עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות לשיפור זה יתקבל בברכה^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -עוד לא התבוננתי במ…

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  2. Started by locdog,

צריך מפרט בשביל חבר לעבודה ועריכה גראפית עם adobe premiere וכאלה לא צריך מסך וציוד הקפי המסך שיש לו עכשיו הוא כ23 אינץ' כמה שיותר זול יהיה יותר טוב תודה מה שמציעים לו עכשיו ב3200 שח זה I5 2300 4GB RAM ו GTS450.. אין לי את המפרט המלא. זה יפסיק לו?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by gshani,

שלום, ביקשו ממני לעזור בבניית מפרט למחשב משרדי חזק ללא שימושים מיוחדים אך כזה שיהיה רלוונטי בעוד שנתיים שלוש. אשמח את דעתכם על המפרט והאם יש הבדל גדול בינו לבין מפרט שיהיה מבוסס אינטל. בנוסף - האם הבנתי נכון ולוח האם שבחתרי תומך גם בUSB3 ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by moshemaman25,

סגור נהיה פה קצת בלאגן אני אפתח דיון חדש אם פרטים הרבה יותר מעודכנים

5. אני מבחינתי לוקח מחשב מה"מחשבים במבצע" של KSP, ז"א מפרט מוכן, לא רואה בזה שום בעיה. אבל אני רוצה מחשב בסיסי עם כרטיס מסך חיצוני בסיסי (X570 לAMD\ משהו בסגנון GT430 לNVIDIA), ושהספק יתאים לעסק המשודרג. לכן אני פונה אליכם. אבל בכל זאת, אעשה את זה לפי הספר. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לחסוך. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אופיס - תדיר. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. ייתכן …

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by DeadlySTRK,

שלום חברים, באתי לפה כי זה נראה לי המקום הכי אמין שאני יוכל לקבל תשובה לשאלתי... קניתי מחשב נייד חדש ‎K53SV-SX318V‎ Asus עכשיו מערכת ההפעלה שהגיעה אם המחשב היא Home Premium. הבעיה שיש לי אם מערכת ההפעלה הזאת היא שאני לא יכול לשנות Display Language.. בחרתי באנגלית אבל אני צריך משתמש נוסף ששפת המערכת בו תהיה רוסית (עבור ההורים שלי). עכשיו השאלה שלי איך אני מתקין win 7 ultimate (אני מעוניין גם לפרמט את המחשב בנוסף גם ככה)? אני יכול פשוט להכניס DVD ולהריץ את ההתקנה? להריץ את ההתקנה דרך הביוס (לשנות את BOOT לDVD ראשון - האם זה יריץ את זה?) או שאני צריך לעשות משהו אחר? בדרך כלל אני לא שואל כאלה שאלות דפ"ר - אבל אני לא רוצה להדפק ללא מערכת הפעלה במיוחד שהמחשב הזה מיועד כמתנה לה…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  7. Started by am1981,

שלום לכולם .. אני מתכנן לקנות מחשב נייד מארצות הברית ובדקתי 2 מפרטים ואני הייתי שמח לקבל טיפים או המלצות לגבי איזה מחשב מומלץ יותר לרכוש או אפילו אם יש למישהו המלצה אחרת אני אשמח לבדוק את המלצתו אז תודה מראש לכל מי שעזר פנה המליץ . המחשב הראשון הוא DELL ALIENWARE M14X והשני HP PAVILION DV6QTE 15.6 המפרטים הועתקו מאתרי החברה אחרי הCUSTOMIZE [table] [tr] [td]PROCESSOR[/td] [td]Intel® Core™ i7 2860QM 2.5GHz (3.6GHz w/Turbo Boost, 8MB Cache)[/td][/tr][/table] edit[/t][/t] [table][tr] [td]OPERATING SYSTEM[/td] [td]Genuine Windows® 7 Ultimate, 64bit, English[/td][/tr][/table] edit[/t] [table][tr] [td]WIRELESS CARDS[/td] [td]Killer™ Wireless-N 1103 a/g/n 2x2 MIMO for Gami…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. 1. מה התקציב המקסימאלי? 2700 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 3002. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך PROVIEW בן 3 שנים -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפו…

