עבור לתוכן

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. היי, מחפש נייד לידידה בתקציב 2K. * מטרות המחשב: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים (שהמעבד ידע להסתדר עם HD). * גודל המסך? 15.6 * משקל רצוי? הסטנדרט עם עדיפות לפחות * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? סטנדרטי 4+ . * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) שיהיה הסטנדרט עם עדיפות ל HDMI ו-USB 3.0 * בלוטות? כן * גודל מינימלי של כונן קשיח? 320 ומעלה * כונן CD/DVD? צורב?בונוס * כונן Bluray? לא צריך * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? עדיפות * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  2. המחשב מיועד לחמותי. צרכים משרדיים מאוד מינימלים שלא צפויים להשתנות (אבל בשאיפה שישמש אותה ל 5 השנים הקרובות לפחות. המחשב הקודם שלה סחב עשור) אני מתלבט בין שתי ההצעות מ KSP מעבד AMD או אינטל I3 אנא חוות דעתכם, מה עדיף? אינטל דגם מחשב: LW-004 מעבד אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Generic CPU Cooler For s1155/1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: MSI H61M-P23 B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H61, DDR3 1333, PCI-E, VGA http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12982 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB Kingston http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8516 דיסקים קשיחי…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by yoavw,

אני מעונין לבנות HTPC מבוסס המעבד החדש של אינטל i5 ופורם-פקטור של MicroXT. רכיבים שכבר יש לי: המעבד דיסק קשיח פנימי 3.5" של 1TB. 1. רכיבים שאני צריך לקנות וזקוק להמלצתכם: 2. מארז (וספק) - חשוב שיהיה קטן ונחבא אל הכלים. מארזים שמצאו חן בעיני: Antec Minuet II, או Thermaltake SD200 3. זיכרונות (2-4 GB) 4. לוח אם - כאמור בגודל MicroXT 5. כונן אופטי - Read only מספיק. 6. שלט שיעבוד עם xbmc מותקן על windows 7. סה"כ תקציב לרכיבים החסרים - כ -1500 ש"ח תודה מראש

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  4. נשמע הזוי אני יודע אבל אני רציני - אני רוצה להישתדרג בלפטופ התקציב בכלל לא מוגבל ואפשר אפילו במחיר 10 אלף אפילו יותר ! אין לי בעיה אם יש את הדגם בארץ או בחול - ולא אני לא רוצה אפל ! המטרה היא: גיימיג, בידור, להשוויץ, עליונות בחומרה (גם אם זה לחודש בלבד) הבהרתי את עצמי? גודל המסך 15-17 אינץ זה מספיק בקיצור אני רוצה את הכי טוב - לגבי משקל הוא פחות קריטי (ואני לא מצפה לנייד כבד רצח) אני מאוד אשמח להמלצות בנושא ולדעת מאיפה להתחיל תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. . מה התקציב המקסימאלי? 4500-4600 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?100-200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקי רשת (אני פותח אותו משחק 3פעמים משחק בו זמנית. (http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). דכבד משחקי רשת 24/7 ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.http://fw.perfectworld.com/download -זה המשחק הדרישות למטה ) -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).LED …

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by y-a-i-r,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור מחשב שלי השני, זה המפרט: INTEL CORE I7 920 + NOCTUA NH-U12P @ 4.21Ghz GIGABYTE GA-EX58-DS4 KINGSTON DDR3 HYPER-X BLU 8GB (4096X2) 1600MHZ CL-9 SAMSUNG F3 1.5TB SATA2 CF ATI RADEON HD4870 512MB GDDR5 LG DVD 24X SATA COOLER MASTER CM690 2 BASIC CORSAIR 750TX 750W כמה לערכתם הוא שווה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  7. Started by romansah9,

