ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,353 דיונים בפורום זה
-
. מה התקציב המקסימאלי?2000-2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחק 1 פיפא ואינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. פיפא -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.…
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
שלום, אני צריך מפרט למחשב לבן דוד שלי שמיועד למשחקים (קונטר סטרייק, קריסיס זה מה שהוא משחק) אמא שלו תיקצבה את זה ב1000-1300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי מחשב hp tx2500.. לפני כחודש נהרסה לי הסוללה המקורית שלו...קניתי סוללה חדשה שגם היא מקורית ולאחר כשבוע נהרסה גם היא מה יכולה להיות הבעיה...? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
לפני יומיים פרסמתי פה בקשה להמלצת מחשב נייד ובעזרת Chevy קניתי את הacer 5750 . עושה רושם של אחלה מחשב..עונה לכל צרכיי. היום התקנתי עליו את הדמו של PES12 (המשחק אגב רץ מצויין) ושמתי לב לבעיה מוזרה..כאשר אני לוחץ על רצף הכפתורים למעלה+שמאלה+ האות ד' (מסירה במשחק לכיוון אלכסון) הכפתור ד' לא מגיב..כאשר אני מנסה את אותה פעולה בדיוק עם צד ימין הכל עובד מצוין..אמרתי אולי זה בעיה במשחק, יצאתי לווינדוס וניסיתי לרשום סתם בגוגל את האות ד כאשר אני לוחץ על הכפתורים למעלה ושמאלה והוא לא מגיב..כאשר אני לוחץ ימינה ולמעלה הוא כן מגיב ורושם לי את האות ד'.. אולי זה משהו בהגדרות? צריך לציין שזאת פעם ראשונה שברשותי לפטופ. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
ללא עכבר ומקלדת ומסך יתכן שידרוג בעתיד קניה KSP כולל עם מערכת הפעלה מותרת חריגה קלה מאד לא יבוצע אוברקלוק תודה לעוזרים (:
-
- 1 תגובה
- 486 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני לא כל כך מכוון בנושא המחשבים הניידים ולא יודע מה הולך היום בשוק , איזה טובים יותר ואיזה פחות אז הייתי רוצה לקבל מכם עזרה להצעת מפרט מחשב נייד.התקציב הוא גג 3500 ש''ח , לא לחרוג , עדיף לחסוך אבל אם צריך אז לנצל את כל ה-3500 .הנייד מיועד לשימושים פשוטים , צפיית סרטי HD וגלישה באינטרנט , אז זהו , אני מקווה שלא חסר פרטים , אם כן אז תגידו לי איזה ואני אכתוב. מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גיימינג קל וצפיית סרטי HD . גודל המסך? 15.6 . משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי (אני לא יודע כל כך מה הוא המשקל הרצוי לניידים היום , שלא יהיה כבד מידי). האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר לדעתי זה יותר טוב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכל החברים, 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 במידה וזה באמת משדרג את המחשב למחוזות חדשים. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת ווידאו ברמת הלמידה, אולי בעתיד ישמש אותי קצת מעבר. עריכה גרפית ברמה בסיסית ויותר כתחביב. משחקים וצפייה בתכני HD א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).AVID – תדיר לא פרנסה. פוטושופ – תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.FPS למיניהם, WITCHER 2, DEUS EX החדש ובתקווה שיריץ משחקים עתידים ברמה טו…
-
- 9 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב עד -500 $ . אלו 4 הדגמים שנראים לי מתאימים . הםא יש דברים שיכולים לפסול אחד מהדגמים ? האם חלקם מומלצים יותר או פחות : [list type=decimal] [*]Lenovo - IdeaPad Laptop / Intel® Pentium® Processor / 15.6" Display / 4GB Memory / 500GB Hard Drive – Silver 369$ http://www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+IdeaPad+Laptop+/+Intel%26%23174%3B+Pentium%26%23174%3B+Processor+/+15.6%22+Display+/+4GB+Memory+/+500GB+Hard+Drive+-+Silver/2762943.p?id=1218349684658&skuId=2762943 [*]ThinkPad Edge 030255U Notebook AMD Athlon II Dual-Core P360(2.30GHz) 15.6" 2GB Memory DDR3 1066 320GB HDD 7200rpm DVD±R/RW ATI Radeon HD 4250 495$ http://www.new…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תקציב: 5000 ש"ח אך קיימת גמישות. (לא כולל מסך) שימושים: תכני HD, אכסון בנפח גבוה (סרטי HD), עריכת וידאו (ברמה לא מקצוענית אבל עדיין), גלישה מרובת כרטיסיות (לדוגמא 7-9 כרטיסיות בו זמנית של יוטיוב). המחשב לא מיועד למשחקים ואני כמעט ולא משחק, אבל אני לא אוהב הגבלות, ובמידה ויצא איזה משחק אני רוצה שיעלה לי בצורה טובה. משחקים שעשו לי את זה בעבר: Rainbow Six Vegas , Portal, Red alert 3, Sims 3 לא צריך לא אופיס ולא ווינדוס ולא כלום, רק הרכבת מחשב בחנות. עדיפות כמעט בלעדית לKSP קריות, גר בקריות דגשים: לפחות 2TB זיכרון קשיח תמיכה בפורמטים הכי חדשים של HDMI כל סיפור הUSB3 שלא יצא לי לשמוע עליו יותר מידי, עדיפות לתמיכה. מארז יפה עדיפות עם אורות ואיזו דופן שקופה, USBים מקדימה של המא…
-
- 5 תגובות
- 715 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס intel wifi link 5100 נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה של הכרטיס הנוכחי שיש לי במחשב, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, צריך עזרה בבקשה בקניית מחשב עד 3000 ש"ח (חריגה מקסימלית של 100 ש"ח אם זה באמת משפר). 1. מטרת המחשב - עבודה משרדית וצפייה בסרטי HD של עד 15 ג'יגה - כולל אפשרות חיבור לטלויזיה HDMI. 2. גודל צג - 15.6". 3. זמן סוללה - פרמטר חשוב - כמה שיותר זמן יותר טוב. 4. כונן צורב DVD. 5. מערכת הפעולה - WIN 7 64. 6. נוחות - חשוב שזה יהיה מחשב שהמקלדת וה-touchpad שלו נוחים לשימוש. 7. מחשב שיוכל להחזיק לפחות 3-4 שנים ויעבוד חלק. 8. אין צורך בגיימינג בכלל! מחכה להצעות! תודה רבה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
אני שואל בשביל חבר, אני מזמן לא מעודכן בחומרה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3,500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך זה תמיד טוב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה חריגה קטנה והשיפור משמעותי אז אפשר. עדיף להשאר בגג-3,500. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש כללי, אינטרנט, עבודה משרדית, סרטים ו-DIABLO 3. ;D הכי חשוב שהמחשב יוכל להריץ את דיאבלו3 כשייצא. בדר"כ דיאבלו לא צורך הרבה, אבל מה שזה אומר שפשוט צריך כרטיס מסך סבבה (לא משהו חיה). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דיאבלו3, אמרתי כבר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לצ…
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
היי לכולם אני שוקל לקנות את הטאבלט הזה לצורכי לימודים (משיקולי משקל וגודל בהשוואה לנטבוקים, וגם המחיר שלו סביר לחלטין) ויש לי כמה שאלות: 1. איך הדפדפן מתמודד עם אתרים "מוזרים" (כלומר לא סטנדרטיים) ובעיקר כאלה עם כל מיני טפסים מקוונים וסרטונים? יש לי גלקסי אס והרבה דפדפנים שניסיתי (כולל אופרה מיני, דולפין, סקיי פייר והדפדפן המובנה) טובים רק לאתרים "רגילים" ולא מהווים אלטרנטיבה למחשב. 