עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ייעוץ לפני רכישת מחשב

מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ

1. זקוק למפרט עד 6500 ש"ח כולל מסך דק 19 אינצ' למשחקים, גלישה באינטרנט , הורדות... תודה מראש, מתן.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by fly by wire,

שלום לכולם זקוק לעזרתכם בבניית מפרט למחשב ביתי 1. מה התקציב המקסימאלי? 2000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? הכל ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 200 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?גלישה, HD ועבודה משרדית בחיבור VMWARE א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: לא -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).1920x1080 -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? …

3. שלום, אני רוצה לרכוש מחשב נייד לשימוש משרדי (אופיס ואינטרנט) וביתי (סרטים, מוסיקה, חיבור לטלויזיה). התקציב בסביבות 4,500 ש"ח. מעדיפה לרכוש מחשב של דל או של טושיבה - בגלל האחריות. מסך - 15.6 או 14 אינץ LED 3 יציאות USB (לא כולל SATA) HDMI דיסק קשיח - 500G-320G צורב DVD סוללה שתחזיק לפחות ל-4/3 שעות עבודה רציפה אחריות- 3 שנים באתר הלקוח קיבלתי המלצה על שני דגמים- שניהם מעל התקציב שהגדרתי: Dell Inspiron n5010 Satellite L650-10H TOSHIBA אשמח לקבל המלצות לדגמים אחרים שעונים על הדרישות. איפה אפשר לראות תצוגה גדולה של ניידים? לא הצלחתי לראות 14 אינץ' בשום מקום... תודה!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  4. יש לי כרגע את הנייד הבא כ- 4 שנים (פרופיל) - Acer 5920G 15.6" T9500@2.8GHz G.Skill DDRII 4GB 8600GT 512MB@ 20% OC Sandisk Ultra SSD 240GB Intel 5300AGN הנייד מאוד חזק ומהיר, אך משחקים חדשים הכרטיס מסך כבר לא ממש סוחב, וחסרים לי פונקציות שקיימות בניידים החדשים. הדרישות שלי הן כדלקמן (אין חשיבות לסדר): - מסך 14-15.6 אינצ' בעל רזולוציה כמה שיותר גבוהה. - כניסת eSata ו- HDMI. - כרטיס מסך שיסחב משחקים חדשים באופן סביר (למרות שלרוב אני משחק SCII ו- קצת משחקי FPS). - מעבד Quad חזק מסדרת i5/i7. - זיכרון 8GB לפחות. - לפחות 3 כניסות USB, עדיפות ל- USB3. - סוללה סבירה (ביחס לנייד עם מפרט חזק). - מצלמת אינטרנט איכותית. אין חשיבות ל- HDD, היות ויש לי SSD שיעבור אליו. אין העדפה למערכת …

5. 1. האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכה, גרפיקה וכדומה)? אני רוצה שהמחשב יהיה מהיר כמה שיותר ועל האיכות הטובה ביותר בהכל משחקים סרטים ותוכנות א) יש לציין את התוכנות העיקריות בהן יעשה שימוש ואת אופן השימוש (מזדמן/תדיר/לפרנסה). PS ,3DMAX ,PREMIER ,SOLIDWORKS ב) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים: גם למשחקים * אם המסך לא כלול במפרט, מה הגודל ו/או הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) של המסך הקיים? FULLHD * לאיזה סוג משחקים המפרט מיועד? כל משחק חדש שיוצא * ל…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  6. התקציב המשוער 5000 הצעה מיוחדת ניתן לחרוג מעט מטרות המחשב: אינטרנט , משרדי , סרטים, מעט עריכה גרפית, מעט עריכת וידאו גודל המסך - 13.3 משקל רצוי - פחות מ 1.5 האם נדרש זמן סוללה ארוך - מעל 5 שעות האם יש צורך ביציאות מיוחדות? יו אס בי 3 קורא כרטיסים , איצ'דיאמווי ?בלוטות - טוב גודל מינימלי של כונן קשיח - 320 יספיקכונן CD/DVD צורב -לא משנהכונן Bluray - לא האם נדרשת אחריות בינלאומית - לא האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה - כן האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי - חברה ידועה באמינותה חשבתי על הדגמים הבאים LG Z330-G.AEMASE UltraBook] /Samsung 530U3B A01IL UltraBook Acer Aspire S3-951-2464G34iss UltraBook ZenBook UX31E i5-2557M HD 3000 asos ת…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב לאישה מבוגרת שמעולם לא השתמשה במחשב, השימוש המרכזי בו הוא גלישה באינטרנט, שימוש משני מוסיקה, שימוש עוד יותר משני (ובספק) סרטים. אם יהיה שימוש למשחקים לא יהיו דרישות מעבר לסוליטייר המחשב צריך לכלול: - מסך 19 אינץ' - לא צריך משהו יותר מהפשוט ביותר - מקלדת - רצוי משהו ארגונומי שלא ייצור בעיות פרקים - עכבר - כנ"ל, אם יש אפשרות לדחוף עכבר אלחוטי עם מטען שלא צריך להחליף לו בטריות זה מצוין - פדים נוחים לעכבר ומקלדת (ראיתי פעם רצועת סיליקון כזאת ששמים לפני המקלדת, אין לי מושג איפה קונים את זה) - רמקולים - לצורך המוסיקה והרעש של הקלפים בסוף משחק סוליטייר - מצלמת אינטרנט - מערכת הפעלה חלונות XP HOME (זה, בעצם, 520 ש"ח עד כמה שאני יודע.…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום לפורום האהוב עליי! אני צריך בבקשה שתרכיבו לי מפרט למחשב לאחותי עד 2500 ש"ח (AMD כי הם זולים) ושיהיה לו קירור סביר כדי שלא ישרף לי פתאום. אני כמובן צריך את המחשב עם מסך 17" אבל לא של חברה מעזאזל אלא משהו סביר שלא יעשה נזקים (PROVIEW הם טובים וזולים כמו שהבנתי). לא אכפת לי שכרטיס מסך (רצוי 64 מגה), כרטיס קול וכרטיס רשת (חובה) יהיו ONBOARD. ואם תוכלו הארד דיסק של 40 ג'יגה. זהו, סך הכל המחשב למשחקים לא רציניים ובעיקר לאייסיקיו ואינטרנט. אני סומך עליכם שהמחשב יחזיק טוב בלי נזקים תודה!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by aytek,

שלום, אני מבקש להרכיב מפרט למחשב משחקים, תקציב עד 5.5K. נקודות ציון למפרט: 1. עדיפות למעבד INTEL 2. זכרון 4GB 3. מוכן להשקיע 1-1.5K בכרטיס מסך (האחרון שהיה לי: Nvidia 8800 GTS 640MB) 4. OC לא נחוץ 5. מארז שקט של Antec (אולי Sonata) תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  10. חפרתי ברשת וקראתי ביקורות. ומצאתי שני מחשבים מעניינים asus 1201n זמן סוללה של 4.5 שעות מעבד Atom 330 1.66GH מעבד גראפי Nvidia ion le 2 גיגה ראם עם אופציה להרחבה עד 8 גיגה HDMI + VGA מנגד עומד Acer Aspire AS1410 זמן סוללה 6 שעות מעבד Core to Solo SU3500 1.4GH מעבד גראפי Intel 4500 MHD 2 גיגה ראם עם אופציה עד 4 גיגה HDMI + VGA מודם סלולרי מובנה ויצאת SPDIF אני הולכת להתקין לינוקס על המחשב ולעבוד די הרבה עם וירטואל בוקס ואפקטים פועלים. לאייסר יש מעבד עם ליבה אחת ו3 מגה קאש. ומנגד לאסוס יש 2 ליבות ויכולת לעבד 4 טרדים ביחד אבל רק 1 מגה קאש. לאייסר ישכרטיס גרפי של אינטל ולאסוס יש את האנוידיה ION החלש יותר מה עדיף? האם יש סוללות גדולות יותר למחשבים הנ"ל ענבר.

11. Started by marinagb,

שלום נער שאני מגדירה כ"גיימר ביינוני" מחפש מחשב לא יקר (עד 5000) אבל עם ביצועים טובים ראיתי בIVORY https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=18309 וגם קיבלנו הצעה של TMS עם אפשרות שדרוג של מעבד וכרטיס מסך - מבקשת תגובה של מבינים - אשמח אם תגיבו כי בסוף שבוע זה אנחנו באילת

12. אהלן, אני מנסה להרכיב מפרט למחשב למהנדס שעובד הרבה על SolidWorks, חוץ מזה שימושים רגילים במייל, אינטרנט ואופיס. ניסיתי לבקש הצעות מחיר לאחד המפרטים שהופיעו באתר אבל ב-2 מקומות הודיעו לי שלא מוכרים יותר את הלוח אם והמעבד הנ"ל. מעבד Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box לוח אם GA-EP31-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty כרטיס מסך Quadro FX570 256MB 128BIT DDR III - Leadtek Professional 3D Card- 3 Year Warranty מארז …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by ofekd23,

שלום לכם אני מעוניין שתתנו לי הצעות לשיפור מיפרט שתכני איבי לי אילה הדרישות שלי . מה התקציב? 4200 (משהו כמו 700 למסך 3500 למחשב שחקו בזה איך שבא לכם ) 2. מטרות המחשב? מישחקים כבדים והורדות 3. האם אתם צריכים ציוד הקפי? מסך 4. האם יש דבר ספציפי שאתם לא צריכים במחשב עצמו? כונן פלופי (שמיהו עדיין מישתמש בזה ?) 5. האם יש לכם העדפה לחברה או לחלק כלשהו ? לא 6. האם נושא הקירור והעיצוב במחשב חשובים לכם? עיצוב לא חושוב לי קירור כן מאווד האם צריכה להיות התאמה בין הצבעים של המחשב ויש דרישה למחשב שקט במיוחד? לא ולא 7. האם אתם צריכים מערכת הפעלה חוקית, הרכבת מחשב במעבדה או התקנת מערכת הפעלה במעבדה? לא 8. האם יש צרכים מיוחדים כלשהם?מישחקים כבדים ובאיכות גבוה 9. האם חשוב שקט? לא בכלל ל…

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by kokolada,

אז ככה לאחר חיפושים רבים היגעתי ל2 מחשבים ניידים TOSHIBA VS ACER שימושים :אינטרנט ,משחקים (FIFA09,RA3), אופיס. אם אפשר חוות דעת על 2 המחשבים האלה: Toshiba Satellite L300-1A6 2.0Ghz 4GB http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=10038 או EXTENSA 5630G ACER http://www.omc.co.il/Products.php?id=AC-LX.EAV0X.102&category=AC-LX.EAV0X.102&path=/prdTreeCode_ROOT/prdTreeCode_1/prdTreeCode_12/prdTreeCode_121/ תודה על העזרה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  15. מטרת המחשב היא לבית, כלומר - כן למשחקים אבל לא רק , גם לפיתוח, התקציב הוא עד 4 אלף שקל, כולל מסך, המסך הנוכחי שלי הוא מ2003, ישן בטירוף ומשמיע רעש שאי אפשר לסבול (טון גבוה מאוד שלא נפסק עד שמכבים את המסך). אפשר לחרוג מהתקציב בכמה מאות שקלים, אבל לא מעל אלף ש"ח. צריך רק מסך, בלי מקלדת ועכבר - אותם כבר יש לי, כמו כן שתהיה הרכבה של כל המפרט. לגבי קירור אני לא מבין כל כך בזה, ולכן אני לא חושב שאצטרך משהו מיוחד או גרנדיוזי. לא מעניין אותי אם הוא יהיה שקט או לא, מצידי שיהיה מאוורר שיעשה רעש מפה ועד הודעה חדשה כל עוד הכ.מסך או לוח האם לא ישרפו מה כן חשוב ? כ.מסך נורמאלי ( קריא: חזק, אבל לא משהו מטורף), מעבד חזק(2 ליבות ? 4 ליבות ? האם 4 ליבות ישתלם ?), זיכרון ראם אמין{מה …

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום, הייתי רוצה לקבל מפרט מחשב המיועד למשחקים בתקציב של 5000 ש''ח. התקציב הוא מיועד למחשב בלבד...זאת אומרת ללא מסך וללא ציוד הקפי. תודה מראש! עריכה: לא מעוניין ב O.C , עדיף שיהיה שקט. בקשר למעבד אני לא מבין בזה כל כך ולכן אני לא יכול להגיד מה אני מעדיף...אני לא יודע אם עדיף 2 ליבות עם תדר גבוה או 4 ליבות עם תדר יותר נמוך....ומה זה המעבד החדש? עריכה: מסך 22 אינץ'. חשוב לי שיהיה כרטיס מסך חזק ומעבד חזק

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by soundf,

שלום. החברה רוצה מחשב נייד השימושים די בסיסיים , אינטרנט וורד וקצת סרטי hd התקציב 2500 שח רצוי לקנות מאייבורי או קיאספי שתיהיה תמיכה באיזור באר שבע * מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), צפיה בסרטים עד 720P * גודל המסך? 13.0-15.6 יותר גדול יותר טוב * משקל רצוי? לא משנה. לשימוש ביתי בלבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך (מומלץ להגדיר מהו זמן סוללה ארוך לטעמכם)? לא חשוב * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? (ESATA, HDMI וכו) יציאת hdmi לחיבור לטלויזיה ויכולת הפעלת סרטים ב720P * בלוטות? לא חשוב * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? רגיל. נפח של 500 ומעלה * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא אבל אחריות של 3 שנים! * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא חייב מבחינת חברות לא משנה…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אשמח למפרט עד 4000 ש"ח בעיקר להורדות וצפייה בסרטים וגם למשחקים... כ. מסך חובה שיהיה DVI.. אשמח למפרט סביב המחיר הזה... תודה לכם..

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  19. ערב טוב! לא מזמן קנו לי בהפתעה כרטיס מסך Gigabyte GTX 1050 Ti 4GB DVI HDMI DP PCI-E וספק כוח Corsair 550W 80+ VS550 כרגע זה המפרט שלי (מה שמודגש אני צריך להחליף) כרטיס מסך: Gigabyte GTX 1050 Ti לוח אם: ASUS P8H61-M LX R2.0 מעבד: Intel i-3 2120 ספק כוח: Corsair 550W 80+ אני אשמח לעצות כי אני נוסע עוד מעט לאילת ויתאפשר לי לקנות שם במחיר מוזל.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  20. צירפתי מפרט טכני עבור מחשב החלומות שלי תודה מראש לעוזרים..... מה התקציב המירבי? האם מתאפשרת חריגה במידת הצורך? אין הגבלה בתקציב מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה) פיתוח תוכנה אינסטניסבי, כולל הרצה של מספר תוכנות פיתוח כבדות במקביל (מספר Visual Studio + Sql Server) האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ומסך)? לא האם יש רכיב בסיסי שאין צורך לכלול במפרט? )לדוג' כונן SSD שכבר קיים ואפשר לצרף להרכבה) אין רכיבים בסיסיים. עד כמה חשוב שקט פעולת המחשב? מאוד חשוב שיהיה שקט מאוד. (גם אם צריך להשקיע במארז או במאוורים מיוחדים האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? לא האם יש צורך לכלול מ…

21. Started by Lidan Benaim,

שלום לכולם , יש לי מחשב חזק כמו מטוס בת שנתיים אבל אני מרגיש קצת איטי בGTA V בהגדרות מקסימום ולכן אני חושב שצריך לשדרג? או לעדכן משהו ? אשמח להמלצות .. לוח האם - Z170 PRO Gamingמעבד - i7 6700Kכרטיס מסך - NIVIDA GTX970 4GBזיכרון - kingston 8GBX2 = 16GB - לשדרג?ספק כוח - 650W TI - לשדרג?כונן פנימי - SSD 1TB3 כונני SATA - בסהכ 1500GB3 מאווררים רגילים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by iho,

