עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי מחפש מחשב נייד, קונה אותו בארה"ב, תקציב עד 1000$, ישמש בעיקר בלימודים, עבודה משרדית וכו' הציאו לי MacBook Air, אני מחפש אלטרנטיבה יותר טובה במחיר שלו מטרות המחשב? אופיס, אינטרנט, עבודה משרדית גודל המסך? . ~13' , לא משנה מאט\מבריק. רזולוציית המסך? HD. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עדיפות למקלדת מלאה ומוארת משקל רצוי? שיהיה קל ונוח להסתובב איתו האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן, מאוד חשוב זמן סוללה ארוך מאוד. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא Bluetooth? כן. גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לפחות 500GB כונן אופטי? עדיף ללא. האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. האם בתקציב צריך ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by pperoxide,

אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. היי, הזמנתי חלקי מחשב. מעבד i5 10400 הגיע בקופסא פתוחה של מעבד i3 6100 שסימנו עליו X כאילו זה לא באמת i3 (מצורפות תמונות). אחרי החג אפנה לחנות אבל בינתיים זה מונע ממני להרכיב את המחשב. ברמה הפרקטית, האם וכיצד ניתן לוודא שהמעבד עצמו חדש ולא משומש? יש סיבה הגיונית שמעבד יגיע בצורה כזו? תודה

4. שלום, עוד מעט יומולדת וההורים רוצים לקנות לי מחשב חדש. המחשב ישמש בעיקר למשחקים (לא כבדים כבדים ) ,שיריץ ויסטה ואממ ללא מסך (יש לי acer 19 ) תודה רבה רבה מראש !

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ידידה שלי מחפשת מחשב נייד ללמידים בתקציב של 3000 שקל חובה WIFI ודיסק קשיח של לפחות 80G תודה רבה לכל העוזרים!

6. Started by yaniv15,

שלום, אם אני מתכנן לקנות מחשב לשימוש ביתי כללי (כ-3,000 ש"ח) ללא כרטיס מסך ומבוסס i5 עדכני, האם יש סיבה לקנות מחשב רגיל ולא minipc קומפקטי? תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. Started by doronkohen,

המחשב אמור להיות למשתמש ביתי ממוצע (משחקים+גלשיה והורדה) יש לי כבר את רוב החלקים מהמחשב הישן (כוננים, ספק, ציוד הקפי) אני צריך מעבד חדש לוח אם זיכרונות (2G) וכרטיס מסך שיחזיקו לאורך זמן. תודה מראש דורון

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ebg,

שלום, אני מתחיל קורס עריכה על התוכנות הבאות - אפטר אפקט, אילוסטרייטור, פוטושפ, פריימר. אני מתלבט בין 2 מחשבים - 1. ASUS - FX507VU4-LP075 https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=FX507VU4-LP075&cart=1706093561207285894 2. Acar - NH-QC1EC-00P-REF https://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=NH-QC1EC-00P-REF&cart=1706093561207285894 המליצו לי על שניהם בתור מחשבים התחלתיים שנמצאים בתקציב שלי, אשמח קצת להבין יותר מה ההבדלים בניהם ואם יש המלצה חזקה על אחד מהם? אשמח גם לשמוע אם יש מחשב אחר מתאים טוב יותר מהשניים האלה בתקציב של 5,000-6,500 תודה רבה

9. תקציב: 4000-4800 שימושי המחשב: גיימינג (COD, FIFA, GTA החדשים וכו), עריכה תוכנות גראפיות, מפעיל תוכנות סימולציה כבדות (ORCAD, CST וכו') רזולוציה מסך מקס' 1920X1080, חיבור לרמקולים 5.1, מערכת הפעלה מיועדת 64 ביט פרטים נוספים: מחשב שקט, מעדיף אינטל, ללא ציוד היקפי , לא OC, ללא מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות, קניית מחשב מאזור המרכז (רחובות) *ללא כונן דיסקים יש לי פה מפרט שחבר המליץ לי, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ואם יש משהו יותר טוב אז להוסיף 1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 359 ₪ - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz 1499 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracud…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by dertyn,

