ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את התקציב ,אבל אם אפשר אז לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: Metro Last Light, Far Cry 4, Assassins Creed Unity -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 24 אינץ' , 1920:1200 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר פרפורי גסיסה של שנה הלך המחשב הנייח, פשוט מסרב להידלק (כמעט בן 7) רצינו לקנות מחשב חדש בתקציב של עד 2000 ש"ח השימוש בו הוא בעיקר משרדי, אבל כן רואים בו סרטים. כמו כן, אני כן אוהב לעיתים לשחק משחקים כגון SKYRIM, HOM&M, DIABLO וכאלו. הצעות מעניינות יתקבלו בברכה תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים! דבר ראשון.. יש כאן מישהו שיש לו HP DV5T..? אני רוצה לדעת אם יש לו בעיות.. כי מבחינת מפרט.. הוא מחשב חזק מאוד.. הוא מריץ כל דבר שקיים עכשיו (כולל GTA IV וFAR CAR והכול..) אבל ראיתי ביוטיוב כמה שהיה להם בעיה... המחשב עשה הבזקים כאלה.. נדלק ונכבה כל פעם.. אני רוצה לדעת אם זה קורה להרבה.. וזה בעיה רצינית של HP.. או שזה אחד למיליון.. ועוד דבר. אני בהתלבטויות אחרונות.. בין המחשב הזה.. HP DV5T.. אני לא מוצא קישור למפרט שלו באינטרנט.. אז: New Model: HP DV5t Notebook Features: Intel Core 2 Duo P7350 CPU (2.0GHz x 2) 4GB DDR2 Memory (2 dimms, professionally upgraded) 15.4" WXGA HD BrightView Widescreen Display 512MB NVIDIA GeForce 9600M GT 250GB SATA Hard Drive 8X DVD+/…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין תקציב קשיח, הדרישות הביאו אותי לסכום שמופיע בכותרת (כ-3800 ש"ח). אם צריך להוסיף עוד קצת בשביל משהו נחוץ אז אפשר, אם ניתן לחסוך על משהו מיותר אז גם טוב אבל זה פחות חשוב. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש ביתי, צפייה בסרטים/סדרות ב-HD ובנוסף גיימינג קל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כמו פיפא ו-NBA2K, לא יותר מזה. מה שכן, צריך שהמחשב יוכל להריץ את המשחקים הכי עדכניים כמה שיותר שנים קדימה. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט תכני HD עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב מקסימאלי- 3,000 ש"ח. א) ניתן לחסוך אם אפשר. ב) חריגה מהתקציב- עד 500 ש"ח. 2. שימושי המחשב- גלישה, אפליקציות ווב למסחר ויישומי Office א) תוכנות מסחר מבוססות WEB- אורדרנט, אורדרנט פרו. בשימוש תדיר. ב) לא מיועד למשחקים. -גודל מסך אופטימלי- 15.6”. -הגדרות גרפיות נמוכות-בינוניות 3. רצויה יכולת להתחבר לעמדת עבודה- docking station. 4. אין רכיב אשר לא נדרש במפרט. 5. רצוי לשמור על פעולה שקטה עד כמה שניתן- 8. 6. לא מתוכנן אוברקלוק . 7. יש לכלול מערכת הפעלה. הגרסה אינה משמעותית אך חשוב שתהיה בעברית. 8. אין העדפה לחנות ספציפית. 9. במהלך השבוע…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני אולי לרכוש מחשב חדש, ולמרות שאני כן מבין יחסית במחשבים, אני לא רוצה להתחיל להתעסק לגמרי במפרט כי אני לא מבין בזה עד הסוף. יש כמה נקודות חשובות לי מאוד שאני לא רוצה להתפשר עליהם במפרט, ואני קודם יציין אותם. לפני כל זה אני אגיד שהתקציב נראה לי נע בסביבות ה6000 ש"ח, כאשר רצוי לעגל כלפי מטה ולא כלפי מעלה, ועדיף אפילו מפרט ב5000. קודם כל אני רוצה מחשב שקט, ואפילו שקט מאוד. יש לי 4 שנים מחשב שעושה רעש של שואב אבק ודי נשבר לי מזה. זה לא אומר שאני רוצה מאווררים שיפעלו חלש או באיטיות, אבל אני בהחלט רוצה מחשב שיהיה שקט ככל האפשר. לאחר מכן, אני פה ושם משחק משחקים. זה לא אומר שאני רוצה את החומרה והדברים הכי חדישים שיש בשוק, אבל אני כן רוצה דברים שיכולים להחזיק לאור…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני חברים שרוצים מפרטים ביחס עלות/תועלת. נתחיל מהכבד יותר. מפרט ב6 אלף , גג ללא חריגה. מחשב שמיועד לשימוש במשחקים וסרטי HD . הדרישות הן שיוכל לבצע ריבוי משימות (אומנם לא עיצוב גרפי או משהו שטוחן את המעבד אבל עדיין פתיחת יישומים במקביל). המפרט הזה דורש מסך LCD 22 אינץ' ואין עוד צורך בציוד היקפי אחר. אבל זה לא אומר שצריך לרדת בכרטיס מסך כי הוא מיועד גם לחיבור לLCD 32 אינץ' . אז 4870 יכול לבוא פה טוב לפי דעתי. הדרישות הן שהמארז יהיה שקט ובלי תאורה שמפריעה כי זה בחדר שינה. דרוש קירור טוב כי מיועד OC בעתיד. למפרט הקל יותר. מפרט ב3200 גג , שמיועד ל HD מחובר למסך 32 אינץ' בלבד . מיועד להריץ סרטי HD ומשחקים כמו MIRRORS EDGE ו COD5 בצורה איכותית ללא קרטו…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים וסרטים באיכות הכי טובה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. btf4 gta v -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות פלוס 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?מסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?7 6 האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? ivory וksp
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?3300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: CS:GO ghost recon -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).22 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות\בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.לא 4. האם יש ר…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי לכולם, מקום העבודה שלי עתיד לספק לי מחשב נייד והתבקשתי להגיש הצעת מחיר למחשב שאני מעוניינת בו. התקציב המקסימאלי לא ידוע לי (המעסיק מחכה לתשובה ממני כמה זה עולה), וכרגע אני לא יודעת מהו הטווח הסביר. כמובן שהמעסיק ישמח להצעה הזולה ביותר, אבל המחשב חייב לעמוד בדרישות. המחשב יחליף מחשב נייח של המשרד, אך גם ישמש לפרזנטציות במקומות רחוקים (ולכן קריטי שלא יקרוס או יתקע ברגעי אמת מול עשרות אנשים). בשוטף, הוא יעבוד כשמונה שעות רצוף (לרוב עם חיבור לחשמל) וישמש להרצה במקביל של מספר קבצי אופיס ולגלישה באינטרנט (עם מספר רב של טאבים פתוחים 20-30 + יוטיוב, wix). אני עשויה לראות עליו סרט מדי פעם, אבל זה לא קריטי. כיוון שרוב הזמן המחשב יחליף מחשב נייח, יחובר אליו עכבר ואולי מסך נוסף. …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני גיימר + עובד בפיתוח, אז חשוב לי שהמחשב יהיה חזק בכל קצוות הספקטרום. עם זאת, ברגע שאני מוסיף כרטיס מסך טוב (הסתכלתי על הgtx 980ti שעולה בארץ 3400!) התקציב של המפרט מרקיע לאיזור ה8000 שקל. זה מעל ומעבר לתקציב שלי כרגע, וגם שמעתי שבחודשים הקרובים ייצא הדור החדש של הכרטיסים שצפוי מן הסתם לשפר בהמון את הביצועים ב4K. אז היה לי רעיון: האם אני יכול לקנות מחשב חזק מכל הבחינות, אבל לקנות את כרטיס המסך בנפרד אחרי כמה זמן מענייני תקציב? בהנחה שאני לא מצפה באמת לשחק בלי כרטיס, רק לעבודה ואינטרנט לבינתיים. המעבד שאני שם עליו עין הוא הi7 skylake 