עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. Started by Flea,

אהלן.. זוכרים אותי? שאלתי לפני איזה שבוע בקשר למפרט.. אז עכשיו הגענו למפרט כמעט סופי. מעבד - ?Core2 Duo E6300, 1066Mhz, s775, 2MB? לוח אם - ?DG965WHMKR s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? זכרונות - סטיק אחד של 1G Kingston DDR2 667mhz הארדיסק - ?160GB 7200RPM, 8MB, SATA II? WD כרטיס מסך - X1650 Pro 512MB, DDRIII, TV, DVI, PCI-E מארז - HJA-291 MIDI 500W Max, 18cm Fan Black כל זה ב3800. המפרט נבנה מKSP. במארז יש ספק מובנה 500W נכון? עכשיו...אני צריך את הדעה לגבי כל חלק, האם משתלם.. בקשר לכרטיס מסך אנחנו עוד לא סגורים...איזה כרטיסים יש ב900 שקל פלוס מינוס. יאללה אני סומך עליכם תודה רבה...

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by D@nny,

שלום לכולם, מוכרים אצל אשתי בעבודה כמה מחשבים מעניינים רציתי לשאול אם המחיר עבורם משתלם. All the equipment's are used with no warranty, 3.5 years old and in good shape. All computers has been cleaned, formatted, installed and tested by the IT team. Attached tech spec. Hardware & Software Configuration: Brand: Dell OptiPlex 790 MT Processor: Intel Core i5 2400 @ 3.10GHz / i7 2600 @ 3.40GHz RAM: 4GB Hard Drive: 500GB SATA 7200RPM DVD+/-RW OS: Windows 7 Pro SP1 (Activated) The price is 850NIS net – for i5 CPU The price is 1,050NIS net – for i7 CPU מה אתם אומרים? יש אפ…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. תקציב: 4000-4800 שימושי המחשב: גיימינג (COD, FIFA, GTA החדשים וכו), עריכה תוכנות גראפיות, מפעיל תוכנות סימולציה כבדות (ORCAD, CST וכו') רזולוציה מסך מקס' 1920X1080, חיבור לרמקולים 5.1, מערכת הפעלה מיועדת 64 ביט פרטים נוספים: מחשב שקט, מעדיף אינטל, ללא ציוד היקפי , לא OC, ללא מערכת הפעלה, הרכבת מחשב בחנות, קניית מחשב מאזור המרכז (רחובות) *ללא כונן דיסקים יש לי פה מפרט שחבר המליץ לי, הייתי רוצה לשמוע חוות דעת ואם יש משהו יותר טוב אז להוסיף 1420 ₪ - Intel Quad Core i7 4790 3.6Ghz S1150 439 ₪ - * מבצע * - Gigabyte GA-H97-HD3 S1150 359 ₪ - 8GB Kingston DDR3 1600Mhz 1499 ₪ - * מבצע * - GeForce Gigabyte GTX770 2GB WindForce3 279 ₪ - Seagate 1T 3.5'' Sata3 Barracud…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום, אני מחפש בעבור חבר מחשב נייד ושמח לקבל את המלצותיכם. • מה התקציב המקסימלי? עד 5000 • האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך. • במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן לחרוג. • מה הם השימושים הצפויים של המחשב – אוטוקאד, עבודה משרדית • אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך רחב ירכש ע"פ המלצה בהמשך. • לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד - גבוהות • האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה) ? עכבר.מקלדת אלחוטיים. • האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (צורב) ? לא • עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 – 7 • האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק? לא • האם י…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by itzkoo,

* מטרות המחשב? בעיקר עבודה משרדית (וורד, אקסל), עבודה במקביל עם מספר דפי אינטרנט במקביל, צפייה בסרטים ומשחקים קלים * גודל המסך? 14 או 15.6 האם חשוב מסך מבריק או מאט? לא חשוב . לפי המלצתכם ודעתכם האישית . * רזולוציית המסך? FHD 1920x1080 ... מאוד חשוב מסך איכותי * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? (לדוגמה, מקלדת הכוללת numpad, עכבר trackpoint בנוסף לtouchpad)?לא * משקל רצוי? כמה שיותר קל (המחשב יהיה בהתניידות מתמדת) * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כל דקה נוספת מבורכת * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? USB,HDMI * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500GB-1TB לא קריטי * כונן אופטי? רצוי צורב DVD * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא *…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. . מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? 2000 ש"ח עד 2500 לא כולל כרטיס מסך וSSD 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים fortnite, ovrewatch, fifa 19 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא ,מסך קיים 1080 בעתיד ישדרג ל 1440 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה): כבר קיבלנו : gpu XFX RX580 8G ,ssd EVO 860 1T sata3 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? חשוב, רצוי מארז שקט , ומאוורר , וסולידי ( לא חשוב כל האורות והקישוטים) 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אולי בעתיד ... …

7. Started by tobul,

טוב אז אני צריך מחשב יותר לאחים שלי שרוצים לשחק במשחקים קצת כבדים...אני צריך את המחשב בלי מסך ובלי רמקולים. הסתכלתי קצת במפרים המוכנים שלכם המפרט של ה-4000 שקל נראה סבבה אבל אני אולי אחק את המעבד שיש במפרט משחקים ב-4500... המפרט של ה-400 הוא: Amd Athlon64X2 (AM2) 4000 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty 420 לוח אם SocketAM2 - NVIDIA nForce® 570 Ultra- ASUS M2N-E - Heatpipes - 3Y Warranty 520 זיכרון פנימי 2X DDR-2 - 1024mb PC5300 - PQI/Twinmos/Samsung/Kingston/Corsair/Geil etc... 667mhz - CL5-5-5 - 3Y Warranty 460 דיסק קשיח 250GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD2500AAKS - 3Y Warranty 360 צורב DVDRW BLACK LG H62N OEM DVD-RAM 2 YEAR WARRA…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by ofekd23,

שלום לכם אני מעוניין שתתנו לי הצעות לשיפור מיפרט שתכני איבי לי אילה הדרישות שלי . מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל ל…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sugery,

ראיתי צבע בהיר יותר באחד הפיקסלים במסך.... כשאני בודק עם צבעים בהירים אני רואה שהוא חלש מהם כלומר אני מזהה פיקסל בודד כשאני בודק עם צבעים כהים אני לא רואה אותו

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by AxeOr,

אהלן יש לי לנובו B590 יש סיכוי כלשהו להשתמש במטען נייד של סלולרי כדי להטעין אותו ? לדוגמא אחד כזה - http://www.mi.com/sg/mipowerbank10400/

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by etaiso,

היי, בהמשך לדיון הקודם, החלטתי כן לרכוש גם כרטיס מסך. עדכנתי את המפרט וזה מה שבניתי כרגע. המחיר מעט גמיש (עד4.5) . מיועד למסך FHD 1080. (למרות שאני שואל אולי לשדרג גם מסך בקרוב ולכוון ל2k). האם כדאי ללכת כבר על 2060 ? ואם כן זה ידרוש שינוי בלוח אם או ספק? ושאלה נוספת - מה ההבדלים בין כרטיסי ה-1660ti של גיגהבייט? מספר המאווררים? האם כדאי ללכת על ההכי יקר עם 3? מה דעתכם? https://www.tms.co.il/55807 קטגוריה מוצרים כמות מחיר מעבדים Intel Core i5 9400F / 1151 Tray 1 ₪ 706 קירור למעבדים Antec C400 Elite Performance CPU…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by reshefm,

מחשב ללימודים + עבודה (כולל הרצת תוכנה שדורשת קצת כוח עיבוד מידע ויכולות גרפיות סבירות). מסך 13.3 (או 14), 1366x768. ללא כונן אופטי (משקל מיותר) ודרושה מערכת הפעלה (אם כבר, אז 8.1). תקציב של סביבות 3000 ש"ח. הגעתי לשתי אפשרויות של lenovo: http://ksp.co.il/?list_compare=.22125..19932. היתרון של הu330p במפרט הזה הוא בזכרון (8 לעומת 4), היתרונות של הs310 הם במחיר ובמאיץ גרפי טיפה יותר טוב. אשמח לדעת מה אתם חושבים ואם יש אלטרנטיבות רלוונטיות לדעתכם. ובנוסף, ראיתי פה בפורום שהאחריות היא לא בארץ אלא עולמית(?) לכן, מה דעתכם על הרחבה של האחריות כפי שמוצעת בעסקה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שימו לב שבמהלך מעורר סימני שאלה החנות היתה סגורה ושלט גדול המודיע על חופשת סוכות עד לתאריך 22/10/2011. ב- 23/10/2011 החנות עדיין סגורה ויום לאחר מכן יש הודעה באתר האינטרנט שהפעילות הועברה לעפולה + כתובת וטלפון. לחנות היה מוניטין טוב ויתכן והכל בסדר והחששות לא מוצדקים. לא הזמנתי שם משהו גדול בסה"כ באתי לקנות משהו מהמדף. לתשומת לב.

14. Started by liorronen,

מעבדים Athlon 64Bit AM2 5200 DualCore BOX AM252DCB לוחות אם Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 מארזים Compucase HEC 6A19 400TRT Black זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Leadtek Geforce 7300GT 256MB Retail צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA זה המפרט מה דעתכם? מה צריך להוסיף להחליץ ? אני רוצה מחשב שיהיה שקט וקריר ושאלה אחרונה למפרט הזה צריך לעשות OC?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אני צריך מיפרט כמה שיותר חזק למחשב ב4K עם אפשרות ל4.5K+מסך..(לא צריך טוב יותר חשוב מחשב חזק אבל מסך טוב לא יהיה רע..) תודה חשוב שהו יהיה טוב לגיימרים(מלחמה+מרוצים) לעבודות גרפיקה+ליראות סרטים כונן לא צריך גדול יש לי אחד של 500 אולי 160 יספיק... מיפרט שהכנתי עכשיו: (נירלי חסר לי משהו) מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz Penryn OEM כמות: 1 מחיר: ¤878 קירור למעבד: Zalman 7000B Aluminum S775 - רכישה עם מעבד בלבד. כמות: 1 מחיר: ¤83 לוח אם: Gigabyte GA-EG43M-S2H כמות: 1 מחיר: ¤630 מארז: Foxconn TH-061 120mm + Window NO PSU כמות: 1 מחיר: ¤302 קירור למארז: Zalman F3 120MM Case Fan Blue Led כמות: 1 מחיר: ¤69 זיכרון: A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Extreme + Heatspread…

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  16. מחפש להחליף את המחשב הישן שלי, המחשב החדש ישמש אותי בעיקר לגלישה באינטרנט, מולטי-טאסקינג וצפייה בסרטים (HD 1080), במשחקים אני לא משחק. מסך כבר יש לי, אמנם לא תומך ב HD אבל כרגע מספק אותי SAMSUNG SYNCMASTER 931B 19", בעתיחד הקרוב התכנון הוא גם לחבר את המחשב ל- LCD 42". אפשר גם לחרוג קצת מהתקציב אם יש צורך אבל השאיפה היא כמה שפחות תודה.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by mordydd91,

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=165760 נקודות חשובות לפני הכל: -קיים אצלי כבר 2 ספקי כוח (אני עדיין לא יודע מה לבחור) 1. ENERMAX 550W ETL550AWT 80 plus bronze 2. ENERMAX 600W EMP600AGT 80 plus bronze -קיים אצלי זכרונות LPX 2X8 cl 15 3000HZ -קיים אצלי כונני אחסון: 1. 128 ssd 860 evo sata 2. 512 sata silicon power *אני רוצה להוסיף עוד אחד GB512 עם תושבת NVME עם המהירויות הגבוהות 3GB קריאה כתיבה -קיים אצלי 6 מאוורים שקטים מאד + קירור מים שבניתי לבד, לכן לא צריך להשקיע על איורור או קירור לחלק המעניין(מה חסר לי בדיוק ועל מה הולך התקציב 5500 שקל): אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן! לכן אני הולך על הבנאדל הבא: …

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. הי לכולם ותודה מראש על העזרה. אני צריך עזרה בהרכבת מפרט מחשב ללא מסך ללא ציוד היקפי וללא מערכת הפעלה. שימושים: משחקי רשת לא כבדים )diablo 3 ( league of legends . אוהב שהמחשב עובד מהר הוא מתחבר למסך 22 וגם יציאה ל 50 led . אפשר חריגה עד 500. מאוד חשוב אני רוצה רק מ ksp סניף טבריה תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לא ממלא שאלון היות והדרישות למטה ויותר ממוקדות: ---------------------------------------------- 1. יצרן - עדיפות dell או לנובו אחריות IBM 2. גודל מסך - 13.3 או 14 גג . משקל וניידות 3. סוג מסך - fhd. Ips לא חייב טאצ' 4. דיסק קשיח - ssd m.2 או ssd nvme מינימום 256gb 5. מקלדת מוארת - חובה נוחות וראייה בגילי 6. חיבור שמאפשר טעינה כמו סלולארי וגם טעינה מהירה 7. משקל - עד 1.7 קג. עדיפות לקל. 8. מעבד מינימום i5 דור 8 9. זיכרון פנימי - מינימום 8 גיגה עדיפות ל-16 גיגה. 10. כרטיס מסך - לא הכרחי. אפשר פשוט. 11. תקציב - עד 4000 שח , 12. מערכת הפעלה - לא הכרחי. תודה למומחים.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 -7000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אם אפשר לחסוך ברצון .. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני לומד תלת מימד ודו ופוטושופ א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ( 3ds max ,maya) התחלתי ללמוד לפני חודשיים ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: גם לפעמים משחק במשחקים כגון CALL OF DUTY -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 23-25 אינץ -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? ג…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by shaikap,

היי. אני רואה בקספ שhd ssd בממשק m.2 עולה פחות מhd זהה בממשק sata. בהנחה שלוח האם תומך בm.2, האם יש סיבה להעדיף את הsata? למה במפרטים המוכנים שלהם (ובמפרטים שיצא לי לראות פה בפורום) ממליצים על sata?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  22. היי אני מחפש מחשב לסטודנטית לאדריכלות ואני צריך חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם:INTEL G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד: Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm אני מתלבט אולי לבקש את ה Q6600 במקום. זכרון: 4GB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston כ.מסך: FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI ד.קשיח: SEGATE/HITACHI-1000GB(1TB) SATA II 32MB די וי די: DVDRW X22 S.ATA אני מחפש מפרט עד 4K ש"ח - המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים או משהו אלא בעיקר לעבוד עם תוכנות של עיצוב גרפי וכדומה. אני כן מעוניין במעבד 4 ליבות - אם כבר קונים היום אז כדאי לקנות משהו שיחזיק מעמד כמה שנים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by UC,

אי אפשר לחרוג מהסכום הזה אבל, אני רוצה שהמפרט יכלול בתוכו את המארז thermaltake xaser 3(לא משנה הדגם עצמו) לכן אני זקוק במפרט הזה גם לספק אין צורך במסך, עכבר, מקלדת, רמקולים, מדפסת וכל החומרה שמסביב רק בחלקים שבמארז עצמו אני לא גיימר כבד, אבל שהמחשב יוכל להריץ את פיפא, nfs וכו' תודה על העזרה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by motizkn,

כמה שווה החלקים הבאים: מעבד intel QX9770 extrem לוח Gigabyte ep45-ds3r ספק ומארז Sonata III 500 + antec ea-500d זיכרונות 4x1G kinkston תודה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by bigdady,

איך מחולק הזיכרון במחשב שמגיע עם 2g האם בסלוט אחד או בשני סלוטים? וכך גם לגבי ה4g. כמה בכלל סלוטים יש? האם מישהו יודע איזה חברה המסך בדגם הזה ואיזה חברה הצורב? האם יש יציאת hdmi במחשב הזה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.