ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,354 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קיבלתי את המפרט הנ"ל ורציתי לקבל את חוות הדעת שלכם: מעבד: Intel 2100 3.1GHz 1155 3MB with graphics tray קירור למעבד: Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only לוח אם:Gigabyte GA-H67MA-USB3-B3 מארז+ספק:Gigabyte Triton 180 + Seasonic S12II-430W זיכרון:Corsair 2GB (Single Stick) DDR3-1333 CL9 Value Select הארד דיסק:Samsung 500GB Sata II 16MB SpinPoint F3 כונן אופטי:LG DVD-RW x22 Dual Layer Sata Black בעיקרון אין לי שימושים מיוחדים במחשב, אני לא משחק משחקים כבדים, רק רוצה שהמחשב יחזיק להרבה זמן, שיהיה שקט, אמין ומהיר. בתודה מראש גל
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום רב, מחפש כמה המלצות לאפשרויות עבור סוכן מכירות. אני צריך אפשרות של חתימה(כלומר או מסך מגע או פץ עם עט). הוא צריך לעבוד עם אווטלוק אקצינג' של העבודה. ותוכנות של חברות ביטוח, לא יותר מדי. האם יש אפשרות להתקין על ה-I-PAD תוכנה של השתלטות על מחשב העבודה דרך VPN? או כל טאבלט בסגנון מומלץ. כמו כן, מחפש המלצה למחשב נייד בעל מסך מגע 12.1/13.3 ומחשב נייד בעל מסך רגיל 12.1/13.3 בתודה, עומר.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניית מחשב נייד SSD, מסך LED עד 7500-3000 ש"ח מקסימום. דיסק קשיח SSD- בין GB80- ל250GB (דיסק קשיח נוסף רגיל עם זה אפשרי) מסך LED כ15 אינץ+- wifi blootooth כונן צורב CD זיכרון פנימי של 4GB המהירות מקובלת\סטנדרטית היום(אני לא מעודכן בנושא) USB לא חובה אבל עדיף שכן מצלמת רשת מובנית אחריות מעל שנה אם אפשר ותשלומים של לפחות 6
-
- 9 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, הרכבתי מחשב שאמור לשמש כמחשב לאופיס ואינטרנט, אבל גם לסרטי HD ברמה של 1080P. להלן המפרט: דגם מחשב: iSB2 מעבדי אינטל: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=11722 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Arctic Freezer 7 LP http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=6149 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M PRO B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 2xPCI-E, HDMI, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12211 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2x2GB G.Skill NQ Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10227 דיסקים קשיחים: Western Digital Caviar Blue 500GB 7200RPM, 16MB, SATA III WD5000AAKX http://www.ksp.co.il/hmain.php?…
-
- 5 תגובות
- 752 צפיות
-
-
הי, מטרות המחשב? גלישה ומסמכים. * גודל המסך?13 - 14. * משקל רצוי?כמה שיותר נמוך * האם נדרש זמן סוללה ארוך? 4 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא * בלוטות? לא חובה * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * צורב DVD? כן * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי?לא.. תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
היי, אנחנו שני גיימרים (ברמה של rift, wow) ונשמח לקבל הצעות על מחשבים ניידים שמתאימים לנו. התקציב הוא עד 3500 ש"ח. תודה רבה עדי וארז
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לעזרה בבניית מפרט למחשב חדש שמיועד למשחקים כבדים ותוכנות עריכה כמו 3DSMAX,MAYA2012 ואפטר אפקטס 1. מה התקציב המקסימאלי? 8000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אם זה משהו ממש משמעותי עד 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים,עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). After Effects,MAYA2012 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? מקסימום חריגה של כ-600 ש"ח ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? כן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? HD ומשחקים כבדים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? משחקים אשר יעבדו על המחשב הם: sc 2, דיאבלו 1,2 ו3כשיצא, dirt 2,3 , פייר 3, ועוד. 3. האם יש צורך ב…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצות לשני מחשבים ניידים: הראשון: עבור סטודנט שהשימוש העיקרי שלו יהיה אינטרנט, אופיס וצפיה בסרטים. (לא למשחקים) גודל המסך: 15.6 משקל רצוי: גרם לפה גרם לשם העיקר שלא יהיה כבד בצורה מוגזמת זמן סוללה נדרש: כמה שיותר שיספיק ליום לימודים יציאות מיוחדות: HDMI, ESATA בלוטות: אין צורך כונן אופטי: צורב DVD אחריות בינלאומית: לא נדרשת רשיון למערכת הפעלה: אין צורך העדפה לחברה כלשהי: אין השני: עבור אדם מבוגר- השימוש במחשב יהיה גם כן לעבודות משרדיות בלבד. הדרישות זהות למחשב הראשון מלבד גודל המסך שעדיף שיהיה 17 ואולי אפילו יותר.- אני מבין שאאלץ להתפשר על זמן הסוללה והמשקל אך אלה קריטריונים פחות חשובים. כמו כן, השימוש במקלדת ובעכבר חייבים להיות נוחים, קלים לשימוש ובאיכות כ…
