ייעוץ לפני רכישת מחשב
מסתבכים בקניית מחשב חדש? מתלבטים בין נייח לנייד? לא יודעים מה לבחור? הגעתם למקום הנכון. הקהילה המקצועית והצוות ישמחו לעזור ולייעץ
85,474 דיונים בפורום זה
-
-
שיהיה טוב! אני יודע שזה דבילי אבל ככה זה הדרישות המחשב יהיה למוזיקה ובעיקר לסרטים (חשוב בטריה לסרטים) טיפה עריכת וידיאו...יענו צריך כוח וגלישה ועיבוד נתונים לא צריך משהו למשחקים אבל כן משהו שיסחוב, יש מחשבים ממש טובים במחירים כאלו, לא? למישהו יש הצעות משהו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
זהו המחשב הכי טוב שמצאתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17068 מחשב HP דגם Pavilion 15-AB210NJ P5P36EA מעבד Intel® Core™ i7-6500U Processor 2.5GHz מסך "15.6 1920x1080 LED IPS מצלמה יש מאיץ גרפי - Video NVIDIA® GeForce® 940M 2GB זכרון 12GB DDR3 דיסק קשיח 1TB 5400RPM מערכת הפעלה Windows 10 Home שפת תפריטים עברית או אנגלית חיבורים ויציאות Audio, USB2.0 x1, USB3.0 x2, HDMI, Card Reader כ.רשת אלחוטי 802.11 (b/g/n (draft Blutetooth כסוף כונן אופטי צורב DVD מקלדת עברית ואנגלית סוללה 4 תאים צבע שחור משקל כ 2.2 ק"ג אחריות 3 שנים ע"י היבואן הרישמי מחיר: 4490 ש"ח מה דעתכם על המחשב? יש לכם אולי המלצות למ…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש עם מעבד i3 530, והמחשב עובד טוב מאד. הספק של המחשב הוא Seasonic - מאד שקט, והמאורר למעבד הוא Arctic Cooling Alpine 11 Pro, גם כן מאד שקט. יש רק בעיה אחת. המאורר של המעבד, על אף שהוא שקט, מייצר רעד במחשב. הויברציות האלה גורמות למארז לייצר רעש קל ועמום. צריך לציין שוב, שהמאורר עצמו (של המעבד) לא עושה רעש, פשוט הרעידות שהוא מייצר, גורמות לייצור רעש מהמארז. כמו כן, וידאתי שהרעד מגיע משם, מהמאוורר של המעבד, ולא ממקום אחר כגון הספק כוח, או מאוררים של המארז(שלא פועלים אצלי, אין בהם צורך). האם זה בסדר שהמאורר של המעבד מייצר רעידות? זה לא ידפוק לי את שאר הרכיבים? והאם זו בעיה כללית של Arctic Cooling? כלומר אני צריך לעבור ליצרן אחר? האם יש מאורר אחר למעבד,…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים בחרתי מחשב גמינג מתוך הרשימה המומלצת, וקיבלתי 2 הצעות שאלתי לשם מה צריך 2 דיסקים קשיחים. ואיזה הצעה טובה יותר מהשנים שקבלתי ומצורפים כאן ההצעה שלכם בקטגוריה גיימנג ההצעה 4 מלמעלה תודה הצעת מחיר למחשב.pdf
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! +AMD FX 8370 EIGHT CORE 4.3 AM3 arctic freezer Xtreme REV2 +GIgabyte 990XA-UD3 AM3 G/SKILL RIPJAWS-X 2*8 GB DDr3 1600 PC3 CL9-9-9-24 SAPPHIRE RADEON R9 280 DUAL X BOOST WESTERN CAVIAR BLACK WD1003FZEX 1TB SATA3 TRANSEND SSD370 TS128GSSD370 128 GB SATA3 ANTEC 850 80+ bronze ACTIVE MODULAR זה המפרט שאני רוצה להביא מה לדעתכם הוא שווה ואולי יש דברים שניתן להחליף בחברה אחרת יותר אמינה אך לא הרבה יותר יקר תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצות לגבי מארז וזיכרון (ראו אופציות בהמשך) למפרט הבא, שהינו למחשב למשחקים בתקציב עד 10000 (ממש לא חייב להגיע ל-10K...) CPU: Intel Core 2 Duo E8500 CPU cooler: Thermaltake V1 GPU: SLI של שני Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe הערה: הכרטיס כולל קירור שמוריד את הטמפ' שלו משמעותית, לכן כאן לא צריך קירור נוסף PSU: Antec Quattro 850W Motherboard: (עדיין לא החלטתי סופית) Harddisk: RAID של שני Seagate 500MB ST350032AS מקלדת, עכבר, כרטיס קול ומסך יש לי, אז לא צריך. אוקיי, עד כאן זה היה רק כדי לתת מושג מה אני מרכיב. ולשאלות... 1. מארז: אחד מהבאים, אודה להמלצות (חשוב בעיקר שיהיה אוורור טוב כדי ששני ה-GT לא יטגנו לי את המחשב) (א) Aerocool ExteremEngine 3T htt…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
