עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. שלום מעוניין לקנות מחשב נייד ולא יודע איזה חברה עדיפה מאיזה מחשב מבין לשניים יראו חד יותר זה רק מה שחשוב לי אולי למשהוא יש ויכול להמליץ יש שתי חברות HP וDELL מחשב נייד Dell Inspiron n5110 i3-2310M 3000 HD כרטיס מסך: Intel HD Graphics 3000 מחשב נייד HP G62-B50SJ LD655EA כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB חג שמח לכולם

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. אני רוצה למכור את המחשב שלי, יש לי אותו כבר כמה שנים אבל שידרגתי אותו כל תקופה. רק המארז קיים בסביבות החמש שנים. חוץ מזה הכל התחדש בשנה-שנתיים אחרונים.. אין לי מושג כבר כמה השקעתי במחשב הזה ואין לי מושג כמה אני יכול למכור אותו. הכל תקין חוץ מהכונן שהוא לא עובד, והארדיסק טרה וחצי חיצוני שהוא לא קשור, אז לא להתייחס אליו בתמונה של המפרט. ספק: אז מה מחירו של המחשב הזה ביד 2? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by OferS16,

כמה שווה המחשב הנ"ל: Core I7 860 Gigabyte GA-P55-UD3L 2*2 GB 1333 MHZ Gigabyte HD 6870 Antec True Power 750W (partially modualr and sleeved כל החלקים עם אחריות ושימוש של פחות מחודש, הכרטיס נקנה לפני משהו כמו חצי שנה אך עקב חוסר תאימות עם הלוח הישן שלי הוא ישב על המדף עד שהיה באפשרותי לקנות מחשב חדש. ד"א בכמה אני יכול למכור לוח של AMD תומך SLI ובכל דור הPHENOM?? ללוח קוראים asus m3n hd hdmi , קצת ישן אבל איכותי מאוד.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא קריטי * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר)1366X768 זה מספיק. אם יש אפשרות לרזולוציה גבוהה יותר בתוך מסגרת התקציב - למה לא. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? כמה שפחות כמובן - אבל באופן כללי הוא לא אמור להיות באמת נייד במיוחד. מקסימום להתנייד בתוך הבית. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)לא. זמ…

5. Started by ofcourse,

היי אני מעוניין לקנות נייד חדש. חשוב לי שיהי לו לפחות 40 גיגה ו512 זכרון, וחיבור לרשת אלחוטית. עוד יותר חשוב לי שהוא יהיה כמה שיותר זול ואמין. אשמח להמלצות.

6. Started by Kiwovo,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 400 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. DOTA -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1080P -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. לא 4. האם יש רכי…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אחותי עובדת כגרפיקאית והיא צריכה לקנות מחשב מקצועי לגרפיקאים ועוד כולל התקנה תוכנות כמו פוטושופ כד'.. מישהו מפורום הציע לה מחשב, הנה מפרט: מעבד I5 מהסדרה היקרה של טושיבה, 6 ג'יגה זיכרון והחלפה של הכונן הרגיל ל SSD 120 GIGA מהיר. מדובר במחשב מהסדרה היקרה ולא הרגילה של טושיבההמחיר של המחשב זה 6200 ש"ח ועוד התקנה 700 ש"ח.צורת התשלום היא העברה בנקאית של 6200, ובקבלת המחשב תוספת 700 עבור ההתקנה. איפה אפשר למצוא באתר של חנות טובה שמוצע מחשבים נייחים מקצועיים לגרפיקאים או הרכבה עצמאית בעיר ירושלים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום, אני מחפש מחשב נייד עד 4.5k, הוא צריך להריץ Matlab ו-Eclipse (אני אשמח אם אני אוכל גם להריץ עליו איזה משחק או 2...) בעקרון אני יודע שאני רוצה 2GB זכרון, ומסך של ''15, אבל אני לא ממש מכיר מעבדים של ניידים אז פה אני צריך את העזרה שלכם. וחוץ מזה חשוב לי נורא שהחלק העליון במחשב לא יתחמם אחרי 15 דקות של עבודה. אני קונה אותו בארה"ב (המחיר הוא עבור הדגם בארץ), אבל אם אתם מכירים דגם שעדיין לא יצא בארץ אז אני אשמח לשמוע. תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by natielmaliach,

שלום לכולם! מאחר שעבודה על המחשב הקיים נהיה סיוט, אני מחפש להשתדרג למחשב נייד חזק מספיק שהעבודה עליו תהיה נוחה בהרבה! חומרה היא לא הצד החזק שלי אז אשמח לעזרתכם! 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 5000,אוכל להוסיף עוד כמה מאות אבל עדיף להישאר בתקציב(סטודנט) 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? visual studio,unreal engine,web,android ואני מאמין שבעתיד יתווספו עוד כמה פלטפורומות תכנות ועריכה שונות. חשוב לי מאוד שהמחשב יהיה חזק מספיק להריץ מספר תוכנות במקביל,ומבלי לזייף בביצועים. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? …

10. לא משנה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. היי, אני מחפש מחשב חדש לעבודה משרדית פלוס/רב תכליתיות, אשמח להמלצות: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גלישה באינטרנט, קצת תכנות/סרטים/משחקים קלים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך כבר הוחלט - DELL U2311H. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guy878,

אני ממש דל בתקציב אבל מצד שני אין מצב שאני לא נוגע ב fallout 4. לא יכול להרשות לעצמי כרגע מחשב חדש אז השאלה אם יש לי למה לשדרג בשביל שיסחוב עוד שנה/שנתיים או פשוט לא לעשות כלום. וגם במידה וכן מה כדאי להחליף וכמה זה יעלה, תבורכו(: זה המפרט שלי: לוח אם MA770T-UD3P מעבד AMD Phenom II X4 945 זיכרון 4GB של G.SKILL הארד דיסק SAMSUNG HD103SJ כ.מסך ATI Radeon HD 4870 מסך DELL U2312HM

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), בעיקר אינטרנט ואופיס וגם קצת צפיה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 13" לא חשוב מאט או מבריק. * רזולוציית המסך? 1366x768 * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? עכבר * משקל רצוי? כמה שיותר קל שלא יהיה כבד לקחת אותו ללימודים * האם נדרש זמן סוללה ארוך? גן נדרש זמן סוללה ארוך, בין 3 ל-5 שעות. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? חשוב שיהיה לו יציאה ל HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? אני אשמח מאוד אם יהיה בוא SSD של 8 או 1. * כונן אופטי? לא חובה * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by edenbd,

בניתי לי את המפרט הזה, http://extraup.keygate.co.il/up/ztlfa.jpg המשחק הוא בעיקר למשחקים, לא גיימר כבד אבל. מעדיף שיהיה מבוסס על INTEL ו GEFORCE, ושיהיה מסך LCD. לא צריך כרטיס קול עכבר ומקלדת. תגיבו על המפרט שבניתי בבקשה, ואם הוא לא טוב אז אם אתם יכולים תבנו לי אחד טוב בסביבות ה 6000 שקל. תודה רבה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. 1. מה התקציב? 2500 שח ללא מסך 2. מטרות: גלישה באינטרנט והורדות בעיקר(הארד דיסק 80GB גם יספיק...). אין ממש הפעלה של תוכנות כבדות או משהו מיוחד חוץ מזה 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? שלילי 4.האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? צורב DVD, DVD, כונן דיסקטים, כרטיס מסך איכותי מן הסתם 5.האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? בעיקרון, אני מעדיף שכל המחשב יהיה שחור ובמארז קומפקטי ושקט ככל שמתאפשר (במסגרת התקציב כמובן) 7.האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? הרכבה 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם? כרטיס קול …

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by new_ghost,

אניר מחפש מחשב לא למשחקים עד 2500 ש"ח הרדיסק 80 GB רצוי שיהיה זיכרון של 512K. ללא מסך, צורב תודה מרשא לכולם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by PrefaceAlumni,

ללא מסך(המסך יהיה 22"). שימושים: אינטרנט, עריכת מסמכים, MATLAB, צפייה בHD, וקצת משחקים(לא מצפה לשחק על ההגדרות הכי גבוהות עם התקציב הזה). אין צורך במערכת הפעלה. תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by agator,

שלום, זקוק להמלצה למחשב נייד עד סכום של 3000 שח. קנייה בארץ או מארה"ב עם משלוח. * מטרות המחשב? עבודה עם RHINO כולל רינדור. בעיקר לעיצוב טבעות ועגילים. * גודל המסך? 15-16 * רזולוציית המסך? NA * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? NA * משקל רצוי? NA * האם נדרש זמן סוללה ארוך? לא * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? NA * Bluetooth? NA * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? NA * כונן אופטי? NA * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? NA * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? אחריות בארץ * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? NA * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם זיכרון 8GB כריס מסך nvidia geforce עדיף עם אחריות ארוכה בשל מגבלו…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. אני מעוניין לרכוש ASUS ZENBOOK עם מעבד I5 דיסק 128G SSD וזכרון 4-8 גיגה עד יום שישי יש לי משפחה באזור מנהטן שיכולים להביא לי את המחשב לארץ הבעיה שהמחשב לא נמצא באתרים של החנויות הגדולות כמו BNH, BESTBUY יש מחשב אחר שאתם ממליצים באותו סגנון בטוח מחירים של 900$? או חנויות מחשבים באיזור? שאלה נוספת, יצא למישהו להתנסות באחריות של אסוס בישראל על ציוד שנרכש בחול? תודה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19". * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות ומעלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by hakoki,

מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 1.86GHz(E6300) 1066MHz/FSB 2MB - BOX ¤1079 לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-RH ¤582 כרטיס מסך: GECUBE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB GDDR3 256 BIT DVI HDTV TV/O - GC-HV195PG3-E3 - RETAIL ¤1445 זיכרון: TWINMOS 1024MB DDR2 667MHz CL5 ¤620 מארז: COMPUCASE CI-6A21-NPS ATX SUPER MIDI TOWER CASE w/o PSU ¤243 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W - ELT400AWT ¤436 עכשיו אני צריך רק עזרה אחרונה ובאמת באמת צריך תשובה חד משמעית אני הולך להתגייס בקרוב (מרץ) האם באמת כדאי לי להשקיע בכרטיס מסך חזק כמו ה 1950 פרו? עזבו כרגע את ה 256 כי אם כבר אני לוקח אותו אז אני יוסיף 200 בשביל ה 512 mb האם פשוט עדיף לי לקחת כרטיס הרבה יותר זול כמו ה gf 7300?ככל שאני חושב על זה…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bendale,

אני הולך לרכוש מחשב מארה"ב המחשב מיועד לעבודות,תוכנות כבדות,סרטים,מוזיקה,משחקים כמו נ,ב,א 2010 ופרואבולושיין אם תוכלו לעזור לי לבחור בין המחשבים תודה מראש. qosmio x505-q865 המחיר כולל מיסים הובלה וכל הפרוצדורה עולה 4800 http://www.bestbuy.com/site/Toshiba+-+Qosmio+Laptop+with+Intel%26%23174%3B+Core%26%23153%3B+i5+Processor+-+Omega+Black/9716111.p?id=1218158634282&skuId=9716111 x505-q870 המחיר הכל כולל הכל 6500 http://www.toshibadirect.com/td/b2c/pdet.to?poid=460941 מה כדאי לי להחליט שווה להשקיע על i7 או שזה לא כל כך חשוב? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by tintin,

המחשב למשחקים, גראפיקה ורינדור סרטים. המחשב צריך להיות יחסית שקט (לא חירשי ולא רועש מדי). עדיפות לחנות אמינה כמה שיותר קרוב לתל אביב. מעבד Intel Core 2 Quad Q9300 95W 2.50Ghz 6MB OEM ¤1479 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX ¤217 1 לוח אם Asus P5E ¤1232 1 מארז ANTEC P182 3x120MM Black ¤793 1 ספק כוח Corsair 620W 50A @ 12V EPS 12V Modular ¤799 1 זיכרון Corsair 4GB Kit (2GBX2) XMS2 DHX DDR2-800 CL4-4-4-12 ¤692 1 קשיח למחשב שולחני Western Digital 500Gb 16MB AAKS ¤489 1 כרטיס מסך BFG 9800GTX 512MB HDMI Retail ¤1790 1 כונן אופטי Asus DVD-RW 2014L1T X20 LightScribe Sata Black Retail ¤186 1 מסך Dell 24" 2407WFP HC Wide Ultrasharp Black Only ¤3324 1 הרכבה הרכבת מער…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.אססין קריד3 BF3 קרסיס 3 ושאר משחקים שיצאו -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב1080-1920 מסל LED 47 אנטיש LG LX6500 עם חשוב הדגם (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אהלן, אני סטודנט שמחפש בין היתר מחשב שמסוגל גם לשרת אותי בצפייה של סרטי FHD על גבי LCD, ולאחרונה התחלתי לצלם וידאו אקסטרימי במצלמה למי שמכיר, GoPro HERO, הייתי רוצה שאוכל גם לערוך את הסרטים שאני מצלם על גבי המחשב, הסרטים מצולמים ב720P 30/60 fps. זה המחשב נייד הראשון שלי כך שאני לא יודע איזה פיצ'רים רצויים, סדר גודל של תקציב הוא 3K~. וחייב יציאת HDMI. תודה רבה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים