ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,433 דיונים בפורום זה
-
מעבד Skylake I7-6700 3.4 - 4GH 8MB chace לוח של Gigabte z170x - gamer3 זכרונות 2x8 kingston hyperx 2666 המחיר שמציעים לי לחומרה הזו זה 2500 שקלים ועוד שאלה האם הלוח הזה יכנס לי בתוך המארז הישן שלי? יש לי מארז של termaltake שהיה בו לוח msi x58 eclips sli תודה מראש לעונים וסליחה עם עברתי על כמה חוקים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך עזרה בהרכבת שני מפרטים לשימושים שונים. האחד- מחשב לאבי שאינו משחק במשחקים , בעיקר שימושיו הם גלישה באינטרנט , סקייפ, צפייה בסרטים(סטרימינג) . השני- לאחי שהוא צורך את המחשב ביתר אינטנסיביות שזה כולל אופיס , אינטרנט, (סקייפ , אי סי קיו , מסנגר -במקביל) מולטי טסקינג, וגיימינג קל. *לשניי המחשבים אין צורך בציוד הקפי. *למחשב השני אין צורך בספק (נקנה לא מזמן GLN -FSP 400W). *לשני המחשבים אין צורך בצורב DVD. ----אני מעוניין במינימום תקציב אך ללא התפשרות בצרכים שאותם פירטתי.---- -- אני שייך לאסכולה של המקובעים על מעבדי אינטל כך שאני אשמח שיופיעו במפרטים.--- תקציב גג לשניי המחשבים ביחד 3000 ש"ח . העדפה לקנייה באיזור פ"ת והמרכז. תודה , ירון.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כותרת.. המחשב עלה 2500 ש"ח מפרט בתמונה מצורפת. עבר לפה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463288.0 [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות מחשב נייח למשחקים נטו, ברשותו מחשב נייד ליישומי אופיס ואינטרנט והוא צריך מחשב למשחקים חדשים כמו gta iv, fifa ואחרים בעלי דרישות גבוהות יותר. התקציב שלו בסביבות 3000-3500. יש לו מסך מחשב 19'' ולכן אין צורך במסך, כמו כן יש לו רמקולים, עכבר ומקלדת בבית ולכן התקציב מיועד נטו למחשב (מארז, לוח אם, מעבד, כ.מסך, הארד דיסק, כ.זיכרון, ספק...) אם אני לא טועה הרזולוציה המקסימלית שלו היא 1024*1280 או 1440*1080. הגדרות המשחקים בינונית-גבוהות. השקט של המפרט לא קריטי. לא מתכוון לבצע המהרה במחשב הזה. לא צריך מערכת הפעלה. הוא גר בחיפה, אין חנות מועדפת (יש את אייבורי, ksp, פריבל...) בינתיים אין צורך בשדרוג בעתיד למחשב הזה. האם עדיף בטווח מחירים האלה מחשב של amd מאשר של in…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לחברי הפורום שלום רב! אני מבקש עזרה במציאת מחשב נייד עבור אחותי לצורכי עבודה בעיקר, ומולטימדיה מעט. התקציב הוא אמנם 4000 ש"ח, אך כל חיסכון מחושב יתקבל בברכה. הקנייה תהיה מאחד מסניפי KSP אילת. רמת השימוש שלה במחשב תהיה די בסיסית... השתדלתי לפרט מטה כמה שיותר, ואודה לכם מאד על כל ייעוץ בנושא. * מטרות המחשב? עבודה בשירות לקוחות ותמיכה של אתר אינטרנט, הכולל מעבר בין הבית למשרד. בנוסף ייתכנו שימושים כלליים נוספים- עריכת וידאו, צפייה בסרטים אך אלו בחשיבות פחותה מהעבודה. בהעדר מחשב נייח, ניתן לאמר שהמחשב יהיה תחנת עבודה ניידת. * גודל המסך? 15" ומעלה נראה לי הכי מתאים למטרות הללו. זאת משום שכבר קיים נייד 11" ישן מאד שיכול לשמש במקרים של צורך חזק בניידות. הלפטופ ייסחב ברוב…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים רציתי חוות דעת על מפרט מסויים אשים קישור למטה בסוף, וכן אמלא טופס אם יש לכם מפרט אחר בתקציב שלי שיותר טוב.. 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 כולל מסך ומערכת הפעלה א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?בלי חריגה 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גיימינג קל א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: משחקים כמו FIFA16,FIFA17 אולי דברים טיפה יותר חזקים לא חושב שיותר מזה.. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית)…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מחשב משרדי, וזקוק לכוח עיבוד רב, לא עבור משחקים אלא עבור תכנות וניתוחי נתונים כבדים. מה דעתכם על המפרט להלן? האם יש רכיבים שהייתם מחליפים באחרים? https://www.ivory.co.il/build_computer.php?ccfg=5dcec3fcc27ec5dcec3fcc27ed
