ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,491 דיונים בפורום זה
-
לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
והאם לדעתכם הם שווים כ 1500 שקל מחשב שולחני חזק מבוסס מעבד 4 ליבות דגם q6600,לוח אם של אינטל,4gb ram ddr2 800 mhz,כרטיס מסך: gtx 460 evga 768mb,דיסקים קשיחים: 160gb 160gb,ספק: 500W,צורב dvd,מארז חדש מקצועי ומרווח,הכרטיס מסך עוד באחריות לשנה בערך(ksp)לא בשבת. 3:29pm או זה באותו מחיר:מעבד Q6600לוח Abit AB9-Quad-GTזכרון 4GBכרטיס מסך : ATI HD5870ספק כוח: Thermaltake Litepower 700Wקירור: Thermaltake Big Typhoonדיסק קשיח 500GB
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניינת לבחון את 3 המחשבים שאני מתלבטת לגביהם: לבדוק שהמקלדת נוחה לי, לבדוק אם המסך המבריק של המחשב עם הטאצ' יפריע לי ובקיצור להתרשם מהם ויזואלית. באייבורי ובKSP אין מחשבים בתצוגה, בבאג יש מחשב אחד שכלול ברשימה שלי-Y2P ואת השאר אין. סרטונים ביוטיוב לא ממש עוזרים לי ואני לא מכירה אף אחד שיש לו את המחשבים האלה. יש לכם רעיון לגבי איזשהי חנות עם תצוגה רחבה יותר שעשויה לכלול את לנובו u430P לנובו פלקס 2 14, ו-Y2P של לנובו? תודה מראש על העזרה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: לא יודע איך הפוסט עלה בטעות בפורום תמיכה טכנית. מנהלים, אנא להעביר לפורום המתאים (מפרטים). תודה חבר שלי עובד כגרפיקאי בתוכנות אילוסטרייטור, פוטושפ, אינדיזיין. הוא ניגש לחנות מחשבים עם תקציב של כ-8000 ש"ח לקניית המחשב וציוד הקפי. המוכר נתן לו מפרט מתאים שמנצל את כל התקציב ואפילו חורג במעט. אין לי כרגע את המפרט ביד, אני רק יכול לציין ממה שאני זוכר שהוא כלל זיכרון של 4X4 ג"ב. כונן SSD + כונן 1 ט"ב לנתונים. ומעבד מרובע. יש לציין שהציוד ההיקפי תופס רק כ1000 ש"ח מהתקציב. אני טענתי באוזני החבר שזה זריקת כסף לפח. מכיון שבגרפיקה דו מימדית לדפוס - אף פעם הוא לא ינצל את החוזק של המחשב הזה. ואם הוא רוצה להנות מהעבודה על מחשב עדיף שיקח כסף מהתקציב ויקנה מזגן למשרד... אך החבר עד…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלומות מבקש את עזרתכם במידע על הדגם הבא- HP 2510P RU537 מחיפוש זריז גיליתי שהסדרה ישנה מאוד, גם עיצובית וגם מבחינת מפרט וחלקים. יש לי הזדמנות לקנות אותו במחיר מצחיק, בן 9 חודשים ועם 3 שנות אחריות. מישהו יכול להגיד לי אם שווה או שכדאי להיזהר ממשהו? רב תודות.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מחפשת מחשב שאחי מביא לי מארה"ב 1. מכירים אתרים מומלצים לרכישה ומשלוח עד הכתובת שלו בארה"ב? דרישות: *עדיפות לתשלום סביב ה2000 ש"ח *מעבד I5 *מסך 13.3 וקל משקל (חשוב לי מאוד, בגלל זה קונה לפטופ חדש ) *לא גיימרית, שימוש סטנדרטי של אינטרנט, סרטים ואופיס. קצת תכנות בJAVA. *חברה שנותנת אחריות בארץ גם כשקונים בארה"ב דוגמת DELL *מסך מגע זה נחמד אבל לא חובה *מקלדת נגישה ונוחה *באופן כללי מחשב חזק שיחזיק לפחות 4 שנים תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי לכולם אשמח לקבל את עזרתכם בחיפושי אחר מחשב נייד חדש. אתחיל ואומר שכרגע יש ברשותי 2 ניידים האחד הוא בגודל HP 15.4 שהוא משמש אותי בעיקר כמחשב שולחני בבית. השני הוא HP MINI בגודל 8.9 שקינתי אותו בעיקרון לתת לי מענה לשהות מחוץ לבית ברמת אינטרנט וקצת אופיס. נכון להיום לאחר כשנה פלוס נמאס לי מהשילוב והצורך לסנכרן את המידע בין שני המחשבים. אני מעוניין כיום במחשב שיתן לי מענה לכמה שימושים ויפתור אותי מהצורך לעבוד עם שני מחשבים. בעיקרון אין לי הגבלת תקציב כלשהי אני מוכן להשקיע בשביל מחשב שיענה לי על הצרכים מטרות המחשב: אינטרנט ואופיס, צפיה בסרטים, עריכה גרפית דו מימדית בעיקר פוטושופ * גודל המסך? חשבתי משהו בסביבות 12-14 אינץ חשוב שהמסך יהיה בעל רזולוציה גבוהה ככל האפשר. * משק…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מקווה שזה המקום הנכון. התענייתי במחשב נייד DELL INSPIRON 5547 בחנות המכוונת NOTEBOOK CLUB. כבר עמדתי לבצע רכישה, הבעיה היא שיש שניי עמודים שונים של אותו המוצר בחנות. ויש להם מחירים שונים. עמוד אחד אליו מגיעים מהקישור בZAP ועמוד אחד מהאתר עצמו. http://www.notebookclub.co.il/products/notebooks_by_model/zap/in-rd33-7801.htm http://www.notebookclub.co.il/products/inspiron/inspiron-5547-a4510u-t.htm ולהלן תמונות למקרה שהחנות תשנה את הדפים כי שלחתי להם שאלה בנוגע לזה. האם אני מפספס משהוא? איפה כדאי לי כן לקנות את הלפטופ הזה? (שימו לב שיש אפילו את המילה ZAP בכתובת של העמוד הזול יותר).
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה החלטתי לרכוש מחשב נייד, אשר יחליף את המחשב הנייח אשר ברשותי. הלפטופ יהיה מחובר למסך עכבר ומקלדת חיצוניים בבית. וכך אוכל להנות גם מניידות במידת הצורך. השימושים העיקריים הם: סרטים, מוסיקה, משחקים (ברמת גרפיקה בינונית-נמוכה),אינטרנט וישומיי אופיס. לאחר סקר מחירים קצר, הבנתי כי הפרש המחירים בין קניה של מחשב בארץ לקניה של מחשב זהה ב ebay יכול להגיע לכ- 2000 ש"ח. אין צורך ליידע אותי כי המשלוח יקר וכי יתכן ואצטרך לשלם מכס, יש מי שיביא לי אותו מארה"ב. להלן מפרט המחשב: HP Pavilion dv6-1362nr Laptop Windows 7 Home Premium (64-bit) Intel® Core2 Duo Processor T6600 (2.2GHz, 2MB L2 Cache, 800MHz FSB) 15.6" diagonal High Definition LED HP Brightview Widescreen Di…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במחשבי לנובו יש את כפתור חזור,השאלה היא מה השיחזור הזה מוחק והאם הוא משחזר רק את הכונן שעליו נמצאת מערכת ההפעלה? זאת אומרת שהקבצים בכונן השני ישארו לי ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים, אחי החייל שילם אתמול מקדמה על מחשב. המחשב, כמו שציינתי בכותרת, נועד לשימושים פשוטים בעיקר. מאחר לא הוא ולא אני מבינים כ"כ במפרטים, הייתי שמחה לברר עם אנשים אובייקטיבים שמבינים יותר מאיתנו:) זה המחשב: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=23304 שוטטתי קצת באינטרנט ומצאתי בגרופון כמה דגמים שנראים אחלה במסגרת התקציב שלו: https://www.groo.co.il/deal/1004761/laptop-dell/?affiliate_id=2&utm_term=1_298_1004761&psuid=[ext8]&iTrack=FkrLJ4drNJy8Bb5_3MPsDGAXEhcKZCt_TsFkrLJ4drNJy8Bb5tS https://www.groo.co.il/deal/1013922/asus-laptop/ https://www.groo.co.il/deal/1001907/computer-touch-screen-dell/?affili…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש מחשב נייד, בעיקר לשימושי אופיס ואינטרנט בסיסיים. המחשב לא ישמש למשחקים, וכמעט ולא ישמש לצפייה בסרטים. מצאתי שתי גרסאות של לנובו 300-14, שנראה לי נחמד וטוב, וההבדלים ביניהם מאוד מינוריים. אני מצרף השוואה ביניהם מתוך זאפ: http://www.zap.co.il/compare.aspx?sog=c-pclaptop&modelsid=916104,916113 לדגם הזול יותר אין כונן אופטי (לא קריטי לי), וכרטיס המסך ביניהם שונה. לאור הצרכים שתיארתי מעלה, האם לדעתכם שווה לשלם 500 שקלים נוספים עבור הדגם היקר יותר, או שהדגם הזול יותר הוא טוב מספיק לצרכים שלי? תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 3,500 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל עד תום במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח במידה והשידרוג משמעותי 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו. כאמור, משחקים כבדים ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?). ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? אני קונה מסך בנפרד, ככל הנראה LED FULL HD 22-24" * באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים * באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהירות מדהימה של 3.0Ghz 800FSB HT עם אחריות לכל החיים על המעבד לוח אם של יצרנית הלוחות ממובילות בעולם ECS, לוח חדש עם תמיכה בדיסקים קשיחים מהירים Serial ATAותמיכה במהירות 800FSB ותמיכה במעבדי PRESCOT דיסק גדול 80GB 7200RPM זיכרון מהיר 256MB DDR 400Mhz לוח אם של ECS 800FSB + SATA מדגם ECS 661FXM תומך מעבדי PRESCOT תומך Hyper-Threading תומך דיסקים SATA תומך 800FSB תומך DDR 400Mhz תומך זיכרון עד 2GB תומך AGP x8 לכרטיסי מסך מתקדמים 6 יציאות USB 2.0 מעבד Intel Pentium 4 3.0Ghz HT 800FSBבטכנולוגיה Hyper-Threading המפעילה את המעבד כמו 2 מעבדים לשיפור הביצועים והמהירות של המחשב ובמהירות BUS מדהימה של 800MHZ. חבילת זיכרון 256MB DDR 400Mhz עם אפשרות שדרוג עד לנפח של 2GB!!! דיסק…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסוללה שלי כבר לא מחזיקה יותר מדקות בודדות ולכן מבקש המלצה מאיפה לרכוש סוללה מתאימה הדגם של הסוללה הוא A32 N55 5200MAH
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמה שווה כרטיס מסך מסוג GTX 570 של Asus ? אני מעוניין למכור..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות laptop, ויש לי התלבטות לגבי המעבד: איזה מהמעבדים הנ"ל יותר טוב i7-2670QM או i5-2540M ? ואם אין תשובה חד משמעית, אז ב"יותר טוב" אני מתכוון ליותר טוב מבחינת השימושים שלי: אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את כל התוכנות האלו במקביל ולעבוד בצורה שוטפת: visual studio, eclipse, photoshop cs5, office2010(all open), firefox(10 tabs min), mysql ז"א, אני רוצה מחשב שיהיה מסוגל לעמוד בעבודה שבה אני מתכנת, עושה גרפיקה, גולש באינטרנט ומשתמש בword excel powerpoint, וגם עובד עם mysql לצרכי לימוד.. הסתכלתי על שני המעבדים הנ"ל בעמוד של אינטל: http://www.intel.com/content/www/us/en/processor-c... מצד אחד יש כמה טכנולוגיות שיש ל-i5 ואין ל-i7, בנוסף לעובדה מהירות השעון ש…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עריכה: שוב, תודה רבה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייח מדהים בן כ-10 שנים, מתפקד מעולה. לפתע המסך הפסיק להגיב למחשב ולאחר התייעצות עם מסר מומחים בתחום נמסר לי שעליי להחליף את המעבד, ברשותי מעבד (שכנראה שלא עובד) am2 phenom (משהו כזה). אשמח לקבל פניות מאנשים שיש ברשותם מחשב עם מעבד מהסוג הנ"ל למכירה סוג המעבד שאני צריך ישן ולא קיים למכירה בחנויות. תודה רבה לעוזרים, גם לאלה שלא
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
* תקציב: 2000-2200 * מטרות המחשב עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), שוק ההון, בורסה, שיחזיק את התוכנות! * גודל המסך? 11-12 * רזולוציית המסך? לא ידוע * משקל רצוי? שיהיה קל לנשיאה. * האם נדרש זמן סוללה ארוך? כן (כמה שמתאפשר) * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? כרטיס מסך חיצוני, זאת אומרת שאוכל לחבר מספר מסכים. * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 250-500GB * כונן אופטי? לא חשוב * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? אם מתאפשר רצוי * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא * מערכת הפעלה WIN 7 * RAM: לפחות 4 DDR3. * אם בתקציב הזה יש i5 עם 4 או 8 RAM אשמח!, אם אין אז i3 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אחי החליט לרכוש מחשב חדש, יש לו דרישות מאוד מפורטות, משום מה הוא מתעקש על חלקים מסויימים, ולכן אם אתם מאוד ממליצים שלא ללכת עליהם, אשמח להסבר. *אין צורך בדיסקים קשיחים, רמקולים, מקלדת ועכבר. **יש ברשותו ספקchieftech 550W http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3715 ***יש לו כ.קול Audigy2 ZS, האם יש צורך להחליפו? אם כן אז הוסיפו בבקשה כ.קול לרשימה. מעבד: Quad core מהדור החדש, 9300 כמדומני. כ.מסך: הוא מתעקש על ה3870X2 מכיוון שהוא החזק בשוק, ומכיל תמיכה בDX10.1 מהי הסיבה העיקרית לא להעדיף אותו על פני ה8800? או שיש חלופות אחרות? זיכרון:2GB של חברה כלשהי. לוח אם: לוח עם צ'יפסט X38 מארז: משהו סולידי ולא יקר (אחי לא אוהב לדים ו\או מארזים יקרים) תודה רבה לעונים!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לבנות מחשב גיימינג 5000 ש"ח, אין בעיה לקנות את החלקים בנפרד מחנויות שונות ולהרכיב בעצמי. 1. מה התקציב המקסימאלי? 5000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?לנצל ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?500 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. battlefield 3, elder scrolls, crysis 2, The old republic mmo. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). המסך הוא טלוויזיה 32 אינץ של SO…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתחיל ללמוד מדעי המחשב ואני מחפש מחשב חביב לתקופת הלימודים. נכון לעכשיו ראיתי את הדגם הזה: Asus P53E-SO061V Intel® Core i5 2410M Processor, 2.3GHz, 3MB Cache,1066MHz FSB 4GB DDR3 1333MHz (1 x 4096MB) 640GB (SATA) 5400rpm 15.6'' 16:9 HD (1366x768) LED Backlight anti-glare Integrated Intel® HD Graphics 3000 אחיות 3 שנים ע"י IBM (איסוף והחזרה בבית הלקוח) מחיר - 3300 בעיקורן אני מחפש מחשב שיחזיק לי לשלוש שנים הקרובות. המטרות העיקריות שלו הם אינטרנט, סרטי HD ולימודים (מדעי המחשב). הדבר הכי חשוב לי במחשב הוא שהוא יהיה מחברה ידועה וטובה ללא כל בעיות נפוצות, והכי חשוב זה האחריות. רציתי לשאול מה אתם חושבים על המחשב הנ"ל? איך Asus בתור חברה ואיך האחריות ש…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה המפרט.לא צריך שום ציוד היקפי וכוננים. CPU : Intel Pentium IV 2.6C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX [ ¤ 1099.93 ] 1 Motherboards for Intel : ABIT AI7 Intel 865PE Motherboard (µGuru,HT, FSB800,SATA RAID,Dual DDR,5.1 Sound,AGP8,LAN,1394,USB 2) [ ¤ 673.92 ] 1 Memory : OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 4000 Performance Series Dual Channel Kit [ ¤ 896.66 ] 1 Video Cards : Albatron Geforce FX 5900XTV 128MB DDR DVI VIVO Retail Video Card [ ¤ 1227.91 ] 1 Cases : Antec SX1040BII 400W Case [ ¤ 768.42 ] 1 Subtotal : ¤ 4666.84 אני מתלבט לגבי המארז.הרבה ממליצים פה את Antec Sonata Piano 380W Case 789.81 האם הוא יותר טוב ממה שבחרתי? כמו כן 2 שאלות נוספות: 1.האם כדאי לה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזר בבניית מפרט עם מעבד I7 לתוכנות סטטיסטיקה 1. מה התקציב המקסימלי? 3.5K האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? כולו במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? תוכנות סטטיסטיקה אינטרנט וסרטים. מסך 22" לא FHD 3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? כן, רמקולים עכבר ומקלדת סטנדרטים 4. האם יש רכיב בו אין צורך במפרט (כונן דיסקטים, צורב למשל) לא 6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?5 7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם מי שישתמש במחשב מתמצא ויודע לבצע אוברקלוק?לא 8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה …
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-