שלום חברים קניתי מחשב נייד דל 6400 ויש לי בעיה שאיני מצליח להתגבר עליה בכל פעם שאני סוגר את המחשב הנייד הוא כאילו נכנס למין מצב שינה כזה ואי אפשר להעיר אותו הדבר היחיד שאני מצליח לעשות זה ללחוץ לחיצה ארוכה על כפתור ה - ON OFF ולכבות אותו לגמרי ולהדליק מחדש. הערות נוספות: א ניסיתי לסדר את זה דרך ההגדרות בלוח הבקרה וזה לא עוזר כלום ב. אשמח לדעת כיצד ניתן לחבר את הנייד למסך חיצוני והאם יתכן שאין לי את הפונקציה הזו (אי על כל פנים לא מוצא אותה במקום שהיא בד''כ קיימת) ג.בזמן של כיבוי רגיל דרך תפריט התחלה אין לי אופציה למצב שינה אם מישהו יכול לומר לי מדוע אני אשמח

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by שלמה10,

אשמח לקבל המלצמה עבור מחשב למשרד + ללא משחקים מצורף מפרט שק" ספק 12 + BLACK Z835 + (2+1)USB • מארזGIGABYTE GA-B85 VGA+DVI • לוח ראשי INTEL CORE-i5 4460 3.2GHZ 6M CORE2DUE • מעבד צלעות + DDR-3 1600 • זיכרון ראשי 8 גיגה קינגסטון SSD מסוג GB128 • דיסק קשיח מהיר ראשי Western Digital • דיסק קשיח 500 גיגה כחול DVD-RW • צורב INTEL • כרטיס מסך מובנה Realtek High Definition Audio • כרטיס קול מובנה Intel® 82579V Gigabit Network Connection • כרטיס רשת מובנה • סט מקלדת + עכבר ₪ סך עלות המערכת – 3300 ₪ 525 - "22 MAG • מסך ₪ 690 - "24 MAG • מסך ₪ • תוספת למקלדת + עכבר מיקרוסופט - 105 ₪ • תוספת לאנטי וירוס מקאפי רשיון לשנה - 90 - ---------------------------------------------------------…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. היי אני מחפש מחשב לסטודנטית לאדריכלות ואני צריך חוות דעת על המפרט הבא: לוח אם:INTEL G41TY-Trinity valley-1600MHZ מעבד: Intel® Core2 QUAD Q8200/1333Mhz/45Nm אני מתלבט אולי לבקש את ה Q6600 במקום. זכרון: 4GB PC6400-HYPER-800MHZ-kingston כ.מסך: FX 9400GT-1024MB/DVI/HDMI ד.קשיח: SEGATE/HITACHI-1000GB(1TB) SATA II 32MB די וי די: DVDRW X22 S.ATA אני מחפש מפרט עד 4K ש"ח - המחשב לא אמור להריץ משחקים כבדים או משהו אלא בעיקר לעבוד עם תוכנות של עיצוב גרפי וכדומה. אני כן מעוניין במעבד 4 ליבות - אם כבר קונים היום אז כדאי לקנות משהו שיחזיק מעמד כמה שנים תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מעוניין לשדרג בעתיד הקרוב, כך גם אחי. לי יש מחשב שאני משתמש בו למשחקים, אחסון ו"כללי" אחי צריך מחשב לעבודות תרגום בעיקר, אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה יהיה הוגן?) מאשר שיקנה חדש. מבחינת הצרכים שלו אני משוכנע שהמחשב שלי טוב מספיק. המפרט: cpu: intel qx9770 (135w) with appropriate cooler, keeps it cold enough even under stress mb: msi x48c memory: 2x2G 800mhz cl4 gpu: gigabyte nvidia 9800gtx ssd intel 160gb (only used as OS) case: antec p182 psu: enermax pro82+ 425w other: 5.25 hd drawer, card reader, 2xdvd, extra noctua 120cm fan המחשב במצב מצוין נקי מבפנים תמיד (בגלל הפילטרים) שוב השאלה: אני רוצה לדעת אם עדיף לו/לנו שאמכור לו את שלי (בכמה זה י…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.