ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
טופס לבקשת חוות דעת על מפרט: תקציב: • התקציב לרכישת המחשב:5000 • חריגה מקסימלית מהתקציב:400 שימושים: • מהם השימושים במחשב? (לסמן באדום).עבודה משרדית | גיימינג כבד או קל | עריכה גראפית | עריכת אודיו | עריכת וידאו | HTPC | אחר (נא לפרט): • במידה שבחרת בגיימינג, ציין שמות של משחקים בהם תשחק:GTA V AC:U כל החדשים •במידה שבחרת בעריכה כלשהי, ציין שמות של תכנות בהן אתה תשתמש: • באיזו מערכת הפעלה תשתמש (32 / 64 ביט):64מערכת הפעלה 32BIT תנצל רק 3.5GB זיכרון ואילו מערכת הפעלה 64bit תנצל יותר זיכרון בהגבלת לוח האם. רוב המחשבים הסטנדרטיים כיום עובדים עם יותר מ-3.25GB זיכרון ראם, ולכן לרוב יהיה עדיף להשתמש במערכת הפעלה 64BIT. • האם יש צורך במערכת הפעלה חוקית כחלק מן התקציב? (כן…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , לאחר לא מעט בירורים נרכשו הפרטים הבאים: מעבד 4770K GIGABYTE GA-Z87X-OC LGA 1150 Intel Z87 HDMI http://ksp.co.il/?uin=19225 ADATA XPG SX900 ASX900S3-256GM-C 2.5" 256GB SATA III MLC Internal Solid State Drive (SSD) http://www.skypc.co.il/pl_product~ASX900S3-256GM-C~179~0.htm Kingston HyperX Predator Series 16GB (2 x 8GB) 240-Pin DDR3 SDRAM DDR3 2133 Desktop Memory Model KHX21C11T2K2/16X http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820104331 כרגע מסך HANSG 1080P 27" (אשדרג לDELL 1080P 24" בקרוב) דברים שצריך לקנות: קירור למעבד : חשבתי על מערכת מים סגורה - יש למישהו המלצות?האם כדאי? תקציב עד 100 דולר. אני עומד לבצע רכישה לכרטיס מסך: GTX770 של MSI או GIGABYTE ג…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מחפש לחבר [אני עצמי אינני צריך כי רכשתי לפני כשנה את הVOSTRO 3450 ] מחשב נייד בתקציב של כ-3500 ש"ח. דרישותיו לגבי מפרט המחשב: -כרטיס מסך חיצוני - ברצונו שיהיה במחשב כרטיס מסך חיצוני, בנוסף לכרטיס המובנה [בדומה למה שיש במחשבי הווסטרו בדגמיהם היקרים יותר] למטרות גיימינג. [call of duty,bf3 וכו'.. אין צורך במשהו היסטרי, גם GF630GS יעשה עבודה בסדר] -אחריות ל-3 שנים: אחת הסיבות שלא רצה לרכוש את הDELL VOSTRO 3450\3460 היא שדל המירו לאחרונה את אחריות ה-3 שנים באחריות לשנה בלבד, ובאם הלקוח מעוניין בהרחבת האחריות - עליו לשלם עוד כמה מאות שקלים :\ -מסך 14-15 אינצ', לא 17. -תקציב שלא חורג מ-3500. -יציאת HDMI. [למרות שאני לא חושב שיש היום מחשב שאין לו כזו..] …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדוע המחשבים שלהם כל כך יקרים ביחס למה שהם מציעים? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=60_292_2174
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם )) אפשר גם נגיד לחרוג עד 100-200 שקל גג גג גג. סך הכל רוצה מחשב למשחקים (לחבר) שיריץ את רוב המשחקים החדשים על הגדרות בינוניות - גבוהות. אם אפשר אפילו לקצץ במחיר זה יהיה קטלני למרות שאיך שהבנתי זה בערך המינימום למחשב למשחקים שימו לב - המסך שלו 19" והוא לא משנה אותו מה שאומר שרזולוצייה נמוכה יותר = הגדרות גבוהות יותר במשחקים. אבל למקרה שהוא כן יחליף, אז תנו לי בבקשה 2 מפרטים - אחד זול נגיד ל19" ועוד אחד ב3000 עם חריגה מקסימלית של 200 שקל אבל עדיף בלי לחרוג. עדיף לבנות באייבורי ועדיף לוח אם חדש בשביל שיפורים עתידיים של כרטיס מסך. אה - ומעבד של אינטל. באמת תודה לכולם!!!! 