עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי כולם! חיפשתי וחקרתי וכמעט קניתי מחשב (סמסונג q330) אבל מסתבר שהוא לא טוב. אני לא מבינה כלום במחשבים ואין לי את מי לשאול אז אני סומכת עליכם. מסך: 13 אינץ'. משקל: עד 2 קילו. מעבד: הנטייה שלי היא כלפי i-5 דור שני ומעלה, אבל אני לא יודעת אם באמת צריך. סוללה: 4 שעות עבודה רגילה (הקלדה) זה סביר מבחינתי. תקציב: מוכנה ויכולה לשלם על משהו טוב. בלתי מוגבל. הנדסת אנוש: מקלדת נוחה להקלדה ממושכת ומשטח מגע שקל לתפעל. רעש והתחממות: פחות אכפת לי. בעיקרון אני סטודנטית אבל המחשב עומד להיות המחשב העיקרי שלי ולכן אני מחפשת משהו חזק יחסית. שימושים למחשב: - הקלדה בהרצאות, צפייה במצגות... - גלישה באינטרנט - עבודה בכמה חלונות פתוחים במקביל - צפייה בסרטים HD אני לא גיימרית ולא משתמשת בתוכנות…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום חברים, אשמח לקצת עזרה בנושא מכיוון ונאבדתי בשלל האופציות בשוק ולא להכל הצלחתי למצוא ביקורות או להתאים מחשב ספציפי מאחר לצרכיי... לפי הפרמטרים המתבקשים שלכם: * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) המטרה הכללית של המחשב נכון לשנה הקרובה היא בעיקר לראות סרטים וסדרות, ולערוך באופן לא מקצועי סרטים ממצלמות HD כגון GoPro וכדומה, בשנה הבאה הוא יאלץ לשמש אותי גם בלימודים באוניברסיטה. * גודל המסך? מינימום: 13.3 ומקסימום: 15.6 * משקל רצוי? לא משמעותי מידי מבחינתי * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? עדיפות לזמן סוללה ארוך אך לא חובה.. בכל …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?בעיקר משחקים וגם סרטים וסדרות א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:Wow, Cs, AC,וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Wow, Cs, AC,וכו' -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקו…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. צהריים טובים, אני מחפש מפרט למחשב שמיועד בעיקר לאופיס, אינטרנט, הורדות, אך גם לצפייה בסרטים ובנוסף - למשחקים כדוגמת האלף לייף 2, באטלפילד 2, גיטר הירו, הנסיך הפרסי, למרות שאני לא משחק הרבה במחשב ולא רוצה להוציא יותר מדי כסף על כרטיס מסך משוכלל. הייתי רוצה שהוא יחזיק לי לפחות לשנה וחצי, ואני לא מאלה שקונים את המשחקים הכי חדשים והכי עמוסים מבחינה גרפית... אני לא מבין במחשבים הרבה, ולכן לא מתכוון לעשות OC... אני מעוניין גם במסך דק ורחב. המסך Viewsonic VX2235WM נשמע טוב, למרות שאני לא בטוח שאני צריך 22", אלא יכול להסתפק גם ב-19". ומבחינת אביזרים - הייתי שמח להמלצה על רמקולים איכותיים (שומע מוזיקה במחשב 99% מהמזמן שאני עליו), וצורב DVD. עכבר ומקלדת - מסודר. התקציב שלי הו…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי, אני רוצה לרכוש מחשב נייד חזק, עם מעבד i7 שיריץ על פי השערות בלבד starcraft 2 בשנה הבאה. עדיפות למסך בגודל סטנדרטי - 15 - 16". ניתן לרכוש בארץ או בחו"ל. תודה רבה!.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by khtur651,

שלום אני מחפש מפרט רק עם מסך למחשב למשחקים כבדים (Crysis...). תקציב 9000 גמיש. העדפות אישיות: מארז מאוורר היטב ושקט מעבד Q6600(או יותר טוב) זיכרון4 -2 GB כרטיס GeForce 8800GT G92 512 (או יותר טוב במחיר של עד 300-400 ש"ח יותר) OC