מדגיש שאין צורך להחליף רכיבים וכו' - זה לא אופציה. הבקשה שלי היא לדעת האם המפרט הזה ייתן את התמורה שלו בסכום הכספי הזה. אם לא, אשמח לראות מפרטים אחרים בסכום כזה או קצת פחות שייתנו עבודה 1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100ש"ח 2. מה שימושי המחשב: גיימינג (כללי) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב - לא ידוע עדיין -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? - גבוהות 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 - 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא 9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בקרוב מאוד 11. האם חשוב לשמור על…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. היי בניתי מפרט למחשב שמיועד למשחקים כבדים FARCRY 4 וכו' ובנוסף להרצת מחשבים וירטואליים. ובנוסף שאלה לגבי הזיכרונות, אני מעוניין ב GB16 והשאלה אם לשים 2x8 או 4x4 אמרו לי שהמעבד יכול לפנות לכל הארבעה בבת אחת. מה יתן ביצועים טובים יותר ? אני עובד עם מסך DELL24 אשמח להערות והצעות מפרט : מעבד Intel Core i7 5820K Tray לוח אם Gigabyte GA-X99-UD3 זכרון למחשב נייח Crucial DDR4 8G 2133Mhz CL15 CT8G4DFD8213 כפול 2 מאוורר ופתרון קירור ZALMAN CPU COOLER CNPS11X Performa ספק כח Seasonic X-850 850W כרטיס מסך Gigabyte GTX980 4GB DDR5 GV-N980WF3OC-4GD WINDFORCE 3X דיסק קשיח פנימי Seagate 2TB Barracuda ST2000DM001 כונן SSD קשיח פנימי Samsung MZ75E250 250GB סמסונג צורב DVD ‏ פנימי LG GH24N…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך לא כולל במפרט רזולוציה טבעית לא ידועה(אבל זה מסך 21 אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

13. שלום לכולם, כחלק מהעבודה שלו, אבא שלי נזקק למחשב שיהיה תמיד לידו לצורך התחברות לאינטרנט, צריבה/העברה של תמונות דיגיטליות, יישומי office וכו'. הוא לא משחק בכלל, אם הוא ישחק פעם בהרבה זמן זה באיזה משחק שטותי שלא דורש כלום. אני זקוק להמלצתם למחשב נייד כלשהו שיהיה בתקציב של לכל היותר 6000 שקלים. הדרישות הן כונן קשיח של 60ג'יגה לפחות, עדיף 5400סל"ד. צורב ו-DVD (או צורב DVD אם אפשר). זיכרון 512MB שבימינו לדעתי הוא המינימום האפשרי לפעולה תקינה של מחשב. מעבד אני ממש לא רוצה סלרון. יצא לי להיתקל בהרבה מעבדים כאלה בניידים, והם איטיים מדיי אפילו לגלישה באינטרנט או צפייה בסרטים וכו'. כמו כן, ישנה חשיבות רבה לאפשרויות שדרוג וחיבורי כמו רשת חוטית/אל-חוטית ועוד. אודה לכל העוזרים. Anatol…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by avi_miz,

שלום מחשב למטרות משחקים (בעיקר) וסרטים, הורדות ואינטרנט אך בעיקר משחקים עדיף שיהיה שקט. התקציב הוא 6K עם אפשרות לחריגה קלה. כולל מסך ועם אפשרות לOC.

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by galg,

אהלן חבר'ה, עשיתי לא מעט בירוריישן לגבי כל חלק וחלק, אשמח לשמוע דעתכם. לפני שחלק מחברי הפורום הנכבד יקפצו ( לרוב אפילו בצדק ) יש סיבה לכך שבחרתי בcore i7 ולא core i5 3570k או כל דגם i5 אחר - שימו לב לשימושים בהמשך. שימושים: רינדורים, הרבה VMs פתוחים במקבלים ובכלל כמה קומפיילרים פתוחים במקביל - אם בכל זאת למישהו יש הסתייגויות מi7 במקרה הזה אשמח לשמוע. מה לא צריך: כ.מסך ( אני הולך להשתמש בgigabyte gt430 OC שכבר יש לי ). שקט: חשוב מאוד( 9 ), אשמח לשמוע אם יש משהו במפרט שמונע זאת. אוברקלוק: כנראה שכן, המפרט בנוי לאפשרות. אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. שדרוג: ייתכן שדרוג עתידי, המפרט בנוי לאפשרות. שוב - אשמח לשמוע דעתכם אם טעיתי. הערה: חשוב לי שהמארז יהיה באמת מאוורר, שקט ועם גישה…

