עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by shiranbi,

כרגע יש לי 1GB זיכרון, אני רוצה להכפיל אותו אני רוצה לדעת אם יש לי slot פנוי השתמשתי בתוכנת cpu-z ושם כתוב שיש לי רק stick אחד פתחתי את המקום המתאים של הmemory בתחתית המחשב ויש שם stick למרות שיש שם עוד מקום השאלה שלי היא אם מישהו מכיר את המודל ויודע אם ניתן לשים שם עוד אחד או שיש מקום רק לstick אחד במחשב הנ"ל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by שמנואל,

אהלן. ביקשתי את עצתכם למחשב של 3000 ש"ח וקיבלתי את 2 ההצעות שלהלן: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=91659.0#msg778038 שאין לי ספק שהן הטובות ביותר בתחום המחיר הזה. העניין הוא שראיתי את ההצעות של IVORY ורציתי לשאול האם אלו מפרטים טובים יותר ? בכל זאת פנטיום ולא סלרון... ואם לא, אז מה הCATCH פה ? אלו מפרטי אייבורי: http://www.computershop.co.il/index-down.asp תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by sharonbh,

אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש לשימושים כלליים ולמשחקים.תקציב עד 800$. מה דעתכם על המפרט של המחשב הבא: http://www.gateway.com/systems/product/529668643.php נ.ב., אני גר בארה"ב תודה שרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום לכולם, דרוש מפרט מחשב להרצת סימולטור טיסה (Microsoft Flight Simulator X). כמו שידוע לרובכם, הסימולטור דורש מעבד חזק, ולכן אחת הדרישות היא לכלול מעבד חדיש (עדיפות לi7 כתלות באפשרות מבחינה תקציבית). המחשב יריץ Windows 7 64bit, את הסימולטור בליווי מספר תכנות הנלוות לו (לא משמעותיות כ"כ) ולפעמים משחקים. אני מעוניין שהעסקה תכלול את המחשב עצמו ומסך 22" , מומלץ בטכנולוגית LED. כמו כן, אני מעוניין גם בכרטיס מסך חדש וחזק שיתן ביצועים טובים (מומלץ מבית nVidia). המחשב הוא לכ4-5 שנים ככה שחשוב שיהיה חזק גם לטווח הארוך, וגם עם הרבה זיכרון (4-6GB). אני לא יכול לחרוג מהתקציב, שהוא 5K, ואם אפשר בפחות - אדרבה. החנות לא קריטית, אני לוקח את המפרט לגורם פרטי. OC אני לא יודע אם אעשה או ל…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Oray Lola,

שלום , בבקשה הביאו דעה על המחשב שהזמנתי. האם המחשב יחזיק מעמד לעתיד הרחוק ( כמובן שאני אשדרג אותו לפי הצורך עם השנים) מק"ט: #31491 Intel Core i5 4690K 3.5Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray מק"ט: #28641 Scythe Mugen 4 SCMG-4000 CPU Cooler מק"ט: #23394 G.Skill Ares 4x2GB DDR3 1600Mhz pc312800 Kit Cl9-9-9- מק"ט: #30827 Asus Z97-A LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI, DP מק"ט: #27750 EVGA GTX770 SuperClocked ACX Cooler 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E מק"ט: #26512 Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III מק"ט: #29579 Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Black Sata On Board 7.1 Channel Audio מק"ט: #29770 Antec 750W Active PFC 80+ Gold TP-750C PSU מ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by M.o.D,

הוא היה מחשב מושלם!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם. סוף סוף, אחרי שעות של גלישה בפורום הנפלא הזה , הרכבתי את מערכת המחשב אותה אני מתכוון לרכוש. תעברו בבקשה על המפרט ותחוו את דעתכם. בסוף יש עוד מס' שאלות. אגב, השימושים: תוכנות אופיס, אנטרנט, שרטוט אוטוקאד, סרטים, משחקים ושימוש רגיל למשתמש הממוצע. ללא OC. חשוב שקט, חשוב קרור, לא חשוב עיצוב. שיהיה מתאים לכל המשחקים. (אולי חוץ מסופר מריו ) מעבד: Intel Core 2 Quad Q9300 2.50Ghz 6MB Penryn BOX כמות: 1 - מחיר: ¤1288 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro כמות: 1 - מחיר: ¤105 לוח אם: Asus P5Q Pro כמות: 1 - מחיר: ¤745 מארז: ANTEC SONATA III 500W כמות: 1 - מחיר: ¤643 קירור למארז: Thermaltake I-Flash 120MM 3 Leds Rotation כמות: 1 - מחיר: ¤62 זי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pperoxide,

אני רוצה מפרט מחשב בסכומים 2500-3000 שיהיה מחשב טיפה למשחקים יותר לאינטרנט שירים סרטים אני רוצה את המפרט עם מסך מקדלת ועכבר תודה רבה לכולם מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. 1. מה התקציב המקסימאלי? - 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? - לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? - 300 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? - אינטרנט א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - שימוש כבד , אך ורק גלישה באינטרנט 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. - לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? - 6 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? - לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Evilized,

http://tms.co.il/preview/spec/eb7rclpu המחשב יהיה עם מסך 22 ומיועד למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by lirikl,

שלום לכולם, אני מתלבט איזה מחשב לקנות ואשמח לקבל חוות דעת.... קישור להשוואה: http://www.kama.co.il/products_compare.php?category=1368 השימושים שלי הם אינטרנט,שירים,סרטים hd ומשחקים כמו warcraft,diablo ,meidivel 2, או לפעמים מקסימום קריסיס...(לא cod gta ) למרות שאם הייתי יכול לשחק בתקציב הזה הייתי שמח...... (התקציב שלי הוא 4000-4500.....) בהתחלה רציתי את ה-hp אבל אמרו לי ש- radeon hd 5470 הוא כרטיס מסך חלש ומיועד לעבודות משרדיות.... בגלל זה חיפשתי ב-kama מעבד i5 עם radeon hd 5650 ומצאתי את הטושיבה במחיר סביר.... אגב- האם מעבד i5 430m הוא בסדר? (כי הוא רק 2.26 ג'יגה הרץ....) רציתי לקנות את ה-i5 ולא i3 כי שמעתי שיש לו יתרון גדול בגלל ה-turbo שיכול להאיץ עד מהירות גבוהה.... …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by kinder,

חסר לי ספק מעבדי ‏AMD Phenom II x4 Quad-Core 955 Socket AM3 3.2Ghz 45nm Tray Warranty 3 years מאווררים וגופי קירור Scythe Mugen II 5 Heat Pipes CPU Cooler Model Mugen II Compatibility : ‏AMD GIGABYTE MA790XT-UD4P AM3, 790FX, DDR3 1333, PCI-E, ATI CrossFireX, HDAudio, 1394a Warranty 3 years Model GA-MA790XT-UD4P זכרונות DDR III 1333Mhz 2GB Kingston Model KVR1333D3N9/2G דיסקים קשיחים Western Digital 320GB 7200RPM, 16MB, SATA II WD3200AAKS Warranty 3 Years כרטיסי מסך Sapphire HD 4850 Vapor-X 1GB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI HDMI PCI-E Warranty 3 Years Warranty כרטיסי קול none צורבים LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA Warranty 2 Years מארזים Therm…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ShaharIL,

היי, רציתי להתייעץ לגבי קניית 2 מחשבים ניידים עד 3000 שקל בארץ * מטרות המחשב? אינטרנט , עבודה משרדית, קצת גרפיקה דו מימדית לאתרים, תיכנות PHP * גודל המסך? אין עדיפות לסוג מסך , עדיפות לסביב ה14" בשביל שלא יהיה כבד מידי * רזולוציית המסך? אפשרי סביב ה HD * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא משנה * משקל רצוי? עד 2.5 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עד 4-5 שעות * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 HDMI * Bluetooth? לא משנה * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? (HDD, SSD, או שילוב - דורש mSata) רצוי שילוב של SSD ו HDD רגיל * כונן אופטי? לא נדרש אבל אפשרי שיהיה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום רב, הורי רוצים לקנות מחשב חדש, אבל הוא אמור להיכנס באיזה ארון מסויים, לכן אני מצרף כרגע תמונות של הלוח של המחשב, ואשמח לדעת איזה גודל זה (שימו לב שיש מדבקה על הלוח עצמו ויש מדבקה על המארז עצמו) צריך לכולל: מארז יחסית שקט, לוח אם (האם הלוח אם מספיק לצרכים שלי או שכדאי לקנות גם כרטיס וידאו בנוסף), קירור, לא צריך DVD. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? לדעתי מחשב טוב כזה לשימושים הנ"ל נע סביב ה 2000 אבל תקנו אותי אם אני טועה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, עבודה משרדית , אי-מיילים, office, סרטים ביו-טוב HD, ואולי משחקים פשוטים . 3. …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. מדינה: יירכש בישראל עדיף KSP במיוחד סניף קרית ביאליק. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, אינטרנט. * גודל המסך בין 13 ל16 אינץ' לא משנה מבריק או מאט. * רזולוציית המסך לא משנה כל כך אבל במינמום 1366-768. * אין דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט. * משקל רצוי פחות מ10 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך? > יהיה בחשמל רוב הזמן אבל שיחזיק לפחות שעה שעתיים על סוללה אם צופים בסרט או משהו בנסיעה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB3 בשביל דיסק גיבוי חיצוני. * Bluetooth לא מחייב. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? לא משנה כל כך, SSD יהיה נחמד אם נכנס בתקציב אבל לא מחייב. אם זה דיסק רגיל אז לפחות 500 גיגה אם זה SSD אז לא משנה הגודל קיים דיסק חיצוני ברשותי. * כונן אופ…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. שלום לכולם, אני כבר לא יודע מזמן מה הטרנדים ומה הולך היום אז אני צריך את עזרתכם בהרכבת מחשב. הוא ישמש למשחקים (מהסוג של high-end אני מניח) ולפיתוח משחקים. גם אימולציה יהיה נחמד (אין לי מושג אם ואיך זה עובד על מעבדי 64 ביט). אני באופן אישי לא אוהב לשדרג כל הזמן את המחשב ואני מעדיף לקנות פצצה שתחזיק הרבה זמן ולשדרג כאשר משהו מתקלקל אבל זה לא חקוק בסלע. בעיה : המחשב יהיה תקוע בפינה של הספריה ואין לו הרבה מקום "לנשום". לא היו עם זה בעיות מיוחדות במחשבים הקודמים אבל שוב, אני לא יודע מה קורה היום עם בעיות של התחממות. עוד על זה אח"כ. תקציב : כ8000 ש"ח אפשר גם להתגמש עוד קצת למעלה מזה אם צריך. יש לי כבר מראש : עכבר, מקלדת, מסך (יש לו רק כניסת DVI ואנאלוגית, זה מפריע שאין HDMI?),…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Yotam Tayer,

אהלן! חבר שלי בנה לעצמו מפרט לפני חודשיים ב5K שאמור לנצל את כל התקציב במלואו. המפרט הוא לגיימינג ושימוש בתוכנות עריכה (וידאו וסאונד). אני לא ממש מעודכן בחומרה ויכול להיות שהתחדשו מאז דברים/יש עסקאות שוות יותר על המוצרים פה. אז אשמח אם מישהו יוכל לעבור על המפרט ולראות האם הוא באמת מנצל את מלוא התקציב, ואם מישהו מכיר או מחזיק מקום שיעשה לי מחיר יותר טוב אז אעדיף לקנות שם. ואם מישהו גם יוכל להסביר לי מה הולך עם AMD נגד NVIDIA ובאיזה צד אני צריך להיות (מבחינת יחס תקציב-ביצועים כמובן). שוב, אני מחפש למצות את התקציב. המפרט הנ"ל נבנה בStartPC אבל לא ממש אכפת לי מאיזו חנות לקנות. מעבד: 1359 ₪ - Quad Core i7 6700 Skylake 3.4Ghz S1151 לוח אם: 429 ₪…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. הי, אני עומדת לנסוע לשנה בסין ומחפשת מחשב נייד בסביבות 4,000 ש"ח, שישרת בעיקר צרכים סטודנטיאליים. לא מתכוונת לצפות ביותר מדי סרטים ולא עוסקת בשום עריכה גרפית מכל סוג שהוא. האם יש מחשב מומלץ מהסדרות/יצרנים שציינתי? ראיתי את ה-Pavilion ואכן נראה שכרטיס המסך שלו מצוין, אבל האם זה אכן עקרוני/משמעותי כ"כ לעומת האחרים? תודה על העזרה, מיכל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אין תקציב משוער, זו שאלה די כללית. מחשב לשימוש ביתי, סרטים וגלישה בעיקר... כולל מסך 23 של DELL. אני לא מבקש המלצה למפרט אלא על מחיר משוער. (מחיר שיהיה כולל המסך)

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by gershia,

אני מחפש מחשב נייד לשימוש לתוכנות גרפיות לא מהסוג הכי כבד, משהו בינוני. בהתחלה רציתי מחשב ששוקל פחות מ 2ק"ג עם מסך 15 וכרטיס זיכרון איכותי. קצת קשה למצוא כאלה אז ירדתי מזה. אשמח לקבל את דעתכם על הדגם הזה - inspiron להלן אחד מהמפרטים של הדגם http://www.notebookclub.co.il/zoom.php?&item_id=488 עם השידרוג של הדיסק הקשיח ל 7200RPM

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by fuck off,

אני מקווה שהפעם לא יהיו לי בעיות עם הרכישה והיא תתבצע כמתוכנן. אז ככה אני רוצה שיהיה בו ג'יגה זכרון איכותי ומעבד טוב, בין האחרונים רצוי. כל זה לא בשביל משחקים כי אני בקושי משחק, יותר תוכנות כמו פוטושופ וכל דבר אחר שמכינים בו משהו. בגלל זה אני לא צריך כ. מסך כ"כ חזק..אני לא צריך ציוד הקפי כמו מסך, מקלדת, עכבר וצורב אבל מה כן אני רוצה רמקולים טובים לא 5.1 אלא 2.0. זהו זה. זה הכל.תודה מראש. :] נ.ב. 4500 זה הגג. נ.ב.2 הייתי גם רוצה קירור טוב, BT למשל או יותר נכון BT כך שזה כבר מוריד מהתקציב.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום רב אשמח לקבל המלצה למחשב נייד, דגם ספציפי חברות: לנובו, HP, Dell תקציב: 3.5-4K. אם ממש הכרחי עד 5K מסך: 15.6" אלמנטים חשובים לי: - מתאים לתוכנות פוטושופ ואינדזיין (מבחינת זיכרון, איכות ומהירות) בהמשך ישולב עט דיגיטלי/תוכנת איור כלשהי. - תמונה טובה ואיכותית , משמש גם לצפיית סדרות סרטים (כטלוויזיה) *(מאיץ גרפי? כרטיס מסך)* - משקל קל, 2 kg - רצוי. רצוי: שקט, רמקולים טובים אין צורך: מסך מגע תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  23. 1. מה התקציב המקסימאלי?--3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?--לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?--300-500 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?--משחקים בעיקר. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.--diablo 3,wow -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).--1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?--בינוניות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)?-- לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?--אין צורך במסך 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)?--8 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by crik,

שלום, מבקש את דעתכם על המפרט הבא עבור אדם שעובד באדריכלות (SketchUp וכאלה) מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪940 קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 כמות: 1 - מחיר: ₪126 לוח אם: Gigabyte GA-H87M-D3H for 1150 כמות: 1 - מחיר: ₪460 מארז: באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש כמות: 1 - מחיר: ₪825 זיכרון: Corsair 16Gb Kit (8G X2) CMX16GX3M2A1600C11 CL11 כמות: 1 - מחיר: ₪862 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar Blue 1TB Platter כמות: 1 - מחיר: ₪287 קשיח למחשב שולחני: Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch כמות:…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by motogt,

אני מחפש מחשב נייד לסטודנט בתקציב 4K. דרישות: 1.אפשרות שדרוג ל WINDOWS 7 בחינם (או לחכות חודש בקנייה) 2.מסך 15 אינץ 3. מחשב חזק שיכול להריץ כמה יישומים בו"ז. 4.יכולות גרפיות טובות, לא בשביל קריסיס, אבל כן בשביל להריץ משחקים פשוטים יותר כמו NFS 5. כרטיס רשת מובנה 6.סוללה חזקה. 7.צורב DVD (עדיף) 8.דיסק קשיח 250 ג'יגה ומעלה. 9.מצלמה מובנת (עדיף) 10. והכי חשוב שיהיה נוח לעבוד איתו- מקלדת נוחה, מסך איכותי ... עזרתכם ושאלה: בווינדוס 7 החדש זמן הסוללה צפוי להיארך או להתקצר? תודה

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים