עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by THISISME,

שלום, קניתי HP PROBOOK 4530S והתקנתי עליו WIN 7 ULTIMATE 32 BIT בעברית. לא קיבלתי עם המחשב שום דיסק של דרייברים, אז נכנסתי לאתר HP להורדת הדרייברים והגעתי לדף הזה: http://h20000.www2.hp.com/bizsupport/TechSupport/SoftwareIndex.jsp?lang=en&cc=us&prodNameId=5060882&prodTypeId=321957&prodSeriesId=5060880&swEnvOID=4053&taskId=135&swLang=20#top ויש שם פשוט מיליון דרייברים ואין לי מושג מה להוריד ומה לא.. למישהו יש מושג?

• 2 תגובות
    • 964 צפיות
  2. תקציב 3500 - לצערי אין הרבה אפשרות לעבור אותו ברשותי 2 מחשבים מחשב עבודה - מיועד לאינטרנט ופיתוח תוכנה (JAVA ANDROID WEBAPPS) Intel Core 2 DUO – 6400 2 GIGA RAM WD1600AAJS 160 GB DVD Burner LG GSA-H30N SATA MotherBoard - GA-P35-DS3L מחשב שני הינו שרת הורדות, הקלטות מטלוויזה וספק לכל הסטרימרים בבית (2 סטרימרים - מתחשברים לSAGETV אם מישהו מכיר) GA-MA78GM-S2H 2GB 2 sata drives 2 ATA drivers LG DVD Burner sata מעבד phenon 8750 X3 של AMD הייתי רוצה לשדרג את שני המחשבים הללו תוך מתן דגש על דיסק SSD קטן למחשב עבודה שלי כדי שיעלה מהר מאוד אני רוצה 6 גיגה זכרון למחשב עבודה ו4 לפחות לשרת. נמאס לי מהאיטיות של המחשב עבודה שלי מחשבות?

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  3. Started by ShmenTul,

יש לי לפטופ של אייסר וכשאני באוניברסיטה הא מזהה ומתחבר לרשת של האוניברסיטה אבל כל כמה דקות הוא מתנתק, ולכן חשבתי לרכוש אנטנה חיצונית שתתחבר ללפטופ כדכי להגביר את קליטת הויי.פיי. שאלתי, האם יש אנטנה מומלץ? כשבוחרים אנטנה על מה חשוב להסתכל ולא להתפשר?

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  4. Started by luna100,

שלום, מה החסרונות בקניית מחשב נייד בארה"ב? והאם יש אפשרות להחליף את הכפתורים של המקלדת בארץ כך שיהיו אותיות בעברית? תודה!

• 7 תגובות
    • 966 צפיות
  5. הייי! יש אפשרות כלשהי לעשות OC למעבד של המחשב נייד שלי (המפרט בצד) ? ואני לא מתכוין לטכנולוגית ה"טורבו בוסט" אלא לשינוי המכפלה/ באס דרך הביוס או תוכנת צד שלישי כלשהי. תודה מראש לעונים, דובי נ.ב. אני לא יודע האם שאלה זו שייכת לפורום זה או לפורום "אוברקלוק" אז אם צריך אעביר את השאלה לשם.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bendale,

שלום אשמח לקבל המלצות לרכשית שני מחשבים הראשון מחשב משרדי תקציב עד 1500 ש"ח לא כולל מסך ,יש אפשרות למפרטים במחיר נמוך יותר ,לא חייב לנצל את כל התקציב פעילות המחשב, בעיקר לעבודה- אופיס ,חשבשבת ,תוכנות להנהלת חשבונות וניהול פרויקטים ,אינטרנט,מוסיקה. דרישות-שהמחשב יעבוד בצורה מהירה וחלקה . המחשב השני מחשב סלוני למדיה סנטר ,מתחבר לטלויזיה Led 42 ,של הייסנס צפייה בסרטים ,תמונות ,אינטרנט ,וכו' תקציב 1500 ש"ח תודה רבה ,אשמח לקבל המלצות בהקדם ומהיכן הכי כדאי לרכוש את המחשבים תודה מולי

