עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. רכשתי מחשב מחברה ידועה וכבר אחרי יום ראיתי כי המסך מרצד מאוד כאילו יש בעייה בחיבורים, האם אני יכול לדרוש החלפת מחשב? או ביטול עסקה? האם יש לחברה ממנה קניתי לגיטמציה לשלוח את המחשב לתיקון במקום להחליף? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. המחשב צריך להיות עם כרטיס רשת אלחוטי כי הוא יהיה בחדר בלי קו טלפון. http://ivory.co.il/product.asp?productid=1280&CatCode=1 מצאתי באייבורי את המחשב הבא שזהה למפרט המופיע במדור המפרטים המומלצים מלבד שכאן לוח האם הוא GA-G31M-ES2L במקום ה GA-G31M-ES2C מה אתם חושבים על המפרט?? אני רוצה להוסיף את הכרטיס רשת הזה. האם הוא טוב? http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2697&CatCode=60 מקלדת ועכבר אני אקנה את המייקרוספט 1000 או 2000 שעולים 153 ו-190 בהתאמה. במסך אני דווקא רוצה להשקיע ולקנות את ה LG L2000CP שעולה 1680 תודה על העזרה..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Yossiel,

שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,AC, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיו…

4. [TABLE=class: grid, width: 600, align: right] [TR] [TD]קטגוריה[/TD] [TD]שם מוצר[/TD] [TD]מחיר[/TD] [TD]הערות[/TD] [/TR] [TR] [TD]מעבד[/TD] [TD]Intel Core i7 4770K Haswell 3.5Ghz 8MB L3 Cache s1150[/TD] [TD]1,640[/TD] [TD]יש לי איך להשיג ב1,000. מבחינתי אין לשנות מוצר זה במפרט. [/TD] [/TR] [TR] [TD]קירור למעבד[/TD] [TD]Arctic Freezer 7 Rev. 2[/TD] [TD]120[/TD] [TD]אין לי בעיה להוציא עוד כמה שקלים, אבל בכללי אני חושב שזה אמור להספיק.[/TD] [/TR] [TR] [TD]לוח אם[/TD] [TD]ASUS Z87 Deluxe LGA1150, Intel Z87, DDR3 1600, 3xPCI-E, HDMI, TB[/TD] [TD]1,400[/TD] [TD]לא מבין מספיק בלוחות אם. לפי סקירה מהירה של מספר חברים הם אמרו לי שזה מעבד ממש משתלם.[/TD] [/TR] [TR] [TD]זכרונות[/TD] …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by KrackeR,

אני מחפש משטח קירור למחשב נייד שיהיה אפקטיבי ושיהיה אפשר להשתמש בו על שולחן או על הברכים / מיטה אשמח להמלצות שלכם תודה ושבת שלום

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, אשמח לקבל דעה על המפרט הבא: עניתי כאן לפי השאלון: זה מחשב לשימוש משרדי קל בלבד, אופיס ואינטרנט. התקציב הוא 1300, ואם אפשר הייתי חוסך יותר. אוברקלוק קל אולי, אם אפשר בכלל לעשות עם המעבד והזכרון האלה. גרפיקה ושקט לא רלוונטים. הארד דיסק אני מביא שלי מהבית אז לא רלוונטי. הייתי רוצה שהמחשב יחזיק כמה שיותר זמן בעתיד ושאם חלק או חיבור יהרס תהיה לי אפשרות להחליף (לדוגמה: חיבור אטרנט על הלוח אם נהרס אז אפשר להוסיף כרטיס ethernet pci). הייתי רוצה גם להוציא את מירב הביצועים במחיר הזה. הקירור חשוב, בקיץ המחשב ישב בחדר חם. מעדיף לקנות מksp. אני גר בחולון. שאלה נוספת, אני קורא הרבה תגובות חיוביות שליליות בnewegg ואמזון על ההארד דיסק WD20EFRX למישהו יש נסיון איתו ?…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ori83,

צרכים: שימוש משרדי בלבד. מה חובה מבחינתי: מסך 13, מעבד i3 או i5, זיכרון של 4 ג'יגה, יציאת HDMI, יציאות USB3.0. עדיף שיהיה קל ככל האפשר כי אני אסתובב איתו הרבה. ה-Dell Vostro V131 נראה נחמד. עולה 3190 בKSP. מה דעתכם? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by jbkkd,

חסכתי בהארדיסק וציוד חיצוני כי אני מעביר את זה ממחשב אחר לא יודע אם זה טוב או לא... מעבדי אינטל? P-4 3,2 Ghz (Bus:800MHz, Hyper-Threading) 1720 לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P-4P800 Delux sb,SATA,GBL 710 זכרונות? DDR 500 512MB x 2 Hyper-X Kingston 2490 כרטיסי מסך? MSI GF FX5950 256MB AGPx8, VIVO 2650 כרטיסי קול? CREATIVE 5.1 Live Value 160 צורבים? DVD Recorders Toshiba DVD-RW 5112 410 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? Fans Thermaltake Volcano 11+ 170 כרטיסי עריכה וטלויזיה? Matrox RT.X100 Xtreme 6350 מארזים? Thermaltake Xaser III VM-3000A midi 680 Total price 15340 ¤

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by spz,

אני מחפש משרד לגלישה באינטרנט וכו'. אבל מחשב שיעבוד טוב כשמפעלים תוכנות כבדות כמו אימיול, ותוכנות עריכת מוסיקה. בעיקרון אני רוצה מחשב חדש על מנת ללמוד לערוך מוסיקה. הבנתי שאני צריך כרטיס קול אין לי מושג בזה אבל אני יודע שלמחשב הזה אני יחבר רמקולים altec atp או משהו דומה. מה צריך: מסך נורמלי מקלדת פשוטה עכבר לייזר פשוט (מייקרוספט של ה50 שקל מספיק) רמקולים של ALTEC מה לא צריך: צורב/כונן אחר. יש לי צורב DVD בבית שאני יכול להשתמש בו. אני לא צריך מחשב יפה.... רק שלא יתחמם יותר מידי. וכרטיס מסך לא צריך משהו מפואר, כי גם ככה אני לא משחק משחקים. משו כמו FX5200 יספיק. אבל דגש על הסאונד. שאני יחבר רמקולים כמו ALTEC ATP, שישמעו טוב. ושהכרטיס קול שיהיה מובנה על הלוח שיה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני אשמח לקבל מפרט למחשב למשחקים כבדים חשוב לי שאם יצא משחק בעוד שנה + עם גרפיקה חזקה, עדיין המחשב יריץ ללא בעיה אני צריך מחשב ממארז עד אחרון חלקים (כולל מערכת קירור) לא צריך מסך , מקלדת, עכבר אני מוכן להשקיע עד 3500 שקל ידוע לי שפתחתי 2 הודעות אחרים, מקווה שלא תנעלו לי את זה .. קראתי חוקים! תודה רבה המשתמש E_XeQuit הציע לי את זה: בבקשה: מעבד Intel Pentium Dual-Core E5200 Tray ¤325 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=IE5200ay לוח אם Gigabyte GA-EP45-DS3L ¤574 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=39453 כונן קשיח Seagate ST3500410AS 3.5" 500GB SATA2 16MB ¤301 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ST3500410AS זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (20…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום אני מעוניין להרכיב מחשב מבוסס AMD ואשמח לשמוע מכם על מפרט למחשב כזה. המחשב הוא לשימוש בייתי איטרנט בעיקר. רצוי זיכרון מעל 512 וללא מסך. חשוב שיהיה מחשב חזק. מחיר שינוע בסביבות ה5000 ש"ח. ואם אפשר גם מהיכן ניתן לרכוש את הרכיבים שיכללו במפרט. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by mordydd91,

https://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=165760 נקודות חשובות לפני הכל: -קיים אצלי כבר 2 ספקי כוח (אני עדיין לא יודע מה לבחור) 1. ENERMAX 550W ETL550AWT 80 plus bronze 2. ENERMAX 600W EMP600AGT 80 plus bronze -קיים אצלי זכרונות LPX 2X8 cl 15 3000HZ -קיים אצלי כונני אחסון: 1. 128 ssd 860 evo sata 2. 512 sata silicon power *אני רוצה להוסיף עוד אחד GB512 עם תושבת NVME עם המהירויות הגבוהות 3GB קריאה כתיבה -קיים אצלי 6 מאוורים שקטים מאד + קירור מים שבניתי לבד, לכן לא צריך להשקיע על איורור או קירור לחלק המעניין(מה חסר לי בדיוק ועל מה הולך התקציב 5500 שקל): אני מחפש מחשב שיחזיק להרבה זמן! לכן אני הולך על הבנאדל הבא: …

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Avivsa,

המחשב קצת יקר, סביר להניח שאני יוריד מהמפרט קצת כדי להוזיל את המחיר. המחשב נועד ל-2 חברים, אחד שמשחק אבל מוכן להתפשר ואחד שלא משחק אלא משתמש במחשב באינטרנט וכו' אבל רוצה שהמחשב יחזיק הרבה זמן (במיוחד עם הויסטה) המפרט: לוח אם: P5LD2VM Asus (לא לשנות ללוח מפירמה אחרת) מעבד: Conroe Core 2 dou- 2600Ghz זכרון: Kingstone 2*1024- 667Mhz- DC דיסק קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM WD2500KS כרטיס מסך (אפשר לשנות לכל דבר לא משנה איזה- עד 500 שקל): nVIDIA GeForce 7300GS 256MB Pine XFX- מה אתם אומרים עליו? 256 ביט! מארז: רגיל + תוספת 190 שקל למארז הגדול של איבורי- מה אתם אומרים עליו? כונן: צורב דיוידי של נק X 16 מסך: SAMSUNG 730B עכבר: מיקרוסופט איך המפרט? באותו מחיר י…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. לא ממלא שאלון היות והדרישות למטה ויותר ממוקדות: ---------------------------------------------- 1. יצרן - עדיפות dell או לנובו אחריות IBM 2. גודל מסך - 13.3 או 14 גג . משקל וניידות 3. סוג מסך - fhd. Ips לא חייב טאצ' 4. דיסק קשיח - ssd m.2 או ssd nvme מינימום 256gb 5. מקלדת מוארת - חובה נוחות וראייה בגילי 6. חיבור שמאפשר טעינה כמו סלולארי וגם טעינה מהירה 7. משקל - עד 1.7 קג. עדיפות לקל. 8. מעבד מינימום i5 דור 8 9. זיכרון פנימי - מינימום 8 גיגה עדיפות ל-16 גיגה. 10. כרטיס מסך - לא הכרחי. אפשר פשוט. 11. תקציב - עד 4000 שח , 12. מערכת הפעלה - לא הכרחי. תודה למומחים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. אני מעוניין ליצור מדף קטן לנייד לפינת עבודה בבית איפה שאני בכל מקרה מחבר אליו מסך ומקלדת. חשבתי במקום ליצור מדף שבולט מהקיר פשוט לעשות מדף בזווית כך שהמחשב יונח בפנים ויבלוט מהקיר רק 5-7ס"מ. הדאגה שלי היא האם יש רכיבים שעלולים לההרס כתוצאה מכך (HDD) והאם זה בכלל תקין.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. הי, אני רוצה לשדרג את מחשבשלי (כיום Athlon 1200). המפרט שחשבתי עליו: Athlon XP 2500 Barton EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX שני 256MB Samsung DDR PC3200/400 - Samsung Original Seagate 120GB 8MB 7200RPM S-ATA סה"כ: 2,556 ש"ח למישהו יש הערות או רעיונות לשיפור? אני לא רוצה לחרוג משמעותית מזה בכסף. תודה, יובל

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. אני מחפש מחשב חזק שיהיה טוב לעריכות פוטושופ וכאלה. תנאים: תמיכה מלאה בFull HD ככה שצריך כרטיס מסך חזק. סאונד:כמובן גם סאונד HD או תמיכה בלפחות 5.1 ערוצים. עיצוב-כמובן חשוב אבל לא ממש חשוב. אחריות-הדבר הכי חשוב, מינימום שנתיים. מחיר-3500-4500 מחפש כמובן מחשב שיתאים לי גם לעוד שנתיים עם DDR3 ו4GB זכרון דיסק קשיח-250 מינימום. שימושים : אינטרנט,סרטים,עריכות בפוטושופ. בקיצור, צריך מחשב חזק. גודל מסך-העדפה ל14.1 בגלל המשקל שלו אם שכחתי משהו,תעדכנו. אגב, מה ההבדל בין כל המעבדים החדשים האלה אני עדיין לא הבנתי ומה ההבדל בין הT6600 ל 4300 לבין i3 i5 i7 ומה הכי כדאי לקנות? תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. בעיקרון השימוש יהיה לגלוש באינטרנט (פחות להורדות סרטים, יותר גלישה באתרים) , תמונות, לימודים בשלב יותר מאוחר וזהו פחות או יותר. מישהו מכיר משהו זול? פחות מ3K בערך? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by KF1R,

ללא עכבר מקלדת ורמקולים... תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אהלן, בעקבות המלצות חמות על הפורום שלכם.. אשמח להמלצתכם על מחשב נייד. מה שחשוב לי: 1. מהירות ויציבות. אני פותח 200 אפליקציות בו זמנית, שיעמוד בזה בכבוד! 2. מחיר - עד 4,400 (גבול עליון סופי, 4401 לא בא בחשבון). 3. שימושים: אינטרנט, אופיס, משחקים (בקטנה) סרטים / סדרות. לא משהו מיוחד. 4. אין העדפה למותג כלשהו, אבל אני לא מתכוון לקנות משהו מחברה לא מוכרת... 5. אחריות ואמינות. 6. חיבור קבוע לאינטרנט, ובהקשר לזה - האם ניתן להתחבר באופן קבוע רק ע"י מודם סלולרי? איך בדיוק? מהי העלות (סדר גודל)? מה אני צריך לדאוג שיהיה במחשב כדי לאפשר זאת? 7. חיי סוללה ארוכים (שמעתי משהו על 8 תאים, לא יודע מה זה אומר). 8. גודל מסך - 15.4 ומעלה, משקל לא רלוונטי. תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם, יש לי מחשב נייד LG R500-UPOCE עם כרטיס מסך NVIDIA GeForce 8600M GS מהסדרה הדפוקה שהוכרזה ע"י היצרן. LG לא עשתה שום דבר בנידון, ובאתר של NVIDIA מופיע שדרייברים ופתרונות אחרים מועברים ליצרני המחשבים הניידים שיתאימו אותן להנדסת הדגמים שלהם. המחשב עושה בעיות, מתחמם ונתקע לי דווקא בזמנים הכי קריטיים (פריזנטציות וכד').. אין לי שימושים גרפים מיוחדים אז חשבתי לבטל את הכרטיס-מסך (אפילו פיזית אם אפשר).. הנה תיאור לסתירות שקיבלתי ועוד לפני שהעזתי לעשות משהו: ---------------------------------------------------- ב- DEVICE MANAGER ב- SYSTEM DEVICES מופיע שיש לי צ'יפסט מהסדרה 965, ---------------------------------------------------- לפי האתר של אינטל ולפי תוכנת זיהוי אוטומטי…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. 1. מה התקציב המקסימאלי? 6 אלף. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? אפשר לנצל את כולו ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? חריגה מקסימלית של 500 שקלים(עם העדפה ברורה שלא לחרוג). 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? יצירה/הקלטת מוזיקה א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). קיובייס, אבלטון, ריפר, פרוטולס, לוג'יק. ב)-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך 5. עד כמה חשוב השקט בס…

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך מפרט כולל מסך עד 3000 שח גם של אינטל וגם של AMD תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. היי , אני רוצה למכור 5 חלקים מהמחשב שלי כמה הייתם נותנים עליהם ? 1. GTX 570 - Zotac 1280mb 2. intel core i7 2600k 3.4GHz 3.g.skill ripjaws-x 1600mhz 4*2 - 8g 4.gigabyte z77-d3h - עם שני סלוטים תקולים של זיכרון 5.ספק כוח מודלרי 750w - אני לא זוכר כרגע של איזה חברה תודה מראש לעונים !! :)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by avivb,

* מטרות המחשב: עבודה משרדית, תכנות (סטודנט למדעי המחשב), גיימינג (לא צריך משהו מטורף, אני לא מתכנן לשחק עליו משחקי קצה ובטח שלא בהגדרות הכי גבוהות, אבל שכן יוכל להריץ משחקים מהשנתיים האחרונות בהגדרות בינוניות). * גודל המסך: 15.6 * משקל רצוי: זה פחות issue, הגב ישרוד * זמן סוללה: 3-4 שעות של שימוש קל (שימוש משרדי, לא גיימינג). * האם יש צורך ביציאות מיוחדות: אני מתאר לעצמי שזה כבר לא נחשב מיוחד, אבל בכל זאת למען הסר ספק, HDMI. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? HDD 500GB לפחות * כונן אופטי: לא קריטי * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: אני לא מבין בנושא של תחנות עגינה, אבל אני מאוד אשמח לאופציה כזו בעתיד (לא כלול בתקציב!). זה משהו שצריך מראש לקחת בחשבון? או שתכלס א…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.