שלום לכם... אני מחפש מחשב נייד עד 10,000 שקלים. המחשב לא חייב להיות בעל זמן עבודה ממושך ללא חיבור לחשמל, אבל הוא חייב להיות בעל מעבד וכרטיס מסך טובים מאוד. אני מתכוון להפעיל אליו תוכנות לסירטוטים כמו autocad וכו... וגם להפעיל אליו משחקים. המשקל וגודל מסך לא ממש מפרעים אבל היתי מעדיף שתיהיה לו יכול תלת מימד. חשוב לי גם נוחות המקלדת (מלאה), פשוט כי זה המחשב הנייד הראשון שאני הולך לקנות. בדקתי וראיתי שיש מחשב asus g53j שעבר ביקורת באתר וקיבל ציונים טובים, אבל אני לא בטוח לגבי איכות הבניה של אסוס, והיתי רוצה אולי מחשב יותר חדיש... למרות שאני יודע שישן לפעמים עובד טוב יותר מהחדש (פאשלות בבניה או דברים כאלה) מודה מראש על העזרה שתביאו.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  8. Started by -OmeR-,

לא צריך שום ציוד הקפי. תקציב 2500 אפשר לחרוג אם זה חשוב, ואפשר לחסוך אם 2500 זה יותר מידי... המחשב לעבודה משרדית ככה שאני מאמין שהתקציב מספיק. מה שחובה זה שיהיה מעבד אינטל והכרטיס מסך לא יהיה מובנה, אפשר כרטיס מסך חלש כמובן כי המחשב לא למשחקים. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by blue_wolf,

השקט לא ממש חשוב , שימוש עיקרי למשחקים חדשים , ניתן לחרוג ב100-200 ש"ח עדיף מערכת מבוססת אינטל כולל ציוד היקפי ומסך 21-22", עדיף מחנויות באזור עמק יזראל כגון : KSP, RSM, IVORY בינתיים המפרט ששמתי עין עליו : דגם מחשב: i4a מעבדי אינטל: Core i3 2100 3.1Ghz s1155, 3MB, GPU Core, Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12207 מאווררים וגופי קירור: מאוררים למעבדים Zalman SZ CC92HS CPU Cooler http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P8H67-M LX B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel H67, DDR3 1333, 1xPCI-E, DVI http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12312 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Skill CL9 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=12376 זכרונות: DDR3 1333Mhz 2GB G.Ski…

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  10. Started by unitech,

1. מה התקציב המקסימאלי?2500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?ניתן לחרוג בכמה מאות שקלים אם זה נחוץ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקי רשת קלילים בעיקר,קצת מוסיקה,אני לא מתכנן להריץ עליו משחקים כבדים בשביל זה יש לי XBOX,רק שיריץ לי משחקים בצורה חלקה. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.World of Warcraft,Call of Duty 4,League of Legends -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכולם, אני סטודנטית שמחפשת נטבוק לשנת הלימודים הקרובה, ומרגישה קצת אבודה מול כל ההיצע של השוק... הצרכים שלי כרגע מהנטבוק הם בעיקר שימוש באופיס (אפשרות עבודה בכמה חלונות במקביל) וגלישה באינטרנט. אני מתכננת להשתמש בו בעיקר בהרצאות ובזמן נסיעה, שזה מוביל אותי לצרכים הבאים- סוללה שתחזיק ל-3 שעות ומעלה, מקלדת, עכבר ומסך נוחים לעבודה. גודל המסך שאני מחפשת הוא בין 10 ל-12 אינטש. התקציב הוא עד 1700 ש"ח, אך כמובן אשמח לפחות מ-1700. המשקל שאני מחפשת הוא עד קילו וחצי. קראתי על הדגם הזה Lenovo IdeaPad S205 כדגם מומלץ, אבל הוא בגג העליון של התקציב שלי ולכן אעדיף זול יותר אם הוא בעל איכויות טובות מספיק. אשמח מאוד לכל עצה וסיוע תודה רבה רבה!