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  7. Started by amisha,

שלום פורום יקר , אני בפני הרכבת CAR PC ואני כבר דיי הרבה זמן לא בעניינים ,לכן אני פונה אליכם . המטרה היא CARPC משמע : מה שפחות צריכת הספק , פליטת חום מזערית , עדיפות רבה מאוד לקירור פאסיבי ( איאפשר לחבר לקירור מים של הרכב ) דרוש : כרטיס קול OB 7.1 , חריץ הרחבה PCI-E , קיבולת זיכרון עד 4 GB ( תותקן XP ) , חיבורי מסך כמה שיותר יותר טוב . אין לי שום בעיה עם לוחות שהמעבד מולחם השימוש העיקרי של המחשב יהיה עיבוד אות (פילטרים פאזות ו TA ) קצת GPS , וכול מיני שטויות שיתחברו לרכב . דיסק קשיח אשמח ל SSD במחיר שפוי -- הביצועים לא קריטיים כ"כ אבל אעדיף קיבולת על פני יכולת . החומרה הדרושה בתכלס היא מעבד ,לוח,זיכרון, דיסק קשיח .

• 6 תגובות
    • 826 צפיות
  8. שלום, הרכבתי לעצמי מפרט למחשב שאמור להריץ משחקים (בעיקר משחקי תפקידים בסגנון Dragon age II), וגם לנושאים מקצועיים כגון החזקת מכונות וירטואליות לצרכי לימוד (hyper-v, vmware), מה דעתכם? דגם מחשב: computer מעבדי ‏AMD: Phenom II x6 Six Core 1055T Socket AM3 2.8Ghz Box http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10270 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For AM2/AM3 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8290 לוחות אם למעבדי ‏AMD: ASUS Crosshair IV Formula AM3, 890FX, DDR3 1333, ATI CrossFireX, X-Fi Audio, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10217 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x4GB G.Skill NT Dual Channel CL9-9-9-24 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=13421 זכרונות: DDR3…

• 3 תגובות
    • 773 צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - ניתן לנצל את הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - גג 200 שקל 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - מדי פעם CUBASE ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: - לא יזיק שיצליח לסחוב במידה נורמלית את המשחקים החדשים. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת,…

• 2 תגובות
    • 810 צפיות
  10. Started by idang,

שלום , אני מעוניין לרכוש את המחשב Dell Inspirion N4030. האם זה נחשב למחשב טוב ? כמה שנים המחשב קיים בשוק ? מהו נפח הזיכרון המקסימלי של מחשב זה ? להלן הלינק לרכישת המחשב: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5829&CatCode=315

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  11. Started by yit770,

ב"ה משהו יוכל לעזור לי בבניית מחשב חזק מאוד לתיכנות, התקציב גמיש (היות ולא אני משלם) עד 20 אלף ש"ח האמת שאני לא צריך בדיוק מחשב מושלם היות וחלק מהפריטים כבר יש לי מהישן. הדברים שאני רוצה להחליף הם: א. לוח אם ב. מעבד מתאים ג. זיכרונות מתאימים (כעת יש לי 6GB 1600 OCZ) ד. כרטיס(י) מסך ל4 מסכים ה. 2 מסכים (2 יש לי) ו. מארז מתאים ז. דיסק קשיח SSD בגודל שמתאים למערכת ההפעלה פלוס הוויזואל סטודיו. (דיסקים קשיחים רגילים יש לי) זה בדיוק כל הפריטים הדרושים תודה מראש על העזרה

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא חושב שתחרגו 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אוטוקאד, ורינדורים בסקאטשאפ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא דרוש 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? WIN7 והרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המ…

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  13. אהלן חברים אני חדש פה בפורום, רציתי לבקש חוות דעת על מפרט שבניתי, רציתי לדעת אם יש משהו שצריך לשפר או להחליף, המחשב מיועד למשחקים כבדים בתקציב 6000 בלי ציוד היקפי. בנוסף יש לי שאלה, ראיתי שברוב המפרטים שנתתם פה לאנשים שמתם את הכרטיס GTX570 ולא HD6970, לASUS יש גירסת DC2 לשני הכרטיסים שניהם עולים אתו הדבר אבל בפועל בהשוואה הכרטיס HD6970 יותר חזק מהGTX50. אני פתוח גם למפרט שונה לגמרי. תודה מראש[table][tr][td][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td]מעבדי אינטל‏[/td][/tr][/table][table][tr][td] כמות [/td][/tr][/table][table][tr][td]מחיר[/td][/tr][/table][table][tr][td]סה"כ[/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][ta…