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200+-. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BF3 ואסטרטגיות למניהם כגון DOTA 2 דיבלו 3 הירוס -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920X1080 23" -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום לכולם אני סטודנט לתקשורת אינטראקטיבית מתחיל בקרוב שנה ב' בשנה הזאת נתחיל להיכנס לעומק של תוכנות כבדות כמו אפטר אפקטס ונתחיל ללמוד את התוכנה 3D מקס. (ההתמחות שלי תהיה בתוכנה אפטר ולכן המחשב צריך להיות ממש חזק) לכן אני מעוניין לרכוש מחשב נייח חזק כמה שיותר בתקציב שיש לי - 5000-6000 ש"ח האם אתם ממליצים על מחשב מותג? כמו DELL לדוגמא? האם אתם ממליצים לבנות מחשב עם מפרט שתתנו לי? כמו כן, כרגע אני משתמש במסך לד סמסונג 24 אינץ ומעוניין לרכוש עוד אחד, כדי שאוכל לעבוד עם שניהם, ועל כן אצטרך כרטיס מסך עם שתי יציאות HDMI - כך שאוכל לחבר את שתיהם ולעבוד איתם בצורה האיכותית ביותר. אז כשאתם מציעים לי מפרט תיקחו בחשבון את העניין הזה שאני משתמש בשני מסכים. אשמח לתשובותיכם, מסקנותיכם …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, קניתי סוף כל סוף את המחשב HP ProBook 4330s שהתייעצתי עליו פה לפני כמה ימים דבר ראשון תודה רבה לכל מי שעזר ולChevy במיוחד על הסיוע... אך יש לי עוד שאלה אחת אחרונה לאחר הקנייה המחשב הגיע ללא ווינדוס - זאת לא בעיה, יש לי דיסק התקנה של Win 32bit וגם 64bit המחשב הגיע עם 4GB Ram - אני יודע שזה יותר העדפה אישית... אך עדיף להתקין WIN32BIT להישאר עם ה4GB או לשדרג ל8GB ולהתקין את ה64BIT (אני יודע שזאת שאלה קצת דפוקה.. אבל אודה למי שיוכל להביע את דעתו) תודה רבה על הכל.
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
* מטרות המחשב: בעיקר סיכומי שיעורים + קצת גלישה * גודל המסך - 13.3 נראה לי אופטימלי * משקל רצוי - סביבות 2 ק"ג * נדרש זמן סוללה - יום לימודים שלם * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) - לא. * בלוטות - לא. * כונן CD/DVD? צורב - אין צורך * כונן Bluray - לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית -לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כדאי אבל לא קריטי. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - לא. דרישות נוספות: מקלדת נוחה להקלדה עיוורת. אפשרות לנסות לפני קנייה. חשוב מאד שהמחשב יהיה עמיד לזעזועים וטלטולים ולא רגיש ללכלוך. המחשב יכול להיות גם דגם ישן ואפילו יד-שניה, אם עומד בתנאים ויש סיכוי שיחזיק מעמד 3 שנים. יתרון למחשבים בצבע אדום :
-
- 3 תגובות
- 820 צפיות
-
-
בבקשה המלצות ואיך ולחפש מחשב לאמא מחשב קל עד ק"ג עם skype מצלמה לא יקר האם טאבלט עם מקלדת ? איך זה? http://www.bezeqstore.co.il/mini-laptop/pad_tf101.html?WT.mc_id=Google_Bezeqstore_Search&callBannerRef=Google_Bezeqstore_Search&gclid=CL-cy5ndhasCFQcNtAodzyOSzg תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי , אני מכין עבודה ללימודים בנושא מחשבים ניידים ואשמח ליצור קשר עם אנשים שממש מבינים במפרטים של לפטופים (כרטיס מסך, מעבד , זיכרון וכו') אז אשמח אם תפנו אלי לפרטי או למייל - תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שלום לכולם התבקשתי לבנות מפרט מחשב לקרוב משפחה בתקציב כולל של 3K וללא ציוד הקפי בכלל. קצת רקע-ילד בן 15 משחק הרבה במשחקי מחשב שדורשים גרפיקה גבוהה,אינטרנט ועבודה משרדית,צפייה בסרטים. הסתכלתי במפרטים הממולצים בטווח המחיר שלי כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?item=135014§ion=293&target=%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92,%20%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D%20%D7%9E%D7%97%D7%99%D7%A8 הייתי רוצה ממכם כמה שינויים כמו לוח אם של חברה אחרת,הארד דיסק של 1T ,מארז קצת פחות מפואר, כל דבר שיכול להוסיף למפרט בהתאם לתקציב. *מעדיף שתי חנויות לפחות.באזור המרכז. תודה והמשך יום נעים!!
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD וקצת משחקים לא משהו מטורף א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות ל…
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקבל מפרט למשחקים בסביבות ה 2500 עד 3500 שח כולל מסך. ללא OC וללא מערכת הפעלה. אם אפשר לנסות שהמשחקים שיוצאים עכשיו יפעלו ברזולוציות גבוהות לדוגמה crysis 2 ו modern warfar 3 ושירוצו כמו שצריך.יש לי עדיפות לכרטיסי מסך של NVIDIA. אם אפשר שהלוח אם יתמוך בשיפורים ככה שעוד שנה או שנתיים אני אוכל לשפר כרטיס מסך, וזיכרונות.