• 23 תגובות
    • 1k צפיות
  7. כאשר אני אמר פחות מ-4200 הכוונה היא שזה המקסימום שבמקסימום שאני מוכן להשקיע במחשב נייד. האיזור של 3000-3500 יהיה בסדר בשבילי. ידוע לי שכח העיבוד הזמין היום למעבדים ניידים הוא מעבר לכל פרפורציה ביחס ליישומי אופיס, גלישה באינטרנט וצפייה בסרטים. אציין כי מעבד XP1600 עם 256MB DDR266 על מחשב שולחני מספיקים לי מעל ומעבר. אני לא עושה חישובים מתמטיים, ואין לי כוונה להנדס קורים אטומיים או לחשב את נוסחאות הפנסיה של משרד האוצר - השימוש העיקרי שאני עושה זה PDF די כבדים, סריקות, גלישה באינטרנט ווורד - לפעמים קצת אקסל. למרות זה, יהיה נחמד עם אפשר להשיג מחשב במחיר טוב עם 512MB זכרון ופלטפורמה די עדכנית. חשבתי על lenovo c100 ומצאתי אותו במכירה קבוצתית גם באיזור 3300~, אבל אני מבין שלא מד…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by 1nstall,

היי יש לי מחשב טוב, ואין לי כוונה להחליפו בזמן הקרוב, אזל מעניין אותי כמה הוא עולה היום, שאני קניתי אותו הוא על 5500 שקל אבל קיבלתי כרטיס מסך מתנה מהטכנאי וקניתי ספק חדש, אז כמה שווה המפרט הזה: מעבד: intel p4 2.6c ht 800fsb +sp-94+sf2 לוח: asus p4p800 זיכרונות: elixir 256x2 400mhz הארד-דיסק: w.d 80j 8buffer כרטיס מסך: inno3d 5700le ספק: Tt buttrfly מארז: antec 1080 + 6x sf2 עבר מודינג עכבר: mx500 מקלדת: microsoft רמקולים: altec-lansing ada800 כמה שווה המפרט שלי עכשיו?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. ראיתי במדור המפרטים המומלצים את המפרט הבא: מעבד Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box AMD גוף קירור למעבד Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 לוח אם Gigabyte GA-MA78GM-S2H - AMD 780G Socket AM2+ - HDMI - mATX זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb (2GB) PC 6400 - OCZ 800mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty כרטיס מסך Radeon HD4850 512MB 256bit - Gigabyte\Sapphire\Palit\Gainward\Asus דיסק קשיח 320GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD3200AAKS - 3Y Warranty 250 צורב LG GSA-GH20NS10 \ Samsung SH-S223F DVDRW 125 מארז Compucase CI-6A19 BLACK + Heroichi 400TR-T ATX 2.0 - 24pin - Black+ 120mm Fan יש חלקים שהזמנתי כבר- 2 זכרונות של OCZ, וכרטיס מסך- לקחתי כרטיס שונה מהמומלץ: SAPPHIRE R…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אשמח לקבל המלצות ל specification של מחשב לעריכת וידאו 4K ממצלמת GoPro Black. 1. האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין DDR3 ל - DDR4? 2. (המשך לשאלה 1) האם יש הבדל משמעותי בביצועים למטרה זו בין i7 58xx ל i7 49xx? 3. האם יהיה הבדל משמעותי יותר בביצועים בכמות גדולה יותר של זכרון DDR3 (לשים 16GB ולא 8GB) על פני השקעה ב DDR4? 4. האם יש משמעות או נתון שחשוב לשים לב בבחירת לוח האם?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  12. Started by ma4351,

אני גר קרוב לירושלים ורציתי לדעת איפה אתם ממליצים לי לקנות..הבנתי ש ksp לא טוב בגלל חלקים משומשים ושירות גרוע אז איפה אתם מליצים מקום טוב עם אחריות ומחירים ושירות איכותי?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Zahibbb,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, סרטים וסדרות HD בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA, BF, משחקים חדשים שיצאו בשנים האחרונות -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך 22" או 24" עדיין אין לי מסך (אקנה בנפרד) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות…

