ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
קחו תקציב של 4200-4500 ש"ח ותמליצו לי על מחשב (איזה רכיבים) הוא צריך לשמש בעיקר למשחקים ולאינטרנט ההתלבטות העקרית שלי כרגע היא על מעבד ולוח(AMD או INTEL), מסך(17 או 19), וכרטיס מסך. CD צריך להיות עם DVD כרטיס קול יכול להיות פשוט ומתלבט בין זכרון 256 או 512 נסו להרכיב לי את המחשב שישמש אותי הכי טוב למטרות האלה בלי לחרוג מהתקציב. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך בבקשה עזרה בבניית מפרט למחשב שכולל את כל הציוד ההיקפי הנדרש. זה מחשב לסטודנט למדעי המחשב אז הוא ישמש בעיקר לתוכנות אופיס ותוכנות לתיכנות. חוץ מזה המחשב ישמש להורדות ולראות סרטים על הטלוויזיה כך שחשוב שלכרטיס המסך תהיה יציאה לטלויזיה. אני צריך גם את כל הציוד ההיקפי. מסך LCD 17 או 19 אינץ', עכבר ומקלדת אלחוטיים, מדפסת (רצוי לייזר, לא צריך ציבעונית). אין צורך ברמקולים. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שימו לב שבמהלך מעורר סימני שאלה החנות היתה סגורה ושלט גדול המודיע על חופשת סוכות עד לתאריך 22/10/2011. ב- 23/10/2011 החנות עדיין סגורה ויום לאחר מכן יש הודעה באתר האינטרנט שהפעילות הועברה לעפולה + כתובת וטלפון. לחנות היה מוניטין טוב ויתכן והכל בסדר והחששות לא מוצדקים. לא הזמנתי שם משהו גדול בסה"כ באתי לקנות משהו מהמדף. לתשומת לב.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי נשרף אז נותרתי ללא לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. יש לי את כל מה שצריך וגם 256MB זכרון , אבל אני רוצה להוסיף עוד 256MB. מעבד אני רוצה לקחת של AMD, בדקתי מחירים וכנראה אני אקח את ה2400+ שעולה בערך 400 שקל. בקשר ללוח אם, אני רוצה בעקרון משהו אמין)אבל באמת אמין, כי עכשיו נשרף לי לוח אם די חדש של EPOX), אני נוטה ללכת על משהו מבוסס nForce 2 Ultra 400, אבל מה ההבדל בינו לבין NFORCE 2 רגיל? כרטיס מסך אני לא צריך רציני, עד עכשיו הסתדרתי מצויין עם הGF4MX שהיה לי OB ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מעל 300 שקל מכיוון שאני לא משחק הרבה וגם אם כן לא במשחקים כבדים מידי. חשבתי על משהו עם NFORCE 2 וGF4MX OB שעכשיו יעבוד אפילו יותר מהר בגלל הDUAL DDR אבל אני לא מוצא משהו עם NFORCE2 U…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתעניין לקנות מחשב נייד פשוט אך מהיר לשימושים של אינטרנט וסרטים כרגע זה מה שהכי מתאים לי ככל הנראה https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17946 אני מתעניין אם מישהו היה ברוסיה - מוסקוה ויודע מה טווח המחירים שם לעומת הארץ אני נוסע לטייל במוסקווה בעוד חודשיים +- האם הפער הכספי מצדיק את ההבדל?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברה, נתבקשתי להכין מפרט ל4-5 מחשבים משרדיים. הבקשה המקורית הייתה גם לכלול מערכת הפעלה במחיר הזה, אך אני לא מצליח להכניס אותה במחיר. הרכבתי מספר מפרטים ואשמח אם תאמרו לי האם ניתן להוזיל אותם בדרך כלשהי ללא פגיעה בנקודות שאציין. 1. תקציב מקסימלי: 2,500 ש"ח, ניתן לחסוך. 2. חריגה אפשרית: תלוי במידת הרחמים שלכם כלפיי. 3. עבודה משרדית בלבד (אם כי המון תוכנות שפתוחות בו זמנית, בעיקר ישנות שנוטות לזלוג ולהתקע). 4. יש צורך במקלדת ועכבר אלחוטיים. 5. אין צורך בכרטיס מסך ייעודי, צורב כלשהו והארד דיסק מלבד SSD. 6. שקט די חשוב, אם כי לא קריטי על מנת להצדיק מאוררים משובחים על יתר המידה או כל דבר בסגנון. 7. לא מתוכנן אוברקלוק. 