16. אני רוצה שתיהיה יציאת HDMI שיריץ לי סרטי HD חלק ושהמסך לא יהיה יותר מ12" חשוב לי מאוד חיי סוללה ארוכה! תקציב של בין 1000-2000 לא יותר.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. היי אני צריך מיפרט כמה שיותר חזק למחשב ב4K עם אפשרות ל4.5K+מסך..(לא צריך טוב יותר חשוב מחשב חזק אבל מסך טוב לא יהיה רע..) תודה חשוב שהו יהיה טוב לגיימרים(מלחמה+מרוצים) לעבודות גרפיקה+ליראות סרטים כונן לא צריך גדול יש לי אחד של 500 אולי 160 יספיק... מיפרט שהכנתי עכשיו: (נירלי חסר לי משהו) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤878 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EG43M-S2H כמות: 1 מחיר: ¤630 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤302 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan Blue Led כמות: 1 מחיר: ¤69 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspread…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by jonschifter,

אהלן, חדש פה רציתי לקבל דעה על מפרט מחשב לגיימינג שקיבלתי מאייבורי בימים האחרונים. המפרט: מארז K282 COOLERMASTER שחור 2X12CM ספק כח 14CM A.PFC MOD SMART 630W THERMALTAKE מעבד אינטל 3.2GHz 6MB CORE I5 1150 QUAD 4460 מאוורר למעבד BIGTYP REVO THERMALTAKE לוח HASWELL 1150 H97M-D3H H97 GIGABYTE X2זכרון ADATA XPG V1.0 4GB DDR3 1600MHZ כחול דיסק קשיח פנימי 2Y 1TB SATA3 WD BLUE צורב SATA LG DVDX24 DL שחור OEM GH24NSC0B כ.מסך AMD Radeon R9 270 GAMING 2GB-5 MSI זה מסתכם בכ5300 שקל, והתקציב שלי הוא סביב ה6000 (גמיש בכמה מאות).. אשמח לשמוע דעות והמלצות עריכה: מצרף שאלון, מצטער מה התקציב המקסימאלי? 6000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? כולו ב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-250 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר אינטרנט תכני HD עבודה משרדית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינו…

20. שלום לכולם, עדיין מחפש עזרה לגבש מפרט מתאים. אשמח לקבל הערות לגבי המפרט הבא: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪520 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור AMD מקורי , יחידות 1 ₪15 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2143 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪324 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Kingston 2GB DDR3 1333Mhz CL9, יחידות 3 ₪399 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=659 WD 500GB 7200RPM 16MB Sata2 AAKS WD5000AAKS, יחידות 1 ₪193 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=88 PowerColor ATI Radeon 4650 512MB GDDR2 HDMI, יחידות 1 ₪263 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=156…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by FrozenStorm,

כאמור בפורום כ"מ רכשתי GTX760 שצריך להגיע בעוד מספר ימים. מעניין אותי מה השווי של הכרטיס הנוכחי שלי, מתלבט האם למכור או להשאיר בצד למקרה חירום. כרטיס שלא בוצע עליו OC, ולמען האמת גם לא נטחן במשחקים כיוון ששירת אותי במשך תקופת הצבא. בנוסף לאיזה כרטיס הוא משתווה כיום? Sapphire ATI Radeon HD5850 Xtreme 1GB GDDR5

22. Started by 125Live,

1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? עד 3500 ₪, חריגה קטנה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, SAP, אופיס, אינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? מקלדת ועכבר אלחוטיים COMBO 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא קריטי 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? כן - Windows…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by motizkn,

כמה שווה החלקים הבאים: מעבד intel QX9770 extrem לוח Gigabyte ep45-ds3r ספק ומארז Sonata III 500 + antec ea-500d זיכרונות 4x1G kinkston תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by kip,

אהלן, זקוק לעזרתכם בהמלצה על תיק גב לנייד 15.6. דגמים מומלצים ואיפה לקנות. תקציב: עד 350 ש"ח. המון תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  25. AMD ATHLON_64_3200-939-E6-Tray-VEN + SCNJ-1000P - Scythe NINJA PLUS כרטיס מסך: Leadtek PX7800GT-TDH זיכרון: ADATA DDR 1024MB 400MHZ CL3 דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII צורב דיוידי: LG DVDRW GSA-4167B BLACK וספק: FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm ומארז לא כ"כ משנה לי, בינתיים חשבתי אולי על : COMPUCASE CI-6A19 BLACK NO PSU לוח אם: DFI \ ASUS Infinity-NF4-Ultra מה אתם אומרים?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.