עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by balon007,

חשוב שיריץ משחקים וסרטי HD... I5 יספיק או שכדאי I7? ההבדל בביצועים הוא משמעותי? איך המחשב הזה של DELL? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=9434 שווה את המחיר? תודה

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  2. Started by amicam,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מיועד למשחקים hardcore. התקציב שלי הוא כ-9000 שקלים. אינני מעוניין בכרטיס מסך של AMD רק NVIDIA. אין לי צורך במסך ובציוד היקפי. OC זאת תמיד אפציה (לאחר שאלמד לעשותה). כמו כן אין לי צורך בשום תוכנה - מע' הפעלה, אופיס וכ"ו. המחיר שאני מתכוון להשקיע הוא נטו על חומרה. לחסוך זה תמיד טוב לכן אם ניתן לקצץ זה מבורך. אשתי לא תאפשר לי בשום פנים ואופן חריגה מתקציב זה- אפילו לא במאה שקלים ... הרכבה בחנות אני גם אצטרך ואולי OC כבר מישם יהיה קלאסי. אם ניתן לשלב מערך SLI שיהיה יותר טוב מכרטיס אחד חזק אז אני בעד! אם אפשר גם המלצת חנות זולה ואמינה ! תודה רבה, עמי

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. זה המפרט: http://i53.tinypic.com/242zhio.jpg 2 כרטיסי מסך למי שפיפס ואלה הביצועים: http://3dmark.com/3dm11/1790874?show_ads=true&page=%2F3dm11%2F1790874%3Fkey%3DbmtyCHvXte6QyFcVRXPwu65k5S6exN

• 4 תגובות
    • 802 צפיות
  4. Started by rami367,

קניתי מחשב שבוע שעבר ואני רוצה לבדוק את האיכות של המפרט ;D אז ככה: - מארז PS03B ATX SILVERSTONE שחור - ספק כוח THERMALTAKE 12CM A.PFC LITEPOWER 700W - לוח DZ68DB B3 Z68 SATA3 USB3 DDR3 INTEL - מאוורר למעבד CORE i5 LGA 1155/1156 - מאוורר למעבד AM3/1366/1155/ HEAT-PIPE COLD BIT - זיכרון HS VALUE PLUS GEIL 4GB DDR3 כמות 2 - כרטיס מסך Nvidia GeForce 560GTX 1G-5 P.O VIEW - דיסק קשיח פנימי 2TERA SATA3 LP 64MB SEGATE - צורב AD7260 שחור SATA SONY-OPTIARC DVDX24 DLS - מסך H2400 LCD LED 1:5000000DCR 5MS 24" MAG סה"כ 5,829 ש"ח מה אתם אומרים שווה? ;D ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by swg,

שלום. המחשב הישן שלי הלך פייפן ואני רוצה לקנות בדחיפות מחשב חדש. תקציב 1500: ראיתי את ההצעה הזו: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7063&CatCode=1 אל מול ההצעה של חבר שלי: מערכת ב1K, Q6600, HD2950, GIGABYTE aurora, DDR2 800MHZ 4GB CROSAIR, לוח של גיגהבייט. המחשב למטרות לימודים אוניברסיטיים(לשלושה אנשים במקביל, דהיינו, עבודה שוטפת). המטרה היא ריבוי משימות ועמידה בעומס ללא קריסות. אם יש הצעה טובה יותר, אשמח לשמוע על כך! תודה ולילה טוב!!

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  6. 1. מה התקציב המקסימאלי?2300 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + משחקים "קלים" א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלדת אלחוטית 4. ה…

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  7. מעבד: AMD Athlon II x2 Dual Core 255 3.1Ghz Socket AM3 Box - 295 לוח אם GIGABYTE 880GM-USB3 AM2+, AM3, 880G, DDR3 1333, DVI , HDMI - 450 זכרון: 2x2GB Patriot Signature Heatshield Dual Channel DDR3 - 1333MHZ - 180 כרטיס מסך: ASUS GT520 1GB DDR3 DX11 DVI HDMI PCI-E - 350 דיסק קשיח: SAMSUNG 1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ - 255 צורב: LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA (Oem) - 130 ספק כוח: ANTEC Neo Eco 450C 450W Active PFC 12cm PSU (Retail) - 280 מארז: NZXT - H2 BLACK - 510 סה"כ - 2450 ש"ח מעבד: הכי זול שקיים בחנות אשר יכול להריץ 1080P לוח אם: תומך USB3, תומך בAM3+ (לצורך שדרוג עתידי במידת הרצון והצורך) זכרון: לא מעוניין לחסוך 90 ש"ח ולהסתפק ב-2 גיגה זכרון. לא מעוניין…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שיתחבר לטלויזיה ב HDMI על מנת לראות סרטים וסדרות, ומעט גלישה באינרנט. לא יהיה עליו גיימינג או כל עבודה כבדה אחרת. תקציב 1500-2000. מה הייתם ממליצים ? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. Started by roi levi,

המחשב בעיקרון בנוי בשביל מהנדסים ומותאם לשימוש בתוכנות סרטוט כמו סוליד וורק (solidwork) בעיקר ... השאלה שלי היא אם זה יחזיק לי גם משחקים כבדים ... המפרט : <blockquote> Mother board- gigabyte G41MT D3 PROCESSOR- INTEL Q 8400 2.66 2.67 4 CORE 4 LOGICAL PROSREECORS GRAFHICE CARD- NVIDIA QUADRO FX 2000 D RAM- 8.00 GB DISK- WDC WD5000AKX-753CA1 ATA DVD- TSST SH-222AB ATA</blockquote>

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום לכולם. אני לא כל כך מכוון בנושא המחשבים הניידים ולא יודע מה הולך היום בשוק , איזה טובים יותר ואיזה פחות אז הייתי רוצה לקבל מכם עזרה להצעת מפרט מחשב נייד.התקציב הוא גג 3500 ש''ח , לא לחרוג , עדיף לחסוך אבל אם צריך אז לנצל את כל ה-3500 .הנייד מיועד לשימושים פשוטים , צפיית סרטי HD וגלישה באינטרנט , אז זהו , אני מקווה שלא חסר פרטים , אם כן אז תגידו לי איזה ואני אכתוב. מטרות המחשב? עבודות משרדיות , גיימינג קל וצפיית סרטי HD . גודל המסך? 15.6 . משקל רצוי? שלא יהיה כבד מידי (אני לא יודע כל כך מה הוא המשקל הרצוי לניידים היום , שלא יהיה כבד מידי). האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיותר לדעתי זה יותר טוב. האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESAT…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by madx,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500. 2. מה שימושי המחשב ? משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1680x1050. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כן, כבר רכשתי מעבד Intel Core i5 2500K. אין צורך בכונן אופטי או כונן קשיח בנוסף ל-SSD. 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8. 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? קל. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מוע…

• 27 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. הכי חדשים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מקלד…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by idanarieli,

שלום, אחרי שקיבלתי תגובות שליליות על 2 מפרטים שקיבלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=510162.0 אני מבקש משהו יותר טוב ממה שהציעו לי ,תודה מראש. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 תנסו להימנע מחריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. GTA,NEED FOR SPEED -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 22' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הק…

• 75 תגובות
    • 6.8k צפיות
  14. Started by Yakirlv29,

שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב למשחקים עד 2500 ש״ ח + מסך 22״ , אפשר לחרוג עד 2900. אני גר בסביבות קרית גת אפשר להרכיב מהחנויות , ksp,iqpc , או משהו מהאיזורר.

15. Started by lahav578,

שלום רב, ותודה מראש למייעצים אני נרכיב מחשב לעבודה גראפית המחולקת לשלושה צרכים עיקריים: [list type=decimal] [*]עבודה עם תוכנת תכנון פלסטי solidworks, הדורשת בעיקר ביצועי cpu ו ram [*]עבודה עם תוכנות הדמיה (כגון מקסוול, מודו וכד') המצריכות כרטיס מסך חזק [*]עבודה בחבילת אדובי- פוטושופ אילוסטרייטור ואינדיזיין אני חייב להודות שאני מבין באופן שטחי את ההגדרות והפרמטרים של המרכיבים, ולכן אני מתייעץ אתכם. הייתי שמח למצוא במפרט המצורף את הרכיבים שאפשר להוזיל (רכיבים שהתועלת שלהם פחותה בתוך המערכת המסויימת) ומהצד השני, רכיבים שמהווים צוואר בקבוק ולא מאפשרים למערכת למקסם את היכולות שלה ושוה להשקיע בהם יותר עוד אוסיף שאין בכוונתי לבצע הרחבות לאחר הקנייה ואין בכוונתי לבצע oc למער…

• 10 תגובות
    • 922 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש מחשב לגיסתי (די דחוף - שלה קרס). הצרכים שלה הינם פשוטים יחסית, יותר אינטרנט (סרטונים לבן שלה גם) וכאלו. היא לא משחקת משחקים כבדים וכאלו אבל חשוב לה שלא יתקע ויחזיק מעמד... התקציב כמו שנאמר בכותרת הוא 2500 ש"ח, ניתן לחרוג קצת במידת הצורך. לקחתי מפרט מהאתר של KSP שלדעתי גם הוא OverKill. האם יש טעם לקנות בחנות אחרת (היא מאזור רחובות) או ש- KSP זה בסדר? אגב - אין יותר מדי חשיבות לרעש מפני שהוא בחדר נפרד וכמו כן אני לא מאמין שהרכיבים יהיו במאמץ בכלל. המפרט הוא: [table][tr][td][table][tr][td]מעבדי אינטל[/td][/tr][/table][table][tr][td]Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][/tr][/table][table][tr][td][/td][/tr][/table][/t][table][tr][td][/td][…

17. Started by amadey,

שלום, אני מחפש לקנות מחשב נייד 13.3` ( חריגה עד 14.1`) התקציב - 3500 ש"ח ( מחשב החזק ביותר שניתן להכניס בתקציב) לבינתיים חשבתי ללכת על המחשב הבא : http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-3450-a2410m.htm) מבחינת מפרט המחשב - זהו המחשב החזק ביותר שראיתי שנכנס לתקציב אבל אני מנייח שיש עוד פרמטרים שצריך לבחון לפני רכישת מחשב נייד. (איכות החלקים, סוללה, איכות המסך וכו.) מטרות המחשב : גלישה באינטרנט מולטימדיה (ניגון סרטים ב 1080P) הורדות וחילוץ קבצים עבודה משרדית ( אופיס) זמן סוללה - 6 שעות + משקל עד 2 קילו איכות חומרים גבוהה (מחשב שיכול לשרוד בדרכים) איכות מקלדת + פאד מולטי טאצ' אשמח לקבל עוד המלצות למחשבים דומים. תודה

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Aviad1988,

שלום, אני רוצה לקנות נטבוק בעיקר לגלישה באינטרנט ושימוש באופיס. תקציב - עד 2000 ש"ח (עם אפשרות לחריגה קלה). חשוב שהוא יהיה קל, שהסוללה תחזיק זמן רב (6 תאים), ושגודל המסך יהיה בין 10.1" - 12". ב-KSP המליצו לי על הדגם הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11164, אבל אני מעדיף לבדוק גם אופציות נוספות. האם תוכלו בבקשה להמליץ לי על הנטבוק שייתן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by luna100,

שלום, מה החסרונות בקניית מחשב נייד בארה"ב? והאם יש אפשרות להחליף את הכפתורים של המקלדת בארץ כך שיהיו אותיות בעברית? תודה!

• 7 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by norm,

1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ב200 אם זה ממש משדרג את המפרט 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר סרטים, תיכנות, קצת משחקים 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה…

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  21. Started by tzab,

המחשב מיועד לגלישה סרטים (HD וחיבור לטלוויזיה יהיה נחמד) ותוכנות קלות (לא משחקים) וקצת קידוד. הדגמים הם: 1) LGT280 http://www.hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=121&subcatid=290&prodid=779&keySearch= 2) LenevoS205 http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=18399

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  22. Started by ovadiadn,

IPAD האם אני יכול לעבוד איתו עם אופיס ואווטלוק אקצינג'? או לפחות להתקין בו צ'ק פוינט VPN לשליטה מרחוק על המחשב בעבודה? ואם לא, האם יש טאבלט אחר מומלץ או נייד עם מסך מגע. חשוב זמן בטריה משקל וקלות תפעול.

• 0 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by goldener,

ברצוני לרכוש את לוח האם Z68MA-D2H-B3 של חברת GigaByte עם מעבד i3 2300 וזיכרון 8GB של G.Skill מהירות 1600 (ללא כוונה ל-OC). באתר יצרן הלוח המליצו על הדגם F3-12800CL7D-8GBRH אותו לא הצלחתי למצוא. מצאתי ב-KSP שני דגמים אחרים דומים של G.Skill: F3-12800CL7D-8GBSR ו- F3-12800CL7D-8GBXH. האם הם חילופיים וניתן להשתמש בהם במקום הדגם המומלץ שבאתר? תודה, ערן

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by dzbeda,

שלום, מחפש מחשב שהיעוד הכי כבד שלו יהיה משחקים...לרוב עבודת משרד. הרכבתי איזה משהו אבל יצא לי קצת יקר מדי, אשמח לדעת אם המפרט איכותית אם אפשר להוזיל אותו וגם אולי לשפר אותו. תודה 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי מחשב ועבודת משרד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Crysis,Meal of honor -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום חריגה של כ-600 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD ומשחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים אשר יעבדו על המחשב הם: sc 2, דיאבלו 1,2 ו3כשיצא, dirt 2,3 , פייר 3, ועוד. 3. האם יש צורך ב…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים