ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
המחשב מיועד לאחות קטנה, ז"א משחקים לא כבדים מידי, עבודות, אינטרנט, סרטי DVD וכולי הוא כרגע טיפה חזק מידי אבל הכוונה היא לקנות משהו שיחזיק לצרכים שלה למשך זמן מה מתוכנן אוברקלוק לא רציני מידי (ככל הנראה העלאת הבאס ל200 וזהו) בקשר לדברים שמיד קופצים לעין - אין צורך ביותר מ40 ג'יגה, ואין צורך בסאב-וופר - מעבר לזה אני אשמח לשמוע כל הערה (רק אם אפשר בלי הערות בסיגנון "בשביל מה היא צריכה את זה") CPU : AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU Motherboard : ABIT NF7-SL v2.0 nForce2 Motherboard Memory : Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 (TMD -50D) CPU Cooling : Vantec AeroFlow VA-4-C7040 AMD Hard Disc : Western Digital 40GB 7200 rpm 8MB Buffer ATA100 Video Card : G…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4.8 k א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב באופטימזציה הגבוהה ביותר (הניתנת) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? (100-150 ש"ח) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? שימוש בתוכנות כגון- eclipse , androaid studio ומשחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). לא מיועד לתוכנות ספציפיות ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. cod black ops3 (במידה ויתאפשר|) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו ה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל פה המלצה למחשב נייד, את המחשב אני אזמין בארה"ב ממש בימים הקרובים ככה שאשמח להמלצה עדכנית (מניח שיש גם מבצעים בכל מיני אתרים) בגדול התקציב שלי הוא 4K (באזור ה 1050-1100$). עיקר השימוש יהיה יומיומי, ומשחקים סטייל מנג'ר (רוב הזמן לא אשתמש למשהו עתיר גרפיקה, אולי מדי פעם ארצה להתקין איזה משחק אבל לא אכפת לי אם לא יהיה ברזולוציות הכי גבוהות). ועכשיו לסט השאלות לצורך התאמת הלפטופ: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם יש תמורה בעד המחיר אז אין בעיה להגיע עד התקרה שכתבתי (4K) ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל, אבל עדיף להישאר באזור של התקציב שכתבתי, אלא אם לדעתכם…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את המחשב שלי, יש לי אותו כבר כמה שנים אבל שידרגתי אותו כל תקופה. רק המארז קיים בסביבות החמש שנים. חוץ מזה הכל התחדש בשנה-שנתיים אחרונים.. אין לי מושג כבר כמה השקעתי במחשב הזה ואין לי מושג כמה אני יכול למכור אותו. הכל תקין חוץ מהכונן שהוא לא עובד, והארדיסק טרה וחצי חיצוני שהוא לא קשור, אז לא להתייחס אליו בתמונה של המפרט. ספק: אז מה מחירו של המחשב הזה ביד 2? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד DELL Vostro 1500 נכון להיום המחשב חדש לגמרי, בעל סוללה של 6 תאים המספיקה לארבע שעות עבודה (בערך) באינטרנט. רוב העבודה על המחשב הינה בתוך הבית, אז רציתי לדעת האם ניתן להוציא את הסוללה מן המחשב על מנת לא לפרוק אותה כל הזמן ולהטעין מחדש? הבנתי שאם עובדים על מחשב עם סוללה אשר מחובר כל הזמן לרשת חשמל ביתית, הדבר גורם להרס הסוללה באופן מהיר ביותר. יום טוב לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, היו לי כמה ת'רדים בעבר על בקשת מחשב, כול פעם דחיתי את הנושא, עכשיו זה סופי. אני מחפש לקנות מחשב למטרות גימייניג ב4500 ש"ח- הרצת משחקים חדשים על ההגדרות הכי גבוהות (battlefield 3 crysis ועוד חברה שיצאו ויצאו בעתיד...) אני כנראה אקנה מסך חדש של משהו כמו 23 אינץ' אז בבקשה להתייחס לרזולוציה של מסכים כאלה ( אני מניח FHD 1920X1080) אני מתכוון לקנות רק: מעבד,לוח אם,זכרונות, כרטיס מסך,כונן קשיח, וספק כוח. אני לא מוסיף מארז כי אני מעדיף לחסוך ופשוט להתקין הכל למארז midtower שיש לי כרגע. יש לי גם מערכת logitech z5500 כך שחשוב לי שתהיה לי יציאת s/pdif digital. אני גם רוצה שהמחשב יוכל לסחוב כמה שיותר זמן שאפשר כך שOC היא אופציה עתידית. המחשב יקנה מKSP אם זה רלוונט…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך שתמליצו לי על מפרט בבקשה אני משחק במשחקים כבדים אני לא הולך לעשות OC ולא צריך ציוד היקפי ומסך .
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתנצל על כך שהת'רד היה חצי גמור - היתה בעיה עם login - אחרי שרציתי לעשות preview להודעה, זה זרק אותי ושום דבר לא עזר - "עריכה" לא עבדה יותר - כל פעם לקחה אותי ל re-login page. לאחרונה קיבלתי קצת (7000 ש"ח) תקציב (מאשתי, מי עוד ) והחלטתי להשקיע במחשב שאמור: 1. להיות מכונת פיתוח ממש טובה 2. לאפשר לשחק משחקי Action RPG כמו Diablo3, Torchlight 2, Path of Exile באיכות גבוה (אני לא משחק FPS) 3. לאפשר עבודה משרדית (שזה אמור להיות טריוויאלי) 4. להיות שקט וחסכוני עד כמה שניתן 5. לחיות כמה שיותר שנים - המטרה היא להוריש אותו לבן שלי בן 3 6. לאפשר OC בעוד שנה - שנתיים - שלוש כאן המפרט שהרכבתי (שחסרים בו כמה דברים שאני מטלבת לגביהם): מעבד: Intel Core i5 4670K 3.4Ghz…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? -> 4300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -> לנסות ולחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -> 300 -200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) -> גיימינג\משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.-> משחקים כבדים כדוגמת BF4,WATCHDOGS -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -> כרגע אין לי מסך ואשמח עם תוסיפו לי מסך מתאים וטוב -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהו…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט. אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בהמלצתכם למפרט למחשב למטרת משחקים ב - 5K עבור מתנה לילד בן 14. התקציב צריך לכלול מסך וציוד היקפי. אין צורך בתוכנות. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשרי לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. מעריך שמשחקים עדכניים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך - שצריך לרכוש גם. סביב 23'…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? - 4000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המליצו לי על DELL 23" U2311H, מה דעתכם ? -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ני…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אפשרות גם לOC קל אבל לא חייב, ללא ציוד הקפי וללא מסך מתוכנן מסך 22" FULLHD DVI HDMI ללא שום קשר לתקציב מעבד: INTEL CORE i7 S1366 2.67GHz 920 - BOX אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤1591 לוח אם: GIGABYTE GA-EX58-UD3R אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤1135 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4870 SONIC 1GB GDDR5 DVI HDMI - RETAIL אחריות: שנתיים. מחיר: ¤1372 דיסק קשיח: SAMSUNG 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD501LJ אחריות: שלוש שנים. מחיר: ¤302 זיכרון: G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR3 1600 CL9-9-9-24 - F3-12800CL9D-4GBNQ אחריות: ללא הגבלת זמן. מחיר: ¤574 כרטיס קול: CREATIVE SB LIVE 5.1 אחריות: שנה. מחיר: ¤122 מארז: COOLERMASTER CM 690 : RC-690 w/o PSU - זמין במלאי אחריות: שנה. …
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אוקיי מה שאני מבקש זה רק את המחשב עצמו נקי ללא שום ציוד היקפי. המחשב מיועד לגיימינג ואם אפשר אני רוצה משהו שיוכל להריץ משחקי DX10 כמו שצריך, תודה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
<blockquote> 1. מה התקציב המקסימאלי? 4800 ש"ח. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD . א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. BATTLEFIELD 3 . -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).dell u2312hm 23 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, התקציב הוא בעיקרון 6, 6 וחצי אפשר לחרוג מעט, לא להגזים :} אני רוצה מחשב שיהיה חזק כמה שאפשר במסגרת התקציב, שישמש בעיקר למשחקים כבדים וסרטים.. להשאיר אופציה לOC קירור חשוב. לא קריטי שיהיה שקט אבל לא גנרטור כמובן. 500 ג"ב לפחות אם יש אפשרות להכניס איזה כרטיס קול טוב אז אחלה. אם לא אז לא. אממ.. זהו בעיקרון..הבמה שלכם חברה תודה
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאישה מבוגרת שמעולם לא השתמשה במחשב, השימוש המרכזי בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש משני מוסיקה, שימוש עוד יותר משני (ובספק) סרטים. אם יהיה שימוש למשחקים לא יהיו דרישות מעבר לסוליטייר המחשב צריך לכלול: - מסך 19 אינץ' - לא צריך משהו יותר מהפשוט ביותר - מקלדת - רצוי משהו ארגונומי שלא ייצור בעיות פרקים - עכבר - כנ"ל, אם יש אפשרות לדחוף עכבר אלחוטי עם מטען שלא צריך להחליף לו בטריות זה מצוין - פדים נוחים לעכבר ומקלדת (ראיתי פעם רצועת סיליקון כזאת ששמים לפני המקלדת, אין לי מושג איפה קונים את זה) - רמקולים - לצורך המוסיקה והרעש של הקלפים בסוף משחק סוליטייר - מצלמת אינטרנט - מערכת הפעלה חלונות XP HOME (זה, בעצם, 520 ש"ח עד כמה שאני יודע.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם זה אפשרי ושווהי להחליף בגלל פיקסל אחד שרוף?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אז ככה לאחר חיפושים רבים היגעתי ל2 מחשבים ניידים TOSHIBA VS ACER שימושים :אינטרנט ,משחקים (FIFA09,RA3), אופיס. אם אפשר חוות דעת על 2 המחשבים האלה: Toshiba Satellite L300-1A6 2.0Ghz 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10038 או EXTENSA 5630G ACER http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.EAV0X.102&category=AC-LX.EAV0X.102&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ תודה על העזרה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מטרת המחשב היא לבית, כלומר - כן למשחקים אבל לא רק , גם לפיתוח, התקציב הוא עד 4 אלף שקל, כולל מסך, המסך הנוכחי שלי הוא מ2003, ישן בטירוף ומשמיע רעש שאי אפשר לסבול (טון גבוה מאוד שלא נפסק עד שמכבים את המסך). אפשר לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים, אבל לא מעל אלף ש"ח. צריך רק מסך, בלי מקלדת ועכבר - אותם כבר יש לי, כמו כן שתהיה הרכבה של כל המפרט. לגבי קירור אני לא מבין כל כך בזה, ולכן אני לא חושב שאצטרך משהו מיוחד או גרנדיוזי. לא מעניין אותי אם הוא יהיה שקט או לא, מצידי שיהיה מאוורר שיעשה רעש מפה ועד הודעה חדשה כל עוד הכ.מסך או לוח האם לא ישרפו מה כן חשוב ? כ.מסך נורמאלי ( קריא: חזק, אבל לא משהו מטורף), מעבד חזק(2 ליבות ? 4 ליבות ? האם 4 ליבות ישתלם ?), זיכרון ראם אמין{מה …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? יש לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 4000, אבל בבקשה תנסו שלא. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ועריכה גרפית קטנה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). תדיר ופרנסה אפשר להכליל. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. באטלפילד, ליג אופ לגנדס, מינקראפט על הכי נקי. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23 אינצ' -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, המקלדת במחשב הנייד מדגם Acer Aspire 5738G התחרפנה לגמרי... חלק מהמקשים עובדים וחלק לא מקלידים כלום וחלק מקלידים דברים אחרים ממה שרשום על הכפתור... זה מחשב של חבר שלי... כך שאני לא יודע מה גרם לשינוי... התופעות: לחיצה על מספר 7 במקלדת נותן 87 לחיצה על y נותנת 8 לחיצה על d לא עושה כלום.. מאוד מוזר המצב של המחשב... אם מחברים מקלדת חיצונית לנייד, אז הכול עובד מצויין... מישהוא ששאלתי אותו אמר שאולי יש אבק במקלדת של המחשב שגורמת ללחיצה של כמה כפתורים ביחד? ניסיתי Fn + Num lock --> לא עזר בדקתי האם ה- Sticky Keys דלוק --> לא דלוק.. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס.. תקציב: עד 3000 ש"ח המליצו לי על המחשב הזה- http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=H4R68EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו, ממש עדיף שישקול כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי hd התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת hdmi לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב מבחינת חברות לא משנה…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחי רוצה לקנות מחשב.. לעבודה כללית...הוא בן 26 יש לו עסק הוא רוצה מחשב לאופיס משחקים פה ושם מוזיקה וכו...' המחיר בערך עד 4 זה יכול לצאת פחות כי למחשב כזה לא צריך לשים הרבה כסף לפי מה שאני חושב... מסך רגיל לא דק 17 ואת כל האביזרים שצריך בשביל מחשב... המחיר הוא בערך 4 אלף שח..אני לא יודע מה מתאים איזה כ.מסך יתלבש עליו בומבה ...יודע רק ש 1 גיגהג זיכרון ו 250 גיגה הרדיסק... ואיזה לוח של גיגה בייט נחמד.. כל השאר תעזרו לי כי במפרטים רשום שם משו ספציפי עם מסך בלי מסך אני צריך משהו כזה משולב..לא לקחת איזה כרטיס מסך ב 1000 שקל...ולא איזה כרטיס מסך קורטינה ב 500 שלא שווה שקל..אולי לוח משולב..עזרו לי !! חשבתי אולי על זה?... אולי הלוח יותר מדיי טוב..? אוולי הזיכרונות יקרים?.. תנו דע…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-