12. יש לי 2 מפרטים של מחשבים אחד מהם ישבתי עם חבר והשני מישהו ששמעתי עליו הרבה יצר לי רציתי לדעת מה ההבדלים באיחויות ומה משתלם יותר.. אם יש לכם הצעות למפרט טוב יותר אז אני ישמח^^ 1. מה התקציב המקסימאלי? -4K-4.5K לא כולל מסך (אם יש הצעות למסכים טובים אז זה יעזור מאוחר יותר) א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? -מקסימום ניצול ביחס למחיר.. אפשר לנסות לחסוך ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? -אפשר לחרוג 200+- במידה וזה ישתלם 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -גיימינג בעיקר -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (נית…

• 8 תגובות
    • 836 צפיות
  13. שלום, אני מעוניין לרכוש מחשב נייד חדש באזור ה- 2000 ש"ח. המחשב משמש בעיקר לצרכים בסיסיים אבל חשוב לי שיהיה מהיר יחסית. כיום אני עובד על Toshiba satellite A200-1YX שאני מניח שהוא כבר מזמן נחשב מיושן... * מטרות המחשב? לדוגמה: עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים (קלים או כבדים?), צפיה בסרטים, עריכה גרפית (דו מימדית, סרטים, או תלת מימד?) עבודות משרדיות, צפייה בסרטים, עריכה גרפית (ברמה בסיסית) ומשחקים (ברמה בסיסית גם כן) * גודל המסך? 15 אינץ' + * משקל רצוי? לא משנה * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא קריטי * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) HDMI * בלוטות? לא יזיק * גודל מינימלי של כונן קשיח? מתכוון לחבר כונן חיצוני אז גם לא …

• 5 תגובות
    • 751 צפיות
  14. שלום לכולם. אני מתלבט בין מחשב עם מעבד N550, לבין אחר עם מעבד N570. (הבנתי ששניהם בעלי ליבה כפולה, וההבדל היחיד הוא לא משמעותי , במהירות 1.5G לעומת 1.66G). הסיבה להתלבטות- MSI מציעים מחשב עם N570 במחיר זול יותר מאשר מחשב של ASUS שבו יש רק N550. העניין הוא שלא שמעתי על MSI ויש אותו רק באייבורי, ששמעתי עליה דברים לא טובים. מצד שני גם על ASUS לא שמעתי בהקשר של ניידים, אבל הוא נמכר גם ב-KSP שמהם תמיד יצאתי מרוצה. תודה מראש לכל מי שיכול לעזור, מפני שאני מתכוון לקנות 2 כאלו.

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  15. Started by iyehuda,

ראה תמונה מצורפת [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  16. שלום, הגיע הזמן להחליף את המחשב השולחני שלי וחשבתי על הרעיון של קניית מחשב נייד קטן וקל, שיחובר בבית למסך גדול יחסית, מקלדת ועכבר. כך אני אהנה מהיתרון של מחשב נייד עם שימוש נוח בבית. הדרישות שלי הן: * מטרות המחשב? שימושים כללים בעיקר. גלישה באינטרנט, אופיס (בעיקר אאוטלוק אם זה משנה), מוסיקה, סרטים, תכנות חובבני. התוכנה הכי כבדה לדעתי שאני משתמש בה היא גיטר פרו. * גודל המסך? עד 13.3". חשוב שיהיה קטן. * משקל רצוי? עד 2 קילוגרם. * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא יודע מה נחשב ארוך, אם הוא יחזיק זמן כולל של 3 או 4 שעות (השימוש בו לא יהיה רציף) זה יהיה טוב. * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לפחות 3 יציאות usb (לא משנה אם usb2 או usb3), יציאת hd…

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  17. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4.5K. א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל. ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200-300, רק אם משפר. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים ותכני HD. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב: באטלפילד 3. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). גודל מסך 22-23 איינץ'. -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות. 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? כן. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט…

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by ndnd,

אהלן כרגע יש לי Q6600 לוח P35 DS3L 8800GT ספק של CORSAIR HX520 מארז CM690 מסך 19' אני מעוניין לשדרג את המחשב לקראת BF3, MW3, RAGE וכל המשחקים שעומדים לצאת מה אתם אומרים על זה? מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il . מעבד: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB + Scythe Mugen 2- בקניית מחשב חדש בלבד כמות: 1 - מחיר: ₪1159 לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3-B3 כמות: 1 - מחיר: ₪503 זיכרון: Corsair 4Gb CMX4GX3M1A1600C9 CL-9-9-9-24 כמות: 1 - מחיר: ₪157 כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 6870 1GB GDDR5 PCIE כמות: 1 - מחיר: ₪911 סה"כ: ₪2730 . המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים. תשלום מזומן (צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה מחיר אחרי הנחת מזומן ה…

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by IncreMan,

שלום לכולם, ברצוני להתיעץ לגבי מפרט הבא לטובת מחשב פיתוח תלת-מימד. התוכנות שבשימוש: 1. Autodesk 3DsMax 2011 Design 2. Adobe Premiere CS3 3. Adobe Photoshop CS4 (חבילת Adobe e-Learning Suite 1.0) 4. Adobe After Effects CS5 להלן המפרט אשר נראה בעניי מתאים: מעבד: Core i7 2600 3.4Ghz, s1155, 8MB, GPU Core, Tray לוח אם: P8Z68-V PRO s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 1600, 3xPCI-E או Z68X-UD4-B3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E‎ זכרון: 4x4GB DDR3 1600Mhz G.Skill RipJaw Edition Dual Channel CL9-9-9-24 כרטיס מסך‏: PNY Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 2xDP DVI PCI-E כונן HDD‏: WD 150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA WD1500HLFS כונן SSD‏: O…

• 35 תגובות
    • 4.4k צפיות
  20. Started by Director,

אהלן, יש לי תקציב עד 3200 שח בערך וראיתי מספר ניידים עם הכרטיס הנל. מה דעתכם? ירחץ משחקים חדשים על הגדרות סבבה?

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  21. 1. מה התקציב המקסימאלי? 4,500 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך קצת ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 0 ש"ח 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? גיימינג / עריכה גרפית א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). - PHOTOSHOP תדיר ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. - BF3, Microsoft Flight simulator X , Crysis, Deus Ex:Human Revolution, Elder Scrolls 5 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). - 1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/ב…

• 41 תגובות
    • 4k צפיות
  22. Started by TehDavid,

1. מה התקציב המקסימאלי?3000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל את כול התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 שקל יותר 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:גיימינג -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. Battlefiled 3 -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).גודל המסך 22 אינץ והרזולציה המקסימלית היא 1920x1080 ודגם המסך הוא Benq E2200HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהה 3. האם יש…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  23. Started by GUY550,

. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל הכל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?לנסות שלא לחרוג בכלל 2. מה שימושי המחשב? עריכה בלבד א)התוכנות שיעבדו על המחשב(AFTER EFFECTS,AVID,MAYA) ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:המחשב לא מיועד לגיימינג 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? לא צריך ציוד היקפי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=שקט קרטי)7 6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא מתוכנן OC 7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?הרכבת מחשב,אין צורך במערכת הפעלה 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? TMS,אייבורי 9. האם יש בקשות מי…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bezangeloo,

לפני שאני מבצע קנייה, האם הכרטיס מסך המובנה (Intel HD Graphics 3000 ) יצליח להניע את המסך (U2711 של דל)? הכוונה לסרטים (אני די מיואש מראש מHD וניצול הרזולוציה הטבעית, אבל תמיד יש תקווה) בלבד. לא משחקים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by AmitDanan,

נכנסתי לאתר של לנובו לא קיבלתי פרטים על הדגם של המחשב הנייד הזה, המחשב לא בשבילי אבל חשוב לי לא להטעות את הבן אדם שהצעתי לו המחיר של המחשב במבצע כרגע עולה כ1395 בKSP. זה פחות או יותר התקציב של הבן אדם ראיתי אותו דגם בRSM ב 1743 שקל. המטרה היא בעיקר גלישה באינטרנט, חשוב לי לדעת זמן סוללה, תודה.

• 0 תגובות
    • 742 צפיות

דיונים חדשים בפורומים