9. Started by HilaX3,

שאלום, אני בקרוב רוצה לרכוש מחשב. יש ברשותי מחשב נייד של DELL, (של אמא שלי) ואני רוצה לקנות מחשב נייד יד 2. השאלה שלי, האם המחשב שאציג עוד מעט, עולה בביצועיו על מחשב הדל (שאציג גם)? אני קונה אותו ב-1000 ש"ח. ומאוד מאוד חשוב לי לדעת האם בכלל זה משתלם לי, כי הDELL מבחינתי קצת צולע, ואני דיי זקוקה לקצת יותר ביצועים. [זה התקציב שיש לי. 1000 ש"ח, ומאוד קשה לי להשיג כסף ולכן חשו בלי לקנות את המחשב הנכון, בסכום הזה. ואני רוצה לדעת אם זה ישתלם לי] [glow=red,2,300]מחשב הנייד של הDELL :[/glow] General Features: Color: Black Microsoft Windows 7 Home Premium 64-bit pre-installed w/CoA Intel Pentium Dual-Core T4400 2.2 GHz processor 3 GB DDR2 SDRAM (supports up t…

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. אז אני רוצה לכנות מחשב.. יש לי מפרט שישבתי עליו עם חבר רציתי לשעת עם אפשר לשפר את הדברים עם מחיר סביר המפרט: Core i5 2500 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray ASUS P8P67-M Pro B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel P67, DDR3 1600, 2xPCI-E 2x4GB Kingston HyperX Blu Dual Channel CL9-9-9-27 Gainward GeForce GTX 560 1024MB GDDR5 426018336-1824 Caviar Green 2TB IntelliPower, 64MB Sata III WD20EARX LG DVD±RW GH22NS x22 Black SATA CoolerMaster HAF922 ATX Black Case CoolerMaster V8 CPU Cooler 750W Modular 14cm fan, Active PFC (Retail)

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  11. Started by david2levy,

אני רוצה לקנות מחשב חדש שיעלה לי על המחשב GTA החדש ( יותר מ IV ) , GTA IV , קרייסיס 2 וכל החדשים מה אתם אומרים על המפרט הזה : מארז + ספק כח מארז מתוצרת IN-WIN הכולל יציאות אודיו ו-USB קדמיות ואחוריות ספק כחHec Win+ 500W 80+ מעבד Intel® Core™ 2 Quad Q8400 2.66GHz מאוורר למעבד Arctic Cooling Alpine 11 Rev 2 לוח אם לוח MSI דגם G41M-P28 כ.קול 7.1 כ.רשת 10/100/1000 דיסק קשיח Seagate 500GB SATA3 7200RPM 16MB Buffer זכרון פנימי Kingston/Ceon 4GB DDR3 1333MHz כונן אופטי צורב LG SATA DVD מהירות צריבה מקסימלית X22 מאיץ גרפי GPU NVIDIA GeForce GTX550 Ti מסך מחשב Samsung סמסונג 21.5 אינג' כל הפרטים :http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=7505&CatCode=398 טופס : מ…

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  12. Started by nirock,

שלום, לא מזמן קניתי מחשב חדש לגיימרים.. תקציב מאוד מאוד גבוה! אני לא יכתוב פה את המחירים(מהסיבה שהמחשב בן כמה חודשים) אבל אני מעוד מעוניין לדעת את דעתכם על המפרט.. היה חשוב לי מאוד לשלב ביצועים מקסימלים ושקט בהתאמה. בעניין של השקט אני לא חושב שבאמת הלך לי טוב.. לא יצא לי לקרוא פה את התוכן יותר מדי ואני מאוד מאוכזב מרמת הרעש של המחשב.. אני ישמח לדעת מה היה עדיף לי לשנות בכדי ליצור מצב של רעש מינימלי. מפרט: AMD Radeon HD 6950 WDC WD1002FAEX-007BA0 ATA Device (931 GB, IDE) OCZ-VERTEX2 ATA Device (51 GB, IDE) מארז Thermaltek Element G Core i7 2600 8GB Ram ddr3 G.skill crosair a70 - קירור למעבד אשמח גם לדעת מהו המארז השקט ביותר שקיים היום ושמתאים למפרט שלי.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  13. Started by Surever,

ברשותי לטופ חזק מבחינת חומרה, גדול מסך וכבד, אני מעוניין לשבת ולעבוד על כורסא נפתחת מרופדת, בסרטים אני רואה לפעמים מתקן שניתן להרכיב על הכיסא שניתן להזיז הצידה, או למשוך לעבר החזה, כאשר הלפטופ מונח עליו, כך שנוח לשבת על הכורסא הנפתחת ולעבוד, האם יש דבר כזה בנמצא?

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. שלום רב. יש לי מחשב נוכחי: CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz (7 x 267) Motherboard Name Asus P5LD2 SE NVIDIA GeForce 7600 GT Drive #1 - Hitachi HDT721032SLA360 (298 GB) 512MBx2 ddr2 667 1024x2 ddr2 667 ocz מארז טרמלטייק SOPRANO + ספק כח 450W של טרמלטייק. וצורב דיוידי רגיל של LG. המחשב שאני צריך: מחשב לפעולות כלליות, שיהיה מהיר, העיקר הוא העבודה בו, התפעול שיהיה זריז כמה שניתן, הצורך המשני בו זה המשחקים, לא דרוש כרטיס מסך כ"כ רציני.. רק באופן מינורי שיהיה גם נוח ויכול לתפעל בסדר גמור משחקים. כך שבינתיים הכי חשוב זה המעבד עצמו, פחות הכרטיס מסך. לשם כך אני מציב 1500 שקל, מתוך הנחה שאפשר להשאיר את המארז, הספק, צורב דיוידי ואולי אפילו את הכונן קשיח.. זה מה ש…

15. Started by smoke_man,

ערב טוב מעוניין בלוח אם, מעבד, זכרונות הארד דיסק ומאוורר למעבד בסכום הנ''ל כל זה יחובר למארז שיש ברשותי (cm690) ספק סיסוניק 500 וואט וכרטיס מסך 9800gt 512mb 256bit pci-e תודה לעוזרים

16. Started by naord,

מעבד i5-2500 8GB RAM 1333Mhz לוח Intel H67-CL http://www.landmarkpc.co.za/store/intel-h67clb3-cold-lake-allinone-revb3-intel-chipset-p-6576.html כרטיס מסך gainward gtx 460 768mb דיסק samsung 1TB תודה

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. Started by Vinnie Boombotz,

שלום, האם מישהו יודע מה ההבדל בין Dell Vostro V13 לבין Dell Vostro V131...? המחיר הוא כמעט 1000 ש"ח הפרש... תודה ויום טוב!

18. Started by olmert,

שלום. אני מחפש מחשב נייד חלש יחסית, שיעלה את הווינדוז טוב (לא חובה 7) אבל שלא יהיה טוב למשחקים. אני צריך את המחשב נייד הזה לבית ספר לכן כל מה שאני צריך זה שיריץ מהר WORD ושטויות כאלה. אני מעדיף אם אפשר, מסך יותר גדול מ10 אינטץ' ועדיף גם יותר מ1G RAM כי הבנתי שבווינדוז 7 ג'יגה אחד פשוט לא יריץ את הווינדוז. גם יש העדפה לזמן סוללה כמה שיותר ארוך. חשוב שגם תהייה אחריות. תודה רבה לכם!

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  19. Started by bigbug45,

שלום. ברשותי נמצא macbook white הישן דגם A1181. החלו בעיות בסוללה לפני מספר ימים. כידוע לי הסוללה שלו מספקת 55wh. ראיתי כמה סוללות מדגם A1185. האם יש שוני בין A1181 לבין A1185 מבחינת כמות החשמל שהיא מספקת או בכללי? תודה רבה לעזורים! ניב

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי?2200 למחשב בלבד, מסך בנפרד. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לא לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית + גיימינג קל עד בינוני א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. heroes, gta -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין אין מסך. נא להמליץ לי על מסך שיהיה טוב לסטודנט שקורא הרבה. המחיר למסך בנפרד. 21 אינץ' נראה לי סבבה.... התקציב למחשב 2200 מסך…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by tal75,

שלום לכולם, אני עוזר לחבר לרכוש מחשב עריכה (פרימייר אוויד, ותוכנות עזר שונות) זה מה שחנות שהוא מכיר וסומך עליה מציעה: 1 מארז מקצועי ומאוורר ATX 700 1 לוח אם Intel® P67 socket LGA1155 1 מעבד I7-2600B Intel Sandy Bridge 3.4Ghz 8MB 1 זיכרון GB 1600 mhz DDR34 צלעות קירור 2 סה"כ 8GB ספק כוח Power Supply 500W Silent 1 דיסק קשיח GB 7200RPM SATA3 WD BLACK500 1 דיסק קשיח TB 7200RPM SATA3 WD Blue1 1 צורב DVD Sony nec 24 1 כרטיס מסך GTX550 1GB GDDR5 2xDVI HDMI 1 כניסת PCI FW - IEEE-1394 1 ממשק eSATA, USB2,USB3, SATA3 1 תמיכה טלפונית שנתית, ו- Help Desk לתקלות 1 התקנה, הרכבה ואופטימיזציה למערכת, הדרכה באספקה 1 מערכת הפעלה WIN 7 HOME 64 385 מסך: 24 " …

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by mazam,

שלום מחפש מחשב נייד לאיש עסקים המרבה לטוס לחו"ל למטורות עבודה (אימייל,אופיס ) דרישות מיוחדות מסך עד 13.3 אינץ משקל כמה שיותר נמוך (מתחת ל1.5 קילו) כולל אופטי מובנה (DVD\CD) כונן קשיח גדול בטריה חזקה מאוד והדרישה הכי בעיתית למרות שאפשר להתגמש עליה : מקלדת מוארת. מודה לכם המון על העזרה

• 5 תגובות
    • 915 צפיות
  23. Started by Evishiko,

שלום, אני מחפש מחשב נייד לסטודנט, הידע שלי דיי דל בתחום ואת הצרכים בחרתי לפי מה שאמור להתאים לסטודנט, אם לדעתכם אני טועה באחת או יותר מהנחות היסוד שלי, אשמח אם תעמידו אותי על תיקוני מטרות המחשב? עבודה משרדית - אופיס ואינטרנט בגדול, מעדיף שיוכל גם להריץ בצורה טובה סרטים באיכות 720 לפחות(אם כי לא אסון אם רק זה מה שחסר) * גודל המסך? 13.3 או יותר אפילו, כל עוד הוא לא כבד * משקל רצוי? כמה שפחות, בטוח שפחות מ2 קילו * האם נדרש זמן סוללה ארוך ? רצוי מאוד, נראה לי ש6 שעות זה מעולה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? 3יציאות USB לפחות, HDMI, וESTA אני לא מכיר אז אתם חופשיים להמליץ כן או לא * בלוטות? אין צורך * גודל מינימלי של כונן קשיח? לא יודע כמה זה הולך היום אבל זה לא קריטי, 250 …

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by eranw,

1. מה התקציב המקסימאלי? 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אופיס, משחקים, סרטים, גלישה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. starcraft2 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). בעתיד יחובר למסך גדול (גודל טלויזיה) -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? עבור משחקים, בינוני-נמוך 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקל…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  25. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? לגיימינג כבד א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כל סוגי המשחקים: FPS, RTS, RPG החדשים ביותר -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1366 * 768 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי בגבוהות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, ר…

דיונים חדשים בפורומים