8. אם איכשהו ניתן לכלול ווינדוס 7 32 ביט (אל תאשימו אותי…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הבנתי שכדאי ללכת על מעבד פנטיום ולא AMD... סנטרינו לא בתמונה בגלל המחיר הגבוה התקציב שלי עד 6000 בעיקרון (200 יותר או פחות לא נורא) איך זה? מחשב TOSHIBA דגם A30-S504 מעבד: Mobile Intel® Celeron® 2.6GHz מסך : 15 ברזולוציה גרפית 1024 768X דיסק קשיח : 40GB מולטי מדיה : COMBO DVD/CDR-W זיכרון מהיר: 256MB רמקולים : חזיתיים בעוצמת שמע מדהימה סוללה : זמן עבודה כ- 3 שעות., סוללה נטענת מסוג ion-Li מודם/פקס פנימי : 56Kbps V.90 Modem רשת פנימי: 10/100 יציאות נוספות: · WiFi Antenna · 11-RJ · 45-RJ · ערוצי הרחבה USB מסוג II · חיבור לאוזניות · חיבור TV · חיבור לרמקולים חיצוניים · חריץ הרחבה ל- PCMCIA Type II or III · חיבור למסך חיצוני ב6000 ש"ח אם יש לכם עוד הצעות יהיה נחמד..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה נייד לפני שבועיים. אני רוצה להתקין לה משחק או שניים והבעיה היא שהמחיצות מחולקות באופן גרוע כיוון שאני לא יכול ליצור מחיצה להורדות או להקנת משחקים. יש לי שלושה מחיצות: *C של המערכת ששם 280GB *D Recovery - של השחזור *E שבה יש hp_tools עם איזה 200 MB, בדקתי בפורומים באנטרנט אם יש צורך בכונן הזה והבנתי שלא, אלא אם כן אין כונן שיחזור - אז מחקתי אותו. אני רואה שהוא לא באמת מחוק, בתוכנה לניהול מחיצות שהורדתי (paragon partition manager) הכונן הזה מופיע ככונן bootable. עכשיו הבעיה שיש לי שלושה כוננים במחשב, והדבר היחיד שאני יכול לעשות זה ליצור כונן וירטואלי! אני צריך את עזרתכם, איך אני יוצר כונן נוסף?! האם כונן וירטואלי יכול לשמש ככונן להורדות ולהתקנת משחקים? ואם כן …
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אחי הקטן (13) מחפש מחשב חדש. הדרישות? מחשב חזק עד כמה שניתן עם דגש על משחקים. ולמה רק "דגש"? כי אין שום צורך בכ.מסך שיעלה חצי ממחיר המחשב. אשמח מאוד אם אפשר יהיה לדחוף בפנים מעבד I3. אין צורך להשתגע עם לוח אם ופיצ'רים שונים בו - משהו בסיסי יספיק התכנון הוא 8GB זיכרון (לא כי צריך, פשוט כי זה יחסית זול וכהכנה לעתיד) מארז מספיק משהו פשוט עם שני מאווררים - אין צורך להשתגע. לגבי ספק - מעוניין במשהו חזק יחסית, שיהיה אופציה לשדרוג קל בעתיד אציין כי כיום הוא עם מעבד כפול ליבה של AMD, 2GB זיכרון RAM וכ.מסך מסוג 8600GT - רק כדי שתהיה לכם נק' התייחסות.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי שהוא יודע אם מקבלים משחה טרמית כשה קונים מעבד או קירור למחשב תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
כמה אתם חושבים שהוא עלה לפני שנה מעבד: [..] INTEL 2500 : CORE I5, S1155, 3.3Ghz - BOX ₪1010 לוח אם: [..] INTEL COLD LAKE : BLKDH67CL-B3 ₪452 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 2048MB DDR3 1600MHz CL9 - זמין במלאי ₪95 כמות:4 כרטיס מסך: [..] SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 - RETAIL ₪904 צורב DVD: [..] LG DVDRW GH-24NS90 X22 - BLACK - SATA - זמין במלאי ₪111 מארז: [..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU - לרוכשי מחשב חדש! ₪282 ספק כוח: [..] HEC WIN+ POWER 600 - RETAIL ₪375 דיסק קשיח: [..] HITACHI 1TB SATA3 - לרוכשי מחשב חדש ! ₪565 הרכבת מחשב: [..] "הרכבה ובדיקות SILVER" - הרכבה + ביצוע בדיקות - אספקת מחשב עד 5 ימי עסקים ₪81 מחיר סופי כולל מע"מ: ₪4160 מפרט זה הורכב באתר: www.IQPC.co.il למ…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מצאתי את המפרט הבא למחשב נייד באתר של למיר מחשבים ורציתי לדעת אם הוא טוב. המחיר שהם דורשים עליו הוא 4981 ש"ח. HP PAVILION INTEL CENTRINO 1.4GHZ ZE4907EA Screen : 15" TFT CPU : Intel Celeron M330 1.4GHz VGA : Integrated Intel Extreme Graphics2 Up To 64-MB Modem 56k LAN 10/100Mb HDD : 40Gb Main Memory : 256Mb DDR Optical Drive : DVD-CDRW Combo Drive Weight 3.30kg Battery : Lithium SYSTEM : WIN XP Home Edition, 1 YEAR LOCAL WARRANTY תודה עופר