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב, האם ריאלי מבחינת רעש ונוחות לקנות מחשב לגיימינג לטובת מיקומו בסלון (חיבור לטלויזיה מן הסתם)? במידה ויש כזו חייה, אשמח לעזרתכם בהצעה למפרט אשר יתאים לדרישות לעיל: 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500-5,000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל במידת הצורך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים - יחובר לטלויזיה בסלון א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefield 4, Far Cry 4 וכו'. -מהי הרזולוציה הטבעית (מ…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3000+ BOX EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin A-DATA 512 WD 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD XFX 6800GT 256MB ?Teac/SONY 1.44? ?Toshiba DVD X16? Antec AMG 1000 Thermaltake - Silent PurePower 410W (W0035) - Passive PFC *המארז והספק לא מKSP
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט: Samsung NP300V3A מסך 13.3 HD מעבד i3-2330M זיכרון ראם 4GB דיסק-קשיח 500GB כמה אפשר לקבל עליו כיום?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
[table][tr][td] תיאור המוצר: [/td] [td] Dell Studio 1558 מעבד : I7 Q820 8 ליבות זיכרון : 6 ג'יגה DDR 3 דיסק קשיח - 650 GB כרטיס מסך - ATI READON HD 5470 עם 4 GB זיכרון מחשב מפלצת סוס עבודה סוחב משחקים ... שמור מאוד מאוד מאוד . מציאה של פעם בחיים כולל מטען 120W חזק במיוחד [/td] [/tr] [tr] [td][/td] [td][/td] [/tr] [tr] [td] דרכים ליצירת קשר: [/td] [td] כתובת: באר שבע טלפון: 052-7222502 סלולרי: איש קשר: חיים דוא"ל: haimlev3@hotmail.com [/td] [/tr] [tr] [td] איזור בארץ [/td] [td] באר שבע וצפון הנגב מחיר : 3500 [/td][/tr][/table]
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני מחפש נייד מתנה לבת משפחה שהתחילה ללמוד. הדרישות: מחיר גמיש, במידה וזה יהיה יקר אני אשתף בני משפחה נוספים במתנה. מסך 15.6 (היא מעדיפה זאת מסיבה כלשהי) סוללה ל 6 שעות ומעלה. שימושים מאוד מינויירם פחות או יותר רק אינטרנט ואופיס. היא לא אמרה על כך כלום אבל אני מבקש משקל לא מנופח מידי. אשמח להצעות מועילות.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לעיצוב גרפי לא מתקדם במיוחד אבל משהו שיוכל לספק אותי כבר עכשיו וגם בעתיד. סה"כ אני צריך מחשב רק לעיצוב גרפי ולמשחקים פה ושם לא משהו מי יודע מה. אין צורך בצורב...
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד asus zenbook prime ux31a. למחשב כונן SSD בנפח 128 ג"ב, ובנוסף יש לי כונן חיצוני בנפח 500GB. למחשב גם חריץ לכרטיס זכרון SD וזה מה שהעלה לי את המחשבה.. אם אני רוצה הגדלה "קלה" בשטח האחסון, אך בצורה קבועה, האם אני יכול לרכוש כרטיס SD בנפח 64GB ופשוט לדחוף אותו שם ולהשתמש בו לאחסון תמונות, שירים, וכו'? ככה זה גם לא נורא יקר וגם אני לא אצטרך להסחב תמיד עם הכונן החיצוני אלא רק כשאני אצטרך אחסון גדול. אם כן, איזה כרטיס בדיוק עליי לרכוש? ראיתי בmy memory שקיימים כרטיסי SD מסוגים שונים כגון SD, SDHC, SDXC.. מה ההבדלים ביניהם? האם כולם יעבדו? ואיזה יעבוד בצורה הטובה ביותר? תודה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כולם! אני מתכוון לרכוש מחשב נייד של HP דגם G62-234DX אני רואה במפרט שהכל טוב ויפה... המחשב מגיע עם 4GB זכרון DDR3 ומעבד I3 אך כרטיס המסך הוא של אינטל מדגם: Intel® HD graphics ככה כתוב בבסט ביי.. כרטיס המסך מגיע כמובן עם HDMI ורמקולים של Altec Lansing משהו כזה... וזכרון מורחב בעזרת המחשב עד 1696MB עכשיו בקיצור אני לא יודע אם כרטיס המסך יספיק לי כי אני רוצה להפעיל משחקים בסיסיים ככה.. האם הוא יתאים? בתודה מראש, ארד גונן נ.ב. אם יש לאחד מכם רעיון על מחשב יותר טוב עד 550$ אז אתם מוזמנים לכתוב..
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב הנני מתעתד להחליף את ה LENOVO X61S הנושן שעוד משרת אותי, אבל מתחיל להכביד עליי ועל אשתי בעבודה שוטפת איתו, איטי להחריד והסוללה מתחילה להחלש בצורה דרסטית.. מה שמביא לי הזדמנות להצדיק החלפה למחשב חדיש יותר לאחר כל כך הרבה שנים איתו. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-14 אינץ'. אני חושב שמט יהיה עדיף בכדי להמנע מהשתקפויות ומהחזרי אור * רזולוציית המסך? אין דרישה ספציפית. מה שיהיה ייספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה ספציפית * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. עדיף כמה שפחות כדי להקל על הניידות בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לפחות 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ייספק לכל הצרכים * Bluetoo…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. תקציב- 2000 ש"ח, לא כולל מסך (יכול להגיע עד 3000 ש"ח עם מסך) 2. מטרות המחשב- אני מוריד חומרים בצורה מסיבית מהרשת, ולאחר מכן צופה בסרטים\סדרות (באמצעות טלויזיה LCD שמחובדרת למחשב בכבל S-VIDEO). חוץ מזה אני נהנה לשחק מדי פעם (כשיש זמן) במשחקים. כמובן שאני לא מדבר על המשחקים החדשים ביותר עם הדרישות המטורפות ביותר אלא על משחקים טובים שיצאו בשנים האחרונות. 3. ציוד הקפי- באופן עקרוני אני לא זקוק לציוד היקפי כלל. ישלי מסך CRT 19' שמשרת אותי כבר 5 שנים, עד עכשיו בלי בעיות (טפו טפו). מצד שני אני לא יכול להגיד שלא מפתה אותי לרכוש מסך LCD '22 במיוחד עם ההצעות המפתות שקיימות היום בשוק למסכים שכאלה (LCD 22') במחירים מצחיקים 750-900 ש"ח. השאלה היאמה הקטץ? ממה צריך להיזהר? ועל איזה נ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לשדרג את המחשב הנייד שלי שכבר לא מריץ את המשחקים שאני רוצה וריינו עובד בו לאט מידי. המשחקים שאני מעוניינת בהם הם לא החדשים ביותר בשוק ונוטים יותר לRPG וRTS, פחות FPS עם דרישות גבוהות (בעיקר דיאבלו 3, דוטא וכו'). בנוסף אני עובדת עם ריינו ופוטושופ לעיצוב תכשיטים כפרנסה וצריכה שהם ירוצו ומהר ככל האפשר. דרישות נוספות - כמה שיותר קל (מבחינת משקל). יתרון גדול לשקט ולא מתחמם מידי. גרה באיזור רמת גן, מגיעה הרבה לכפר סבא, אין העדפה מיוחדת לחנות. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מהו הגודל הקלאסי (מינימום) למחשב לצורך שישמוש ביתי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה לבנות מפרט עד 4000 שקל ללא חריגות. קודם כל השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי?4000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא ניתן לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים ומחשב לסטודנט למדעי המחשב א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב:DIABLO3,SC2,ROME2,BF3,SHUGON2,SKYRIM וכו. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920X1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המח…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה הייתם משנים/משפרים/מוסיפים או מורידים? המחשב צריך להיות כולל מסך ומקלדת+עכבר Samsung 500GB 16MB Sata2 HD502HJ SpinPoint F3, יחידות 1 ₪189 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1324 HIS Radeon 6950 2GB GDDR5 מחיר מיוחד בקניית מחשב חדש בלבד !, יחידות 1 ₪1433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2356 צורב LG GH22 SATA x 22 Black, יחידות 1 ₪100 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=96 ANTEC Three Hundred 300 Gaming , יחידות 1 ₪292 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=387 Antec EarthWatts EA500D 500Watt 80Plus, יחידות 1 ₪260 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1726 G.Skill RipJaws 4GB DDR3 1333Mhz CL9 F3-10666CL9D-8GBRL, יחידות 1 ₪266 http:…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, חברה שלי מעוניינת לקנות מחשב נייד חדש. השימושים העיקריים שלה הם גלישה באינטרנט, שימוש בסקייפ ובוורד. התקציב הוא 2,500. יחד עם זאת, אני מאמין כי ניתן למצוא מחשב שיענה על צרכים אלו במחיר נמוך באופן משמעותי. אודה לכם מאוד אם תוכלו להמליץ על מחשב לשימושים אלו.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבנות מפרט בעיקר למשחקים, שימושים משרדיים, סרטים וכו'. התקציב שלי עומד על 5000 כולל מסך וציוד היקפי. אפשר לחרוג טיפה מהתקציב. מצאתי מסך שהמחיר שלו מאוד קורץ לי, קישור: http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=9146988&type=2&product=1&category_name=%ee%f1%eb%e9+LCD+(%e3%f7)+%22174 מאוד חשוב לי שהחנות תהיה במרכז, כמו KSP או זיגזיג2000 בפ"ת. תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה, HD ועבודה משרדית בחיבור VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.5K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 את Dragon age Inquisition וcsgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-