14. מחפש לקראת הלימודים מחשב נייד עד 7000K לצורך עבודות משרדיות והרצת סרטים בHD ללא משחקים בכלל. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית,) * גודל המסך: בין 13'' ל 15.6'' * מסך: מט * מעבד: i5 ומעלה *זיכרון RAM: רצוי 8 * משקל רצוי: כמובן שאשמח לכמה שיותר קל (אולי יהיה צורך לסחוב אותו לאוני') * זמן סוללה : מעל 4.5 שעות * יציאות מיוחדות: HDMI , USB 3.0 , * בלוטות: לא מחייב * כונן קשיח: SSD * כונן CD/DVD : לא מחיייב * כונן Bluray: לא * אחריות : 3 שנים אשמח לעזרה בעיניין.

15. Started by bigbosf,

שלום חברים הדרישות שלי מהמחשב הם כאלה : שיריץ את windows 7 בצורה חלקה בעקרון רק שימושי אינטרנט וסרטים לא יותר מזה לגבי האחריות הבנתי שגם מי שנותן 3 שנות אחריות כדוגמת דל עושה טריקים של שנה אחריות על הכל ושנתיים נוספות רק על חלקים ללא עבודה יש חיה כזאת? תקציב בסביבות 3000 אפילו פחות אם אפשר תודה רבה

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Dunul,

אהלן, אני צריך המלצה למחשב נייד חדש, בעיקר לצרכי עבודה - * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית בעיקר, חשוב שאוכל להריץ VMים ללא בעיות. אם יוכל להריץ משחקים כבדים זה בונוס נחמד, אבל לא MUST * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 14' ומטה * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) לא קריטי, שלא יהיה מיושן * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by MODY69,

שלום, סבתא שלי מעוניינת להפוך להאקרית מגניבה ולכן רוצה לפטופ אז הדרישות הן: 15 אינץ' מערכת הפעלה win7/8 כונן DVD המחשב צריך להיות מסוגל להריץ skype/browser... לא דברים כבדים. 3 שנים אחריות - עדיפות גדולה. תודה רבה, MODY.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by sasi20,

AMD Athlon 64 3700 (939-pin) Box San Diego 2,207 ש"ח DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR 1,395 ש"ח Thermalright XP-120 for Pentium 4 AMD Athlon64 266 ש"ח Westren Digital 160GB SATA II JS 8MB 7200RPM 550 ש"ח Mushkin 1GB 2x512MB XP4000 2-2-2 Redline 1,379 ש"ח NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk 393 ש"ח Sony Floppy Drive 1.44 Black 66 ש"ח GigaByte nVidia GeForce 7800 GTX 256MB GV-NX78X256V-B 3,790 ש"ח SunBeam Transformer Black case 633 ש"ח OCZ PowerStream Power Supply 520W 868 ש"ח Vantec ThermoFlow 120MM Smart 87 ש"ח ZALMAN ZM-MFC1 152 ש"ח המחשב מיועד למשחקים תוכנות בין השאר ולאוברקלוק (בעתיד) כמה שאלות אחרונות 1. האם המאוורר שלקחתי מתאים לגוף קירור? 2.האם הספ…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לייטרום קלאסיק - ה - TR3 משאירים אבק לכל השאר, כולל TR2 וגם אינטל X החדשים. Threadripper 3960X מהיר יותר מ- 2X יותר ממעבדי ה- X-series החדשים, ו 5-6X מהיר יותר מהדור הקודם Threadripper 2990WX! שימו לב שה - 3960X הוא המעבד ולא אחיו הבכור. עדכון: יצא והגיע לבדיקות מעבד TR 3990X עם 64 ליבות ! פוטושופ - טוב, כאן אין הבדלים משמעותיים, ואפילו 9900K הוותיק צמוד מאוד ל TR3. אז חבל על הכסף. לא אקטואלי. דה ווינצ'י - כאן, 3960X מהיר בסביבות 10% בסך הכל לעומת Intel Core i9 10980XE החדש. אפילו TR3 3950X נותן תוצאות זהות למעבד אחרון של אינטל. כמעט אין הבדל לעומת 3960X. עדיף ל…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. תקציב מקסמיאלי - 5K עדיף לנסות לחסוך, חריגה של 100-200 שקל. 2. משחקים משחקי FPS כגון COD. וכל משחק אפשרי האמת שיצא. אין צורך במסך. גודל המסך שלי הוא 24 אינץ, הרזולוציה המקסימאלית - 2048 על 1536, אבל אני משחק ב - 1920 על 1080. 3.אין צורך בציוד הקפי. 4.תכללו איזה רכיבים שבא לכם, הכל יתקבל. 5.רמת השקט - 5 אבל לא הכי חושב לי העניין הזה. 6. לא מתוכנן Overclock 7. אין צורך במערכת הפעלה, וגם אם כן אני כבר אטפל בזה. 8.אין העדפה על חנות ספציפית, אזור המגורים - ראשל"צ 9. הבקשה היחידה שיהיה לזה חיבור לטלויזיה, הכוונה שאני יכול לחבר את המחשב לטלויזיה ולראות בטלויזיה מה שקורה על המחשב, את הכבלים יש לי. 10. אני לא מתכנן לשדרג את המחשב.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by orozer,

אז ככה צריך צורב DVD תכרטיס מסך דיירקט איקס10 החדש מינימום 250 GB זכרון 2 GB ראם לא צריך ציוד היקפי המחשב ישמש למשחקים חזקים מאוד... תודה..

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Intel Core 2 Quad Processor Q9550 2.83GHZ 12MB 1333MHZ BOX, יחידות 1 ¤1500 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3487 THERMALRIGHT TRUE BLACK 120 CPU COOLER, יחידות 1 ¤310 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4213 ASUS P5Q PRO, יחידות 1 ¤895 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=3316 G.Skill DDR2 4096MB 900MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION, יחידות 1 ¤300 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=4148 Samsung SATA2 320GB 16MB 7200RPM, יחידות 1 ¤255 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=1007 LG GSA-GH22NP40 DVDRWX22 SATA BLACK BULK, יחידות 1 ¤115 http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2882 INNOVISION GEFO…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. מחפש המלצה על מעבד, לוח וזכרונות. שימוש ביתי שוטף, אינטרנט, סרטים, אופיס, משחקים מידי פעם (לא גיימר רציני) יש לי כרטיס מסך Sapphire Radeon X1950 GT וספק כח HEC400AR-TF חשבתי אולי ללכת על AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by IdoShamriz,

שלום לכולם לאחרונה התחלתי ללמוד את שפת התכנות java בבית הספר, וזו השנה השנייה שאני לומד את שפת התכנות c# ויש לי בעיה גדולה והיא שהמחשב שלי וגם המחשב בבית הספר איטיים מאוד. ההרצה לוקחת הרבה זמן, הם כל הזמן נתקעים וקורסים וקשה מאוד לעבוד ככה. לכן חשבתי לעבור למחשב נייד שאני אוכל לקחת לבית הספר ולעבוד איתו... אני באמת צריך מחשב אבל לתכנות, לא משנה לי משחקים או דברים כאלה.. האם מישהו יכול להמליץ לי על מחשב טוב ? נ.ב לא משנה לי אם מהארץ או מחול, שיהיה חברה שאני אוכל לסמוך עליה ושלא יעבור את ה 3000 שקלים אם זה אפשרי ... תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודה משרדית וצפיה בסרטים * גודל המסך? 13-14 * משקל רצוי? אולטרה בוק גם ככה אף פעם לא כבד, אבל עדיפות לקל משקל * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא משהו יוצא דופן, רק שלא יהיה זוועה שמחזיקה שעתיים * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כמובן שHDMI * בלוטות?לבריאות, לא חייב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? ההעדפה היא למה שטוב למחשב מבחינת חלקות תפעול. אם אפשר למצוא 7200 במסגרת התקציב, או אפילו SSD עם נפח לגיטימי (קשה לי להגיד נפח לגיטימי, אני מניח שאני אראה עם מה אפשר …

• 3 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.