8)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש כזה, אני עובד הרבה בתכנות, עם המון מסכים פתוחים, (דפדפנים, וורד אקסל וסביבות הפיתוח כמובן), וגם עם תוכנות עריכה (adobe) וכו'. תמיד "חסר" לי מקום במסך, חשבתי אולי לעבור ל-4K, השאלה אם זה לא קטן מדי, ובלתי אפשרי לראות משהו. אשמח לשמוע רשמים ממשהו שקנה כזה דבר.... תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב HTPC עם מעבד ישן intel core 2 due E8400 עם לוח אם של אינטל microATX ועם 4gb ddr2 אבל כרטיס מסך חדש יחסית gtx460 המחשב כבר לא עובד כל כך טוב ורציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את המעבד לאחד חדש וזה יעזור או שעדיף להחליף כבר את כל המחשב. אשמח לקבל גם הצעות לוחומרה, כמו כן אני רוצה שהמחשב יתמוך בפורמטי אודיו חדשים כמו Dolby Atmos ויאפשר צפייה בתוכן ב4K. אין לי תקציב כי אני לא יודע כמה כדאי להוציא במצב כזהת אבל אשמח לאפשרויות הטובות ביותר גם אם זה יעלה הרבה. תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים אני צריך את עזרתכם במציאת מפרט, עדיף דגם ספציפי מחנות אמינה. להלן הפירוט: 1. מה התקציב המקסימאלי?2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?עבודה משרדית וצפייה בסרטים וסדרות. 3. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 9 4. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא. 5. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? מערכת הפעלה והרכבת בחנות, דגש על דגם מוכן במארז 6. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? חנות אמינה (לא ivory) באזור חולון-ראשון-בת ים 7. האם חשוב לשמור על …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי?4000 (בכותרת בטעות נרשם 3.5) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? עריכת וידאו camtasia, עבודה משרדית, office, bluetoth א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב)מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920*1080 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. מסך 23" 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)? 10 6. ה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש לקנות מחשב חדש ויש כמה דברים שאני מעוניין שיהיו/לא יהיו ראשית אני רוצה מעבד אינטל בלבד... I3 או I5 כפול ליבה.. שנית אני רוצה רק 2G זיכרון ( אינ יוסיף בהמשך.. ) דבר נוסף זה הכרטיס מסך.. מצד אחד אני רוצה כרטיס ממש טוב על מנת לשחק במשחקים כמו פולאוט 3 וכו' מצד שני התקציב כמו שאתם רואים זעום... אין צורך בציוד הקפי וניתן לחרוג ב100-200 ש"ח אם יהיה הבדל משמעותי... תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לקראת השנה החדשה ברצוני לקנות מחשב נייד חדש. שימושים: אני סטודנט למדעי המחשב וצריך מעבד טוב כדי שאוכל להריץ עליו בצורה טובה את התוכנות שאנו עובדים איתן. חוץ מזה אצטרך אותו גם למשחקים קלים-בינונים וצפייה בסרטים. מפרט: יש כמה דברים שמהם אני לא זז (חובה): כונן DVD, מסך גדול(15.4/15.6), Bluetooth, מערכת 32 ביט (ובהתאמה 3 GB RAM) ומיקרופון. שאר המפרט: מעבד: intel i3/5 זכרון: 3GB כרטיס מסך: פה אצטרך עזרה אין לי מושג באלו. מסך: גדול, HD. דיסק קשיח: 250GB+ , מהירות(5400 / 7200 ) לא קריטי כלכך. העדפה למצלמה מובנית. חברה (לפי עדיפות): Lenovo,HP,Dell<-. חנות: עדיפות לKSP. כמו שכתבתי בכותרת התקציב שלי 4000. יש שני דגמים שראיתי באתר של KSP ודי ענו על הדרישות: http://www.ksp.c…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? תקציב מירבי 4000 חריגה של 100 200 2. מה שימושי המחשב (משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD למשל), יש דוגמה ספציפית למשחק או תוכנה? שימושי המחשב גיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי בנוסף למחשב (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? אין צורך בציוד היקפי 4. האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? (לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) רכיבים שלא צריך לכלול במפרט הם: כרטיס מסך יש לי כבר 4070 TI 12 גיגה 5. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? לא חשוב כל כך רעש המחשב 6. האם ישנה הגבלה או העדפה לגודלו הפיז…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? 3000 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? הכל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אפשר אם זה באמת מאוד הכרחי (עד 200) 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב? משחקים בעיקר א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש? מזדמן ב) במידה והמחשב מיועד בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? מסך לא כלול, רזולוציית המסך 1680 על 1050. * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? BATTLEFIELD BAD COMPANY 2 וCALL OF DUTY BLACK OPS * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד? גבוהות 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן די…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי באתרים בחו"ל ולא מצאתי משהו רלוונטי, מראים שם איך לחבר ל- IDE לדוגמא.. יש לי צורב DVD של מחשב נייד שמת. יש לו חיבור ATAPI והייתי רוצה לחבר אותו לנטבוק לדוגמא, בעזרת חיבור USB. השאלה אם יש מתאם כזה, ואיפה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי נושא דומה, וחיפשתי מתאם בחנויות ולא מצאתי גם כן. מישהו מכיר את הנושא? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד N 150 זה נטבוק אטום 1.6 ו 1 גיגה זיכרון למי שלא מכיר. המסך שלו תקול אך המחשב עולה עם מסך חיצוני. הבעיה היא שיש שידור למסך רק לאחר שהווינדוס עולה, השאלה האם יש אפשרות לגרום למחשב לשדר למסך החיצוני בהפעלה הראשונית, כלומר להתעסק עם הביוס ולהתקין ווינדוס בעזרת המסך החיצוני???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מבקש את חוות דעתכם לגבי המפרט המופיע בתחתית ההודעה. אופי השימוש המיועד למחשב הוא: 1. מה התקציב המקסימאלי: 3100 ש"ח 2. מה שימושי המחשב : שימוש כללי: אופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים, עיבודים גרפיים באמצעות FS ומשחקים בסיסיים 3. האם יש צורך בציוד הקפי ? לא 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט ? לא 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 ? 7 6. האם מתוכנן אובר קלוק ? לא 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס ? כן WINDOWS 7 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית ? לא 9. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? לא 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? המחשב מתוכנן להיות בשימוש כ 4-5 שנים אם אפשרות לשדרוגים קלים בעתיד המפרט: מעבד: Intel Quad Core I5 2500 Quad …
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? משער שלא יצטרך לעלות על 4K אך גמיש באופן כללי. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? ע"פ ראות עיניכם. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? תכנות: C, Paython, JAVA וכו'.. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא במיוחד. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נוח לקריאה וכתיבה. 3. האם יש צורך בציוד הקפי…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.apple.com/macbookpro/ האם למישהו יש אותו ? התרשמויות ? השאלה העיקרית היא האם הוא יכול להחליף גם את התפקיד של מחשב רגיל (PC) ? הרי הוא הנייד שמריץ את ויסטה הכי מהיר היום איך הוא עם הרצת משחקים (יש לו 8600M) ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום המופלא אני צריך את עזרתכם בקניית לפטופ-מחשב נייד לצורכי גריפקה [ פוטו-שופ] אוטקד ודומיהם הייתי שמח אם תמליצו לי על לפטופ שעונה על הדרישות של עד 10 אלף שקל תודה מראש לכל החברים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב דל INSPIRON N5110. אני מאמצת מאוד (בהשוואה לשימוש של אנשים אחרים) את המחשב, ואחרי זמן קצר הוא מתחיל להתחמם בעיקר בצד שמאל למטה (משמאל לטאצ'פד). בצורת ההקלדה שלי, החימום ממש גורם ליד שמאל שלי לבעור מחום, ולעיתים אני נאלצץ להפסיק ללמוד עד שהוא ירגע קצת. לא מרעיש במיוחד. חשבתי לקנות משטח קירור עבורו- אבל אני לא יודעת איך בוחרים משטח קירור (אני גרה באנגליה כך שכל הזמנה תעשה מעלי אקספרס/אמזון, עדיפות לעלי כי היום יש מבצעים ), האם הם מתאימים רק לגדלים מסוימים או באופן גנרי? מהיכן מתקבל החשמל, מפורט USB של המחשב? כמה מאווררים מומלץ שיהיו? האם זה בכלל ישפיע על החימום שבצד המחשב? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אניר מחפש מחשב לא למשחקים עד 2500 ש"ח הרדיסק 80 GB רצוי שיהיה זיכרון של 512K. ללא מסך, צורב תודה מרשא לכולם
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני הולך לקנות את זה: http://www.alienware.com/configurator_pages/aurora_m9700.aspx?syscode=PC-LT-AURORA-M-9700&subcode=SKU-DEFAULT מספר שאלות תקציביות: - בהתחשב שהתקציב הוא 2200$, מה השידרוגים העדיפים ? 2GB זכרון ? SLI Enabled ? איזו מהירות מעבד ? - בקיצור מפרט במסגרת התקציב.. - דעות נוספות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים יש בעיה גדולה אני מחפש מחשב נייד: 15 או 14 אינץ FHD 4 או 8 גיגה ארדיסק 1 טרה או חצי טרה (אמרו לי להתעקש על SSD כי זה יותר מהיר ושומר על סוללה). i7 או i5 באופן כללי, אני כל היום על המחשב, מרמה של ניהול עסק, מצגות, דוחות, המון המון חלונות ותוכנות פתוחים במקביל, חלקם גם של וידיאו (טיפים, מצגות, תמונות, יותר צופה לא עורך בפועל ). וגם כל העבודה המשרדית (המון וורדים במקביל אני גם סטודט ולומד דרכו (צופה בשיעורים וכו) לכן חשוב שהוא יהיה קל, אזור של 2 קילו ודק בתיק לא מוצא מחשב כזה כמעט באף מקום מחיר עדיף באזור ה2000 או 3000 בכל מקרה לא יותר מ4 א…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לחוות דעת על המחשב הבא: http://groupon.co.il/deals/special/gamvegama-c1301426984/27804746 חסרונות שראיתי הם שהמחשב נמכר בחנות בנתניה. אני כמובן מעדיף לקנות מחשב מרשת גדולה עם הרבה סניפים ולא להיות תלוי בחנות מסוימת. כמו כן, האחריות היא לשנה או תמורת ₪400 נוספים ניתן לקבל עוד שנת אחריות, כשברשתות הגדולות, האחריות היא ל 3 שנים. היתרון הוא המחיר בייחס למפרט. אם מישהו מכיר הצעה יותר משתלמת של מחיר בייחס למפרט למחשב all in one אשמח לשמוע. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי שלום אני חדש פה והמליצו לי על הפורום הזה אני מעוניין במחשב לגיימינג 1. מה התקציב המקסימאלי? 9000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים, קצת עריכה גרפית, וסרטים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). : photoshop, lightroom ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: DOOM, RISE OF TOMB RIDER, COD, BATTELFIELD, וכו'. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). …
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-