עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. 1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 6,000, אפשר לחרוג ב500. אם ממש יש צורך אז אפשר להגיע גם ל7,000 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? הקלטה, מיקסינג ומאסטרינג (דורש הרצה של הרבה פלאגינים במקביל), פרויקטים כבדים מאוד 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) לא 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב מאוד 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא יודע, כדאי? 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לצ…

2. Started by grasec,

I'm Close To Buyin A Computer And I Made This Costume What Do You Think? Open For Improvments מעבדים AMD Phenom II X4 940BE 3.0GHZ TRAY ¤1053 פתרונות קירור למעבד Xigmatek HDT-S963 H.D.C CPU Cooler ¤116 לוחות אם Gigabyte GA-MA770-UD3 AM2 ¤432 מארזים NZXT ALPHA NO PSU ¤190 מאוררים למארז/גופי קירור Scythe 120MM SLIP STREAM 1200RPM ¤38 ספקי כח Silver Power 500W 34A@12V SS-500ET-APFC-F3 SeaSonic Production ¤348 זיכרונות A-DATA 4GB DDR2 800 Gaming CL5 ¤319 כוננים קשיחים Samsung 640GB HD642JJ HDD - SATA II 7200rpm 16MB ¤323 כרטיסי מסך NVIDIA Gigabyte nVidia GeForce 275GTX 896MB PCIe ¤1228 מסכים LG 22" W2234S-BN ¤910 שרותי מעבדה הרכבה של מחשב חדש, כולל בדיקות מקיפות לחומרה ב…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by AsD[eyal],

מחשב למשחקים ושימוש גרפי עד 14k ללא מסך, בעקרון אני חשבתי על מחשב עם 4 מעבדים 2 כרטסי מסך וקירור פנימי חזק אם אפשר גם לפרסם אתר או חברה שמוכרת את המפרט המבוקש. סומך עליכם.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by imperious,

שלום לכולם.. הגיע הזמן להתחדש במחשב חדש לדור הנוכחי ואני צריך את העזרה שלכם המחשב מיועד לגיימינג אין צורך בציוד היקפי בכלל 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב !!. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? עד 700 ש''ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים כבדים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב אינו מיועד לשום תוכנה ספציפית. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג . …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Cd-Writer,

Mother Board: GigaByte 8SINXP1394 (GA-SQ800 ULTRA2) (סטפינג B0) CPU: Intel Pentium 4 2.4B (סטפינג C1 עם הקוד SL6RZ) Memory: DDR-SDRAM Winbond 512MB 3200(400MHz) (צ'יפים BH-5) Case: Compucase-HEC 300W Midi Tower CI-6A19 Front USB אני הולך לקנות את המחשב הזה ורציתי לדעת איך הוא לאוברקלוק? איזה קירור כדאי לי לקנות לו? תודה ולהתראות

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אז ככה ההחלטה היא דיי קשה ואני רוצה להתייעץ המטרה של המחשב הוא עריכת אודיו בקיובייס אז ככה אני מעוניין להוציא כ7 אלף....רק על הקופסא הבחירה הראשונה היא מעבד ופה זה ההחלטה הקשה בין מחשב מבוסס i7 980x או מחשב מבוסס דואל זיאון אז ככה ההצעה היא תחנה של hp xw8600 מבוססת 2 זיאון x5492 עם 16 גיגה ddr2 או מחשב בייתי מבוסס 980x עם 16 גיגה (או יותר לדוגמא 24) והשאלה כאן היא איזה ערכת שבבים?? מה יהיה עדיף לי?? מה יתן את הביצועים הכי טובים?? מבחינת המחיר חלק מהדברים אני יכול להזמין מחו״ל...וחלק יד שניה... אין השוואות לקונפיגירציה כזאת??? של דואל פרוססור נגד i7 980x??? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם, המחשב הזה הוא לאחי, לי אין ממש מושג במחשבים ניידים (לא אוהד), לכן אני זקוק להמלצה למחשב נייד עם מסך כמה שיותר גדול, שמטרתו העיקרית היא צפייה בתכני HD 1080 וגלישה באינטרנט. התקציב הוא 3000 שקל עם חריגה קטנה. אשמח לעזרה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מעוניין לקנות לחברה שלי לפטופ התקציב הוא עד 2000 אז כמובן שהאטרקטיביים במחירים האלו זה המיני ניידים כמו Dell Inspiron Mini 1012 Acer Aspire One Asus EeePc 1015P מתלבט בינהם אבל לא יודע כמה הביצועים שלהם יהיו משביעי רצון, לא מחפש מפלצת מהירות אבל גם לא מחשב איטי שיוציא את הנשמה עד שעושה כל פעולה. עוד דבר שמבאס אותי בהם זה המסך הקטן של 10' אם יש המלצה ללפטופ במחיר הזה עם מסך קצת יותר גדול כמו 12' או 13' אני אשמח לשמוע. תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולם אני מעוניין במפרט למחשב שיחובר לשני מסכים, ומשמש בעיקר למשימות תכנות ב- Visual Studio, Eclipse ו- NetBeans – לעיתים קרובות עבודה אינטנסיבית על מספר פרויקטים במקביל. במידה פחותה עבודת אנימציה ותכנות בתוכנת פלאש, עריכה גרפית (פוטושופ) ועריכת וידאו פשוטה ללא תלת מימד. מעוניין אם אפשר לשלב זכרון 8GB, כונן קשיח SSD בנוסף לכונן 2TB. שאלה שאני לא סגור עליה לגבי מערכת הפעלה - במחשב הקודם שלי היה לי חלונות ויסטה 32 ביט שאחר כך שדרגתי לחלונות 7 על-ידי ההטבה של עובדי משרד החינוך שמספקים אך ורק גרסאות שדרוג. אם אני רוצה להתקין כעת חלונות 8 גרסת 64 ביט באופן חוקי באמצעות ההטבה של משרד החינוך, האם יש לי דרך לעשות את זה בלי לרכוש מערכת הפעלה חדשה? (אגב תקליטור ההתקנה של ויסטה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. קודם כל אני שמח להיות פה. זאת פעם ראשונה שלי באתר, אחרי שראיתי את התגובות הכתבות והמסירות לעזור דיי קניתם אותי הייתי חייב להרשם. טוב מספיק עם הליקוקים ... לעבודה עברו 6 שנים מאז המפרט האחרון שעשיתי ודיי איבדתי קשר עם עולם המחשבים ולכן יש הרבה חללים רקים במידע. בזכות אתרים וכתבות הרכבתי מחשב שיענה על הדרישות שלי שהם דיי כלליות (הרצת משחקים באיכות טובה וכל הנלוה מוסיקה סרטים וכו') לכן הצורך בעזרה מאנשים שמבינים ויכולים לייעץ. אחרי כתבות מאמרים וביקור בפורומים דבר אחד הבנתי שיותר משתלם לקנות מחשב הסובב סביב מעבד AMD וnVIDIA לביצועים הגראפים (למרות שאני לקוח של ATI). המפרט להלן מורכב מחוסר החלטיות (השקעה עד 4500 ש"ח בלי מסך): מעבד: AMD Athlon 64 X2 Dual Core AM2 6000+bo…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. KSP AMD Athlon 3000 64Bit 939:מעבד 810 MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra):לוח אם 870 DDR 512Mb 400MHz AData /VT:זיכרונות 1 240 DDR 512Mb 400MHz AData /VT:2 240 צורב NEC 3520A DVD±RW x16 Dual x4 (BLACK):DVD 290 HEC Compucase CI-6A19 (BLACK)?:מארז 390 Thermaltake CAT 9cm:מאוורר למעבד 70 כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT 128MB DVI,TV,PCI-E 1030 SAMSUNG TFT 17" 710T:TFT מסך 1800 סה"כ 5740 ש"ח logicpc Seagate 120GB 7200 RPM 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD:דיסק קשיח 529 Creative Audigy 2 ZS Retail Sound Card:כרטיס קול 565 המפרט מיועד בעיקר לסרטים ומשחקים.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by alonhagai,

1. מה התקציב המקסימלי? משער שלא יצטרך לעלות על 4K אך גמיש באופן כללי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ע"פ ראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: C, Paython, JAVA וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נוח לקריאה וכתיבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by pwntigo,

פתחתי כבר אשכול בפורום אחר (לינוקס) http://whatsup.co.il/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=110433 ושם יש את כול המפרט שאני רציתי, ואחרי זה שיניתי, וגם המליצו לי שם לבדוק גם פה. אאז השאלה העיקרית שלי זה איזה לוח אם לקנות? עריכה: אני מחפש משהו בסביבות 6000 שקל, הייתי מעדיף לקנות xfx 6800ultra של nvidia אבל ראיתי ב ksp שהוא עולה מעל 2000 אז ויתרתי על הרעיון.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מפרט 1 מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל מעבד: Intel Core i5 7500 / 1151 Tray כמות: 1 - מחיר: ₪823 קירור למעבד: בקניית מחשב חדש בלבד - Arctic Cooling Alpine 11 Rev. 2 כמות: 1 - מחיר: ₪31 לוח אם: Gigabyte GA-H110M-S2V כמות: 1 - מחיר: ₪211 מארז: Antec VSK-3000B-U3 + HP500S כמות: 1 - מחיר: ₪325 זיכרון: DDR4 8G / 2133 CL15 Crucial Single Ranked כמות: 1 - מחיר: ₪234 כרטיס מסך: Palit GTX 1050Ti StormX 4GB DDR5 PCIE HDMI DP כמות: 1 - מחיר: ₪652 קשיח למחשב שולחני: Corsair SSD 120G Force Series LE200 2.5" SATA III כמות: 1 - מחיר: ₪263 קשיח למחשב שולחני: WD 1TB Sata3 Caviar …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by zabal12,

1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?אסור 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)?משחקים א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים?מסך לא כולל במפרט רזולוציה טבעית לא ידועה(אבל זה מסך 21 אינץ רחב * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד?כל הסוגים * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?כמה שיותר גבוה 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, …

16. Started by mind5,

1. core2do e-7200 1066MHZ 3MB 560 NIS 2.EP-43-DS3L s775 C2Q 1333MHZ,intel P-43 DDR2 1066,PCI-E 508 NIS 3. 2GB kingstone value 220 NIS 4. 9600 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX.10 HDTV 2*DVI PCI-E 679 NIS 5. HEC Compucase 6C11 Midi Tower No Psu 170 NIS 6. 450 W,12cm Fan (24PIN) 140 NIS all : 2277 NIS ksp.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by iska52,

שלום! אני סטודנטית ורוצה לקנות מחשב נייד שישמש אותי בעיקר לאינטרנט ולאופיס.. תקציב: עד 3000 ש"ח המליצו לי על המחשב הזה- http://www.winprice.co.il/Product.asp?Pid=H4R68EA&Cat2Cat1ID=17&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים, * גודל המסך? 13.3 אינץ' * רזולוציית המסך? (במחשבים מודרניים נעה בין HD 1366x768 לבין FHD 1920x1080, ולעיתים רחוקות מעבר לכך). ככל שהרזולוציה גבוהה יותר, כך יש יותר שטח עבודה, אך העצמים בתצוגה (טקטס, אייקונים קטנים יותר) * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)? לא * משקל רצוי? עד 2 קילו, ממש עדיף שישקול כמה שפחות.. * האם נדרש זמן סוללה …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום לכולם , אני זקוק למפרט מחשב שמאפשר להריץ בצורה טובה Premiere Pro CS6 ו After Effects CS6 חשוב לציין שברצוני לעבוד עם פלאג אשר מתממשק עם אפטר אפקטס -element 3d https://www.videocopilot.net/products/element/ .הסרטים יהיו ברזולוציה 1920×1080 עם שילוב של אובייקטים 3D אני חושב שאני יבחר במחשב שמבוסס מעבד של אינטל עם זיכרון של בין 8ל 16 גיגה זיכרון .לא סגור על כרטיס המסך ואני מודע לחשיבות של הכרטיס הביצועים מאוד חשובים במסגרת התקציב 8000 שקלים למחשב עם חריגות במידה ויש צורך אשמח לדעתכם המקצועית תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. תקציב: 5000 ש"ח כולל ציוד היקפי מערכת הפעלה והרכבה ללא חריגות מהתקציב. ייעוד: בעיקר הרצת חישובים מתמטיים בעזרת תוכנת MATHEMATICA ללא OC זיכרון: לפחות 4GB ועדיף יותר מארז וקירור: שקטים ויעילים ככל האפשר ציוד היקפי: מסך 19 , מקלדת ועכבר (אפשר אלחוטיים אבל לא חייב) צורב DVD הערות חשובות: המפרט צריך להתבסס על מעבד וזיכרון מהירים כדי שהחישובים יבוצעו מהר כמו כן יש חשיבות לזיכרון גדול ככל האפשר אבל אין צורך בכונן קשיח ענקי יש חשיבות לשקט של המחשב בזמן עבודה מאומצת. הערות ותובנות יתקבלו גם כן בשמחה. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום יש לי חבר שצריך מחשב לצורך עבודות גרפיקה ומשתמש בתוכנות כמו: פוטושופ, ותוכנות עריכה לאדריכלים SKETCHUP, AutoCAD המפרט שהוצע לו ב skypc הוא: מעבד Intel Core 2 Duo E8400 Box ¤835 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE8400 לוח אם ASUS P5GC-MX ¤218 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=31036 כונן קשיח Hitachi Deskstar 500GB SATA2 16MB ¤339 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=Deskstar500S זיכרון Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 5-5-5-18 ¤363 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=EX2-4800P2-SX כרטיס גרפי ASUS ATI Radeon HD3650 Silent 512MB DDR2 PCIe ¤317 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=32612 צורב LG GSA-GH20L…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום. המחשב שלי נשרף אז נותרתי ללא לוח אם, מעבד וכרטיס מסך. יש לי את כל מה שצריך וגם 256MB זכרון , אבל אני רוצה להוסיף עוד 256MB. מעבד אני רוצה לקחת של AMD, בדקתי מחירים וכנראה אני אקח את ה2400+ שעולה בערך 400 שקל. בקשר ללוח אם, אני רוצה בעקרון משהו אמין)אבל באמת אמין, כי עכשיו נשרף לי לוח אם די חדש של EPOX), אני נוטה ללכת על משהו מבוסס nForce 2 Ultra 400, אבל מה ההבדל בינו לבין NFORCE 2 רגיל? כרטיס מסך אני לא צריך רציני, עד עכשיו הסתדרתי מצויין עם הGF4MX שהיה לי OB ואני לא רוצה להשקיע בכרטיס מעל 300 שקל מכיוון שאני לא משחק הרבה וגם אם כן לא במשחקים כבדים מידי. חשבתי על משהו עם NFORCE 2 וGF4MX OB שעכשיו יעבוד אפילו יותר מהר בגלל הDUAL DDR אבל אני לא מוצא משהו עם NFORCE2 U…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by tzay,

התלבטות נוספת לרכישת מחשב. נדרש מחשב סביב 2500 ש"ח, מסך עד 14. לשימושיים בסיסיים (אופיס, אינטרנט, סרטים וכד'). איך המחשב הזה? http://www.nayadnayad.co.il/Product.aspx?productid=12640

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכם חברים וחג שמח. אני מחפש מפרט שיהיה בנוי בצורה מושלמת לתקציב שלי ל-3 פרמטרים חשובים, חשוב לי לציין שיש לי כבר כונן SSD ואני מרוצה ממנו, אז אין מה לשים SSD במפרט, תודה. 1 - עבודה מהירה ואפקטיבית עם תוכנות עריכת מוסיקה. 2 - עבודה משרדית 3 - גיימינג. שאלון : . מה התקציב המקסימאלי? 5,300 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עבודה עם תוכנות מוסיקה , עבודה משרדית , משחקים. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 2560x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. מחפש לקנות מחשב ללימודים אבל שגם אני אוכל לשחק בו. מצאתי את המחשב הזה: http://ksp.co.il/?uin=26549 על פניו נראה אחלה מפרט. מחפש חוות דעת או מישהו שיש לו את המחשב הנ"ל שיעזור לי לבחור.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by joe0077,

שלום רב. בשעה טובה החלטתי לשדרג את המחשב שלי. המטרה בעיקר למשחקים שלאחרונה זנחתי את העניין בהם. מה שאני מבקש זה המלצות על זכרון (ג'יגה) ועל כרטיס מסך טוב (לא הכי טוב ולא סתם זבל) שיחד לא יעלה לי יותר מידי וייתן לי את היכולת להעלות משחקים חדשים. מעט מידע נחוץ על המחשב בהודעה הבאה. תודה רבה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים