuine Windows® 7 Home Premium, 64bit, English Processor Intel® Core™ i7 2630QM 2.0GHz (2.9GHz w/Turbo Boost, 6MB Cache) Memory 4GB Dual Channel DDR…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 האם המפרט שמוצא בקישור הנ"ל כדאי מבחינת החומרה והמחיר למטרות גיימינג כמובן, והאם מערך Crossfire נחשב לבעייתי או לא כדאי?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לדעת האם המפרט הנ"ל יספיק לצרכים שלי כסטודנט שרוצה לעבוד מהר באינטרנט, אופיס מיילים וכו' וכמו כן משחקים (אך לא משחקים "כבדים") תקציב 2K: מארז IPPON ספק כוח 400W RAIDMAX INTEL H61 CURE I3 2100 4 GB KINGSTON זיכרון דיסק 500GB WD SATA 7200 כונן DVD RW SONY GE-FORCE 520 1 GB כרטיס רשת אלחוטי לא זוכר את החברה -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה ממש ליד המיטה שלי (אני רוצה להצליח לישון כשהוא דלוק), מה לבקש? -חשוב לי עבודה מהירה. -המחיר של המפרט הנ"ל הוצע לי ב-2000 ש"ח, האם זה כדאי? לבקש משהו נוסף/אחר? בתודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתחרגו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, ורינדורים בסקאטשאפ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא דרוש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…
-
- 1 תגובה
- 544 צפיות
-
-
אני מבקש לקבל מפרט למחשב בסכום של סביבות-1800 - 1500 שקלים. המחשב צריך לשמש גם למשחקי מחשב כבדים כגון: Crysis 2 , Fry Cry 2 , Fifa 12 [ שיצא ] , Pes 12 [ שיצא ... ] הבנתי שהמעבד צריך להיות לפחות I3, נכון? אודה לתשובה מהירה!!
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט לצרכים הבאים: אני רוצה לשים בבית מחשב PC שישמש כשרת ESX (שרת למחשבי VM), הוא לא צריך מסך או ציוד היקפי אחר - הוא פשוט צריך להיות חזק, מספיק חזק כדי שיריץ 5-6 מכונות VM במקביל בלי לקרטע. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אלמנטים חשובים: 1. כח עיבוד חזק מאוד 2. זכרון ואחסון גדולים מאוד 3. כרטיס מסך לא צריך (אני אשתמש ב-OnBoard) תודה רבה על העזרה! נמרוד.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מצ"ב מפרט שהרכבתי למחשב HTPC מבוסס AMD. אשמח לחוות דעת על המפרט, ואף להצעות לשינויים ושיפורים. מעבד AMD Athlon II X3 445 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16291 כמות: 1 מחיר: 350 ש"ח ( למזומן:343 ש"ח ) Foxconn A88GMV 880G, Socket AM3, M-ATX, 4xDDR3, VGA+DVI-HDMI, 1xPCIex16, Gigabit-LAN, RAID http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14174 כמות: 1 מחיר: 293 ש"ח ( למזומן:287 ש"ח ) 4GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - KINGSTON Original http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13565 כמות: 1 מחיר: 159 ש"ח ( למזומן:156 ש"ח ) SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 - כונן ק…
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
הדרישות הן: מעבד סביר (הכוונה לא לסדרת אטום או E-350 הבנתי שאלה איטיים בטירוף). זמן סוללה ארוך - מעדיף סוללת 8 תאים. משקל - פחות מ-2 ק"ג, עדיף לכיוון ה-1.5KG. מצאתי לפטופים לא רעים שעונים לרוב הדרישות שלי, כמו: asus u31f, lenovo u350 אבל הם באים עם אחריות של שנה אחת בטווח המחירים שלי. יש למישהו המלצה ללפטופ עם שנתיים או שלוש שנים אחריות שעונה על הדרישות? בחנויות שונות מוכרים לפטופים בקונפיגורציות שונות (סוללה שונה, זמן אחריות שונה), לכן הדגם של מחשב לא יספיק, אשמח לקישור לחנות. תודה ושבוע טוב.
-
היי לכולם אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות: 1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים? יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב. 2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה? 3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח…
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אהלן, צריך עזרה בבקשה בקניית מחשב עד 3000 ש"ח (חריגה מקסימלית של 100 ש"ח אם זה באמת משפר). 1. מטרת המחשב - עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD של עד 15 ג'יגה - כולל אפשרות חיבור לטלויזיה HDMI. 2. גודל צג - 15.6". 3. זמן סוללה - פרמטר חשוב - כמה שיותר זמן יותר טוב. 4. כונן צורב DVD. 5. מערכת הפעולה - WIN 7 64. 6. נוחות - חשוב שזה יהיה מחשב שהמקלדת וה-touchpad שלו נוחים לשימוש. 7. מחשב שיוכל להחזיק לפחות 3-4 שנים ויעבוד חלק. 8. אין צורך בגיימינג בכלל! מחכה להצעות! תודה רבה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום לכל פורום חומרה,הודעה ראשונה(: אבקש את עזרתכם בבניית מחשב גיימינג בתקציב של עד 5K,ללא צורך בציוד הקפי(למרות שעכבר או מקלדת טובים תמיד יתקבלו בברכה). המחשב אמור להספיק להרצת משחקים בצורה הגיונית לבערך 5 שנים הקרובות,כאשר השאיפה היא בשנה וחצי-שנתיים הקרובות הוא יוכל להריץ אותם על הגדרות כרפיות מאקסימאליות. מספר שאלות נוספות: האם מעבד sandy bridge של אינטל עדיף על פני מעבד רגיל של אותה החברה,ואם כן-למה? בכמה "חזק" יותר כרטיס מסך אשר עבר OC בחברה מאשר אחד רגיל?(אני מכוון ספיציפית לnvidia 570gtx) <blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות ולחסוך,במידת האפשר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2…
-
- 10 תגובות
- 963 צפיות
-
-
-
אהלן, בתור סטודנט חדש לסמסטר הקרוב אני מחפש מחשב נייד שישמש אותי. מפאת חוסר תקציב אני פונה לעולם היד השנייה בחיפושים עבור מחשב טוב (אני יודע שאפשר למצוא זולים אבל אני מחפש מחשב חזק) ורציתי לדעת מה כדאי לבדוק שאני קונה מחשב מיד שנייה. זה הסיפור ואני ישמח לשמוע אותכם.
-
- 14 תגובות
- 1.9k צפיות
-