6700k, והבנתי שיש לו integrated graphics סבירים. אין לי …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט כולל מסך עד 3000 שח גם של אינטל וגם של AMD תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המחשב: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?pi=1INEE1D1ED הדרישות שלי הם בגדול: סרטים, מוזיקה, אינטרנט, משחקים לא כבדים מדי, ובעיקר לפנאי. התקציב הוא זהה למחשב הזה. משהו כמו 4,000 עם אפשרות לחריגה. אשמח אם תעזרו לי, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
קיבלתי מפרט מחנות מסוימת ואשמח לקבל חוות דעתכם על כל מה שחשוב. המחשב מיועד לאופיס ואינטרנט (יוטיוב בעיקר ), סרטים למיניהם (שתהיה תמיכה בHD), משחקים כמו WORLD OF WARCRAFT ודיאבלו 3 כשייצא: מארז סטנדרטי של החנות ספק 450W של EASYCOOL לוח אם MSI G41M4-F (רציתי דומה של אסוס אבל הוא אמר לי שלMSI הזה יש צלעות קירור ממש טובות ספציפית למעבד הזה) מעבד אינטל INTEL QUADRO 8300 4MB 2.5GHZ זכרון 2GB של KINGSTONE 800MHZ כ. מסך POINTOFVIEW 9300GS (מאוד חשוב לי שיהיה יציאה לטלוויזיה מהחיבורים הישנים - היציאה הצהובה) דיסק קשיח WD 500 צורב LG
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן(וחלש ברמות..), ואני רוצה לעשות לו שידרוג רציני ... מהמחשב הישן אני יכול לקחת את הדיסק הקשיח, כונן אופטי אחד, ציוד הקפי, ואם לא תהיה ברירה אז גם את הזיכרות(256MB מלפני בערך 6 שנים...) והמארז(משו ג'נרי עם ספק שאין לי מושג של כמה..) אני לא מתכנן OC בכלל, אך חוץ מזה אני עושה איתו קצת מכל דבר... משחקים, סרטים, קידוד, גראפיקה, משרדי, וכו'... בקשר למשחקים, אני לא צריך משהו חזק במיוחד, אבל חשוב לי שהוא יוכל לתמוך בכל(או לפחות ברוב) האפקטים של DirectX 9c, לא רק בגלל המשחקים עצמם, אלא גם מכיוון שאני מתחיל לנסות לפתח משחקים ..(ב3D) אממ .. התקציב זה 3000+\- עדיף לכיוון המינוס... טוב בקיצור.. חשבתי על משהו כזה: NEC ND-3520AW 16/4/24//48/16/48 Bulk DVD±R/RW 319.00…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שהכרטיס מסך יהיה מדהים והכי חשוב מעבד קוואד. בלי היקפי,סלי מסך רק כונן נטו.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב + מסך ב4500 ,למטרת עריכה ועבודה בתוכנות גרפיקה כבדות :s05: הדרישות שאני צריך מהמחשב זה שאני יוכל לעבוד במקסימום נוחות בתוכנות גרפיקה וידאו שונות מבית אדוב, כגון : Adobe Photoshop Adobe After Effects - דורש הכי הרבה מהמחשב,ובנוסף לכך הוא החשוב ביותר. Adobe Premiere pro Cinema 4D קצת מידע בשבילכם שאולי יעזור לכם להרכיב לי את המפרט : http://www.pcpower.co.il/DVBSCS.html (דרישות למחשב עריכה) http://www.adobe.com/products/aftereffects/systemreqs/ (דרישות לתוכנה כבדה שבה אני עובד - המחשב צריך להיות הרבה יותר חזק מהדרישות) http://www.pcpower.co.il/product_info.php?manufacturers_id=95&products_id=1292 (זה מחשב שנחשב טוב,רק שאני לא עומד בתקציב) http…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי קניתי GTX460 מ KSP תודה לחברה פה שעזרו לי !!!! עכשיו סתכלו ראיתי שאמרו שצריך מחשב מפלצת כדי להריץ את GTA IV וכל מני כאלה וסתכל פה ! סתכלו איזה כרטיס מסך חלש יש לו, יש לו מעבד בדיוק כמו שלי וכרטיס חלש משלי לפחות פי 2 ( אני מקווה חחח ) עכשיו איך זה יכל להיות שעובד לו כחה?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-