2. האם יש אפשרות לחיבור אביזרי USB שונים? (דיסק און קי/הארד דיסק, מקלדת, עכבר, טלפונים וכו') איך האנדרואיד 3 מתמודד עם זה? 3. איך המכשיר מתפקד בעיבוד תמלילים ושרטוט? מכיוון שהמחשב ישמש הרבה ללימודים אני ישתשמש הרבה בתחליפי וורד, אקסל ו PDF של האנדרואיד, ואולי גם בסטיילוס עם סוג של צייר או לוח…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הכל בערך בכותרת, בתקציב של בין 3000 ל6000 שקל. אני מחפש מחשב מוכן ומורכב של HP (או של חברה אחרת, העיקר שלא יהיה מורכב CUSTOM), שיריץ משחקים חדשים בקלות ושיצליח להריץ באופן סביר משחקים עתידיים. זה לאחי הקטן ליום הולדת נ.ב: מבחינת ציוד הקפי, דרושה רק מקלדת ביחד עם המחשב. אין צורך במסך. תודה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לאחרונה DELL VOSTRO3350 ועדיין יש לי מספר דרייברים שלא מותקנים, למרות שהתקנתי ככל הזכור לי את כל הדרייברים מהאתר של DELL. צירפתי תמונה. אשמח לקבל עזרה תודה רבה! [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 628 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. משחקים כבדים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080p -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש ר…
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים (כמה שהתגעגעתי למקום הזה ) אז כמו שכתוב בכותרת: הייתי מעוניין לקבל המלצות על ניידים. השימוש הוא משרדי בלבד (יישומי אופיס) הדרישות העיקריות (והיחידות) הן: - גודל מסך: 15" - משקל: נמוך ככל הניתן (חשוב מאוד) - זמן סוללה: עדיף שיהיה כמה שיותר ארוך. - צורב DVD פשוט (אין צורך ב-BR וכד') - רשיון למערכת הפעלה כל שאר השיקולים (BT / BR / כונן קשיח בנפח גדול וכו' וכו' לא מעניינים) התקציב לא מוגבל ברמת העיקרון, אבל בואו נתחיל מאזור ה-7K ומשם נראה איך אנחנו מתקדמים זה מה שאני ראיתי מחיפוש קצר: http://www.zol.co.il/Product.aspx?ProductID=928 מה דעתכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום , אני צריך עזרה לגבי רכישת מחשב -בארה"ב בתקציב של 400-500 $ (עדיף קרוב ל 400) עדיפות ל HP או LENOVO ודגם שנמכר בארץ עבור האחריות הבינ"ל. * מטרות המחשב? שימוש משרדי בסיסי(OFFICE) , הרצת סרטי HD , תחליף למחשב השולחני. אין צורך בכרטיס מסך חזק עבור משחקים. * גודל המסך? 15.6'' מעדיף * משקל רצוי? ומשקל לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן בטריה לא משמעותי לי . יהיה בעיקר בבית. יספיק 3 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI - יש צורך ב HDMI * בלוטות? מומלץ שיהיה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 250GB-500GB * כונן CD/DVD? צורב? שיהיה צורב DVD. * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאו…
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם, שנת הלימודים באה ומתקרבת, לכן הגיע הזמן להצטייד בהתאם. אף פעם לא היה לי מחשב נייד משלי, ואף פעם לא יצא לי להשתמש באחד כזה יותר מדיי, לכן אשמח לקבל המלצות והכוונות מבעלי הניסיון בתחום. למרות התקציב הדחוק ראיתי שיש לא מעט אופציאות והמגוון הוא דיי גדול. * מטרות המחשב? אינטרנט, סרטים, אופיס. בשביל המשחקים יש לי את המחשב הנייח. * גודל המסך? 12-14", הבנתי ש15.6 יהיה בעייתי מבחינת גודל, משקל, זמן סוללה? * משקל רצוי? אין לי אינדקציה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? אני מניח שכן, לימודים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI כבונוס, אבל לא חובה. * בלוטות? אין צורך. * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320GB * כונן CD/DVD? צורב? רצוי שיהיה כונן כלשהו, לא…
