ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,456 דיונים בפורום זה
-
הנה המחשב עצמו מה אתם חושבים עליו, במחיר של 4800 ש"ח http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TXTG3051
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך מפרט למחשב ביתי שישמש לצורכי מסחר בבורסה, הכוונה היא למחשב (יחסית) שקט שיוכל להתחבר לארבעה מסכים בו זמנית ולעבוד כל הזמן עם תוכנות מסחר. הפרטים המלאים (בהתאם לפורמט ההודעה המומלץ): 1. א. תקציב מקסימאלי : אשמח אם יהיה פחות מ-4000, אפשר לחרוג במידה וממש צריך (האם התקציב ריאלי?) ב. עדיף לחסוך, אבל לא על חשבון הביצועים או הרעש 2. א. שימוש ביתי רגיל (אופיס, אינטרנט, סרט מדי פעם) ותוכנות מסחר בבורסה, מחשב שיעבוד מסביב לשעון ויראה נתונים "בזמן אמת" על 4 מסכים. ב. לא לגיימינג 3. לא צריך ציוד היקפי 4. לא, אני צריך את כל הרכיבים 5. השקט חשוב אבל לא קריטי, לא צריך דממה מוחלטת אבל שגם לא ירעיש ברמה שמפריעה 6. לא מתוכנן אוברקלוק 7. אשמח לדעת גם כמה עולה מ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה בתקציב 3K-4K אני מתכוון לקנות אותו דרך KSP הצרכים שלי הם דברים רגילים כמו שיריץ בקלות מלא דברים בו זמנית כמו מוזיקה, סרטים, הרבה חלונות/לשוניות של הדפדפן אני מעוניין גם בזה שהמחשב יהיה יחסית שקט (או לפחות שלא יהיה רועש, כי למשל אחותי יש לה מחשב מKSP ולאחד המארזים שלהם יש מאוורר מטורף בצד שלו בקוטר של 18 ס"מ נראה לי, והוא מה זה רועש ואני חושב שזה בגלל זה, אז אנלא צריך איזה מארז מטורף של 1000 שקל אבל אם אפשר להמליץ לי על משהו זול וסביר שלהם שלא ירעיש לי בטירוף,עד כמה שידוע לכם..) מממ אה כן השימוש שלי ביכולות גרפיות לא היסטרי רק פוטושופ לפעמים (אם זה באמת משפיע), וקצת קאונטר סטרייק אולי בהמשך יהיה טיפה יותר משחקים עתירי גרפיקה אבל בתכלס המ ש…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המחשב צריך להיות למשחקים עריכה ועיצוב כמו ההודעה למטה רק שחייב להיות פה כמה דברים 1. לא amd 2. 512 DDR 3. מסך 19 CRT 4. 120 GB Seral-ATA 5. AGPX8 6. תומך במהירות Hyper-Threading 7.שיהיה FireWire 8.עם מערכת Windows XP Pro ושאני לא אצטרך להרכיב בעמצי כי אין לי מושג תודה נ.ב. בבקשה גם תסבירו לי למה אנשים כאן אומרים ש-MSI פחות טוב מ-ABITאו Asus ותודה רבה אודי P: :-*
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב לשימוש של סטודנטית (כתיבת מסמכים, גלישה באינטרנט, סרטים, מיילים). הדרישות הן: אמינות - שלא יתקלקל מהר. אם כבר מתקלקל - אחריות טובה 8GB RAM 128GB SSD משקל עד 1.3 סוללה טובה מסך 13 +- ראיתי את המחשבים של אסוס (Asus ZenBook UX305 ) איך הם? הבנתי שהאחריות שלהם לא טובה, עד כמה? אשמח לקבל המלצות על המחשב הנ"ל (איזה דגם כדאי?), על מחשבים אחרים ועל חנויות שכדאי לקנות מהם. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר עדכון מווינדוס 7 לווינדוס 10 הכונן הפסיק לקרוא דיסקים (הוא מוציא אותם החוצה) ורושים לי הודעה Plese insert a disc into driver E ניסיתי כל מיני דיסקים ושום דבר. יש לי מחשב נייד של acer כונן דיסקים פנימי שהגיע עם המחשב של pioneer
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך מחשב נייד שישמש לבניית אתרים, גרפיקה ממוחשבת, וafter effects להפלת תוכנות כמו, פוטושופ, illustrator, indesign, web master, after effect flash - java לבניית אתרים שיוכל לעבוד עם חומרי גלם (תמונות, סרטונים וכו) בסביבות ג'יגה (אני אשישת לא בדיוק מבין מה זה אומר, אני שואל בשביל מכר) במחיר סביר למחשב נייד מסוגו צריך מחשב חזק שישרוד לכמה שנים
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי קרובים בארה"ב והם מגיעים לארץ. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על לפטופ קל- בסביבות ה300$ אם קיים כזה דבר, ואם אין קל אז אפילו רגיל. השימושים הם אינטרנט ולימודים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://newprice.shopy.co.il/products/63133 נראה ממש טוב יחסית למחיר לא? המפרט: מעבד טכנולוגיית Intel® Centrino® Duo Mobile Technology מעבד Intel® Core™ Duo T2400 1.83 GHz , זיכרון מטמון של 2 MB ברמה 2, 667 MHz Bus speed Intel® Pro/Wireless 2200 802.11b/g LAN אלחוטי משולב מערכת הפעלה מותקנת גירסה מקורית של Windows XP זיכרון סטנדרטי 512 MBסוג הזיכרון DDR2 667 MHz מערך הזיכרון (1 x 512 MB)זיכרון מרבי תומך בזיכרון DDR של עד 2GB כונן דיסק קשיח פנימי 80 GB בקר הדיסק הקשיח כונן קשיח EIDE, SATA מהירות כונן הדיסק הקשיח 5,400 סל"ד סוג הכונן האופטי Lightscribe DVD Writer (+/-R +/-RW) עם תמיכת Double Layer (שכבה כפולה) התקן כרטיס זיכרון Digital Media Rea…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אשמח אם תוכלו לעזור לי במציאת מחשב נייד במחיר עד 4000 ש"ח. שיניתי את הדרישות שלי מהמחשב * מטרות המחשב? תכנות אפליקציות, צריך שיתמוך בvirtual box על מנת שאוכל לתכנת גם על Mac וגם על Linux * גודל המסך? 13.3 * רזולוציית המסך? עדיפות ל900p ומעלה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין * משקל רצוי? שיהיה קל ויתאים לנסיעות * האם נדרש זמן סוללה ארוך? פחות קריטי אבל הייתי שמח אם היה מחזיק לפחות 5 שעות בלי טעינה * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? HDMI * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? SSD או שילוב * כונן אופטי? לא חייב * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא הכרחי * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? מספיק רק בישראל * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא אבל אשמח אם יהיה *…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, התחדשתי בנייד הזה אתמול זאת הפעם הראשונה שיש לי נייד אז יש כמה דברים שלא כל כך מובנים לי ואשמח לעזרה בהם. ייתכן שאוסיף שאלות עם הזמן... וחלק מהשאלות הם בעצם על ווינדוס 8 כי זאת גם פעם ראשונה שלי עם ווינדוס 8. 1. איך מחליפים מכרטיס המסך המובנה של Intel לכרטיס מסך של Nvidia? אני מופתע כי חיפשתי גם כאן וגם בגוגל ולא מצאתי תשובה לזה... בעיקרון הגעתי ללוח הבקרה של Nvidia (תמונה מצורפת) אבל אני לא סגור על זה שזה אומר שאכן החלפתי את כרטיס מסך, אשמח אם תאשרו שזה אכן נכון. אם כן, זה אומר שגם סרטים לדוגמא ירוצו על כרטיס זה? 2. קיבלתי דיסק עם דרייברים - כשאני מכניס אותו ומפעיל את ההתקנה אני מקבל את ההודעה "The drivers in this disk are not compatible with your hardwar". א…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, בניתי מפרט ב2500₪ (יירכש באילת בסביבות 2150-2200₪). המחשב ישמש בעיקר לעריכת תמונות, הורדות, מוזיקה, סרטים בFHD וכו', קצת משחקים (לא כבדים מדי ולא חייב לרוץ על HIGH או משהו). זה המפרט: מעבד אינטל Intel Core i3 4160 3.6Ghz 3MB L3 Cache s1150 - Box לוח אם Gigabyte GA-H81M-S2PV LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI זיכרון למחשב G.Skill Aegis 4GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 CL11-11-11-28 כרטיס מסך Sapphire Radeon R7 250 BOOST 1GB GDDR5 VGA DVI HDMI PCI-E מתאמים לכונן קשיח Gold Touch 2.5 Inch Bracket BR-2535 כונן קשיח Sandisk SDSSDP-128G-G25 128GB SSD SATA III כונן קשיח Western Digital Caviar Blue WD10EZEX 1TB Sata III צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM מארז ללא…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב והיום עברתי בבאג לקבל הצעת מחיר שאני אדע בערך מה אני יכול לקנות. התקציב שלי הוא 8000 שקל ומטרת המחשב היא למשחקים. מתוך ה-8 אלף 3 אלף יורדים מכוון שאני קונה את המסך L193ST של LG מכיוון שיש בו את כל הפונקציות שאני רוצה ("19, כניסת DVI, TV TUNER,חיבור COMPOSITE שדרכו אפשר לחבר לדוגמא PS2 והכי חשוב לדעתי- אפשרות תלייה על הקיר) אם יש למישהו הצעה למסך עם אותם תכונות אני אשמח לראות משו שונה. ועכשיו למפרט שהציעו לי. המחיר הוא 6900 כולל מסך אבל הוא לא כולל מקלדת עכבר ורמקולים: -מעבד intel pentium 4 630 3.0 Ghz 800Mhz 2M 775 LGA 64BIT -לוח אם Intel Luxemburg 915GUXL 800Mhz -זכרון 512MB DDR2 533Mhz (לא מצויינת חברה) -דיסק קשיח Samsung 80G…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עדכנתי את הביוס לגרסה 601 ,הביעה שמרוב טיפשוטי כלל לא ידעתי איזה יש לי מלהתחילה בכל מקרה קראתי ש601 הוא ה BIOS האולטימטיבי וישנם גם חדשים יותר 605 ,607 ,802 כתבו עליהם שה607 ו 802 מורידים את הסאונד דולבי רציתי לשאול את כל בעלי ה 1000HE איזה ביוס יש לכם? ואלה שגם מתמצאים בזה שישתפו איתי מידע אשמח לשמועה חוות דעת מכם מי שלא יודע איך בודקים אז יש תכנה שמגיעה עם הנייד בשם asus update בתכנה יש אופציה BIOS information תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1.מה התקציב המקסימאלי? התקציב המקסימלי הוא בערך 5.5K עם אפשרות לחריגה במידה וזה משתלם א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל 2. מה שימושי המחשב ? משחקים א) השימוש במחשב יהיה מרובה והוא מיועד לגיימינג ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. כרגע חשוב לי שהמחשב יריץ את The Witcher 3 את Dragon age Inquisition וcsgo -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך) 1080X1920 עם אפוציה לעוד מסך בעתיד אם זה משנה -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות ככל הניתן 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך בציוד הק…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב ותודה מראש האם ספק כוח של 300W יצליח להריץ את זה: intel 4460 3.4 GHz intel H81 2x4 DDR3 RAM 1600 MHz 7200 rpm msi gtx 750 ti (באתר רשום שמומולץ 400W) הערה חשובה, אני יכול להחליף רק את ספק הכוח ואת הכרטיס הגרפי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1486 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 604 1 מארזים ANTEC P180 Aluminium Black ¤ 913 1 קירור למעבד Thermaltake Big Typhoon VX CL-P0310 ¤ 249 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB ¤ 474 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 448 1 כרטיסי מסך Sparkle Nvidia Geforce 8800GTS 320MB Retail ¤ 1576 1 צורבים LG H54NK DVD-RW Dual Layer X18 SuperMulti Black ¤ 180 1 מקלדות LOGITECH G15 Gaming Keyboard ¤ 601 1 עכברים LOGITECH MX518 Gaming-Gr…
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? אין אפשרות לחרוג 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אינטרנט, צפייה בסרטים, אופיס, משחקים (עד רמה גרפית של בינוני מינוס). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). אין משהו קריטי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. guild wars 2, assassin creed 2, ג'יטיאיי האחרון.. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 19 אינץ' -לאילו הגדרות גר…
-
אני רוצה שתרכיבו מפרט שיוכל להריץ את המשחקים החדשים ללא בעיות, אין צורך ב OC - נסו להכניס אתה ה GTS הנוכחי ואת המסך LG L1970HR
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה המצב יש לי לפטופ עם ווינדוס 7. הלפטופ בסדר עם 2 גיגה זיכרון. הלפטופ (של לנובו)עבד טוב עד עכשיו אבל פתאום התחילו לקרות דברים. אם אני סוגר את הלפטופ ופותח אותו אחרי כמה זמן המאוורר שלו מתחיל לעשות רעש חזק ואז הלפטופ נכבה. לאחר שהוא נכבה (וגם סתם ככה אם אני עושה כיבויי רגיל) ואני מפעיל אותו מחדש הוא מגיע לאיזור שהוא כותב STARTING WINDOWS ויש את הציור המתנה של 7, פתאום שומעים את המאוורר שוב עם טורים בוהים ואז הוא נכבה. לאחר מכן אני פותח אותו שוב הוא שואל אותי אם אני רוצה להפעיל את המחשב במצב בטוח, אני אומר לו להפעיל הפעלה רגילה -ואז שוב אותו סיפור-מאוורר עושה רעש והמחשב נכבה. אחר כך אני מדליק אותו שוב ואז הוא אור לי שהייתה בעיה בהפעלה ושואל אותי אם לעשות STARTUP REPAIR או…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מבקש את דעתכם ועזרתכם לגבי גיבוש מפרט מחשב לעבודות גרפיקה הכוללות עבודה עם תוכנות אדובי לדו מימד ולתלת מימד כמו 3DMAX. זהו מפרט שקיבלתי מ-KSP. אשמח לשמוע מה דעתכם ועל אילו רכיבים אפרשר לוותר או את מה לשדרג. תודה ויום טוב, יוחאי yohaiazoulay@gmail.com דגם מחשב: i6b מעבדי אינטל: Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=10687 מאווררים וגופי קירור: Generic CPU Cooler For s1156 http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=8717 לוחות אם למעבדי אינטל: ASUS P7P55-M s1156 Core i5, Intel P55, DDR3 1600, PCI-E, 1394a http://www.ksp.co.il/hmain.php?uin=9448 זכרונות: DDR III 1333Mhz 2x2GB Mushkin Stiletto Edition Dual Channel http://www.ksp.co.il/hmai…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מחשב שישמש בעיקר לגיימינג בתקציב של עד 3000 ש"ח. 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 ש"ח א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל את כל התקציב, אך לא לחרוג. ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן. 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). המחשב יהיה בשימוש יום יומי. ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: מיועד לגיימינג. -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. CS:GO,AC, Witcher -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). עדיין לא ידוע -לאילו הגדרות גרפיו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
1. מה התקציב המקסימלי? נא לציין בבירור בכותרת הת'רד! 2300 ש"ח האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לנצל במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא ניתן 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? עבודה משרדית, תכני HD, משחקים. א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). אופיס ואינטרנט. ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? קיים מסך 19". * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? מכל הסוגים. * לאילו הגדרות גרפיות המפרט מיועד (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? נמוכות ומעלה. 3. האם יש צורך בציוד היקפ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה?? אני חייל ועקב השירות לא יצא לי להתעדכן בעולם המחשבים בשנתיים וחצי האחרונות. אני חובב מחשבים ורוצה לקנות מחשב חדש למשחקים וסרטים. בניתי מפרט אשמח לקבל עליו תגובות. יש לי מסך 22 אינץ' וציוד היקפי סביר. אני לא מתכנן אובק קלוקינג או איך שלא קוראים לזה. ואני זקוק למחשב חזק שיתן ביצועים גבוהים במשחקים חדשים וטובים. המפרט מחנות ksp ששמעתי שהם הכי זולים. Core i7 870, 2.93GHz, s1156, 8MB Tray 1330 מעבד P55A-UD3 s1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 2200, 2xPCI-E gigabyte 610 לוח אם DDR III 1600Mhz Price Units Total 2GB Kingston HyperX Blu 185 זכרונות 6 גי'גה כפול (2 כפול 3) GIGABYTE Price Units Total GTX460 1GB GDDR5 DX11 2…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבדי אינטל? Price Units Total P4 3.0 Ghz S-775 2x2M Cache DUAL-CORE 1160 1 1160 : שווה לחכות לקונרו ?: Price Units Tota l לוחות אם למעבדי אינטל? ASUS P5LD2 Dual Core, 945P, DDR2, SATA2, PCI-E 690 1 690 זכרונות? DDR II 667 Price Units Total 1GB Corsair 650 2 1300 כרטיסי מסך? eVGA Price Units Total 7600GT 256MB TV, DVI, PCI-E 1150 1 1150 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 250GB SATA II 7200RPM 16MB 480 1 480 צורבים? DVD Recorders Price Units Total NEC 3550A DVD±RW x16 Dual Layer x8 Black 200 1 200 שונות ( מאווררים, מארזים נשלפים וכו'... )?? מאוררים Price Units Total Hard Disk Fan 50 1 50 שונות ( מאווררים,…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-