* מטרות המחשב? עבודות משרדיות וצפיה בסרטים.פוטושופ.וירטואליזציה - כמה מערכות הפעלה ב-PC אחד* גודל המסך? 15.6 " * רזולוציית המסך? לא משנה * דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא משהו מיוחד * משקל רצוי? עדיף שלא יהיה כבד * האם נדרש זמן סוללה ארוך?לא יודע מה זה זמן ארוך, אבל כמובן שעדיף כמה שיותר ארוך... * האם יש צורך ביציאות מיוחדות? hdmi * Bluetooth? כן * גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? 500gb עדיפות 7200RPM * כונן אופטי? צריך * האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא. * האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא. * האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא משנה * האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? חשבתי על asus/אפשר גם לחברות אחרות * כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם? עדיפות למעבד i5 או…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
https://www.wellcom.co.il/14395 שלום לכולם, אשמח לשמוע הצעות לשיפור בחלקים ובמחיר .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1. מה התקציב המקסימאלי? 4500 א)לנצל את כל התקציב! ב) במידת הצורך- עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 500 2. מה שימושי המחשב: משחקים בעיקר א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין: -אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. -מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). מסך LED 23 INCH FULL HD -לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? 3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כונן אופטי 5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 10 (10=…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסיבה לKSP כי אני קונה באילת. אפשר גם אייבורי אם זה משנה. יש מסך כבר(אין צורך להוסיף). חשוב שיכיל כרטיס מסך ומעבד שיחזיק להרבה זמן, אין חשיבות לרעש. (לא חובה מחשב שקט). המחיר שכתבתי הוא ללא מע"מ. ז"א בערך 5 עם המע"מ.(אפשר חריגה קלה למעלה). תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מחשב: dell inspirion 17R מערכת הפעלה: WIN 8 64BIT כרטיס מסך: nvidia GT650M לוח אם: dell 04m3ym פירוט הבעיה: יש לי בעיה בהפעלה של המשחק falcon BMS, המחשב מפעיל לי אותו רק באמצעות הכרטיס המובנה HD4000 ולא על ידי הכרטיס מסך החיצוני. חשוב לציין שהכרטיס מופיע במנהל ההתקנים ובמשחקים אחרים הוא פועל, בנוסף גם שינוי ההגרות בפנל של NVIDIA לא פתר את הבעיה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הי, אני עוזר לבן משפחה לבנות מפרט לשימוש משרדי (עורך דין), אשמח לעצות בהרכבת המפרט ולכן הנה מגיע השאלון: 1. מה התקציב המקסימאלי? 3500, לנצל, אם לחרוג אז ב-500 (אם אין ברירה אז לחרוג ב-1000) 2. מה שימושי המחשב? שימוש יומיומי תכוף, גלישה מרובה, עבודה עם יישומי אופיס, מיילים וכד'. 3. האם יש צורך בציוד הקפי? כן, במסך "24 ובסט עכבר מקלדת אלחוטיים. 4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כרטיס מסך יהיה מיותר לדעתי. 5. עד כמה חשוב השקט? 5 - זה לא שיקול מרכזי אבל אין חיבה לרעש. 6. האם מתוכנן אוברקלוק? לא. 7. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה? כן, לכלול מע' הפעלה, הרכבה בחנות 8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? לא בהכרח. 10. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? השאיפה היא להר…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המלצות פה לדל ווסטרו כנייד בייתי לשימוש בסיסי מלבד 200 ג' במשקל האם יש שוני בין הדגמים מה עדיף מבינהם: דל vostro 5481 https://fre.co.il/items/2102863 דל vostro 3480 https://www.pc365.co.il/product-20374-Dell_Vostro_14_3480_V3480_5120__במלאי?utm_source=zap&utm_medium=cpc&utm_campaign=zap תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מחשב חדש למשחקים יחסית כבדים, התקציב שלי הוא בוא נגיד...לא משהו, אין לי סכום מדוייק אבל אני חושב שבסביבות ה-3000 (אני צריך לשאול את אחותי כמה היא מסכימה לשים), בחיפושים קלים באתר ואללה! שופס נתקלתי במחשב שנראה טוב יחסית שעולה 2700 ש"ח, הנה הקישור למפרטו: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1EKTMAXGAMER67502699 הייתי מודה לכם אם תוכלו לומר לי האם המחשב הוא מחשב מספיק טוב בשבילי או שאוכל למצוא יותר טוב, כמו כן אני לא בטוח אבל בפרטים נוספים הם רושמים משהו על כרטיס מסך 8600GT של NVIDIA, אני לא בטוח אם זה הכרטיס שיש שם או לא אבל אני שולח לחברה אימייל ושואל. דעות, הצעות וטיפים יתקבלו בשמחה. תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://tms.co.il/preview/spec/eb7rclpu המחשב יהיה עם מסך 22 ומיועד למשחקים בעיקר. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רוב השימוש במחשב הוא גיימינג, התקציב הוא 6-6.5K. יש לי מסך SAMSUNG T240 בקרוב. מחפש דעה על המפרט, הערות, הארות, הצעות והמלצות... זה המפרט: INTEL I7 920 STEPPING D0 BOX GIGABYTE X58-UD4 SAPPHIRE ATI HD4890 1GB OC GDDR5 640GB WESTEN DIGITAL 16MB OCZ 6GB DDR3 1600 MHZ GOLD EDITION CL8 NZXT TEMPEST OCZ STEALXSTREM 600W DVD-RW SAMSUNG/LG כרטיס רשת אלחוטית מחיר בIQ-PC 6150 שקל. אם לא אסתדר עם הספק (כי אני קונה מספק שהוא חבר) אז אקנה את הZalman ZM600-HP תודה רבה. SHAPIN.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי להסתפק במערכת שיש לי כרגע במשחב הנייח ואני רוצה מחשב נייד שאוכל להעביר איתו את הזמן , חשבתי על להזמין מהאתר של Alienware בגלל שהם מציעים מספר רב של תשלומים שהופכים את ההוצאה ללא מורגשת בכלל , חשבתי על המפרט הבסיסי של הM15X עם שינוי 3GB RAM הכלולים במחיר ל4GB השאלה היא מה אתם ממליצים ? האם ALIENWARE שולחת לארץ בכלל ? אפשר דוגמא לרזולוציה/הגדרות/משחק שהM15X יריץ אותם בלי בעיה? תודה מראש. עריכה: לא משנה דיברתי עם נציג והם לא שולחים מחוץ לארצות הברית , כמה חבל שהמחירים בארץ יותר מכפולים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר שלי קנה מחשב נייד חדש MSI cr 500 המחשב חדש בן יום, ההארדיסק נקי לחלוטין. למערכת הפעלה הוא השתמש בדיסק מקורי של xp pro 64bit שהוא קנה עוד למחשב שלפניו. כאשר הוא טוען את ההתקנה מהדיסק (לאחר ה FIRST BOOT) המחשב מקבל מסך כחול. הוא ניסה להתקין גם xp home 32 שהיה לו (ישן יותר) אבל אותו דבר קרה. הסתכלתי באתר החברה וראיתי שיש דרייברים למערכת הפעלה XP, http://eu.msi.com/index.php?func=nbdriver&maincat_no=135&prod_no=1882 הCD ROM משמיע רעשים טיפה מוזרים, אבל לא משו שיכול באמת להצביע שהוא מקולקל (נשמע חדש אבל טיפה רועש). מה הסיכוי שהמסך כחול יבוא במידה והסידי רום תקין ? האם ידוע שאי אפשר להתקין XP על הנייד הזה ? (נשמע לא הגיוני בעליל), אם כן לא מצאתי שום אזכור ב…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, המחשב הוא לצרכי משרד אך רצוי שיהיה לטווח הארוך ביותר שאפשר. המחשב צריך לרוץ בסביבה חלונאית XP ויש לקחת בחשבון עבודה באינטרנט ותוכנות משרדיות MS OFFICE. חשבתי לצייד אותו ברכיבים הבאים: כונן קשיח WD 80 GB או 40 מעבד ATHLON XP 1800+ או 2500+, אם 1800+ אז יש צורך בהמלצה למאוורר. זיכרון סמסונג 256 400 מה"צ -> אפשר גם 333 מה"צ רק שלא בדיוק מצאתי במלאי של חנויות או שהמחיק נמוך ב- 20 שקלים. (אני מהמרכז אז חנויות שלא מהמרכז לא כ"כ מעניינות אותי). כל זה נכנס לתוך COMPUCASE 6A19 עם ספק HEC 300W. לגבי כרטיס מסך אני עדיין לא החלטתי, אני מחפש משהו ממש פשוט וזול שיהיה אמין . מתלבט בין MX 440 לאחד הרדאונים, המלצות לגבי הכרטיס יתקבלו בברכה. לגבי לוח האם , יש לי לבטים האם כדאי להש…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ייעוץ לרכישת מחשב נייח עבור עריכת תמונות נעזרתי בפוסט להנחיות להרכבת מחשב Photoshop, לבנייה של מפרטים: https://www.ivory.co.il/computer/intel/build/3RZCS8236NBX1X594VWK https://ksp.co.il/t/6ty7OA אשמח לעזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה ערכו של המפרט הבא: מעבד - Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray לוח-אם - Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI זכרון - 4x4GB DDR3-1600 G.Skill Ripjaws X Edition Dual Channel כרטיס מסך 2 - ASUS GTX680-DC2O-2GD5 DirectCU II OC ספק כח - ANTEC 550W תקן ברונזה 80+ מארז פאנל אלומיניום - Sharkoon Rebel9 Aluminum Black ATX Case Mid Tower 2 מאוורים למארז Noctua דגם NF-S12B FLX PWM גודל 12 ס"מ מאוורר למעבד Noctua דגם NH-C12P SE14 ואם אשנה את כרטיס המסך ל ASUS GTX460 DC2, כמה הוא יעלה ?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מערכת קיימת: AMD X4 630 GA-MA785GMT-UD2H 8GB DDR3 1333 Sapphire 6770HD Samsung 840 SSD Enermax 400W מה שיעבור למערכת החדשה: RAM GPU SDD/HDD's מערכת חדשה רצויה (ע"פ המלצות המדורים השונים): מעבד - Intel i5-3470- Tray לוח אם - Gigabyte GA-H77-D3H ספק כח - צריך המלצה לדגם מסויים בבקשה. מארז - צריך המלצה לדגם מסויים, עדיפות ל FULLTOWER עם אפשרות לפתוח את כל הדלתות של המארז. מספר שאלות טכניות: 1- האם להעביר את 6770 למערכת החדשה יגרום לו להיות צוואר בקבוק? 2 - לוח האם תומך עד מעבד 3770K. האם עדיף לקחת לוח אם בעל תושבת אחרת ומעבד מתאים לשדרוג עתידי? 3- האם NOCTUA NH-u14S תומך בתושבת? תודה רבה לכל העוזרים. ברגע שכל החלקים יוחלטו בפורום תתחיל הקניה. כמובן שאעדכן אחרי שאתקין את …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, שלום לכולם (: אני חדש בפורום, קוראים לי דניאל ואני בן 19 (עוד מעט 20). אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי, [הורדתי את הסעיפים שהיו לא רלוונטיים עבורי] 1. מה התקציב המקסימאלי? 3000 3500 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנסות לחסוך איפה שאפשר [עלות אל מול תועלת ] 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר משחקים ושימוש בתכנות כמו פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים). א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה). משחקים מודרניים, פוטושופ ו-וגאס (עריכת סרטונים) : שימוש תדיר-כבד. ב) במידה והמחש…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי ברצוני לקנות מחשב שישמש אותי ללימודי הנדסת תוכנה באוניברסיטה וגם לפיתוח תוכנה עצמאי תקציב: לא משנה..עד 10000 מטרות המחשב: לימודים ופיתוח תוכנה גודל המסך: 13.3" או 14" מקסימום, מאט. רזולוציית המסך: בין 1366x768 לבין 1920x1080.. לא משנה דרישות מיוחדות: מעבד מסדרת ה-Haswell, ללא מסך מגע. דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט: מקלדת מוארת עדיף..אבל לא חייב משקל רצוי: פחות מ-2 קילו האם נדרש זמן סוללה ארוך: כן, יותר מ-6 שעות לפחות האם יש צורך ביציאות מיוחדות: לא Bluetooth: כן גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח: 500GB לדיסק קשיח, עדיפות גבוהה ל-SSD בנפח 128GB ומעלה. כונן אופטי: לא האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית: לא האם נדרשת אחריות בינלאומית: לא האם יש לכם העדפה לחברה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-