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, תקציב: עד 6600 (המחיר של ה-MBA, גרסת 13"), רצוי הרבה פחות. שימוש: אינטרנט, סרטים (Full HD), מוזיקה, תוכנות משרדיות. מעבד: 1.7GHz ומעלה. זכרון: 4GB ומעלה. גודל מסך: 13" כמובן. משקל: עד 1.5 קילו. זמן עבודה מסוללה: הכי קרוב שאפשר לאורך החיים של המחשב. חיבורים: USB3, רשת (אפשר גם עם מתאם),Mini DP/Mini HDMI, קורא כרטיסי SD. אחסון: SSD 120/128GB. מ"ה: לא משנה, יותקן Dual/Triple Boot של חלונות ולינוקס שטח נדל"ן על שולחן העבודה הוא נושא רגיש וחשוב ולכן אני נוטה לכיוון ה-MBA שהוא בעל רזולוציה של 1440x900 בניגוד לאחרים שהם 1366x768 אבל הארנק שלי חולק על דעתי ולכן אני פונה אליכם. כמו רבים אחרים גם לי נמאס להסתובב עם תיק גדול על הגב ובו מחשב 15.6" במשקל של יותר מ-2.5 קילוגרם. …
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
לאחר סקר שוק נרחב במיוחד דיי ננהלתי על הדגמים האלה... HP ProBook 4330s http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13299 Dell Vostro V131 http://www.notebookclub.co.il/products/latitude_vostro/dell-vostro-v131-231.htm שניהם בתקציב של 3200שקלים שניהם עם מסך 13.3 שניהם עם מסכי מט שניהם עם HDD של 7200RPM שניהם עם חיבורי USB3 אבל הHP מגיע עם i5, ועם כונן אופטי ולעומת זאת הDELL מגיע עם i3 ובלי כונן אופטי אבל שניהם מגיעים לאותו מחיר... ככה שנראה שטכנית הDELL יותר טוב - או שהקירבה במחיר לעומת ההפרש המהותי במפרט נובע מה"שם" של DELL? (כי גם HP יש לה שם מבוסס בתחום) האם מישהו יכול להכריע ביתר קלות בין 2 הדגמים הנ"ל? מדוע בDELL אני אשלם אותו הדבר ואקבל "פחות"? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב ניד נטו בשביל לשלוח הזמנות בעבודה באקסל\וורד, ללא שימושים מעבר לזה(גג כניסה למייל...). 1.חשוב לי שהוא יהיה מהיר מאוד. 2.שיתמוך בעברית מלאה מבחינת אופיס ומערכת ההפעלה(כמובן WIN 7). 3.שיעלה מהר כמו שטאבלט נפתח, ולא לחכות 2 דק' לעלייה של המחשב... 4.שיקלוט רשת אלחוטית. 5.שיהיה קטן וישקול מעט. 6.זמן סוללה של 5 שעות. אלה הן בקשותיי המינימליות, יש משהו שיכול לענות על זה? אין בעיה להביא\להזמין מארה"ב. תקציב: 500-700 דולר? אם לא מספיק.. נעלה. תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש. המטרה העיקרית היא לימודים, לכן חשוב מאוד המשקל של המחשב. יחד עם זאת, אני מחכה בקוצר רוח לדיאבלו 3 ואשמח שהמשחק ירוץ חלק על המחשב..... התקציב עד 7000 ש"ח (הקנייה תהיה כנראה בארה"ב לשם הוזלה) כמובן עדיף כמה שפחות בתקציב ממש לא מחייב להשתמש בכולו, להפך גם מאוד חשוב שיהיה כמה שיותר דק.... אין מקום בתיק..... * מטרות המחשב? לימודים, גלישה באינטרנט, סרטים באיכות HD (כמה שיותר גבוהה), דיאבלו 3 כשייצא. * גודל המסך? בין 13 ל-15 אינץ'. * משקל רצוי? כמה שפחות? שיהיה נייד ושלא ישבור את הגב... * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כן. כמה שיותר..... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDM…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רקע: מדובר במחשב לאמא שלי היא תשתמש בו בעיקר לאינטרנט (מייל), אופיס ובהמשך גם עריכה גרפית פשוטה. הייתי מעדיף שהמשקל יהיה כמה שיותר נמוך, כי היא תיקח אותו איתה למקומות שונים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, סרטי HD, מוזיקה, עריכה גרפית דו מימדית. גודל המסך: 15 משקל רצוי: לא יותר מ-3 ועדיף כמובן כמה שפחות. האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, רצוי 6-8 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: HDMI בלוטות:כן. גודל מינימלי של כונן קשיח: 500. כונן CD/DVD/צורב: נדרש. כונן Bluray: לא נדרש. האם נדרשת אחריות בינלאומית: כן. האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי: לא המון המון תודה
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…
-
- 27 תגובות
- 2.4k צפיות
-