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  14. Started by amicam,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים hardcore. התקציב שלי הוא כ-9000 שקלים. אינני מעוניין בכרטיס מסך של AMD רק NVIDIA. אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. OC זאת תמיד אפציה (לאחר שאלמד לעשותה). כמו כן אין לי צורך בשום תוכנה - מע' הפעלה, אופיס וכ"ו. המחיר שאני מתכוון להשקיע הוא נטו על חומרה. לחסוך זה תמיד טוב לכן אם ניתן לקצץ זה מבורך. אשתי לא תאפשר לי בשום פנים ואופן חריגה מתקציב זה- אפילו לא במאה שקלים ... הרכבה בחנות אני גם אצטרך ואולי OC כבר מישם יהיה קלאסי. אם ניתן לשלב מערך SLI שיהיה יותר טוב מכרטיס אחד חזק אז אני בעד! אם אפשר גם המלצת חנות זולה ואמינה ! תודה רבה, עמי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by zam,

לסטודנטית שכבר עבדו עליה פעם אחת. תודה.

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  16. שלום, מצ"ב מפרט שהרכבתי למחשב HTPC מבוסס AMD. אשמח לחוות דעת על המפרט, ואף להצעות לשינויים ושיפורים. מעבד AMD Athlon II X3 445 Box http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=16291 כמות: 1 מחיר: 350 ש"ח ( למזומן:343 ש"ח ) Foxconn A88GMV 880G, Socket AM3, M-ATX, 4xDDR3, VGA+DVI-HDMI, 1xPCIex16, Gigabit-LAN, RAID http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=14174 כמות: 1 מחיר: 293 ש"ח ( למזומן:287 ש"ח ) 4GB KINGSTON DDR 3 - 1333 - KINGSTON Original http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=13565 כמות: 1 מחיר: 159 ש"ח ( למזומן:156 ש"ח ) SAMSUNG 1000GB (HD103SJ) -32MB - 7200RPM S-ATA - SpinPoint F3 - כונן ק…

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  17. היי, מבקש להרכיב מחשב לשימוש משרדי + סרטים ומוזיקה. התקציב הוא רף עליון, אין חובה לממש את כולו. אין צורך בציוד היקפי (יש הכל, כולל מסך 19"). איזור מגורים: ת"א. דרישות מיוחדות: * דגש מיוחד על נושא האמינות. המחשב מיועד לעבודה וכבר נפלנו בעבר, אז חשוב לנו לא לקחת סיכונים סתם. * המארז יהיה על השולחן (אילוצי חתולים) לכן דרוש מארז לא גדול. תודה רבה לכל מי שמוכן לעזור, יום טוב.

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  18. שלום, אני מעוניין בקניית מחשב נייד למשחקים והרצת סרטי HD, התקציב הוא עד 3200 ש״ח ללא חריגות. מכיוון שאני דיי חדש בכל תחום הניידים אם אפשר לקבל פירוט על סדרות המעבדים (בעיקר i5), סדרות כרטיסי המסך של ati / nvidia ואיזה כרטיסים משתווים בין השתיים. יש עוד משהו קריטי שצריך לדעת בקניית מחשב נייד? לאחר סריקה באתר זאפ, ראיתי מספר מחשבים: Msi fx620 Hp pavilion 1050sj Lenovo G570 מה דעתכם? תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 886 צפיות
  19. Started by Yarden,

שלום רב, http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=3079 האם המפרט שמוצא בקישור הנ"ל כדאי מבחינת החומרה והמחיר למטרות גיימינג כמובן, והאם מערך Crossfire נחשב לבעייתי או לא כדאי?

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by iyehuda,

קניתי 2 מחשבים ניידים משומש/חדש מדגם ASUS 1001PXD ויש להם רק 1G זיכרון , איך אני מוסיף זיכרון ? האם לשלוח למעבדה או שזה מאוד פשוט המחשב תומך עד 2 גיגה , האם יש רק סלוט אחד או שיש שתיים שקלתי לקנות זיכרון 2 גיגה להרכיב במחשב אחד ובמחשב השני להעביר את זיכרון ה 1 גיגה כך שבשני המחשבים יהיה 2 גיגה השאלה האם זה אפשרי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אורח gmeir11
    Started by אורח gmeir11,

הדרישות הן: מעבד סביר (הכוונה לא לסדרת אטום או E-350 הבנתי שאלה איטיים בטירוף). זמן סוללה ארוך - מעדיף סוללת 8 תאים. משקל - פחות מ-2 ק"ג, עדיף לכיוון ה-1.5KG. מצאתי לפטופים לא רעים שעונים לרוב הדרישות שלי, כמו: asus u31f, lenovo u350 אבל הם באים עם אחריות של שנה אחת בטווח המחירים שלי. יש למישהו המלצה ללפטופ עם שנתיים או שלוש שנים אחריות שעונה על הדרישות? בחנויות שונות מוכרים לפטופים בקונפיגורציות שונות (סוללה שונה, זמן אחריות שונה), לכן הדגם של מחשב לא יספיק, אשמח לקישור לחנות. תודה ושבוע טוב.

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  22. אהלן! המחשב ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, אופיס וצפייה בתמונות וסרטים. המחשב לרוב יהיה נייח ומחובר לחשמל לכן אינו צריך לכלול זמן סוללה ארוך במיוחד והמשקל אינו פונקציה אשר תשפיע על הקנייה. איכות הבנייה חשובה וכן משך האחריות איתה מגיע המחשב. דגשים נוספים: 1. גודל המסך 15.6" 2. כונן קשיח של 320GB במידה ואפשר אז יותר. 3. יציאת HDMI. 4.מערכת הפעלה. תודה מראש, גיא.

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  23. Started by Nimale,

שלום, אני צריך בבקשה המלצה למפרט לצרכים הבאים: אני רוצה לשים בבית מחשב PC שישמש כשרת ESX (שרת למחשבי VM), הוא לא צריך מסך או ציוד היקפי אחר - הוא פשוט צריך להיות חזק, מספיק חזק כדי שיריץ 5-6 מכונות VM במקביל בלי לקרטע. התקציב הוא עד 4000 ש"ח. אלמנטים חשובים: 1. כח עיבוד חזק מאוד 2. זכרון ואחסון גדולים מאוד 3. כרטיס מסך לא צריך (אני אשתמש ב-OnBoard) תודה רבה על העזרה! נמרוד.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. לוח האם הישן התחיל לעשות בעיות וחשבתי שאם כבר צריך להחליף אז עדיף להשתדרג על הדרך. אני כרגע עם ATI 5970, ספק 750 של קורסייר ומסך 22 (כנראה שאשדרג בעתיד ל-FHD). על המחשב אני משחק יותר מהכל אז אשמח ללוח ולמעבד בהתאם. אני לא מתכנן OC. קירור שקט יבוא בברכה. הרבה זמן לא התעדכנתי אז אשמח לעזרתכם בנושא. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 881 צפיות
  25. אהלן, ברצוני לדעת האם המפרט הנ"ל יספיק לצרכים שלי כסטודנט שרוצה לעבוד מהר באינטרנט, אופיס מיילים וכו' וכמו כן משחקים (אך לא משחקים "כבדים") תקציב 2K: מארז IPPON ספק כוח 400W RAIDMAX INTEL H61 CURE I3 2100 4 GB KINGSTON זיכרון דיסק 500GB WD SATA 7200 כונן DVD RW SONY GE-FORCE 520 1 GB כרטיס רשת אלחוטי לא זוכר את החברה -חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה שקט כי הוא יהיה ממש ליד המיטה שלי (אני רוצה להצליח לישון כשהוא דלוק), מה לבקש? -חשוב לי עבודה מהירה. -המחיר של המפרט הנ"ל הוצע לי ב-2000 ש"ח, האם זה כדאי? לבקש משהו נוסף/אחר? בתודה מראש גל

• 3 תגובות
    • 958 צפיות

דיונים חדשים בפורומים