ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,379 דיונים בפורום זה
-
החליפו לי את המסך לאחר שנהרס לגמרי, אבל עכשיו כל פעם שאני לוחץ קלות על דפנות המסך (בפלסטיק השחור שמקיף את המסך), כל הנוזלים בו מתחרבשים (כמו שקורה במחשבונים) ועם המסך הקודם זה לא היה ככה. יש מצב שהייתה שכבת הגנה שהם שכחו לשים או מה? שמו לי ווינדוס HOME PREMIUM בעברית, ואני רגיל לאנגלית. איך ל*****ל אני מחזיר את זה לאנגלית? יש לי קוד מקורי אבל אין לי לא סידי ולא כונן דיסקים דבר אחרון שקורה, זה שהוא לא מזהה כמה שעות נותרו לסוללה. הוא מראה אך ורק את האחוזים שנותרו. מה הולך שם ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש ביומיים האחרונים לקנות נייד שישמש ללימודים ובעיקר לשימוש ביתי. אני סגור על הגודל של 15 אינץ' וראיתי שישנם דגמים שמגיעים עם מקלדת מלאה כולל מספרים בצד וחלק לא. אם אני מתכוון לעבוד קצת עם אקסל מה אתם ממליצים לי לקחת? יש הבדל קריטי בין מקלדת מלאה לחלקית? כי ראיתי דגם טוב של דל אינספיריון שמגיע עם מקלדת חלקיץ
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חדש. אני גיימר + עובד בפיתוח, אז חשוב לי שהמחשב יהיה חזק בכל קצוות הספקטרום. עם זאת, ברגע שאני מוסיף כרטיס מסך טוב (הסתכלתי על הgtx 980ti שעולה בארץ 3400!) התקציב של המפרט מרקיע לאיזור ה8000 שקל. זה מעל ומעבר לתקציב שלי כרגע, וגם שמעתי שבחודשים הקרובים ייצא הדור החדש של הכרטיסים שצפוי מן הסתם לשפר בהמון את הביצועים ב4K. אז היה לי רעיון: האם אני יכול לקנות מחשב חזק מכל הבחינות, אבל לקנות את כרטיס המסך בנפרד אחרי כמה זמן מענייני תקציב? בהנחה שאני לא מצפה באמת לשחק בלי כרטיס, רק לעבודה ואינטרנט לבינתיים. המעבד שאני שם עליו עין הוא הi7 skylake 6700k, והבנתי שיש לו integrated graphics סבירים. אין לי …
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
עריכה אוקי הבנתי שאני צריך להוסיף עוד קצת מידע 1. מקסימום הטווח הוא 3000-3500 שקל, אם לדעתכם שווה לחרוג קצת (=גג 300 שקל נגיד) מעל ה3500 בשביל משהו שישתלם לי אז אני זורם. 2. השימושים למחשב תהיינה לרוב עבודה עם התכנה קיובייס(תכנת עריכת סאונד), משחקים(כמו COD או באטלפילד) וסרטים. בשביל קיובייס ידוע לי שצריך זיכרון פנימי טוב וחזק, ובעיקר מעבד 4 ליבות. והתכנה הזאת דיי מאוד כבדה... לגבי הרזולוציה של המשחק אני לא ממש אחד שמשחק כל כך, ואז אני לא יודע מה לכתוב לגבי איך אני הולך לנצל את הכרטיס מסך שלי עם משחקים ואיזה רזולוציה. אני לא בנאדם הכי גיימר, כך שלא יהיו לי הרבה משחקים אני מאמין. ואני לא חושב שאני נגיד יצטרך ת'כרטיס מסך הכי הכי חזק, אבל משהו שיחזיק טוב את המשחקים של התקו…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז קיצור קניתי מחשב חדש... וזה המפרט שלו: CPU- Athlon 64bit +3000 939pin CPU Cooler- tt Venus +12 Matherbord- ASUS A8N SLI DELUX Memory- GEIL 512MB DDRAM 400MHZ Video Card- GIGABYTE 6600GT 128MB PCI-E DDR III + TV OUT HD- WD 160GB 7200RPM SATA 8MB LG DVD X16X48 Floppy Drive 3.5" 1.44MB Case- RAIDMAX SCORPIO 868 Blue 420W
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זקוק לעזרתכם בבניית מחשב לעריכת 4K בAdobe premier וקצת After effects. המחשב ירכש בחו"ל לכן עניין התקציב פחות רלוונטי כרגע. ב KSP אותו המפרט עם שינוים קלים הגיע ל 10K, כמובן מעדיף לצמצם איפה שאפשר. ציוד הקפי נחוץ - מסך, מקלדת פשוטה עם כפתורי מולטימדיה, מתאם Wifi AC (עדיף pci?), מפצל USB וקורא כרטיסים ביינתים זה מה שיצא לי: Intel Core i7-6700K 4x4.10 GHz 1151 Box Skylake Gigabyte GA-B150M-D3H B150 Sockel 1151 µATX DDR4 Kingston 32GB KIT HyperX Fury DDR4-2400 CL15 4x8GB schwarz Gigabyte GeForce GeForce GTX 960 WindForce 2X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP 1.2 Seagate Barracuda 7200.14 3000GB Sata 6Gb/s 7200rpm 64MB Crucial BX100 250GB 2.5" SATA 6Gb/s MLC 16nm 7mm Cooler Maste…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אשמח לקבל את המפרט הכי טוב שאפשר בתקציב שצוין עפ"י מה שעניתי למטה. הדגש הוא על מעבד הכי טוב שאפשר (אם יש אפשרות של 6 ליבות זה יהיה מעולה) וכרטיס מסך חזק. 1. מה התקציב המקסימאלי? 10K א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 1K 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכה גרפית בדגש על התוכנות הבאות: Cinema 4D, After Effects, Photoshop 3. האם יש צורך בציוד הקפי? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 8-9 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? כרגע לא מתוכנן 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעל…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא משתמש במצלמה ולכן רוצה לכבות אותה מתאמי חיסכון חשמל וגם חום ואני לא הצלחתי למצוא את האופציה של הכיבוי. האם מישהו יודע? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי מחשב נייד מדגם lenovo g550 והבעיה שלי היא שהמחשב לא עולה , הוא פשוט נתקע בלוגו של לנובו . ניסיתי לפתוח את המחשב וניקיתי קצת את המחשב מאבק וגם בנוסף שמתי לב שהמאוור עובד רק בחצי דקה הראשונה ולאחר מכן מפסיק, ואחרי עוד 10 דקות עוד פעם עובד ואז מפסיק כעבור דקה. אחרי הרבה זמן שהמחשב נשאר במצב תקוע עם הלוגו של לנובו יש לי הודעות בלולאה עם המסר הבא : media test failure',chrck cable exiting broadcom pxe rom תודה רבה לכל מי שיעזור
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-התקציב הוא עד 4500 ש"ח -העדפה אם אפשרי לחסוך טיפה -שימוש יומיומי אינטרנט סרטים ואופיס וכמובן משחקים -הרזולוציה המקסימלית של המסך שלי 1280x1024 כמובן שיש אפשרות שאני יחליף מסך בעתיד אך לא כרגע -כמובן העדפה להגדרות גבוהות במשחקים -ציוד עקפי אני מחפש עכבר ומקלדת בצבע שחור -רכיבים לא צריך הם: מסך ורמקולים. -מערכת הפעלה לא מחייב -אוברקלוק לא -חנות מועדפת באזור פתח תקווה והסביבה -בקשות מיוחדות אין אבל אין לי בעיה אם תמליצו על משהו שאתם חושבים שאולי אני יכול לעשות או לשפר וכדומה... -לגבי שידרוג העדפה שלי שהמחשב ינסה להחזיק לשלוש שנים... הערה חשובה לגבי המארז!!! הגובה המקסימלי שהוא יכול להיות הוא 48 ס"מ. תודה רבה לכל המגיבים מראש!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחר ההצלחה האחרונה עם המחשב שרכשתי בהמלצתכם, חברתי זקוק למחשב נייד בשבילה. אשמח אם תוכלו לעזור. * מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפייה בסרטים. * גודל המסך? האם חשוב מסך מבריק או מאט? 15.6 - מאט. * רזולוציית המסך? לא קריטי. * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא. * משקל רצוי? כמה שיותר קל. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? זמן ממוצע למחשבים מסוג זה. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI. * Bluetooth? לא חובה. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מינימום 500gb. * כונן אופטי? כן. * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא, אבל שיהיה עם אחריות 3 שנים. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? שהמחשב יגיע עם מערכת הפעלה. * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חברה …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וברכה, אפשר בבקשה לקבל מפרט שיתאים לגלישה באינטרנט, ולעבודה מהירה וחלקה(מעבד מהדור החדש) עם כרטיס מסך טוב(לא חייב משהו מטורף העיקר שיהיה מספק לעבודות משרדיות) עד 2000 ש"ח. המפרט השני אם אפשר מעבד יותר חזק ומהיר עם כרטיס מסך שיתאים למשחקים אבל שוב לא צריך את הכי טוב, אלא משהו טוב+ יספק אותי, עד 3000 ש"ח. שני המפרטים כמובן לא כולל מסך. תודה
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תראו אני רוצה לשדרג את הלוח אם+מעבד+כרטיס מסך+כרטיס זיכרון.. מעבד בערך 3 גיגה הרץ ,כרטיס מסך radeon 9800 pro , כרטיס זיכרון 512, לוח אם לא יודע שיהיה משהו טוב לא זבל... כמה זה יעלה לי.. ותיזכרו שאני שמדרג זאת אומרת מביא גם מה שיש לי עכשיו: 2.4 ghz, Geforce mx 440, 256 זיכרון......... אז יאללה מי שמבין שיגיד
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב נייד asus zenbook prime ux31a. למחשב כונן SSD בנפח 128 ג"ב, ובנוסף יש לי כונן חיצוני בנפח 500GB. למחשב גם חריץ לכרטיס זכרון SD וזה מה שהעלה לי את המחשבה.. אם אני רוצה הגדלה "קלה" בשטח האחסון, אך בצורה קבועה, האם אני יכול לרכוש כרטיס SD בנפח 64GB ופשוט לדחוף אותו שם ולהשתמש בו לאחסון תמונות, שירים, וכו'? ככה זה גם לא נורא יקר וגם אני לא אצטרך להסחב תמיד עם הכונן החיצוני אלא רק כשאני אצטרך אחסון גדול. אם כן, איזה כרטיס בדיוק עליי לרכוש? ראיתי בmy memory שקיימים כרטיסי SD מסוגים שונים כגון SD, SDHC, SDXC.. מה ההבדלים ביניהם? האם כולם יעבדו? ואיזה יעבוד בצורה הטובה ביותר? תודה מראש לעוזרים..
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נטבוק להרצאות ולנסיעות כלומר בעיקר לאינטרנט, קריאת מסמכי וורד וPDF (לא להקלדת סיכומים תוך כדי). כמו כן אם זה אפשרי במסגרת התקציב, אולי לעיתים רחוקות סרטים ומשחקים קלילים (און ליין חינמים באינטרנט). אבל המטרות האלו הן בגדר בונוס ולא צורך. אני מתקשה לברור בין הדגמים והיצרנים השונים, כולם נראים אותו הדבר. (מה עם זהhttp://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=60_2777_2839&products_id=27017?) אם יש באיזור הזה איזשהו דגם שמתעלה מעל השאר, אני אשמח להכוונה. תודה מראש. נ.ב. 1. האם יש הבדלים בין המפרטים בחנויות שונות לגבי אותו דגם שכדאי לשים לב אליהם? 2. כשכתוב "אפשרות שדרוג ל2GB", האם זה שידרוג שאני יכול לעשות בעצמי או שזה דורש מעבדה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הנה מפרט שהרכבתי , מיועד בעיר לתלת מימד (רינדורים) פוטושופ ותוכנות לעריכת וידאו אשמח לשמוע הערות לשיפורים אם יש מפרט מחשב Intel Core 2 Duo E-6600 2.4GHz 4MB BOX + Thermaltake Big Typhoon (K8/775) Heatpipe 120mm Asus P5B E Deluxe Intel P965 Chipest Socket GXSATA2 FSB 1066MHz G.Skill DDR2 PC6400 800MHz 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 For RAID0 2XWD 250GB SATA 7200RPM 16MB Buffer RAID 24/7 WD2500YD + Cooler Master cooldrive 3 Asus EN7900GT TOP GeForce 256MB PCI-E Coolermaster CAC-T05 Centurion 5+ONE 120mm fan Front IEEE1394/USB NO PSU Enermax Liberty 500W כמו שאמרתי סה"כ כ-10K תודה לכל התייחסות
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב הנני מתעתד להחליף את ה LENOVO X61S הנושן שעוד משרת אותי, אבל מתחיל להכביד עליי ועל אשתי בעבודה שוטפת איתו, איטי להחריד והסוללה מתחילה להחלש בצורה דרסטית.. מה שמביא לי הזדמנות להצדיק החלפה למחשב חדיש יותר לאחר כל כך הרבה שנים איתו. * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות, צפיה בסרטים, משחקים קלים * גודל המסך? 13-14 אינץ'. אני חושב שמט יהיה עדיף בכדי להמנע מהשתקפויות ומהחזרי אור * רזולוציית המסך? אין דרישה ספציפית. מה שיהיה ייספק * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין דרישה ספציפית * משקל רצוי? 2-3 ק"ג. עדיף כמה שפחות כדי להקל על הניידות בתוך הבית * האם נדרש זמן סוללה ארוך? עדיף כמה שיותר, לפחות 4-5 שעות ומעלה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI ייספק לכל הצרכים * Bluetoo…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי. מחפש מחשב לצורכי עריכת וידאו פשוטה- מצגות לבר מצווה וכד'. מעדיף כח על פני יופי או גודל מסך. תקציב- 1k, חריגה עד 300 שח. עדיפות להרבה זיכרון על פני ssd יכול להתקין בבית מערכת הפעלה- נא להוריד 50 מהתקציב אם מציעים ללא os. מבין שהתקציב לא ממש ריאלי, מחפש את הטוב ביותר ביחס למחיר. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אני צריך לבנות מפלצת לעיבוד מידע, לGNS וDYNMIPS מי שמכיר. זה בולע זיכרון ומעבד. חשבתי לבנות משהו מבוסס i7 אבל אני לא בטוח ולכן אני צריך את עזרתכם. חשוב לציין שאני רוצה להשאיר אופציה עתידית למשחקים, שאצטרך רק לשדרג כרטיס מסך. אה, ואם ניתן אז לדחוף אותו לANTEC P182 שיהיה שקט תודה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח ! אבקש ממכם מפרט למחשב עד 10K לא כולל רמקולים, עכבר, מקלדת. לגבי מסך, האם כדאי לשלב במחשב חזק מסך LCD או CRT ? בתודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש HTPC בסכום של עד 2000 ש"ח!!! הדרישות שלי זה כמובן סרטים FHD, מוזיקה, משחקים (עד כמה שאפשר במגבלת התקציב) ואינטרנט. אשמח לקבל הצעות. תודה! ;D
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מחשב נייד בתקציב של עד 3000 שקל (בגדול ממש רצוי שיהיה גג עד 2500 ) דרישות: המחשב הולך להיות נייח... להיות על ספריה ולא לזוז (בכלל!) ככה שמשקלו לא משנה, מסך גדול 15+ איכותיי, ממש שקט, יפה... זיכרון 3/4 GB, כונן קשיח 250GB מינימום, מעבד 4200T נראה לי מספיק, ויסטה. השימושים בו יהיו אך ורק ICQ, winamp, אינטרנט, עבודות וכאלה... פעם ב איזה משחק קטן... חבר קנה בוואלה שופס והוא ממש מרוצה, ולאחר השוואת מחירים ראיתי שיש שם מחירים ממש משתלמים ככה שכנראה אני אקנה משם... http://www.wallashops.co.il/ws/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%90%D7%91%D7%99%D7%96%D7%A8%D7%99%D7%9D/%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%9…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש האם ספק כוח של 300W יצליח להריץ את זה: intel 4460 3.4 GHz intel H81 2x4 DDR3 RAM 1600 MHz 7200 rpm msi gtx 750 ti (באתר רשום שמומולץ 400W) הערה חשובה, אני יכול להחליף רק את ספק הכוח ואת הכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כמה שיותר ועל האיכות הטובה ביותר בהכל משחקים סרטים ותוכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). PS ,3DMAX ,PREMIER ,SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחק חדש שיוצא * ל…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-