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
* מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים שיריץ BFBC2 סביר, צפיה בסרטים HD 1080p, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) * גודל המסך? 15.6" * משקל רצוי? לא חשוב * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? כמה שיוכל בהתאם לצרכים האחרים. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI, DVI * בלוטות? אפשר * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500GB מהירות 7200 * כונן CD/DVD? צורב? חייב צורב DVD * כונן Bluray? לא חייב * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? רצוי ביותר! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה כמה שיותר איכותית בהתאם לצרכים בהתאם לתקציב. תודה רבה לכל העוזר!!!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אבקש מפרט מחשב מתאים לצרכי עריכת וידאו ללא מסך, רק מארז ללא דיסקים קשיחים וכונן DVD רק מעבד+קירור (רצוי I7) לוח אם זכרונות כ. מסך מארז ספק תקציב 4000 ש"ח תודה.
-
- 23 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי חברים, קצת היסטוריה על המחשב הקודם עד היום היה לי dual core + ASUS 8800 GTS והוא שירת אותי בנאמה מספר שנים עד שלא מזמן הלך לו הלוח אם וכנראה גם הכרטיס מסך, הייתה לי דילמה קשה מאוד האם לקנות מחשב חדש או רק לוח אם וכרטיס מסך ולהסתכן במעבד תקול או רכיבים תקולים נוספים או לקנות מחשב בסיסי מאוד ב2000 ש"ח או מחשב טוב מעולה ב3000 ש"ח - מכיוון שלא מזמן קניתי ספק חדש(Neo Eco 520C 520W Active PFC 12cm PSU) ויש לי הארד דיסק נהדר (WD 1TB 7200 Black Cavier) ויש לי את המארז שלי ואת הכונן DVD כל מה שנותר לי לקנות הוא מעבד, לוח אם, זיכרון, וכרטיס גרפי, את החלקים אני מעוניין לרכוש בחנות KSP בחיפה - להזמין אצלם, לאסוף ולבצע הרכבה לבד. ואלו הם החלקים: Intel Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8…
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, ברצוני לקנות מחשב נייד - בעיקר לצרכי עבודה משרדית וסרטים. ראיתי בוואלה שופס מספר דגמים שאני מתלבט ביניהם במחירים הזולים ב-200-400 ש"ח מהמחירים בIVORY. האם כדאי לקנות מהם? ואם כן, מה לדעתכם הינו הדגם הכי טוב מבין אלו? המתאים לצרכיי? Dell Inspiron N5110 i3-2310M http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKN5110 Lenovo G570 4334-3PG M513PIV http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1NJ6EBF23EHP Pavilion g6-1120ej QA462EA http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1OKg61120 יש כמה דברים שחשובים לי שיהיו במחשב, ואם יש עדיפות לאחד מהם בדברים האלה אשמח לדעת: 1. זמן סוללה - כמה שיותר. 2. נוחות. 3. שיוכל להחזיק לי לפחות לעוד 3-4 שנים (בעיקר לשימוש משרדי ולימודים)…
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב DELL נייד, שאחד ממקשי המקלדת בו נהרס (נשבר משהו פנימי במקש, וכעת הוא לא נשאר על התושבת, אלא קופץ החוצה). על אף שבפועל רק נדרש להחליף את המקש החיצוני, נציגות DELL תמחרה את התיקון בתחליף לכל המקלדת בעלות 300 ש"ח. האם מישהו מכיר מקום שיוכל לעשות תיקון נקודתי (בפועל רק צריך מישהו עם חלפים מתאימים) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב בעיקר לגיימינג, קצת פוטושופ וגם מוסיקה עד 4500 שקלים, שיכלול את המעבד CORE i7 2600, ספק עם תקן ה80+ ו 6GB RAM DDR3 ללא ציוד הקפי, ללא מערכת הפעלה או אופיס, לא מתוכנן OC וללא חריגה מהתקציב. תודה לעונים.
-
- 10 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. יש לי מחשב נייד Compaq 610 אני מחבר רמקולים קבועים בעזרת רסיבר מיציאת האוזניות. בכל פעם שהייתי מנתק את הרמקולים מיציאת האוזניות המחשב מיד היה מעביר את השמע לרמקולים המובנים. אני לא יודע מה קרה אבל עכשיו, אני לא יכול להגדיר את השמע מהאוזניות כברירת מחדל. כשאני מנסה, הסימון של ברירת מחדל נשאר על הרמקולים המובנים. לכן מה שקורה זה, שהשמע מושמע מהרמקולים המובנים, וכשאני רוצה שמוזיקה מ WINAMP או מWINDOWS MEDIA PLAYER CLASSIC תושמע מהרמקולים החיצוניים אני צריך לשנות את ההגדרות של התוכנות עצמן, ולהחזיר כשאני רוצה להשמיע מהרמקולים של המחשב במקום רק לנתק את הכבל. איך אני יכול להחזיר את זה לאיך שזה היה? זה מפריע מאוד. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-