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מטרות המחשב? אינטרנט ,קצת משחקים אבל בעיקר תוכנות לסרטוט OFFICE אינטרנט והתוכנות הבאות שהם התוכנות הכבדות יחסית:Mastercam, Ansys, Hydromotion, Pneumotion, Inventor, Autocad * גודל המסך? 14-15.6 עדיפות ל 15.6 (מעדיף לשפר דברים אחרים ושיהיה המסך הרגיל 15.6) * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? זמן סוללה לא הכי חשוב כי המחשב יותר לשימוש בבית או בכיתה עם מטען או אפשר לקנות סוללה יותר גדולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? אשמח ל USB 3 * בלוטות? לא חייב * גודל מינימלי של כונן קשיח? 500 * כונן CD/DVD? צורב * כונן Bluray? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא יש לי חוק…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הדגם החזק יותר (i5-460m, 1gb, 500gb) לפני שבועיים עם רעשים מהרגע שהפעלתי אותו, פניתי לדל ובאמת היתה בעיה מוכרת בהארד דיסק של seagate החליפו לטושיבה חדש, קיבלתי אותו חזרה עדיין עם צליל מעצבןן מכיוון המעבד (צד ימין למעלה) בדקתי עם חברים לוודא שאני לא מטורף וגם הם שומעים את אותו רעש. עודכנו כל העדכונים/דרייברים של המעבד... זה הרעש הטבעי של ה i5?? אשמח בבקשה לעצה למי שיש את אותו דגם/מבין בנושא....
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים , תודה מראש למי שעוזר ! אז ככה : המחשב הוא למשפחה של אחותי - בעיקרון אף אחד מהם הוא לא גיימר או משהו שמתקרב לזה אפילו . המחשב הוא יותר לאינטרנט , סרטים , משחקים לילדה (בינתיים אין לה שנה אפילו) ואולי משחקים בסיסיים לבעל . התקציב כמו שאמרתי הוא 3,500 הם רוצים מסך LCD 17 רמקולים , מקלדת ועכבר כמובן . במידה ויש חריגה שלא תעבור את ה4000 שקל . תודה לעוזרים.
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחשב לאמא של שימושים בסיסיים, בדש על מעבד תמלילים, אקסל, אינטרנט בסיסי והורדות 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אם אפשר לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, סרטים, word, excel, הורדת סרטים, צורב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל שבוע טוב לכולם,מעוניין לקנות מחשב חדש ואשמח לעזרתכם בעניין. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?ןעדיף לחסוך. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אם ההבדל יהיה ממש קריטי עד 200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג בעיקר. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:משחקים כגון cod,BF,gta V וכו' -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1680X1050. אני יודע שיש צורך בשדרוג המסך, יהיה בהמשך. -לאילו הגדרות גר…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם במסגרת עבודתי אני טס דיי הרבה. רוב הפעמים טיסות ארוכות למזרח או צפון אמריקה אני מחפש מחשב נייד שיקנה בארה"ב\קנדה ב600-700 דולר, לא מאד מקובע על המחיר. דרישותיי הינן: כמה שיותר שעות עבודה כולל סרטים ומשחקים. אפשרות להריץ סרטים (עדיפות לHD) ללא בעייה שאני אוכל לשחק Civilization זה אחד המשחקים שמעבירים הכי הרבה זמן בטיסות\רכבות. ומשחקים חדשים אחרים משקל נמוך,חשוב כמו שזה נראה, אני רוצה הכל מכל העולמות במחיר זול.. בטוח שיש איזה מחשב שיענה לפחות על חלק מהדרישות חשבתי על M11x alienware אבל אני לא יודע מה בנוגע לסוללה שלו. תודה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש עוד הצעות... כרגע חשבתי על זה: מעבד ?AMD Athlon 64 3000+ (S-939) זכרונות DDR 400 512MB A-DATA x2 דיסק קשיח WESTERN DIGITAL 160 GB 7200 ATA-100 (8MB) FLOPPY Teac/SONY 1.44 DVD Recorders NEC 3520A מקלד ועכבר MS Internet + MS Mouse Optical Compucase CI-6AR1 MIDI Tower Case Sapphire ATI Radeon X800XL PCIe 256MB ALBATRON K8X890 PRO II סה"ך 6133 למזומן... שווה??? יש עוד הצעות??
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט : Creative SoundBlaster X-Fi Elite Pro Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX Abit IN9 32X-MAX Nvidia NF680i SLI Wi-Fi Thermaltake BigTyphoon VX Cpu Cooler CL-P0310 OCZ 2GB DDR2 PC2-6400 800Mhz Special Ops Edition Urban Elite XTC 4-4-3-15 OCZ2SOE800URB2G OCZ GeForce 8800GTX Seagate Barracuda 500GB 3.5 7200Rpm SATA II 16MB Thermaltake ToughPower 650W W0104 אני עדיין לא החלטתי דרך איזה מקום לקנות הכלל אבל אני רוצה רק לדעת אם המפרטט הוא חזקק בשביל משחקים ואולי גם אובר קלוק קטןןן מה אפשר להוסיף או מה אפשר להוריד תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני צריך מחשב (אין עדיפות לנייד\נייח כך שאני מאמין שעדיף לי נייח) עד 2K שימושים אנטרנט, וורד וכו' משימות פשוטות החובה היחידה היא גוף קומפקטי (כזה שלא תופס הרבה מקום) 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף שלא לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עדיף שלא 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, וורד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).סטנדרטי -לאילו הגדרות …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
צריך מפרט למחשב בתקציב 6000-6500 עם מסך ועם הכל. רצוי כרטיס מסך שיכול להפעיל את כל המשחקים עד לחופש הגדול כי אחרי זה אני משנה לתומך DX10, ורצוי מעבד DUO CORE תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מביני עניין. אני מנסה לבנות מפרט למחשב גיימינג. זה מה שיש לי בינתיים האם הכל עובד ביחד? יש משהו שאפשר לשפר? כדאי לשנות? האם יש חשיבות למפרט עם רכיבים של אותה חברה? (מפרט מבוסס קורסייר למשל) תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לקנות מחשב נייד שישמש אותי ככול הניתן כמחשב ביתי, במסגרת התקציב כמובן. בין היתר עובדה כללית עם האינטרנט, תוכנות די כבדות כמו פוטושופ ,תוכנות קומפילציה ומשחקים. במשחקים הכוונה לרמה הבינונית, לא משהו מטורף. חשבתי על DV6-1330EJ ו- DV6-1340EJ (שטיפה קשה יותר למצוא אותו בימים אלה). כרטיס המסך הוא HD 4650 שזה די מכובד אבל המעבד T6600 2.2GHz הוא טיפה חלש יחסית למצב בשוק כיום. הזיכרון גם כן, 2gb בלבד בדגם ה-1330, אבל זה ניתן לשדרוג. השאלה היא האם מעבד כזה יהווה לצוואר בקבוק לכרטיס המסך והאם יש לכם הצעות אחרות במסגרת התקציב? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח להצעות שלכם עבור מחשבים לעיצוב גרפי ללימודים אשמח לביקורת עבור 2 המחשבים הבאים במי לבחור: http://www.nayadnayad.co.il/product.aspx?productid=10631 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=11701&perur=4 איזה מחשב טוב יותר והאם יש את אותו מחשבים בזול יותר. בנוסף זה בערך המפרט שרשמתי אז אם יש לכם המלצות ( לא מק) אשמח. מפרט מחשב נייד: מעבד: CPU Intel® Core i7 2630QM Processor, 2.3GHz, 6MB Cache,1066MHz – 4 ליבות זיכרון: Memory 8GB DDR3 1066MHz (2 x 4096 MB), Up to 8 GB דיסק קשיח: בין 500 ג'יגה ל 750 HD GB (SATA) 7200rpm צג: 15.6-17.3 Full HD LED אם ניתן anti glare עם ניגודיות טובה באור כ. מסך: ג'יפורס של NVIDIA עם 2 ג'יגה כונן אופטי: או צורב DVD או צורב בלו ריי (אם …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-